Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Depozit de pepeni construit ilegal la Slobozia Nouă

Reclamații din 2020

Depozit de pepeni construit ilegal la Slobozia Nouă

Un grup de proprietari de pe strada Vlad Țepeș din Slobozia Nouă reclamă de aproape un an de zile autorităților existența unui depozit ilegal de pepeni în imediata vecinătate a caselor de locuit. Autoritățile au recunoscut oficial în luna mai 2021 faptul că depozitul nu are «autorizație de construire», însă nu au întreprins nicio măsură împotriva firmei care deține depozitul. Cristinel Dinu, proprietarul depozitului, recunoaște situația și susține că acum caută o soluție pentru a intra în legalitate.

Orașul nimănui În toamna anului trecut, locuitorii străzii Vlad Țepeș din Slobozia Nouă au reclamat Primăriei Slobozia faptul că în imediata vecinătate a caselor de locuit funcționează un depozit de pepeni a cărui activitate nocturnă afectează condițiile de trai și de mediu din zonă. Inițial, admi­nistrația locală ignoră această sesizare. În mai 2021, semnatarii sesizării inițiale revin cu o nouă reclamație în care cer autorităților să intervină. Fără efect. În luna iulie 2021, proprietarii de case de pe strada Vlad Țepeș fac o a treia reclamație. «Vă readucem la cunoștință faptul că zi și noapte pe strada Vlad Țepeș este un trafic greu infernal care degajă nori de praf și care produce vibrații ce zguduie locuințele (...) Mai mult decât atât, pe amplasamentul respectiv pot fi ușor observate construcții și instalații care, în absența unor autorizații legale, pot genera riscul producerii unor accidente. Astfel, în incintă este instalată o butelie de combustibil de dimensiuni mari, (...) există re­zervoare și diverse alte recipiente cu substanțe chimice folosite în agricultură! (...)» susțin petenții, printre altele. Situația rămâne însă neschimbată.

Autoritățile confirmă ilegalitatea Situația descrisă e cu atât mai greu de acceptat cu cât autoritățile locale au confirmat oficial faptul că depozitul de pepeni de la Slobozia Nouă este construit ilegal. În răspunsul la petiția trimisă autorităților în luna mai 2021, Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Slobozia face următoarele precizări: «Vă comunicăm faptul că Primăria Slobozia nu a emis autorizație de construire pentru nicinul dintre imobilele menționate în adresa dumneavoastră. Pentru a obține copii după avizul ISC Ialomița, autorizația emisă de către Administrația Națională Apele Române, avizul ISU Ialomița, avizul APM Ialomița vă rugăm să vă adresați instituțiilor emitente pentru fiecare aviz enumerat, deoarece la sediul instituției noastre nu au fost depuse astfel de documente». Ulterior emiterii răspunsului, niciunul dintre funcționarii Primăriei Slobozia nu a făcut demersuri pentru sancționarea firmei Dinu Invest SRL, firma care deține depozitul de pepeni. Singura măsură adoptată de către autoritățile locale constă în amplasarea unor indicatoare care limitează accesul camioanelor mai mari de 3,5 tone pe străzile din zonă. Firma continuă însă să utilizeze camioane de tonaj mare pentru transportul pepenilor, zi și noapte, în schimbul unei taxe de 171 lei/camion. Și coșmarul continuă!

Cristinel Dinu se jură că nu fură Proprietarul afacerii, Cristinel Dinu, recunoaște senin că depozitul de pepeni pe care îl deține este construit ilegal. Contactat telefonic, acesta a explicat că pro­blemele au apărut din cauza proiectantului și că «sunt pe cale de a fi rezolvate». «Am obținut niște autorizații și proiectantul a spus că mă pot apuca de construit... Ulterior, a apărut o diferență între suprafața de teren achiziționată și cea din acte, vreo 300 mp. Și Ministerul Agriculturii a cerut niște precizări. Povestea asta durează de vreun an, de-acum... De-aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu suntem oameni de rea-credință, vrem să rezolvăm pro­blema și să intrăm în legalitate!» a precizat Cristinel Dinu. De asemenea, a avut explicații și pentru scandalurile nocturne provocate de angajați și pentru camioanele de mare tonaj care traversează zona. «Atunci când lucrezi cu oamenii, e greu... Facem tot ce ține de noi. Plătim taxă pentru fiecare camion, am vorbit cu șoferii să meargă mai încet... Locuitorii din zonă ar trebui să înțeleagă situația și să respecte, la rândul lor, legea. Am întâmpinat tot felul de probleme din cauza lor. Blochează strada cu autoturismele, vin și pozează în fiecare zi la poarta depozitului. E greu să își desfășori activitatea în condițiile astea!» mai susține Cristinel Dinu.

