Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA

Anchetă a Parchetului European la Cocora

Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA

La începutul lunii ianuarie a.c., 70 de persoane au fost audiate la Postul de Poliție Cocora într-o anchetă a Parchetului European. Cercetările procu­rorilor EPPO îl au în prim plan pe primarul localității Cocora, Sorin Dănuț Lefter și vizează încasarea necuvenită a subvențiilor acordate de Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură, în campaniile din anii 2017-2018. Verificările ar fi fost extinse și asupra unor funcționari din cadrul APIA-Centrul Județean Ialomița.

O anchetă în curs Audierile pe care procurorii Parchetului European (EPPO) le-au efectuat la începutul lunii ianuarie 2023 la Postul de Poliție Cocora au la bază o sesizare făcută către APIA-Structura Centrală de către o fostă angajată a DONA SRL, societate comercială cu sediul pe raza localității Cocora și controlată de primarul localității, Sorin Dănuț Lefter. În plângerea înaintată către APIA, femeia a reclamat faptul că reprezentanții societății ar fi încasat necuvenit ajutoarele financiare acordate de Uniunea Europeană, prin intermediul APIA, «Plata Unică pe Suprafață» și, respectiv, «Subvenția la Motorină», aferente campaniilor agricole din anii 2017 și 2018. «În acest an administratorul societății (...) m-a împuternicit, prin procură notarială să depun declarația de suprafață la APIA Căzănești, am declarat suprafețele care mi-au fost dictate și desenate de către domnul primar Sorin Dănuț Lefter, culturile fiind stabilite tot de către acesta. Doresc să precizez că în suprafața pe care am declarat-o se afla și o suprafață de lucernă și o suprafață de porumb care este lucrată de arendatori, pentru care ei plătesc fără factură și bon fiscal lucrările agricole la firmă și nu mai primesc arenda pe suprafața de lucernă și porumb pe care o lucrează. Firma a încasat nejustificat subvenția pe suprafață și subvenția la motorină de la APIA, a încasat contrava­loarea cheltuielilor de la arendatori, fără să emită bonuri fiscale și, mai mult, nu înregistrează producția pe aceste suprafețe, nu înregis­trează profit și implicit nu calculează impozit pe profit!» potrivit reclamantei. Sesizarea a ajuns la APIA-Centrul Județean Ialomița și Direcția Generală de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Oficialii IGPR au decis să o transmită mai departe către Parchetul European (EPPO), ocazie cu care instituția a deschis un dosar penal, în luna septembrie a anului trecut. Dosarul are numărul I000379/2022, iar prima etapă procesuală desfășurată în această anchetă au fost audierile de la începutul lunii ia­nuarie 25023. Datele arată că procurorii EPPO au audiat la Cocora 70 de persoane ce au legătură cu această cauză, aflată în cercetări pe rolul instituției. Este vorba despre angajați ai societății DONA SRL, dar și proprietari de terenuri care au arendat suprafețele pe care le deți­neau către această societate. După înche­ierea acestei etape procesuale, EPPO urmează să dispună noi verificări...

Problemele din cadrul APIA Ialomița Ancheta pe care EPPO a deschis-o la Cocora vizează și activitatea APIA-Centrul Județean Ialomița. Se pare că, la momentul de debut al verificărilor care îl vizează pe primarul Sorin Dănuț Lefter, Florea Stoian, actual director executiv al instituției, a încercat să șteargă urmele acestui scandal. Concret, o dată cu redirecționarea sesizării făcută de fosta angajată a DONA SRL, APIA-Centrul Județean Ialomița avea obligația legală de a face la rândul său verificări cu privire la legalitatea încasării subvențiilor pe care societatea le-a primit. Pe lângă documentele depuse, funcționarii APIA erau obligați să efectueze și un control în teren, pentru a analiza situația terenurilor declarate de către DONA SRL. În realitate, acest control nu s-a realizat... Cazul a intrat în atenția Direcției Antifraudă-Control Intern (DACI) a APIA-Structura Centrală, ai cărei reprezentați au consemnat acest aspect într-un raport oficial. Responsabilitatea pentru efectuarea acestui control în teren, procedură legală care ar fi lămurit în detaliu eventualele pro­bleme generate de încasarea ilegală a subvențiilor pe care DONA SRL le-a primit, ar aparține directorului executiv al APIA-Centrul Județean Ialomița. Acesta ar fi trebuit, conform fișei postului, să demareze toate procedurile în vederea efectuării controlului, însă Florea Stoian nu a dat curs acestui demers. Surprinzător este faptul că cei respon­sabili de neîndeplinirea obligațiilor de serviciu nu pot fi trași la răspundere, pentru că faptele sesizate și verificate s-au prescris. Regulamentul de funcționare al DACI arată că se pot aplica măsuri administrative în cazul funcționarilor APIA într-un termen de 1 an și 6 luni de la sesizarea unor posibile abateri... Cel mai probabil, problemele administrative din cadrul APIA-Centrul Județean Ialomița vor fi lămurite tot în cadrul anchetei pe care Parchetul European (EPPO) a deschis-o la Cocora. Am încercat să obținem un punct de vedere din partea edilului localității, însă acesta nu a răspuns la telefon.

