Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia

Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia

Ialomița are ADI ECOO 2009, iar Urziceni a investit 1 milion de euro în salubrizare... Slobozia o are pe Mariana Iancu! A acceptat funcția de șef al Serviciului de Salubrizare din cadrul DADP pe 15 decembrie 2022. Și, într-o lună jumătate, a demonstrat că poate genera schimbările pe care orașul le așteaptă...

Semne bune anul are În dimineața zilei de 1 ianuarie 2023, la orele 5,00, angajații DADP măturau Piața Revoluției din Slobozia. Trecuseră numai două săptămâni de la preluarea Serviciului de Salubrizare din cadrul DADP de către Mariana Iancu. Și era prima dată când autoritățile reacționau atât de repede! S-a speculat că numirea ei are substrat politic... Că primarul Dragoș Soare câștigă astfel capital electoral. Că e o trambulină pentru a se întoarce directoare la Spital. Că a acceptat funcția ca să candideze în 2024. Că vrea șefă plină la DADP... Mariana Iancu respinge toate aceste speculații. Și refuză să se lase foto­grafiată. «Nu-mi trebuie publicitate! Și lumea spune multe... Dar nu e adevărat! Spitalul a fost doar o etapă din viața mea. Nu mă mai întorc! Nici aici nu vreau să ajung șef... Vreau doar să demonstrez că Slobozia poate fi un oraș curat. Și mă pricep să fac asta...». Știe că nu se poate face totul peste noapte. Dar a înțeles că nu poți lăsa să treacă o zi fără să te implici: «Totul ține de organizare. Nu sunt eu mai bună decât alții. Dar am ochi de femeie care știe ce e de făcut și experiență... Iar orașul ăsta are nevoie de toți oamenii care vor să facă ceva pentru el. Altfel nu ajungem nicăieri!».

Oamenii din spatele măturii Susține că foștii angajați au convins-o să se întoarcă în spațiul public: «Mă în­tâlneam cu ei pe stradă... Erau debusolați. Nu înțelegeau ce se întâmplă... M-am simțit vinovată. Polaris nu a procedat corect... M-am întors și pentru ei. Sunt oameni buni. Nu meritau asta!». Oamenii «buni» ai Marianei Iancu sunt măturătorii orașului. Pe mulți dintre ei orașul îi înjură. Mariana Iancu îi apără. Spune că sunt de neînlocuit și că fără măturile lor orașul ar fi și mai murdar. Îi cunoaște pe toți, iar ei lucrează, înainte de toate, ca să o mulțu­mească pe ea... Iar Mariana Iancu e foarte greu de mulțumit: «Mă doare sufletul când aud că îi vorbiți de rău... Oamenii ăștia nu merită să fie arătați cu degetul. Îi cunosc pe toți! Olimpia, de exemplu, e din Amara... Lumea o știe de «Guvida». Soțul ei e șofer, a fost primul om angajat la Vivani. Sunt doi oameni dedicați, mun­citori... Mai e și Mircea. Cu el trebuie să ai grijă cum vorbești, că are Codul Muncii în buzunar... Cu Mircea nu te joci, că el le știe pe toate! Știe când greșești, știe când e... Dar nimeni nu-și face sectorul ca el. Apoi mai e Alecu, alt om muncitor. Și toți ceilalți, mulți soț și soție... Luchian cu soția, Rudi cu soția, Nicoleta... Și Vali! Să n-o uităm pe Vali că atâta-mi trebuie! E o meserie grea, nu o poate face oricine! Oamenii ăștia mătură și la 40 de grade vara și la -10 grade iarna. Merită să le fim recunoscători!».

