Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Soare vrea «centură-inel» pentru Slobozia

Administrația Soare vrea «centură-inel» pentru Slobozia

Consiliul Local Slobozia a aprobat un protocol de colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în vederea realizării unei «centuri-inel» la nivelul orașului Slobozia. Decizia confirmă promisiunile administrației Soare de a transforma Slobozia într-un oraș atractiv din punct de vedere economic. Reamintim că primul pas al acestui proiect îl reprezintă realizarea Centurii de Nord a orașului Slobozia, a cărei valoare a fost estimată la 23,5 milioane de euro.

Stăpânul «inelului» Primarul Dragoș Soare a inițiat un protocol cu CNAIR care va permite elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru «centura-inel» care să înconjoare Slobozia. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în plenul Consi­liului Local Slobozia din 28 aprilie 2022. Prezent la ședință, primarul Dragoș Soare a declarat că «este primul pas în edificarea unei investiții care ar putea transforma Slobozia într-un oraș atractiv din punct de vedere economic!». «Această „centură-inel“ va schimba modul de dezvoltare a orașului. Avem Centura de Nord, proiect pe care îl accesăm prin „Anghel Saligny“, avem drumul expres al Consiliului Județean și pro­iectăm o Centură de Est și un nou pod peste Ialomița, proiect care ar permite descongestionarea traficului și transformarea ac­tualei centuri ocolitoare a Sloboziei într-un drum interior. Privim înainte și avem nevoie să știm unde vrem să ajungem peste 10 ani... Termenele sunt extrem de scurte, dar suntem convinși că vom reuși!» a mai declarat Dragoș Soare. Un prim rezultat al inițierii acestei mega-investiții îl reprezintă devierea traficului greu în afara orașului.

Centura de Nord, primul pas Primul pas către realizarea acestei «centuri-inel» a fost făcut în toamna anului 2021. La momentul respectiv, Consiliul Local a aprobat Nota Conceptuală pentru obiectivul de investiții «Centura ocolitoare din Zona de Nord pentru Municipiul Slobozia și moder­nizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă». Valoarea acestei investiții, care urmează să fie derulată prin Programul «Anghel Saligny» este estimată la 23,5 milioane de euro. Din această sumă, bugetul local va suporta 215000 euro. Inițiativa construirii unei centuri ocolitoare în zona de Nord a Sloboziei a fost lansată de primarul Dragoș Soare în campania electorală din 2020.

Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor umane din Municipiul Slobozia a fost aprobat
Respins de plenul Conliliului Local în martie 2022 pentru completări solicitate expres de fimele de pompe funebre, Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor umane din Municipiul Slobozia a fost aprobat fără a mai genera noi polemici. Regulamentul stabilește tarifele pentru serviciile funerare prestate în cadrul cimitirului, precum și modul în care firmele de pompe funebre din oraș sunt obligate să își desfășoare activitatea. Cei interesați pot obține informații privind tarifele de la Servicii Publice SRL, firmă în administrarea căreia se află cimitirele umane din Slobozia.

Salarii de la 3300 de lei în sus pentru angajații Serviciului Public de Transport Local
Un alt proiect de hotărâre respins în plen în luna martie 2022 a fost cel privind majorarea «în bloc» a salariilor angajaților Serviciului Public de Transport Local. Reluat într-o formă care exclude majorarea salariului directorului Alexandru Dragomir, proiectul a fost aprobat cu majoritate de voturi. Conform acestuia, salariile angajaților variază de la 3315 lei pentru un muncitor necalificat până la 5387 de lei pentru șeful de coloană. Salariile șoferilor care au amenințat în luna martie 2022 că își vor da demisia cresc până la va­loarea de 3952 de lei brut.