Hoțul strigă hoții
Afacerea lui Cristinel Dinu este ultra-mediatizată în spațiul public. Publicațiile naționale și televiziunile cu profil agricol îl prezintă an de an pe Cristinel Dinu ca pe un antreprenor de succes care a cheltuit peste 200 mii de euro pentru a realiza o afacere profitabilă. De la Agro TV la Antena 3 și de la pu­blicațiile financiare naționale la ziarele locale, reporterii elogiază activitatea unui business promițător în condiții economice vitrege. Nimeni nu explică însă că antreprenorul Cristinel Dinu face parte din lotul de 9 polițiști de la Poliția Rutieră Ialomița, cercetați în 2012 pentru «luare de mită», «abuz contra intereselor publice» și «efectuarea de opera­țiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite». Potrivit probelor instrumentate, aceștia opreau în trafic șoferii care încălcau legea, iar pentru a nu le aplica amenzi le pretindeau sume de bani între 100 și 400 de lei. Ancheta cuprinde un probatoriu impresionant, alcătuit în special din imagini video în care cei 9 acuzați au fost filmați în timp ce primeau bani. La momentul respectiv, surse din cadrul IPJ Ialomița confirmau faptul că fiecare dintre cei 9 polițiști obțineau în acest fel până la 1000 de euro zilnic.

16 August 2021, 08:10 (10297 vizualizări - 39 comentarii)

Citiți și:
Au început lucrările la canalizarea «wireless» de la Slobozia Nouă
Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă
Închiderea gropii de gunoi de la Slobozia Nouă costă municipalitatea 10 milioane de lei

Comentariile cititorilor:


Țepar :
(12 Octombrie 2021, 19:37)
Un țepar.A băgat firma în insolvență și a nenorocit o grămadă de lume.
@Sătul de jigodii:
(8 Septembrie 2021, 13:03)
Sa intelegem ca politia avertizeaza posesorii de autoturisme pentru ca acestia le parcheaza pe marginea strazii, probabil neavand loc in curti??? Asta unde, pe traseul tir-urilor pepenarului? Pai in mijlocul Sloboziei sunt parcate masinile [email protected] si pe trecerile de pietoni si nu-i deranjeaza politia (locala/rutiera) cu nici macar vreun avertisment, dar amenda, mucles! Peste tot in oras si mai ales cu precadere pe stradutele inguste sunt parcate pe ambele sensuri masini, chiar si in curba, intersectie sau trecere de pietoni (a se vedea zona Casa Armatei, La Costa, chiar in fata Politiei Comunitare - posibil si masinile personale ale caraliilor, etc). Si sunt strazi cu doua sensuri, nu sens unic, dar nu ai loc sa treci doua masini in acelasi timp din sensuri opuse. Nu mai scriu de gropi, canale sub/peste nivelul strazii, sau denivelari pe care toata lumea le ocoleste riscant pe sensul opus! Iar ei s-au gasit sa dea avertismente pentru cei care-i incurca tir-urile printzului pepenar??? Halal militie! probabil bugetara militiana consoarta si-a chemat camarazii in ajutor. Sau, primarul cel nou care are in subordine militia locala le-o fi trasat ordine sa-i astearna covorul rosu. Da cat o fi cotizat frate, de nu vrea nimeni sa-l puna pe asta in legalitate si toate autoritatile ignora ilegalitatile, ba chiar ii netezesc calea?
Sătul de jigodii::
(7 Septembrie 2021, 23:30)
Poate reuseste politia sa afle care dintre animalele de soferi claxoneaza in miez de noapte, cate 20 de minute, pana se trezeste din betie paznicul sa le deschida poarta. Nu, politia are alte preocupari, sa dea avertismente posesorilor de masini care incurca tir-urile in drumul lor ilegal pe strazile cartierului. Domnilor politisti aceasta este complicitate la comiterea de infractiuni! Nu va este jena sa va ocupati de astfel de rahaturi, in loc sa va feceti datoria?
latime strada:
(23 August 2021, 09:34)
ce regim are strada asta? ce latime are in documentele primariei? s-a arat jumatate din ea (cu tot cu piatra) si acum se circula pe o singura banda (banda care se ingusteaza de la an la an. pe teren vine vreodata cineva de la primarie?
@Dani Preanefericitu:
(23 August 2021, 09:18)
Vezi tu mai Dani (sau dinu), cam are treaba cu ce a facut in urma cu 10 ani. Atunci a inchis ochii la tot felul de infractiuni rutiere doar ca sa ia spaga (foloase necuvenite, trafic de influenta) si asa s-a imbogatit ilegal. Acum s-a transformat intr-un om de afaceri mega-bogat (din furt). Insa, prin ceea ce face, continua ilegalitatile incepute in urma cu mai bine de 10 ani. A construit ilegal, fara autorizatii, avize, distruge strazile cu tirurile incarcate cu peste 10 ori limita de tonaj pentru o ulita din cartier, ridica nori de praf si face zgomot infernal - deci polueaza la greu; trepideaza casele cand trece tir-ul de 40 tone pe strada, deci ne produc pagube incomensurabile, pe care nu ni le despagubeste. Asa ca, nu e invidie, dimpotriva, il sfatuim ca sa incheie acest scandal creat de el SI SA SE MUTE CU TOATA LOGISTICA IN CAMP, ACOLO UNDE ARE PEPENII, DEPARTE DE TOATE CASELE! Dar si acolo sa ia toate avizele si sa-si faca afacerea legal. Cat despre marfa pe care o produce...dumnezeu cu mila, cine stie ce baga in ea doar ca sa se imbogateasca. Genocid?
Cel mai trist este faptul ca si autoritatile se comporta fix ca el. Asa cum a luat el spaga de la soferi lasandu-i sa conduca beti sau cu viteza excesiva, sau poate a inchis ochii si la accidente (?) tot asa inchid ochii si autoritatile la ilegalitatile facute de asta. Se aude MAI primario, MAI militio, MAI pompierilor (ca lucreaza cu combustibil inflamabil si nu are aviz), MAI inspectoratul in constructii, MAI prefecturo? de la inaltimea fotoliilor voastre se vede?
Dani:
(22 August 2021, 23:21)
Invidiosilor.ce treaba are ce a fost acum 10 ani si c3 face el.in prezent.asa nu spuneti ca poate da salarii la câțiva zeci de oameni.dar suntem într-un sat,slobozia,totuși nu avem apa potabilă nu ar trebui trebui să va intereseze asa mult de cristi dinu,când lumea bea apa la bidon (în cel mai fericit caz)
Sătul de jigodii:
(22 August 2021, 12:39)
Ignorant si incult ce doar se lauda cu buna-credinta, corupt si spagar ce se crede om de afaceri, cu asta avem de a face. Alaturi de primarie sunt multe alte institutii care pot lua masuri. Deseurile de plastic sunt aruncate la marginea terenurilor sau sunt arse. Transportul lucratorilor se face in dube inchise, cand afara sunt 35 de grade. Racordarea la curent a fermei este ilegala. Amplasarea rezervoarelor de combustibil in imediata apropiere a caselor este ilegala. Paznicul de noapte este mai tot timpul beat si injura in neant, pe ritmuri de muzica la volum suficient pentru toata strada. Sunt doar completari la articol, toate contribuind la disconfortul, deranjarea si chiar punerea in pericol a locuitorilor din apropiere. Rolul primariei este de a lua masuri legale si de a implica si celelalte institutii pentru a lua masuri legale. Lipsa de actiune face primaria complice la aceste ilegalitati.
