Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei

După chipul și asemănarea noastră

Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei

O treime dintre blocurile Sloboziei au subsolurile inundate. Ju­mă­tate din cele aproximativ 400 de Asociații de Proprietari din oraș nu funcționează. Administratorii cer autorităților sprijin instituțional. Autoritățile locale oferă soluții generale. «Investițiile care vor fi realizate de către Urban SA vor rezolva aceste probleme. Anul acesta, nu mai târziu!» declară primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

De 50 de ani cu subsoluri inundate Inundațiile care au afectat Slobozia în mai-iunie 2021 readuc în atenția opiniei pu­blice problema subsolurilor inundate. Conform estimărilor oficiale, o treime dintre subsolurile blocurilor din oraș sunt pline de apă sau insalubre. Numărul exact al subsolurilor inundate nu poate fi precizat întrucât jumătate dintre cele 400 de Asociații de Proprietari din oraș nu sunt funcționale. Problema subsolurilor inundate nu este nouă. La U-urile de pe strada Lacului oamenii trăiesc așa din anii ’70. «Ultima oară, când au venit de la Urban, au scos clapa de sens... Acum toată apa pluvială intră în subsol. Așa a fost canalizarea făcută, mai sus decât cea a locului!» ne explică George Frunză, unul dintre proprietarii din zonă. Pentru a scoate apa din subsol, proprietarii și-au cumpărat o pompă cu care scot apa din subsol de câte ori acesta este inundat. Pe scară însă miroase puternic a igrasie și apa stătută. Și peste tot domnesc țânțarii. La fel se întâmplă în zona Pieței Agroalimentare, în Cartierul «500» sau la D-urile din imediata vecinătate a Orășelului Copiilor. Nici blocurile «noi» nu sunt scutite de astfel de probleme. La MB20, scara C, conductele de evacuare au fost blocate de pamperși și preșuri aruncate în toaletele din bloc. În scara blocului miroase insuportabil, iar ușa către subsol e «sigilată» cu un celofan. O mămică cu doi copii în brațe aleargă repede pe scară până la etajul 2 învățân­du-i să-și țină respirația... «Ne-am mutat acum două luni în bloc și e groaznic... Nu poți deschide fereastra, nu poți deschide ușa. Au spus că vor rezolva problema, dar nu cred că se va întâmpla curând!» ne spune urcând grăbită.

Administratorii de bloc și poveștile lor La începutul mandatului, primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a promis că va sprijini orice demers de asanarea a subsolurilor de bloc venit din partea Asociațiilor de Proprietari. Edilul a implicat în acest efort DADP și Urban SA, societăți care au departamente specializate și posibilitatea de a executa lucrări de reparații la nivelul subsolurilor. Solicitările au fost însă puține, iar rezultatele modeste. Ioana Zangor este admi­nistrator acreditat și are în grijă 600 de apartamente din Slobozia. Este unul dintre administratorii care au profitat de oferta administrației locale: «Da, am reușit să scot apa din subsoluri la câteva dintre blocuri... Pentru a scoate apa dintr-un subsol costurile sunt de aproximativ 6000 de lei. Și, din păcate, nu e de ajuns! E nevoie de reparații și de curățarea subsolului, că Urbanul nu scoate și mizeria... Oamenii vor, dar nu sunt dispuși să plătească. Și nu înțeleg că este problema lor. Și mai înțelegători sunt oamenii care trăiesc în cartierele sărace ale orașului decât cei care cumpăra apartamente scumpe, pe Matei Basarab!». Ecaterina Drăgălan a fost administrator de bloc la V-urile din Cartierul «500» timp de 10 ani. Acum e pensionară și deplânge situația existentă: «Cât am fost eu, subso­lurile nu erau inundate... Acum sunt! Le-am spus că dacă nu reparăm, o să ne coste cât mâncarea pe care o cumpărăm... Că toată apa pe care o tragem la baie ajunge la subsol. Nu le pasă! Iar eu nu mai pot, că am o vârstă. Și nici de la primărie n-are să vină nimeni... A venit odată o comisie formată dintr-un singur membru. A plecat în 5 minute fără să verifice nimic. Am rugat-o pe Alina Avram, doamna de la Asociații, să vină la o ședință de bloc și să explice oamenilor ce soluții au. Mi-a spus că nu e plătită pentru asta și că nu e treaba ei. Dar care e treaba ei?! Așa nu se poate, domnule. Degeaba se numesc toți edilii orașului dacă niciunul nu face treabă!».

