Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare»

«Banii de liceu» au ajuns în buzunarele Elenei Răducanu

Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare»

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița se confruntă cu un nou scandal public legat de delapidarea fondurilor instituți­onale. Conform unei anchete preliminare, ex-directorul Școlii Profesionale Reviga, Elena Răducanu, este acuzată că și-ar fi însușit bursele școlare ale elevilor timp de mai mulți ani. Estimarea inițială a prejudiciului ar fi de 20000 de lei, însă sumele ar fi mult mai mari în condițiile în care practica incriminată se întinde pe o durată de minim 5 ani.

«Banii de liceu», banii directoarei În 2004, Ministerul Învățământului a decis alocarea de burse școlare în cadrul Programului de Protecție Socială «Bani de liceu». Printre beneficiarii acestui program s-a numărat și Școala Profesională Reviga, condusă până în 2019 de către profesorul Elena Răducanu. O anchetă a Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, declanșată în 2021 ca urmare a unei sesizări interne, confirmă însă faptul că ex-directorul unității școlare, Elena Răducanu, și-ar fi însușit o bună parte din aceste fonduri, oferindu-le beneficiarilor, elevi sau părinților acestora, sume derizorii. Practica a fost sistată în 2020, când o parte dintre elevi s-au plâns că nu primesc drepturile bănești care li se cuvin. Surse administrative din cadrul Școlii Profesionale susțin că, înainte de a preda funcția, Elena Răducanu a șters din calculatorul școlii toate datele care ar fi putut-o incrimina. Deși oficialii Inspectoratului Școlar au fost informați cu privire la situație în urmă cu un an, ancheta a trenat până la acest moment.

20000 de lei la prima strigare O primă concluzie a anchetei interne inițiate de către Inspectoratul Școlar Județean Ialomița confirmă toate capetele de acuzare și stabilește o valoare a prejudiciului de 20000 de lei. Paradoxal însă, oficialii Inspectoratului i-au oferit Elenei Răducanu șansa de a acoperi prejudiciul rezultat din acte, fără a mai verifica întinderea acestuia în timp. Situația este recunoscută indirect de către Elena Răducanu, care a declarat pentru ziarul nostru: «Nu știu ce să vă spun... Deocamdată nu s-a rezolvat cercetarea. În situația dată, prejudiciul ar trebui acoperit!». Ancheta Inspectoratul Școlar Județean Ialomița este dublată la acest moment de o anchetă a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, care ar fi declanșat o anchetă în urma sesizărilor apărute. În pofida insistențelor noastre, până la închiderea ediției oficialii Inspectoratului Școlar nu au dorit să furnizeze un punct de vedere oficial cu privire la acest scandal.

Nu e prima dată când se întâmplă
Inspectoratul Școlar Județean Ialomița nu se confruntă pentru prima dată cu astfel de situații. Ultima oară, în 2019, Parchetul de pe lângă Judecă­toria Urziceni îl punea sub acuzare pe numitul Constantin Virgil Neacșu pentru comiterea infracțiunii de «delapidare». Anchetatorii au fost sesizați de Camera de Conturi Ialomița, ai cărei auditori au descope­rit mai multe nereguli financiare în conturile Școlilor Gimnaziale Ion Roată, Coșereni, Cocora, Roșiori și Liceului Tehnologic «Iordache Zossima» Armășești. Rapoartele de audit au fost transmise Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, procurorii stabilind faptul că 300 mii de lei din conturile școlilor au fost sustrași de către contabil.

