Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Salariile de bugetari de la Primăria Slobozia

Fă-mă, Doamne, angajat la stat!

Salariile de bugetari de la Primăria Slobozia

Consiliul Local Slobozia a aprobat luna trecută majorarea salariilor angajaților din aparatul propriu al primarului Sloboziei. În topul celor mai mari salarii  conduc detașat administratorul public al orașului, Gabriel Olteniceanu, cu 17480 de lei și secretarul Primăriei Slobozia, Valentin Tudoran, cu 16388 de lei. Pentru cei interesați să muncească, salariul unui necalificat la Direcția de Administrare a Domeniului Public este de 3250 de lei.

Nu aduce anul ce aduce votul Consiliul Local Slobozia a aprobat marți, 22 noiembrie 2022, majorarea salariilor pentru angajații care dețin funcții de condu­cere în aparatul propriu al prima­rului Sloboziei, Dragoș Soare. Conform proiectului de hotărâre, printre cei care câștigă cele mai mari salarii din instituție se nu­mără Valentin Tudoran, secretarul Primăriei, cu un salariu brut de 16388 de lei și administratorul public al județului, Gabriel Olteniceanu, cu un salariu brut de 17480 de lei. Următorii angajați ale căror salarii au fost majorate sunt arhitectul șef al orașului (15295 lei), directorii executivi (între 12455 și 10925) și șefii instituțiilor din subordine. Astfel, șeful Poliției Locale are un salariu brut de 12455 de lei, șeful DADP are un salariu de 13110 lei, iar șeful Direcției de Educație, Cultură și Tineret Slobozia are un salariu de 12455 de lei. Și exemplele pot continua!

Nici ca executant sau necalificat nu e rău O dată cu șefii, au beneficiat de majorări de salarii și angajații cu funcții de execuție. Astfel, în topul celor mai bine plătiți sala­riați din aparatul propriu al prima­rul Sloboziei conduce auditorul, cu un salariu brut de 6555 lei. De asemenea, consilierii angajați ca personal contractual au salarii care oscilează între 5900 și 6337 de lei. Un consilier la «achiziții publice» poate câștiga până la 6337 lei, un polițist local «superior» tot 6337 lei, iar un șofer între 3933 și 4545 de lei. Ca fapt divers, vom adăuga că nici ca muncitor necalificat la DADP nu se moare de foame. Astfel, pentru această funcție, un angajat poate câștiga 3250 de lei. Cel mai mic salariu, ca îngrijitor la Direcția de Asistență Socială, este de 3000 de lei.

12 Decembrie 2022, 07:55 (12916 vizualizări - 29 comentarii)

Citiți și:
«Orășelul Copiilor», prima investiție funcțională a administrației Soare
Slobozia: Parcare auto cu 139 de locuri pe strada Răzoare
Slobozia a devenit oraș european

Comentariile cititorilor:


Nutii spaima Constitutii:
(15 Decembrie 2022, 23:06)
Offf ... ca si la noi la munca in privat e rau ... 95% lucreaza pe minim pe economie indiferent ca e inginer sau maturator ...pe hartie (statul de plata). Si cand te uiti pe pontaj lucreaza 8 ore pe zi de luni pana vineri.  Dar nu zicem nimic ca pe langa statul de plata oficial mai incasam tot atat la negru. Sau si mai bine lucram la negru ... unii dintre noi. Si stai sa vezi ca ultimele  NIR -uri la inghetata din tot judetul sunt din 2021. Daca nu s-au vandut ... csfncsf :))) Casa de marcat este dar batem pe ea 3 vanzari la sfarsitul zilei. Daca vrei sa platesti cu cardul du-te la Lidl. Cand ceri la un patron sa-ti vireze salariul pe card (salariul real pe care l-ai negociat) se schimba la fata. Toata lumea din privat de la patron la maturator e megafericita cand reuseste sa pacaleasca statul. Si majoritatea comentatorilor anticoruptie de aici si de aiurea sunt primii care baga mana in buzunar sa dea spaga daca i opreste tipul de la circulatie sau daca merg la spital. Pe motiv ca poate scapa de amenda, pe motiv ca daca nu-i dai doctorului nu se uita la tine. Si tot asa. TOTI VORBIM DE ANTICORUPTIE DAR NU FACEM NIMIC. Astia care "stiu ei " ca se dau posturi pe pile de ce nu merg cu dovezile lor la procuror ?? De anticorupti ce sunt de aia nu merg.
ION:
(14 Decembrie 2022, 14:12)
Are sa vina timpul cand salariile bugetarilor nu mai pot fi platite, pentru ca nu mai permite bugetul sau  se vor mari impozitele si taxele. O tara in care bugetarii sunt si multi, au sararii mai mari decat in restul din economiei, un mare jaf la drumul mare 
Mary :
(14 Decembrie 2022, 12:19)
Ei, au o țară că afară. Ce îmi place?! Atunci când vin alegerile, sunt smeriți, fac promisiuni că noi o s-o ducem bine și stau cu mâna întinsă și cerșesc votul. Unora chiar le iese! ;)))
Las Fierbinti :
(14 Decembrie 2022, 09:08)
Si nu fac o comparatie de dragul de a o face.La primăria municipiului se intampla exact ca in comedie.Numai că în film e doar o secretară, la noi ...mai multe.Primarul e primar, mai o scaldă, mai o freacă, prefectul județului trebuie si el mulțumit..ca de ...trebuie cotizat mai departe la partid..ehe...fratilor,s a descoperit acum,mai nou că șoseaua din fata casei de cultură a sindicatelor...nu are fundație...sa mor io!!!S a sistat tot,sa vina 50 de firme, care mai de care mai " de partid ",si sa constate. Stiti cine lipsește?Robi...sa investigheze...
Emil pentru consiler:
(13 Decembrie 2022, 22:20)
Ai sărit peste " 12 Decembrie 2022, 16:57) Ce s-ar intampla daca l-i s-ar da un test de competenta acestor bugetari. Ar fi plin de 1 si 2 la notare"..oare de ce ?...te incadrezi la 1 ...se observă că ai lipit afișe..
Consilier:
(13 Decembrie 2022, 20:27)
Pt.Carmen:
(13 Decembrie 2022, 15:10)
Dragă bugetară, eu cred ca tu atât de multă campanie ai făcut, atât de multe afișe ai lipit pe clădiri pentru partidul care ti-a dat loc de munca la buget, incat nu realizezi ca examenul rau de angajare a fost pe pile.De ce crezi tu ca atunci cand vine un partid la conducere schimbă toți șefii de instituții de îndată?!?Pentru a numii alții care vor ,,percuta" pentru cine trebuie la concursurile de angajare.Pana si posturile de femeie de serviciu si de șofer se fac pe pile.

Nu am lipit afise si nici pe sub birouri nu am stat sa pot ocupa un post. Daca tu te gandesti la asta si ai sta nu toti fac asta sa stii draga mea. Am mai zis-o ca strugurii sunt acrii si e mai usor sa te plangi pe aici decat sa inveti o bibliografie sau o tematica pentru un post public. Continua sa crezi ca orice post e pe pile ca tot aici o sa stai sa plangi si peste cativa ani.
ComunistulNostalgic :
(13 Decembrie 2022, 17:18)
Eu ma refeream strict la tine consiliere, nu la aia care se angajează pe pile în primărie. După nume, bănuiesc ca ești consilier la primăria Slobozia.
Pt.Carmen:
(13 Decembrie 2022, 15:10)
Dragă bugetară, eu cred ca tu atât de multă campanie ai făcut, atât de multe afișe ai lipit pe clădiri pentru partidul care ti-a dat loc de munca la buget, incat nu realizezi ca examenul rau de angajare a fost pe pile.De ce crezi tu ca atunci cand vine un partid la conducere schimbă toți șefii de instituții de îndată?!?Pentru a numii alții care vor ,,percuta" pentru cine trebuie la concursurile de angajare.Pana si posturile de femeie de serviciu si de șofer se fac pe pile.
Dina pt consilier:
(13 Decembrie 2022, 13:27)
Consilier, la o simplă căutare pe goăl ai să vezi că au fost cazuri chiar în Ialomița care au fost dezbătute chiar în presă și cercetate, vis a vis de sporuri și alte beneficii. Rău este că sa pus batista pe țambal, fapt tipic ialomițean. Restul dai dacat GALGARA de infractor, dai cu tupeul caracteristic hoțului prins cu mana până la cot, la furaciune.
Consilier:
(13 Decembrie 2022, 11:20)
Oana pt consilier: Ai vazut tu cu ochii tai vreodata bonusuri sau sporuri acordate intr-o primarie? Sa vorbesti fara sa iti legi creierul la gura.

