Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Percheziții la Consiliul Județean Ialomița și Spitalul Slobozia! În vizor: președintele Silvian Ciupercă!

Percheziții la Consiliul Județean Ialomița și Spitalul Slobozia! În vizor: președintele Silvian Ciupercă!

Silvian Ciupercă are calitatea de SUSPECT în dosarul DNA!

Miercuri, 29 octombrie 2014, la primele ore ale dimineții, anchetatorii DNA au descins la sediul Consiliului Județean Ialomița, dar și la sediul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Acțiunea ar viza anumite licitații derulate la Spitalul Slobozia, deciziile președintelui Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, în ceea ce privește activitatea celei mai mari unități spitalicești din județ fiind, de asemenea, vizate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. În cauză se vorbește despre «corupție» și «infracțiuni asimilate corupției».
Potrivit unui comunicat de presă al DNA, «procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Secția de Combatere a Infracțiunilor Conexe Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvîrșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014. În cursul zilei de 29 octombrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sînt efectuate percheziții domiciliare în 30 de locații situate în municipiul București și județele Ialomița și Călărași, din care 3 sînt la instituții publice de interes local, iar restul la sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei».

UPDATE 1 Una dintre perchezițiile domiciliare a vizat apartamentul din Țăndărei al președintelui Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă. Astfel, la orele 6,00, mascații s-au înființat la domiciliul președintelui Ciupercă, în scurt timp acesta fiind coborît și urcat în duba anchetatorilor. Un alt aspect deosebit de interesant este acela că, alături de Silvian Ciupercă, în vehiculul anchetatorilor a urcat și soția acestuia, Sabina Ciupercă.

UPDATE 2 Perchezițiile de la sediul Consiliului Județean Ialomița vizează și alte licitații organizate de instituție. În vizorul anchetatorilor au intrat responsabilii Serviciului Achiziții din cadrul Consiliului Județean Ialomița.

UPDATE 3 Surse din cadrul anchetei ne-au precizat că președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, ar fi condus spre sediul DNA București, pentru continuarea audierilor.

UPDATE 4 Unul dintre vicepreședinții Consiliului Județean Ialomița, Ioan Martin, a declarat privitor la ancheta DNA: «Este vizat Serviciul Achiziții... Se fac copii după mai multe documente ce vizează proceduri de achiziții!».

UPDATE 5 Potrivit hotnews.ro, președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciuperca, ar fi cercetat pentru intervenții la șeful ANAF Ialomita în rezolvarea problemei falimentului fabricii Ultex Țăndărei.

UPDATE 6 Președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, a revenit la sediul Consiliului Județean Ialomița în jurul orelor 12,00, confirmîndu-le ziariștilor prezenți că domiciliul său a fost percheziționat în cursul dimineții de miercuri, 29 octombrie 2014. De asemenea, Ciupercă a adăugat că va organiza o conferință de presă.

UPDATE 7 Potrivit agerpres, șeful Consiliului Județean Ialomița este cercetat pentru intervenții la ANAF în rezolvarea problemei falimentului fabricii Ultex Țăndărei (surse).

UPDATE 8 Potrivit realitatea.net, «din cercetările penale efectuate au rezultat indicii temeinice că la instigarea numitului CIUPERCĂ VASILE SILVIAN, președintele Consiliului Județean Ialomița, un consilier al Corpului de Control/Ministerul Sănătății, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a întocmit în fals un raport de control la spital». De asemenea, «din cercetările penale efectuate ulterior, au rezultat indicii temeinice că în aceeași perioadă, aprilie-mai 2014, numitul CIUPERCĂ VASILE SILVIAN, președintele Consiliului Județean Ialomița, abuzînd de prerogativele funcției sale, avînd un ascendent asupra subordonaților săi, i-a determinat pe membrii comisiei de licitație din cadrul Consiliului Județean Ialomița, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, să-și îndeplinească în mod defectuos atribuțiile de serviciu, în sensul atribuirii în mod fraudulos a contractului de concesiune pentru suprafațade 495,6593 ha, teren agricol aparținînd domeniului privat al Consiliului Județean Ialomița, societății SC GREEN HARVEST SRL, ( cel de-al doilea ofertant clasat, la licitația publică), favorizînd interesele societății în detrimentul bugetului local Ialomița, prejudicindu-se astfel bugetul local Ialomița cu suma de 198.263,32 lei, pentru fiecare an din cei 35 de ani ai duratei pentru care s-a încheiat contractul».

