Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Topul primilor 10 politicieni ialomițeni

După 20 de ani de politică locală

Topul primilor 10 politicieni ialomițeni

În urmă cu aproape o lună, ziaristul Enciu Bobîrniche a lansat primul volum al cărții sale, «De la Ceaușescu la Băsescu, 20 de ani viață politică ialomițeană». Cu prilejul lansării, acesta s-a declarat dezamăgit de faptul că, în viața politică locală, nu mai există «politicieni adevărați». Această declarație a declanșat în rîndurile cititorilor noștri un proces de introspecție colectivă. Și iată, după o lună de sondaje riguros încrucișate, studii de piață și zeci de baze statistice consultate, sîntem în măsură să vă oferim un top al primilor 10 politicieni ialomițeni din toate timpurile. Vorbim de timpurile astea pe care le trăim, căci în istorie tare ne e teamă că nu va accede niciunul, indiferent cîte cărți se vor publica despre ei... Adăugăm că, sub numele fiecăruia dintre cei prezenți în top, o să observați trei repere: influență, notorietate și longevitate. După aceste criterii au fost analizați cei în cauză, fiecare dintre repere avînd un maxim de 10 puncte.

Baronul nea Gică
influență 9, notorietate 9, longevitate 7
Despre baronul Gică Savu, cei care trec pe drumul care leagă Fetești de Movila își amintesc invariabil despre vremea cînd înghesuia el mulgătoarele pe linia grajdului, ca să aibă vacile o lactație optimă. Dar vremurile alea sînt apuse, iar nea Gică a devenit un bunic aproape simpatic, dacă n-am ști cu toții că el a fost cîndva «alfa și omega» Ialomiței. S-a lansat la apă imediat după Revoluție, sorbind cu măsură din tulburelul vremurilor și a avut, pînă în 2004, toate funcțiile pe care și le-a dorit, de la prefect la președinte de Consiliu Județean. Intimii își amintesc cu plăcere de vremurile cînd, în biroul lui, era mai multă înghesuială ca la agenția de ocupare a forței de muncă, iar foștii angajați spun azi că n-a fost cel mai mare hoț de pe pămînt. Unii spun că i s-a tras de la rețeaua de apă pe care primăria din localitate i-a îndesat-o în poarta casei părintești de la Balaciu. Cei mai mulți cred însă că așa au fost vremurile și că baronul nea Gică a fost sacrificat pe altarul social-democrației pe vremea cînd Năstase visa să ajungă președinte. Acum Gheorghe Savu este un respectabil om de afaceri și ocupă o funcție decorativă prin filiala fantomă a Partidului Conservator...

Domnitorul Maria Petre
influență 7, notorietate 8, longevitate 7
Lăsată la vatră ca europarlamentar, Maria Petre este dovada vie a faptului că doar o femeie-bărbată poate răzbi în politică. Portarii de prin instituții o cunosc de pe vremea cînd făcea antecameră la nea Gică, pe vremea FSN. Ascensiunea ei fulminantă s-a bazat, susțin gurile rele și democrate, pe trădarea unuia dintre ultimii oameni educați din politică, Constantin Popa. Dar istoria o scriu învingătorii, iar Maria Petre a scris pagini frumoase, lăsînd în urmă rușinea primului milion de lei făcuți în politică. Din păcate, aerul tare al democrației europarlamentare a îmbătat-o prematur și a eșuat lamentabil la Slobozia, în 2008, în încercarea de a-l detrona pe primarul în funcție, Gabi Ionașcu. Ultima oară cînd ne-am uitat în urma ei căra servietele europarlamentarului Becali, semn că în politică niciodată nu dai de fund. Merită însă aplaudată la scenă deschisă pentru ceea ce ar fi putut fi!

Mai mult ca prefectul Bălan
influență 7, notorietate 8, longevitate 6
Marian Bălan a plecat de la gestiunea unui creion chimic (pe care gurile rele susțin că îi plăcea să-l țină după ureche) și a ajuns să rămînă în istorie drept prefectul care a cumpărat un IAS mamut plin de datorii cu gîndul ca Năstase să i le șteargă. În pauze, a vîndut silozuri, a făcut și desfăcut afaceri și a condus cu mînă de fier Prefectura Ialomița, rămînînd în analele instituției drept primul prefect care a reușit să se lase de fumat. Ultima oară l-am remarcat în 2008, ca director de campanie al lui Sorin Oprescu. Amicii spun că marele lui talent este să moară tînără speranță a politicii. Încă ne mai gîndim dacă să le dăm dreptate...