Sa mai desteptat taranul? Probabil s-a. Asta explica multe cu statisticile alea cu analfabetii functionali.

Carmen: E mai usor sa latri cand timpul iti permite berechet pe facebook si pe ziare decat sa pui mana pe treaba.

Consilieri: Analfabetii functionali exista. Iar articolul ii sustine. Asta ai inteles tu ca toti angajatii iau 18000 lei? Incearca sa nu citesti doar titlurile.Daca orice angajat din primarie lua 18000 lei era bataie pe concursuri. Ca e totul pe pile? Strugurii sunt acrii.
@Consilieri:
(13 Decembrie 2022, 09:07)
Pentru consilierii din primārie. Ne-ați liniștit. Nu sunt salarii nete pentru cā subt brute. Adicā nu luați în mânā 18000 lei pentru cā 4500 lei vi-i virațiA la pensie. Cine nu ar vrea sā i se vireze la pensie, lunar 4500 lei? Și aveți tupeul sā țipați cā v-au înghețat salariile.
carmen:
(13 Decembrie 2022, 08:35)
voi astia care ziceti ca noi bugetarii, suntem angajati pe pile....ati dat vreodata vreun concurs la o institutie publica? ati parcurs macar bibliografia (ca titluri!)? vorbiti asa ca sa va treziti ca scrieti. 
daca la banca te "vinzi frumos la interviu", la noi trebuie sa dai concurs. si e ceva de invatat! stiati ca prima lege obligatorie este constitutia romaniei? ati avut curiozitatea vreodata sa o rasfoiti? va zic eu. NU. comisia de concurs evident ca e "numita" de "ei", ca doar se numeste prin dispozitia primarului. 
diferenta intre functia de consilier (functie) si consilier (al consiliului local o stiti)? va spun eu unde sa o cititi. in codul administrativ. 
Daria :
(13 Decembrie 2022, 07:55)
Oameni buni,toată "crema"este la consiliul local,și chiar dacă ar fi un post de angajare și cu examen, tot dintre ai lor vor întra.Sursa sigura ,se întra numai cu pile și cu examenul pregătit. Asta este România noastră!
Oana pt consilier :
(13 Decembrie 2022, 06:06)
De pff consilier, nu ești decât un produs reciclat, mergi in privat la muncă sa vezi cum se câștigă banii, cu câtă muncă, umilință și stres nu mai freca menta cu propagandă ordinară de trântor. Salariile voastre nu justifică munca prestata de voi, cu ce sunteți voi mai presus că luați salarii barosane, bonusuri, sporuri față de un tractorist ori un constructor da zicem, cu ce de consilier. Pai tu muncești dle tare in clanță? Posturile in primarii spre ex, toți știm cu sunt scoase la concurs, câștigă locul un neam al primarului, ori a secretariatului, ori nevasta lu vreun var, dacă nu vro pițipoanca gata oricând să meargă cu chilotei in mana la vreun amarat de motel hogeag in drumul către ședința cu prefectul. Stai cuminte că să mai deșteptat țăranul.
Consilier:
(12 Decembrie 2022, 20:33)
WALI:
(12 Decembrie 2022, 16:57)
Ce s-ar intampla daca l-i s-ar da un test de competenta acestor bugetari. Ar fi plin de 1 si 2 la notare. Asta este acum competenta ca a conducerii Primariei!

Raspuns. Cum stai cu competentele la gramatica? "... conducerii Primariei, nu conduceri". Sunt sigur ca te-ai incadra perfect la acele note de 1 si 2.

Marin:
(12 Decembrie 2022, 15:46)
Și un profesor cu studii superioare, grade și vechime, câștigă mai puțin decât un șofer în primărie... Foarte tare, d nilor guvernanți...

Raspuns. Aparent vorbesti prostii. In 2022, salariul unui profesor debutant, adica fara experienta, grade si vechime, asa cum zici tu, este de 4100 lei brut, ceea ce este peste salariul unui sofer.

