Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Drumuri și Poduri SA împrumută 7 milioane de lei pentru «finanțarea activităților»

Bani fără dobândă pentru evitarea falimentului

Drumuri și Poduri SA împrumută 7 milioane de lei pentru «finanțarea activităților»

Consiliul Județean Ialomița a aprobat marți, 30 august 2022, alocarea unui împrumut fără dobândă către Drumuri și Poduri SA, societate aflată în subordinea instituției. Împrumutul are o perioadă de grație de 5 luni și va fi rambursat în decursul unui an. Decizia, fără precedent la nivelul administrației județene, confirmă situația economică dificilă cu care se confruntă societatea de aproape 2 ani. Reamintim că un audit realizat de Consiliul Județean Ialomița la Drumuri și Poduri SA confirmă existența unor pierderi de 9,98 milioane de lei în perioada 2018-2020 din cauza «mana­gementului defectuos».

Administrația județeană împrumută fără dobândă
Consiliul Județean Ialomița, reunit în ședință ordinară marți, 30 august 2022, a aprobat cu majoritate de voturi acordarea unui împrumut în valoare de 7 milioane de lei către Drumuri și Poduri SA. Împrumutul are un termen de grație de 5 luni și urmează a fi rambursat în decurs de un an, respectiv până la 31 august 2023. Conform documentației care însoțește proiectul de hotărâre aprobat, Drumuri și Poduri SA justifică astfel solicitarea de a împrumuta bani publici: «Pentru punerea în aplicare a planului de reorganizare si reorientare către alte acti­vități și pentru inițierea contractării de noi lucrări, se impune luarea unor măsuri de urgență cu privire la acordarea unui împrumut financiar. Acest fapt este susținut și de riscul iminent de deschi­dere a procedurii de insolvență de către oricare dintre furnizorii noștri ale căror debite nu au fost onorate în termen și cu care s-au purtat discuții multiple și au fost făcute nenumărate eșalonări la plată, în acest moment existând deja pe rolul Tribunalului lalomița o cerere în acest sens». Conducerea Drumuri și Poduri SA dă asigurări că împrumutul va putea fi rambursat în termenul stabilit, în condițiile în care estimează un profit net până la sfârșitul lunii august 2023 de 8,47 milioane de lei. Peste jumătate din acest profit ar urma să fie realizat prin vânzarea de mixturi asfaltice.

Socoteala din târg nu e cea de-acasă
Decizia Consiliului Județean de a susține Drumuri și Poduri SA vine după o perioadă de 2 ani în care firma a funcți­onat în regim de avarie. Primul semnal privind intrarea în incapacitate de plată l-a reprezentat întârzierea la plată a salariilor angajaților pentru luna august 2022. În toată această perioadă, oficialii Consi­liului Județean Ialomița au susținut pu­blic că firma se poate redresa și că nu există probleme financiare, în pofida pierderilor înregistrate în perioada 2018-2020. Reamintim că, potrivit unui audit realizat de Consiliul Județean Ialomița la Drumuri și Poduri SA s-a constatat existența unui «prejudiciu prezumat» în va­loare de 9,98 milioane de lei, cauzat de «managementul defectuos» din perioada 2018-2020. Pentru recuperarea acestui prejudiciu Drumuri și Poduri SA a întocmit mai multe acte constatatoare în baza cărora s-au formulat cereri de tri­mitere în judecată pe numele unor persoane fizice și juridice. Măsurile nu rezolvă problema de fond a societății, respectiv lipsa de lichidități. Pentru redresarea economică a societății și supraviețuirea pe o piață concurențială, Drumuri și Poduri SA are nevoie de contracte de lucrări pe care să le execute în regie proprie. Conform raportului care însoțește proiectul de hotărâre în baza căruia a fost acordat împrumutul, «contractele de lucrări viitoare au o valoare de 10000000 de lei» și vor genera un profit estimat de 1000000 de lei.