Ciupercă, profesorul președinte
influență 7, notorietate 6, longevitate 7
Silvian Ciupercă este profesor de matematică. A plecat de la catedră, și-a făcut stagiatura ca primar al orașului Țăndărei și a devenit celebru cînd a plătit cafelele echipei TV de la «Reporter incongnito» spunînd că își permite pentru că pe el îl plătește poporul. Este președintele PSD Ialomița, este loial prietenului său Mircea Geoană și susține că va reforma politica locală impunînd modelul «sărac, cinstit și competent» cu care a făcut carieră Ion Iliescu. Dacă ne întrebați pe noi, modeul Ciupercă este anacronic și va fi aruncat la lada de gunoi a politicii locale cu prima ocazie. Dacă îl întrebați pe el, modelul Ciupercă va persista pînă în 2016, cînd se va retrage pentru a-și definitiva volumele de memorialistică politică pentru pesediștii ialomițeni și urmașii acestora. În mai puțin de un an, timpul va arăta cine a avut dreptate și cine nu!

Sultanul Cazac
influență 8, notorietate 7, longevitate 5
Cazacu Marinică este un țărănisto-peremist convertit la sfintele idealuri democrat-liberale. Iar angajații Primăriei Ion Roată își amintesc și acum de mîna lui grea, muncită. Dar de atunci au trecut ere politice, iar Marinică și-a completat studiile la o facultate din Alexandria și are doctorat luat în «situații de urgență». Drept pentru care, de prin 2006 încoace, cînd prefectul Cazacu a salvat Romînia de la inundații, tot ce mișcă în județ se pleacă turcește în fața sultanului Cazacu. Unii spun că, pe alocuri, nici iarba nu crește prin ghivecele instituțiilor deconcentrate din județ dacă nu are cerere semnată la partid, de la susnumitul. Noi credem că toate acestea sînt exagerări, că doar nu degeaba cercetează acum DNA-ul petele de motorină din ograda Ciril Com.

Subprefectul etern Gigi
influență 4, notorietate 7, longevitate 8
Locul șase în topul nostru este ocupat de un personaj politic atipic. Gigi Petre, căci despre el este vorba, s-a lansat în politică pe post de vioara a doua a PNL. A fost, pentru o perioadă, și primă vioară, pe vremea cînd la Prefectură se făcea politică pe față. Și de-atunci încoace a continuat să tînjească după o funcție de prefect plin pe care nu o va obține niciodată. Cea mai mare performanță politică a sa este aceea de a ocupa, aproape fără întrerupere din ’96 încoace, funcția de subprefect. În acest moment este un apolitic afiliat PD-L și își împlinește menirea dînd click pe noul soft al prefecturii Ialomița, acreditat ISO 9001.

Victor, primarul Europei
influență 5, notorietate 6, longevitate 7
Lansat din tunurile ApR în 2000, ca un banal îmbogățit al tranziției sălbatice, Victor Moraru s-a dovedit a fi una dintre puținele surprize administrative pe care le-a oferi județul în ultimii 20 de ani. Singurul lui păcat, pentru care, spun gurile rele, a așezat în genunchi licitații de miliarde, e faptul că a trecut la PSD. Pe de altă parte însă, din această postură Victor Moraru a dovedit că nu contează din ce partid faci parte atunci cînd visezi să scoți comunitatea din evul mediu și să o așezi în Europa. Cunoscut pentru războiul său declarat cu președintele Ciupercă, Victor Moraru are meritul incontestabil de a fi reușit să tranforme stațiunea-fantomă Amara într-un oraș în care se investesc la acest moment 10 milioane de euro. Nouă personal ne place pentru administrația de tip spartan pe care o practică. De aceea, poate, îl și iertam atunci cînd licitațiile se împiedică și cad (legal, domnu’ primar, cum altfel, că doar nu faceți administrație de ieri, de azi...) în plasa clienților politici ai PSD.