18 Octombrie 2021, 07:55 (9395 vizualizări - 28 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Traha:
(24 Octombrie 2021, 07:27)
Trahanache, facem haz de necaz! Dar ce se intampla cu aceste doua personaje de la Liceul din piata depaseste orice limita ! Asta se intampla cand te tine in brate episcopia si un partid anume ! Chiar nu se pot lua masuri? Chiar toata lumea este oarba ?
Trahanache :
(23 Octombrie 2021, 09:45)
Sa recunoaștem, comentariile sunt deosebit de savuroase. Parca asistam la reflecții ale unor realități caragialesti. Foarte interesant acest spirit oriental balcanic, de îmbinare a comicului cu penibilul, în care protagoniștii sunt: MUSIU - oamenii de scoala, cadre didactice , între ei fiind și un popa (despre care gura târgului....preotesc vorbește în cel mai firesc existențial balcanic). - directorașă drăgălașă cu obsesii manageriale... - un inspectoraș aterizat și desigur și comentatorasii care se tem sărăcuții de consecințe politice inevitabile. -parinti care s in zbatere, intr o stare de neputinta, spectatori și comentatori tristi. Nu??? - apoi, directoare cu spirit afacerist, discreta și fudula. Scoala e în slujba mea și nimic altceva...si buzunarul doldora se făcea, ca elevii au de unde. incasa . Personaje caragialesti, dar și....cam dracesti. Dincolo de gluma, nu avem cum sa nu ne frustreze dezinteresul acestor personaje, fata de tot ce este mai important - ELEVUL. DAAAR, TATIȚO, UNDE NU E MORAL, ACOLO E CORUPȚIE, ȘI O SOȚIETATE FĂRĂ PRINȚIPURI, VA SĂ ZICĂ CĂ NU LE ARE!
Parinte:
(22 Octombrie 2021, 22:14)
Cred ca ce se intampla la Reviga este mic copil pe langa ce fac cei din conducerea liceului din piata! Pacat ca isj si primaria nu observa nimic sau nu sunt lasati de clanul marelui Alb sa se ia de omul lor, care ocupa functie la acel liceu!
sora unui om de bine:
(22 Octombrie 2021, 21:17)
Toate botoxatele chiulangioaice aruncă și ele cu ce pot, pentru că atât pot. Se visează directoare.... dar n-au nicio șansă.
Despre răducanu de la reviga nu mai comentăm nimic.
Cetatean:
(22 Octombrie 2021, 07:14)
M.., M...acaparezi tot! Ești ca o caracatița! Ii faci după asemănarea ta pe toți pe care ii prinzi! Asa ai făcut și cu directorasul și cu inspectorasul! Tot controlezi!Ai monopolizat tot! Zici ca ți ai cumpărat scoala! În sfârșit te-au prins cei de la ISj.( îți meriți calificativul).
Om de bine:
(21 Octombrie 2021, 18:11)
Când am spus moralitate și decenta nu am vrut sa se înțeleagă relatii intime ! Sa nu confunde biroul lor cu camera de hotel și sa ti deschidă când vor ei !!
Om de bine:
(21 Octombrie 2021, 12:13)
Revin , din cauza ca eram la volan , sau strecurat greșeli la cel de al 2 lea com, era vorba despre directorii de la liceul tehnologic nr 6, gravele abuzuri și încălcări ale legislației în vigoare obligând anumite cadre didactice sa între la orele dansator pe motiv ca au treaba, folosirea angajaților în scopuri personale , a ascuns faptul ca la nr 6 era focar de infecție, în total 10 clase în online și 11 cadre infectate și una decedata , a luat hotărâri fără a le trece prin consiliul de administrație!!! Sa nu mai vorbim despre moralitate și decenta... liceul nu este camera de hotel !! Q
Om de bine:
(21 Octombrie 2021, 11:40)
Este vorba de cei 2 directori care fac tot felul de abuzuri , jignesc cadrele didactice, ii oun cu forța să între laptele dinților sub pretextul ca au treaba ,+ folosesc angajații în scopuri personale, qadopta hotărâri fără sa le treacă prin consiliul de administrație, încalcă grav statul cadrului didactic prin acțiunile dansator!! În septembrie ambii directori nu au mai avut drept de continuitate având cel mai prost calificativ, dar .....presiuni VA RUGAM FRUMOS , INDEPENDENT DACA PUTETI VENI LA NOI LA LICEU SA AFLATI MAI MULTE !!
Om de bine :
(21 Octombrie 2021, 11:14)
Sa vina cineva sa vadă " macelul" de la liceul nr 6 , unde directorii calcă tot în picioare !! De la elevi la cadre didactice !!
Parinte:
(21 Octombrie 2021, 07:40)
Sunt alte lucruri mai grave la scoala de langa piata mare si nimeni nu se sesizeaza !
anonimat:
(20 Octombrie 2021, 19:26)
Din punct de vedere legal directorul nu are voie sa puna mana pe bani . Sa mai auzit de la cadrele didactice care faceau naveta la acesta scoala  ca acesta dna director  deconta naveta numai pe ochi frumosi. Cu siguranta si de aici a sustras bani. Organele abilitate sa-si faca datoria si sa se returneze banii elevilor si cadrelor. Orice stat de  plata estec semnat de director secretar si contabil. Aceste persoane nu sunt in cunostinta de cauza. 
Anonim:
(20 Octombrie 2021, 18:19)
Nu îmi vine să cred..... Poate copii aia aveau nevoie de bani ,poate nu erau chiar așa mulți ,dar pentru o geaca de iarna și o pereche de ghete iarna ,o bluză și un pantalon vara ,erau de ajuns .. Mi as dorii sa se facă dreptate și doamna aceea sa înapoieze banii copiiilor care nu au primit cât trebuia să primească.
Din zona pietii ai dreptate:
(19 Octombrie 2021, 21:47)
Cea mai mare dreptate o aveți. S-au pus optionale la clasa a 8a de religie si copiii se plang ca le-a fost impusa treaba asta fara ca ei sau parintii sa fie întrebați! Ei dau evaluare la matematica si romana , nu la religie si geografie! Sunt multe nereguli la acel liceu si nimeni nu face nimic, nu se sesizeaza nimeni ! De ce?? Îi tine cineva de la primarie sau isj sau episcopie in functie?
Maslină:
(19 Octombrie 2021, 17:46)
Toata Ialomita este un adevar crunt: {LAS FIEBINTI} este manusa si ne vine perfect acest serial bascalios, 100% adevarata realitate din judet. De la betivul, Celentanu pana la miilitian si prefect, corupti si hoti!
Costi:
(19 Octombrie 2021, 17:31)
O alta directoare de scoala din vestul judetului a fost acum 4 ani, comdamnata pentru fals intelectual la 1 an inchisoare cu suspendare. Si ce sa vezi, a ramas femeia directoare si basca cu tupeu si traseism politic de la PNL la PSD a participat la alegerile locale, devenita mare consilier local. O fii si pentru doamna in cauza un exemplu, azi, maine puscariasa, peste 3 ani consiliera sau de ce nu, primarita. Hai puscariasilor ca va merge bine.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 28 Iun 2022
103 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 3 5 6 7 8 9 392 393

