Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA

Anchetă a Parchetului European la Cocora

Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA

La începutul lunii ianuarie a.c., 70 de persoane au fost audiate la Postul de Poliție Cocora într-o anchetă a Parchetului European. Cercetările procu­rorilor EPPO îl au în prim plan pe primarul localității Cocora, Sorin Dănuț Lefter și vizează încasarea necuvenită a subvențiilor acordate de Agenția pentru Plăți și Intervenție în Agricultură, în campaniile din anii 2017-2018. Verificările ar fi fost extinse și asupra unor funcționari din cadrul APIA-Centrul Județean Ialomița.

O anchetă în curs Audierile pe care procurorii Parchetului European (EPPO) le-au efectuat la începutul lunii ianuarie 2023 la Postul de Poliție Cocora au la bază o sesizare făcută către APIA-Structura Centrală de către o fostă angajată a DONA SRL, societate comercială cu sediul pe raza localității Cocora și controlată de primarul localității, Sorin Dănuț Lefter. În plângerea înaintată către APIA, femeia a reclamat faptul că reprezentanții societății ar fi încasat necuvenit ajutoarele financiare acordate de Uniunea Europeană, prin intermediul APIA, «Plata Unică pe Suprafață» și, respectiv, «Subvenția la Motorină», aferente campaniilor agricole din anii 2017 și 2018. «În acest an administratorul societății (...) m-a împuternicit, prin procură notarială să depun declarația de suprafață la APIA Căzănești, am declarat suprafețele care mi-au fost dictate și desenate de către domnul primar Sorin Dănuț Lefter, culturile fiind stabilite tot de către acesta. Doresc să precizez că în suprafața pe care am declarat-o se afla și o suprafață de lucernă și o suprafață de porumb care este lucrată de arendatori, pentru care ei plătesc fără factură și bon fiscal lucrările agricole la firmă și nu mai primesc arenda pe suprafața de lucernă și porumb pe care o lucrează. Firma a încasat nejustificat subvenția pe suprafață și subvenția la motorină de la APIA, a încasat contrava­loarea cheltuielilor de la arendatori, fără să emită bonuri fiscale și, mai mult, nu înregistrează producția pe aceste suprafețe, nu înregis­trează profit și implicit nu calculează impozit pe profit!» potrivit reclamantei. Sesizarea a ajuns la APIA-Centrul Județean Ialomița și Direcția Generală de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Oficialii IGPR au decis să o transmită mai departe către Parchetul European (EPPO), ocazie cu care instituția a deschis un dosar penal, în luna septembrie a anului trecut. Dosarul are numărul I000379/2022, iar prima etapă procesuală desfășurată în această anchetă au fost audierile de la începutul lunii ia­nuarie 25023. Datele arată că procurorii EPPO au audiat la Cocora 70 de persoane ce au legătură cu această cauză, aflată în cercetări pe rolul instituției. Este vorba despre angajați ai societății DONA SRL, dar și proprietari de terenuri care au arendat suprafețele pe care le deți­neau către această societate. După înche­ierea acestei etape procesuale, EPPO urmează să dispună noi verificări...

Problemele din cadrul APIA Ialomița Ancheta pe care EPPO a deschis-o la Cocora vizează și activitatea APIA-Centrul Județean Ialomița. Se pare că, la momentul de debut al verificărilor care îl vizează pe primarul Sorin Dănuț Lefter, Florea Stoian, actual director executiv al instituției, a încercat să șteargă urmele acestui scandal. Concret, o dată cu redirecționarea sesizării făcută de fosta angajată a DONA SRL, APIA-Centrul Județean Ialomița avea obligația legală de a face la rândul său verificări cu privire la legalitatea încasării subvențiilor pe care societatea le-a primit. Pe lângă documentele depuse, funcționarii APIA erau obligați să efectueze și un control în teren, pentru a analiza situația terenurilor declarate de către DONA SRL. În realitate, acest control nu s-a realizat... Cazul a intrat în atenția Direcției Antifraudă-Control Intern (DACI) a APIA-Structura Centrală, ai cărei reprezentați au consemnat acest aspect într-un raport oficial. Responsabilitatea pentru efectuarea acestui control în teren, procedură legală care ar fi lămurit în detaliu eventualele pro­bleme generate de încasarea ilegală a subvențiilor pe care DONA SRL le-a primit, ar aparține directorului executiv al APIA-Centrul Județean Ialomița. Acesta ar fi trebuit, conform fișei postului, să demareze toate procedurile în vederea efectuării controlului, însă Florea Stoian nu a dat curs acestui demers. Surprinzător este faptul că cei respon­sabili de neîndeplinirea obligațiilor de serviciu nu pot fi trași la răspundere, pentru că faptele sesizate și verificate s-au prescris. Regulamentul de funcționare al DACI arată că se pot aplica măsuri administrative în cazul funcționarilor APIA într-un termen de 1 an și 6 luni de la sesizarea unor posibile abateri... Cel mai probabil, problemele administrative din cadrul APIA-Centrul Județean Ialomița vor fi lămurite tot în cadrul anchetei pe care Parchetul European (EPPO) a deschis-o la Cocora. Am încercat să obținem un punct de vedere din partea edilului localității, însă acesta nu a răspuns la telefon.