Despotul Ionașcu
influență 2, notorietate 7, longevitate 8
Niciun top politic local nu-l poate evita pe primarul Gabi Ionașcu. Venit din fundul Moldovei pe post de Dorel (colegii de vagon din vremea aceea se jură că reclama la coniacul Unirea a fost inspirată din fapte reale), Gabi Ionașcu a ajuns viceprimar în anul de grație 1992 și primar plin în 2000. De-atunci s-a scurs multă apă pe rețea, pardon, pe Ialomița, iar primarul Gabi Ionașcu s-a metamorfozat dintr-un executant inofensiv într-un despot care taie și spînzură. Apropiații se jură că ceea ce a dezvoltat Gabi Ioanșcu în anii în care și-a contopit interesele personale cu cele ale administrației este o formă galopantă de paranoia. Subscriem și facem un apel public la electoratul de stînga pentru salvarea lui la alegerile locale din 2012.

Hoinarul politicii locale
influență 5, notorietate 5, longevitate 5
Și iarăși ne simțim obligați să repetăm că nici fără Marian Hoinaru un top al politicienilor locali n-ar fi complet. Deși acum n-a mai rămas din el decît un banal membru PD-L, el a fost cîndva «il cappo di tutti capi» în PNL. În Ialomița și de dincolo de ea. Cunoscătorii politicii de Bărăgan spun că pe cartea sa de vizită scrie tunar financiar, iar specializarea sa este de inginer financiar-agricol. Noi nu spunem nimic. Ne amintim doar de ultimele biznisuri, recte Unisem și Semrom... Cum însă pe crucea acestor inginerii financare ninge încă și DNA-ul se pregătește de pomană, vă vom mai spune doar că, ultima oară cînd am întors capul după el, Marian Hoinaru se războia electronic. Cu unul dintre partenerii săi de afaceri, pe numele mic Mitică, pentru niște miliarde pierdute la privatizarea Hanului Piraților.

Paros Dandanache
influență 4, notorietate 8, longevitate 2
Radu Paros Mihăiță este un new-entry în topul nostru. A obținut nominalizarea in extremis, surclasînd doar la cîteva voturi distanță candidați mai potenți politic, precum deputatul Marian Neacșu, președintele PNL Ioan Martin sau prefectul apolitic PD-L Mădălin Teculescu. Personal, credem că este meritul mediatizării sale excesive pe sticla televizoarelor și în publicațiile naționale de miștouri politice. Dar, indiferent de circumstanțe, locul 10 este cîștigat pe merit, iar Paros are șanse bune de a urca în top. Din păcate, la acest moment nu vă putem spune prea multe lucruri despre el. Aflat într-o continuă mișcare politică browniană și ofertat cu statutul de candidat de primar la Slobozia de mai toate partidele politice (mai puțin de PD-L, unde încă mai semnează condica), Radu Paros trăiește în acest moment drama politicianului ratat. Dar cum nu aduce anul ce aduce ceasu’ rău, ambulanțierul șef al județului poate fi oricînd resuscitat pentru vreuna dintre cauzele pierdute ale politicii de cartier. Vorba ceea: despre politicenii trași pe linie moartă, numai de bine!