4 Mai 2022, 12:10 (19245 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia «recuperează» investiția pentru Sala Polivalentă
Administrația Soare cere reducerea tarifelor de furnizare a apei în Ialomița
Administrația Soare investește 1 milion de lei în irigarea spațiilor verzi
A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei
23,5 milioane de euro pentru Centura de Nord a Sloboziei

Comentariile cititorilor:


Mat:
(11 Mai 2022, 16:55)
Mai bine curățați pădurea de pe strada Trandafirilor....și încercați să curățiți terenul de sport la penitenciar...că să poată lumea să iasă la mișcare....încercați să dați cu soluții de țânțari și căpușe...că ne-au invadat...și cartierul....e plin de gropi....pe șosele...îți rupi mașina...dar pe strada Nordului....e lapte și miere...că na sta primarul acolo.....
@Gigel:
(10 Mai 2022, 12:14)
Da, proiectul centurii de nord a fost prima data vehiculat pe vremea Domnului Pinter (singurul primar adevarat al orasului). D-l Soare nu inventeaza nici roata, nici focul, dar vad ca unii (probabil postaci) isi lipesc gretos buzele de partea lui dors*la, doar-doar i-o angaja si pe ei prin primarie. Soare continua din pacate proiectele idioate ale lui Mocio. Asta cu piste de biciclete si culoar pentru transportul in comun, care vine la pachet cu interzicerea parcarii masinilor pe Bd M Basarab este de departe apogeul nebuniei. Ce transport bre in metropola slobozia, un autobuz pe ora, de la 6 la 22? Parca am fi in Bucuresti! Pistele de biciclete puteau fi amenajate lejer pe trotuar, ca este destul de lat de la moara pan' la gara. O caldare de vopsea, doua bidinele, scoteati bancile lui ionascu plantate aiurea in trotuar si era gata pista. Fara milioane de euro cheltuite! Doar cu DADP-ul transpartinicului roscovan! Insa calculele de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, ca nu mai iese parandaratul.
De potabilizarea apei se mai aude ceva? Dar de groapa lui stoica? groapa aia din buricul targului, nu cea de la bora...desi...
P.S. Dle Soare, tot ai luat ca model Oradea. Vino domne si vezi cat de prost se fac lucrarile in orasul tau, umbla pe strazi si apoi compara cu pavajele din centrul Oradei! De rasu' plansu'. Nu ne mai aburi la alegeri; zi-ne si mata ca nu poti, fii cinstit si te iertam.
Marian :
(8 Mai 2022, 09:52)
Domnule primar faceți ceva cu Taboo ul. De vineri pana duminica nu ne putem odihni din cauza muzicii de la Taboo. Politia locala se ocupa doar cu parcările ilegale. Dacă sunam noaptea la ei se rezolva doar pt 30 de minute problema după se da muzica mai tare. Va rugam sa aveți grija de toate cartierele orașului. Mulțumesc
Crd:
(7 Mai 2022, 17:20)
Asta inseamna ca reparati str Filaturii??Sa inteleg ca asta este motivul pt care n ati reparat o de 10 ani???!!!
Centura ocolitoare de problem :
(6 Mai 2022, 02:11)
Și ocolim.. iar ocolim, dar tot la bidon nimerim. Noroc că n'a mai nins și nu mai plouă și n'a mai apărut o altă baltă/groapă nouă. Că pe'ntunericul ce ia amploare, riscam să ne udăm pe la picioare.  Așa că ocoliți măi Cetățeni, fiți voi adevărații Slobozeni. Iar dacă noaptea reveniți acasă,  lumina s'o aveți cu voi..că bezna'i groasă! 
marius:
(5 Mai 2022, 18:58)
@mary
Mare dreptate.Problema iluminatului e una reala.Avem un iluminat public total depasit, invechit si ineficient.
Domnule Soare, ati promis ca Oradea este un exemplu de oras pe care il veti urma.Ce grad de absorbtie al fondurilor europene avem?Probabil extrem de mic.
Alte orase isi anvelopeaza blocurile din fonduri iar in Slobozia nu suntem in stare nici sa ne scoatem apa din subsoluri.
Dar probabil, va urma un an preelectoral cu multe promisiuni frumoase.....
Mary :
(5 Mai 2022, 17:09)
