Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Rău-platnicii» l-au demis pe directorul Serviciului Public de Salubrizare

Amara, sabotată de către propriul Consiliu Local

«Rău-platnicii» l-au demis pe directorul Serviciului Public de Salubrizare

Joi, 15 iunie 2023, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Amara, consilierii PSD, PNL  și PRO România au decis înlocuirea din funcție a directorului Serviciului Public de Salubrizare Amara. Proiectul de hotărâre a fost inițiat de către consilierul PRO România Valentin Moraru. Votul a fost contestat public de către angajații Serviciului Public de Salubrizare Amara, prezenți la ședință. Alexandru Nițu conduce de 4 ani Serviciul de Salubrizare al orașului, perioadă în care entitatea a devenit rentabilă. Noul director, numit interimar începând cu 1 iulie 2023, este Daniel Ionuț Mihai.

Linșaj administrativ la umbra legii Cu un an înainte de Alegeri, conflictele politice din cadrul Consiliului Local Amara gene­rează decizii absurde la nivel administrativ. Joi, 15 iunie 2023, în cadrul unei ședințe a Consi­liului Local Amara, consilierii PSD, PNL și PRO România au decis înlocuirea din funcție a directorului Serviciului Public de Salubrizare Amara. Proiectul de hotărâre prin care s-a decis înlocuirea din funcție a directo­rului Alexandru Nițu a fost adoptat cu 10 voturi «pentru» și 3 «împotrivă». Numele noului director, numit provizoriu, este Daniel Ionuț Mihai. Acesta este consilier local din partea PRO România. Decizia a fost contestată public de către angajații Serviciului Public de Salubrizare Amara prezenți în sală. «Nu vă mai să­turați de ciolan. Numai la el vă e gândul!» au susținut, printre altele, angajații Serviciului. Pre­zent la ședință, primarul Alin-Sorin Sandu a avertizat consilierii prezenți că proiectul de hotărâre adoptat ar putea să nu primească aviz de legalitate din partea Insti­tuției Prefectului Ialomița, în con­dițiile în care Consiliul Local nu a aprobat și o procedură de selecție pentru numirea în funcție a directorului Serviciului Public de Salubrizare. «Ne asumăm acest risc. Și când l-ați numit pe Alexandru Nițu nu exista procedura și proiectul... De ce ar fi altfel acum?!» a replicat consilierul PRO România Valentin Moraru, inițiatorul proiectului de hotărâre. Daniel Ionuț Mihai a fost numit provizoriu în funcție și este a doua propunere a consi­lierilor PSD și PRO România, după ce, anterior, aceștia au în­cercat să îl impună ca director al serviciului pe Ștefan Șandru, unul dintre consilierii locali ai PSD.

«Hoții» strigă «Hoțul!» și la Amara Serviciul Public de Salu­bri­zare Amara a fost preluat de către Alexandru Nițu în urmă cu 4 ani. Acesta a fost numit în funcție cu sprijinul consilierilor PSD. În cei 4 ani de mandat, Alexandru Nițu a reușit să transforme Serviciul Public de Salubrizare într-un sistem funcțional, a plătit debitele restante ale entității și are un profit de aproximativ 60000 de lei. La preluarea mandatului, au susținut angajații Serviciului Public de Salubrizare, Daniel Ionuț Mihai, noul director a de­clarat public că «Serviciul de Salu­brizare este în moarte cli­nică și nu mai poate fi salvat...». Într-o încercare disperată de a bloca decizia consilierilor locali, angajații prezenți au amenințat că nu vor mai veni la muncă dacă Alexandru Nițu este înlocuit. Cea mai surprinzătoare declarație rămâne însă cea a casierei Ser­viciului Public de Sa­lubrizare Amara. În cadrul șe­dinței, Valentina Cârjă a susținut că cei care vor să-l înlocuiască din funcție pe Alexandru Nițu sunt cei care nu-și plătesc taxele lu­nare pentru ridicarea deșe­urilor menajere. Ulte­rior, Valentina Cârjă a declarat pentru ziarul nostru: «Noi facem ce trebuie... Dar trebuie să înțeleagă toată lumea că salubritatea nu se plă­tește când îți aduci aminte, se plătește lunar. Printre consilierii care au votat azi sunt oameni care nu și-au plătit taxa! Unii de luni de zile... Acum, la Amara, sunt vreo 200 de „rău-platnici“. Printre ei se numără și firmele pe care le conduc unii dintre consilerii care au votat azi!». Printre numele vehiculate în cadrul ședinței se numără cel al consilierului Valentin Moraru și cel al lui Ion Onel.