9 Decembrie 2011, 06:44 (20017 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


danut:
(21 Decembrie 2011, 15:23)
Sa fii convins Dorule ca daca eram psdist nu aveam retineri s o spun.Chiar n am fost si nu sunt membru de partid ...si mereu am votat cu pnl.Deci am votat alianta DA si pe Basescu o data si chiar nu mi pare rau....nu ne garanta cineva o evolutie corecta a regimului Nastase.Acum vreau din tot sufletul sa scapam de cosmarul pdl....dsr am retineri privind comportamentul unor psdisti.(vezi cum mizerabilul domn Nastase clama nevinovatia sa).Daca schimbam la externe pe un hot Baconski cu n smecher corupt"nedovedit de justitie"Nastase ce am facut?
doru:
(20 Decembrie 2011, 14:21)
danut, recunoaste bre ca esti psd-ist, si cu asta basta...Oricum, numai fraierii vor vota psd-ul lui ciuperca...
danut:
(19 Decembrie 2011, 20:21)
Problema e ca o sa i aleaga dracii pe pdlisti in Ialomita....Daaaa....sunt eligibili pdlistii pt puscarie!!!
doru:
(19 Decembrie 2011, 10:25)
danut, n-ai inteles nimic, bre! Oricand sunt de acord cu un guvern usl si prefect pus de usl DAR presedinte de cj ialomita si majoritate in cj ialomita a pdl, plus primar pdl la Slobozia. Eu asta am sustinut si sustin! E vreo problema?
Gelu:
(13 Decembrie 2011, 15:08)
Niste ratati ! Nu stiu cum ne lasam pacaliti de acesti hoti !Fara politica ar moroi de foame !
DORA:
(13 Decembrie 2011, 13:38)
E un război sec, vulgar și fără nicio consecință scontată...Cine e mai cu scaun la cap, cedează, nu se mai lasă provocat! Nu așa vom trăi mai bine! Important petru DORU și DĂNUȚ este că le pasă totuși de ce e în țara asta mizeră...Lăsați duelul acesta între surzi!
danut:
(13 Decembrie 2011, 13:24)
@Doru Vai de motivatia ta!Pai Teculescu nu reprezinta guvernul asta nenorocit?Sau poate ti place guvernarea asta de rahat,ti or fi dragi si Basescu,Boc,Oprea...Ia i pe toti acasa ...sa ti faca treaba!!Ia o si pe Udrea...bonus:)))))
doru:
(13 Decembrie 2011, 09:18)
Nu-s pd-l-ist, iar motivatia legata de activitatea prefectului teculescu e simpla: intodeauna este necesar un echilibru al balante; in Ialomita un prefect care sa ar fi numit de psd cum ar arata balanta pe talgerele careia stau politicienii ialomiteni? Ma bucura cand le-o mai da peste bot psd-istilor, care nu au solutii si doar astepta valul numultumirilor oamenilor pentru a ramane, in stilul omizilor, pe crengile copacului puterii.
danut:
(12 Decembrie 2011, 18:57)
@Doru Uite ca nu s psdist....daca nu ti motivezi aprecierile cu prefectu' si treaba buna...ai parte si de glume sarate dar bune...zic eu.Vezi tu...eu nu zic ca esti pezdelist...ci doar un admirator de al prefectului.
doru:
(12 Decembrie 2011, 10:26)
danut, esti (probabil) un psd-ist; altfel nu-mi explic gluma ta nesarata.
vasile:
(11 Decembrie 2011, 16:48)
Interesant , din primii 10 politicieni ialomiteni ,nici unul nu-mi inspira incredere ... Ca si cum punem lupu paznic la oi !Daca asta va fi oferta pt. viitoarele alegeri ...
danut:
(11 Decembrie 2011, 09:15)
@doru IA l acasa pe Madalin ....sa faca treaba buna n locul tau:)))))
doru:
(10 Decembrie 2011, 19:47)
Despre ionascu: io stiu ca din 2003, ca interimar, dupa ce in octombrie 2003 a murit pinter; si inca ceva- cred ca actualul prefect (Madalin Teculescu) face treaba buna.
PRM:
(10 Decembrie 2011, 09:41)
Infantilul Paros Mihaita(!!) Radu, e politician? Ratat sau... rahat!
preda:
(10 Decembrie 2011, 09:05)
eroare -ionascu primar din 2004!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 12 Mai 2021
407 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 338 339
Fetești: 170 kg de pește, confiscate de polițiști

Fetești: 170 kg de pește, confiscate de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată luni, 10 mai a.c., polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din județul Constanța, în timp ce transporta ilegal 170 kg de pește. Bărbatul nu avea documente legale ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 15:05
(76 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 14 mii lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Polițiștii ialomițeni au desfășurat luni, 10 mai a.c., ample acțiuni privind modul în care populația județului respectă măsurile de poretcție sanitară. Cu această ocazie au fost aplicate 75 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:45
(78 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii și Lăcusteni

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii și Lăcusteni

Pompierii ialomițeni au intervenit luni, 10 mai a.c, pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată produse pe raza localităților Valea Ciorii și Lăcusteni. La Lăcusteni, incendiul s-a produs pe terasamentul ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:40
(77 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița le reamintește contribuabililor faptul că 25 mai 2021 este data limită pentru depunerea următoarelor declarații fiscale: Formularul 100, Formularul ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:35
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 11 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10671, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 13:35
(75 vizualizări - 0 comentarii)


24 de localități din Ialomița, incluse în zona epidemiologică de risc înalt din cauza gripei aviare