Orașul, ca și oamenii lui Când nu vorbește despre oamenii ei, Mariana Iancu visează un oraș modern. Și tot ea se trezește amintindu-și ce oferă în acest moment Slobozia. «Am preluat orașul după două luni și jumătate de când Polaris nu mai era... Descărcam zeci de remorci de frunze pe zi. Acum stăm ceva mai bine. Dar tot mai e nevoie de oameni. Însă orașul nu va fi curat atâta timp cât nu înțelegem că noi facem mi­zerie. Noi distrugem coșurile de gunoi stradale... Noi aruncăm mucurile de țigări pe fereastra mașinii! Pe Nisipuri, unde se țin exame­nele auto, ridicăm munți de gunoaie... Degeaba am instalat coșuri, degeaba muncim toată ziua acolo. Mereu e murdar pentru că mereu oamenii fac mizerie. Până nu schimbăm asta, nu se schimbă nimic. Dar de plătit, plătim!». Serviciul de Salubritate condus de Mariana Iancu are în schemă 36 de angajați. Sunt ocupate puțin peste 20 de posturi. Un angajat are o normă de lucru de 6000 mp de suprafață măturată. Pentru restul, orașul are acum utilaje moderne: «Nu sunt destule. Și niciodată nu va fi de ajuns! Sunt bune utilajele, dar Slobozia are prea multe zone în care utilajele nu pot fi folosite. Și în Elveția se curăță străzile cu măturile de nuiele. Slobozia nu poate renunța la mături. Deocamdată! Trebuie să avem răbdare. Va veni și ziua aia, dar nimic nu se poate face bătând din palme. Și nimic nu se poate face dacă nu ne implicăm și noi!».

4 Februarie 2023, 10:20 (15694 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei
A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora
Investiție de 20 milioane de euro într-un consorțiu pentru învățământul dual
Despre Mariana Iancu, la timpul viitor

Comentariile cititorilor:


Șofer ubemar....:
(7 Februarie 2023, 02:49)
Am lucrat cu doamna,Mariana de mult la Vivani este,o persoana corectă chiar dacă are gura mare,și într-adevăr tine la oameni.Eu îi doresc succes,pe mai departe.
acelasi contribuabil:
(6 Februarie 2023, 14:14)
reclama este sufletul......administratiei.
dar, totusi, mai usor cu osanalele, ca s-au inmultit ( nejustificat ) articolele elogioase in ultimii doi ani.
pana la urma, elogierea ( care se va materializa prin voturi )  se poate face dupa ce vedem realizarile in mod efectiv, nu doar declarativ.
nemultumitu':
(6 Februarie 2023, 12:35)
"Flori pe strada" dupa ce vedem flori pe strada . Nu -i asa ,Violeta? 
Violeta:
(5 Februarie 2023, 14:43)
mult succes doamna Iancu.
la spital ati demonstrat ca aveti o mare putere de munca si ati facut schimbari foarte bune, acum se sta si se merge din inertie din ce ati lasat in urma.
sa faceti aceeasi treaba buna si pentru salubritatea din Slobozia si va vom oferi flori pe strada.
respect si sanatate !
Cetatan plătitor de taxe și im:
(5 Februarie 2023, 12:42)
Dna Mariana,va rog trimiteți salariații dvs.si în jurul blocurilor de pe strada Lacului ,36,55 sa facă curățenie. Nu au mai venit de aproximativ 3 luni.Langa centrala de lângă Ugira este un loc transformat în wc.public,un focar de infecție. Va rog faceți ceva.Va apreciez pt.tot ce faceți! Mulțumesc!
Spital:
(5 Februarie 2023, 09:22)
Sunt convins ca va face treaba cu mana de fier. Vedeti acum spitalul ce conducere impotenta are, e o mare debandada aici. Hai Mariana arata-le ce poti!
Mary :
(4 Februarie 2023, 23:28)
La vrăjeală, nimeni nu ne întrece. Treceți la proiecte o telegondolă și chiar o pârtie de schi, sunt sigur că o să vă iasă. Apă pentru zăpadă artificială aveți din abundență și poate o mai scumpiți, nu fiți fraieri!
Doctoru:
(4 Februarie 2023, 21:01)
Desi multa lume si-a batut joc de ea, la Spital chiar a facut treaba. Eu ma inclin si ii urez succes in proiectele viitoare.
Un cititor:
(4 Februarie 2023, 19:38)
Este de apreciat ce face, are dreptate cu educația celor care nu au primit-o din familie, mă refer la cei care aruncă gunoiul la voia întâmplării.
vox:
(4 Februarie 2023, 13:08)
Altă telenovelă urbană.
Corcodel de la Dumitresti:
(4 Februarie 2023, 12:42)
Maestre, urmeaza guvernarea lu,, ala micu, lu CIOLACU.  Neacsu, ala cu mapa conduce din umbra judetul LUI DAT DE CIOLACU. Acum face spargerea de front, bagand antenele. Dupa ancorare, va garantez, va urma exterminarea opozentilor si reintrarea lui NEACSU PE LINIA DE PLUTIRE. Adica sa intre banul la noul sef. o sa vezi ca face padoc de 5 stele la iapa lu ala de la Amara, i-i aduce amanta la munca, spalata este ca si noua, daca mai traia SOCOTEANU,  Dumnezeu Sal Ierte, o cosea si defila ca fatas mare.Asa ca Pavel face bagajele! Poate fi salvat de ofensiva rusilor si a bozgorilor, ROMANIA NU EXISTA VECIN PENTRU EI-DECLARATIA LUI -orban.
Altex:
(4 Februarie 2023, 12:17)
Domana Ianicu cred că a mai trecut pe la biserica și a revenit la gândiri mai bune.ma bucur că își laudă angajații și da într-adevăr angajații de la salubritate merita un mare respect ,nu este deloc o muncă ușoară!Cât despre Madame sa vedem cat o tine liniștea sau starea de liniște în care a fost găsită la momentul in care i-ati luat interviu ,că se știe destul de bine cat de ușor trece de la o stare la alta!Succes Madame