Declarații oficiale și soluții generale În siajul declarațiilor făcute la început de mandat, primarul Dragoș Soare a cerut DADP și Urban SA să intervină rapid atunci când există solicitări de asanare a subsolurilor de bloc. Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia, susține că onorează aceste solicitări: «Administratorii care au cerut, au primit sprijin. Le asigurăm gratuit pompele pentru a scoate apa din subsoluri... Dar fără reparații nu putem face lucrul ăsta la nesfârșit! Unii s-au obișnuit și vin de câte 3-4 ori... Dacă nu repară, nu îi putem ajuta la nesfârșit!». La rândul lui, directorul Urban SA, Adrian Stoicescu, susține că firma va avea curând un departament specializat în acest tip de intervenții: «Suntem gata să oferim ser­vicii pentru toate problemele legate de apă și canalizare. Sigur, contra const... Dar asi­gurăm beneficiarii acestor servicii că prețurile practicate de noi sunt mai mici decât cele de pe piață!». În pofida eforturilor declarative ale autorităților, subsolurile blocurilor rămân inundate, iar încercarea de asanare a lor costă bani. La costurile existente se adaugă și pro­ble­mele generate de sistemul de canalizare, acum subdimensionat și, de multe ori, prost executat. «Canalizările din dreptul blocurilor au fost gândite în urmă cu 50 de ani... Acum suntem obligați să pompăm toată apa pluvială de-a lungul orașului pentru a evita inundarea străzilor și a cartierelor de case. De aceea apar probleme la nivelul blocurilor. Investițiile care vor fi realizate de către Urban SA vor rezolva aceste probleme. Anul acesta, nu mai târziu! Subsolurile inundate reprezintă doar efectul. Noi vom rezolva cauza. Dar, evident, și proprie­tarii de apartamente trebuie să se mobilizeze pentru că subsolurile sunt în proprietatea lor. Le aparțin!» a declarat primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Propunerile administratorilor Asociațiilor de Proprietari către administrația locală
-înființarea unei echipe de instalatori la nivelul administrației locale exclusiv pentru intervențiile de la subsolurile blocurilor
-înființarea unei firme de construcții care să asigure lucrările de întreținere pentru fațadelor blocurilor
-consilierea Asociațiilor de Proprietari cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au
-administratori de condominiu atestați în relația cu Primăria Slobozia, conform Legii 196 din 2018

15 Iulie 2021, 10:40 (2802 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia
Regulamentele administrației Soare pentru Slobozia
Infrastructura rutieră a Sloboziei așteaptă investițiile administrative

Comentariile cititorilor:


@ Maxer:
(19 Iulie 2021, 07:49)
Am locuit peste 15 ani în municipiul Cluj. Și acolo exista un compartiment în cadrul primăriei, care ținea legătura cu asociațiile de proprietari, dar acel compartiment era extrem de activ, iar angajatele respective foarte cunoscute la nivelul asociațiilor.
Participau la tot felul de ședințe cu locatarii, dacă li se cerea acest lucru, erau extrem de implicate în colaborarea cu administratorii de blocuri.
Și implicit imaginea care se rasfrângea asupra primăriei Cluj era una pozitivă. Așa da!
La Slobozia, parcă ești în altă țară. Nesimțire, ignoranță, tupeu și un aer de superioritate afișat de individa care răspunde de asociațiile de proprietari. Așa nu!
@Miroc C:
(18 Iulie 2021, 22:45)
Interesante comentarii, pertinente și dovedesc preocuparea locuitorilor din Slobozia pentru acele probleme ce par minore, dar nu sunt.
Păcat însă că, de-a lungul anilor, Primăria Slobozia a fost populată cu personagii incompetente, promovate pe criterii exclusiv politice, astfel că structuri importante, gen Juridic, Urbanism, Poliție Locală, au ajuns să fie nu doar conduse de incompetenți funcțional, dar și încadrate, în majoritate, cu rebuturi profesionale care nu și-au găsit niciodată un loc, o funcție, prin concurs.
Iar despre acea structură, Compartiment Asociații de proprietari, este completamente ineficientă, nefuncțională și chiar o povară pentru administrația locală. Și doar datorită persoanelor care o reprezintă, pentru că altfel, o astfel de structură se poate transforma în ceva benefic pentru autoritatea locală.
Sunt asociații de proprietari care reprezintă și 300 - 400 de familii, deci au un capital interesant!
Cine are urechi de auzit, să audă!
Gigel:
(18 Iulie 2021, 22:05)
@Costin M - problemele pe care le-ai enumerat nu sunt DELOC MARUNTE! Sunt problemele principale, care sunt greu de rezolvat. Acestea trebuie sa fie prioritatile, nu sa visam la fonduri europene pentru proiecte megalomane si inutile, de exemplu: sala de sport polivalenta, operator regional de apa nepotabila etc. Macar problema tantarilor de ar rezolva-o primaria, dar nu vad vreo speranta. Nu mai vorbim de apa potabila, pe care nu vad vreo sansa sa o avem pana la alegeri...
Costin M:
(17 Iulie 2021, 09:51)
Din contră, eu chiar cred că și Slobozia poate deveni un oraș curat, liniștit, în care se poate trăi decent.
Doar că trebuie să rezolvăm probelemele acestea care par mărunte, insignifiante, dar în realitate macină nervii locuitorilor, gen apa din subsoluri, șobolanii și toate felurile de rozătoare, invazia de țănțari și furnici, gunoaiele care parcă nici nu sunt luate zilnic, străzile (din care unele nu au mai fost asfaltate de pe vremea regretatului Pinter), parcările autoturismelor pe trotuare sau chiar pe trecerile de pietoni.
Doar că aceste lucruri nu le poate face un singur om, cât de motivat ar fi. Dacă nu are în slujba sa o echipă dedicată de profesioniști, cu adevărat profesioniști și nu toate pișipoancele angajate că sunt sexy și dau bine la vreo petrecere mondenă (vezi Serviciul Juridic și nu numai), lupta este sortită eșecului.
Asta ar fi trebui să înțeleagă onorabilul nostru primar, că trebuie să-și formeze, cu orice costuri, o echipă de angajați cu adevărat pregătiți pe domeniile lor. 
Rod Bogat:
(17 Iulie 2021, 01:06)
Dintr-un rahat turcesc de oraș, nu poți face bici că tot timpul miroase, sunt țânțari și apa nu este bună de băut. Oraș european al anului de grație 2021. Cândva i se spunea "Perla Bărăganului".
@Maxer:
(16 Iulie 2021, 20:39)
Da, Maxer, ai perfectă dreptate. Este ok că există o asemenea structură în cadrul Primăriei Slobozia, este și în conformitate cu cadrul legal, dar dacă nu încadrezi respectiva funcție cu o persoană pregătită, cu o persoană dedicată și care să asigure cu adevărat interfața între asociațiile de proprietari și administrația locală, nu ai rezolvat absolut nimic.
Din contră, tu ca și edil local, vei ostiliza comunitatea reprezentată de aceste asociații de proprietari și în loc să ai o relaționare sinceră, deschisă, nu vei avea decât o reacție negativă.
Am încercat și noi să colaborăm cu această doamnă, dar pur și simplu este total nepregătită dpdv profesional, habar nu are de legislația în domeniu, îți vorbește de sus, considerându-se probabil o ființă superioară pentru că lucrează în Primăria Slobozia și tot timpul îți răspunde că nu e treaba ei să rezolve problemele asociațiilor.
Mai mult, periodic, te presează cu diferite solicitări personale sau pentru relații apropiate, iar dacă nu i le rezolvi te amenință cu toate instituțiile existente!
Păcat, primarul chiar vrea să facă ceva, dar cu asemenea subalterni nu va reuși. Iar din punct de vedere al reorganizării, să fim serioși, a pierdut startul!
Și da, felicitări Independent pentru faptul că prezinți și astfel de subiecte care ne macină nervii, dar provoacă și dezbateri serioase!