ComunistulNostalgic :
(12 Decembrie 2022, 17:49)
Alooo, domnu "consilier cu studii superioare", nu te mai [email protected] atât pe tine cu studiile alea ca tu ai fost ales de proști prin vot, probabil sa n-ai nicb 4 clase...

Raspuns. Astia de lucreaza la primarie nu sunt alesi de prosti prin vot. Astia dau un concurs pe post. Ai votat vreun angajat din primarie pana acum? 


Pt.consilier:
(12 Decembrie 2022, 19:03)
Pentru ca examenele sunt aranjate de cei care conduc institutiile publice.Comusiile de concurs sunt numite de ei.Acum ai inteles?

Raspuns. E o conspiratie impotriva ta. Asa ai auzit ca se intampla la primarie la slobozia? Ai participat la vreun post scos pana acum?
Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 27 Mar 2023
87 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 5 6 7 9 11 12 13 416 417

Ialomița: 5 cazuri noi de COVID-19

Joi, 17 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29783, fiind înregistrate 5 cazuri noi față de ziua de miercuri, 16 noiembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2022, 13:15
(1751 vizualizări - 0 comentarii)


Granturi de până la 500000 de euro pentru sprijinirea operatorilor din industria de fabricare a produselor de morărit, a uleiurilor și grăsimilor, a produselor lactate și a preparatelor pentru hrana animalelor de fermă

În ședința de Guvern din 16 noiembrie 2022 a fost aprobată o Ordonanță de Urgență prin care se instituie o schemă ce are ca obiectiv acordarea unui grant financiar operatorilor din industria de fabricare ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2022, 11:30
(6764 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 caz nou de COVID-19

Miercuri, 16 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29778, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de marți, 15 noiembrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2022, 13:05
(1570 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În vederea executării lucrărilor de conectare a noilor rețele de alimentare cu apă potabilă la sistemul centralizat din orașul Fetești, se va întrerupe furnizarea apei de joi, 17 noiembrie 2022, orele ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2022, 09:10
(2408 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Educație Rutieră pentru prevenirea accidentelor de circulație

IPJ Ialomița: Educație Rutieră pentru prevenirea accidentelor de circulație

Elevii Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia au aflat marți, 15 noiembrie a.c., într-un dispozitiv care simulează un accident rutier, ce înseamnă un impact frontal. Acțiunea, desfășurată ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2022, 15:50
(2687 vizualizări - 0 comentarii)


5

Continuă proiectul ANAF în universitățile din România

În această săptămână, Academia de Studii Economice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative și Universitatea «Transilvania» Brașov vor fi gazdele proiectului ANAF de creștere a gradului de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2022, 13:30
(5383 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 9 cazuri noi de COVID-19

Marți, 15 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29777, fiind înregistrate 9 cazuri noi față de ziua de luni, 14 noiembrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2022, 13:20
(1756 vizualizări - 0 comentarii)


7

Transportul de persoane, în atenția polițiștilor ialomițeni

În dimineața zilei de luni, 14 noiembrie a.c., în întervalul orar 6,00-9,00, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat, pe drumurile publice din județ, acțiuni pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2022, 16:10
(3040 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 2 cazuri noi de COVID-19

Luni, 14 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29768, fiind înregistrate 2 cazuri noi față de ziua de duminică, 13 noiembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2022, 13:20
(2260 vizualizări - 0 comentarii)


Explozie a unei butelii la Smirna, casă în flăcări la Fetești

Explozie a unei butelii la Smirna, casă în flăcări la Fetești

Duminică, 13 noiembrie a.c., în jurul orelor 18,45, un echipaj operativ din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia a intervenit în urma exploziei unei butelii de aragaz în locuința unui cetățean din ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2022, 13:10
(3871 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Gura Ialomiței, Movilița și Țăndărei

Două echipaje de pompieri din Țăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Gura Ialomiței. În nefericitul eveniment ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2022, 12:50
(2987 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Conferința de premiere a Festivalului Național de Mentorat «Ion Ghelu Destelnica»

În organizarea Consiliului Județean Ialomița și a Centrului Cultural «Ionel Perlea» Slobozia, marți, 15 noiembrie 2022, de la orele 11,00, se va desfășura conferința de premiere a Festivalului Național ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2022, 10:40
(2222 vizualizări - 0 comentarii)


