Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Soare vrea «centură-inel» pentru Slobozia

Administrația Soare vrea «centură-inel» pentru Slobozia

Consiliul Local Slobozia a aprobat un protocol de colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în vederea realizării unei «centuri-inel» la nivelul orașului Slobozia. Decizia confirmă promisiunile administrației Soare de a transforma Slobozia într-un oraș atractiv din punct de vedere economic. Reamintim că primul pas al acestui proiect îl reprezintă realizarea Centurii de Nord a orașului Slobozia, a cărei valoare a fost estimată la 23,5 milioane de euro.

Stăpânul «inelului» Primarul Dragoș Soare a inițiat un protocol cu CNAIR care va permite elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru «centura-inel» care să înconjoare Slobozia. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în plenul Consi­liului Local Slobozia din 28 aprilie 2022. Prezent la ședință, primarul Dragoș Soare a declarat că «este primul pas în edificarea unei investiții care ar putea transforma Slobozia într-un oraș atractiv din punct de vedere economic!». «Această „centură-inel“ va schimba modul de dezvoltare a orașului. Avem Centura de Nord, proiect pe care îl accesăm prin „Anghel Saligny“, avem drumul expres al Consiliului Județean și pro­iectăm o Centură de Est și un nou pod peste Ialomița, proiect care ar permite descongestionarea traficului și transformarea ac­tualei centuri ocolitoare a Sloboziei într-un drum interior. Privim înainte și avem nevoie să știm unde vrem să ajungem peste 10 ani... Termenele sunt extrem de scurte, dar suntem convinși că vom reuși!» a mai declarat Dragoș Soare. Un prim rezultat al inițierii acestei mega-investiții îl reprezintă devierea traficului greu în afara orașului.

Centura de Nord, primul pas Primul pas către realizarea acestei «centuri-inel» a fost făcut în toamna anului 2021. La momentul respectiv, Consiliul Local a aprobat Nota Conceptuală pentru obiectivul de investiții «Centura ocolitoare din Zona de Nord pentru Municipiul Slobozia și moder­nizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă». Valoarea acestei investiții, care urmează să fie derulată prin Programul «Anghel Saligny» este estimată la 23,5 milioane de euro. Din această sumă, bugetul local va suporta 215000 euro. Inițiativa construirii unei centuri ocolitoare în zona de Nord a Sloboziei a fost lansată de primarul Dragoș Soare în campania electorală din 2020.

Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor umane din Municipiul Slobozia a fost aprobat
Respins de plenul Conliliului Local în martie 2022 pentru completări solicitate expres de fimele de pompe funebre, Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor umane din Municipiul Slobozia a fost aprobat fără a mai genera noi polemici. Regulamentul stabilește tarifele pentru serviciile funerare prestate în cadrul cimitirului, precum și modul în care firmele de pompe funebre din oraș sunt obligate să își desfășoare activitatea. Cei interesați pot obține informații privind tarifele de la Servicii Publice SRL, firmă în administrarea căreia se află cimitirele umane din Slobozia.

Salarii de la 3300 de lei în sus pentru angajații Serviciului Public de Transport Local
Un alt proiect de hotărâre respins în plen în luna martie 2022 a fost cel privind majorarea «în bloc» a salariilor angajaților Serviciului Public de Transport Local. Reluat într-o formă care exclude majorarea salariului directorului Alexandru Dragomir, proiectul a fost aprobat cu majoritate de voturi. Conform acestuia, salariile angajaților variază de la 3315 lei pentru un muncitor necalificat până la 5387 de lei pentru șeful de coloană. Salariile șoferilor care au amenințat în luna martie 2022 că își vor da demisia cresc până la va­loarea de 3952 de lei brut.

4 Mai 2022, 09:10 (17247 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
«Cruciada demolărilor» continuă la Slobozia
Slobozia implementează 23 proiecte de investiții cu fonduri europene și guvernamentale
Asfalt la Slobozia Nouă în primăvara anului 2024
A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei
23,5 milioane de euro pentru Centura de Nord a Sloboziei

Comentariile cititorilor:


Mat:
(11 Mai 2022, 13:55)
Mai bine curățați pădurea de pe strada Trandafirilor....și încercați să curățiți terenul de sport la penitenciar...că să poată lumea să iasă la mișcare....încercați să dați cu soluții de țânțari și căpușe...că ne-au invadat...și cartierul....e plin de gropi....pe șosele...îți rupi mașina...dar pe strada Nordului....e lapte și miere...că na sta primarul acolo.....
@Gigel:
(10 Mai 2022, 09:14)
Da, proiectul centurii de nord a fost prima data vehiculat pe vremea Domnului Pinter (singurul primar adevarat al orasului). D-l Soare nu inventeaza nici roata, nici focul, dar vad ca unii (probabil postaci) isi lipesc gretos buzele de partea lui dors*la, doar-doar i-o angaja si pe ei prin primarie. Soare continua din pacate proiectele idioate ale lui Mocio. Asta cu piste de biciclete si culoar pentru transportul in comun, care vine la pachet cu interzicerea parcarii masinilor pe Bd M Basarab este de departe apogeul nebuniei. Ce transport bre in metropola slobozia, un autobuz pe ora, de la 6 la 22? Parca am fi in Bucuresti! Pistele de biciclete puteau fi amenajate lejer pe trotuar, ca este destul de lat de la moara pan' la gara. O caldare de vopsea, doua bidinele, scoteati bancile lui ionascu plantate aiurea in trotuar si era gata pista. Fara milioane de euro cheltuite! Doar cu DADP-ul transpartinicului roscovan! Insa calculele de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, ca nu mai iese parandaratul.
De potabilizarea apei se mai aude ceva? Dar de groapa lui stoica? groapa aia din buricul targului, nu cea de la bora...desi...
P.S. Dle Soare, tot ai luat ca model Oradea. Vino domne si vezi cat de prost se fac lucrarile in orasul tau, umbla pe strazi si apoi compara cu pavajele din centrul Oradei! De rasu' plansu'. Nu ne mai aburi la alegeri; zi-ne si mata ca nu poti, fii cinstit si te iertam.
Marian :
(8 Mai 2022, 06:52)
Domnule primar faceți ceva cu Taboo ul. De vineri pana duminica nu ne putem odihni din cauza muzicii de la Taboo. Politia locala se ocupa doar cu parcările ilegale. Dacă sunam noaptea la ei se rezolva doar pt 30 de minute problema după se da muzica mai tare. Va rugam sa aveți grija de toate cartierele orașului. Mulțumesc
Crd:
(7 Mai 2022, 14:20)
Asta inseamna ca reparati str Filaturii??Sa inteleg ca asta este motivul pt care n ati reparat o de 10 ani???!!!
Centura ocolitoare de problem :
(5 Mai 2022, 23:11)
Și ocolim.. iar ocolim, dar tot la bidon nimerim. Noroc că n'a mai nins și nu mai plouă și n'a mai apărut o altă baltă/groapă nouă. Că pe'ntunericul ce ia amploare, riscam să ne udăm pe la picioare.  Așa că ocoliți măi Cetățeni, fiți voi adevărații Slobozeni. Iar dacă noaptea reveniți acasă,  lumina s'o aveți cu voi..că bezna'i groasă! 
marius:
(5 Mai 2022, 15:58)
@mary
Mare dreptate.Problema iluminatului e una reala.Avem un iluminat public total depasit, invechit si ineficient.
Domnule Soare, ati promis ca Oradea este un exemplu de oras pe care il veti urma.Ce grad de absorbtie al fondurilor europene avem?Probabil extrem de mic.
Alte orase isi anvelopeaza blocurile din fonduri iar in Slobozia nu suntem in stare nici sa ne scoatem apa din subsoluri.
Dar probabil, va urma un an preelectoral cu multe promisiuni frumoase.....
Mary :
(5 Mai 2022, 14:09)
Voi, ăștia ce aveți pâinea și cuțitul și suneți mari, datorită nouă, ăștia care v-am votat. Ați auzit de iluminare cu LED? Vreți șosea de centură, de parcă suntem polul industrial unde se înghesuie investitorii și nu au infrastructură. Sunt vremuri grele, strângeți punga și faceți ce trebuie, chibzuiți energia care este tot mai scumpă și se reflectă în viața de zi cu zi, implicit în buzunare noastre. Economia gâfâie iar voi aruncați cu banii, în buzunarele cui?!