7 Februarie 2023, 14:10 (6470 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Primarul comunei Cocora, în vizorul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a IGPR
Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor
Condamnări definitive în dosarul morților de la Cocora

Comentariile cititorilor:


@Lady x:
(9 Februarie 2023, 16:58)
@Lady x, nimeni nu pleacă neplatit, stiu exemple care tot asa ca mexicanul din poza, era tartor si s-avchinuit vreo 2 ani ca râma, se tara si doctorii bagau perfuzii in el in loc de mancare. Mexicanul asta,aia de la APIA au blesteme de nu-i spala nici apa de pe trei globuri pamantesti. Dumnezeu nu bate cu parul!
Lady x:
(9 Februarie 2023, 12:51)
V.G ,incognito dar stilul e acelasi....speli cu ei pe jos dar in ras si mistocareala asa cum merita ! Cum necum,au facut ce au vrut si am un sentiment in organism ca nici bataie multa nu vor lua.....pariem ?
ÎInceputul sfarsitului:
(9 Februarie 2023, 07:55)
Oricare om intreg la minte isi da seama de implicarea in frauda a angajatilor si directorului, nimic nou sub soarele ialomitean, fapt cotidian. Faptul ca funcționarii APIA erau obligați să efectueze și un control în teren, pentru a analiza situația terenurilor declarate de arendas in special, se stie clar, ca nici daca le spui tarlau, acestia te iau in bascalie su nu merg in control si primul lucru care il fac, anunta hotul, ca este reclamat, iar ulterior ascund ,,toată marfa furată’’ Lupul paznic la oi, asta este APIA Ialomița. Ca sau prescris faptele, nu este o noutate, tipic ialomitean, atat timp cat ei sunt cei care ascund ani de zile, furturile. Era la APIA de la Bucuresti un nea caisă batran, pe la control, care in loc sai denunte îi invata cum sa acopere ce se fura. Unul nea ,,P’’ si acum daca cineva care vrea cu adrvarat sa caute si sa gaseasca, bani furati merge in teren si gaseste, acum in 2023. Dl directot , o parte dintre subalterni poate ca sunt colectori, protectori ai furturilor, ca le revin si lor ce se scurge printre degete, nu este imposibil, ca de cine isi risca pielea aiurea. Asadar sigur mai sunt alte exemple, care deocamdata sunt in regie, ori sunt in drum spre magazinul, EPPO. Speram ca sa se extinda hora si sa inceapa dansul mirilor dupa care, dl director sa bage o brasoveanca cu zgomot de bratari. Spor EPPO! P.S. Dle director ai cosmaruri noaptea, dormi linistit ca bebelusul fara crampe, ori esti agitat ca un consumator de iarba intrat in sevraj?
Cetatean:
(8 Februarie 2023, 23:14)
Dacă au venit procurori EPPO taman de la Bruxel sa ancefeze, va dați seama ce milițieni și procurori avem. Grijania mașini de corupți, întreb și eu pentru un prieten, nu era un procuror, de la gasca din Urziceni, care se rahatea bastoane ca a ajuns acum patru ani mare procuror șef de trib prin DNA la București, sau el nu  auzit niciodată de insul primar din de la cocora. Doamne ferește, aud zilnic de hoți și hoțiile din Ialomița, mai oameni, voi numai de furat știți? Pana nu vine unul sa va rastigneasca ca pe Isis Cristos nu va iese din capete furtul, falsul și corupția, sunteți cu furatul în să de, din născare. Multi bani se fac din subvenții le apia. Bună gluma cu cercetarea aceasta de EPPP
V G:
(8 Februarie 2023, 21:02)
Ușurel cu pianul pe scări și luați-o cu începutul și contraziceți-mă, politie este în Cocora, de cine aparține secția din Cocora, cărei secții de politie se subordonează, cărei unități de parchet, ăștia au dormit și au luat salariile când asta, machoman fura.Sfinti directori și subordonații lui de la apia, au lua salariile pentru ca au dormit, ori pentru ca au protejat furaciosu cu mustață de bulibasa. Tot luați nu numai fitosul asta cu fițe, toți ruptii cu nanaua pana spun pana la căti ani a supt de la tacsu. Asta este spilu ca pe vremea lui Ceaușescu îl lua și ii mai dădea drumul peste 10 ANI, plus omoru porcului când a rupt lanțul. Toți trebuie sa răspundă, în gașca adunați și duși la preson. Mare mafia in Ialomita rupți trebuie nu povesti. Poate ne apară Zele de banditi când o. ocupa moskva. 