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Miercuri, 8 iunie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27190, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de marți, 7 iunie ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2022, 13:20
(1159 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 10 iunie 2022, termen pentru depunerea unor formulare de înregistrare/anulare a înregistrării în scopuri TVA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

8 Iunie 2022, 11:50
(1317 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: 4 cazuri noi de COVID-19

Marți, 7 iunie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27190, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de luni, 6 iunie a ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2022, 13:40
(959 vizualizări - 0 comentarii)


3
ANAF: Rezultatele acțiunilor de control antifraudă în primele 5 luni ale anului 2022

ANAF: Rezultatele acțiunilor de control antifraudă în primele 5 luni ale anului 2022

Unul dintre obiectivele majore ale ANAF este combaterea evaziunii fiscale, un flagel al economiei care păgubește bugetul general consolidat de resursele necesare bunei desfășurări a statului. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2022, 12:00
(1797 vizualizări - 0 comentarii)


4
Gârbovi: Investigații medicale gratuite în cadrul Caravanei «Sănătatea vine la tine»

Gârbovi: Investigații medicale gratuite în cadrul Caravanei «Sănătatea vine la tine»

În perioada mai 2022-iulie 2022, peste o mie de persoane din mediul rural vor beneficia de investigații medicale gratuite în cadrul caravanei «Sănătatea vine la tine», organizată de Alianța Pacienților ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2022, 11:30
(1218 vizualizări - 0 comentarii)


5

ISU Ialomița: Campania «Salvator din pasiune» continuă

Campania «Salvator din pasiune» continuă în Ialomița cu o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 8 iunie-27 iunie 2022. Condițiile minime pe care trebuie să le îndeplinească ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2022, 10:00
(1558 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: O nouă ediție a «Magiei Culorilor»

Direcția Educație, Cultură și Tineret a Primăriei Slobozia și Consiliul Local al Tinerilor Slobozia anunță o nouă ediție a evenimentului «Magia Culorilor». Manifestarea, intrată deja în tradiția orașului ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2022, 09:10
(1299 vizualizări - 0 comentarii)


7

Focar de Pestă Porcină Africană la Căzănești

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației, că la data de ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2022, 09:00
(1563 vizualizări - 0 comentarii)


Descinderi ale mascaților în Slobozia, Amara și Babadag

Descinderi ale mascaților în Slobozia, Amara și Babadag

În dimineața zilei de marți, 7 iunie a.c., polițiștii IPJ Ialomița efectuează 10 percheziții domiciliare, în municipiul Slobozia și orașul Amara din județul Ialomița și orașul Babadag, din județul Tulcea ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2022, 07:50
(1490 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: O nouă emisiune «FIDELIS» de Titluri de Stat pentru populație

Persoanele fizice rezidente și nerezidente cu vârsta peste 18 ani pot subscrie, în perioada 6-21 iunie 2022, prin intermediul băncilor partenere BT Capital Partners&Banca Transilvania, Banca Comercială ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2022, 13:50
(1293 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 6 iunie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27186, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 5 iunie ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2022, 13:35
(864 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Urziceni și Slobozia

Accidente la Urziceni și Slobozia

Vineri, 3 iunie a.c., în jurul orelor 14,30, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2022, 11:35
(1183 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: A luat foc un stâlp de electricitate

Sâmbătă, 4 iunie a.c., un echipaj de pompieri din Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la un stâlp de electricitate în Țăndărei. Au ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2022, 11:20
(1218 vizualizări - 0 comentarii)


