Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Salariile de bugetari de la Primăria Slobozia

Fă-mă, Doamne, angajat la stat!

Salariile de bugetari de la Primăria Slobozia

Consiliul Local Slobozia a aprobat luna trecută majorarea salariilor angajaților din aparatul propriu al primarului Sloboziei. În topul celor mai mari salarii  conduc detașat administratorul public al orașului, Gabriel Olteniceanu, cu 17480 de lei și secretarul Primăriei Slobozia, Valentin Tudoran, cu 16388 de lei. Pentru cei interesați să muncească, salariul unui necalificat la Direcția de Administrare a Domeniului Public este de 3250 de lei.

Nu aduce anul ce aduce votul Consiliul Local Slobozia a aprobat marți, 22 noiembrie 2022, majorarea salariilor pentru angajații care dețin funcții de condu­cere în aparatul propriu al prima­rului Sloboziei, Dragoș Soare. Conform proiectului de hotărâre, printre cei care câștigă cele mai mari salarii din instituție se nu­mără Valentin Tudoran, secretarul Primăriei, cu un salariu brut de 16388 de lei și administratorul public al județului, Gabriel Olteniceanu, cu un salariu brut de 17480 de lei. Următorii angajați ale căror salarii au fost majorate sunt arhitectul șef al orașului (15295 lei), directorii executivi (între 12455 și 10925) și șefii instituțiilor din subordine. Astfel, șeful Poliției Locale are un salariu brut de 12455 de lei, șeful DADP are un salariu de 13110 lei, iar șeful Direcției de Educație, Cultură și Tineret Slobozia are un salariu de 12455 de lei. Și exemplele pot continua!

Nici ca executant sau necalificat nu e rău O dată cu șefii, au beneficiat de majorări de salarii și angajații cu funcții de execuție. Astfel, în topul celor mai bine plătiți sala­riați din aparatul propriu al prima­rul Sloboziei conduce auditorul, cu un salariu brut de 6555 lei. De asemenea, consilierii angajați ca personal contractual au salarii care oscilează între 5900 și 6337 de lei. Un consilier la «achiziții publice» poate câștiga până la 6337 lei, un polițist local «superior» tot 6337 lei, iar un șofer între 3933 și 4545 de lei. Ca fapt divers, vom adăuga că nici ca muncitor necalificat la DADP nu se moare de foame. Astfel, pentru această funcție, un angajat poate câștiga 3250 de lei. Cel mai mic salariu, ca îngrijitor la Direcția de Asistență Socială, este de 3000 de lei.

12 Decembrie 2022, 07:55 (12915 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
«Orășelul Copiilor», prima investiție funcțională a administrației Soare
Slobozia: Parcare auto cu 139 de locuri pe strada Răzoare
Slobozia a devenit oraș european

Comentariile cititorilor:


Nutii spaima Constitutii:
(15 Decembrie 2022, 23:06)
Offf ... ca si la noi la munca in privat e rau ... 95% lucreaza pe minim pe economie indiferent ca e inginer sau maturator ...pe hartie (statul de plata). Si cand te uiti pe pontaj lucreaza 8 ore pe zi de luni pana vineri.  Dar nu zicem nimic ca pe langa statul de plata oficial mai incasam tot atat la negru. Sau si mai bine lucram la negru ... unii dintre noi. Si stai sa vezi ca ultimele  NIR -uri la inghetata din tot judetul sunt din 2021. Daca nu s-au vandut ... csfncsf :))) Casa de marcat este dar batem pe ea 3 vanzari la sfarsitul zilei. Daca vrei sa platesti cu cardul du-te la Lidl. Cand ceri la un patron sa-ti vireze salariul pe card (salariul real pe care l-ai negociat) se schimba la fata. Toata lumea din privat de la patron la maturator e megafericita cand reuseste sa pacaleasca statul. Si majoritatea comentatorilor anticoruptie de aici si de aiurea sunt primii care baga mana in buzunar sa dea spaga daca i opreste tipul de la circulatie sau daca merg la spital. Pe motiv ca poate scapa de amenda, pe motiv ca daca nu-i dai doctorului nu se uita la tine. Si tot asa. TOTI VORBIM DE ANTICORUPTIE DAR NU FACEM NIMIC. Astia care "stiu ei " ca se dau posturi pe pile de ce nu merg cu dovezile lor la procuror ?? De anticorupti ce sunt de aia nu merg.
ION:
(14 Decembrie 2022, 14:12)
Are sa vina timpul cand salariile bugetarilor nu mai pot fi platite, pentru ca nu mai permite bugetul sau  se vor mari impozitele si taxele. O tara in care bugetarii sunt si multi, au sararii mai mari decat in restul din economiei, un mare jaf la drumul mare 
Mary :
(14 Decembrie 2022, 12:19)
Ei, au o țară că afară. Ce îmi place?! Atunci când vin alegerile, sunt smeriți, fac promisiuni că noi o s-o ducem bine și stau cu mâna întinsă și cerșesc votul. Unora chiar le iese! ;)))
Las Fierbinti :
(14 Decembrie 2022, 09:08)
Si nu fac o comparatie de dragul de a o face.La primăria municipiului se intampla exact ca in comedie.Numai că în film e doar o secretară, la noi ...mai multe.Primarul e primar, mai o scaldă, mai o freacă, prefectul județului trebuie si el mulțumit..ca de ...trebuie cotizat mai departe la partid..ehe...fratilor,s a descoperit acum,mai nou că șoseaua din fata casei de cultură a sindicatelor...nu are fundație...sa mor io!!!S a sistat tot,sa vina 50 de firme, care mai de care mai " de partid ",si sa constate. Stiti cine lipsește?Robi...sa investigheze...
Emil pentru consiler:
(13 Decembrie 2022, 22:20)
Ai sărit peste " 12 Decembrie 2022, 16:57) Ce s-ar intampla daca l-i s-ar da un test de competenta acestor bugetari. Ar fi plin de 1 si 2 la notare"..oare de ce ?...te incadrezi la 1 ...se observă că ai lipit afișe..
Consilier:
(13 Decembrie 2022, 20:27)
Pt.Carmen:
(13 Decembrie 2022, 15:10)
Dragă bugetară, eu cred ca tu atât de multă campanie ai făcut, atât de multe afișe ai lipit pe clădiri pentru partidul care ti-a dat loc de munca la buget, incat nu realizezi ca examenul rau de angajare a fost pe pile.De ce crezi tu ca atunci cand vine un partid la conducere schimbă toți șefii de instituții de îndată?!?Pentru a numii alții care vor ,,percuta" pentru cine trebuie la concursurile de angajare.Pana si posturile de femeie de serviciu si de șofer se fac pe pile.

Nu am lipit afise si nici pe sub birouri nu am stat sa pot ocupa un post. Daca tu te gandesti la asta si ai sta nu toti fac asta sa stii draga mea. Am mai zis-o ca strugurii sunt acrii si e mai usor sa te plangi pe aici decat sa inveti o bibliografie sau o tematica pentru un post public. Continua sa crezi ca orice post e pe pile ca tot aici o sa stai sa plangi si peste cativa ani.
ComunistulNostalgic :
(13 Decembrie 2022, 17:18)
Eu ma refeream strict la tine consiliere, nu la aia care se angajează pe pile în primărie. După nume, bănuiesc ca ești consilier la primăria Slobozia.
Pt.Carmen:
(13 Decembrie 2022, 15:10)
Dragă bugetară, eu cred ca tu atât de multă campanie ai făcut, atât de multe afișe ai lipit pe clădiri pentru partidul care ti-a dat loc de munca la buget, incat nu realizezi ca examenul rau de angajare a fost pe pile.De ce crezi tu ca atunci cand vine un partid la conducere schimbă toți șefii de instituții de îndată?!?Pentru a numii alții care vor ,,percuta" pentru cine trebuie la concursurile de angajare.Pana si posturile de femeie de serviciu si de șofer se fac pe pile.
Dina pt consilier:
(13 Decembrie 2022, 13:27)
Consilier, la o simplă căutare pe goăl ai să vezi că au fost cazuri chiar în Ialomița care au fost dezbătute chiar în presă și cercetate, vis a vis de sporuri și alte beneficii. Rău este că sa pus batista pe țambal, fapt tipic ialomițean. Restul dai dacat GALGARA de infractor, dai cu tupeul caracteristic hoțului prins cu mana până la cot, la furaciune.
Consilier:
(13 Decembrie 2022, 11:20)
Oana pt consilier: Ai vazut tu cu ochii tai vreodata bonusuri sau sporuri acordate intr-o primarie? Sa vorbesti fara sa iti legi creierul la gura.