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 05 Iun 2023
194 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 4 5 7 9 10 11 421 422
0
Ograda: Camion răsturnat în șanț

Ograda: Camion răsturnat în șanț

Marți, 14 martie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un camion, în comuna Ograda. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:10
(3027 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în comuna Borănești. Au ars articole textile, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:00
(4881 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Vineri, 10 martie a.c., Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2023, 12:20
(4069 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 88,83 milioane de lei la bugetul general consolidat, în februarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna februarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 88,83 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 12:40
(4360 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:40
(4856 vizualizări - 0 comentarii)


5
IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat activități de prevenire a infracțiunilor în zona gărilor din Slobozia, Urziceni, Fetești și Țăndărei. Scopul activităților a constat în informarea ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:30
(7348 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 9 martie 2023, orele 23,00-10 februarie 2023, ora 06,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2023, 18:50
(4729 vizualizări - 0 comentarii)


7
Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Un grav accident s-a produs marți, 7 martie a.c., la ieșirea din Urziceni către Buzău. O mașină înmatriculată în Ialomița, în care se aflau două persoane, a căzut de pe podul rutier din zonă, într-un canal ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 12:40
(5531 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Luni, 6 martie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul parcat pe o stradă din Fetești pentru a merge la cumpărături ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 11:00
(4960 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 10 martie 2023, termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:30
(7847 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 15,828 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Centrele Județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:00
(7531 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,30%, rata șomajului la finele lunii ianuarie 2023

La sfârșitul lunii ianuarie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4136 șomeri (din care 2054 femei), rata șomajului fiind de 5,30%, cu 0,83% peste ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2023, 12:40
(5037 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Valea Măcrișului

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă a unui ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2023, 11:05
(6499 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat omorât de tren

În dimineața zilei de sâmbătă, 4 martie a.c., un bărbat a fost lovit de trenul personal care face legătura între stațiile Slobozia Veche și Ciulnița, în zona Bazinului Olimpic din Slobozia. În urma accidentului ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2023, 09:00
(6497 vizualizări - 0 comentarii)


«Școala Altfel» alături de jandarmii ialomițeni

«Școala Altfel» alături de jandarmii ialomițeni

În cadrul programului «Școala Altfel», în perioada 27 februarie-3 martie a.c., jandarmii ialomițeni au fost alături de elevi de la instituții de învățământ din Slobozia, Fetești și Urziceni. Copiilor le ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2023, 11:15
(3445 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 7 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabiliilor înregistrați în scop de TVA, care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2023, 10:30
(4426 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Procedura de vizare a carnetelor de rentă viageră

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru obținerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2022, rentierii vor solicita viza anuală în perioada ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 15:40
(4400 vizualizări - 1 comentariu)