Voi, ăștia ce aveți pâinea și cuțitul și suneți mari, datorită nouă, ăștia care v-am votat. Ați auzit de iluminare cu LED? Vreți șosea de centură, de parcă suntem polul industrial unde se înghesuie investitorii și nu au infrastructură. Sunt vremuri grele, strângeți punga și faceți ce trebuie, chibzuiți energia care este tot mai scumpă și se reflectă în viața de zi cu zi, implicit în buzunare noastre. Economia gâfâie iar voi aruncați cu banii, în buzunarele cui?!
Cetatean:
(5 Mai 2022, 16:57)
Sa ajute la golirea subsolurilor de apa si la repararea lor, e plin orasul cu subsoluri inundate. A venit vara, au aparut tantarii...
Nae:
(5 Mai 2022, 15:31)
Regulamentul cimitirului se aplica si la SLOBOZIA NOUA ? 
Jagdbol:
(5 Mai 2022, 11:51)
Pana una alta ar fi util ca,drumul Ciulnita,Buiesti ,Andrasesti sa fie semnalizat corespunzator la intrarea in localitatea Bora [inainte de cimitir],prin realizarea unor marcaje corespunzatoare la nivelul asfaltului cat si aerian [marcaje suspendate] astfel incat aceasta varianta ocolitoare a orasului Slobozia sa fie functionala si  mai ales usor de identificat pentru cei care vor sa parcurga traseul Andreasesti ,Cazanesti ,Urziceni .
Gigel:
(5 Mai 2022, 02:43)
Proiectul cu centura de nord e vechi de pe vremea lui Ionascu, sa nu zic Glodeanu. Refacem pentru a nu stiu cata oara studiile de fezabilitate, ca cele vechi au expirat. Pe bani publici, ca buzunarele prietenilor colorati rosu/galben/portocaliu/visiniu sau ce culoare o mai fi, au nevoie de reumplere permanenta. In rest, cum bine spun niste oameni pe aici, e doar aceeasi Marie cu alta palarie. Gropile au ramas, apa e dezastru, podul de la Bora e iar napadit de buruieni, dar noi visam la strategii peste strategii si la pasarele cu lift. Cred ca intai trebuie sa invatam sa ne spalam pe dinti, sa facem un dus, sa ne uitam in oglinda, si sa ne dam seama ca nu suntem la Londra. Eventual, sa facem un sondaj sa vedem ce vor oamenii. Dar asta nu a facut nimeni vreodata, in schimb se dau toti de ceasul mortii ca "le pasa".
Iulian:
(5 Mai 2022, 02:23)
Succes, domnule primar! Un ultimul deceniu foștii primari PSD ne au luat apa potabila ne au dat menajera, ne au făcut o groapa pe miliarde de eoru în centrul orașului, ne au ținut în perioada 1990_2010 fără niciun hipermarket (doar cu butiquri de cartier ale lor care vindeau marfa la suprapret)... Ce sa mai lapte și miere! În sfârșit avem un om cu viziune la primărie... Ați curățat parcurile (pline de gardulete, țânțari și căpușe), ați făcut locuri noi de parcare, ați marcat/relocat treceri de pietoni în locuri mult mai avantajoase, ați marcat sensuri pe șosele pentru un trafic mai fluid, veți da în curând slobozenilor un nou hipermarket în centrul Sloboziei, aveți o viziune clara și bună asupra noilor artere de circulație la periferia orașului.... FELICITĂRI DOMNULE PRIMAR ȘI AVEȚI GRIJA DE SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ.
Votant:
(5 Mai 2022, 01:39)
Dragă Administrație Soare, insistăm să vă ocupați de asfaltarea străzii Iezerului din Slobozia Nouă. E terci.
Dan:
(5 Mai 2022, 00:31)
Altă Marie aceeași pălărie. Meteahna primarilor de dinainte,doar culoarea politica difera:studii de fezabilitate peste studii de fezabilitate ca banii se duc și nu pot fi contestate...greșesc Monsenior Stoica? (sau,ma scuzați-Domnu Ciupercă,sau cine se ocupa de PSD)...
Mary :
(4 Mai 2022, 23:19)
Nene! Mai întâi repară șoselele din Slobozia! Simt o bătălie de joc la adresa deținătorilor de autoturisme care plătesc impozite.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
14 Iul 2024
207 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Incendiu la Muzeul Județean Ialomița!