Cetatean:
(5 Mai 2022, 13:57)
Sa ajute la golirea subsolurilor de apa si la repararea lor, e plin orasul cu subsoluri inundate. A venit vara, au aparut tantarii...
Nae:
(5 Mai 2022, 12:31)
Regulamentul cimitirului se aplica si la SLOBOZIA NOUA ? 
Jagdbol:
(5 Mai 2022, 08:51)
Pana una alta ar fi util ca,drumul Ciulnita,Buiesti ,Andrasesti sa fie semnalizat corespunzator la intrarea in localitatea Bora [inainte de cimitir],prin realizarea unor marcaje corespunzatoare la nivelul asfaltului cat si aerian [marcaje suspendate] astfel incat aceasta varianta ocolitoare a orasului Slobozia sa fie functionala si  mai ales usor de identificat pentru cei care vor sa parcurga traseul Andreasesti ,Cazanesti ,Urziceni .
Gigel:
(4 Mai 2022, 23:43)
Proiectul cu centura de nord e vechi de pe vremea lui Ionascu, sa nu zic Glodeanu. Refacem pentru a nu stiu cata oara studiile de fezabilitate, ca cele vechi au expirat. Pe bani publici, ca buzunarele prietenilor colorati rosu/galben/portocaliu/visiniu sau ce culoare o mai fi, au nevoie de reumplere permanenta. In rest, cum bine spun niste oameni pe aici, e doar aceeasi Marie cu alta palarie. Gropile au ramas, apa e dezastru, podul de la Bora e iar napadit de buruieni, dar noi visam la strategii peste strategii si la pasarele cu lift. Cred ca intai trebuie sa invatam sa ne spalam pe dinti, sa facem un dus, sa ne uitam in oglinda, si sa ne dam seama ca nu suntem la Londra. Eventual, sa facem un sondaj sa vedem ce vor oamenii. Dar asta nu a facut nimeni vreodata, in schimb se dau toti de ceasul mortii ca "le pasa".
Iulian:
(4 Mai 2022, 23:23)
Succes, domnule primar! Un ultimul deceniu foștii primari PSD ne au luat apa potabila ne au dat menajera, ne au făcut o groapa pe miliarde de eoru în centrul orașului, ne au ținut în perioada 1990_2010 fără niciun hipermarket (doar cu butiquri de cartier ale lor care vindeau marfa la suprapret)... Ce sa mai lapte și miere! În sfârșit avem un om cu viziune la primărie... Ați curățat parcurile (pline de gardulete, țânțari și căpușe), ați făcut locuri noi de parcare, ați marcat/relocat treceri de pietoni în locuri mult mai avantajoase, ați marcat sensuri pe șosele pentru un trafic mai fluid, veți da în curând slobozenilor un nou hipermarket în centrul Sloboziei, aveți o viziune clara și bună asupra noilor artere de circulație la periferia orașului.... FELICITĂRI DOMNULE PRIMAR ȘI AVEȚI GRIJA DE SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ.
Votant:
(4 Mai 2022, 22:39)
Dragă Administrație Soare, insistăm să vă ocupați de asfaltarea străzii Iezerului din Slobozia Nouă. E terci.
Dan:
(4 Mai 2022, 21:31)
Altă Marie aceeași pălărie. Meteahna primarilor de dinainte,doar culoarea politica difera:studii de fezabilitate peste studii de fezabilitate ca banii se duc și nu pot fi contestate...greșesc Monsenior Stoica? (sau,ma scuzați-Domnu Ciupercă,sau cine se ocupa de PSD)...
Mary :
(4 Mai 2022, 20:19)
Nene! Mai întâi repară șoselele din Slobozia! Simt o bătălie de joc la adresa deținătorilor de autoturisme care plătesc impozite.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Sep 2023
88 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 4 5 7 9 10 11 430 431
0
Jandarmii ialomițeni, 800 de misiuni de ordine publică executate în trimestrul II al anului 2023