Andrășești: Trei minori și trei adulți, victime ale unui accident rutier

Andrășești: Trei minori și trei adulți, victime ale unui accident rutier

Duminică, 5 iunie a.c., pompierii din Slobozia au intervenit pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe raza localității Andrășești. În evenimentul rutier au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2022, 16:00
(1640 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Duminică, 5 iunie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27186, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 4 iunie ...[citește_toată_știrea]

5 Iunie 2022, 13:20
(865 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Sâmbătă, 4 iunie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27186, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de vineri, 3 iunie ...[citește_toată_știrea]

4 Iunie 2022, 13:50
(926 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Vineri, 3 iunie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27186, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de joi, 2 iunie a ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2022, 13:15
(871 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 1548 de candidați înscriși la Bacalaureat 2022

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2022, în județul nostru vor participa 1548 de candidați. 1361 dintre aceștia sunt din promoția curentă, iar ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2022, 12:30
(1786 vizualizări - 0 comentarii)


Protopiatul Slobozia: Concurs de artă religioasă dedicat preșcolarilor

Protopiatul Slobozia: Concurs de artă religioasă dedicat preșcolarilor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor, joi, 2 iunie 2022, la Centrul Cultural «Ionel Perlea», Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2022, 12:00
(1735 vizualizări - 0 comentarii)


19

Asociația Producătorilor de Porumb din România: Târgul Național «FarmConect România», 9-11 iunie 2022, Slobozia

Au rămas mai puțin de 2 săptămâni până la deschiderea oficială a Târgului Național «FarmConect România», ce va avea loc în perioada 9-11 iunie 2022 în inima Bărăganului, la Slobozia. Asociația Producătorilor ...[citește_toată_știrea]

3 Iunie 2022, 09:05
(801 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna iunie 2022

Începând de azi, 2 iunie a.c., românii pot investi în Titlurile de Stat «TEZAUR», cu maturități de 1 și 3 ani și dobânzi anuale de 7,2% și 7,8%. Titlurile de Stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2022, 15:50
(2404 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: A fost prelungită perioada de acordare a indemnizației în cazul reducerii timpului de lucru

În Monitorul Oficial nr. 536/31.05.2022 a fost publicată Ordonanța de Urgență nr. 73 pentru completarea OUG nr. 132/2020, privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2022, 15:00
(1269 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 cazuri noi de COVID-19

Joi, 2 iunie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27186, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de miercuri, 1 iunie ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2022, 13:15
(1102 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Miercuri, 1 iunie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27183, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de marți, 31 mai ...[citește_toată_știrea]

1 Iunie 2022, 13:15
(879 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Focare de leucoză enzootică bovină identificate pe raza județului

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data de 31.05.2022, pe raza județului Ialomița evoluează 4 focare de leucoză enzootică bovină ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2022, 16:20
(1430 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 cazuri noi de COVID-19

Marți, 31 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27183, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de luni, 30 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2022, 13:20
(955 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,89%, rata șomajului înregistrat în luna aprilie 2022

La sfârșitul lunii aprilie 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3626 șomeri (din care 1660 femei), rata șomajului fiind de 3,89%, cu 0,71% sub ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2022, 11:30
(1387 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de 17 milioane de lei pentru sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează prin Centrele Județene plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor ...[citește_toată_știrea]

31 Mai 2022, 10:45
(1399 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 276 de dascăli înscriși la Examenul de Titularizare 2022

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, «în data de 13 iulie 2022 se va desfășura proba scrisa a concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2022, 17:20
(1532 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursare de TVA de peste 4,99 milioane de lei în aprilie 2022

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în aprilie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,99 milioane de lei. Totodată ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2022, 15:20
(1501 vizualizări - 0 comentarii)


1 3 5 6 7 8 9 392 393
Ultimele comentarii
Dorin în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Zozole în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia Gogu în Consiliul Județean Ialomița majorează valoarea proiectelor edilitare din județ Silviu în Slobozia: 100000 de euro pentru Festivalul «FreeLand» Fost politist în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia Zozole în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia Gabriela în Voluntarii orașului Urziceni dojan(a) în Cooperativa Agricolă «Bostănăria», soluția de supraviețuire a pepenarilor ialomițeni George.s în Biserica răspopiților Pandelică atrage în continuare pelerini din toată țara Vlad în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia waly în Complexul de locuințe sociale de la Bora va costa 18,6 milioane de lei Fost politist în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia George.s în Biserica răspopiților Pandelică atrage în continuare pelerini din toată țara Opinie în Voluntarii orașului Urziceni apartament 2 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 iunie 2022 Vasi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 iunie 2022 Cofetaru' în Organele judiciare din Ialomița au renunțat la urmărirea penală în peste 400 dosare de braconaj piscicol Urzicenean în Voluntarii orașului Urziceni Rodica în Cooperativa Agricolă «Bostănăria», soluția de supraviețuire a pepenarilor ialomițeni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...