Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie

E gata noua organigramă!

Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie

Administrația Soare a finalizat noua organigramă a Primăriei Slobozia. Conform datelor oficiale, vor fi restructurate 30 de posturi. «Scopul nostru nu este să dăm oamenii afară... Dorim o administrație suplă și performantă!» declară public primarul Sloboziei, Dragoș Soare. Noua organigramă va fi votată în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia de la sfârșitul lunii iulie 2021.

Mult zgomot pentru nimic În campania electorală, primarul Dragoș Soare anunța că restructurarea a 100 de posturi la nivelul administrației locale ar permite asfaltarea unui kilometru de drumuri anual. La 10 luni distanță de la aceste declarații, punerea în practică a acestui deziderat se dovedește imposibilă. Primele intenții de restructurare a aparatului administrativ al Primăriei au fost anunțate în luna februarie 2021. La momentul respectiv, primarul Dragoș Soare susținea că poate schimba percepția publică asupra admi­nistrației pe care o conduce prin restructurarea aparatului administrativ din subordine. La 5 luni distanță de la aceste declarații, în pofida evidenței, Dragoș Soare nu renunță la poziția sa: «Slobozenii au nevoie de o administrație suplă și performantă! Și facem pașii necesari pentru a le oferi această admi­nistrație... Nu este ușor, pentru că există proceduri legale care nu pot fi ocolite. Noi le urmărim întocmai pentru a evita orice posibile abuzuri. Am fost la Agenția Națională a Funcționarilor Publici cu noua organigramă și am primit aviz favorabil pentru ceea ce intenționăm să facem. Este un proces mai lent, dar este irever­sibil. Vă asigur!» susține Dragoș Soare.

«Ori semnezi, ori pleci acasă!» În așteptarea restructurărilor promise, unii dintre funcționarii instituției lansează acuzații grave. Susțin că ar fi fost obligați să demisioneze sau să accepte detașarea în cadrul unor departamente care au deficit de personal. Primarul Dragoș Soare res­pinge public aceste acuzații: «Nu există așa ceva: „ori semnezi, ori pleci acasă!“. Exclus! Noi ne dorim să protejăm toți angajații Primăriei. Unii dintre acești oameni au ajuns la concluzia că nu pot lucra în noile condiții și și-au găsit de lucru în altă parte... Alții urmează să dea concurs pe post, acolo unde sunt 2 sau 3 sau mai mulți care au atribuții similare, dar nu au un volum de lucru adecvat... Alte posturi trebuie relocate, iar aprobarea noii organigrame va permite acest lucru. Tot ceea ce dorim noi este profesionali­zarea instituției!» a explicat Dragoș Soare. Paradoxal, deși vor fi restructurate posturi, Primăria Slobozia continuă să aibă nevoie de forță de muncă cu înaltă calificare. La acest mo­ment, administrația locală caută un arhitect dispus să preia postul de arhitect-șef al orașului, ingineri specializați în domeniul construcțiilor și specialiști în implementarea de proiecte europene.

Lungește-ne, Doamne, boala! Lista cu posturile care vor fi restructurate nu a fost finalizată. Dragoș Soare susține însă că noua organigramă va fi prezentată în plenul Consiliului Local Slobozia la sfârșitul acestei luni. Conform reglementărilor legale în vigoare, după aprobarea acesteia, funcționarii ai cărori posturi vor fi restructurate au la dispoziție două luni pentru a părăsi instituția sau pentru a se înscrie la concursurile organizate de către Primărie pentru posturile nou apărute. Estimările oficiale vorbesc despre un maxim de 30 de posturi care urmează să fie restructurate. Mulți dintre funcționarii vizați de restructurare și-au găsit deja alternative de angajare la alte instituții publice din oraș. Dragoș Soare respinge, de asemenea, zvonurile potrivit cărora ar putea exista mai multe valuri de restructurări la nivelul instituției: «Repet. Slobozenii au nevoie de o administrație suplă și performantă! Cei care înțeleg acest lucru și oferă concetățenilor respect și soluții pentru problemele lor nu au de ce să se teamă... Mulți dintre colegii mei au înțeles acest mod de a munci. Iar cei care nu înțeleg că sunt în slujba cetățeanului, sunt liberi să plece și să facă ce își doresc!» a adăugat Dragoș Soare.