Gica:
(19 August 2021, 15:10)
Ne mănâncă țânțarii de vi!!!Lăsați hoțiile,și mai stropiți și voi..ăștia bogații închiriați un avion,că în baza autorităților ....sunt,parfum de levănțică...
Psd:
(18 August 2021, 19:53)
Exact ce ziceam-hoțul striga Hoții ..:))) quod erat demonstrandum!!:))) apropo ..nu uitați de oglinda !!!:)))
@Psd:
(18 August 2021, 16:30)
Mai Psd, tot bugetar a fost si spagarul pepenar afacerist. Adica lua bani publici ca sa aplice corect legea. Dar el nu o aplica corect, asa cum nici acum nu o face. Si sotia lui este tot bugetara, doar e platita din banii nostri ca sa fie politista. Si sta in casa cu un spagar dovedit, care mai nou comite faradelegi pe banda rulanta. Oare si-o turna sotul la politie sesizand ca face ilegalitati, sau e complice si ea? intreb pentru un pretin (militian).
Nu mai deturna atentia publica cu vilele p+2, sau te referi la alea tiganesti construite din ajutorul social, ca si aia sunt tot de la buget.
Raspunde aici concret de ce a construit ilegal, fara autorizatie, avize, de ce intra cu TIR-urile pe unde nu are voie, stricand strazi, cutremurand case (vilele alea de te enerveaza pe tine) si starnind nori de praf? Raspunde la astea!
Psd:
(18 August 2021, 11:48)
Ce frumos :)) Corecții bugetari minunați care și au făcut niște amărâte de vile p+2 dintr un salariu de 1500 declei net pe luna încasat dau lecții de legislație și moralitate :))) cât de minunat poate fi ?! România este țara ipocriziei in care Hoții striga mereu cât ii tin rărunchii ..Săriți ..hoțul !!:)))
figurant:
(18 August 2021, 08:57)
Primaria face doar figuratie! Primarele s-a vazut presat de nemultumirea oamenilor, s-au aratat aici si in reclamatii neplacerile si faptele ilegale comise de nemerni*ul asta cu pepenii si, in loc sa aplice legea, sa-i f*ta o amenda ca la carte, sa vina cu buldozerul si sai culce la pamant halele, sa le ia permisul la Doreii care alearga cu TIRul de 30 de tone printr-un cartier al sloboziei (cu sprijinul militiei), Primaria, onor soarele administratiei, chipurile il da in judecata, asa la mishto ca sa ne inchida gura! Este clar din start ca daca spagarul a scapat de procesul cu spaga si nu a facut o zi de puscarie (ca acolo ii era locul), o sa scape si de mizilicul asta. Probabil ca o fi cotizat si la politicieni si pe la impartitorii astia de "dreptate" si are spatele asigurat. Deci, primare, este cartoful prea fierbinte pentru matale si-l pasezi la instanta? Daia nu faci ce poti si s-ar impune in acest caz, nu ne mai prosti. Se vede ca nu esti ceea ce trebuie acestui oras, esti doar un alt politician care o da cotita, care ne scoate ochii cu mutari de bugetari in numele economiei, insa de lucrurile importante nu ai curaj sa te apuci. Vai de noi! ca de aia s-a numit in trecut asa slobozia!
@[email protected]:
(18 August 2021, 08:38)
Draga Psd, daca esti prost cand esti mic, cand esti mare doar te joci, esti frustrat rau vad, daca te ducea neuronul ala ratacit din cap, erai si tu bugetar acum si poate nu mai aberai pe aici.
Draga Cunoscator, poti te rog sa-mi explici si mie cum dracu Primaria trebuie sa dea in judecata pentru desfiintarea unor constructii ridicate ilegal, cand Legea 50/1991, reactualizata, zice clar cum se procedeaza in astfel de situatii?
tupeu:
(18 August 2021, 08:28)
Tupeu de borfas! Asta se vede din comentariile in care-i acuzi pe altii ca au luat spagi, desi tu esti de departe campion sef la spagi. Mai ramane sa scrie aici si celalalt spagar de la inmatriculari, ala care in sarcina caruia i s-au contabilizat 53 de fapte de luare de mita! Dar, probabil tu spagarule ai luat mult mai multa mita pana sa te prinda, esti campion. Hotul striga hotii. In loc sa lasi drq capul in jos ca ai continuat numai cu ilegalitati ai iesit la atac! Ai tupeu, nu gluma, altfel nu luai spagi, nu construiai ilegal, nu alergai soferii cu TIRurile tale pe stradute unde ai interzis pentru ca strici tot ce atingi; inclusiv pepenii aia gustosi, umflati de chimicale, posibil cancerigene. Si astea toate doar ca sa te imbogatesti. Despre ce drq de munca vorbesti? Ai stat in soare si ai sapat vreun pogon de pepeni, mort de foame si de sete pe camp? Nu! Din banii facuti ilegal (din spaga) ai platit sclavi cu salariu minim ca sa se speteasca pentru tine, eventual sa-ti mai iei un tuareg cu care sa alergi cu 100 la ora prin cartier. Probabil ai platit (mita) pe vreun trepadus de la antene ca sa bage un articol despre tine ca mare om de afaceri (ne)cinstit. Confirmi inca o data in plus ca suntem o tara in care infractorii dovediti (ca tine) fac legea fara ca nimeni sa nu-i deranjeze. Rusine autoritatilor daca sunt cumparate! De la militie, ce pretentii sa ai? Mai ales ca pe altul din cei 9 spagari vor sa-l puie comisar sef...
Psd:
(18 August 2021, 07:19)
Repet -corecților bugetari care ați muncit și aveți vile in pepiniera și la Slobozia noua pe mai multe nivele -fac pariu cu voi ca nu le puteti justifica din munca cinstita in nici 100 de ani de salariu la stat ..așa ca ciocul mic cu corupția și puneți oglinda la îndemâna ..știe toată lumea din oraș ce era de capul vostru ..lăsați ipocrizia :))

