Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023

Administrația Soare vrea în Cartea Recordurilor

Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023

bonus: S-a semnat contractul pentru Sala de Sport Polivalentă de peste 65 milioane de lei!

Administrația Soare are la dispoziție pentru anul 2023 un buget de 306 milioane de lei. Obiectivul declarat al acestui an îl reprezintă continuarea investițiilor inițiate în anul precedent si demararea altora noi. Bugetul urmează să fie aprobat în următoarea ședință a Consiliului Local Slobozia.

Un nou record pentru bugetul orașului Administrația Soare a făcut publice primele date privind bugetul Sloboziei pentru anul 2023. Conform informațiilor oficiale, bugetul pentru acest an se ridică la 306,1 milioane de lei. Suma este considerată una record, în condițiile în care în anul 2021 Slobozia a avut un buget mai mic de 100 milioane de lei, iar în anul 2022 bugetul orașului nu a depășit 200 milioane de lei. Creșterea valorică de peste 100 milioane de lei este rezultatul acesării fondurilor europene și a proiectelor finanțate prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Remarcabil este, de asemenea, faptul că bugetul Sloboziei din acest an este unul orientat exclusiv către investiții. Primarul Dragoș Soare a anunțat deja un excedent bugetar de aproximativ 50 milioane de lei, fonduri care permit finanțarea tutu­ror investițiilor multianuale pe care munici­piul reședință de județ le are, precum și demararea unora noi.

O listă de investiții cât o zi de post Conform informațiilor publice prezentate, administrația Soare urmează să cheltuiască în anul curent 186,6 mili­oane de lei pentru investiții. Inventarul acestor investiții ocupa 97 de poziții, însă la ele se adaugă și investiții pe care admi­nistrația Soare nu le gestionează direct, precum viitoarea centură a orașului Slobozia, sala de sport polivalentă sau reabilitarea rețelelor de apă, gestionată de Urban SA. În multe dintre cazuri, inves­tițiile sunt punctuale și nu presupun șantiere deschise care să producă un disconfort urban general. Există însă zeci de investiții, unele dintre acestea deja în derulare, care vor genera nemulțumire. Spre exemplificare, lista cuprinde nu mai puțin de 20 de șantiere deschise care vor impacta direct asupra vieții publice a ora­șului. Amintim modernizarea bulevardelor Matei Basarab și Chimiei, reabilitarea parcului E14, a Ansamblului PECO sau a zonei pietonale de la Casa Armatei. Și exemplele pot continua.

Nimic nu se pierde la Slobozia În lista investițiilor aferente anului 2023 și-a făcut loc și parcarea subterană, obiectiv de investiții multianual pentru a cărui finalizare administrația Soare a alocat 19,5 milioane de lei. O altă investiție care ar putea atrage atenția slobozenilor este realizarea unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de 60 kw, investiție care ar permite administrației locale să acopere cheltuielile pentru iluminatul public. Tot în anul 2023, Slobozia și-a propus extinderea sistemului de canalizare și apă menajeră la Slobozia Nouă și Bora, demararea procedurilor pentru construirea unei pasarele pietonale peste râul Ialomița, la Bora, achiziționarea a 10 autobuze electrice, precum și construirea a două centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Ca și în cazul investițiilor anunțate de Consiliul Județean însă, rămâne de văzut câte dintre aceste obiective investiționale vor deveni funcționale până la sfârșitul anului 2023.

Încă un șantier la Slobozia: S-a semnat contractul pentru Sala de Sport Polivalentă de peste 65 milioane de lei!
Joi, 19 ianuarie 2023, oficialii Sloboziei au semnat contractul de finanțare pentru proiectarea și execuția Sălii de Sport Polivalentă de la Slobozia. Forma­litățile de semnare a contractului au avut loc la București, în prezența ministrului de Interne Lucian Bode, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Zoltan Cseke și a directorului Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu. Proiectul, inițiat în urmă cu 3 ani, deschide un nou șantier la Slobozia. «Fondurile atrase de către Slobozia prin acest proiect sunt de peste 65 milioane de lei, iar investiția va fi executată în 40 de luni și va aduce o majoră îmbunătățire bazei sportive a orașului nostru. Mi-am propus ca Slobozia să atragă maximul de investiții posibile și muncesc zilnic pentru a mă asigura că atragem către comunitatea noastră fondurile necesare pentru a ne dezvolta către statutul pe care locuitorii orașului nostru îl merită!» a declarat Dragoș Soare, semnatar al contractului în calitate de primar al orașului Slobozia. Sala de Sport Polivalentă din Slobozia va fi o construcție independentă, care «va deservi activitatea sportivă și competițio­nală la nivel profesionist». Sala ar urma să aibă 3 etaje, 2266 de locuri, o suprafață totală construită de 10355 mp, urmând a fi realizată la «standarde moderne, dispunând de toate instalațiile și utilitățile specifice unei construcții de acest gen». Investiția va fi realizată în Cartierul Sportiv, în imediata vecinătate a Bazinului de Înot Didactic din Slobozia.