7 Februarie 2023, 14:10 (6472 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Primarul comunei Cocora, în vizorul Direcției de Investigare a Criminalității Economice a IGPR
Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor
Condamnări definitive în dosarul morților de la Cocora

Comentariile cititorilor:


@Lady x:
(9 Februarie 2023, 16:58)
@Lady x, nimeni nu pleacă neplatit, stiu exemple care tot asa ca mexicanul din poza, era tartor si s-avchinuit vreo 2 ani ca râma, se tara si doctorii bagau perfuzii in el in loc de mancare. Mexicanul asta,aia de la APIA au blesteme de nu-i spala nici apa de pe trei globuri pamantesti. Dumnezeu nu bate cu parul!
Lady x:
(9 Februarie 2023, 12:51)
V.G ,incognito dar stilul e acelasi....speli cu ei pe jos dar in ras si mistocareala asa cum merita ! Cum necum,au facut ce au vrut si am un sentiment in organism ca nici bataie multa nu vor lua.....pariem ?
ÎInceputul sfarsitului:
(9 Februarie 2023, 07:55)
Oricare om intreg la minte isi da seama de implicarea in frauda a angajatilor si directorului, nimic nou sub soarele ialomitean, fapt cotidian. Faptul ca funcționarii APIA erau obligați să efectueze și un control în teren, pentru a analiza situația terenurilor declarate de arendas in special, se stie clar, ca nici daca le spui tarlau, acestia te iau in bascalie su nu merg in control si primul lucru care il fac, anunta hotul, ca este reclamat, iar ulterior ascund ,,toată marfa furată’’ Lupul paznic la oi, asta este APIA Ialomița. Ca sau prescris faptele, nu este o noutate, tipic ialomitean, atat timp cat ei sunt cei care ascund ani de zile, furturile. Era la APIA de la Bucuresti un nea caisă batran, pe la control, care in loc sai denunte îi invata cum sa acopere ce se fura. Unul nea ,,P’’ si acum daca cineva care vrea cu adrvarat sa caute si sa gaseasca, bani furati merge in teren si gaseste, acum in 2023. Dl directot , o parte dintre subalterni poate ca sunt colectori, protectori ai furturilor, ca le revin si lor ce se scurge printre degete, nu este imposibil, ca de cine isi risca pielea aiurea. Asadar sigur mai sunt alte exemple, care deocamdata sunt in regie, ori sunt in drum spre magazinul, EPPO. Speram ca sa se extinda hora si sa inceapa dansul mirilor dupa care, dl director sa bage o brasoveanca cu zgomot de bratari. Spor EPPO! P.S. Dle director ai cosmaruri noaptea, dormi linistit ca bebelusul fara crampe, ori esti agitat ca un consumator de iarba intrat in sevraj?
Cetatean:
(8 Februarie 2023, 23:14)
Dacă au venit procurori EPPO taman de la Bruxel sa ancefeze, va dați seama ce milițieni și procurori avem. Grijania mașini de corupți, întreb și eu pentru un prieten, nu era un procuror, de la gasca din Urziceni, care se rahatea bastoane ca a ajuns acum patru ani mare procuror șef de trib prin DNA la București, sau el nu  auzit niciodată de insul primar din de la cocora. Doamne ferește, aud zilnic de hoți și hoțiile din Ialomița, mai oameni, voi numai de furat știți? Pana nu vine unul sa va rastigneasca ca pe Isis Cristos nu va iese din capete furtul, falsul și corupția, sunteți cu furatul în să de, din născare. Multi bani se fac din subvenții le apia. Bună gluma cu cercetarea aceasta de EPPP
V G:
(8 Februarie 2023, 21:02)
Ușurel cu pianul pe scări și luați-o cu începutul și contraziceți-mă, politie este în Cocora, de cine aparține secția din Cocora, cărei secții de politie se subordonează, cărei unități de parchet, ăștia au dormit și au luat salariile când asta, machoman fura.Sfinti directori și subordonații lui de la apia, au lua salariile pentru ca au dormit, ori pentru ca au protejat furaciosu cu mustață de bulibasa. Tot luați nu numai fitosul asta cu fițe, toți ruptii cu nanaua pana spun pana la căti ani a supt de la tacsu. Asta este spilu ca pe vremea lui Ceaușescu îl lua și ii mai dădea drumul peste 10 ANI, plus omoru porcului când a rupt lanțul. Toți trebuie sa răspundă, în gașca adunați și duși la preson. Mare mafia in Ialomita rupți trebuie nu povesti. Poate ne apară Zele de banditi când o. ocupa moskva. 
Tase:
(8 Februarie 2023, 20:41)
Seamănă leit cu traficantul de droguri Joaquin „El Chapo” Guzman, satană reîncarnat la Cocora. Doua picături, da parca asta-i mai ars de soare, mai așa că spoi tigi, spoi cazane. Ce dreacu ne mințiți cu asta, de la APIA, se fura în draci de ani de zile, nu de acum și se face sub umbrela atarnatorilor la firaciuni. Ce directorul ala de ia luat mămică lui funcția de director pe viață e străin de firaciuni. Nici vorbă srltrange pentru el dar și pentru partid, a altfel nu stătea el în funcție 20 ani. EPPO  probabil îl incrimineaza dar de judecat tot, în România, îl judeca. Ce dracu  cajudecătorii de la Urziceni și Slobozia ii da  anu cu suspendare și liber sa fura din nou.  Nu fura spoitori asta un leu dacă nu era protejat. Cât a cotizat la fostul prefect la directorul APIA, cât la partid și cât are el dosit, trăiește lejer un an cu suspendare. Și fraieri muci la poartă lui. Nu el este vinovat, ci aia care l-au lăsat sa ciordeasca atâția amar de bani. Ce politia nu știut, bai fugi tare, procuratura din județ nu știut, băi ce te împiedici, directorul de la. APIA, nu știut, ba dă-l în pălăria noastră. Asa a făcut cucu mare, pe spinarea prostimii înghesuite. Mai sunt și alții dar încă nu ia luat. APIA e vaca de muls și acum mai pe la 55-60km de București, la pe stânga de E85. Florine, Sorine, Lenuțo, Paulică, Mutule nu știți nimic sau nu va e frica. 
Adi:
(8 Februarie 2023, 20:22)
Poate vin controalele și la Primărie la Ciochina,suntem ce mai inapoiata localitate de pe drumul județean, am ajuns de rasul curcilor datorită ,, echipei " domnului primar care știe sa dea doar de băut după slujbă! Ce să le spun copiilor mei? Că așa mergeam prin noroi și eu acum 25 de ani? Ei mă intreba ce am făcut în 25 de ani și nu știu ce sa le răspund.Poate îl intreabî cineva cum nea furat din islaz și a făcut fermă, de autorizatii în nu mai întreb. Exact ca l Cocora, el dictează, băieții semnează! Nu e corect! Poate va interesează ca subiect, o să aveți ce scrie!
Danut M:
(8 Februarie 2023, 15:34)
Un hotoman pesedist. Se comporta reprezentativ pentru partidul în care se afla.
Niculina:
(8 Februarie 2023, 14:51)
Sa fie intr-un ceas bun pentru EPO, doar 70 de lichele, stati cuminti bai, ca trebui o garnitura de tren interregio sai adune, daca nu cumva mai trebui atasate vro 15 vagoane, extra. La beci cu ei.
Silica:
(8 Februarie 2023, 14:37)
Nu numai la COCORA mai sunt in westul judetului o groaza ca asta, parerea mea e ca 1 leu nu pleaca din fondurile europene, administrate de APIA, fara o probabila complicitate a bugetarilor angajati acolo. Daca probzbil se fura, se fura cu stiinta si acordul dat de, cine stie sa raspunda. Miliarde la nivel de judet!
Gae:
(7 Februarie 2023, 22:13)
Ai dreptate Vasile.Si-a alergat fratele cu arma în urma cu 20 ani.Acum sunt asociați in afaceri.Multe persoane cu pământ le-a nenorocit.
Vasile:
(7 Februarie 2023, 21:12)
Poate in sfarsit terminam cu mafia din Cocora, (...) a bagat atata spaima in oameni, de intrau in curte cand il vedeau. Cum sa mergi beat cu masina, fara sa mai ai permis si sa mai faci si pe al dracului? Are ceva victime la activ. Pacatele trebuiesc platite mai (...). E in stare sa isi bage copiii la puscarie ca sa scape el. Vorbeste lumea ca odata a tras cu arma si dupa fratele sau care era mare ofiter de politie! O fi adevarat? Va dati seama ce sute de mii de euro a incasat si ne rade in fata?
MMC:
(7 Februarie 2023, 20:17)
La multi ani cu executare!
Primaru':
(7 Februarie 2023, 11:02)
S-a dus (...) fratelo de la Ipj, se duce si asta de la cocora. 2 gunoaie!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 03 Iun 2023
113 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 4 5 6 8 10 11 12 421 422
0

APIA: 141,58 milioane de lei pentru motorina aferentă trimestrului IV al anului 2022

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Centrele Județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură efectuează plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, în ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 15:20
(8764 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 688,38 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în ianuarie 2023

În luna ianuarie 2023, inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat 18 inspecții fiscale (finalizate), din care 13 la contribuabili persoane juridice și 5 la contribuabili ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 12:20
(7066 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Boteni și Fetești. A luat foc un autoturism!

Incendii la Boteni și Fetești. A luat foc un autoturism!

Sâmbătă, 25 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, pompierii din Urziceni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în satul Boteni. Au ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2023, 11:05
(1351 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșereni au probat activitatea infracțională a unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Bărcănești, bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». În urma ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2023, 13:40
(2140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 48 de evenimente, dintre care 44 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 5 infracțiuni, dintre ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2023, 13:30
(8657 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: Marți, 28 februarie 2023, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că marți, 28 februarie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularul 108, Formularul 204 ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2023, 11:15
(4264 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 27 februarie 2023, termenul limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 27 februarie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2023, 11:00
(3815 vizualizări - 0 comentarii)


7

IPJ Ialomița: Sancțiuni de peste 74 mii de lei, aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 53 de evenimente, dintre care 51 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 9 infracțiuni, dintre ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 14:40
(7302 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Marți, 21 februarie a.c., polițiști din Fetești au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 36 de ani, din Fetești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de «încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 14:20
(5226 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Cursuri de prim ajutor

IJJ Ialomița: Cursuri de prim ajutor

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au participat miercuri, 22 februarie a.c., la activitățile de instruire susținute de paramedici din cadrul Inspectoratului pentru Situații ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 12:20
(2423 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În ianuarie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de peste 13,99 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna ianuarie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 13,99 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 12:00
(3874 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Fierbinți-Târg!

RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile în localitatea Fierbinți-Târg pentru executarea unor lucrări de reparații și mentenanță la nivelul Stației de Tratare și Pompare. În vederea efectuării ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2023, 09:40
(3362 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții ale procurorilor DIICOT în Ialomița și Buzău

Marți, 21 februarie a.c., procurorii din cadrul Structurii Centrale a DIICOT au efectuat 5 percheziții domiciliare pe raza județelor Ialomița și Buzău. Descinderile sunt organizate în cadrul unui dosar ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2023, 14:30
(8518 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 98,41 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna ianuarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna ianuarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 98,41 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2023, 10:50
(3786 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: A fost aprobat un nou model al Formularului 205

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii plătitori de venituri cu regim de reținere la sursă a impozitului, precum și ale intermediarilor, rezidenți fiscali români ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2023, 11:00
(3505 vizualizări - 0 comentarii)


Luciu: S-a răsturnat cu mașina

Luciu: S-a răsturnat cu mașina

Pompierii din Țăndărei au intervenit sâmbătă, 18 februarie a.c., în cazul unui accident rutier produs pe raza localității Luciu. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conștiente și cooperante ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2023, 15:30
(11115 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Luciu accident


Fierbinți-Târg: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Fierbinți-Târg: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii Compartimentului Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat joi, 16 februarie a.c., activități pentru siguranța on-line, prevenirea traficului de persoane, a delincvenței juvenile și ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2023, 15:30
(1669 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 ordine de protecție emise de polițiști în luna ianuarie 2023

În prima lună a acestui an, polițiștii au emis 11 ordine de protecție provizorii, 6 dintre acestea fiind transformate în ordine de protecție de instanțele de judecată. În aceeași perioadă, polițiștii au ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2023, 14:45
(7875 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 80 mii de lei aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 60 de evenimente, dintre care 54 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 13 infracțiuni, dintre ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2023, 13:30
(5266 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 15 februarie 2023, orele 23,00-16 februarie 2023, ora 05,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2023, 09:50
(4898 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Hoț din locuințe, reținut de polițiști

Polițiștii din Fetești au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit de furtul unor obiecte de uz casnic din locuința unei persoane din Fetești. Astfel, duminică ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 16:20
(2288 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea migrației ilegale

Duminică, 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Imigrări Ialomița, în cooperare cu polițiștii Serviciului Rutier Ialomița au desfășurat, pe DN2A, între Slobozia și Urziceni și DN21, între Slobozia ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 16:10
(3711 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Iazu și Movilița

Sâmbătă, 11 februarie a.c., în jurul orelor 23,00, Detașamentul de Pompieri Slobozia a intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, cu patru persoane pasagere. Accidentul s-a ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 14:30
(2469 vizualizări - 0 comentarii)


APIA dă startul Campaniei de informare pentru primirea Cererilor de Plată în anul 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) demarează de luni, 13 februarie a.c., Campania de informare a fermierilor cu privire la primirea Cererilor de Plată în anul 2023, sub sloganul ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 14:10
(5061 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la case din Ion Roată și Fetești

Incendii la case din Ion Roată și Fetești

Sâmbătă, 11 februarie, în jurul orelor 21,10, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Ion Roată. La locul evenimentului s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 12:05
(11494 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Ajutor de stat de 73 de euro/cap vacă adultă

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, până la data de 23 martie 2023 inclusiv, Centrele APIA primesc cereri de solicitare pentru schema de ajutor ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 11:05
(5003 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Național al Agriculturii din România: «Manus-Scriptum. Manuscrise din colecția Muzeului Național al Agriculturii»

Muzeul Național al Agriculturii din România vernisează miercuri, 15 februarie 2023, expoziția «Manus-Scriptum. Manuscrise din colecția Muzeului Național al Agriculturii». Expoziția cuprinde manuscrise din ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2023, 10:20
(6230 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Apartament cuprins de flăcări

Amara: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 11 februarie a.c., cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD pentru lichidarea ...[citește_toată_știrea]

11 Februarie 2023, 16:30
(2599 vizualizări - 2 comentarii)


DIICOT Ialomița: Arestați preventiv pentru «trafic de minori», «proxenetism» și «act sexual cu minori, în formă continuată»

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați pentru săvârșirea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2023, 15:10
(7997 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,09%, rata șomajului la finalul lunii decembrie 2022

La sfârșitul lunii decembrie 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3970 șomeri (din care 1908 femei), rata șomajului fiind de 5,09%, cu 0,67% peste ...[citește_toată_știrea]

10 Februarie 2023, 11:40
(7223 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 4 5 6 8 10 11 12 421 422
Ultimele comentarii
Marius în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Octavian în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Alin în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta For AI în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sofer în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! A_I în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Iosif în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Mary în Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia se mută în containere RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 Covrig 19 în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 MihaiOaneaLuciu în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mary în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Andrei în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Anonim în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni Șofer amator în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! Nascuta in Suditi în Comuna Sudiți a împlinit 200 de ani Mihai în «Înainte, marș!» spre Parlamentul European Mary în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sorina în DADP a declarat război plopilor Sloboziei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...