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 01 Iul 2022
140 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 5 7 8 9 392 393

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Moldoveni și Sudiți!

Joi, 26 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervoarelor destinate înmagazinării apei potabile din localitățile Moldoveni și Sudiți. Astfel, în intervalul orar ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 14:40
(1204 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 2 cazuri noi de COVID-19

Miercuri, 25 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27176, fiind înregistrate 2 cazuri noi față de ziua de marți, 24 mai ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 13:35
(1541 vizualizări - 0 comentarii)


2
IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

A doua zi a evenimentului național «Săptămâna Prevenirii Criminalității» a fost dedicată prevenirii violenței în familie-fenomen complex, având consecințe atât în plan individual și familial, cât și la ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 13:20
(931 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: Scutiri fiscale pentru angajații din sectorul agricol și industrie alimentară

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii despre faptul că a fost introdusă o nouă scutire de la plata impozitului pentru veniturile din salarii și asimilate salariilor ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 10:50
(1485 vizualizări - 0 comentarii)


4

AJOFM Ialomița: În atenția absolvenților promoției 2022

Având în vedere că anul școlar 2021-2022 este aproape de final, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița amintește absolvenților promoției 2022 că pot beneficia de prevederile Legii nr ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2022, 09:20
(1475 vizualizări - 0 comentarii)


5

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: «Târgul ofertelor educaționale»

lnspectoratul Școlar Județean lalomița își dovedește interesul pentru traseul educațional și profesional al elevilor de clasa a VIII-a prin organizarea unui Târg care să faciliteze accesul acestora la ofertele ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 17:40
(1364 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Liber la pașapoarte pentru copii de 1 iunie

De 1 iunie-«Ziua Internațională a Copilului», Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va avea program normal de lucru. Funcționarii instituției vor onora însă solicitările pentru emiterea de pașapoarte ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 16:40
(1468 vizualizări - 0 comentarii)


7

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Marți, 24 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de luni, 23 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 13:15
(702 vizualizări - 0 comentarii)


Descindere la Slobozia organizată de Poliția Capitalei

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat marți, 24 mai a.c., 7 percheziții domiciliare, pe raza Capitalei și a județelor Ilfov și Ialomița. În Ialomița, descinderea ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 12:00
(911 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Întâlnire cu profesor doctor Marius Stan

Profesor doctor Marius Stan, celebrul savant român născut la Urziceni, ajunge vineri, 27 mai 2022, la Slobozia. Omul de știință va susține o conferință în cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea». Denumit ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 11:15
(1097 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Peste 844 mii de lei, sume stabilite suplimentar în luna aprilie 2022