Nici celelalte orașe ale județului nu sunt mai prejos Deși nu la fel de vocale în spațiul public, și administrațiile din celelalte 6 orașe ale județului confirmă că vor avea bugete funcționale la început de febru­a­rie 2023. Astfel, Amara mizează pe un buget de 38,8 milioane de lei, Fierbinți-Târg se bazează pe un buget de 10,9 milioane de lei, Căzănești anunță un buget de 7,9 milioane de de lei, iar Fe­tești depășește toate așteptările bazându-se pe un buget de 172,6 milioane de lei (n.red.: față de 69,7 milioane de lei în 2022) în care sunt incluse peste 40 de proiecte de investiții finanțate din fonduri europene. În cazul orașelor Țăndărei și Urziceni nu există încă date oficiale privind bugetul pentru anul 2023, însă primarii acestor localități confirmă la rându-le că resursele bugetare pe care le au la dispoziție sunt cu cel puțin 20% mai mari decât în anul precedent.

30 Ianuarie 2023, 08:05 (6864 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei
A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora
Investiție de 20 milioane de euro într-un consorțiu pentru învățământul dual
Primăria Slobozia a încasat 98% din veniturile proprii previzionate

Comentariile cititorilor:


Realistul:
(2 Februarie 2023, 22:37)
APĂ, STRADĂ, SPITAL, ȘCOALĂ.
Restul..................prostii! Mă cuprinde frica citind titlul articolului și văzând halul actualelor ”investiții”. Jalnic! Hopeless!
Cetatean1:
(31 Ianuarie 2023, 17:33)
Un alt aspect care urateste aspectul orasului sunt cablurile care atarna de stalpi de la un capat la altul... Oare atat au putut sa gandeasca cei de la Urbanism? Puteau sa proiecteze ingroparea tuturor cablurilor sub noile trotuare care s-au facut in vara trecuta... Edilii din Timisoara le-au taiat pur si simplu intr-o zi si au scapat de ele! Bineinteles dupa ce i-au anuntat pe cei care le-au pus.
Viorel :
(31 Ianuarie 2023, 07:00)
Vrem apa potabilă!vrem inchis combinatul chimic!vrem aer curat!vrem copaci plantati în oras!Vrem sistem performant de sănătate!Din statistici reiese că orașul Slobozia din jud Ialomița, are cel mai mare număr de bolnavi de cancer raportat la nr de locuitori,din Uniunea Europeană! La revolutie Slobozia numara peste 60.000 de cetățeni (fără Sl.Noua si Bora).Vedeti cat are acum (Sunt si cele 2 cartiere arondate),puțin peste 40.000.Faceti un calcul simplu si descoperiți ceea ce au constatat si cei de la UE.
CETATEAN:
(31 Ianuarie 2023, 00:07)
Degeaba face domnul primar zeci de investitii daca locuitorii urbei nu pot respira aer curat si nu pot bea apa potabila! ATAT DE SIMPLU ESTE!
Cati:
(30 Ianuarie 2023, 21:12)
daca toate aceste investitii vor avea acceasi calitate ca cele de pana acum = borduri strambe, dale care sunt puse in valuri si pe care daca calci se clatina, sosele si trotuare cu panta sa stranga apa nu sa se scurga in canalizare, asfalt turnat cu mari denivelari sau chiar gloduri majore nenivelate, MAI BINE LIPSA !
iar acum am mai aflat ceva nou, salonul cu manele Tabotulism se afla in Cartierul Sportiv :))))
pe cand si Cartierul Puscariabililor ?
Curiosul :
(30 Ianuarie 2023, 20:06)
Între timp, gheață pe trotuare,in stattiile de autobuz, statiile taxi,gropile de pe ilustra arteră bulevardul Chimiei lung de 500 m,au devenit cratere,la podul rutier Bora ,au aparut gropi de aruncă masina in parapetii,stații de epurare emana mirosuri de tot felul,apa nu este potabilă, etc,Sala polivalenta ne trebuie la un municipiu bugetofag ,cu ce bani o s-o intretinem,iar trasam dungi pe carosabil si zicem ca am creeat locuri de parcare,
domnu suare:
(30 Ianuarie 2023, 19:30)
Domnul primar sa mai lase campania si sa se apuce de facut apa. 