un om al cetatii:
(16 Iulie 2021, 15:53)
Mereu cerem! Dar ce dam noi in schimb? Noi ce facem pentru ca acest oras sa arate normal? Cati dintre noi ne-am dus la actiunea organizata de Soare - cea de curatenie? Ceea ce tine de noi, cred ca putem face. Aruncati gunoaiele la cos, faceti-va curatenie singuri in fata blocului, cel putin.
Maxer:
(16 Iulie 2021, 15:20)
Am remarcat o preluarea interesantă, referitoare la celebra deja Alina Avram ''de la Asociații'' care cică-se s-ar fi exprimat de maniera ''Nu sunt plătită pentru asta și nu e treaba mea''.
Recunosc stilul, recunosc tupeul, recunosc indiferența! Da, este vorba de Alina Avram, reposnabilă cu asociațiile de proprietari.
Poate că va veni momentul când cineva o va întreba despre ce atribuții are dumneaei și cam ce-ar trebui să facă în respectiva structură bugetară.
Bravo Independent!
Vasile:
(16 Iulie 2021, 13:51)
Schimbati solutia de tantari ca nu le face nimic. De cativa ani se foloseste aceasta metoda, dar nu rezolva cu nimic situatia. Bani cheltuiti degeaba.
Gogu de la borduri:
(16 Iulie 2021, 10:19)
O mica rectificare. Sa fi primar in Slobozia anului 2021- iulie, este o mare provocare. CANICULA, TANTARI (si la propriu si la figurat) APA INFECTA(mostenita) ANGAJATI CORUPTI CARE NU-SI FAC TREABA.Stai noaptea pana la 3 in birou si faci alternative, care sa aduca cetateanului care te-a pus in functie NORMALITATE. Dar vezi ca dupa ce ai razuit rahatul lasat de predecesorul tau, ai reclamatii. Aia care traiau cu rahatul la usa, fac reclamatii, de ce este curat, de ce avem si noi de unde castiga un luu pe plastic si feru de aluminiu, feru de cupru.Eu stiu un lucru, peste se impute de la cap si se curata de la coada. Coada, aia care te saluta dimineata facand figuratie, este cea mai periculoasa. Nu-si fac traba si slobozeanu pe tine te injura, ala de la drumuri, sta la umbra si pe tine te injura......etc. TAIE IN CARNE VIE, SA FACI CE AI PROMIS! Ai garantia ca slobozenii adevarati vor fi langa tine. 
Gogu de la borduri:
(15 Iulie 2021, 22:05)
Daca aveam sansa de cadea elicopterul american la Slobozia si nu pe Kisselef, am fi avut sansa ca prin curentul de aer sa mature semintele de langa bancute si peturile de bere aruncate pe trotuar. De la vartejul extraordinar, scotea apa din subsolul blocului lu Guta, ala fara P..a, ala care face bors in cada. Da ca atunci cand de la tarate se infunda canalizarea, varsa tot la subsol. Si acum daca tot suntem in NATO si cad elicoperele la bucuresti si aia de la primarie fac curat gratuit dupa ele Guta fara p..a, a zis:  Pai daca la capitala se face pe moaca, la noi de ce nu, ca suntem liberali, bunelu a fost in garda de feru a lu bratianu , ala de canta la cobza. In anul de gratie 2004, prin desfiintarea regimentului de elicoptere de la Alexeni, a mai fost un incident similar cu un elicopter Puma pe DN1, in parcarea de la Sinesti. Elicopterul fara palele de portanta, tractat pe calea de rulare(pneuri) de unDAC 665 T, a vand antermergatori politia militara( proaspat infiintata) a oprit in parcarea de la Sinesti, pentru gresarea axelor de rulare si fluentizarea traficului. Convoiul militar se deplasa cu 50 km/h, viteza admisa la axele de rulare ale elicopterului la sol.Elicopterul se transfera la muzeul armatei spre a fi expus ca un arsenal militar al armatei aerului in anii 80-2004. Facand manevrele de parcare, soferul Dac 665T, a acrosat si razuit un tir din bacau, aflat in parcarea sinesti. Soferul tirului suna patronul: Oai sefu, sa vezi dracia dracului, un heliporter hin ala barosan bre. mi-a sterfelit hapul tracor si remorca. Raspunsul patronului: Hirai al dracului di bulanjiu, iar bei la volan, cun dracului sa te loveasca un ELICOPTER IN PARCAREA DE LA SINESTI. Asa ca daca nu am mai sparge tevile de la subsol cand coana mita biciclista, arunca pemparsi lu ala mic la wc si se infunda canalu, nu am avea apa la subsol.
Cristy :
(15 Iulie 2021, 20:25)
Tată, să faci treabă că de nu, vei plânge la alegerile viitoare. Când ai ieșit primar, se gudurau șefii tăi de la București. Ne-am bucurat și noi. Cere bani și schimbă fața orașului că destul au furat psd-isti. Vezi cum faci și scapă de anturajul lui (...). Întreabă-l, ce făcea la ICIL cu (...)? Au lucrat destui la ei ptr minimul pe economie și acum spun tot, cu lux de amănunte.
Nicu:
(15 Iulie 2021, 16:46)
Felicitari domnule Soare,asteptam realizarea acestor obiective. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 17 Sep 2021
135 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 5 6 7 9 11 12 13 356 357