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna aprilie a.c., 19 inspecții fiscale și 21 de controale inopinate. În urma acțiunilor de verificare au fost stabilite obligații ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 11:00
(1391 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din localitatea Dridu. Astfel, marți, 24 mai 2022, în intervalul orar 08,00-17,00, se ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 15:05
(1545 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 23 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 22 mai a ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 14:10
(1616 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Peste 110000 de chestionare completate la nivelul județului Ialomița

În intervalul 14.03-22.05.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 110609 de chestionare la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:55
(1610 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Redirecționare a 3,5% din impozitul anual datorat la entități nonprofit/unități de cult (Formularul 230)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 3,5% din impozitul stabilit pentru susținerea ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:20
(1508 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Sudiți

Incendiu la o casă din Sudiți

Duminică, 22 mai a.c., în jurul orelor 16,40, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din comuna Sudiți. Trei ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 10:10
(1539 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Sudiți incendiu


Ialomița: 1 caz nou de COVID-19

Duminică, 22 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27174, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de sâmbătă, 21 mai a ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2022, 13:55
(1753 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 cazuri noi de COVID-19

Sâmbătă, 21 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27173, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de vineri, 20 mai ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2022, 13:40
(1382 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Începe «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În perioada 22-27 mai a.c., Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului «Săptămâna Prevenirii Criminalității». Obiectivul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 14:40
(835 vizualizări - 0 comentarii)


19

Slobozia: Expoziție de pictură la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» va fi gazda unei expoziții de pictură care cuprinde lucrările artiștilor Stela Maria Lucici și Cristian Sima. Evenimentul se va desfășura luni, 23 mai 2022, începând cu orele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:30
(1634 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 caz nou de COVID-19

Vineri, 20 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27170, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 19 mai a.c., când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:15
(1837 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Doar 42 de persoane selectate în vederea angajării, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 mai a.c., la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel Perlea» a fost organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La nivelul județului, până la data desfașurării Bursei, au fost contactați ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:00
(1430 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Joi, 19 mai a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiști, oamenii legii au identificat, în flagrant, pe Bulevardul Chimiei din Slobozia, o femeie care conducea având permisul de conducere ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 12:45
(1886 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Fără focare de Pestă Porcină Africană pe raza județului

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, la acest moment, pe raza județului Ialomița nu există focare de Pestă Porcină Africană ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 11:00
(1451 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice

Miercuri, 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe raza municipiilor Slobozia, Fetești, Urziceni și a comunei Sinești, pe linia ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:30
(1624 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în mediul rural

Miercuri, 18 mai a.c., polițiștii ialomițeni au organizat pe raza comunelor Ciulnița, Gheorghe Lazăr, Perieți și Andrășești o acțiune cu efective mărite de prevenire și combatere a nerespectării normelor ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:15
(1588 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Joi, 19 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27169, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de miercuri, 18 mai a ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 13:15
(787 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări privind noile măsuri fiscale aprobate de Guvernul României

Prin actul normativ sunt aduse o serie de modificări și completări Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală necesare pentru reglementarea obligației de raportare de către furnizorii de servicii ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(1539 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Vineri, 20 mai 2022, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Vineri, 20 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din Cartierul Buliga/Fetești. Astfel, în intervalul orar 08,00- ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(2113 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

Aproximativ 140 de jandarmi ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, religioase și cultural-artistice care vor avea loc în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 11:45
(1686 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 5 7 8 9 392 393
Ultimele comentarii
Gatu în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Mire în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia Un fraier în A fost eliberat primul «număr verde» în județul Ialomița! Fotbalist în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Lore în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Suporter în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean BIBI în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Stela în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată Andrei în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Tudorica în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Gigel în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean R. Tereaca în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean BENONE în Urziceni: Autorizație de construire eliberată ilegal, cu 20 de ani în urmă, motiv de dispută între instituțiile publice Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Andy în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Mary în Primăria Slobozia a declanșat operațiunea «Gazonul» Suporter în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Gigi în Urziceni: Autorizație de construire eliberată ilegal, cu 20 de ani în urmă, motiv de dispută între instituțiile publice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...