Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei

După chipul și asemănarea noastră

Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei

O treime dintre blocurile Sloboziei au subsolurile inundate. Ju­mă­tate din cele aproximativ 400 de Asociații de Proprietari din oraș nu funcționează. Administratorii cer autorităților sprijin instituțional. Autoritățile locale oferă soluții generale. «Investițiile care vor fi realizate de către Urban SA vor rezolva aceste probleme. Anul acesta, nu mai târziu!» declară primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

De 50 de ani cu subsoluri inundate Inundațiile care au afectat Slobozia în mai-iunie 2021 readuc în atenția opiniei pu­blice problema subsolurilor inundate. Conform estimărilor oficiale, o treime dintre subsolurile blocurilor din oraș sunt pline de apă sau insalubre. Numărul exact al subsolurilor inundate nu poate fi precizat întrucât jumătate dintre cele 400 de Asociații de Proprietari din oraș nu sunt funcționale. Problema subsolurilor inundate nu este nouă. La U-urile de pe strada Lacului oamenii trăiesc așa din anii ’70. «Ultima oară, când au venit de la Urban, au scos clapa de sens... Acum toată apa pluvială intră în subsol. Așa a fost canalizarea făcută, mai sus decât cea a locului!» ne explică George Frunză, unul dintre proprietarii din zonă. Pentru a scoate apa din subsol, proprietarii și-au cumpărat o pompă cu care scot apa din subsol de câte ori acesta este inundat. Pe scară însă miroase puternic a igrasie și apa stătută. Și peste tot domnesc țânțarii. La fel se întâmplă în zona Pieței Agroalimentare, în Cartierul «500» sau la D-urile din imediata vecinătate a Orășelului Copiilor. Nici blocurile «noi» nu sunt scutite de astfel de probleme. La MB20, scara C, conductele de evacuare au fost blocate de pamperși și preșuri aruncate în toaletele din bloc. În scara blocului miroase insuportabil, iar ușa către subsol e «sigilată» cu un celofan. O mămică cu doi copii în brațe aleargă repede pe scară până la etajul 2 învățân­du-i să-și țină respirația... «Ne-am mutat acum două luni în bloc și e groaznic... Nu poți deschide fereastra, nu poți deschide ușa. Au spus că vor rezolva problema, dar nu cred că se va întâmpla curând!» ne spune urcând grăbită.

Administratorii de bloc și poveștile lor La începutul mandatului, primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a promis că va sprijini orice demers de asanarea a subsolurilor de bloc venit din partea Asociațiilor de Proprietari. Edilul a implicat în acest efort DADP și Urban SA, societăți care au departamente specializate și posibilitatea de a executa lucrări de reparații la nivelul subsolurilor. Solicitările au fost însă puține, iar rezultatele modeste. Ioana Zangor este admi­nistrator acreditat și are în grijă 600 de apartamente din Slobozia. Este unul dintre administratorii care au profitat de oferta administrației locale: «Da, am reușit să scot apa din subsoluri la câteva dintre blocuri... Pentru a scoate apa dintr-un subsol costurile sunt de aproximativ 6000 de lei. Și, din păcate, nu e de ajuns! E nevoie de reparații și de curățarea subsolului, că Urbanul nu scoate și mizeria... Oamenii vor, dar nu sunt dispuși să plătească. Și nu înțeleg că este problema lor. Și mai înțelegători sunt oamenii care trăiesc în cartierele sărace ale orașului decât cei care cumpăra apartamente scumpe, pe Matei Basarab!». Ecaterina Drăgălan a fost administrator de bloc la V-urile din Cartierul «500» timp de 10 ani. Acum e pensionară și deplânge situația existentă: «Cât am fost eu, subso­lurile nu erau inundate... Acum sunt! Le-am spus că dacă nu reparăm, o să ne coste cât mâncarea pe care o cumpărăm... Că toată apa pe care o tragem la baie ajunge la subsol. Nu le pasă! Iar eu nu mai pot, că am o vârstă. Și nici de la primărie n-are să vină nimeni... A venit odată o comisie formată dintr-un singur membru. A plecat în 5 minute fără să verifice nimic. Am rugat-o pe Alina Avram, doamna de la Asociații, să vină la o ședință de bloc și să explice oamenilor ce soluții au. Mi-a spus că nu e plătită pentru asta și că nu e treaba ei. Dar care e treaba ei?! Așa nu se poate, domnule. Degeaba se numesc toți edilii orașului dacă niciunul nu face treabă!».