Cu o pista nu se face primavara
eroare:
(30 Ianuarie 2023, 14:31)
Puterea instalata(reala) a capacitatilor de producere a energiei electrice in Romania este de 7-8oooMw.  Cifra de 60 Gw(6o.oooMw)  din articol reprezinta cam de 8 ori mai mult decat produce azi intreaga tara(pe hidro+eolian+fotovoltaic+gaze+hidrocarburi).
Sorin:
(30 Ianuarie 2023, 12:16)
Bine ca au bani de tocat pe prostii.Calitatea vietii la firmele de casa va crește simtitor.Daca tot mai incepi niste santiere nea Dragos sa nu cumva sa le inchizi pe astea de ai gaurit orașul.
Enel:
(30 Ianuarie 2023, 12:12)
O putere instalata de 60GW, adica 60000MW la un parc fotovoltaic  - e ceva! Aproape 900 de reactoare nucleare cum sunt cele 2 (700MW fiecare) de la Cernavoda!!!
Si daca am vorbi de energie - 60GWora - si tot este o productie mare!

Este aproape extraordinar pentru un oras ca Slobozia, in care ori ziaristii, ori consilierii locali, ori mai stiu eu cine au absentat in bloc de la orele de fizica din liceu!!!

PS decat sa postati comentariul, mai bine corectati articolul, dupa ce va informati! O putere de 60MW pare mai accesibila tehnic, cu toate ca si asta este mult supradimensionata pentru iluminatul public.
Ca termeni de comparatie, o turbina eoliana genereaza o putere cuprinsa intre 2 - 4MW. Pentru amuzament personal, am tras un screenshot :) .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 05 Iun 2023
223 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 4 5 7 9 10 11 421 422
0
Ograda: Camion răsturnat în șanț

Ograda: Camion răsturnat în șanț

Marți, 14 martie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un camion, în comuna Ograda. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:10
(3027 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în comuna Borănești. Au ars articole textile, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:00
(4880 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Vineri, 10 martie a.c., Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2023, 12:20
(4066 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 88,83 milioane de lei la bugetul general consolidat, în februarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna februarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 88,83 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 12:40
(4359 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:40
(4855 vizualizări - 0 comentarii)


5
IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat activități de prevenire a infracțiunilor în zona gărilor din Slobozia, Urziceni, Fetești și Țăndărei. Scopul activităților a constat în informarea ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:30
(7343 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 9 martie 2023, orele 23,00-10 februarie 2023, ora 06,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2023, 18:50
(4727 vizualizări - 0 comentarii)


7
Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Un grav accident s-a produs marți, 7 martie a.c., la ieșirea din Urziceni către Buzău. O mașină înmatriculată în Ialomița, în care se aflau două persoane, a căzut de pe podul rutier din zonă, într-un canal ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 12:40
(5530 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Luni, 6 martie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul parcat pe o stradă din Fetești pentru a merge la cumpărături ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 11:00
(4960 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 10 martie 2023, termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:30
(7846 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 15,828 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Centrele Județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:00
(7529 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,30%, rata șomajului la finele lunii ianuarie 2023

La sfârșitul lunii ianuarie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4136 șomeri (din care 2054 femei), rata șomajului fiind de 5,30%, cu 0,83% peste ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2023, 12:40
(5037 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Valea Măcrișului

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă a unui ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2023, 11:05
(6498 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat omorât de tren

În dimineața zilei de sâmbătă, 4 martie a.c., un bărbat a fost lovit de trenul personal care face legătura între stațiile Slobozia Veche și Ciulnița, în zona Bazinului Olimpic din Slobozia. În urma accidentului ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2023, 09:00
(6495 vizualizări - 0 comentarii)