Valentin Moraru se vrea popular
«O să vă măresc salariile!»
Contestat public pentru inițiativa sa, Valentin Moraru a încercat să aplaneze conflictul declanșat în cadrul Consiliului Local promițând angajaților măriri de salariu. «După ce vine noul director o să vă măresc salariile! Găsesc eu o soluție...» a declarat Valentin Moraru, ca replică la nemulțumirile acestora. Reamintim că Valentin Moraru a declarat în repetate rânduri că va candida la funcția de primar al orașului Amara în 2024. Proiectul de hotărâre inițiat, atitudinea sa în cadrul întâlnirilor publice, dar și modul în care își exercită prerogativele de consilier local, par să anuleze puținele șanse pe care le-ar fi putut avea. Grăitor în acest sens este schimbul de replici pe care l-a avut cu unul dintre locuitorii ora­șului, prezent în sala la ședință. «Te cunosc de când erai copil. Așa vrei tu să câștigi Alegerile? Nenorocindu-ne pe toți? Numără tu cine te votează din sala asta?», «Mă votez eu! E de ajuns!» a fost replica lui Valentin Moraru.

UPDATE:Redacția ziarului Independent a fost contactată de consilierul local PRO România Valentin Moraru, care a precizat faptul că nu înregistrează datorii către Serviciul Public de Salubrizare Amara, nici în calitate de persoană fizică, nici prin intermediul societăților pe care le administrează.

20 Iunie 2023, 20:05 (8926 vizualizări - 6 comentarii)

Citiți și:
Amara nu a votat pentru asocierea în cadrul ADI Periurbană Slobozia

Comentariile cititorilor:


Orlando:
(3 Martie 2024, 12:34)
CITITOR  NU NE INTERESEAZA INEPTIILE TALE  SI NICI NUMIRILE POLITICE ,CEI CARE ZICI CA AU FOST IN SEDINTA NU AM AUZIT SA SPUNA DECAT CA SA TERMINE CU NUMIRILE POLITICE SI SA ORGANIZEZE CONCURS ,TI SA PARE CA AU INCALCAT LEGEA LINGERICA?
Andrei :
(22 Iunie 2023, 12:31)
Ce salubrizare?! I-au banii de pomană, dacă ai mai mulți saci de gunoi la poartă ridică doar unul, restul sunt lăsați să se împută până data viitoare. Ăsta nu este serviciu de salubrizare, este bătaie de joc!
Amarean:
(21 Iunie 2023, 13:04)
In ce fel protejeaza d-na de la casierie datele cu caracter personal si cu ce drept v-a furnizat informatii despre numele clientilor.Pare a fi un caz penal.
Vasile:
(21 Iunie 2023, 12:00)
(...) "baiatu lu tati" . Nu iti mai flexa muschi,flexeaza-ti mintea si invata sa te exprimi adecvat varstei si pregatiri tale . Din pacate stim cu toti ce mostenire a lasat tatal tau orasului  Amara. Se vede dupa pozele tale de "incordat" ce ai face tu in locul actualului primar. 
Nu mare ne-ar fi mirarea daca cumva ai batea vreo 2-3 consilieri din astia , "mai batrani" , ca nu sunt de acord cu ineptiile tale.
Maresti tu salarii, din bani tai , din bani tatal lui tau ? 
Crezi ca mai ai vreo sansa sa prostesti lumea ca tata-tu. Apucate si fa curat in ograda ta si daca esti interesat sa dai locuri de munca ,fa ceva cu bani tai si cu munca ta, nu  cu influenta lu taticu'.
In alta ordine de idei , orasul "Amara' e in faliment datorita tatucului tau. Acum noi stim ca voua va place sa fiti "eroi" in povestile voastre. 
Ne-am saturat de prosti care nu stiu sa se exprime , de maimute cocotate pe functii  si de impostori. 
Daca vrei sa faci ceva pentru comunitatea ta , nu te opreste nimeni dar nu ai sa faci asta, pentru ca interesul nu e sa ajuti orasul , ci sa te ajuti pe tine sa iei din umbra lu "taticu".
Ionut :
(21 Iunie 2023, 11:11)
O beizadea, plina de aroganta este acest (...) care pina mai ieri, rupea pariurile si pacanelele in doua, avea datorii la camatari care il cautau pe la domiciliul parintilor, acum se vrea primar, pai asta nu stie cum sa isi administreze propriile venituri, nu mai zic de administrarea unui oras. Amarenii ar trebuii sa se gandeasca bine ce vor vota, sa nu pateasca acelasi lucru ca in 2020. 
Cititor:
(21 Iunie 2023, 10:43)
Un circ mediatic.Salariatii au fost antrenati in acest conflict degeaba.Atributul Consiliului local in calitate de actionar majoritar este sa numeasca directorul societatii. Ca aceasta numire este politica nu are nicio legatura. D-l Nitu a fost numit politic si tot asa ai-a fost prelungit mandatul .Cand esti pus in functie fara concurs trebuie sa te astepti ca vei fi inlocuit la fel cum ai fost pus.D-l Nitu a lucrat ca sofer la o societate si s-a specializat la locul de munca, asta inseamna ca cine este numit in locul lui nu se va descurca. Ca este neam cu primarul, ca si-a angajat sora, etc. sunt tot amanunte de culise. Conform codului muncii d-l Nitu trebuia sa instiinteze salariatii ca au dreptul la infiintarea unui sindicat, la alegerea unui reprezentant care sa-i reprezinte in relatia cu angajatorul si de aici sa negocieze doleantele pe care le au.Mai mult la sedinte mai participa cate unii cetateni care considera ca sunt reprezentantii tuturor locuitorilor si cred ca daca vin si tipa in cadrul sedintei de consiliu sunt mari si tari. Intai de toate trebuie sa se informeze sau daca nu sa fie informati ca anumite proiecte trebuie sa rsa se incadrezeintrun cadru legal, in sensul ca lucrarile si finantarile acestora nu se fac dupa bunul plac al primarului sau consilierilor. Niste circari cu primarul in frunte care permite asa ceva sub pretextul transparentei.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 23 Mai 2024
151 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

AJFP Ialomița: Publicarea pe site-ul ANAF a contribuabililor persoane juridice cu obligații fiscale restante la 31 decembrie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că au fost publicate pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală ANAF listele de contribuabili persoane juridice ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2024, 11:05
(10571 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Marți 13-Ziua Informării Preventive»

Începând cu anul 2011, IGSU s-a raliat inițiativei desfășurată la nivel european, astfel încât, în fiecare zi de «Marți-13» este marcată «Ziua Informării ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2024, 08:35
(3245 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Beți, posibil drogați și fără permise, la volan

IPJ Ialomița: Beți, posibil drogați și fără permise, la volan

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, Biroului pentru Protecția Animalelor împreună cu efectivele din cadrul Inspectoratului ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2024, 18:20
(4209 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «Bătaie de joc față de profesori. PSD-PNL nu își respectă promisiunea legată de salarii!»

Luni, 12 februarie a.c., la Comisia reunită de buget și muncă, se discută despre faimoasa «ordonanță-trenuleț» din decembrie 2023. USR a depus un amendament care privește creșterea salariilor din Învățământ ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2024, 17:05
(5455 vizualizări - 0 comentarii)


Lista contribuabililor bun-platnici a fost publicată pe portalul ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează că ANAF a publicat lista contribuabililor persoane juridice care au declarat și au achitat la scadență obligațiile fiscale de plată și care ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2024, 15:10
(8930 vizualizări - 0 comentarii)


Solar în flăcări la Urziceni, incendii la case din Manasia și Fetești

Duminică, 11 februarie a.c., în jurul orei 5,20, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit  pentru stingerea unui incendiu produs la un solar al unui cetățean din Urziceni. În urma evenimentului ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2024, 13:25
(5703 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Jilavele

Vineri, 9 februarie a.c., în jurul orelor 15,00, Detașamentul de Pompieri Slobozia a intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Slobozia, în eveniment fiind implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

12 Februarie 2024, 13:20
(5541 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții pentru susținerea crescătorilor sectorul bovinelor de carne și al bubalinelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează potențialii beneficiari că, în perioada 09.02-21.03.2024 inclusiv, se depun cereri de solicitare aferente schemei de ajutor de stat pentru susținerea ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2024, 16:40
(5283 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice că începând de luni, 12 februarie 2024, și până vineri, 8 martie 2024, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2024, 13:00
(4706 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 12 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, privind Codul Fiscal, cu modificările ...[citește_toată_știrea]

9 Februarie 2024, 12:30
(7096 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții pentru susținerea crescătorilor din sectorul suin și avicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează potențialii beneficiari că, până la data de 14.03.2024 inclusiv, primește cereri de solicitare aferente schemei de ajutor de stat pentru susținerea ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2024, 16:00
(5001 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Orezu: Transporta lemne ilegal

Miercuri, 7 februarie a.c., pe raza localității Orezu, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din județul Argeș, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,80 mc material lemnos din specia ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2024, 15:30
(5687 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La volan fără permis de conducere

