Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA impune «branșarea individuală»

Soluții radicale

Urban SA impune «branșarea individuală»

Operatorul regional de apă Urban SA susține că, la Slobozia, «branșarea individuală» reprezintă singura soluție pentru furnizarea apei potabile conform așteptărilor populației. Potrivit estimărilor oficiale, «branșarea individuală» la nivelul întregului oraș ar putea fi realizată în decursul unui singur an. În cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni, 4 septembrie 2023, directorul general al societății, Adrian Stoicescu, a anunțat că a făcut deja primele demersuri legale pentru atingerea acestui obiectiv. «Am notificat proprietarii de la nivelul a 15 scări de bloc unde sunt mai puțin de 5 proprietari de apartamente care nu sunt „branșați individual“... Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!» a declarat Adrian Stoicescu, printre altele.

Pasul de la opțiune la obligație Avansată până la acest moment la nivel de opțiune, «branșarea individuală» ar putea deveni obligatorie. Adrian Stoicescu, directorul general al Urban SA, a declarat luni, 4 septembrie 2023, în cadrul unei conferințe de presă, că a notificat deja primele scări de bloc cu privire la această obligație: «Am notificat proprietarii de la nivelul a 15 scări de bloc unde sunt mai puțin de 5 proprietari de apartamente care nu sunt „branșați individual“... Acesta a fost criteriul de selecție. Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!». Proprietarii de apartamente notificați de Urban SA Slobozia au la dispoziție 30 de zile pentru a lua o decizie. Adrian Stoicescu susține că obligativitatea racordării individuale este impusă de legislația în vigoare (n.red.: Legea 224 din 2015 pentru modificarea și completarea Legii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006) interzice operatorilor care furnizează apă în cazul în care există «două sisteme de alimentare cu apă care funcționează simultan». Oficialul Urban SA Slobozia a mai susținut că în acest fel beneficiarii serviciilor de apă vor plăti strict cât vor consuma, evitându-se astfel neconcordanțele existente în prezent.

O nevoie care poate fi acoperită într-un an Conform estimărilor oficiale de la acest moment, la nivelul orașului Slobozia există 4000 de apartamente care nu sunt branșate individual la rețeaua de apă a orașului. Adrian Stoicescu susține că toate aceste apartamente ar putea fi branșate în mai puțin de un an: «Dacă există voință la nivel politic și la nivelul administrației locale, problema poate fi soluționată în următorul an. Nu impunem această soluție pentru că oferim și acest serviciu. Dimpotrivă! Capacitatea noastră este de 400 de branșamente individuale pe an. Beneficiarii sunt liberi să aleagă orice firmă autorizată de pe piață!». La nivelul orașului Slobozia există 4 firme autorizate să execute branșamente individuale. Cel mai mic preț de pe piață este însă cel oferit de Urban SA, care execută acest serviciu la prețuri cuprinse între 600 și 1000 de lei. În cadrul conferinței de presă, Adrian Stoicescu a mai precizat că la acest moment, conform analizelor pu­blice, Urban SA furnizează «apă potabilă» în toată aria de operare. Reamintim că, după transformarea sa în operator regio­nal prin preluarea de către Consiliul Jude­țean Ialomița, Urban SA Slobozia asigură furnizarea de apă potabilă în 14 unități administrativ-teritoriale din Ialomița.

12 Septembrie 2023, 15:20 (5524 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Urban SA recomandă branșarea individuală

Comentariile cititorilor:


Contribuabil:
(27 Septembrie 2023, 13:09)
Sesizez pe aceasta cale Inspectoratul de Stat in Constructii, pentru a face verificarile necesare pentru stabilirea legalitatii amplasarii acestor coloane de apa. Toate lucrarile sunt facute fara autorizatii si consider ca structura de rezistenta a blocurilor este afectata.
Astept un punct de vedere!
Arici pansat :
(17 Septembrie 2023, 16:07)
Urban are montate pana la intrarea in blocuri tevi si apometre noi. Dincolo de aceste apometre al caror consum se achita lunar de catre asociatii ,problema consumului,sau a pierderii de apa revine locatarilor ce au dreptul sa nu gaureasca plansee,ziduri,grinzi pentru a facilita pofta aberanta a unui furnizor. In acest moment,Urban factureaza apa apartamentelor ce nu sunt locuite,(alta aberatie )asa ca de de ar aparea IMPUNEREA ? OBLIGATIVITATEA bransament ndividual ? Apa livrata si contorizata de Urban la intrarea in blocuri este achitata.
Mary :
(16 Septembrie 2023, 10:24)
Câinii latră, URBAN S.A. merge mai departe de mână cu Consiliul Local, pe un soare din ce în ce mai șters, mai puțin strălucitor că doar a venit toamna. Totul este zugrăvit într-un tablou urât, respingător, băgat pe gâtul privitorului care plătește mult și-n desat pentru ceva care nu face trebuință. Artizanii acestui lucru desăvârșit se bat pe umeri bucuroși și amical, rânjind mânzește de înfăptuirea lor într-o totală bătaie de joc la adresa celor mulți. URBAN S.A. o enclavă a trecutului odios, o rămășiță a comunismului slinos și împuțit ce ne dă nouă lecții de etică concurențială și valori europene ascunse sub un preș infect rupt și prăfuit cu care se învelesc în fiecare zi cu emanații de putreziciune totală.
Cetāţean nedumerit:
(14 Septembrie 2023, 22:15)
Existā, Protecția consumatorului sau s-Pa desființat? Dacā existā de ce nu se sesizeazā de atâția ani în legāturā cu calitatea apei furnizate de Urban? DSP-ul se mai ocupā cu sānātatea populației? Oficiul Cincurenței ce are de spus despre formarea prețului la apā nepotabilā de cātre Urban? Garda de mediu ce spune despre poluarea apei livrate de Urban? Primāria? Cinsiliul Judetian? Înstituții ale statului pe care le plātim pentru a ne apāra. DNA, existā?
Jee:
(14 Septembrie 2023, 15:53)
Am si eu o curiozitate! Am plecat din oars de ceva vreme si nu inteleg de ce s-a ajuns in acesta situatie cu bransarea individuala? Toate blocurile arata groaznic...sunt ciuruite de gauri, trase tevi de apa, gaze, cablu..etc. Nu era mai practic si mai eficient ca fiecare bloc (asoc. de proprietari) sa isi schimbe tevile de apa recem!? S-a preferat acesta metoda care a devenit si obligatorie? Daca un bloc decide sa schimbe toate tevile si fiecare apartament are montate apometre care e problema? Cand s-a distrus termoficarea orasului nu au luat nicio masura alternativa in sprijinul polulatiei, toata lumea a fost obligata sa isi bage centrala pe gaz sau sa inghete in case. Acum bransarea individuala, presupun sunt firme sau firma care fix cu asta se ocupa. Constat o manipulare mare in oras pe treaba asta!
Cetatean al Sloboziei:
(14 Septembrie 2023, 15:46)
Despre contractele incheiate de URBAN pentru curatarea subsolului blocului?Contracte pe care nu le-a onorat si pentru care a incasat banii de cel putin 6 luni? Cat mai avem de asteptat pana primim notificarea de la URBAN? Si despre facturi la apa emise pentru apartamente(bransate pe vechiul sistem) unde nu locuieste nimeni? Facturi in valoare de 30-40-100 lei?Cand mergi la Urban sa intrebi iti cer adeverinta de la asociatie desi adminiatratorul asociatiei a transmis lista cu apartamentele ne/locuite.
LIPSA DE BUN SIMT :
(14 Septembrie 2023, 12:08)
Platim 15 lei pe litru de apa care este improprie de baut ? Voi chiar nu realizati cand hotarati asa ceva ? 
Cetāţean:
(14 Septembrie 2023, 00:15)
Un alt cetāțean comenta ceva mai înainte cā Urban ar respecta o Decizie ANRSC/2022. Ce nu înțelege lumea este cā acest ANRSC nu face și nu impune prețul apei. Urban și numai Urban a fācut documentația de preț, pe care a înaintat-o spre aprobare la acest ANRSC. Probabil cā aceastā documentație cuprinde elemente care au convins ANRSC cā este un tarif jusificat.Adicā apa este potabilā numai cā datoritā infrastructurii, Urban este nevoit sā facā investiții de înlocuire a conductelor, investiții la stația de filtrare etc și astfel i s-a aprobat acest preț, nesimțit. Acest director tupeist care apare și impune sā ne branșām separat dupā ce impune unilateral un preț hoțesc pe o otravā,sā facā public dosarul de preț și analiza privind potabilitatea apei.
Mary :
(13 Septembrie 2023, 23:40)
Hoțului de hoț îi este frică. URBAN S.A. hoțul care furnizează apă nepotabilă la un preț dublu, îi este frică de moi, "hoții", care am înțeles cât suntem de șantajați, căci cine nu plătește, nu vă avea apă. O golănie pe care acceptăm ani de zile în care niciun politician nu are nimic de obiectat, conștienți fiind de jaful la drumul mare al URBAN S.A.. Cu toate acestea TOȚI CONSUMĂ APĂ PLATĂ, că doar nu or fi tâmpiți să bea apă de la chiuvetă. P.S. Când are de gând ca URBAN S.A. să înapoieze diferența de preț dintre apă "potabilă" și apă tehnică?!
Gigel:
(13 Septembrie 2023, 23:21)
@Curiosul - s-au gandit si altii la foratul putului. Problema este ca apa din subsolul Sloboziei este extraordinar de dura, nu este buna nici macar pe post de apa menajera, va strica repede centrala si masina de spalat. Ar fi nevoie o statie de dedurizare, si implica costuri suplimentare. Solutia este sa iesim in strada, sa ne cerem drepturile, sa puna niste oameni competenti (pe banii nostri) la conducerea Urban, nu prin mecanismul P.C.R. (Pile, Cunostinte, Relatii), oameni care sa fie manevrabili si care sa reprezinte interesele altora (nicidecum nu e vorba de profitul Urban din vanzarea apei catre consumatori, este vorba de cu totul altceva la mijloc, mult mai... murdar).
A mai incercat domnul din imagine aceeasi abordare acum vreo 2 ani, a lipit afise pe toate blocurile din oras, si dupa ce s-a constatat ilegalitatea, a trimis lipitorii de afise sa le dea jos. Atasez si imaginea, sa se vada incompetenta: https://ibb.co/dpNwK8V
Eu:
(13 Septembrie 2023, 20:23)
Pai trebuiesc cumpărate mașini noi,că de sunt folosite și în interes personal. Daca vor să pună apa individual să plătească ei că au salarii destul de bune. Pensionarii cu pensii de mizerie abia își duc traiul de unde bani și pentru fițele celor care gândesc cu .....
Carmen:
(13 Septembrie 2023, 14:12)
Și cine ne obliga sa ne branșăm la apa separat???? Care apa, aia pe care o cumpărăm, ca aia de la robinet nu este potabilă. Destul plătim o apa care nu o putem folosi decât la spălat, acum ne obligați sa dăm bani sa o tragem și separat. Dar poate mulți nu au acești bani.Faceti voi cu banii de la buget,ca tot banii noștri sunt. În nici o țară nu exista asa ceva.Nu știți ce dracu sa mai faceți sa mâncați banii!!!
Cetățean :
(13 Septembrie 2023, 13:59)
Nu scrie in nici o lege că suntem obligați.toti. vreți doar profit.Teava pe casa scării nu este o opțiune.Casele sunt ale noastre nu le găurim cum vreți voi.
Panarame urbane :
(13 Septembrie 2023, 13:44)
Mari tembeli ! Tevile vor traversa apartamentele. Vom face mizerie / concedii= o zi+ disconfort condens tevi,fiindca asa doreste un furnizor?? Avem montate si functionale apometre URBAN la intrarile in scarile de bloc fiecare locatar platind dupa cum consuma,asa cum este normal.De ce intervine URBAN pe spatiul PRIVAT ?? Blocul este spatiul privat al locatarilor care platesc cat contorizeaza URBAN (un furnizor egal cu cel de cablu tv,internet,cu obligatii si indatoriri) De ce este interesat Urban de pierderile din locuinte,de ce este interesat ca sunt locuinte ce platesc la "pausal"? Este alegerea fiecaruia Va plati apa datorata,calculata catre Asociatia Locatari. Asociatia de locatari va plati catre Urban volumul contorizat in apometrul montat de URBAN. Daca sunt diferente intre consumul cumulat/ citit / al apartamentelor si contorul principal,este adaugat la plata, acel volum de apa si aceasta"pierdere" devenind strict problema celor ce aleg sa nu faca apel la bransare individuala . Grava ar fi lipsa contorizarii de orice fel a locuintei(pausal) sau nesimtirea declararii indexului apometrului periodic. De acolo provin diferente mari intre volum livrat si volum apa declarat catre Asociatia locatari,ce oricum se imparte pe nr de locuinte/ scara / si este achitat catre Urban. De ce este interesat un furnizor de banii locatarilor ?? Grija in a livra apa potabila ar fi mai mare decat tampenia cu tevi de apa suplimentare,scari gaurite(slabita rezistenta). Evident La locuinte cu doua bai,patru camere .... sa faci trasee prin apartament chiar daca ai totul functional .... Este incredibil ce poate gandi un tembel odihnit,apartinator unui partid politic.
#pasajladrajna:
(13 Septembrie 2023, 11:59)
Ma obligi, ok. Ne intalnim in instanta, voi cere plata cheltuielilor de bransare, inlocuire gresie si fainata si mobilier baie si bucatarie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 09 Dec 2023
71 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 2 4 5 6 7 8 9 437 438
0

IPJ Ialomița: Polițiștii, la datorie în minivacanța dedicată zilei de 1 Decembrie

În contextul minivacanței dedicată Zilei Naționale a României, în perioada 30 noiembrie-3 decembrie 2023, polițiștii IPJ Ialomița intensifică activitățile pentru menținerea ordinii și liniștii publice, ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 12:40
(998 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședințe de lucru la nivel județean

Marți, 28 noiembrie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. Pe ordinea de zi a ședintelor au figurat informări ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 15:40
(935 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbați din Bordușani, surprinși la furat de lemne

Marți, 28 noiembrie 2023, polițiștii din Stelnica au depistat doi bărbați, în vârstă de 35 de ani și 52 de ani, din Bordușani, care ar fi tăiat, fără drept, mai mulți arbori dintr-o pădure ce aparține ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 14:20
(873 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României!

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-3 decembrie 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 12:40
(1433 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Jilavele și Albești

Luni, 27 noiembrie 2023, Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit la un incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Jilavele. Jarul căzut din sistemele de încălzire a condus, cel mai ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 11:45
(1245 vizualizări - 0 comentarii)


5

USR propune o bursa cumulată pentru studenții români de pretutindeni

Senatoarea USR Silvia Dinică a depus o inițiativă legislativă care permite cumularea bursei pentru studenții români de pretutindeni cu bursa de excelență olimpică/internațională și cu bursa de performanță ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 11:20
(721 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA în valoare de peste 78,8 milioane de lei, în perioada ianuarie-octombrie 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-octombrie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 78,8 milioane ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 10:25
(1166 vizualizări - 0 comentarii)


7
Cursuri de prim ajutor dedicate jandarmilor ialomițeni

Cursuri de prim ajutor dedicate jandarmilor ialomițeni

În această perioadă, la nivel național, se derulează sesiuni de pregătire a personalului în acordarea primului ajutor de bază. Jandarmii ialomițeni participă zilele acestea la activitățile de instruire ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 10:10
(802 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga din Fetești!

Marți, 28 noiembrie 2023, Stația de Pompare Buliga a înregistrat o avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa. Astfel ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2023, 09:25
(891 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 25 noiembrie a.c., în jurul orelor 13.30, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Țăndărei. În urma testării cu aparatul din dotare ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 15:10
(973 vizualizări - 3 comentarii)


ISU Ialomița: Toate drumurile județene și naționale au fost deschise, 22 de localități sunt afectate de lipsa energiei electrice!

ISU Ialomița: Toate drumurile județene și naționale au fost deschise, 22 de localități sunt afectate de lipsa energiei electrice!

Peste 80 de pompieri au fost la datorie la sfârșit de săptămână pentru înlăturarea efectelor negative generate de Codul Portocaliu/Roșu de ninsori și viscol în Ialomița. Misiunile pompierilor s-au desfășurat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 13:20
(1162 vizualizări - 0 comentarii)


Sindicatul funcționarilor publici «PRO LABOR» Slobozia, în Grevă Generală. Salariații de la Statistică, protest spontan!

Sindicatul funcționarilor publici «PRO LABOR» Slobozia, în Grevă Generală. Salariații de la Statistică, protest spontan!

Salariații din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomita, Agenției Județene pentru Plăți si Inspecție Socială, Casei Județene de Pensii și Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2023, 11:10
(1185 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 5 sectoare de drumuri naționale au fost deschise circulației

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează faptul că a fost reluat traficul pe următoarele sectoare de drumuri naționale din județ: DN2C Buzău-Grivița-Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 17:30
(1205 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Peste 70 de mașini sunt blocate în zăpadă pe drumurile din județ!

Un prim bilanț al Codului Portocaliu de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Ialomița, arată faptul că, la acest moment, echipele de intervenție ale ISU Ialomița ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 12:40
(933 vizualizări - 0 comentarii)


48 de localități din Ialomița sunt deconectate de la rețeaua de energie electrică. Autocar cu cetățeni ucraineni, blocat în zăpadă la Platonești!

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează cu privire la faptul că 48 de localități din județ sunt fără curent electric. Viscolul puternic ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 11:30
(1478 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 12 sectoare de drumuri naționale și județene sunt închise din cauza viscolului!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița informează că, din cauza viscolului puternic și a ninsorii abundente, sunt închise următoarele drumuri: DN3B Făcăeni-Chirana ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 08:30
(2872 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat. S-a activat Planul Roșu de Intervenție!

Iazu: Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat. S-a activat Planul Roșu de Intervenție!

Din cauza viscolului puternic și a ninsorii, un autocar în care se aflau 40 de pasageri s-a răsturnat duminică, 26 noiembrie a.c., în zona localității Iazu. Autoritățile au declanșat Planul Roșu de Intervenție ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 07:40
(2123 vizualizări - 0 comentarii)


ANM: Cod Roșu de viscol în județul Ialomița

Duminică, 26 noiembrie 2023, la ora 06,00, Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Roșu de viscol pentru județele Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Tulcea și Ialomița. Avertizarea ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2023, 07:10
(768 vizualizări - 0 comentarii)


ANM: Cod Portocaliu de viscol în județul Ialomița

ANM: Cod Portocaliu de viscol în județul Ialomița

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Portocaliu de viscol pentru opt județe din țară, printre care și Ialomița. Avertizarea intră în vigoare duminică, 26 noiembrie 2023 ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 14:05
(1197 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Sprijin pentru familiile nevoiașe

Protopopiatul Urziceni: Sprijin pentru familiile nevoiașe

Vineri, 24 noiembrie a.c., elevii Liceului Tehnologic «Sfânta Ecaterina» Urziceni, alături de reprezentanții Protopopiatului Urziceni, au organizat o acțiune umanitară în cadrul căreia șapte familii nevoiașe ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 14:00
(1158 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: A fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de tip Cod Galben și Portocaliu pentru regiunile sudice și sud-estice, ce se vor manifesta prin precipitații însemnate cantitativ, putându-se acumula ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 13:35
(840 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Urziceni. Trei persoane au fost reținute!

Joi, 24 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții pe raza municipiului Urziceni. Descinderile au fost organizate la persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăți ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2023, 13:00
(1651 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele furnizorului de energie electrică vor executa vineri, 24 noiembrie 2023, lucrări de întreținere și reparații la nivelul rețelelor din localitatea Dridu-Snagov. Fără curent, Sursa de Alimentare ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 16:50
(827 vizualizări - 0 comentarii)


Festivalul de Crăciun din Slobozia 2023: «Crăciunul ne aduce pe toți împreună»

Festivalul de Crăciun din Slobozia 2023: «Crăciunul ne aduce pe toți împreună»

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultura și Tineret Slobozia și Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia continuă povestea Festivalului de Crăciun ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 15:50
(1649 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri, 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița au organizat activități de prevenire a victimizării persoanelor, fie prin săvârșirea de infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 15:10
(1026 vizualizări - 2 comentarii)


Deputatul USR Claudiu Năsui: «PSD și PNL vor austeritate doar pentru românii de rând, în timp ce cresc, chiar și de 15 ori, beneficiile clientelei de partid!»

În timp ce îngroapă salariații și antreprenorii în taxe și impozite majorate, PSD și PNL refuză orice măsură care ar tăia din beneficiile clientelei de partid. Ba din contră, majorează aceste beneficii ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 12:30
(1072 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Venituri nete colectate în valoare de peste 1,07 miliarde de lei, în perioada ianuarie-octombrie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 octombrie 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă de peste 1,07 miliarde ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 10:50
(1297 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Ordin de protecție provizoriu pentru că și-a bătut nepotul

Polițiștii din Slobozia au fost sesizați marți, 21 noiembrie 2023, cu privire la faptul un minor, în vârstă de 11 ani, din Grivița, ar fi fost agresat fizic de unchiul său. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:40
(1067 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică

RAJA Constanța: Factura electronică

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este și ea o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:35
(608 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Marți, 21 noiembrie 2023, polițiștii din Stelnica, în timp ce acționau într-un filtru rutier pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au depistat ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:30
(622 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 2 4 5 6 7 8 9 437 438
Ultimele comentarii
Dorian în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Atentie! în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Alex_Nedea în Rudele unui bărbat ucis accidental cer despăgubiri de peste 1 milion de euro 2 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Mihai în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Vasile de la Fetești în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Iosif în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Tanța în Compania Națională de Investiții construiește un cămin cultural în comuna Dridu de Avocat în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Aneta în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Grivițean în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Eu Franț în Meritau mai mult 6 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» un părinte în Consiliul Județean Ialomița extinde termenele de implementare ale proiectelor europene pacanele în Grad de absorbție a fondurilor europene de 68,65% la Consiliul Județean Ialomița Dorian în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Marcela în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» DAN în Slobozia: Pește confiscat de polițiști Unul în Forțe proaspete pentru Jandarmeria Ialomița sa te an în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...