Jandarmii ialomițeni, 800 de misiuni de ordine publică executate în trimestrul II al anului 2023

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au executat, în trimestrul II al anului, 1794 misiuni de ordine publică, dintre care 128 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice la ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2023, 10:20
(4910 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata ajutorului de stat pentru motorina aferentă trimestrului II/2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că până la data de 31 iulie 2023, inclusiv, se depun Cererile de plată care vizează rambursarea ajutorului de ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2023, 09:55
(8327 vizualizări - 0 comentarii)


2
Sediul ISU Ialomița, modernizat

Sediul ISU Ialomița, modernizat

În perioada 2020-2025, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul «Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre» în cadrul căruia, printre alte clădiri incluse în proiect ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2023, 09:40
(1897 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 9 permise de conducere reținute, 7 certificate de înmatriculare retrase, amenzi de peste 75 mii de lei

Luni, 3 iulie a.c., peste 70 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2023, 16:15
(4483 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de artă plastică

Miercuri, 5 iulie a.c., începând cu orele 14,00, în foaierul Sălii «Europa» a Consiliului Județean Ialomița va avea loc verisajul expoziției de pictură «Orizonturi Cromatice». Lucrările aparțin artistei ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2023, 14:30
(2055 vizualizări - 0 comentarii)


5

Aplicația «Registrul Deșeurilor», funcțională

Evidența deșeurilor este obligatorie pentru toate afacerile ce au activitate la sediul social sau la un punct de lucru, aceasta trebuie păstrată lunar și trebuie raportată anual. Aplicația a fost lansată ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2023, 14:00
(11614 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Crescătorii de animale pot solicita ajutorul de stat

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 iulie 2023 inclusiv, primește cereri inițiale anuale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creșterii ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2023, 13:30
(2578 vizualizări - 0 comentarii)


7

AJOFM Ialomița: 4,98%, rata șomajului la sfârșitul lunii mai 2023

La sfârșitul lunii mai 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3881 de șomeri (din care 1989 femei), rata șomajului fiind de 4,98%, cu 1,13% peste ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2023, 13:00
(4478 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

La nivelul Uzinei de Apă Fetești se vor executa lucrări de racordare la sistemul centralizat de distribuție din orașul Fetești. Pentru realizarea acestor operațiuni,  RAJA Constanța va întrerupe furnizarea ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2023, 10:10
(15727 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții DIICOT în Ialomița

Marți, 4 iulie a.c., procurorii DIICOT-Structura Centrală au pus în mișcare acțiunea penală față de mai mulți suspecți, angajați în cadrul unor centre de îngrijire a bătrânilor, pe care îi supuneau la tratamente ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2023, 08:30
(6449 vizualizări - 0 comentarii)


Un bărbat din Platonești a amenințat că se autoincendiază. Polițistul-negociator l-a convins să renunțe!

Un bărbat din Platonești a amenințat că se autoincendiază. Polițistul-negociator l-a convins să renunțe!

În cursul zilei de duminică, 2 iulie a.c., polițiștii din Platonești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 46 de ani, din Platonești, s-a baricadat în locuință și a amenințat că ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2023, 17:05
(3480 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «Rezultatele de la Bacalaureat arată eșecul sistemului de Educație sub mandatele lui Iohannis!»

«Rezultatele de la examenul de Bacalaureat ne oferă imaginea nefardată a eșecului sistemului educațional din România sub mandatele lui Klaus Iohannis, în condițiile în care doar 42% dintre copiii care au ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2023, 14:20
(8958 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Camion încărcat cu hârtie igienică, în flăcări

Ciocârlia: Camion încărcat cu hârtie igienică, în flăcări

În dimineața zilei de duminică, 2 iulie a.c., două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu produs la remorca unui camion ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2023, 13:25
(3922 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Bărbat salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână

ISU Ialomița: Bărbat salvat de pompieri după ce a căzut într-o fântână

Sâmbătă, 1 iulie a.c., în jurul orei 9,30, Detașamentul de Pompieri Slobozia a intervenit la o misiune de salvare a unei persoane căzută într-o fântână, cu o adâncime de aproximativ 7 metri. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2023, 13:20
(4459 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Ion Roată

Trei echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs pe DN2A, pe raza localității Ion Roată, în care au fost implicate două autoturisme. În sprijinul acestora a acționat și ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2023, 13:15
(2746 vizualizări - 0 comentarii)


Concurs de admitere organizat în anul 2023 la Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza» pentru locurile alocate Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2023 la Academia de Poliție «Alexandru ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2023, 11:10
(3034 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 7 iulie 2023, termen-limită pentru depunerea Declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2023, 10:55
(5288 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor, la Slobozia

Razie a polițiștilor, la Slobozia

Sâmbătă, 1 iulie a.c., polițiștii au efectuat o razie cu efective mărite pe raza municipiului Slobozia. Acțiunea a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor cu violență, dar și menținerea unui climat ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2023, 14:40
(1259 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia razie