Sa mai desteptat taranul? Probabil s-a. Asta explica multe cu statisticile alea cu analfabetii functionali.

Carmen: E mai usor sa latri cand timpul iti permite berechet pe facebook si pe ziare decat sa pui mana pe treaba.

Consilieri: Analfabetii functionali exista. Iar articolul ii sustine. Asta ai inteles tu ca toti angajatii iau 18000 lei? Incearca sa nu citesti doar titlurile.Daca orice angajat din primarie lua 18000 lei era bataie pe concursuri. Ca e totul pe pile? Strugurii sunt acrii.
@Consilieri:
(13 Decembrie 2022, 09:07)
Pentru consilierii din primārie. Ne-ați liniștit. Nu sunt salarii nete pentru cā subt brute. Adicā nu luați în mânā 18000 lei pentru cā 4500 lei vi-i virațiA la pensie. Cine nu ar vrea sā i se vireze la pensie, lunar 4500 lei? Și aveți tupeul sā țipați cā v-au înghețat salariile.
carmen:
(13 Decembrie 2022, 08:35)
voi astia care ziceti ca noi bugetarii, suntem angajati pe pile....ati dat vreodata vreun concurs la o institutie publica? ati parcurs macar bibliografia (ca titluri!)? vorbiti asa ca sa va treziti ca scrieti. 
daca la banca te "vinzi frumos la interviu", la noi trebuie sa dai concurs. si e ceva de invatat! stiati ca prima lege obligatorie este constitutia romaniei? ati avut curiozitatea vreodata sa o rasfoiti? va zic eu. NU. comisia de concurs evident ca e "numita" de "ei", ca doar se numeste prin dispozitia primarului. 
diferenta intre functia de consilier (functie) si consilier (al consiliului local o stiti)? va spun eu unde sa o cititi. in codul administrativ. 
Daria :
(13 Decembrie 2022, 07:55)
Oameni buni,toată "crema"este la consiliul local,și chiar dacă ar fi un post de angajare și cu examen, tot dintre ai lor vor întra.Sursa sigura ,se întra numai cu pile și cu examenul pregătit. Asta este România noastră!
Oana pt consilier :
(13 Decembrie 2022, 06:06)
De pff consilier, nu ești decât un produs reciclat, mergi in privat la muncă sa vezi cum se câștigă banii, cu câtă muncă, umilință și stres nu mai freca menta cu propagandă ordinară de trântor. Salariile voastre nu justifică munca prestata de voi, cu ce sunteți voi mai presus că luați salarii barosane, bonusuri, sporuri față de un tractorist ori un constructor da zicem, cu ce de consilier. Pai tu muncești dle tare in clanță? Posturile in primarii spre ex, toți știm cu sunt scoase la concurs, câștigă locul un neam al primarului, ori a secretariatului, ori nevasta lu vreun var, dacă nu vro pițipoanca gata oricând să meargă cu chilotei in mana la vreun amarat de motel hogeag in drumul către ședința cu prefectul. Stai cuminte că să mai deșteptat țăranul.
Consilier:
(12 Decembrie 2022, 20:33)
WALI:
(12 Decembrie 2022, 16:57)
Ce s-ar intampla daca l-i s-ar da un test de competenta acestor bugetari. Ar fi plin de 1 si 2 la notare. Asta este acum competenta ca a conducerii Primariei!