1 Septembrie 2022, 10:55 (2779 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Consiliul Județean Ialomița extinde termenele de implementare ale proiectelor europene
Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului
Premii în valoare de 269000 de lei pentru olimpicii învățământului ialomițean
Infrastructură Drumuri și Poduri SA ar putea prelua Drumuri și Poduri SA
Consiliul Județean Ialomița a început pregătirile pentru sezonul rece 2022-2023

Comentariile cititorilor:


Un an:
(17 Septembrie 2023, 18:00)
Tocmai ce a trecut un an de la imprumutul de 7 mil. lei pentru cei de la DPI SA si se pare ca, 
intre timp, DPI inregistreaza o pierdere de 2,8 mil lei pentru anul 2022, iar firmele de drumuri din Ialomita (exceptand DPI SA, dansii nu au castigat nici o licitatie) nu mai fac fata lucrarilor din programul Anghel Saligny. 
Stimata redactie, ar fi interesant de vazut cum s-a ales praful de gogosa servita anul trecut privind ,,planul de redresare", ce s-a ales de cei 7 mil de lei si ce mai urmeaza pentru acest sac fara fund.
ptcunoscatori:
(1 Noiembrie 2022, 09:48)
acum ca este o ancheta privind imprumutul , in urma unei plangeri penale .... cel mai simplu pt ofiteri ar fi sa inceapa investigatia de la fundamentare ca de acolo se porneste minciuna ... cum restituie DP acest imprumut ....o sa vada singuri ca nu au cum sa il restituie nici in 10 ani si trist este ca nu raspunde nimeni ...asa daca se pleaca de la minciuna numita fundametare sigur nu scapa renul ...iar el se varsa singur despre restul
capo di tutti capi:
(5 Septembrie 2022, 12:47)
Probabil ca si asa se fac bani pentru alegeri. Cream o firma fantoma, cu sinecuri politice, o gaura neagra in care se pompeaza bani publici. Cine sa se sesizeze pentru fraudele astea? Institutiile de forta in care sunt numiti pe spranceana tot sefi cu sprijin politic?
Cica timpul este relativ...zicea un geniu? Oare s-o mai intoarce un 1907, sau un 1989?
@demagogi:
(3 Septembrie 2022, 12:45)
Și de unde s-au plătit salariile ? Din gaura aia de 9,9 milioane? Nu cumva din ce aveau facturat și de încasat din anul anterior veniri lui (...)? .... ei cred ca dacă a mers minciuna ani de zile merge și acum ferească i sfântul de la iarna când va ajunge cuțitul la os romanilor.
Demagogi:
(2 Septembrie 2022, 18:48)
Cate  licitatii a castigat  Drumuri si Poduri din 2020 de cand s-a schimbat vechea conducere si  pana in 2022? De ce nu au fost in stare in perioada de 2 ani - din 2020, de cand a venit G director, pana in 2022 sa castige nici o licitatie? Practic, s-au platit salarii timp de doi ani fara sa produca nimic, si s-au afundat si mai tare in datorii. 

De ce s-au facut doar numiri politice la conducerea DPI si nu s-a adus nici macar un profesionist in institutie? Mai exista vreun inginer de drumuri in societate la momentul acesta, sau doar capuse politice care nu fac nimic altceva decat sa toace banii contribuabililor?

Domnul G nu afirma anu trecut, tot aici, ca a achitat toate datoriile Drumuri si Poduri SA?
Se spune ca s-a creeat un prejudiciu de 9.98 milioane lei pana in anul 2020, dar pentru pierderea de 2,58 milioane din 2021 cine va raspunde? Si pentru pierderea din 2022 cine va raspunde?

Lucrari nu mai au iar vanzarile de asfalt sunt la un minim istortic pentri DPI, asta in timp ce statia de asfalt a celor de la Oyl functioneaza neincetat iar firmele din Ialomita au ajuns sa cumpere asfalt de la Lehliu, Constanta, Bucuresti, Ploiesti si Calarasi, si totul din cauza faptului ca DPI este condusa de niste oameni care nu au nimic de a face cu drumurile.

Nu se va returna nici un imprumut, din pacate DPI  a devenit un sac fara fund si oricum nu a facut niciodata profit de 8,47 mil lei, nici cand avea profesionisti in societate. Planul de redresare este doar o gogoasa care nu are nici o legatura cu realitatea.