19 Iulie 2021, 07:55 (4651 vizualizări - 22 comentarii)

Citiți și:
Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia
Regulamentele administrației Soare pentru Slobozia
Infrastructura rutieră a Sloboziei așteaptă investițiile administrative
Primarul Sloboziei, Dragoș Soare a decapitat șefii serviciilor din aparatul propriu
Unanimitate la vot pentru noua Organigramă a Primăriei Slobozia

Comentariile cititorilor:


Alt Cetatean:
(25 Iulie 2021, 11:38)
@Cetatean al municipiului slobo: cica au fost părinți la el în audienta și răspunsu a fost simplu ca pe el nu îl interesează ca el nu are bani (de parca ar fi din buzunarul lui și nu din banii contribuabililor), singurul scop al lui este de a desfinta aceasta instituție paza și servicii comunitare (un bun al primăriei). Asta este politica liberala fratilor
Gogu de la borduri:
(24 Iulie 2021, 22:58)
ESTE BAIAT BUN, VORBITI  PE LIMBA LUI-1 VREM AER CURAT FARA TANTARI. 2-Vrem primar ca tine fara intermediari., Vrem apa curata si neevaluata,. Daca tu SOARE POTI FACE ASTA , TE ASIGUR CAVEI FI PE VECI PRIMARUL NOSTRU.
Cetățean al municipiului Slobo:
(24 Iulie 2021, 16:13)
Domnule Primar cu Paza de la școli ce faceți ? ,mai sunt 40 de zile și începe școala, să fie chemați din șomaj vechea pază că cunosc părinții, copii și sunt probleme la școli !!! Măcar la școli să asigurați siguranța copiilor că se întâmplă multe în ziua de azi nu cu camere de supraveghere !!! Paza umană este cea mai bună și eficientă cum a fost până acum și cea veche care a fost în ținuta de comunitar că prezintă încredere în fața persoanelor, părinților și nu în ultimul rând copiilor pe care îi cunosc pe acești Agenți de securitate de atâția ani !!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere și sper să se rezolve situația !!!
Anastasia:
(20 Iulie 2021, 13:27)
Sa nu se faca restructurari a la,,Urban" si apoi sa angajam,,my family".
praf in ochi:
(20 Iulie 2021, 12:49)
Ar fi OK daca ar da afara pilele angajate de fostul primar, insa sa nu mai angajeze in locul lor alte pile ale lui; insa cred doar ca face loc politrucilor galbeni. De cand s-a instalat in functie "face economii" dand angajati afara; dar o fi dat si ceva externalizari de servicii pentru firme de casa peneliste?
Desi a fost sesizat cu privire la faptul ca anumiti prieteni care cotizeaza la politicieni au construit ilegal prin cartier si deranjeaza linistea publica prin activitatea lor tot asa de ilegala, el tace si nu ia masuri. Aici nu mai sunt vinovati angajatii puturosi/incompetenti, ci chiar soarele orasului. Se inscrie perfect pe traiectoria celorlalti politruci! Il mai stiti pe Zdreantza? cel cu sobolanul la bot, pe flausatul iesit zilele trecute pentru buna purtare? E, tot asa se lauda si el ca reformeaza administratia, ca sa nu mai stea putorile de bugetari la cafele/tutun toata ziulica; iar in paralel isi platea pilele de la partid cu posturi caldute. Ne-am saturat de acesti luceferi/sori/iluminati ai institutiilor publice! Vrem fapte, nu gargara pentru prostirea electoratului. Orasul tot nu are apa potabila, este infect, investitii minime - ioc, investitori - deloc, parcare nefinalizata, etc, oras in pragul falimentului. Doar seful lui politic vede bunastare si crestere economica. In loc sa rasara - asa cum ne-am fi dorit - cred ca va incepe si continua doar cu apusul!
Crd:
(20 Iulie 2021, 07:18)
De Strada Filaturii s a auzit pe la Primarie???!!E jale.rupi masina!!.Dealtfel,o sosea folositoare si cu traditie in Slobozia...
Rod Bogat:
(19 Iulie 2021, 22:54)
Până când faceți restructurări, încercați altă soluție împotriva țânțarilor. Cooperativa "munca în zadar". Așa se numește acțiunea seară de seară, iar țânțarii sunt gâdilați pe banii noștri. Bag seamă că pe voi nu vă ciupesc țânțarii și nu vă miroase urât în toiul nopții a rahat, ori a hoit. În rest toate bune, apa este o mizerie pe care unii o beau neavând bani pentru apa de la magazin. Și cum spuneți? Suntem în Uniunea Europeană?!
Votant:
(19 Iulie 2021, 20:23)
Sper sa nu fie o administratie supla ca domnul primar.Si ce s-a scris ca functionarii au fost obligati sa demisioneze sau sa se mute pe alte posturi este perfect adevarat.Dar adevarat este ca primarele care este nu a fost el ci a trimis oamenii “competenti”pe care i-a angajat domnia sa. Halal primar. PS:Sunt convins ca nu va fi publicat acest comentariu.Orice comentariu care il acuza pe marele primar este radiat din start.Slobozenii stiu de ce.
Un idealist:
(19 Iulie 2021, 20:15)
Așa este Didina, așa este Zamfir! Aveți perfectă dreptate!
Dis:
(19 Iulie 2021, 19:41)
Deja au început sa vina ,,ai noștri,,
mitu v...:
(19 Iulie 2021, 19:30)
FOARTE BUNA INTENTIA !!!!   ASTEPTAM FINALIZAREA CAT MAI REPEDE !!!
WALY:
(19 Iulie 2021, 18:30)
De ce nu organizati un test de competemnta de o saptamana, sa scrie titi ce au facut concret, documentat in acea saptamana, sa vedeti ca nu au ce scrie pe nici o pagina. Dar cred ca nu va pricepete, primare, ca nu s=a p[redat la PNL, administratie.
Didina, coana Didina:
(19 Iulie 2021, 18:08)
Pt Nicolae D.-Nu mai sunt profesioniști în institutiile statului conduse de politic de analfabeți funcțional fără studii ori făcute la apelul gumarilor. Primăriile toate sau aproape toate din ialomita sunt acaparate de lipitori, neveste, cumnate, in general rude cu primari, secretaru, contabila, nașa, fina, amanta și nu in ultimul rând, slugile lipitori de afișe, transportatorii și guriștii, care au ajutat in campaniile electorale, actuali primari, slăbuț mobilată intelectual, rar ori aproape deloc competentă. Asta e ialomita in mare proporție și așa va rămâne. Așa arată ialomita, prostul votant fără cap pe umeri, umilit de pârliți și șmecheri săritori de la un partid la altul, care infulecă roadele.Șansele de revenire, niciodată! Nea Soare acum ca ai invins-o pe, Coana Mita lu’Tinel și ești șef de tarla cu acte in regula, ne zici și noua, dacă ți-ai angajat neamuri ori gagico pe la măcelărie?
Cetatean:
(19 Iulie 2021, 18:07)
100 de posturi/ un km de drum???? Se merita pt 1 km de drum 100 de familii sa ramana fara aceste venituri? Va bateti cu pumnul in piept ca dati oamenii afara? Este o fapta de mandrie? Sa ca fie rusine! De cand ati venit huliti salariatii “ orisemnazi ori pleci”…. Acest lucru este adevarat/ nu incecati sa pacaliti oamenii. Asta faceti in slujba “ cetateanului” Aveti impresia ca sunem prosti!? A trecut un an, sunteti pe val. Peste 3 ani veti fi la “ MAL”. Aduceti profesionisti? Iar ne credeti prosti pt. Ca pleaca si nostri vin ai VOSTRI…
Zamfir:
(19 Iulie 2021, 17:05)
Pt Nicolae D.-Nu mai sunt profesioniști în institutiile statului conduse de politic.Vor plăti cu posturile cei incomozi,care au un cuvânt de spus,care nu-si pleacă privirea in fata edilului iar cei angajați de fostul primar prin examene trucate(Lipitori si distribuitori de corespondenta)in ultimii doi ani de mandat vor migra pe alte posturi mai bune.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 18 Sep 2021
128 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Suspecții unui furt din locuință, identificați de polițiști