Raspuns. Cum stai cu competentele la gramatica? "... conducerii Primariei, nu conduceri". Sunt sigur ca te-ai incadra perfect la acele note de 1 si 2.

Marin:
(12 Decembrie 2022, 15:46)
Și un profesor cu studii superioare, grade și vechime, câștigă mai puțin decât un șofer în primărie... Foarte tare, d nilor guvernanți...

Raspuns. Aparent vorbesti prostii. In 2022, salariul unui profesor debutant, adica fara experienta, grade si vechime, asa cum zici tu, este de 4100 lei brut, ceea ce este peste salariul unui sofer.

ComunistulNostalgic :
(12 Decembrie 2022, 17:49)
Alooo, domnu "consilier cu studii superioare", nu te mai [email protected] atât pe tine cu studiile alea ca tu ai fost ales de proști prin vot, probabil sa n-ai nicb 4 clase...

Raspuns. Astia de lucreaza la primarie nu sunt alesi de prosti prin vot. Astia dau un concurs pe post. Ai votat vreun angajat din primarie pana acum? 


Pt.consilier:
(12 Decembrie 2022, 19:03)
Pentru ca examenele sunt aranjate de cei care conduc institutiile publice.Comusiile de concurs sunt numite de ei.Acum ai inteles?

Raspuns. E o conspiratie impotriva ta. Asa ai auzit ca se intampla la primarie la slobozia? Ai participat la vreun post scos pana acum?
Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 27 Mar 2023
91 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 3 5 6 7 8 9 416 417

AJFP Ialomița: Marți, 28 februarie 2023, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că marți, 28 februarie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularul 108, Formularul 204 ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2023, 11:15
(1904 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 27 februarie 2023, termenul limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 27 februarie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2023, 11:00
(1697 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Sancțiuni de peste 74 mii de lei, aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 53 de evenimente, dintre care 51 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 9 infracțiuni, dintre ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 14:40
(2663 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Marți, 21 februarie a.c., polițiști din Fetești au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 36 de ani, din Fetești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 14:20
(1896 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Cursuri de prim ajutor

IJJ Ialomița: Cursuri de prim ajutor

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au participat miercuri, 22 februarie a.c., la activitățile de instruire susținute de paramedici din cadrul Inspectoratului pentru Situații ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 12:20
(1773 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: În ianuarie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de peste 13,99 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna ianuarie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 13,99 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 12:00
(1589 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Fierbinți-Târg!

RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Fierbinți-Târg pentru executarea unor lucrări de reparații și mentenanță la nivelul Stației de Tratare și Pompare. În vederea efectuării ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 09:40
(1542 vizualizări - 0 comentarii)


7

Percheziții ale procurorilor DIICOT în Ialomița și Buzău

Marți, 21 februarie a.c., procurorii din cadrul Structurii Centrale a DIICOT au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza județelor Ialomița și Buzău. Descinderile sunt organizate în cadrul unui dosar ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2023, 14:30
(2832 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 98,41 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna ianuarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna ianuarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 98,41 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2023, 10:50
(1592 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: A fost aprobat un nou model al Formularului 205

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii plătitori de venituri cu regim de reținere la sursă a impozitului, precum și ale intermediarilor, rezidenți fiscali români ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2023, 11:00
(1576 vizualizări - 0 comentarii)


Luciu: S-a răsturnat cu mașina

Luciu: S-a răsturnat cu mașina

Pompierii din Țăndărei au intervenit sâmbătă, 18 februarie a.c., în cazul unui accident rutier produs pe raza localității Luciu. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente și cooperante ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2023, 15:30
(4377 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Luciu accident


Fierbinți-Târg: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Fierbinți-Târg: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii Compartimentului Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat joi, 16 februarie a.c., activități pentru siguranța on-line, prevenirea traficului de persoane, a delincvenței juvenile și ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2023, 15:30
(1372 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 ordine de protecție emise de polițiști în luna ianuarie 2023