APM Ialomița: Amenzi acordate pentru arderea miriștilor

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița reamintește cetățenilor din județul Ialomița faptul că, potrivit reglementărilor legale, arderea miriștilor constituie contravenție. Astfel, persoanele fizice ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 14:30
(4385 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: S-a majorat valoarea indemnizațiilor de șomaj și de stimulare a ocupării forței de muncă

Începând cu 1 martie 2023, baza de calcul a indemnizației de șomaj și a altor măsuri de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița s-a majorat ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 10:30
(4491 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Atelier de confecționat Mărțișoare

Protopopiatul Slobozia: Atelier de confecționat Mărțișoare

În luna dedicată mamei și venirii primăverii, miercuri, 1 martie 2023, la sediul Căminului Cultural din Slobozia Nouă, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Școala Gimnazială nr. 5 și Grădinița cu Program ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 16:20
(4990 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism răsturnat între Slobozia și Drajna

Autoturism răsturnat între Slobozia și Drajna

Un grav accident rutier s-a petrecut miercuri, 1 martie a.c., pe DN21, între Slobozia și Drajna, în urma căruia un autoturism a intrat în coliziune cu un camion. Impactul celor două mașini a fost atât de ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 15:40
(5782 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, de 1 Martie alături de doamnele de la Centrul de Îngrijire și Asistență Slobozia

Jandarmii ialomițeni, de 1 Martie alături de doamnele de la Centrul de Îngrijire și Asistență Slobozia

«Poate că o floare nu rezolvă toate problemele, dar cu siguranță face ziua puțin mai frumoasă, mai ales că suntem la început de primăvară!». Astfel, de 1 Martie, jandarmii ialomițeni au avut o misiune specială ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 14:25
(3236 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Titluri de Stat «Tezaur», dobândă de până la 8%/an

Românii pot cumpăra Titluri de Stat «Tezaur» și în luna martie 2023, cu dobândă de până la 8%/an. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoane fizice că începând ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 10:40
(4796 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campania de primire a Cererilor de Plată pentru anul 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) demarează de miercuri, 1 martie a.c., Campania de primire a Cererilor de Plată în anul 2023. Fermierii vor putea depune Cererea de Plată, în perioada ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2023, 10:20
(5103 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Marți, 28 februarie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Avem astăzi pe ordinea de zi un material ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2023, 12:00
(4719 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din orașul Fetești!

În perioada 1 martie 2023, orele 23,00-2 martie 2023, ora 06,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2023, 08:30
(3580 vizualizări - 0 comentarii)


Șapte slobozeni, reținuți după provocarea unui scandal

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au reținut șapte persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani, din Slobozia, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 16:50
(4791 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis pe numele unui slobozean care și-ar fi bătut soția

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au fost sesizați sâmbătă, 25 februarie a.c., cu privire la faptul că o femeie, de 56 de ani, din Slobozia, ar fi fost agresată fizic de soțul său, un ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 16:35
(3655 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 184 mii de lei

În ultimele 48 de ore, polițiștii au aplicat peste 450 de sancțiuni contravenționale, au reținut 16 permise de conducere și au constatat 14 infracțiuni. Astfel, sâmbătă și duminică, 25 și 26 februarie a ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 16:25
(5474 vizualizări - 0 comentarii)


Broșura privind tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din transferul de monedă virtuală, publicat pe site-ul ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că pe site-ul ANAF a fost publicată «Broșura privind tratamentul fiscal al veniturilor realizate de persoanele fizice din ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 16:10
(4376 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 4 5 7 9 10 11 421 422
Ultimele comentarii
Nimeni Altu' în «Înainte, marș!» spre Parlamentul European Elena în DADP Slobozia: Salubrizare, iluminat public și întreținerea străzilor Dubalaru Vasile în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta Linistea si Ordinea Publica ! în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Mihai în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Marius în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Octavian în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Alin în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta For AI în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sofer în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! A_I în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Iosif în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Mary în Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia se mută în containere RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 Covrig 19 în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 MihaiOaneaLuciu în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mary în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Andrei în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Anonim în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...