Tase:
(8 Februarie 2023, 20:41)
Seamănă leit cu traficantul de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman, satană reîncarnat la Cocora. Doua picături, da parca asta-i mai ars de soare, mai așa că spoi tigi, spoi cazane. Ce dreacu ne mințiți cu asta, de la APIA, se fura în draci de ani de zile, nu de acum și se face sub umbrela atarnatorilor la firaciuni. Ce directorul ala de ia luat mămică lui funcția de director pe viață e străin de firaciuni. Nici vorbă srltrange pentru el dar și pentru partid, a altfel nu stătea el în funcție 20 ani. EPPO  probabil îl incrimineaza dar de judecat tot, în România, îl judeca. Ce dracu  cajudecătorii de la Urziceni și Slobozia ii da  anu cu suspendare și liber sa fura din nou.  Nu fura spoitori asta un leu dacă nu era protejat. Cât a cotizat la fostul prefect la directorul APIA, cât la partid și cât are el dosit, trăiește lejer un an cu suspendare. Și fraieri muci la poartă lui. Nu el este vinovat, ci aia care l-au lăsat sa ciordeasca atâția amar de bani. Ce politia nu știut, bai fugi tare, procuratura din județ nu știut, băi ce te împiedici, directorul de la. APIA, nu știut, ba dă-l în pălăria noastră. Asa a făcut cucu mare, pe spinarea prostimii înghesuite. Mai sunt și alții dar încă nu ia luat. APIA e vaca de muls și acum mai pe la 55-60km de București, la pe stânga de E85. Florine, Sorine, Lenuțo, Paulică, Mutule nu știți nimic sau nu va e frica. 
Adi:
(8 Februarie 2023, 20:22)
Poate vin controalele și la Primărie la Ciochina,suntem ce mai inapoiata localitate de pe drumul județean, am ajuns de rasul curcilor datorită ,, echipei " domnului primar care știe sa dea doar de băut după slujbă! Ce să le spun copiilor mei? Că așa mergeam prin noroi și eu acum 25 de ani? Ei mă intreba ce am făcut în 25 de ani și nu știu ce sa le răspund.Poate îl intreabî cineva cum nea furat din islaz și a făcut fermă, de autorizatii în nu mai întreb. Exact ca l Cocora, el dictează, băieții semnează! Nu e corect! Poate va interesează ca subiect, o să aveți ce scrie!
Danut M:
(8 Februarie 2023, 15:34)
Un hotoman pesedist. Se comporta reprezentativ pentru partidul în care se afla.
Niculina:
(8 Februarie 2023, 14:51)
Sa fie intr-un ceas bun pentru EPO, doar 70 de lichele, stati cuminti bai, ca trebui o garnitura de tren interregio sai adune, daca nu cumva mai trebui atasate vro 15 vagoane, extra. La beci cu ei.
Silica:
(8 Februarie 2023, 14:37)
Nu numai la COCORA mai sunt in westul judetului o groaza ca asta, parerea mea e ca 1 leu nu pleaca din fondurile europene, administrate de APIA, fara o probabila complicitate a bugetarilor angajati acolo. Daca probzbil se fura, se fura cu stiinta si acordul dat de, cine stie sa raspunda. Miliarde la nivel de judet!
Gae:
(7 Februarie 2023, 22:13)
Ai dreptate Vasile.Si-a alergat fratele cu arma în urma cu 20 ani.Acum sunt asociați in afaceri.Multe persoane cu pământ le-a nenorocit.
Vasile:
(7 Februarie 2023, 21:12)
Poate in sfarsit terminam cu mafia din Cocora, (...) a bagat atata spaima in oameni, de intrau in curte cand il vedeau. Cum sa mergi beat cu masina, fara sa mai ai permis si sa mai faci si pe al dracului? Are ceva victime la activ. Pacatele trebuiesc platite mai (...). E in stare sa isi bage copiii la puscarie ca sa scape el. Vorbeste lumea ca odata a tras cu arma si dupa fratele sau care era mare ofiter de politie! O fi adevarat? Va dati seama ce sute de mii de euro a incasat si ne rade in fata?
MMC:
(7 Februarie 2023, 20:17)
La multi ani cu executare!
Primaru':
(7 Februarie 2023, 11:02)
S-a dus (...) fratelo de la Ipj, se duce si asta de la cocora. 2 gunoaie!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 03 Iun 2023
105 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 5 7 8 9 421 422
0