Declarații oficiale și soluții generale În siajul declarațiilor făcute la început de mandat, primarul Dragoș Soare a cerut DADP și Urban SA să intervină rapid atunci când există solicitări de asanare a subsolurilor de bloc. Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia, susține că onorează aceste solicitări: «Administratorii care au cerut, au primit sprijin. Le asigurăm gratuit pompele pentru a scoate apa din subsoluri... Dar fără reparații nu putem face lucrul ăsta la nesfârșit! Unii s-au obișnuit și vin de câte 3-4 ori... Dacă nu repară, nu îi putem ajuta la nesfârșit!». La rândul lui, directorul Urban SA, Adrian Stoicescu, susține că firma va avea curând un departament specializat în acest tip de intervenții: «Suntem gata să oferim ser­vicii pentru toate problemele legate de apă și canalizare. Sigur, contra const... Dar asi­gurăm beneficiarii acestor servicii că prețurile practicate de noi sunt mai mici decât cele de pe piață!». În pofida eforturilor declarative ale autorităților, subsolurile blocurilor rămân inundate, iar încercarea de asanare a lor costă bani. La costurile existente se adaugă și pro­ble­mele generate de sistemul de canalizare, acum subdimensionat și, de multe ori, prost executat. «Canalizările din dreptul blocurilor au fost gândite în urmă cu 50 de ani... Acum suntem obligați să pompăm toată apa pluvială de-a lungul orașului pentru a evita inundarea străzilor și a cartierelor de case. De aceea apar probleme la nivelul blocurilor. Investițiile care vor fi realizate de către Urban SA vor rezolva aceste probleme. Anul acesta, nu mai târziu! Subsolurile inundate reprezintă doar efectul. Noi vom rezolva cauza. Dar, evident, și proprie­tarii de apartamente trebuie să se mobilizeze pentru că subsolurile sunt în proprietatea lor. Le aparțin!» a declarat primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Propunerile administratorilor Asociațiilor de Proprietari către administrația locală
-înființarea unei echipe de instalatori la nivelul administrației locale exclusiv pentru intervențiile de la subsolurile blocurilor
-înființarea unei firme de construcții care să asigure lucrările de întreținere pentru fațadelor blocurilor
-consilierea Asociațiilor de Proprietari cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au
-administratori de condominiu atestați în relația cu Primăria Slobozia, conform Legii 196 din 2018

15 Iulie 2021, 10:40 (2901 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal
Inițiativă: Primarul Sloboziei cere consilierilor locali să se implice într-o campanie publică pro-vaccinare
Slobozia: «Orășelul Copiilor» va fi gata în 2022

Comentariile cititorilor:


@ Maxer:
(19 Iulie 2021, 07:49)
Am locuit peste 15 ani în municipiul Cluj. Și acolo exista un compartiment în cadrul primăriei, care ținea legătura cu asociațiile de proprietari, dar acel compartiment era extrem de activ, iar angajatele respective foarte cunoscute la nivelul asociațiilor.
Participau la tot felul de ședințe cu locatarii, dacă li se cerea acest lucru, erau extrem de implicate în colaborarea cu administratorii de blocuri.
Și implicit imaginea care se rasfrângea asupra primăriei Cluj era una pozitivă. Așa da!
La Slobozia, parcă ești în altă țară. Nesimțire, ignoranță, tupeu și un aer de superioritate afișat de individa care răspunde de asociațiile de proprietari. Așa nu!
@Miroc C:
(18 Iulie 2021, 22:45)
Interesante comentarii, pertinente și dovedesc preocuparea locuitorilor din Slobozia pentru acele probleme ce par minore, dar nu sunt.
Păcat însă că, de-a lungul anilor, Primăria Slobozia a fost populată cu personagii incompetente, promovate pe criterii exclusiv politice, astfel că structuri importante, gen Juridic, Urbanism, Poliție Locală, au ajuns să fie nu doar conduse de incompetenți funcțional, dar și încadrate, în majoritate, cu rebuturi profesionale care nu și-au găsit niciodată un loc, o funcție, prin concurs.
Iar despre acea structură, Compartiment Asociații de proprietari, este completamente ineficientă, nefuncțională și chiar o povară pentru administrația locală. Și doar datorită persoanelor care o reprezintă, pentru că altfel, o astfel de structură se poate transforma în ceva benefic pentru autoritatea locală.
Sunt asociații de proprietari care reprezintă și 300 - 400 de familii, deci au un capital interesant!
Cine are urechi de auzit, să audă!
Gigel:
(18 Iulie 2021, 22:05)
@Costin M - problemele pe care le-ai enumerat nu sunt DELOC MARUNTE! Sunt problemele principale, care sunt greu de rezolvat. Acestea trebuie sa fie prioritatile, nu sa visam la fonduri europene pentru proiecte megalomane si inutile, de exemplu: sala de sport polivalenta, operator regional de apa nepotabila etc. Macar problema tantarilor de ar rezolva-o primaria, dar nu vad vreo speranta. Nu mai vorbim de apa potabila, pe care nu vad vreo sansa sa o avem pana la alegeri...
Costin M:
(17 Iulie 2021, 09:51)
Din contră, eu chiar cred că și Slobozia poate deveni un oraș curat, liniștit, în care se poate trăi decent.
Doar că trebuie să rezolvăm probelemele acestea care par mărunte, insignifiante, dar în realitate macină nervii locuitorilor, gen apa din subsoluri, șobolanii și toate felurile de rozătoare, invazia de țănțari și furnici, gunoaiele care parcă nici nu sunt luate zilnic, străzile (din care unele nu au mai fost asfaltate de pe vremea regretatului Pinter), parcările autoturismelor pe trotuare sau chiar pe trecerile de pietoni.
Doar că aceste lucruri nu le poate face un singur om, cât de motivat ar fi. Dacă nu are în slujba sa o echipă dedicată de profesioniști, cu adevărat profesioniști și nu toate pișipoancele angajate că sunt sexy și dau bine la vreo petrecere mondenă (vezi Serviciul Juridic și nu numai), lupta este sortită eșecului.
Asta ar fi trebui să înțeleagă onorabilul nostru primar, că trebuie să-și formeze, cu orice costuri, o echipă de angajați cu adevărat pregătiți pe domeniile lor. 
Rod Bogat:
(17 Iulie 2021, 01:06)
Dintr-un rahat turcesc de oraș, nu poți face bici că tot timpul miroase, sunt țânțari și apa nu este bună de băut. Oraș european al anului de grație 2021. Cândva i se spunea "Perla Bărăganului".
@Maxer:
(16 Iulie 2021, 20:39)
Da, Maxer, ai perfectă dreptate. Este ok că există o asemenea structură în cadrul Primăriei Slobozia, este și în conformitate cu cadrul legal, dar dacă nu încadrezi respectiva funcție cu o persoană pregătită, cu o persoană dedicată și care să asigure cu adevărat interfața între asociațiile de proprietari și administrația locală, nu ai rezolvat absolut nimic.
Din contră, tu ca și edil local, vei ostiliza comunitatea reprezentată de aceste asociații de proprietari și în loc să ai o relaționare sinceră, deschisă, nu vei avea decât o reacție negativă.
Am încercat și noi să colaborăm cu această doamnă, dar pur și simplu este total nepregătită dpdv profesional, habar nu are de legislația în domeniu, îți vorbește de sus, considerându-se probabil o ființă superioară pentru că lucrează în Primăria Slobozia și tot timpul îți răspunde că nu e treaba ei să rezolve problemele asociațiilor.
Mai mult, periodic, te presează cu diferite solicitări personale sau pentru relații apropiate, iar dacă nu i le rezolvi te amenință cu toate instituțiile existente!
Păcat, primarul chiar vrea să facă ceva, dar cu asemenea subalterni nu va reuși. Iar din punct de vedere al reorganizării, să fim serioși, a pierdut startul!
Și da, felicitări Independent pentru faptul că prezinți și astfel de subiecte care ne macină nervii, dar provoacă și dezbateri serioase!