Trei ialomițeni, dintre care doi minori, sînt cercetați de polițiști pentru furt calificat, fiind suspectați că, în perioada 25-31 decembrie 2009, au sustras mai multe unelte electrice și produse alimentare ...[citește_toată_știrea]

8 Ianuarie 2010, 17:31
(8127 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 6 kg de mercur, ilegal deținute de un cabinet stomatologic

În cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie a.c., în baza unor informații, polițiștii au efectuat un control cu privire la deținerea și utilizarea substanțelor toxice și foarte toxice la un cabinet stomatologic ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2010, 17:32
(9404 vizualizări - 0 comentarii)


2

Depistat la volanul unui autoturism fără drept de circulație în România

Un tînăr în vîrstă de 25 ani din Urziceni este cercetat e polițiști pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism înmatriculat în străinătate care nu are drept de circulație în România. Acesta ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2010, 17:31
(9199 vizualizări - 0 comentarii)


3

Suspecții unui furt de telefon, identificați

În după-amiaza zilei de miercuri, 6 ianuarie a.c., un tînăr în vîrstă de 16 ani, din comuna Ciulnița, s-a prezentat la Poliția Municipiului Slobozia pentru a sesiza faptul că în timp ce se afla în parcul ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2010, 17:30
(7287 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente

Neadaptarea vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu zăpadă a fost cauza a două evenimente rutiere produse pe arterele județului. Unul dintre conducătorii auto a părăsit locul accidentului, dar ...[citește_toată_știrea]

7 Ianuarie 2010, 17:26
(9699 vizualizări - 0 comentarii)


5

Fără carnet și depistat la volanul unui autoturism fără drept de circulație în România

În după-amiaza zilei de marți, 5 ianuarie 2010, pe raza municipiului Urziceni, în cadrul activităților curente desfășurate, polițiștii au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate la ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2010, 10:26
(7927 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția rutieră, în stradă pentru siguranța circulației

Polițiștii au acționat pe raza municipiului Slobozia în scopul prevenirii și combaterii incidentelor rutiere. Activitățile desfășurate de polițiști au vizat urmărirea modului în care participanții la trafic ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2010, 10:22
(8222 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune de prevenire și combatere a infracționalității

În cursul zilei de marți, 5 ianuarie 2010, în intervalele orare 14,30-18,30, respectiv 19,30-21,30, în municipiul Slobozia a fost organizată o acțiune cu efective mărite, urmărindu-se în principal prevenirea ...[citește_toată_știrea]

6 Ianuarie 2010, 10:19
(8596 vizualizări - 0 comentarii)


8

Au plecat la Revelion și bunicul le-a dat dispărute

În prima zi a anului 2010, în jurul orelor 10,15, Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată asupra unor dispariții. Un bătrîn, de 73 ani, le-a spus polițiștilor că nepoatele sale, în vîrstă de 14, respectiv ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 12:37
(9867 vizualizări - 2 comentarii)


Nouă accidente în cinci zile: 3 morți, 15 răniți

Nouă accidente în cinci zile: 3 morți, 15 răniți

În pofida activităților cu caracter preventiv desfășurate de polițiști, pe arterele județului, în perioada 30 decembrie 2009-3 ianuarie 2010, s-au produs nouă accidente rutiere, evenimente în urma cărora ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 12:27
(9011 vizualizări - 0 comentarii)


Suspecții mai multor furturi, identificați

În noaptea de 29/30 decembrie 2009, o echipă de polițiști din Fetești l-a depistat pe raza municipiului pe un tînăr, de 21 ani, din comuna Bordușani. Asupra acestuia, cu ocazia controlului efectuat, au ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 12:01
(8722 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive în discotecile rurale

În noaptea de 2 spre 3 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni, în colaborare cu agenții Posturilor de Poliție Grivița și Miloșești, au acționat pe raza celor două comune. În acțiunile întreprinse, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 11:53
(11161 vizualizări - 0 comentarii)


12
Intervenții ale pompierilor

Intervenții ale pompierilor

În primele zile ale noului an, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au avut de furcă. Astfel, în două situații s-a acordat primul ajutor cu echipaje SMURD, s-a intervenit ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 11:41
(12002 vizualizări - 0 comentarii)


La volan fără permis

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unui tînăr în vîrstă de 23 ani, din Slobozia, acesta fiind depistat la volanul unui autoturism în prima zi de Crăciun deși nu poseda permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

28 Decembrie 2009, 12:58
(9751 vizualizări - 0 comentarii)


Prinși în flagrant la furat din autoturisme

În noaptea de 24 spre 25 decembrie a.c., în jurul orei 23,40, doi bărbați au fost surprinși în flagrant de polițiști în timp ce încercau să sustragă doi acumulatori ai unui autocamion. Autovehiculul era ...[citește_toată_știrea]

28 Decembrie 2009, 12:58
(9814 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbători Fericite!

Sărbători Fericite!

Redacția Independent vă dorește un Crăciun liniștit, alături de cei dragi. ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 19:00
(9839 vizualizări - 0 comentarii)


Eleve, victime ale traficului de minori

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 16:01
(8853 vizualizări - 0 comentarii)


Șoferi băuți implicați în accident

Doi conducători auto, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost implicați într-un accident rutier. De reținut că unul dintre aceștia nu poseda permis de conducere. Așadar, miercuri, 23 decembrie ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 15:12
(11344 vizualizări - 0 comentarii)


S-a predat singur

Miercuri, 24 decembrie a.c., în jurul orei 7.30, la Poliția Municipiului Slobozia s-a prezentat Marian P., de 36 ani, din municipiul Slobozia, urmărit din luna februarie 2009. Bărbatul se sustrăgea executării ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 13:00
(11487 vizualizări - 2 comentarii)


Moș Crăciun jandarm

Moș Crăciun jandarm

Cu ocazia Sărbătorilor Crăciunului, jandarmii ialomițeni i-au luat locul lui Moș Crăciun și au împărțit cadouri copiilor cu dizabilități din cadrul Fundației «Trebuie» Fetești. Copiii, într-un cadru emoționant ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 12:27
(9795 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție la bani!