Incendii de miriști și lanuri de grâu la Slobozia și Borănești

Sâmbătă, 17 iulie a.c., pompierii din Slobozia au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o miriște de grâu. Au ars aproximativ 2000 ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2021, 10:20
(626 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

În dimineața zilei de luni, 19 iulie a.c., pompierii au intervenit la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Două echipaje de salvatori cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2021, 10:10
(489 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ion Roată: Un copil de 3 ani a murit după ce a fost călcat de un autobuz

Duminică, 18 iulie a.c., un copil de 3 ani a murit după ce a fost călcat de un autobuz. Șoferul autovehicului, un bărbat de 51 de ani, circula în interiorul localității moment în care l-a acroșat pe minor ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2021, 19:30
(693 vizualizări - 0 comentarii)


3
IPJ Ialomița: Ați văzut-o?

IPJ Ialomița: Ați văzut-o?

Polițiștii ialomițeni efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 16 ani, care a plecat de la domiciliul din comuna Bordușani și nu a mai revenit până în prezent. În cursul zilei de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2021, 17:35
(556 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în județul Ialomița!

Duminică, 18 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10796, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

18 Iulie 2021, 14:10
(398 vizualizări - 0 comentarii)


5

Ialomița: Minori depistați de polițiști conducând pe drumurile publice

În noaptea de joi spre vineri, 15/16 iulie a.c, polițiștii din Ion Roată au depistat, pe raza comunei Manasia, un autoturism ce avea o deplasare necorespunzătoare. Oamenii legii au tras pe dreapta respectivul ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2021, 16:40
(646 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

Din cauza lucrărilor de reparații și întreținere a rețelelor electrice, E-Distribuiție Dobrogea anunță sistarea parțială a furnizării energiei electrice în anumite zone din județ. Astfel, în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2021, 16:15
(688 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: La volan în stare de ebrietate

În seara zilei de joi, 15 iulie a.c., un bărbat de 36 de ani s-a ales cu un dosar penal, fiind depistat în trafic în stare de ebrietate. Polițiștii l-au tras pe dreapta pe raza comunei Gârbovi și, întrucât ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2021, 16:05
(608 vizualizări - 1 comentariu)


8

Ialomița: Starea tehnică a autovehiculelor, verificată de polițiști

În perioada 14-15 iulie a.c., polițiștii ialomițeni și reprezentanții Registrului Auto Român au realizat ample controale în trafic, privind starea tehnică a autovehiculelor. În urma verificărilor, au fost ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2021, 15:50
(595 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Vineri, 16 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2021, 14:05
(438 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 84,41 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează printr-un comunicat că, în luna iunie 2021, la bugetul general consolidat s-au încasat venituri nete în sumă totală de 84,41 milioane de ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2021, 16:15
(514 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Inspecția Fiscală, la raport

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomița a efectuat, în luna iunie a.c., 27 de controale la contribuabili persoane fizice și juridice, respectiv 11 la contribuabili persoane juridice și ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2021, 14:20
(814 vizualizări - 2 comentarii)


12

AJOFM Ialomița: Bursa locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziția șomerilor din județ 289 de noi locuri de muncă, cele mai multe fiind destinate persoanelor calificate într-o meserie. Detalii suplimentare ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2021, 13:45
(580 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Joi, 15 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2021, 13:15
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Într-o singură zi, polițiștii ialomițeni au depistat trei șoferi cu permisele «suspendate»

