Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA impune «branșarea individuală»

Soluții radicale

Urban SA impune «branșarea individuală»

Operatorul regional de apă Urban SA susține că, la Slobozia, «branșarea individuală» reprezintă singura soluție pentru furnizarea apei potabile conform așteptărilor populației. Potrivit estimărilor oficiale, «branșarea individuală» la nivelul întregului oraș ar putea fi realizată în decursul unui singur an. În cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni, 4 septembrie 2023, directorul general al societății, Adrian Stoicescu, a anunțat că a făcut deja primele demersuri legale pentru atingerea acestui obiectiv. «Am notificat proprietarii de la nivelul a 15 scări de bloc unde sunt mai puțin de 5 proprietari de apartamente care nu sunt „branșați individual“... Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!» a declarat Adrian Stoicescu, printre altele.

Pasul de la opțiune la obligație Avansată până la acest moment la nivel de opțiune, «branșarea individuală» ar putea deveni obligatorie. Adrian Stoicescu, directorul general al Urban SA, a declarat luni, 4 septembrie 2023, în cadrul unei conferințe de presă, că a notificat deja primele scări de bloc cu privire la această obligație: «Am notificat proprietarii de la nivelul a 15 scări de bloc unde sunt mai puțin de 5 proprietari de apartamente care nu sunt „branșați individual“... Acesta a fost criteriul de selecție. Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!». Proprietarii de apartamente notificați de Urban SA Slobozia au la dispoziție 30 de zile pentru a lua o decizie. Adrian Stoicescu susține că obligativitatea racordării individuale este impusă de legislația în vigoare (n.red.: Legea 224 din 2015 pentru modificarea și completarea Legii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006) interzice operatorilor care furnizează apă în cazul în care există «două sisteme de alimentare cu apă care funcționează simultan». Oficialul Urban SA Slobozia a mai susținut că în acest fel beneficiarii serviciilor de apă vor plăti strict cât vor consuma, evitându-se astfel neconcordanțele existente în prezent.

O nevoie care poate fi acoperită într-un an Conform estimărilor oficiale de la acest moment, la nivelul orașului Slobozia există 4000 de apartamente care nu sunt branșate individual la rețeaua de apă a orașului. Adrian Stoicescu susține că toate aceste apartamente ar putea fi branșate în mai puțin de un an: «Dacă există voință la nivel politic și la nivelul administrației locale, problema poate fi soluționată în următorul an. Nu impunem această soluție pentru că oferim și acest serviciu. Dimpotrivă! Capacitatea noastră este de 400 de branșamente individuale pe an. Beneficiarii sunt liberi să aleagă orice firmă autorizată de pe piață!». La nivelul orașului Slobozia există 4 firme autorizate să execute branșamente individuale. Cel mai mic preț de pe piață este însă cel oferit de Urban SA, care execută acest serviciu la prețuri cuprinse între 600 și 1000 de lei. În cadrul conferinței de presă, Adrian Stoicescu a mai precizat că la acest moment, conform analizelor pu­blice, Urban SA furnizează «apă potabilă» în toată aria de operare. Reamintim că, după transformarea sa în operator regio­nal prin preluarea de către Consiliul Jude­țean Ialomița, Urban SA Slobozia asigură furnizarea de apă potabilă în 14 unități administrativ-teritoriale din Ialomița.

12 Septembrie 2023, 15:20 (5520 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Urban SA recomandă branșarea individuală

Comentariile cititorilor:


Contribuabil:
(27 Septembrie 2023, 13:09)
Sesizez pe aceasta cale Inspectoratul de Stat in Constructii, pentru a face verificarile necesare pentru stabilirea legalitatii amplasarii acestor coloane de apa. Toate lucrarile sunt facute fara autorizatii si consider ca structura de rezistenta a blocurilor este afectata.
Astept un punct de vedere!
Arici pansat :
(17 Septembrie 2023, 16:07)
Urban are montate pana la intrarea in blocuri tevi si apometre noi. Dincolo de aceste apometre al caror consum se achita lunar de catre asociatii ,problema consumului,sau a pierderii de apa revine locatarilor ce au dreptul sa nu gaureasca plansee,ziduri,grinzi pentru a facilita pofta aberanta a unui furnizor. In acest moment,Urban factureaza apa apartamentelor ce nu sunt locuite,(alta aberatie )asa ca de de ar aparea IMPUNEREA ? OBLIGATIVITATEA bransament ndividual ? Apa livrata si contorizata de Urban la intrarea in blocuri este achitata.
Mary :
(16 Septembrie 2023, 10:24)
Câinii latră, URBAN S.A. merge mai departe de mână cu Consiliul Local, pe un soare din ce în ce mai șters, mai puțin strălucitor că doar a venit toamna. Totul este zugrăvit într-un tablou urât, respingător, băgat pe gâtul privitorului care plătește mult și-n desat pentru ceva care nu face trebuință. Artizanii acestui lucru desăvârșit se bat pe umeri bucuroși și amical, rânjind mânzește de înfăptuirea lor într-o totală bătaie de joc la adresa celor mulți. URBAN S.A. o enclavă a trecutului odios, o rămășiță a comunismului slinos și împuțit ce ne dă nouă lecții de etică concurențială și valori europene ascunse sub un preș infect rupt și prăfuit cu care se învelesc în fiecare zi cu emanații de putreziciune totală.
Cetāţean nedumerit:
(14 Septembrie 2023, 22:15)
Existā, Protecția consumatorului sau s-Pa desființat? Dacā existā de ce nu se sesizeazā de atâția ani în legāturā cu calitatea apei furnizate de Urban? DSP-ul se mai ocupā cu sānātatea populației? Oficiul Cincurenței ce are de spus despre formarea prețului la apā nepotabilā de cātre Urban? Garda de mediu ce spune despre poluarea apei livrate de Urban? Primāria? Cinsiliul Judetian? Înstituții ale statului pe care le plātim pentru a ne apāra. DNA, existā?
Jee:
(14 Septembrie 2023, 15:53)
Am si eu o curiozitate! Am plecat din oars de ceva vreme si nu inteleg de ce s-a ajuns in acesta situatie cu bransarea individuala? Toate blocurile arata groaznic...sunt ciuruite de gauri, trase tevi de apa, gaze, cablu..etc. Nu era mai practic si mai eficient ca fiecare bloc (asoc. de proprietari) sa isi schimbe tevile de apa recem!? S-a preferat acesta metoda care a devenit si obligatorie? Daca un bloc decide sa schimbe toate tevile si fiecare apartament are montate apometre care e problema? Cand s-a distrus termoficarea orasului nu au luat nicio masura alternativa in sprijinul polulatiei, toata lumea a fost obligata sa isi bage centrala pe gaz sau sa inghete in case. Acum bransarea individuala, presupun sunt firme sau firma care fix cu asta se ocupa. Constat o manipulare mare in oras pe treaba asta!
Cetatean al Sloboziei:
(14 Septembrie 2023, 15:46)
Despre contractele incheiate de URBAN pentru curatarea subsolului blocului?Contracte pe care nu le-a onorat si pentru care a incasat banii de cel putin 6 luni? Cat mai avem de asteptat pana primim notificarea de la URBAN? Si despre facturi la apa emise pentru apartamente(bransate pe vechiul sistem) unde nu locuieste nimeni? Facturi in valoare de 30-40-100 lei?Cand mergi la Urban sa intrebi iti cer adeverinta de la asociatie desi adminiatratorul asociatiei a transmis lista cu apartamentele ne/locuite.
LIPSA DE BUN SIMT :
(14 Septembrie 2023, 12:08)
Platim 15 lei pe litru de apa care este improprie de baut ? Voi chiar nu realizati cand hotarati asa ceva ? 
Cetāţean:
(14 Septembrie 2023, 00:15)
Un alt cetāțean comenta ceva mai înainte cā Urban ar respecta o Decizie ANRSC/2022. Ce nu înțelege lumea este cā acest ANRSC nu face și nu impune prețul apei. Urban și numai Urban a fācut documentația de preț, pe care a înaintat-o spre aprobare la acest ANRSC. Probabil cā aceastā documentație cuprinde elemente care au convins ANRSC cā este un tarif jusificat.Adicā apa este potabilā numai cā datoritā infrastructurii, Urban este nevoit sā facā investiții de înlocuire a conductelor, investiții la stația de filtrare etc și astfel i s-a aprobat acest preț, nesimțit. Acest director tupeist care apare și impune sā ne branșām separat dupā ce impune unilateral un preț hoțesc pe o otravā,sā facā public dosarul de preț și analiza privind potabilitatea apei.
Mary :
(13 Septembrie 2023, 23:40)
Hoțului de hoț îi este frică. URBAN S.A. hoțul care furnizează apă nepotabilă la un preț dublu, îi este frică de moi, "hoții", care am înțeles cât suntem de șantajați, căci cine nu plătește, nu vă avea apă. O golănie pe care acceptăm ani de zile în care niciun politician nu are nimic de obiectat, conștienți fiind de jaful la drumul mare al URBAN S.A.. Cu toate acestea TOȚI CONSUMĂ APĂ PLATĂ, că doar nu or fi tâmpiți să bea apă de la chiuvetă. P.S. Când are de gând ca URBAN S.A. să înapoieze diferența de preț dintre apă "potabilă" și apă tehnică?!
Gigel:
(13 Septembrie 2023, 23:21)
@Curiosul - s-au gandit si altii la foratul putului. Problema este ca apa din subsolul Sloboziei este extraordinar de dura, nu este buna nici macar pe post de apa menajera, va strica repede centrala si masina de spalat. Ar fi nevoie o statie de dedurizare, si implica costuri suplimentare. Solutia este sa iesim in strada, sa ne cerem drepturile, sa puna niste oameni competenti (pe banii nostri) la conducerea Urban, nu prin mecanismul P.C.R. (Pile, Cunostinte, Relatii), oameni care sa fie manevrabili si care sa reprezinte interesele altora (nicidecum nu e vorba de profitul Urban din vanzarea apei catre consumatori, este vorba de cu totul altceva la mijloc, mult mai... murdar).
A mai incercat domnul din imagine aceeasi abordare acum vreo 2 ani, a lipit afise pe toate blocurile din oras, si dupa ce s-a constatat ilegalitatea, a trimis lipitorii de afise sa le dea jos. Atasez si imaginea, sa se vada incompetenta: https://ibb.co/dpNwK8V
Eu:
(13 Septembrie 2023, 20:23)
Pai trebuiesc cumpărate mașini noi,că de sunt folosite și în interes personal. Daca vor să pună apa individual să plătească ei că au salarii destul de bune. Pensionarii cu pensii de mizerie abia își duc traiul de unde bani și pentru fițele celor care gândesc cu .....
Carmen:
(13 Septembrie 2023, 14:12)
Și cine ne obliga sa ne branșăm la apa separat???? Care apa, aia pe care o cumpărăm, ca aia de la robinet nu este potabilă. Destul plătim o apa care nu o putem folosi decât la spălat, acum ne obligați sa dăm bani sa o tragem și separat. Dar poate mulți nu au acești bani.Faceti voi cu banii de la buget,ca tot banii noștri sunt. În nici o țară nu exista asa ceva.Nu știți ce dracu sa mai faceți sa mâncați banii!!!
Cetățean :
(13 Septembrie 2023, 13:59)
Nu scrie in nici o lege că suntem obligați.toti. vreți doar profit.Teava pe casa scării nu este o opțiune.Casele sunt ale noastre nu le găurim cum vreți voi.
Panarame urbane :
(13 Septembrie 2023, 13:44)
Mari tembeli ! Tevile vor traversa apartamentele. Vom face mizerie / concedii= o zi+ disconfort condens tevi,fiindca asa doreste un furnizor?? Avem montate si functionale apometre URBAN la intrarile in scarile de bloc fiecare locatar platind dupa cum consuma,asa cum este normal.De ce intervine URBAN pe spatiul PRIVAT ?? Blocul este spatiul privat al locatarilor care platesc cat contorizeaza URBAN (un furnizor egal cu cel de cablu tv,internet,cu obligatii si indatoriri) De ce este interesat Urban de pierderile din locuinte,de ce este interesat ca sunt locuinte ce platesc la "pausal"? Este alegerea fiecaruia Va plati apa datorata,calculata catre Asociatia Locatari. Asociatia de locatari va plati catre Urban volumul contorizat in apometrul montat de URBAN. Daca sunt diferente intre consumul cumulat/ citit / al apartamentelor si contorul principal,este adaugat la plata, acel volum de apa si aceasta"pierdere" devenind strict problema celor ce aleg sa nu faca apel la bransare individuala . Grava ar fi lipsa contorizarii de orice fel a locuintei(pausal) sau nesimtirea declararii indexului apometrului periodic. De acolo provin diferente mari intre volum livrat si volum apa declarat catre Asociatia locatari,ce oricum se imparte pe nr de locuinte/ scara / si este achitat catre Urban. De ce este interesat un furnizor de banii locatarilor ?? Grija in a livra apa potabila ar fi mai mare decat tampenia cu tevi de apa suplimentare,scari gaurite(slabita rezistenta). Evident La locuinte cu doua bai,patru camere .... sa faci trasee prin apartament chiar daca ai totul functional .... Este incredibil ce poate gandi un tembel odihnit,apartinator unui partid politic.
#pasajladrajna:
(13 Septembrie 2023, 11:59)
Ma obligi, ok. Ne intalnim in instanta, voi cere plata cheltuielilor de bransare, inlocuire gresie si fainata si mobilier baie si bucatarie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 02 Dec 2023
37 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Acțiuni preventive în discotecile rurale

În noaptea de 2 spre 3 ianuarie a.c., polițiștii slobozeni, în colaborare cu agenții Posturilor de Poliție Grivița și Miloșești, au acționat pe raza celor două comune. În acțiunile întreprinse, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 11:53
(13467 vizualizări - 0 comentarii)


Intervenții ale pompierilor

Intervenții ale pompierilor

În primele zile ale noului an, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au avut de furcă. Astfel, în două situații s-a acordat primul ajutor cu echipaje SMURD, s-a intervenit ...[citește_toată_știrea]

5 Ianuarie 2010, 11:41
(13474 vizualizări - 0 comentarii)


La volan fără permis

Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele unui tînăr în vîrstă de 23 ani, din Slobozia, acesta fiind depistat la volanul unui autoturism în prima zi de Crăciun deși nu poseda permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

28 Decembrie 2009, 12:58
(11017 vizualizări - 0 comentarii)


Prinși în flagrant la furat din autoturisme

În noaptea de 24 spre 25 decembrie a.c., în jurul orei 23,40, doi bărbați au fost surprinși în flagrant de polițiști în timp ce încercau să sustragă doi acumulatori ai unui autocamion. Autovehiculul era ...[citește_toată_știrea]

28 Decembrie 2009, 12:58
(10848 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbători Fericite!

Sărbători Fericite!

Redacția Independent vă dorește un Crăciun liniștit, alături de cei dragi. ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 19:00
(10936 vizualizări - 0 comentarii)


5

Eleve, victime ale traficului de minori

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 16:01
(9820 vizualizări - 0 comentarii)


Șoferi băuți implicați în accident

Doi conducători auto, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost implicați într-un accident rutier. De reținut că unul dintre aceștia nu poseda permis de conducere. Așadar, miercuri, 23 decembrie ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 15:12
(12803 vizualizări - 0 comentarii)


7

S-a predat singur

Miercuri, 24 decembrie a.c., în jurul orei 7.30, la Poliția Municipiului Slobozia s-a prezentat Marian P., de 36 ani, din municipiul Slobozia, urmărit din luna februarie 2009. Bărbatul se sustrăgea executării ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 13:00
(12833 vizualizări - 2 comentarii)


Moș Crăciun jandarm

Moș Crăciun jandarm

Cu ocazia Sărbătorilor Crăciunului, jandarmii ialomițeni i-au luat locul lui Moș Crăciun și au împărțit cadouri copiilor cu dizabilități din cadrul Fundației «Trebuie» Fetești. Copiii, într-un cadru emoționant ...[citește_toată_știrea]

24 Decembrie 2009, 12:27
(10940 vizualizări - 0 comentarii)


Atenție la bani!

Marți, 23 decembrie, o femeie din Urziceni a fost victima unei tîlhării. Femeia, în vîrstă de 36 ani, administrator a două magazine din localitate, a fost atacată de doi indivizi ce, prin violență, i-au ...[citește_toată_știrea]

23 Decembrie 2009, 14:06
(10314 vizualizări - 0 comentarii)


Expoziție stradală dedicată Revoluției

Expoziție stradală dedicată Revoluției

Cele mai importante 48 de fotografii exclusive realizate de AGERPRES în timpul Revoluției din Decembrie 1989 pot fi văzute începînd din 21 decembrie 2009, pînă pe 12 ianuarie 2010, în cadrul expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Decembrie 2009, 14:04
(9530 vizualizări - 0 comentarii)


Achizițiile intracomunitare și importurile de legume-fructe, în atenția polițiștilor

Începînd cu data de 15 decembrie 2009, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Ialomița, în colaborare cu comisarii Gărzii Financiare și inspectori ai Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 16:10
(11571 vizualizări - 0 comentarii)


Dosare pentru produse contrafăcute

Polițiștii feteșteni au început urmărirea penală în șapte dosare penale în care sînt cercetați reprezentanții unor agenți economici, societăți comerciale sau persoane fizice, cu puncte de lucru în localitățile ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 16:05
(11761 vizualizări - 0 comentarii)


Infractori după gratii

Doi ialomițeni, cu domiciliul în comuna Jilavele, pe numele cărora existau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost identificați de polițiștii ialomițeni, fiind încarcerați în Penitenciarul ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 15:59
(10370 vizualizări - 0 comentarii)


APIA notifică fermierii

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură revine cu apelul către fermierii notificați pentru clarificarea datelor declarate în cererea de plată. Aceștia sînt obligați să se prezinte în cel mai ...[citește_toată_știrea]

22 Decembrie 2009, 15:38
(12675 vizualizări - 0 comentarii)


Unirea Urziceni vs Liverpool

Unirea Urziceni vs Liverpool

Ghinion teribil pentru Unirea Urziceni la tragerea la sorți Europa League. Singura echipă din România calificată în primăvara europeană, Unirea Urziceni, și-a aflat adversarul din «16»-imile Ligii Europa ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 13:09
(10865 vizualizări - 0 comentarii)


ANM-Sîmbătă și duminică, în sud-est reîncep ninsorile

Prognoza meteorologică pe următoarele trei zile, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, prevede că în cursul zilei sîmbătă, 19 decembrie, în cursul nopții și duminică, 20 decembrie, în sud ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 12:13
(9994 vizualizări - 0 comentarii)


DRUMURI ÎNCHISE

DRUMURI ÎNCHISE

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că peste 150 de polițiști, din care 34 din structurile de siguranță rutieră, sînt angrenați în măsuri de deblocare/dirijare a traficului rutier ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 10:00
(11873 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, în sprijinul oamenilor înzăpeziți

Jandarmii ialomițeni, în sprijinul oamenilor înzăpeziți

Peste 25 de jandarmi din cadrul Detașamentului Urziceni au acționat, în zilele de 16 și 17 decembrie a.c., pentru deszăpezirea participanților la trafic surprinși de viscol. Pe segmentul de șosea Urziceni ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:52
(10011 vizualizări - 1 comentariu)


Brazi confiscați la Fetești

Brazi confiscați la Fetești

8 brazi pentru care nu existau documente de proveniență potrivit legii au fost confiscați de polițiștii feteșteni. Aceștia au acționat joi, 17 decembrie a.c., pe raza municipiului pentru prevenirea și combaterea ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:47
(9583 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea SPORT a fost actualizată!

Nu ratați cele mai noi articole despre sportul ialomițean. ...[citește_toată_știrea]

18 Decembrie 2009, 09:40
(12510 vizualizări - 0 comentarii)


În Ialomița se circulă în condiții de iarnă

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează că pe majoritatea arterelor de pe raza județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă. Nu există tronsoane de drum închise circulației, traficul ...[citește_toată_știrea]

17 Decembrie 2009, 12:46
(11017 vizualizări - 0 comentarii)


Hoți din mașini, prinși în flagrant

Hoți din mașini, prinși în flagrant

Polițiștii au identificat un grup format din patru suspecți, acuzați că au acționat pe raza municipiului Slobozia și orașului Țăndărei, săvîrșind zece furturi din autoturisme. În cursul zilei de miercuri ...[citește_toată_știrea]

17 Decembrie 2009, 12:44
(11241 vizualizări - 0 comentarii)


Viscolul-41 de localități fără energie electrică, Slobozia fără apă

Potrivit subprefectului Gigi Petre, «viscolul a afectat rețelele electrice din întreg județul Ialomița, parțial sau integral 41 de localități rămînînd fără energie electrică». «Noaptea trecută a fost un ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 14:28
(10457 vizualizări - 0 comentarii)


Camioanele de peste 7,5 tone, interzise în trafic de prefectul Teculescu

Camioanele de peste 7,5 tone, interzise în trafic de prefectul Teculescu

Din cauza blocajelor din trafic, prefectul Mădălin Teculescu a emis astăzi, la orele 10,45, o dispoziție prin care interzice circulația autovehiculelor cu o greutate mai mare de 7,5 tone pe raza județului ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 12:47
(9893 vizualizări - 0 comentarii)


Permanență 24 din 24 la sediul DSV

Printr-un comunicat de presă, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că, în perioada 19 decembrie 2009-3 ianuarie 2010, în scopul prevenirii apariției unor evenimente ...[citește_toată_știrea]

16 Decembrie 2009, 12:37
(11370 vizualizări - 0 comentarii)


Atenționare pentru șoferi

Atenționare pentru șoferi

Polițiștii ialomițeni avertizează conducătorii autovehiculelor de mare tonaj că la intrare în localitățile Slobozia și Urziceni au fost instituite filtre ce restricționează accesul mașinilor neechipate ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 14:55
(9037 vizualizări - 1 comentariu)


Bătrân omorât pe loc

Bătrîn omorît pe loc

În localitatea Coșereni s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unui pieton. Astfel, luni, 14 decembrie a.c., în jurul orelor 18,00, pe DN 2, un pieton, în timp ce se angajase în traversarea ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 12:37
(11022 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi în trafic de peste 500 de milioane

Serviciul Rutier Ialomița a monitorizat, în perioada 7-13 decembrie 2009, traficul rutier pe toate arterele importante ale județului. Astfel, polițiștii au aplicat 207 sancțiuni contravenționale, 109 dintre ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 12:28
(10301 vizualizări - 0 comentarii)


Birou pentru eliberarea de caziere judiciare, la Urziceni

De marți, 15 decembrie a.c., și municipiul Urziceni are un Birou pentru eliberarea de certificate de cazier judiciar. Așadar, de la orele 14,00, la sediul Poliției Municipiului Urziceni, a fost inaugurat ...[citește_toată_știrea]

15 Decembrie 2009, 12:18
(13667 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Slobozean în Cartier rezidențial de 12,5 hectare pe DN2A @ghiury în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023 Frantz în Meritau mai mult Ghiury în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Jenel în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ionut în DN2A: Trei persoane au murit pe loc într-un accident rutier masă biliard în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023 @Contribuabil în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Vasile în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @doctoru în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Doctoru în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @contribuabil în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Mary în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Georgiana în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Vladică în Episcopia Sloboziei și Călărașilor cere terenul de sub Catedrala «Înălțarea Domnului» Yang în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Cetățean în Cartier rezidențial de 12,5 hectare pe DN2A Cetățean în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului schimb garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...