În prima lună a acestui an, polițiștii au emis 11 ordine de protecție provizorii, 6 dintre acestea fiind transformate în ordine de protecție de instanțele de judecată. În aceeași perioadă, polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2023, 14:45
(3349 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 80 mii de lei aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 60 de evenimente, dintre care 54 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 13 infracțiuni, dintre ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2023, 13:30
(2476 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 15 februarie 2023, orele 23,00-16 februarie 2023, ora 05,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2023, 09:50
(2466 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Hoț din locuințe, reținut de polițiști

Polițiștii din Fetești au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit de furtul unor obiecte de uz casnic din locuința unei persoane din Fetești. Astfel, duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 16:20
(1889 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea migrației ilegale

Duminică, 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Imigrări Ialomița, în cooperare cu polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au desfășurat, pe DN2A, între Slobozia și Urziceni și DN21, între Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 16:10
(2207 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Iazu și Movilița

Sâmbătă, 11 februarie a.c., în jurul orelor 23,00, Detașamentul de Pompieri Slobozia a intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, cu patru persoane pasagere. Accidentul s-a ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 14:30
(1923 vizualizări - 0 comentarii)


APIA dă startul Campaniei de informare pentru primirea Cererilor de Plată în anul 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) demarează de luni, 13 februarie a.c., Campania de informare a fermierilor cu privire la primirea Cererilor de Plată în anul 2023, sub sloganul ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 14:10
(2328 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la case din Ion Roată și Fetești

Incendii la case din Ion Roată și Fetești

Sâmbătă, 11 februarie, în jurul orelor 21,10, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Ion Roată. La locul evenimentului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 12:05
(4871 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Ajutor de stat de 73 de euro/cap vacă adultă

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, până la data de 23 martie 2023 inclusiv, Centrele APIA primesc cereri de solicitare pentru schema de ajutor ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 11:05
(2451 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Național al Agriculturii din România: «Manus-Scriptum. Manuscrise din colecția Muzeului Național al Agriculturii»

Muzeul Național al Agriculturii din România vernisează miercuri, 15 februarie 2023, expoziția «Manus-Scriptum. Manuscrise din colecția Muzeului Național al Agriculturii». Expoziția cuprinde manuscrise din ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 10:20
(2893 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Apartament cuprins de flăcări

Amara: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 11 februarie a.c., cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD pentru lichidarea ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2023, 16:30
(2015 vizualizări - 2 comentarii)


DIICOT Ialomița: Arestați preventiv pentru «trafic de minori», «proxenetism» și «act sexual cu minori, în formă continuată»

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2023, 15:10
(4284 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,09%, rata șomajului la finalul lunii decembrie 2022

La sfârșitul lunii decembrie 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3970 șomeri (din care 1908 femei), rata șomajului fiind de 5,09%, cu 0,67% peste ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2023, 11:40
(3377 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: 12070 permise de conducere, emise în 2022

Instituția Prefectului Ialomița: 12070 permise de conducere, emise în 2022

În anul 2022, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ialomița a emis12070 permise de conducere. Potrivit bilanțului activității instituției, anul trecut, proba ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2023, 11:30
(3413 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: 21 de percheziții domiciliare la Urziceni, Costești/Buzău și Afumați/Ilfov

În dimineața zilei de joi, 9 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 21 de percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2023, 16:20
(2723 vizualizări - 6 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 1,125 miliarde de lei la bugetul general consolidat, în 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în perioada ianuarie-decembrie 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 1,125 miliarde de lei ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2023, 15:50
(2578 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În 2022 s-a rambursat TVA de peste 95,83 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 95,83 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 14:10
(4065 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Balaciu și Axintele

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o hală în comuna Balaciu. Au ars aproximativ 200 kg ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 10:40
(2115 vizualizări - 0 comentarii)


1 3 5 6 7 8 9 416 417
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...