UPDATE 9 Ieșit din sediul Consiliului Județean Ialomița, președintele Silvian Ciupercă a declarat: «NU am nicio calitate în acest dosar! (...) Au emis mandate de percheziție domiciliară la apartamentul meu din Țăndărei, pentru mașina personală și pentru mașina instituției. Nu s-a găsit nimic în urma acestor percheziții. (...) Eu NU am nicio calitate în acest dosar, nu mi-au explicat nimic cu privire la această acțiune!».

UPDATE 10 Consilierii județeni l-au aplaudat pe Silvian Ciupercă. Președintele Consiliului Județean Ialomița și-a susținut nevinovăția în plen!
Imediat după ce a asistat la perchezițiile desfășurate la apartamentul său din Țăndărei și la sediul Consiliului Județean Ialomița, președintele Silvian Ciupercă a prezidat ședința ordinară Consiliului, de la Centrul Cultural «Ionel Perlea». La finalul dezbaterilor, acesta le-a expus consilierilor prezenți concluziile sale cu privire la cercetările pe care le efectuează procurorii Direcției Naționale Anticorupție.
«Nu m-am alăturat promovării corupției!» Cu cîteva minute înainte de finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean Ialomița, președintele Silvian Ciupercă și-a exprimat opiniile cu privire la suspiciunile pe care DNA le-a făcut cu privire la persoana sa. Concluzia declarației pe care a făcut-o în fața consilierilor din subordinea aparatului administrativ pe care îl conduce a fost aceea că el se consideră nevinovat. «Eu nu m-am alăturat celor mai periculoși oameni ai planetei pentru promovarea deliberată a corupției la nivelul județului Ialomița. Acesta este cel mai urît lucru care se petrece într-un județ care este un simbol pentru administrația centrală de stăruință și strădanie, așa cum ne știți și așa cum lucrăm de 10 ani împreună!» a declarat președintele Consiliului Județean Ialomița. La final, Silvian Ciupercă și-a încheiat discursul pozînd în victimă: «Ceea ce s-a întîmplat astăzi este vina celor care au promovat acest lucru... Instituția, așa cum vedeți, funcționează!». Cuvintele președintelui Ciupercă i-au înduioșat pe consilierii județului care au aplaudat frenetic discursul...

UPDATE 11 În urmă cu puțin timp, procurorii DNA au părăsit sediul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, instituție vizată în ancheta demarată astăzi la Slobozia. De la spital, organele judiciare au ridicat mai multe documente de achiziții, precum și raportul întocmit de Corpul de Control al Ministerului Sănătății și cel al Camerei de Conturi Ialomița. Respectivele documente au fost realizate de cele două entități cu ocazia controalelor efectuate la Spitalul Slobozia în lunile ianuarie și aprilie 2014. Să completăm că anchetatorii DNA au verificat birourile managerului Spitalului Județean de Urgență Slobozia, cel al șefului Serviciului Achiziții, precum și cel al șefului Serviciului Juridic.