Accidente la Bordușani și pe Autostrada A2

Două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Fetești au intervenit la un accident rutier, produs pe Autostrada A2, la km 138, în care a fost implicat un autoturism cu cinci persoane pasagere. ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2023, 12:55
(2996 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 98,90 milioane de lei la bugetul general consolidat, în martie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 98,90 milioane de lei, cu 2 ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2023, 11:05
(2463 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Acțiuni de control

În prima etapă a controalelor tematice desfășurate de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, inspectorii au realizat 61 de controale, în urma cărora au fost aplicate ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2023, 10:40
(2545 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii din Fetești, împreună cu reprezentanții RAR Ialomița, au depistat joi, 6 aprilie a.c., pe raza municipiului Fetești, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 63 de ani, toți din localitate ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2023, 16:40
(4765 vizualizări - 0 comentarii)


Autoturism furat din Germania, descoperit la Urziceni

Politiștii ialomițeni au depistat în trafic, la Urziceni, pe strada Calea București, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Borănești, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2023, 16:30
(3886 vizualizări - 1 comentariu)


5

IPJ Ialomița: Polițiștii au aplicat amenzi de peste 50 mii de lei

Joi, 6 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit în cazul a 71 de evenimente, dintre care 65 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 11 infracțiuni. Din totalul ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2023, 15:50
(6290 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Au furat peste o tonă de îngrășăminte și au fost prinși

Făcăeni: Au furat peste o tonă de îngrășăminte și au fost prinși

Joi, 6 aprilie a. c., o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Stelnica a depistat, pe raza comunei Făcăeni, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 48 și 66 de ani, în timp ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2023, 15:15
(3155 vizualizări - 0 comentarii)


7

Salariații APIA amenință cu proteste pe o perioadă nedeterminată

Membrii Sindicatului Național APIA afiliați la Federația AGROSTAR își manifestă «profunda dezamăgire cu privire la blocarea Plx 10/ 2023, constând în uniformizarea salarizării personalului». Într-un comunicat ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2023, 11:30
(3033 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 10 aprilie 2023, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2023, 10:15
(2981 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 49 mii de lei

Miercuri, 5 aprilie a.c., polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Astfel, polițiștii au intervenit la 53 de evenimente, dintre care ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2023, 15:55
(4146 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Campanie de donare de sânge

IJJ Ialomița: Campanie de donare de sânge

Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița s-a alăturat campaniei de donare de sânge «Donează sânge! Salvează o viață!», desfășurată ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2023, 13:40
(3657 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 6 aprilie 2023, orele 23,00-7 aprilie 2023, ora 6,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2023, 13:05
(3159 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Contul individual de economii «Junior Centenar»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele fizice că au posibilitatea de a deschide conturi speciale de economisire pentru copiii sub vârsta de 18 ani, conturi care beneficiază ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2023, 12:10
(2667 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Acțiuni de control în perioada Sărbătorilor Pascale

În perioada premergătoare a Sărbătorilor Pascale, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, prin intermediul structurilor de control, a demarat controalele tematice specifice ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2023, 11:50
(2387 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,39%, rata șomajului la finele lunii ianuarie 2023

La sfârșitul lunii februarie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4204 șomeri (din care 2116 femei), rata șomajului fiind de 5,39%, cu 1,19% peste ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2023, 09:50
(2325 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru «tâlhărie calificată»