Marți, 23 decembrie, o femeie din Urziceni a fost victima unei tîlhării. Femeia, în vîrstă de 36 ani, administrator a două magazine din localitate, a fost atacată de doi indivizi ce, prin violență, i-au ...[citește_toată_știrea]

23 Decembrie 2009, 14:06
(9323 vizualizări - 0 comentarii)


Expoziție stradală dedicată Revoluției

Expoziție stradală dedicată Revoluției

Cele mai importante 48 de fotografii exclusive realizate de AGERPRES în timpul Revoluției din Decembrie 1989 pot fi văzute începînd din 21 decembrie 2009, pînă pe 12 ianuarie 2010, în cadrul expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Decembrie 2009, 14:04
(8623 vizualizări - 0 comentarii)


Achizițiile intracomunitare și importurile de legume-fructe, în atenția polițiștilor

Începînd cu data de 15 decembrie 2009, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Ialomița, în colaborare cu comisarii Gărzii Financiare și inspectori ai Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 16:10
(9670 vizualizări - 0 comentarii)


Dosare pentru produse contrafăcute

Polițiștii feteșteni au început urmărirea penală în șapte dosare penale în care sînt cercetați reprezentanții unor agenți economici, societăți comerciale sau persoane fizice, cu puncte de lucru în localitățile ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 16:05
(9067 vizualizări - 0 comentarii)


Infractori după gratii

Doi ialomițeni, cu domiciliul în comuna Jilavele, pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost identificați de polițiștii ialomițeni, fiind încarcerați în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 15:59
(9345 vizualizări - 0 comentarii)


APIA notifică fermierii

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură revine cu apelul către fermierii notificați pentru clarificarea datelor declarate în cererea de plată. Aceștia sînt obligați să se prezinte în cel mai ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 15:38
(11449 vizualizări - 0 comentarii)


Unirea Urziceni vs Liverpool

Unirea Urziceni vs Liverpool

Ghinion teribil pentru Unirea Urziceni la tragerea la sorți Europa League. Singura echipă din România calificată în primăvara europeană, Unirea Urziceni, și-a aflat adversarul din «16»-imile Ligii Europa ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 13:09
(9819 vizualizări - 0 comentarii)


ANM-Sîmbătă și duminică, în sud-est reîncep ninsorile

Prognoza meteorologică pe următoarele trei zile, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, prevede că în cursul zilei sîmbătă, 19 decembrie, în cursul nopții și duminică, 20 decembrie, în sud ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 12:13
(8859 vizualizări - 0 comentarii)


DRUMURI ÎNCHISE

DRUMURI ÎNCHISE

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că peste 150 de polițiști, din care 34 din structurile de siguranță rutieră, sînt angrenați în măsuri de deblocare/dirijare a traficului rutier ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 10:00
(10748 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, în sprijinul oamenilor înzăpeziți

Jandarmii ialomițeni, în sprijinul oamenilor înzăpeziți

Peste 25 de jandarmi din cadrul Detașamentului Urziceni au acționat, în zilele de 16 și 17 decembrie a.c., pentru deszăpezirea participanților la trafic surprinși de viscol. Pe segmentul de șosea Urziceni ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:52
(9132 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Corcodel de la Dumitresti în Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni apartament 4 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 septembrie 2021 Jumuga în Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu Corcodel de la Dumitresti în Școlile din Ialomița, afectate de pandemie: 15 clase și-au suspendat activitatea din cauza COVID-19! George în Adeverințe de vaccinare eliberate ilegal N ai cum sa porti masca în Școlile din Ialomița, afectate de pandemie: 15 clase și-au suspendat activitatea din cauza COVID-19! R. Tereaca în Egalii liderului @@ Gigel în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Nimeni Altu' în Angajații din «linia întâi» nu consideră prioritară vaccinarea anti-COVID-19 @ Gigel în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Nimeni Altu' în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia alexa în Școlile din Ialomița, afectate de pandemie: 15 clase și-au suspendat activitatea din cauza COVID-19! Gogu în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Corcodel de la Dumitresti în Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți Proprietar în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia De ani de zile în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Dreptate în Ialomița are 70 de beneficiari ai Programului «Legume în spații protejate» Rica în Și-au confirmat superioritatea Curiosul în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia Urbanistul în Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...