Incendiu la Muzeul Județean Ialomița!

Un incendiu a izbucnit duminică, 5 mai a.c., la acoperișul Muzeului Județean Ialomița. Au intervenit mai multe autospeciale ale ISU Ialomița, încercându-se limitarea și localizarea flăcărilor ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2024, 14:55
(2573 vizualizări - 6 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de 16,43 milioane de lei în trimestrul I 2024

AJFP Ialomița a rambursat, în trimestrul I al anului 2024, TVA în valoare de peste 16,43 milioane de lei. Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal ...[citește_toată_știrea]

1 Mai 2024, 12:20
(4311 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Polițiști, jandarmi și pompieri, pe străzi de «1 Mai» și Sărbători Pascale

Peste 180 de polițiști din județul Ialomița vor fi la datorie, în slujba comunității, pentru asigurarea desfășurării în condiții de deplină ordine și siguranță publică a manifestărilor specifice ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 14:50
(2836 vizualizări - 0 comentarii)


19 noi agenți de poliție la IPJ Ialomița

În cursul zilei de luni, 29 aprilie a.c., 19 agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție «Vasile Lascăr» Câmpina, și-au început activitatea în cadrul ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 14:30
(4082 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Beți, posibil drogați și fără permise, la volan

Luni, 29 aprilie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii din Urziceni au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Bărbulești, în vederea verificării documentelor ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 14:15
(4133 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor și federațiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial

Pe portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro, a fost publicat Ghidul asociațiilor, fundațiilor și federațiilor, persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 13:05
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Protest împotriva drogurilor la Fetești

Protest împotriva drogurilor la Fetești

Luni, 29 aprilie 2024, la Fetești, un grup de liceeni au organizat un protest împotriva consumului de droguri. Cu pancarte în mână și voci hotărâte, tinerii au încercat ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 12:40
(5133 vizualizări - 1 comentariu)


Un nou mandat pentru primarul Sloboziei, Dragoș Soare

Un nou mandat pentru primarul Sloboziei, Dragoș Soare

Luni, 29 aprilie 2024, în jurul orelor 16,00, primarul Sloboziei, Dragoș Soare și-a depus dosarul de candidat pentru un nou mandat. Acesta a fost însoțit la Biroul Electoral de Circumscripție ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 12:10
(5825 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Paștele, sărbătoarea care ne unește»

Protopopiatul Slobozia: «Paștele, sărbătoarea care ne unește»

În perioada 22-26 aprilie 2024, Protopopiatul Slobozia în colaborare cu Liceul de Arte «Ionel Perlea» și Școala Gimnazială nr. 3 din Slobozia au desfășurat proiectul social-filantropic ...[citește_toată_știrea]

30 Aprilie 2024, 11:05
(3770 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiunea «BLOCADA» la Țăndărei și în localitățile arondate

Polițiștii din Țăndărei și Platonești acționează, permanent, în mod activ și implicat pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 15:35
(1832 vizualizări - 0 comentarii)


Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Braconajul piscicol, în atenția polițiștilor ialomițeni

Politiștii din Fetești au depistat sâmbătă, 27 aprilie a.c. un bărbat de 42 de ani, din București, în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia sturion, păstrugă și morun ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 15:30
(2107 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un magazin din Sudiți, casă în flăcări la Fetești

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui incendiu la un magazin alimentar în localitatea Sudiți. Au fost alocate forțe și ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 14:45
(4676 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Murgeanca

Sâmbătă, 27 aprilie a.c., în jurul orei 5,00, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în Slobozia, cu implicarea unui autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 14:40
(3942 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA de «Ziua Muncii» și în perioada Sărbătorilor Pascale

RAJA Constanța aduce la cunoștință tuturor abonaților că, în ziua de 1 Mai-«Ziua Muncii» și în perioada Sărbătorilor Pascale, casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2024, 08:55
(4306 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Aprilie 2024, 19:25


Scandal cu săbii la Valea Ciorii. Două persoane au fost arestate preventiv!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au solicitat arestarea a doi bărbați din Valea Ciorii, sub acuzația de «tentativă la omor». Aceștia sunt principalii suspecți ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2024, 16:00
(9573 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia, gazda Olimpiadei Naționale de Tehnologii, domeniile Economic, Administrativ, Comerț și Turism și Alimentație