Rusine!
Florin:
(2 Septembrie 2022, 12:56)
Foarte interesante comentariile! Se pare ca mai sunt și oameni cu mai mulți neuroni decât cei care jefuiesc acum județul! Cert este ca nu este nicio logica în ce fac oamenii ăștia cu cu banul public! Comentariile de mai sus scot în evidenta neregulile grave, pe care speram sa le sesizeze și cei în drept sa oprească aceasta nenorocire!
@art:
(2 Septembrie 2022, 11:21)
Mai sunt câteva aspecte, pe scurt; Nu este stipulat in acord cum răspund cei ce semnează dacă nu este returnat împrumutul , aplici dobânzi la ce ?când nu este definita forța majora ci este o trimitere la o lege care spune ceva foarte foarte general și nu prea face obiectul in realitate .... suna a deturnare de fonduri este? Am văzut și eu dar am zis sa tac pana se semnează ..ar fi interesant ce zice legea concurentei despre asta și legile ajutorului de stat vorbim de o societate comercială dintr o piața concurențială ... (...) și altii cred ca pot ataca in instanța ... se afunda rău .... cam asta e clasa politica proasta facultăți făcute la împinge tava ... dar Votează ! Felicitări (...) se vede un profesionist
art:
(2 Septembrie 2022, 09:07)
    
    1.Drumuri si poduri nu are deschisa procedura de insolventa ci de faliment. Cine nu crede sa se uite pe site-ul Tribunalului Ialomita. Deci, CJI se imprumuta 100 milioane cu dobinda si da 7 milioane fara dobinda. Asta cam este de penal.
     2. Art. 72 din lege invocat in preambului HC se refera la societatile nou infiintate si nu la una deja infiintata. Nu i vad bine cind o veni curtea de conturi.
     3. CJI are 31 de consilieri din care 3 nu au fost prezenti, 18 au votat pentru si 10 (PNL) s-au abtinut. Inclusiv presedintele CJI si-a delegat atributiile si a lipsit.Nu cumva cei care nu au votat pentru stiau ceva?
      4. Ma intreb cum a trecut de controlul de legalitate si cit de bine pregatita este armata de juristi de la CJI cind avizat proiectul de HC?.
       5. Armata de juristi din CJI sa citeasca prevederile art.240 din Codul Administrativ si sa vada cine va raspunde daca va veni Curtea de Conturi si va constata ca imprumutul s-a facut cu incalcarea legii.
       6. Se tot invoca faptul ca s-a SC DRUMURI SI PODURI a subcontractat lucrarile catre anumite firme. Sa se faca publice firmele respective si sa vedem cui apartin. Nu cumva sunt firmele de casa ale partidului?
     
Cob(v)e:
(1 Septembrie 2022, 14:48)
Domnule președinte, Aveți soluția lângă dvs.: Ghibanu!!! Sau l-ați trimis deja la încălzire!!?? Oricum ,banii ăștia treceti-i la pomeni!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 02 Dec 2023
81 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 4 5 7 9 10 11 436 437
0
Anchete DIICOT în Ialomița: În vizor, traficanți de droguri și de migranți!

Anchete DIICOT în Ialomița: În vizor, traficanți de droguri și de migranți!

Marți, 26 septembrie a.c., procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au efectuat 3 percheziții domiciliare și au pus în executare 3 mandate de aducere, pe numele a trei suspecți acuzați că au comercializat ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 13:30
(1465 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Controale în sistem integrat, desfășurate de polițiști

Ialomița: Controale în sistem integrat, desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița, s-au desfășurat controale în sistem integrat, în care au fost implicați 44 de polițiști ialomițeni, jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic și ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 12:40
(1133 vizualizări - 0 comentarii)


Președintele USR, Cătălin Drulă: «Îl vom împiedica pe Ciolacu! Creșterea taxelor nu va intra în vigoare la 1 octombrie!»