Marți, 13 iulie a.c., polițiștii Secției Nr. 4 Poliție Rurală Coșereni, în timp ce desfășurau activități de control în cadrul unui filtru rutier în zona Popasului Sinești, au oprit un autoturism ce se deplasa ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2021, 16:15
(633 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 62000 de lei

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, polițiștii ialomițeni au fost solicitați să intervină la 84 de evenimente, dintre care 81 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2021, 16:05
(468 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 14 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2021, 13:35
(435 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de înscrieri în Programul pentru susținerea producției de legume în spații protejate-2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor că, până la data de 20 iulie 2021 inclusiv, pot depune cererea de înscriere în Programul pentru susținerea producției de ...[citește_toată_știrea]

14 Iulie 2021, 12:45
(575 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Publicitate online a fost actualizată!

Secțiunea Publicitate online a fost actualizată!

13 Iulie 2021, 17:05


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea Formularului 097/Noi instrucțiuni de completare a Formularelor 208, 209 și 253

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că marți, 20 iulie 2021, este termenul limită pentru depunerea notificării pentru aplicarea/încetarea aplicării sistemului ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2021, 14:20
(714 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 caz nou de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 13 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10796, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2021, 13:45
(430 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Băut și fără permis, la volan. A devenit agresiv la spital!

Luni, 12 iulie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii rutieri din Țăndărei au oprit în trafic un autoturism care circula fără a avea puse în funcțiune luminile de întâlnire. La volanul autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2021, 12:35
(497 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sudiți, dispărut

Bărbat din Sudiți, dispărut

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sudiți desfășoară activități specifice pentru depistarea unui bărbat, în vârstă de 63 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Sesizarea a fost ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2021, 12:20
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de disconfort termic accentuat și caniculă

Ialomița: Cod Galben de disconfort termic accentuat și caniculă

Administrația Națională de Meteorologie a emis un Cod Galben de disconfort termic accentuat și caniculă pentru mai multe județe, printre care și Ialomița, pentru marți/miercuri, 13/14 iulie ...[citește_toată_știrea]

13 Iulie 2021, 11:20
(436 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți, 13! Ghinionul poate fi prevenit!»

Multe persoane sunt superstițioase și consideră ziua de «Marți, 13» o zi cu ghinion, dar se întâmplă uneori să ne facem și singuri «ghinionul» prin faptul că nu suntem destul de bine informați. Începând ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2021, 16:25
(507 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Slobozia, drogat la volanul unui autoturism

Duminică seară, 11 iulie a.c., în jurul orelor 21,00, polițiștii din Slobozia au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Slobozia. Întrucât șoferul avea un comportament ciudat ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2021, 14:35
(783 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 11 iulie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din Urziceni, aflându-se în executarea serviciului de îndrumare și control al traficului rutier pe raza municipiului, au depistat în trafic un ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2021, 14:25
(489 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 caz nou de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 12 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10795, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2021, 13:35
(524 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la o casă din Borănești și la o firmă de termopane din Fetești

Sâmbătă, 10 iulie a.c., în jurul orelor 13,55, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit în comuna Borănești, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2021, 11:25
(502 vizualizări - 0 comentarii)


Gârbovi: Incendiere intenționată a miriștei de grâu

Sâmbătă, 10 iulie a.c., în jurul orelor 13,20, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2021, 11:20
(607 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 5 6 7 9 11 12 13 356 357
Ultimele comentarii
Nimeni Altu' în Angajații din «linia întâi» nu consideră prioritară vaccinarea anti-COVID-19 @ Gigel în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Nimeni Altu' în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia alexa în Școlile din Ialomița, afectate de pandemie: 15 clase și-au suspendat activitatea din cauza COVID-19! Gogu în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Corcodel de la Dumitresti în Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți Proprietar în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia De ani de zile în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Dreptate în Ialomița are 70 de beneficiari ai Programului «Legume în spații protejate» Rica în Și-au confirmat superioritatea Curiosul în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Urbanistul în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Dreptate în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Mary în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Maria C în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Gigel în Angajații din «linia întâi» nu consideră prioritară vaccinarea anti-COVID-19 anonymus în Angajații din «linia întâi» nu consideră prioritară vaccinarea anti-COVID-19 Gigel în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia eu în Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni @ AP 31 în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...