Educație Rutieră la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia cu instructori de la Academia «Titi Aur»

Fundația «Malama Cristiana-Cosmina», cu sprijinul echipei de profesioniști ai Academiei «Titi Aur» și cu sprijinul Poliției Rutiere din cadrul IPJ Ialomita, desfășoară în perioada 15-16 noiembrie 2022, ...[citește_toată_știrea]

14 Noiembrie 2022, 09:20
(3495 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Duminică, 13 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 29766, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 12 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

13 Noiembrie 2022, 13:25
(1423 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Sâmbătă, 12 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 29766, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de vineri, 11 noiembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

12 Noiembrie 2022, 13:10
(1383 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 cazuri noi de COVID-19

Vineri, 11 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29766, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de joi, 10 noiembrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2022, 13:15
(1976 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni sprijină Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia

Activitatea jandarmilor ialomițeni nu se rezumă doar la a veghea siguranța publică, ci și de a ajuta semenii aflați în nevoie. Astfel, în ultimele luni, reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2022, 11:45
(2330 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana SMURD «Fii pregătit!» ajunge la Fetești

În perioada 15-17 noiembrie a.c., Caravana SMURD «Fii pregătit!» și Centrul mobil de instruire a populației pentru răspuns la situații de urgență vor fi prezente în Fetești, în incinta Liceului Teoretic ...[citește_toată_știrea]

11 Noiembrie 2022, 11:00
(1809 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri de 101,34 milioane de lei, colectate în luna octombrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna octombrie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 101,34 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 16:05
(4505 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Stimulente financiare pentru rezultatele excepționale obținute de elevi la Examenele Naționale

În acord cu Hotărârea Guvernului nr. 1282/2022, privind aprobarea acordării de stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la Evaluarea Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, sesiunea ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 15:10
(2516 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Accident rutier provocat de un șofer băut

Miercuri, 9 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DC15A Răsimnicea-Maia. Oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că un bărbat ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 14:30
(1600 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan, sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au depistat în trafic, miercuri, 9 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 63 de ani în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 14:15
(2101 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a polițiștilor pe străzile din Fetești

Acțiune a polițiștilor pe străzile din Fetești

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județuli Ialomița au acționat miercuri, 9 noiembrie a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, pentru prevenirea faptelor ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 14:10
(1855 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Joi, 9 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 29762, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de miercuri, 9 noiembrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 13:15
(1482 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Obiecte din pietre și metale prețioase, scoase la licitație

ANAF organizează, în perioada imediat următoare, licitații publice pentru vânzarea de obiecte din metale și/sau pietre prețioase care au un preț cumulat de pornire a licitațiilor de aproape 2 milioane de ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 10:15
(3542 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciile de mentenanță ale portalului ANAF se amână pentru luna decembrie 2022

Serviciile de mentenanță ale portalului ANAF, anunțate anterior, se amână pentru luna decembrie 2022. Unul dintre obiectivele principale ale ANAF este de a asigura pentru contribuabili cadrul optim de îndeplinire ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 10:00
(7610 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 3 kg de aur au fost confiscate de către inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală

Pentru prevenirea și combaterea fraudei fiscale și vamale, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF au verificat în ultima perioadă activitatea a 86 firme specializate în creditare ...[citește_toată_știrea]

10 Noiembrie 2022, 09:44
(4172 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Convoi militar, implicat într-un accident rutier

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale, miercuri, 9 noiembrie a.c.,  un convoi format din opt camioane militare a fost implicat într-un accident rutier în zona localității ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2022, 17:15
(1582 vizualizări - 0 comentarii)


Portalul ANAF, în mentenanță vineri, 11 noiembrie 2022

Unul dintre obiectivele principale ale ANAF este de a asigura pentru contribuabili cadrul optim de îndeplinire a obligațiilor fiscale, prin adaptarea la mediul în permanentă schimbare și la tehnologiile ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2022, 13:35
(4489 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 2 cazuri noi de COVID-19

Miercuri, 9 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29762, fiind înregistrate 2 cazuri noi față de ziua de marți, 8 noiembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

9 Noiembrie 2022, 13:20
(1631 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 5 6 7 9 11 12 13 416 417
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...