UPDATE 12 Potrivit unor surse din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, în ceea ce privește acțiunea de miercuri, 29 octombrie 2014, se precizează că procurorii au constituit un dosar penal pentru activități de corupție și asimilate corupției. Scopul perchezițiilor efectuate a fost de strîngere a probelor pentru identificarea persoanelor care au comis faptele menționate mai sus. De asemenea, potrivit materialului de urmărire penală, au fost reținute mai multe fapte de natură penală, perchezițiile urmînd a proba și definitva activitatea infracțională a persoanelor implicate. Cu alte cuvinte, anchetatorii la acest moment au un dosar de urmărire penală in rem (cu referire la fapte produse) și încearcă adunarea de probe pentru transformarea acestui dosar în in persona (cu referire la persoanele care au comis faptele). În concluzie, persoanele vizate de perchezițiile de miercuri, 29 octombrie 2014, au calitatea de SUSPECȚI.

29 Octombrie 2014, 07:20 (85471 vizualizări - 125 comentarii)

Citiți și:
Consiliul Județean Ialomița trebuie să modernizeze spitalul pe care îl administrează!
Președintele Victor Moraru «presează» medicii pentru a o accepta pe Mariana Iancu
Mariana Iancu, acuzată public de «management defectuos»
Rendez-vous cu gherila PFA a dr Olaru
Invitație la protest prin SMS

Comentariile cititorilor:


alex:
(5 Noiembrie 2014, 13:36)
cum  ? Incompatibilul Musoiu a scapat curat ?, nu-mi vine sa cred...nu e vorba numai de achizitiile de la Spital, ar trebui sa verifice tot ce se numeste achizitii de servicii ale CJI, incepand cu cele de la asigurarea pazei, unde au facut cea mai mare magarie, pentru ca Dumitrascu adm. la Progroup nu mai facea fata cu mita si darile catre stat , au infiintat firme de paza fantoma, care nu au nici o legatura cu paza, in special cea pe numele lui Dragos seful TSD Ialomita ( care i-i matura gunoaile lui Ciuperca si lui Musoiu (invart banii pana se pierde urma). Colegi de la DNA intrati adanc in increngatura achizitiilor si afacerilor CJI conduse de Ciuperca, Musoiu si seful de la achizitii Valcan. a si era sa uit....noul distribuitor de " apa potabila" la Slobozia in curand va fi RAJA Constanta iarasi Ciuperca, Stoica vor vinde URBAN haideti pe 16 la vot sa schimbam comunistii din Ialomita
Votat de votant!:
(2 Noiembrie 2014, 12:24)
Haideți la vot și lăsați frustrările!
Angela:
(2 Noiembrie 2014, 09:17)
Apartamentul in care locuieste Ciuperca este  doar de fatada , omul asta pozeaza de ani buni in om cinstit si corect , sarac si amarat ca o mironosita si cand colo este curva satului.  Oamenii care il cunosc stiu ca este un om razbunator si de aceea se feresc sa vorbeasca iar cercul celor care cunosc " afacerile" lui Ciuperca este foarte restrans. Si da este adevarat , apartamentul in care locuieste Ciuperca nu este singura lui proprietate. Sper ca cei care fac cercetari sa fie oameni competenti si sa nu fie doar o ancheta de fatada si sa mearga pana la capat. ACUM DEPINDE SI DE CINE VA CASTIGA ALEGERILE, CA DE " O  MANA  SPALA PE ALTA"  SI HOT LA  HOT NU-SI SCOATE OCHI"  PARDON - AM VRUT SA SCRIU CORB NU HOT  DAR MI-A SCAPAT.
WOW:
(2 Noiembrie 2014, 08:36)
"Un popor care votează corupți, impostori, hoți și trădători, nu este victimă, este complice" George Orwell
Gheorghe:
(1 Noiembrie 2014, 13:06)
ancheta continua sau a fost doar o fasaiala . presa a spus doar de perchezitii si mai departe a tacut- de ce - au dat foc si apoi au fugit cuprinsi de panica
Aurel:
(1 Noiembrie 2014, 09:50)
Da, poza cu vila! Cum e vila? E săracă? Vilă săracă....Ciupercă săracu'! Și în examene bac și-a introdus sărăcia! Corupție peste tot!!!!!!
deng xiaoping:
(31 Octombrie 2014, 23:47)
Poate ar fi bine sa puneti poze si cu vila. Sa vedem si noi cat de mare este! Si eventual cu masinile pe care le invarte domnu'
EU:
(31 Octombrie 2014, 21:40)
Buhuhu nu mai blestema ca te vor ajunge .Te temi de ceva????????????EU NU.
Pește:
(31 Octombrie 2014, 18:44)
Hoții de la bac!!!! Huuoooo! Șpăgari! De ani de zile învârteau mita! Ce face justiția?! Lăsați Hoții să fie profesori în viitor????
Fanfan:
(31 Octombrie 2014, 16:03)
Sa spui de un politician ca e incoruptibil, e ca si cum i-ai pune unei mitze o oala de smintina in fata, unui hot i-ai da drumul in seiful bancii Elvetiei iar pe Base l-ai pune sa aleaga intre o Elena.
Cugito:
(31 Octombrie 2014, 15:38)
Don Ciuperca, v-a cam expirat termenul de garantie. Orice garnitura se mai schimba din cind in cind chiar daca si-a facut treaba, cu atit mai mult cind incepe sa dea rateuri. Mi-e teama ca in curind veti fi rechemat in service. Rugati-va ca tehnicienii sa aiba mina flausata si vaselina pe aproape.
cetatean:
(31 Octombrie 2014, 15:01)
pentru Victor.Nu știu cine ești, eu am relatat acolo adevărul cu specificația că nu am simpatii politice asimilate populismului stângii, nu mă aștept să faci comentarii coerente și politicoase ținând seamă de faptul că ai un nume predestinat minciunii și propagării, hoției și ceace postezi cu siguranță ai plagiat.Dragă victor cu v mic pentru că începând de lunea viitoare după alegerii o să te desumflii sigur.Cred că celalat nume nu este viorel cu v mic.
Mita la bac:
(31 Octombrie 2014, 15:00)
Dar cu bacul cum rămâne? Ce-au făcut anchetele? Era grup infracțipnal cu inspectoratul in frunte! I-ați iertat pe nenorociți?
Buhuhu:
(31 Octombrie 2014, 14:54)
Draga mea acolo să te ducă dumnezeu si apoi la morga la cât rau faci, o să îți ia gura și mâinile într-o zi alea cu care scrii , AȘA SĂ TE AJUTE DUMNEZEU !!!
Potcovaru:
(31 Octombrie 2014, 14:11)
Am tacut, si nu a fost bine! Poate daca spuneam  mai devreme nu mai ajungeau la el mascati. Acestui om care se crede cinstit , Ciuperca cel sarac cu un singur apartament si cu acelasi  costum de haine de cand era profesor, vreau sa-i reamintesc ca anul trecut am  fost trimis la vila lui din Tandarei  , aflata in constructie cu materiale de constructie de la diversi oameni apropiati lui din acest judet.  Ceea ce nu stie el este ca am inregistrat discutia telefonica unde trebuiau sa ajunga respectivele  materiale, asa ca domnule HOȚ , " MUCLES".

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Iul 2020
150 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Grupul de Comunicare Strategică: 464 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 8 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 464, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 13:05
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga!

Pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile ce deservește municipiul Fetești/Ialomița, RAJA Constanța va sista furnizarea apei, joi, 9 iulie ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 09:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Gimbășani: Bărbat salvat de pompieri dintr-un canal de vizitare elevator

Evenimentul a fost semnalat de un lucrător al unei firme marți, 7 iulie a.c., în jurul orelor 15,25. În sprijinul bărbatului de 43 de ani s-au deplasat de urgență 3 echipaje de salvare de la Detașamentul ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2020, 08:40
(100 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(156 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(101 vizualizări - 1 comentariu)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(96 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


8

Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 455, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(142 vizualizări - 0 comentarii)


9

IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(213 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(196 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(111 vizualizări - 0 comentarii)


13
Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(661 vizualizări - 5 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(225 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(130 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(177 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(196 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(234 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(324 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(221 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...