Urziceni: La volan sub influența alcoolului

Un bărbat de 45 de ani, domiciliat în Urziceni, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat în trafic sub influența băuturilor alcoolice. În cadrul unei acțiuni desfășurată de polițiști joi, 29 iunie ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2023, 15:10
(3720 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Șoferi amendați pentru încălcarea Codului Rutier

Polițiștii ialomițeni au efectuat joi, 29 iunie a.c., o amplă acțiune pe șoselele din județ, cu scopul de a preveni accidentele rutiere. În urma activităților, au fost aplicate 122 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2023, 15:00
(5202 vizualizări - 0 comentarii)


Un șoim călător, salvat de polițiștii de la Protecția Animalelor Ialomița

Un șoim călător, salvat de polițiștii de la Protecția Animalelor Ialomița

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au identificat, pe raza localității Scânteia, o pasăre sălbatică cu caracteristicile unui șoim călător, aflat în imposibilitatrea de a zbura în habitatul ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2023, 13:05
(3296 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Fetești, reținut pentru «lipsire de libertate» și «act sexual cu minor»

Polițiștii din Stelnica au identificat miercuri, 28 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani, domiciliat în Fetești, bănuit de comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate», «act sexual cu minor», «violență ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2023, 15:30
(4984 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: Spărgători de case, în vizorul polițiștilor

Polițiștii ialomițeni au identificat doi tineri, de 18 și 30 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de «furt calificat». În cursul lunii iunie a.c., o persoană a sesizat polițiștii din Grivița cu privire ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2023, 15:20
(4707 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Au fost stabilite prețurile medii al produselor agricole

În vederea calculării veniturilor anuale brute obținute din cedarea folosinței bunurilor prin arendare valabile în anul 2023, au fost stabilite prețurile medii ale produselor agricole, prin Hotărârea Consiliului ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2023, 13:10
(4846 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Trei medii de 10 la Evaluarea Națională 2023

Miercuri, 28 iunie a.c., Ministerul Educației a făcut publice rezultatele preliminarii la Evaluarea Națională 2023. La nivelul județului Ialomița au fost obținute trei medii de 10. Rezultatele aparțin unor ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2023, 08:10
(6173 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 200 de sancțiuni aplicate în 24 de ore

Marți, 27 iunie 2023, polițiștii ialomițeni au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale. Polițiștii au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2023, 15:20
(4669 vizualizări - 0 comentarii)


Cristian Ghinea, USR: «Din cauza incompetenților din Guvernul PSD-PNL, România nu va lua anul acesta niciun ban din cererile de plată 3 și 4 din PNRR!»

Incompetența miniștrilor PSD-PNL costă miliarde de euro România. În condițiile în care Guvernul încă se chinuie să îndeplinească jaloanele pentru cererea 2 de plată din PNRR, nu este nicio șansă ca România ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2023, 15:20
(5368 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Acțiune de inspecție oficială a exploatațiilor nonprofesionale

Direcția Sanitară Veterinară si pentru Siguranta Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de animale că, în perioada 1 februarie-31 mai 2023, s-a desfășurat acțiunea de inspecție oficială ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2023, 15:00
(7746 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA in valoare de 39,69 milioane de lei în perioada ianuarie-mai 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-mai 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 39,69 milioane ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2023, 14:10
(10811 vizualizări - 0 comentarii)


Ședință cu șefii instituțiilor descentralizate la Prefectura Ialomița

Ședință cu șefii instituțiilor descentralizate la Prefectura Ialomița

Luni, 26 iunie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. În cadrul întâlnirii au fost analizate probleme ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2023, 11:50
(4978 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 4 5 7 9 10 11 430 431
Ultimele comentarii
Dna în Administrația Fondului pentru Mediu finanțează reabilitarea energetică a Primăriei Țăndărei Ion ion în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Tudor în Administrația Fondului pentru Mediu finanțează reabilitarea energetică a Primăriei Țăndărei Anonim în Ialomița: Braconieri pedepsiți ca în «Vestul Sălbatic» Sacagiu în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Ozman în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Seneca în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Urban intoarce foaia în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Cetățean în Școala Gimnazială «Radu Vodă» așteaptă de 10 ani încălzirea centralizată Necircotasii în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Pretentiosi în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Dictatura Urban în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Test de sinceritate în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Sula in coaste în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Cristy în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Mary în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei Enia în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei AGORA în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Cetāţean în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei dorin în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...