Polițiștii din Urziceni au depistat luni, 3 martie a.c., un tânăr, în vârstă de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată» asupra unui bărbat de 50 de ani, din Urziceni. Din cercetările ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2023, 16:00
(2657 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 2,6 milioane de euro pentru fermierii ialomițeni beneficiari ai Măsurii 14 «Plăți privind bunăstarea animalelor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a autorizat la plată cererile depuse de beneficiarii Măsurii 14-«Plăți privind bunăstarea animalelor», în cadrul campaniei din 2022, pentru pachetele ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2023, 13:30
(2088 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive desfășurate de jandarmii ialomițeni în luna martie 2023

Acțiuni preventive desfășurate de jandarmii ialomițeni în luna martie 2023

În luna martie 2023, jandarmii ialomițeni au desfășurat 23 de activități preventive în 21 de instituții de învățământ din Slobozia, Fetești, Urziceni, Amara și Căzănești. Acestea s-au desfășurat în baza ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2023, 11:30
(4348 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 7 aprilie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2023, 10:50
(2344 vizualizări - 0 comentarii)


CONPET anunță finalizarea lucrărilor de înlocuire a firelor de legătură pe conductele de transport țiței import, subtraversare Dunăre și Brațul Borcea

CONPET anunță finalizarea lucrărilor de înlocuire a firelor de legătură pe conductele de transport țiței import, subtraversare Dunăre și Brațul Borcea

CONPET SA anunță finalizarea lucrărilor proiectului «Prestare servicii de proiectare și execuție lucrări în vederea realizării obiectivului înlocuire fire de legătură traversare Dunăre C1-C2 și Brațul Borcea C3-C4», evenimentul fiind marcat luni, 3 aprilie a.c., la Fetești. ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2023, 13:55
(3048 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la case din Scânteia și Grivița, un bărbat a ars de viu la Cocora!

Incendii la case din Scânteia și Grivița, un bărbat a ars de viu la Cocora!

Sâmbătă, 1 aprilie a.c., în jurul orei 2,00, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2023, 11:20
(2730 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Coșereni

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2023, 11:10
(2273 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 187,24 milioane de lei la bugetul general consolidat, în primele două luni ale anului 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a cuantificat, de la începutul anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 187,24 milioane de lei, cu 7, ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2023, 14:00
(3170 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Misiunile jandarmilor ialomițeni, în primul trimestru al anului 2023

IJJ Ialomița: Misiunile jandarmilor ialomițeni, în primul trimestru al anului 2023

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au executat, în primul trimestru al anului 2023, 1387 de misiuni de ordine publică. Din numărul total al acestor, 1171 de intervenții au vizat menținerea ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2023, 11:15
(3328 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Joi, 30 martie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Deschidem astăzi Ședința Colegiului Prefectural ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2023, 13:30
(2584 vizualizări - 1 comentariu)


Coșereni: Camion răsturnat în șanț

Coșereni: Camion răsturnat în șanț

Miercuri, 29 martie a.c, pe DN2A, în zona localității Coșereni, polițiștii și pompierii ialomițeni au intervenit în cazul unui accident rutier. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2023, 10:00
(5033 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Peste 1600 de elevi înscriși la simularea examenului de Bacalaureat

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, la simularea examenului de Bacalaureat au participat 1660 de elevi de clasa a XII-a. Testarea s-a desfășurat în perioada 27 ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2023, 08:20
(5858 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri pentru prevenirea apariției rabiei la animale

În vederea realizării eficiente a programului de control, supraveghere și monitorizare a rabiei pentru apărarea sănătății publice și a sănătății animale, DSVSA Ialomița a efectuat, împreună cu reprezentanții ...[citește_toată_știrea]

29 Martie 2023, 16:20
(5946 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 1,367 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente ...[citește_toată_știrea]

29 Martie 2023, 12:05
(3329 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Ministerul Finanțelor susține donarea de sânge, prin Programul «FIDELIS»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că prima ediție din acest an a Programului «FIDELIS»-Titluri de Stat pentru populație va conține o tranșă specială dedicată ...[citește_toată_știrea]

29 Martie 2023, 10:50
(3942 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 5 7 8 9 421 422
Ultimele comentarii
Marius în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Octavian în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Alin în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta For AI în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sofer în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! A_I în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Iosif în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Mary în Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia se mută în containere RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 Covrig 19 în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 MihaiOaneaLuciu în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mary în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Andrei în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Anonim în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni Șofer amator în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! Nascuta in Suditi în Comuna Sudiți a împlinit 200 de ani Mihai în «Înainte, marș!» spre Parlamentul European Mary în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sorina în DADP a declarat război plopilor Sloboziei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...