un om al cetatii:
(16 Iulie 2021, 15:53)
Mereu cerem! Dar ce dam noi in schimb? Noi ce facem pentru ca acest oras sa arate normal? Cati dintre noi ne-am dus la actiunea organizata de Soare - cea de curatenie? Ceea ce tine de noi, cred ca putem face. Aruncati gunoaiele la cos, faceti-va curatenie singuri in fata blocului, cel putin.
Maxer:
(16 Iulie 2021, 15:20)
Am remarcat o preluarea interesantă, referitoare la celebra deja Alina Avram ''de la Asociații'' care cică-se s-ar fi exprimat de maniera ''Nu sunt plătită pentru asta și nu e treaba mea''.
Recunosc stilul, recunosc tupeul, recunosc indiferența! Da, este vorba de Alina Avram, reposnabilă cu asociațiile de proprietari.
Poate că va veni momentul când cineva o va întreba despre ce atribuții are dumneaei și cam ce-ar trebui să facă în respectiva structură bugetară.
Bravo Independent!
Vasile:
(16 Iulie 2021, 13:51)
Schimbati solutia de tantari ca nu le face nimic. De cativa ani se foloseste aceasta metoda, dar nu rezolva cu nimic situatia. Bani cheltuiti degeaba.
Gogu de la borduri:
(16 Iulie 2021, 10:19)
O mica rectificare. Sa fi primar in Slobozia anului 2021- iulie, este o mare provocare. CANICULA, TANTARI (si la propriu si la figurat) APA INFECTA(mostenita) ANGAJATI CORUPTI CARE NU-SI FAC TREABA.Stai noaptea pana la 3 in birou si faci alternative, care sa aduca cetateanului care te-a pus in functie NORMALITATE. Dar vezi ca dupa ce ai razuit rahatul lasat de predecesorul tau, ai reclamatii. Aia care traiau cu rahatul la usa, fac reclamatii, de ce este curat, de ce avem si noi de unde castiga un luu pe plastic si feru de aluminiu, feru de cupru.Eu stiu un lucru, peste se impute de la cap si se curata de la coada. Coada, aia care te saluta dimineata facand figuratie, este cea mai periculoasa. Nu-si fac traba si slobozeanu pe tine te injura, ala de la drumuri, sta la umbra si pe tine te injura......etc. TAIE IN CARNE VIE, SA FACI CE AI PROMIS! Ai garantia ca slobozenii adevarati vor fi langa tine. 
Gogu de la borduri:
(15 Iulie 2021, 22:05)
Daca aveam sansa de cadea elicopterul american la Slobozia si nu pe Kisselef, am fi avut sansa ca prin curentul de aer sa mature semintele de langa bancute si peturile de bere aruncate pe trotuar. De la vartejul extraordinar, scotea apa din subsolul blocului lu Guta, ala fara P..a, ala care face bors in cada. Da ca atunci cand de la tarate se infunda canalizarea, varsa tot la subsol. Si acum daca tot suntem in NATO si cad elicoperele la bucuresti si aia de la primarie fac curat gratuit dupa ele Guta fara p..a, a zis:  Pai daca la capitala se face pe moaca, la noi de ce nu, ca suntem liberali, bunelu a fost in garda de feru a lu bratianu , ala de canta la cobza. In anul de gratie 2004, prin desfiintarea regimentului de elicoptere de la Alexeni, a mai fost un incident similar cu un elicopter Puma pe DN1, in parcarea de la Sinesti. Elicopterul fara palele de portanta, tractat pe calea de rulare(pneuri) de unDAC 665 T, a vand antermergatori politia militara( proaspat infiintata) a oprit in parcarea de la Sinesti, pentru gresarea axelor de rulare si fluentizarea traficului. Convoiul militar se deplasa cu 50 km/h, viteza admisa la axele de rulare ale elicopterului la sol.Elicopterul se transfera la muzeul armatei spre a fi expus ca un arsenal militar al armatei aerului in anii 80-2004. Facand manevrele de parcare, soferul Dac 665T, a acrosat si razuit un tir din bacau, aflat in parcarea sinesti. Soferul tirului suna patronul: Oai sefu, sa vezi dracia dracului, un heliporter hin ala barosan bre. mi-a sterfelit hapul tracor si remorca. Raspunsul patronului: Hirai al dracului di bulanjiu, iar bei la volan, cun dracului sa te loveasca un ELICOPTER IN PARCAREA DE LA SINESTI. Asa ca daca nu am mai sparge tevile de la subsol cand coana mita biciclista, arunca pemparsi lu ala mic la wc si se infunda canalu, nu am avea apa la subsol.
Cristy :
(15 Iulie 2021, 20:25)
Tată, să faci treabă că de nu, vei plânge la alegerile viitoare. Când ai ieșit primar, se gudurau șefii tăi de la București. Ne-am bucurat și noi. Cere bani și schimbă fața orașului că destul au furat psd-isti. Vezi cum faci și scapă de anturajul lui (...). Întreabă-l, ce făcea la ICIL cu (...)? Au lucrat destui la ei ptr minimul pe economie și acum spun tot, cu lux de amănunte.
Nicu:
(15 Iulie 2021, 16:46)
Felicitari domnule Soare,asteptam realizarea acestor obiective. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Oct 2021
146 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 5 7 8 9 361 362

