Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Profesori și părinți, terorizați de tatăl a doi elevi

Scandal la Școala Gimnazială «Sf. Andrei» Slobozia

Profesori și părinți, terorizați de tatăl a doi elevi

Tatăl a doi elevi din cadrul Școlii Gimnaziale «Sf. Andrei» Slobozia dă peste cap activitatea didactică, amenințând cadrele didactice, dar și părinții. Învățătoarea copilului cel mic, de exemplu, este permanent hărțuită, iar în timpul unei ore a fost filmată, imaginile ajungând pe internet. Acesta a avut o atitudine similară și față de fosta învățătoare a copilului cel mare, elev în clasa a V-a la aceeași școală. Unitatea de învățământ confirmă incidentele, însă o măsură concretă nu a fost încă adoptată. Până acum, părinții nemulțumiți de întreaga situație au primit doar «răspunsuri la sesizări».

Părinții reclamă atitudinea bărbatului Sub protecția anonimatului, un părinte al cărui copil este coleg de clasă cu fiul cel mic al bărbatului recalcitrant, pe numele său Ionuț Adrian Ghica, dezvăluie într-o adresă transmisă redacției noastre comportamentul greu de imaginat pe care bărbatul îl are față de învățătoare, dar și față de ceilalți părinți. Femeia a fost amenințată pentru că a refuzat să-l favorizeze pe copilul bărbatului recalcitrant, elev în clasa a II-a. «El vrea tratamente speciale acordate de către profesori și învățător pentru copiii lui. Doamna învățătoare NU se pretează la asemenea acțiuni, fapt pentru care domnul a trimis mesaje de amenințare la adresa dumneaei. Pentru că doamna tot NU a cedat presiunilor lui de a favoriza copilul la clasă și de a îi da calificative nejustificate, acesta a reluat amenințările la un nivel mai mare și a trimis e-mail-uri de defăimare a membrilor familiei sale». Mai mult, potrivit aceleiași sesizări, învă­țătoarea a fost filmată în timpul unei ore de curs chiar de către copilul bărbatului, cu ajutorul unui smartwatch. «Cu ajutorul ceasului purtat de copil, a înregistrat în timpul orelor de curs, fără a avea acordul părinților și al doamnei învățătoare. Folosindu-se de aceste înregistrări audio, a postat apoi un filmuleț pe platforma YouTube, însoțit de mesaje de defăimare a cadrului didactic. În urma acelui videoclip, noi, părinții ne-am autosesizat și am purtat o discuție cu direcția școlii. Au fost sunați și soții Ghica pentru a participa la sedință, însa doamna directoare a spus că nu răspunde niciunul dintre ei. Totuși chiar în acele momente de discuție, postarea de pe platforma de YouTube a fost ștearsă». Încercarea părinților de a-i cere bărbatului socoteală pentru atitudinea pe care a avut-o s-a transformat, de această dată, într-un calvar. «După acea întrunire, domnul Ghica a trimis mesaje de amenințare altor doi părinți, astfel încercând să știrbească imaginea acestora la locul de muncă. (...) Unii din părinți se tem de acest om: se tem pentru siguranța serviciului lor, se tem pentru siguranța lor, se tem pentru siguranța copiilor lor» se mai arată în respectiva sesizare. De furia bărbatului nu a scăpat însă nici fosta învățătoare a copilului, în prezent elev în clasa a V-a al aceleiași școli unde studiază și fratele său mai mic. «Nu este primul caz de hărțuire a cadrului didactic din școală. Pare a fi un mod de a acționa al domnului Ghica, anul trecut hărțuind în repetate rânduri învățătoarea copilului mai mare!» se mai arată în petiție.

Măsurile se lasă așteptate Având în vedere atitudinea abuzivă a bărbatului asupra învățătoarei, se pare că femeia ar fi făcut demersuri de a se muta la o altă școală. Ceilalți părinți vor însă ca doamna învățătoare să rămână în continuare alături de copiii lor, explicând că: «Doamna noastră învățătoare este un cadru didactic cum rar se mai găsesc, iar părinții apreciază profesionalismul acesteia. Lucrează suplimentar cu elevii, pe timpul ei, copiii stând câte două ore pe săptămână în plus la școală, pentru a lucra cu doamna. Domnul Ghica a refuzat ca al lui copil să participe la aceste ore suplimentare, a refuzat participarea lui la concursuri. (...) Doamna învățătoare, pe lângă faptul că este un om puternic din toate punctele de vedere, este empatică, plăcută de elevii dumneaei (...)». Condu­cerea Școlii Gimnaziale «Sf. Andrei» Slobozia confirmă incidentele provocate în unitate de Ionuț Adrian Ghica, însă o măsură concretă împotriva faptelor reclamate de părinți nu a fost luată. Într-o adresă oficială înaintată ziarului nostru, oficialii școlii susțin că: «În ceea ce privește situația la care ați făcut referire am încercat medierea conflictului dintre părinte și cadrul didactic și am răspuns sesizărilor persoanelor implicate». Cazul este binecunoscut și la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, instituție care s-a rezumat la a dispune doar câteva inspecții tematice ce au vizat-o tot pe învățătoarea umilită de tatăl elevului său.

Scandaluri publice la Primăria Perieți
Ionuț Adrian Ghica este fostul secretar al Primăriei Perieți, instituție pe care a părăsit-o din cauza a numeroase scandaluri publice pe care le-a creat. Se pare că acesta a fost acuzat de faptul că ar fi agresat-o pe Elena Cristea, fostul primar al localității. De furia sa nu au scăpat nici inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă. În anul 2011, două funcționare ale instituției venite în control la Primăria Perieți au fost amenințate și înjurate pentru că au aplicat o sancțiune. Ca să scape de furia fostului secretar, femeile s-au baricadat în mașina de serviciu. În cauză ar fi fost deschis un dosar penal pentru «ultraj».

DREPT LA REPLICĂ
CATRE,
REDACTIA ZIARULUI INDEPENDENT

            Subsemnatul, Ghica Ionut Adrian, urmare aparitiei in data de 9.06.2023  in  Ziarul Independent a articolului “Scandal la Scoala Gimnaziala Sf. Andrei Slobozia. Profesori si parinti terorizati de tatal a doi elevi”, articol pe care-l consider lipsit de adevar, va transmit prezentul DREPT LA REPLICA pentru a fi publicat in ziarul dumneavoastra (in caz contrar ma voi adresa instantei de judecata pentru obligarea la publicarea acestuia).

           In primul rand nu am solicitat niciodata vreunui cadru didactic favorizarea copiilor mei. De asemenea, nu exista amenintari la adresa acestora. Actiunile mele (care nu au iesit in afara cadrului legal) au vizat un interes legitim. Copilul meu cel mic este cel mai scund elev al clasei. In prezent se află in clasa a doua. Timp de doi ani am insistat ca acesta sa fie mutat in prima banca (datorita faptului ca este scund si nu vede bine la tabla) si de fiecare data m-am lovit de refuzul invatatoarei Marina Voinea. Ba chiar a fost mutat si in ultima banca dupa demersul meu. In acelasi timp, copilul parintelui care “sub protectia anonimatului” v-a transmis aceasta sesizare a fost tinut in permanenta in prima banca. Parintele se numeste Dragos Badita, este asociat cu sotul doamnei invatatoare la SC Rofert SRL Paltinisu. Asadar, cine pe cine a favorizat?!

            Cadrul legal care da dreptul copilului meu sa stea in prima banca: teza initiala a art. 16 alin. (3) din Ordinul nr. 1456/2020 prevede ca “Asezarea copiilor in banci se face in functie de inaltime”. A cere respectarea drepturilor copilului meu nu inseamna ca am solicitat cuiva favorizarea acestuia. Copilul meu cel mic nu are nevoie sa fie favorizat. La fel si copilul meu cel mare nu are nevoie sa fie favorizat (este unui dintre cei trei elevi de clasa a V-a ai scolii care are numai note de 10 si le-a obtinut prin puterile sale, fara a fi favorizat de catre cineva, iar profesorii cunosc bine acest lucru).

             Cunoscand faptul ca inaintea clasei a doua un copil din aceasta clasa a fost transferat la alta scoala de catre parintii sai din cauza faptului ca invatatoarea il hartuia, cunoscand si faptul ca chiar o doamna judecator respectabila a intampinat probleme similare cu aceasta invatatoare si tinand cont de faptul ca al meu copil incepuse sa iasa de la scoala trist, uneori plangand, am luat decizia de a obtine probe. Nu mare mi-a fost mirarea sa descopar ca al meu copil era mustruluit de fata cu colegii sai , spunandu-i-se in mod repetat ca este favorizat si ca ceilalti sunt discriminati pe motiv ca el (dupa lungi insistente) a fost mutat in prima banca. Aceasta se intampla in conditiile in care invatatoarea doar ce o sunase pe sotia mea si ii transmisese ca totul este bine. Anexez inregistrarea audio a momentelor in care invatatoarea imi mustruluia copilul, desi legea ii dadea dreptul sa stea in prima banca. Nu cred ca exista in lumea asta parinte care sa nu lupte pentru respectarea drepturilor copilului sau.

             Mai mult decat atat, aceeasi invatatoare este cea ca mi l-a meditat, in schimbul unor sume de bani, pe fiul cel mare, desi nu era inregistrata la ANAF si se sustragea in acest sens platii taxelor. Trageti dumneavoastra concluzia care se impune!

9 Iunie 2023, 08:05 (26809 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Cadre medicale în pericol din cauza nepăsării jandarmilor

Comentariile cititorilor:


Un parinte:
(15 August 2023, 23:52)
Ultima noutate : clasa se va desființa, doamna învățătoare a fost terorizata până a cedat. Acest nenorocit de părinte a facut același lucru cu diriginta copilului mai mare, a terorizat-o pana ce a desființat clasa. Va rog sa va informați și sa reveniți cu un nou articol. Este ceva de neimaginat sa vezi cum instituțiile statului sunt neputincioase, neprotejând oamenii și copii normali, ci dezaxați. Parintii au multe mesaje date de acesta către învățătoare și soțul acesteia, precum și către alți părinți.
Cititor:
(23 Iunie 2023, 10:31)
Da, corect @Vali! Poate ar trebui sa se sesizeze si DGASPC sa meargă asistenta sociala la ei acasă sa vadă în ce condiții trăiesc copiii aia! Și altceva în afara de a comenta și scrie aici mai avem ce face? Din câte observ toată lumea a depus plângeri împotriva lui, el la rândul lui la fel, ameninta si își face de cap,dar face cineva ceva? NU! Vai de SIGURANTA noastră!
Vali:
(22 Iunie 2023, 21:02)
Stam si scriem/citim mesaje aici, in timp ce acest individ face ce stie mai bine: trimite mesaje de amenintare, urmareste, hartuieste, depune plangeri la diverse institutii, considerandu-se tot el o victima. Numai un spital de specialitate ar putea sa ii trateze tulburarile de personalitate si comportament si, eventual, Politia sau Protectia Copilului sa se sesizeze si sa faca ceva pentru a-l opri din a teroriza comunitatea si din a-si traumatiza proprii copii.
Cetatean:
(22 Iunie 2023, 19:00)
Din ce înțeleg eu,legile sunt făcute pentru a proteja infractorii ci nu cetățeanul de rand. Asa putem fiecare dintre noi sa amenintam la capu gol pe oricine ca nu ne face nimeni nimic, nu? În legi scrie ca nu ai voie sa hartuiesti, urmărești, ameninți, sa intimideze, șamd. Dar dacă le faci? Ce se întâmplă? Nimic! E normal asa ceva? Nici măcar amenzi sa ii usture și in c** nu se dau? Dacă nu le plătesc sa facă pușcărie! Chiar stam asa și ne uitam cum își bate joc un idiot de toată lumea și politia depune plângere penala împotriva lui? Cât de penibili sunteti???
Cetatean:
(21 Iunie 2023, 14:57)
Este de netolerat ignoranta Organelor abilitate sa rezolve acest caz.
Acum mai mult ca niciodata ne simtim umiliti de aceasta societate care nu mai are respect pentru cetateni. Se doreste ingenuchirea cetatenilor care muncesc cinstit in tara asta si se protejeaza infractorii. Meritati oare pensii speciale ?
@radu:
(15 Iunie 2023, 07:48)
Este posibil ca pe o pagina tip A4 sa nu incapa lista cu persoaneLe ce au avut de suferit de pe urma interactionarii cu acest natarau ce hartuieste si ameninta prin numeroase cartele sim si chiar provocarea de pagube materiale.Acum pozeaza in victima ...Bietul lup!Va incepe sa i se vada coltii prin blana de oaie cat de curand,ca nu poate sta chiar EL cu labele in san.
Pusca Rie Placuta :
(14 Iunie 2023, 09:36)
Adriene,se pare ca vei merge frumos la anchete profesionale,nu musamalizari ca pana acum.Ai reusit sa pacalesti dar gata,vine momentul platii pentru mizeriile facute.Sa n-ai grija,puscariile dau hrana buna,te imbraci cum doresti,ai timp de amenintari si hartuiri si de acolo,doar ca vei fi mai putin periculos.Iti dorim procurori si anchetatori pe masura,ce vor lua urma porcariilor facute de tine prin canale sociale si sms sau what up.Și "lupta parintilor pentru copii"cum scri nu implica aberatii si mizerii.Dialogul este parea lipsa a comunicarii tale.Esti gibonistic si ar fi momentul evaluarii copiiilor tai,fiindca sigur sunt abuzati si traumatizati(sa poarte smartwatch asa cum i ai impus).
@maria:
(14 Iunie 2023, 07:17)
@cristi si @maria ...cititi comm si vedeti ce specimen sustineri. Un nemernic agresiv,bolnav,malefic,psihopat chiar. Individul este un bolnav psihic malefic in libertate.Un pericol al celor cu care interactioneaza .
Adrian :
(14 Iunie 2023, 07:11)
Se va satura cineva de rautatea si amenintarile acestui individ ce prin diferite tertipuri a aparut in cetatean model. Are mai multe amenintari adresate,scrise,rostite decat puslamalele ce se denumesc interlopi.Acest malefic pitic are atat de multa ura impotriva semenilor incat uimeste cum a scapat fara o condamnare.Chiar si replica trimisa ziarului denota tentativa de manipulare,el e corect,societatea e subiectiva.Ospiciile l-ar putea tine doar sedat,autoritatile prin nepasare isi doreste o drama cu nebunul,lasandu-l sa se manifeste fara tratament.
Radu:
(13 Iunie 2023, 16:53)
DOMNILOR DE LA IPJ IALOMIȚA ȘI PARCHETUL TRIBUNALULUI IALOMIȚA AȘTEPTAȚI CUMVA CA ACEST INDIVID SA PROVOACE VREO TRAGEDIE CA SA LUAȚI MĂSURI FATA DE ACESTA??? RUSINEEE!
Nicu:
(13 Iunie 2023, 15:53)
Draga redacție dacă sunteți un ziar care se respecta solicitați punct de vedere cu infracțiunile săvârșite de acest individ și modul de soluționare acestora atât către IPJ Ialomița cât și Parchetului de pe Lângă Tribunalul Ialomița. O SA AVEȚI O MARE SURPRIZA!!! ARE MAI MULTE DOSARE DECÂT CLANURILE INTERLOPE DIN JUDEȚ ȘI NIMENI NU ESTE IN STARE SA APLIGE LEGEA!!!
Sa iti tragem concluzii :
(13 Iunie 2023, 10:42)
sa iti tragem la (...)! Nu sa tragem concluzii ! Ingerasule ! Pozezi iarasi in victima? Ai copilasi premianti ? Pai i ai pregatit,nu e meritul tau. Cel care si a consumat din timp,gratuit sau contra unui cos cu legume,sau un buchet de flori ar trebui felicitat. Nu tu sau (...) care te suporta. Accidentul din bulgaria nu este bucatica din karma?? Sau este mai sigura mazda asta rosie? Aveau aia la Saber OSHKOSH ,sa iti fie bine la traversarea bulgariei Dar amenintarile facute in zeci de ani,de cand erai agent la vlaseimpex?? Cu supervizorul ala bogat din calaras? Ai uitat ? Dar la scoala din perieti? Ai uitat? Incendiere ... Sms uri de amenintare .... Ai uitat??? Hai mă,geims bond de slobozia,ameninta ca asa esti obisnuit ! Unde dracu dorm astia care ar trebui sa monitorizeze activitatea impulsiv obsesiva a psihopatului (...)?
Emil Hingheru :
(13 Iunie 2023, 10:29)
scarnavia pitica ar trebui castrata pentru a nu se replica,este un socat ce are la activ numeroase dosare de cercetare,acum are drept la replica? Cum este posibil ? Acest individ este indreptatit sa stea intr un ospiciu,nicidecum in libertate . Cat rau a provocat,poate cineva scrie? Cate fapte antisociale a provocat? Se dadea jurnalist,jurist,agent de vanzari,acum cumpara din Turcia si vinde in tara ieftinituri pentru a se intretine,se viseaza Sandokan,Ramaru,Jacktheripper,individul este potrivit pentru tratamente psihiatrice ! Hai cu replica ghica ! Se va infunda si vei pleca din orasel,ca esti doar un rezultat bolnav ! De peste 15 ani provoci isteric in jur,ca esti mare si tare, ca esti nebun,ca nu iti va face nimeni nimic. Daca s a infundat ?
Marean Slo:
(13 Iunie 2023, 10:19)
Acest (...) este de profesie un scandalagiu psihopat cunoscut de politisti,judecatori,avocati,taximetristi,soferii din traficul slobozean,el fiind un obisnuit al scandalurilor citadine Pus la punct cu legislatia se ascunde psihopatic sub divesrse "masti",pozand in cetatean model. Politistii nu iau masuri fiindca e un tip scund,(nu prezinta pericol,aparent) insa este agresiv verbal,agitat fizic,am vrea sa recunoasca de cate ori a avut cutite in mana pentru a intimida (chiar si in apropierea locuintei lui-str....,taximetristiistiu). Ce atata menajament pentru acest viteaz care are istoric de amenintari,distrugeri(perieti),adica omul e cu povesti multe de ani de zile Acum posteaza in victima ?? Aoleo,si a dat seama ca este slab,ca au pruncii de suferit si vrea sa ii transforme in acelasi tip de psihopati? Nu se sesizeaza nimeni? Huooooo panarama de umanoid frustrat ...!!! Nu mai scri la oteve??
Mihai:
(13 Iunie 2023, 09:21)
@cristi Acest specimen refuza orice dialog, orice modalitate de a ajunge la o intelegere, el are numai frustrari pe care si le varsa asupra copiilor si mai nou asupra Profesorilor. Are 5-6 numere de telefon dupa care da diferite mesaje, mesaje de amenintare fizica asupra profesorilor si a rudelor acestora ( mai ales asupra copiilor acestora). Omul este bolnav si nu are ce sa caute intr’o comunitate dar datorita legilor acestei tari se plimba linistit prin oras si ameninta in stanga si in dreapta. Face acelasi lucru acum la aceasta clasa cum a facut si la celalalt copil la lui cand a terorizat invatatoarea pana s’au mutat cu totii sa scape de acest psihopat. Acum povestea se repeta si aparent tot el pozeaza in victima. Este doar un frustrat si o eroare a acestei societati si un personaj care nu s’ar putea integra decat intr’un spital de nebuni.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 11 Dec 2023
61 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 2 4 5 6 7 8 9 437 438
0

IPJ Ialomița: Polițiștii, la datorie în minivacanța dedicată zilei de 1 Decembrie

În contextul minivacanței dedicată Zilei Naționale a României, în perioada 30 noiembrie-3 decembrie 2023, polițiștii IPJ Ialomița intensifică activitățile pentru menținerea ordinii și liniștii publice, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 12:40
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședințe de lucru la nivel județean

Marți, 28 noiembrie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. Pe ordinea de zi a ședintelor au figurat informări ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 15:40
(952 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbați din Bordușani, surprinși la furat de lemne

Marți, 28 noiembrie 2023, polițiștii din Stelnica au depistat doi bărbați, în vârstă de 35 de ani și 52 de ani, din Bordușani, care ar fi tăiat, fără drept, mai mulți arbori dintr-o pădure ce aparține ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 14:20
(875 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României!

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-3 decembrie 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 12:40
(1594 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Jilavele și Albești

Luni, 27 noiembrie 2023, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit la un incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Jilavele. Jarul căzut din sistemele de încălzire a condus, cel mai ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 11:45
(1476 vizualizări - 0 comentarii)


5

USR propune o bursa cumulată pentru studenții români de pretutindeni

Senatoarea USR Silvia Dinică a depus o inițiativă legislativă care permite cumularea bursei pentru studenții români de pretutindeni cu bursa de excelență olimpică/internațională și cu bursa de performanță ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 11:20
(728 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA în valoare de peste 78,8 milioane de lei, în perioada ianuarie-octombrie 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-octombrie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 78,8 milioane ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 10:25
(1313 vizualizări - 0 comentarii)


7
Cursuri de prim ajutor dedicate jandarmilor ialomițeni

Cursuri de prim ajutor dedicate jandarmilor ialomițeni

În această perioadă, la nivel național, se derulează sesiuni de pregătire a personalului în acordarea primului ajutor de bază. Jandarmii ialomițeni participă zilele acestea la activitățile de instruire ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 10:10
(847 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga din Fetești!

Marți, 28 noiembrie 2023, Stația de Pompare Buliga a înregistrat o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa. Astfel ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 09:25
(937 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 13.30, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Țăndărei. În urma testării cu aparatul din dotare ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 15:10
(978 vizualizări - 3 comentarii)


ISU Ialomița: Toate drumurile județene și naționale au fost deschise, 22 de localități sunt afectate de lipsa energiei electrice!

ISU Ialomița: Toate drumurile județene și naționale au fost deschise, 22 de localități sunt afectate de lipsa energiei electrice!

Peste 80 de pompieri au fost la datorie la sfârșit de săptămână pentru înlăturarea efectelor negative generate de Codul Portocaliu/Roșu de ninsori și viscol în Ialomița. Misiunile pompierilor s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 13:20
(1223 vizualizări - 0 comentarii)


Sindicatul funcționarilor publici «PRO LABOR» Slobozia, în Grevă Generală. Salariații de la Statistică, protest spontan!

Sindicatul funcționarilor publici «PRO LABOR» Slobozia, în Grevă Generală. Salariații de la Statistică, protest spontan!

Salariații din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita, Agenției Județene pentru Plăți si Inspecție Socială, Casei Județene de Pensii și Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 11:10
(1271 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 5 sectoare de drumuri naționale au fost deschise circulației

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează faptul că a fost reluat traficul pe următoarele sectoare de drumuri naționale din județ: DN2C Buzău-Grivița-Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 17:30
(1264 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Peste 70 de mașini sunt blocate în zăpadă pe drumurile din județ!

Un prim bilanț al Codului Portocaliu de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Ialomița, arată faptul că, la acest moment, echipele de intervenție ale ISU Ialomița ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 12:40
(935 vizualizări - 0 comentarii)


48 de localități din Ialomița sunt deconectate de la rețeaua de energie electrică. Autocar cu cetățeni ucraineni, blocat în zăpadă la Platonești!

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează cu privire la faptul că 48 de localități din județ sunt fără curent electric. Viscolul puternic ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 11:30
(1545 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 12 sectoare de drumuri naționale și județene sunt închise din cauza viscolului!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează că, din cauza viscolului puternic și a ninsorii abundente, sunt închise următoarele drumuri: DN3B Făcăeni-Chirana ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 08:30
(3078 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat. S-a activat Planul Roșu de Intervenție!

Iazu: Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat. S-a activat Planul Roșu de Intervenție!

Din cauza viscolului puternic și a ninsorii, un autocar în care se aflau 40 de pasageri s-a răsturnat duminică, 26 noiembrie a.c., în zona localității Iazu. Autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 07:40
(2271 vizualizări - 0 comentarii)


ANM: Cod Roșu de viscol în județul Ialomița

Duminică, 26 noiembrie 2023, la ora 06,00, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Roșu de viscol pentru județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Tulcea și Ialomița. Avertizarea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 07:10
(770 vizualizări - 0 comentarii)


ANM: Cod Portocaliu de viscol în județul Ialomița

ANM: Cod Portocaliu de viscol în județul Ialomița

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de viscol pentru opt județe din țară, printre care și Ialomița. Avertizarea intră în vigoare duminică, 26 noiembrie 2023 ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 14:05
(1201 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Sprijin pentru familiile nevoiașe

Protopopiatul Urziceni: Sprijin pentru familiile nevoiașe

Vineri, 24 noiembrie a.c., elevii Liceului Tehnologic «Sfânta Ecaterina» Urziceni, alături de reprezentanții Protopopiatului Urziceni, au organizat o acțiune umanitară în cadrul căreia șapte familii nevoiașe ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 14:00
(1244 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: A fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de tip Cod Galben și Portocaliu pentru regiunile sudice și sud-estice, ce se vor manifesta prin precipitații însemnate cantitativ, putându-se acumula ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 13:35
(845 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni. Trei persoane au fost reținute!

Joi, 24 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții pe raza municipiului Urziceni. Descinderile au fost organizate la persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăți ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 13:00
(1791 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele furnizorului de energie electrică vor executa vineri, 24 noiembrie 2023, lucrări de întreținere și reparații la nivelul rețelelor din localitatea Dridu-Snagov. Fără curent, Sursa de Alimentare ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 16:50
(829 vizualizări - 0 comentarii)


Festivalul de Crăciun din Slobozia 2023: «Crăciunul ne aduce pe toți împreună»

Festivalul de Crăciun din Slobozia 2023: «Crăciunul ne aduce pe toți împreună»

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultura și Tineret Slobozia și Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia continuă povestea Festivalului de Crăciun ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 15:50
(1748 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri, 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița au organizat activități de prevenire a victimizării persoanelor, fie prin săvârșirea de infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 15:10
(1031 vizualizări - 2 comentarii)


Deputatul USR Claudiu Năsui: «PSD și PNL vor austeritate doar pentru românii de rând, în timp ce cresc, chiar și de 15 ori, beneficiile clientelei de partid!»

În timp ce îngroapă salariații și antreprenorii în taxe și impozite majorate, PSD și PNL refuză orice măsură care ar tăia din beneficiile clientelei de partid. Ba din contră, majorează aceste beneficii ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 12:30
(1149 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Venituri nete colectate în valoare de peste 1,07 miliarde de lei, în perioada ianuarie-octombrie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 octombrie 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă de peste 1,07 miliarde ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 10:50
(1402 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Ordin de protecție provizoriu pentru că și-a bătut nepotul

Polițiștii din Slobozia au fost sesizați marți, 21 noiembrie 2023, cu privire la faptul un minor, în vârstă de 11 ani, din Grivița, ar fi fost agresat fizic de unchiul său. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:40
(1165 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică

RAJA Constanța: Factura electronică

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este și ea o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:35
(613 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Marți, 21 noiembrie 2023, polițiștii din Stelnica, în timp ce acționau într-un filtru rutier pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au depistat ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:30
(627 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 2 4 5 6 7 8 9 437 438
Ultimele comentarii
Mary în Spitalul Județean de Urgență Slobozia renunță la investiții Silviu în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți Violenta în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți Iacob în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți Cetățeanu' trăznit în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți xxx în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica Localnic în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți Cristy în Protest al grefierilor din Parchetele și instanțele ialomițene Cetățeanu' nedumerit în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți Irina în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți @ionica&Vasile în Spitalul Județean de Urgență Slobozia renunță la investiții schimb casă Cosâmbești în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 6 decembrie 2023 Mihai în Nitramonia caută soluții pentru redeschiderea fostului Combinat Chimic din Slobozia Vasile în Spitalul Județean de Urgență Slobozia renunță la investiții Vasile în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți Un brigadier în Rudele unui bărbat ucis accidental cer despăgubiri de peste 1 milion de euro ora se ana în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica Ionica în Spitalul Județean de Urgență Slobozia renunță la investiții Mai multi MEMBRI în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Membru în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...