«Școala Altfel» alături de jandarmii ialomițeni

«Școala Altfel» alături de jandarmii ialomițeni

În cadrul programului «Școala Altfel», în perioada 27 februarie-3 martie a.c., jandarmii ialomițeni au fost alături de elevi de la instituții de învățământ din Slobozia, Fetești și Urziceni. Copiilor le ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2023, 11:15
(3443 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 7 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabiliilor înregistrați în scop de TVA, care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2023, 10:30
(4425 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Procedura de vizare a carnetelor de rentă viageră

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru obținerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2022, rentierii vor solicita viza anuală în perioada ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 15:40
(4400 vizualizări - 1 comentariu)


APM Ialomița: Amenzi acordate pentru arderea miriștilor

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița reamintește cetățenilor din județul Ialomița faptul că, potrivit reglementărilor legale, arderea miriștilor constituie contravenție. Astfel, persoanele fizice ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 14:30
(4385 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: S-a majorat valoarea indemnizațiilor de șomaj și de stimulare a ocupării forței de muncă

Începând cu 1 martie 2023, baza de calcul a indemnizației de șomaj și a altor măsuri de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița s-a majorat ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 10:30
(4490 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Atelier de confecționat Mărțișoare

Protopopiatul Slobozia: Atelier de confecționat Mărțișoare

În luna dedicată mamei și venirii primăverii, miercuri, 1 martie 2023, la sediul Căminului Cultural din Slobozia Nouă, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 5 și Grădinița cu Program ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 16:20
(4989 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism răsturnat între Slobozia și Drajna

Autoturism răsturnat între Slobozia și Drajna

Un grav accident rutier s-a petrecut miercuri, 1 martie a.c., pe DN21, între Slobozia și Drajna, în urma căruia un autoturism a intrat în coliziune cu un camion. Impactul celor două mașini a fost atât de ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 15:40
(5779 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, de 1 Martie alături de doamnele de la Centrul de Îngrijire și Asistență Slobozia

Jandarmii ialomițeni, de 1 Martie alături de doamnele de la Centrul de Îngrijire și Asistență Slobozia

«Poate că o floare nu rezolvă toate problemele, dar cu siguranță face ziua puțin mai frumoasă, mai ales că suntem la început de primăvară!». Astfel, de 1 Martie, jandarmii ialomițeni au avut o misiune specială ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 14:25
(3236 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Titluri de Stat «Tezaur», dobândă de până la 8%/an

Românii pot cumpăra Titluri de Stat «Tezaur» și în luna martie 2023, cu dobândă de până la 8%/an. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoane fizice că începând ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 10:40
(4796 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campania de primire a Cererilor de Plată pentru anul 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) demarează de miercuri, 1 martie a.c., Campania de primire a Cererilor de Plată în anul 2023. Fermierii vor putea depune Cererea de Plată, în perioada ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 10:20
(5101 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Marți, 28 februarie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Avem astăzi pe ordinea de zi un material ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2023, 12:00
(4717 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din orașul Fetești!

În perioada 1 martie 2023, orele 23,00-2 martie 2023, ora 06,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2023, 08:30
(3580 vizualizări - 0 comentarii)


Șapte slobozeni, reținuți după provocarea unui scandal

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut șapte persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, din Slobozia, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 16:50
(4791 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis pe numele unui slobozean care și-ar fi bătut soția

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați sâmbătă, 25 februarie a.c., cu privire la faptul că o femeie, de 56 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată fizic de soțul său, un ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 16:35
(3655 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 184 mii de lei

În ultimele 48 de ore, polițiștii au aplicat peste 450 de sancțiuni contravenționale, au reținut 16 permise de conducere și au constatat 14 infracțiuni. Astfel, sâmbătă și duminică, 25 și 26 februarie a ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 16:25
(5474 vizualizări - 0 comentarii)


Broșura privind tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din transferul de monedă virtuală, publicat pe site-ul ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că pe site-ul ANAF a fost publicată «Broșura privind tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 16:10
(4375 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 4 5 7 9 10 11 421 422
Ultimele comentarii
Nimeni Altu' în «Înainte, marș!» spre Parlamentul European Elena în DADP Slobozia: Salubrizare, iluminat public și întreținerea străzilor Dubalaru Vasile în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta Linistea si Ordinea Publica ! în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Mihai în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Marius în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Octavian în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Alin în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta For AI în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sofer în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! A_I în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Iosif în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Mary în Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia se mută în containere RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 Covrig 19 în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 MihaiOaneaLuciu în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mary în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Andrei în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Anonim în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...