Din cauza apariției focarelor de gripă aviară înalt patogenă pe teritoriul Europei, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a inclus 24 de localități din județul nostru în ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 14:20
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 10 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10663, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 13:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Ograda, Iazu și Grivița

Accidente la Ograda, Iazu și Grivița

Vineri, 7 mai a.c., în jurul orelor 10,00, salvatorii de la Garda de Intervenție Țăndărei au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Ograda, fiind implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 10:05
(251 vizualizări - 0 comentarii)


8
Horia: Incendiu la o șiră de baloți

Horia: Incendiu la o șiră de baloți

Pompierii din două județe acționează pentru stingerea unui incendiu izbucnit încă de sâmbătă, 8 mai a.c., în jurul orelor 23,00, la o șiră de baloți din paie aprinsă în câmp, în satul Horia din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 09:55
(101 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 9 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10658, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2021, 14:20
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 8 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10650, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2021, 13:35
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 10 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 7 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10635, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 13:35
(199 vizualizări - 0 comentarii)


12
8 mai-Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii

8 mai-Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii

La data de 8 mai se sărbătorește Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Această zi este dedicată personalului și voluntarilor Mișcării Internaționale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii. Mișcarea ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 12:20
(157 vizualizări - 0 comentarii)


APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal-Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că începând de vineri, 7 mai 2021, a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 10:25
(200 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificările aduse Formularului 300 «Decont de taxă pe valoarea adăugată»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 09:10
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 6 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10625, cu  3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

6 Mai 2021, 13:40
(236 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 10 mai 2021, termen pentru depunere a declarațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

6 Mai 2021, 10:20
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 12 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 5 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10622, cu 12 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2021, 13:40
(235 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 15.05.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

5 Mai 2021, 13:05


APIA: Depunerea Cererilor Unice de Plată, în linie dreaptă

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor care nu au depus încă Cererea Unică de Plată în anul 2021 că au mai rămas doar câteva zile până la finalizarea Campaniei ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2021, 10:50
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița recomandă folosirea serviciilor electronice

AJFP Ialomița reamintește contribuabililor, având în vedere contextul actual al infecției cu noul Coronavirus, precum și a respectării distanțării sociale, că la nivelul Agenției Naționale de Administrare ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2021, 10:25
(203 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a lansat aplicația MyRAJA

RAJA Constanța a lansat aplicația de mobil MyRAJA pentru a facilita accesul abonaților săi la contul de client și la serviciile utilizate, în această perioadă în care recomandarea ...[citește_toată_știrea]

5 Mai 2021, 08:35
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Sfântu Gheorghe

Incendiu la o casă din Sfântu Gheorghe

Marți, 4 mai a.c., în jurul orei 9,00, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați, prin 112, să intervină în localitatea Sfîntu Gheorghe, pentru localizarea și lichidarea ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 17:40
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 accidente, 21 de victime

Un accident rutier s-a produs la Borănești (DJ201) joi, 29 aprilie 2021, în jurul orelor 22,20, fiind implicate două autoturisme. Au fost cinci victime, două dintre acestea fiind încarcerate. Pompierii ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 17:25
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un apartament din Slobozia, tractor în flăcări la Gheorghe Doja

Înultimele zile, pompierii ialomițeni au intervenit pentru localizarea și stingerea a două incendii. Astfel, duminică, 2 mai a.c., în jurul orelor 19,30, la Slobozia, a izbucnit un incendiu care s-a manifestat ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 17:10
(338 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 4 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10610, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 14:20
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Județeană de Statistică Ialomița: Recensământul General Agricol runda 2020

Recensământul se realizează de către Institutul Național de Statistică, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Afacerilor Interne împreună cu structurile din subordinea acestora, cu ...[citește_toată_știrea]

4 Mai 2021, 09:20
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 10 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 3 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10597, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

3 Mai 2021, 13:45
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 2 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10587, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

2 Mai 2021, 13:40
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 1 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10584, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

1 Mai 2021, 13:50
(346 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 338 339
Ultimele comentarii
Dani în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Rusine în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei Onest în Doi slobozeni au câștigat «Cupa Rotary Tenis Con» Onest în Alexandru Minea, campion național U15 AJF Baraganul în CSM Fetești, campioana județului Alex în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița @