Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA impune «branșarea individuală»

Soluții radicale

Urban SA impune «branșarea individuală»

Operatorul regional de apă Urban SA susține că, la Slobozia, «branșarea individuală» reprezintă singura soluție pentru furnizarea apei potabile conform așteptărilor populației. Potrivit estimărilor oficiale, «branșarea individuală» la nivelul întregului oraș ar putea fi realizată în decursul unui singur an. În cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni, 4 septembrie 2023, directorul general al societății, Adrian Stoicescu, a anunțat că a făcut deja primele demersuri legale pentru atingerea acestui obiectiv. «Am notificat proprietarii de la nivelul a 15 scări de bloc unde sunt mai puțin de 5 proprietari de apartamente care nu sunt „branșați individual“... Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!» a declarat Adrian Stoicescu, printre altele.

Pasul de la opțiune la obligație Avansată până la acest moment la nivel de opțiune, «branșarea individuală» ar putea deveni obligatorie. Adrian Stoicescu, directorul general al Urban SA, a declarat luni, 4 septembrie 2023, în cadrul unei conferințe de presă, că a notificat deja primele scări de bloc cu privire la această obligație: «Am notificat proprietarii de la nivelul a 15 scări de bloc unde sunt mai puțin de 5 proprietari de apartamente care nu sunt „branșați individual“... Acesta a fost criteriul de selecție. Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!». Proprietarii de apartamente notificați de Urban SA Slobozia au la dispoziție 30 de zile pentru a lua o decizie. Adrian Stoicescu susține că obligativitatea racordării individuale este impusă de legislația în vigoare (n.red.: Legea 224 din 2015 pentru modificarea și completarea Legii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare nr. 241/2006) interzice operatorilor care furnizează apă în cazul în care există «două sisteme de alimentare cu apă care funcționează simultan». Oficialul Urban SA Slobozia a mai susținut că în acest fel beneficiarii serviciilor de apă vor plăti strict cât vor consuma, evitându-se astfel neconcordanțele existente în prezent.

O nevoie care poate fi acoperită într-un an Conform estimărilor oficiale de la acest moment, la nivelul orașului Slobozia există 4000 de apartamente care nu sunt branșate individual la rețeaua de apă a orașului. Adrian Stoicescu susține că toate aceste apartamente ar putea fi branșate în mai puțin de un an: «Dacă există voință la nivel politic și la nivelul administrației locale, problema poate fi soluționată în următorul an. Nu impunem această soluție pentru că oferim și acest serviciu. Dimpotrivă! Capacitatea noastră este de 400 de branșamente individuale pe an. Beneficiarii sunt liberi să aleagă orice firmă autorizată de pe piață!». La nivelul orașului Slobozia există 4 firme autorizate să execute branșamente individuale. Cel mai mic preț de pe piață este însă cel oferit de Urban SA, care execută acest serviciu la prețuri cuprinse între 600 și 1000 de lei. În cadrul conferinței de presă, Adrian Stoicescu a mai precizat că la acest moment, conform analizelor pu­blice, Urban SA furnizează «apă potabilă» în toată aria de operare. Reamintim că, după transformarea sa în operator regio­nal prin preluarea de către Consiliul Jude­țean Ialomița, Urban SA Slobozia asigură furnizarea de apă potabilă în 14 unități administrativ-teritoriale din Ialomița.

12 Septembrie 2023, 18:20 (5833 vizualizări - 28 comentarii)

Citiți și:
Urban SA investește 6 milioane de lei în reabilitarea stației de epurare a Sloboziei
Rețeaua de canalizare a Sloboziei trebuie reabilitată
«Epurarea verde» de la Stația de Epurare a Sloboziei
Slobozia: Urban SA recomandă branșarea individuală

Comentariile cititorilor:


Contribuabil:
(27 Septembrie 2023, 16:09)
Sesizez pe aceasta cale Inspectoratul de Stat in Constructii, pentru a face verificarile necesare pentru stabilirea legalitatii amplasarii acestor coloane de apa. Toate lucrarile sunt facute fara autorizatii si consider ca structura de rezistenta a blocurilor este afectata.
Astept un punct de vedere!
Arici pansat :
(17 Septembrie 2023, 19:07)
Urban are montate pana la intrarea in blocuri tevi si apometre noi. Dincolo de aceste apometre al caror consum se achita lunar de catre asociatii ,problema consumului,sau a pierderii de apa revine locatarilor ce au dreptul sa nu gaureasca plansee,ziduri,grinzi pentru a facilita pofta aberanta a unui furnizor. In acest moment,Urban factureaza apa apartamentelor ce nu sunt locuite,(alta aberatie )asa ca de de ar aparea IMPUNEREA ? OBLIGATIVITATEA bransament ndividual ? Apa livrata si contorizata de Urban la intrarea in blocuri este achitata.
Mary :
(16 Septembrie 2023, 13:24)
Câinii latră, URBAN S.A. merge mai departe de mână cu Consiliul Local, pe un soare din ce în ce mai șters, mai puțin strălucitor că doar a venit toamna. Totul este zugrăvit într-un tablou urât, respingător, băgat pe gâtul privitorului care plătește mult și-n desat pentru ceva care nu face trebuință. Artizanii acestui lucru desăvârșit se bat pe umeri bucuroși și amical, rânjind mânzește de înfăptuirea lor într-o totală bătaie de joc la adresa celor mulți. URBAN S.A. o enclavă a trecutului odios, o rămășiță a comunismului slinos și împuțit ce ne dă nouă lecții de etică concurențială și valori europene ascunse sub un preș infect rupt și prăfuit cu care se învelesc în fiecare zi cu emanații de putreziciune totală.
Cetāţean nedumerit:
(15 Septembrie 2023, 01:15)
Existā, Protecția consumatorului sau s-Pa desființat? Dacā existā de ce nu se sesizeazā de atâția ani în legāturā cu calitatea apei furnizate de Urban? DSP-ul se mai ocupā cu sānātatea populației? Oficiul Cincurenței ce are de spus despre formarea prețului la apā nepotabilā de cātre Urban? Garda de mediu ce spune despre poluarea apei livrate de Urban? Primāria? Cinsiliul Judetian? Înstituții ale statului pe care le plātim pentru a ne apāra. DNA, existā?
Jee:
(14 Septembrie 2023, 18:53)
Am si eu o curiozitate! Am plecat din oars de ceva vreme si nu inteleg de ce s-a ajuns in acesta situatie cu bransarea individuala? Toate blocurile arata groaznic...sunt ciuruite de gauri, trase tevi de apa, gaze, cablu..etc. Nu era mai practic si mai eficient ca fiecare bloc (asoc. de proprietari) sa isi schimbe tevile de apa recem!? S-a preferat acesta metoda care a devenit si obligatorie? Daca un bloc decide sa schimbe toate tevile si fiecare apartament are montate apometre care e problema? Cand s-a distrus termoficarea orasului nu au luat nicio masura alternativa in sprijinul polulatiei, toata lumea a fost obligata sa isi bage centrala pe gaz sau sa inghete in case. Acum bransarea individuala, presupun sunt firme sau firma care fix cu asta se ocupa. Constat o manipulare mare in oras pe treaba asta!
Cetatean al Sloboziei:
(14 Septembrie 2023, 18:46)
Despre contractele incheiate de URBAN pentru curatarea subsolului blocului?Contracte pe care nu le-a onorat si pentru care a incasat banii de cel putin 6 luni? Cat mai avem de asteptat pana primim notificarea de la URBAN? Si despre facturi la apa emise pentru apartamente(bransate pe vechiul sistem) unde nu locuieste nimeni? Facturi in valoare de 30-40-100 lei?Cand mergi la Urban sa intrebi iti cer adeverinta de la asociatie desi adminiatratorul asociatiei a transmis lista cu apartamentele ne/locuite.
LIPSA DE BUN SIMT :
(14 Septembrie 2023, 15:08)
Platim 15 lei pe litru de apa care este improprie de baut ? Voi chiar nu realizati cand hotarati asa ceva ? 
Cetāţean:
(14 Septembrie 2023, 03:15)
Un alt cetāțean comenta ceva mai înainte cā Urban ar respecta o Decizie ANRSC/2022. Ce nu înțelege lumea este cā acest ANRSC nu face și nu impune prețul apei. Urban și numai Urban a fācut documentația de preț, pe care a înaintat-o spre aprobare la acest ANRSC. Probabil cā aceastā documentație cuprinde elemente care au convins ANRSC cā este un tarif jusificat.Adicā apa este potabilā numai cā datoritā infrastructurii, Urban este nevoit sā facā investiții de înlocuire a conductelor, investiții la stația de filtrare etc și astfel i s-a aprobat acest preț, nesimțit. Acest director tupeist care apare și impune sā ne branșām separat dupā ce impune unilateral un preț hoțesc pe o otravā,sā facā public dosarul de preț și analiza privind potabilitatea apei.
Mary :
(14 Septembrie 2023, 02:40)
Hoțului de hoț îi este frică. URBAN S.A. hoțul care furnizează apă nepotabilă la un preț dublu, îi este frică de moi, "hoții", care am înțeles cât suntem de șantajați, căci cine nu plătește, nu vă avea apă. O golănie pe care acceptăm ani de zile în care niciun politician nu are nimic de obiectat, conștienți fiind de jaful la drumul mare al URBAN S.A.. Cu toate acestea TOȚI CONSUMĂ APĂ PLATĂ, că doar nu or fi tâmpiți să bea apă de la chiuvetă. P.S. Când are de gând ca URBAN S.A. să înapoieze diferența de preț dintre apă "potabilă" și apă tehnică?!
Gigel:
(14 Septembrie 2023, 02:21)
@Curiosul - s-au gandit si altii la foratul putului. Problema este ca apa din subsolul Sloboziei este extraordinar de dura, nu este buna nici macar pe post de apa menajera, va strica repede centrala si masina de spalat. Ar fi nevoie o statie de dedurizare, si implica costuri suplimentare. Solutia este sa iesim in strada, sa ne cerem drepturile, sa puna niste oameni competenti (pe banii nostri) la conducerea Urban, nu prin mecanismul P.C.R. (Pile, Cunostinte, Relatii), oameni care sa fie manevrabili si care sa reprezinte interesele altora (nicidecum nu e vorba de profitul Urban din vanzarea apei catre consumatori, este vorba de cu totul altceva la mijloc, mult mai... murdar).
A mai incercat domnul din imagine aceeasi abordare acum vreo 2 ani, a lipit afise pe toate blocurile din oras, si dupa ce s-a constatat ilegalitatea, a trimis lipitorii de afise sa le dea jos. Atasez si imaginea, sa se vada incompetenta: https://ibb.co/dpNwK8V
Eu:
(13 Septembrie 2023, 23:23)
Pai trebuiesc cumpărate mașini noi,că de sunt folosite și în interes personal. Daca vor să pună apa individual să plătească ei că au salarii destul de bune. Pensionarii cu pensii de mizerie abia își duc traiul de unde bani și pentru fițele celor care gândesc cu .....
Carmen:
(13 Septembrie 2023, 17:12)
Și cine ne obliga sa ne branșăm la apa separat???? Care apa, aia pe care o cumpărăm, ca aia de la robinet nu este potabilă. Destul plătim o apa care nu o putem folosi decât la spălat, acum ne obligați sa dăm bani sa o tragem și separat. Dar poate mulți nu au acești bani.Faceti voi cu banii de la buget,ca tot banii noștri sunt. În nici o țară nu exista asa ceva.Nu știți ce dracu sa mai faceți sa mâncați banii!!!
Cetățean :
(13 Septembrie 2023, 16:59)
Nu scrie in nici o lege că suntem obligați.toti. vreți doar profit.Teava pe casa scării nu este o opțiune.Casele sunt ale noastre nu le găurim cum vreți voi.
Panarame urbane :
(13 Septembrie 2023, 16:44)
Mari tembeli ! Tevile vor traversa apartamentele. Vom face mizerie / concedii= o zi+ disconfort condens tevi,fiindca asa doreste un furnizor?? Avem montate si functionale apometre URBAN la intrarile in scarile de bloc fiecare locatar platind dupa cum consuma,asa cum este normal.De ce intervine URBAN pe spatiul PRIVAT ?? Blocul este spatiul privat al locatarilor care platesc cat contorizeaza URBAN (un furnizor egal cu cel de cablu tv,internet,cu obligatii si indatoriri) De ce este interesat Urban de pierderile din locuinte,de ce este interesat ca sunt locuinte ce platesc la "pausal"? Este alegerea fiecaruia Va plati apa datorata,calculata catre Asociatia Locatari. Asociatia de locatari va plati catre Urban volumul contorizat in apometrul montat de URBAN. Daca sunt diferente intre consumul cumulat/ citit / al apartamentelor si contorul principal,este adaugat la plata, acel volum de apa si aceasta"pierdere" devenind strict problema celor ce aleg sa nu faca apel la bransare individuala . Grava ar fi lipsa contorizarii de orice fel a locuintei(pausal) sau nesimtirea declararii indexului apometrului periodic. De acolo provin diferente mari intre volum livrat si volum apa declarat catre Asociatia locatari,ce oricum se imparte pe nr de locuinte/ scara / si este achitat catre Urban. De ce este interesat un furnizor de banii locatarilor ?? Grija in a livra apa potabila ar fi mai mare decat tampenia cu tevi de apa suplimentare,scari gaurite(slabita rezistenta). Evident La locuinte cu doua bai,patru camere .... sa faci trasee prin apartament chiar daca ai totul functional .... Este incredibil ce poate gandi un tembel odihnit,apartinator unui partid politic.
#pasajladrajna:
(13 Septembrie 2023, 14:59)
Ma obligi, ok. Ne intalnim in instanta, voi cere plata cheltuielilor de bransare, inlocuire gresie si fainata si mobilier baie si bucatarie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
14 Iul 2024
197 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

25 de ialomițeni, cercetați pentru braconaj piscicol

30 de infracțiuni constatate, 84 de sancțiuni contravenționale aplicate, 65,5 kg de pește și 18 unelte pentru pescuit confiscate, reprezintă succint rezultatele celor 87 de acțiuni și controale desfășurate ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2010, 16:46
(23751 vizualizări - 2 comentarii)


43 de locuri de muncă în străinătate

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița aduce la cunoștința celor interesați că, prin intermediul rețelei EURES, sînt disponibile 43 locuri de muncă în străinătate. Astfel, în Marea ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2010, 13:07
(20447 vizualizări - 0 comentarii)


Sprijin financiar pentru producătorii de lapte

Producătorii de lapte pot solicita, pînă la data de 14 mai 2010, sprijin financiar destinat deținătorilor de cotă care au livrat lapte în anul de cotă 2008-2009. Potrivit legislației în domeniu, în funcție ...[citește_toată_știrea]

29 Aprilie 2010, 08:16
(22683 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Au «spart» aparatul de jocuri electronice

În cursul după-amiezii de marți, 27 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Țăndărei au depistat pe raza localității trei tineri al căror comportament era suspect. După legitimarea ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 16:00
(23070 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: «Șofer» fără permis

Marți, 27 aprilie, polițiștii feteșteni au depistat, pe o stradă din localitate, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 33 de ani din județul Harghita. Procedînd la legitimarea acestuia, ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:59
(19401 vizualizări - 0 comentarii)


Sărățeni: Au furat fier vechi din curțile oamenilor

Marți, 27 aprilie a.c., polițiștii din Sărățeni au fost sesizați de trei bătrîne din localitate despre faptul că, în seara zilei de 26 aprilie, trei persoane de sex masculin, pe care nu le cunosc, folosindu ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:57
(22548 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Infractor dus la pușcărie

În cursul zilei de marți, 27 aprilie, polițiștii din Urziceni au desfășurat activități pentru depistarea unui bărbat, de 26 de ani, din localitatea Bărbulești, pe numele căruia exista un mandat de executare ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:56
(25493 vizualizări - 0 comentarii)


Sancțiuni în trafic

Marți, 27 aprilie, timp de două ore, polițiștii rutieri din Slobozia și din cadrul Posturilor de Poliție arondate municipiului, au acționat în 9 filtre, în principalele puncte de acces la intrare și ieșire ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:56
(27803 vizualizări - 0 comentarii)


Crescătorii de ovine/caprine pot solicita subvenții

«Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură anunță că, în perioada 28 aprilie-31 mai 2010, crescătorii de ovine/caprine pot solicita Plata Națională Directă Complementară pentru sectorul zootehnie ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:55
(12179 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Transport ilegal de animale

Marți, 27 aprilie, polițiștii slobozeni aflați într-un filtru pe DN21 din municipiu, au depistat o autoutilitară cu numere de înmatriculare străine, la volanul căruia se afla un tînăr, de 22 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:54
(20330 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Copii la furat din autoturisme

În cursul nopții trecute, respectiv 27 spre 28 aprilie, o patrulă mixtă de siguranță publică a observat, pe o stradă din Urziceni, un grup de patru persoane care, la vederea autospecialei poliției, au fugit ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:53
(23809 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: La volan fără permis

În cursul nopții de luni spre marți, respectiv 26 spre 27 aprilie, puțin după miezul nopții, o echipă mixtă de siguranță publică aflată în serviciul de patrulare pe raza municipiului Slobozia, a oprit pentru ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:51
(23344 vizualizări - 0 comentarii)


Săveni: Șofer beat, prins de polițiști

Un bărbat de 30 de ani, din comuna Săveni este cercetat penal de polițiști după ce acesta a fost depistat în cursul zilei de luni, 26 aprilie, conducînd pe DJ 201 un autoturism deși consumase băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:50
(14113 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Motociclist accidentat

La începutul săptămînii, luni, 26 aprilie, pe Bulevardul Unirii din Slobozia s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unui tînăr de 18 ani, din localitate. Pe scurt ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:49
(20578 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Hoți prinși de polițiști

Luni, 26 aprilie, polițiștii din Ciochina au fost sesizați de un localnic despre faptul că în perioada noiembrie 2009-25 aprilie 2010, persoane necunoscute i-ar fi sustras dintr-o fîntînă aflată în curtea ...[citește_toată_știrea]

28 Aprilie 2010, 15:48
(22939 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Sport a fost actualizată!

Cele mai noi știri din sportul ialomițean. ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 17:08
(12320 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri de mică publicitate din Ialomița. ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 16:54
(13769 vizualizări - 0 comentarii)


6 ialomițeni, judecați pentru trafic de minori

Șase persoane, dintre care una în stare de arest preventiv, au fost trimise în judecată pentru trafic de minori. Suspecții, prin violențe și amenințări, au exploatat din punct de vedere sexual mai multe ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 16:49
(19382 vizualizări - 0 comentarii)


Problema celor 6 loturi de teren atribuite de Primărie Episcopiei: PS Vincențiu invocă prefectului Teculescu Legea Cultelor

La scurt timp după publicarea pe site-ul nostru a articolului «Eu cînd vreau să fluier, fluier!/Prefectul Teculescu fluieră în Biserica Consiliului Local Slobozia», Preasfințitul Vincențiu ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 12:57
(22599 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 7000 de pachete de țigări, confiscate

Peste 7000 de pachete de țigări, confiscate

Peste 7000 de pachete de țigări, fără documente de proveniență, ce aveau aplicate timbre emise de autoritățile Republicii Moldova, au fost ridicate în vederea confiscării luni, 26 aprilie, de polițiștii ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 12:22
(20481 vizualizări - 0 comentarii)


Comunicat APIA: În atenția producătorilor de lapte

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește producătorilor de lapte că pot solicita, pînă la data de 30 aprilie 2010, acordarea cotelor din rezerva națională. Potrivit Ordinului nr. ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 08:51
(23260 vizualizări - 0 comentarii)


Traian: A intrat cu mașina în stîlp

Duminică, 25 aprilie, pe raza comunei Traian, s-a produs un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, provocat de un șofer aflat în stare avansată de ebrietate. Polițiștii au stabilit că în timp ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:22
(27858 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Și-a amenințat vecina că o calcă cu mașina

Sîmbătă, 24 aprilie, agenții Postului de Poliție Făcăeni au fost sesizați prin 112, de către o localnică, de 37 de ani, despre faptul că vecinul său, aflat în stare de ebrietate, a amenințat că o va accidenta ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:22
(22507 vizualizări - 3 comentarii)


Fetești: Mai multe mașini avariate din cauza unui șofer băut

În noaptea de sîmbătă spre duminică, respectiv 24 spre 25 aprilie a.c., agenții Biroului Rutier Fetești au fost sesizați că pe Strada Călărași, din municipiu, s-a produs o tamponare în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:22
(22048 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La furat dintr-o școală

În cursul dimineții de sîmbătă, 24 aprilie, Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de directorul unei școli din localitate, despre faptul că în cursul nopții de 23 spre 24 aprilie, persoane necunoscute ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:21
(25241 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiuni pentru siguranța publică

În noaptea de sîmbătă spre duminică, respectiv 24 spre 25 aprilie, polițiștii slobozeni au organizat o acțiune în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului Județean al Jandarmeriei și ale Serviciului ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:21
(23848 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Hoți prinși de polițiști

Sîmbătă, 24 aprilie, polițiștii din Bordușani au fost sesizați de către o localnică, de 65 de ani, despre faptul că în noaptea anterioară, persoane necunoscute i-au furat din curtea locuinței și dintr-o ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:20
(25841 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Viteza face victime

Duminică, 25 aprilie, polițiștii din Urziceni au fost sesizați prin 112, despre producerea unui accident de circulație. Accidentul s-a produs pe DJ203B, pe raza localității Gîrbovi, și s-a soldat cu vătămarea ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:20
(24034 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi aplicate de polițiștii din Urziceni și Fierbinți-Tîrg

Sîmbătă, 24 aprilie, polițiștii din Urziceni au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea faptelor cu violență, a furturilor din buzunare, de și din auto, a comerțului ilicit ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:19
(20245 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Beat la volan

O echipă de siguranță publică ce acționa pe raza municipiului Urziceni a oprit pentru control, duminică, 25 aprilie, un autoturism înmatriculat în Spania, la volanul căruia se afla un localnic, de 35 de ...[citește_toată_știrea]

27 Aprilie 2010, 00:18
(28730 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Eu în Slobozia: Constructorii promit că Sala Polivalentă va fi gata în 2 ani Lady x în Urziceni: Anchetă in rem pentru «tentativă la omor». Un tânăr a fost înjunghiat de 20 de ori! MMC în Vocea de cinci octave Anonim în Ialomița: Braconieri pedepsiți ca în «Vestul Sălbatic» Eu în Primul meci, prima victorie! Gogu în Ialomița: Procent de promovare de 77,21% la Bacalaureat 2024 COLDEA în Deponenții CAR Învățământ Slobozia riscă să nu-și recupereze banii Hai,Unirea! în Primul meci, prima victorie! suporter în Primul meci, prima victorie! nascut in Slobozia în Primul meci, prima victorie! Corcodel de la Dumitresti în Urziceni: Anchetă in rem pentru «tentativă la omor». Un tânăr a fost înjunghiat de 20 de ori! Lucia în Ialomița: Procent de promovare de 77,21% la Bacalaureat 2024 Vigi în Slobozia: Constructorii promit că Sala Polivalentă va fi gata în 2 ani Gogu în Ialomița: Procent de promovare de 77,21% la Bacalaureat 2024 Mariana în Poliția ialomițeană a rămas din nou fără conducere. Comisarul șef Daniel Alexandru Radu s-a întors la IGPR! Câhh în Poliția ialomițeană a rămas din nou fără conducere. Comisarul șef Daniel Alexandru Radu s-a întors la IGPR! Miti în Slobozia: Constructorii promit că Sala Polivalentă va fi gata în 2 ani Amarean în Constructorul amenință cu închiderea Plajei «Zorilor» Maria în Intenție de concediere colectivă la o fabrică de confecții din Fetești Mihaela în Constructorul amenință cu închiderea Plajei «Zorilor»

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...