IPJ Ialomița: Lăutari «călcați» de mascați

În dimineața zilei de marți, 28 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ialomița, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au efectuat 6 percheziții ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2021, 14:35
(761 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Două accidente rutiere într-o singură zi

Luni, 27 septembrie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit cu o ambulanța SMURD la două accidente rutiere produse în comuna Adâncata. În urma evenimentelor, au rezultat două victime conștiente care ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2021, 14:25
(331 vizualizări - 0 comentarii)


2

Incendii de vegetație uscată la Fetești și Andrășești

Echipaje de pompieri au intervenit luni, 27 septembrie a.c., pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată produse pe raza localităților Andrășești și Fetești. Cel mai probabil, incendiile s-au produs ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2021, 14:15
(375 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 28 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11992, fiind înregistrate 83 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2021, 13:50
(415 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni de peste 65 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 96 de evenimente sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 14 de infracțiuni și au aplicat 205 sancțiuni contravenționale, în ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2021, 13:40
(364 vizualizări - 0 comentarii)


5

Gârbovi: Băut la volan, a provocat un accident și a fugit de la locul faptei

Duminică, 26 septembrie a.c., în jurul orei 18,30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au fost sesizați de un bărbat, de 44 de ani, din județul Ilfov, cu privire la faptul că ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 15:20
(362 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 7 amenzi pentru nerespectarea carantinei/izolării

La sfârșit de săptămână au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. 106 sancțiuni contravenționale au fost aplicate ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 15:05
(512 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Beat și fără permis, la volan

Duminică, 26 septembrie a.c., în jurul orei 00,30, polițiștii rutieri din Fetești, în timp ce acționau pentru prevenirea riscului rutier, au depistat în flagrant un bărbat, în vârstă de 40 ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 14:50
(461 vizualizări - 0 comentarii)


8

ISU Ialomița: Angajare din sursă externă

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează concurs în vederea ocupării unui post de execuție vacant-ofițer specialist I,  la ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 14:10
(543 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 85 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 27 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11909, fiind înregistrate 85 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 13:35
(458 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 26 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11824, fiind înregistrate 92 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2021, 13:40
(513 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 35 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11732, fiind înregistrate 35 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2021, 14:05
(566 vizualizări - 1 comentariu)


12

AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs»

Conform noilor modificări legislative, publicate în Monitorul Oficial, vârsta la care tinerii pot fi încadrați în categoria «NEETs» (n.red.: tinerii nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:55
(608 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11697, fiind înregistrate 84 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:30
(479 vizualizări - 0 comentarii)


«Alege siguranța locuinței», campanie preventivă desfășurată de polițiștii ialomițeni

În perioada 23-27 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni desfășoară o amplă campanie de prevenire a furturilor din locuințe. Denumită «Alege siguranța locuinței», campania își propune să informeze populația ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 15:15
(480 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 23 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11613, fiind înregistrate 70 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 14:15
(671 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(668 vizualizări - 0 comentarii)


Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(765 vizualizări - 0 comentarii)


Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(1267 vizualizări - 3 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(692 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(608 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(665 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(655 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(731 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(885 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(1177 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(705 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(716 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(611 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(648 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 5 7 8 9 361 362
Ultimele comentarii
Traha în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» cetatean în Peste 175000 de români susțin proiectul PSD de plafonare a facturilor Marcel în Recolta produce surpriza etapei Eu în Spitalul Slobozia permite vizitarea pacienților bolnavi de COVID-19, cu forme severe, de către un membru al familiei Curiosul în Bucu, comuna cu străzi pe care se poate circula în siguranță Nu meritati hotilor în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități Corcodel de la Dumitresti în Nora Filipoiu, superstar la «SUPERSTAR» vax în Raport public: COVID-19 face ravagii în Ialomița Apartament 4 cam în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 octombrie 2021 Trahanache în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Curios în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Corcodel de la Dumitresti în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu Parinte în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» mandru ca sunt rromanes în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! vai de noi în Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal nationalistu în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități Corcodel de la Dumitresti în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene sora unui om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Corcodel de la Dumitresti în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Nicu Nasta în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...