Vineri, 26 aprilie 2024, la Casa Municipală de Cultură «Nicolae Rotaru» are loc festivitatea de deschidere a  Olimpiadei Naționale de Tehnologii, domeniile Economic, Administrativ, ...[citește_toată_știrea]

26 Aprilie 2024, 13:20
(1754 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 352,38 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în trimestrul I 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat în trimestrul I din 2024 venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 352,38 milioane de ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 14:05
(4107 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Polițiștii din Țăndărei au depistat miercuri, 24 aprilie a.c. un bărbat, de 40 de ani, din orașul Mioveni, în timp ce transporta într-un autoturism mai mulți saci încărcați cu pește ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:40
(2135 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Marți, 23 aprilie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați de o femeie, de 78 de ani, cu privire la faptul că fiul său a încălcat ordinul de protecție. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:20
(3942 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Miercuri, 24 aprilie a.c., polițiștii din Platonești și Țăndărei, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni, au organizat o acțiune de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în comuna ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:10
(2645 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier între localitățile Slobozia și Bucu

Joi, 25 aprilie a.c., între localitățile Slobozia și Bucu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului dintre cele două mașini au rezultat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 09:00
(4629 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

În perioada 22-26 aprilie 2024, la sediul Grădiniței cu program prelungit «Piticot» Slobozia se desfășoară acțiunea umanitară de voluntariat «Un ouț pentr-un bănuț», ediția ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 12:30
(3416 vizualizări - 0 comentarii)


Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

În perioada 23-25 aprilie 2024, angajații Registrului Comerțului Ialomița se alătură acțiunilor de protest declanșate la nivel național. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al Registrului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 09:30
(4404 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

În perioada 24 aprilie-14 mai 2024, Jandarmeria Ialomița desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. Noii recruți se pot ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 12:30
(8079 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 25 aprilie 2024, termen-limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 aprilie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare î ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 10:20
(4240 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița susține o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 22 aprilie-30 mai 2024. Voluntarii trebuie să aibă o vârstă cuprinsă între 16 și 6 ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 09:25
(1214 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din municipiul Fetești, se execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, precum și de reabilitare a stației ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 12:20
(754 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în jurul orelor 15,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului a intervenit pentru identificarea unui proiectil exploziv de artilerie, calibru 152 mm, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:15
(3814 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere în Ialomița

Accidente rutiere în Ialomița

Vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 19,20, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, între localitățile Manasia și Gârbovi, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:05
(1425 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Eu în Slobozia: Constructorii promit că Sala Polivalentă va fi gata în 2 ani Lady x în Urziceni: Anchetă in rem pentru «tentativă la omor». Un tânăr a fost înjunghiat de 20 de ori! MMC în Vocea de cinci octave Anonim în Ialomița: Braconieri pedepsiți ca în «Vestul Sălbatic» Eu în Primul meci, prima victorie! Gogu în Ialomița: Procent de promovare de 77,21% la Bacalaureat 2024 COLDEA în Deponenții CAR Învățământ Slobozia riscă să nu-și recupereze banii Hai,Unirea! în Primul meci, prima victorie! suporter în Primul meci, prima victorie! nascut in Slobozia în Primul meci, prima victorie! Corcodel de la Dumitresti în Urziceni: Anchetă in rem pentru «tentativă la omor». Un tânăr a fost înjunghiat de 20 de ori! Lucia în Ialomița: Procent de promovare de 77,21% la Bacalaureat 2024 Vigi în Slobozia: Constructorii promit că Sala Polivalentă va fi gata în 2 ani Gogu în Ialomița: Procent de promovare de 77,21% la Bacalaureat 2024 Mariana în Poliția ialomițeană a rămas din nou fără conducere. Comisarul șef Daniel Alexandru Radu s-a întors la IGPR! Câhh în Poliția ialomițeană a rămas din nou fără conducere. Comisarul șef Daniel Alexandru Radu s-a întors la IGPR! Miti în Slobozia: Constructorii promit că Sala Polivalentă va fi gata în 2 ani Amarean în Constructorul amenință cu închiderea Plajei «Zorilor» Maria în Intenție de concediere colectivă la o fabrică de confecții din Fetești Mihaela în Constructorul amenință cu închiderea Plajei «Zorilor»

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...