Președintele USR, Cătălin Drulă, anunță că USR va face toate demersurile astfel încât creșterea taxelor să nu intre în vigoare de la 1 octombrie 2023. Atacul la Curtea Constituțională rămâne singura soluție ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 14:25
(1259 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de 64,93 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 64,93 milioane ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 13:40
(1368 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea Fierbinți-Târg!

Sistemul centralizat de alimentare cu apă din localitatea Fierbinți-Târg a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului, dar și o scădere a nivelurilor hidrostatice și hidrodinamice ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 12:55
(1291 vizualizări - 0 comentarii)


5

Garaj în flăcări la Urziceni, incendiu la o casă din Gârbovi

În perioada de referință, trei echipaje de pompieri din Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu, produs la un garaj ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:15
(1321 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Jilavele și Fetești

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit la un accident rutier în comuna Jilavele, fiind implicat un autoturism. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 11:05
(1229 vizualizări - 0 comentarii)


7

Țăndărei: Bărbat rănit într-un accident rutier

Sâmbătă, 23 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un camion. În urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 35 de ani a fost rănit, rămânând ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2023, 10:00
(1440 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

În anul 2023, Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare, Episcopia Sloboziei și Călărașilor fiind prima Eparhie înființată după Revoluția din 1989. În acest context aniversar ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 17:25
(1635 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale privind prezența substanțelor interzise în produsele de origine non-animală

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor demarează controale ample la nivel național care vizează utilizarea sau comercializarea ilegală de substanțe psihoactive, psihotrope ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:40
(1450 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Dosar penal pentru că și-ar fi lovit soția

Un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost reclamat la Poliție de către soția sa, o femeie de 40 de ani, pe care ar fi agresat-o. În urma unui conflict spontan, acesta ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:20
(1609 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 59 mii de lei pentru încălcarea Codului Rutier

Joi, 21 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul IPJ Ialomița au continuat activitățile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 271 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:00
(2000 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan fără permis de conducere

Un tânăr de 33 de ani, din Fetești, a fost depistat joi, 21 septembrie a.c., conducând pe drumurile publice fără a avea permis. Mai mult, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 12:50
(1157 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Precizări privind sistemul de monitorizare a suprafețelor agricole

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare «checks by monitoring» aplicat începând cu Campania 2023. Astfel ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 10:50
(1275 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(1472 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(1569 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(1513 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(1125 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(1725 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(1628 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(1693 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(1520 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

Pachetul «Cont Client RAJA» este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 12:20
(1224 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tamponare între un autocar și un autoturism

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier produs în Slobozia, în care au fost implicate un autoturism și un autocar. În urma evenimentului rutier a rezultat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 11:20
(1421 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


AJFP Ialomița: În lunile septembrie și octombrie 2023, Programul «Tezaur» continuă cu dobânzi de până la 7,10%

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii/persoane fizice că, începând de luni, 18 septembrie 2023, și până pe 13 octombrie 2023, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:50
(855 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de acordare a unui sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:25
(1246 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

O lecție de istorie locală a fost predată în aer liber, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci» din comuna Giurgeni, sub egida «Arheolog ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:10
(1267 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Septembrie 2023, 19:25


Garnizoana Slobozia: Campanie de recrutare a soldaților gradați profesioniști

Vineri, 15 septembrie a.c., în cazarma Batalionului 113 Artilerie «Bărăganu» s-a desfășurat programul-pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 15:00
(1741 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 20 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că miercuri, 20 septembrie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 10:30
(1612 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 4 5 7 9 10 11 436 437
Ultimele comentarii
Slobozean în Cartier rezidențial de 12,5 hectare pe DN2A @ghiury în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023 Frantz în Meritau mai mult Ghiury în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Jenel în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ionut în DN2A: Trei persoane au murit pe loc într-un accident rutier masă biliard în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023 @Contribuabil în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Vasile în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @doctoru în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Doctoru în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @contribuabil în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Mary în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Georgiana în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Vladică în Episcopia Sloboziei și Călărașilor cere terenul de sub Catedrala «Înălțarea Domnului» Yang în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Cetățean în Cartier rezidențial de 12,5 hectare pe DN2A Cetățean în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului schimb garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...