Un bărbat de 50 de ani din localitatea Medgidia s-a ales cu un dosar penal după ce a fost depistat conducând pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost oprit pentru ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2024, 15:20
(6442 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Amenzi de peste 80 mii de lei aplicate de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată pe raza orașului Țăndărei miercuri, 7 februarie a.c., polițiștii au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 80000 de lei, iar ca măsură complementară ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2024, 15:10
(10784 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 12 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2024, 12:30
(9177 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 7 februarie 2024, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul proiectului «Reducerea vulnerabilității ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2024, 18:55
(8907 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Marți, 6 februarie 2024, Protopopiatul Urziceni a organizat o nouă acțiune umanitară în cadrul campaniei naționale susținută de Patriarhia Română-«Donează sânge, salvează o viață!». Pentru reușita acestei ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2024, 17:35
(6525 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4253 de elevi s-au înscris la Simularea «Evaluării Naționale 2024»

Potrivit unui comunicat remis publicității de către Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, examenul de Simulare a «Evaluării Naționale 2024» a început luni, 5 februarie a.c., cu proba de Limba și Literatura ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2024, 16:30
(20201 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Luni, 5 februarie 2024, polițiștii rutieri au depistat în trafic doi șoferi, din comuna Bordușani, respectiv municipiul Slobozia, în timp ce conduceau autoturisme fără a deține permise de conducere pentru ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2024, 15:55
(9627 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru ordine de protecție încălcate

Polițiștii din Fetești au fost sesizați luni, 5 februarie 2024, cu privire la faptul o femeie, în vârstă de 60 de ani, din comuna Grădiștea, ar fi sesizat că soțul său, în vârstă de 63 de ani, din comuna ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2024, 15:50
(8741 vizualizări - 0 comentarii)


Cutremur cu magnitudinea de 4,2 în județul Ialomița

Institutul Național pentru Fizica Pământului informează cu privire la faptul că luni, 5 ianuarie 2024, la orele 23,50, în zona județului Ialomița s-a produs un cutremur mediu cu magnitudinea 4,2, la adâncimea ...[citește_toată_știrea]

6 Februarie 2024, 10:30
(6260 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Perieți, amendat de Protecția Animalelor după ce și-a înhămat câinele la motocultor

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Perieți, a înhămat un câine la un motocultor. Bărbatul a ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2024, 17:50
(6634 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

În cursul zilei de vineri, 2 februarie a.c., în jurul orelor 20,30, polițiștii din Fetești, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2024, 17:40
(5839 vizualizări - 0 comentarii)


Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Ialomița: Amenzi aplicate de 388 mii de lei

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Ialomița a desfășurat, în luna ianuarie 2024, 60 acțiuni de control și a cercetat și soluționat un număr de 52 sesizări și reclamații. Acțiunile de ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2024, 17:20
(10733 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Urziceni, Condeești și Fierbinți-Târg

Accidente la Urziceni, Condeești și Fierbinți-Târg

Vineri, 2 februarie a.c., în jurul orelor 21,30, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un ...[citește_toată_știrea]

5 Februarie 2024, 14:20
(7363 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Tânără rănită într-un accident rutier

Coșereni: Tânără rănită într-un accident rutier

Vineri, 2 februarie a.c., în zona localității Coșereni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate un camion și un autoturism. În urma accidentului, o tânără de 22 de ani, pasageră ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2024, 11:20
(11294 vizualizări - 0 comentarii)


Președintele USR, Cătălin Drulă: Prioritățile USR în noua sesiune parlamentară

Președintele USR Cătălin Drulă a prezentat prioritățile legislative ale USR în noua sesiune parlamentară, care includ reduceri de taxe, abrogarea pensiilor speciale pentru aleșii locali, adoptarea DNA-ului ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2024, 19:45
(5155 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «România rămâne campioană la corupție. Avem nevoie de un ministru al Justiției care să nu fie dirijat de Iohannis!»

Un raport de astăzi al Transparency International arată că România este pe lista țărilor UE cu cele mai slabe performanțe în ceea ce privește aplicarea măsurilor de combatere a corupției, potrivit Indicelui ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2024, 19:40
(5309 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Slobozia: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Marți, 30 ianuarie a.c., cu ocazia sărbătoririi «Zilei Internaționale pentru Nonviolență în Școală», polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități informativ-preventive cu elevii ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2024, 18:10
(5340 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Amenzi de peste 10 mii de lei aplicate de polițiști

Slobozia: Amenzi de peste 10 mii de lei aplicate de polițiști

Miercuri, 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român au acționat pe linia prevenirii și combaterii ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2024, 18:00
(5734 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi Gicuta, platitor de impozit în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Contribuabil în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...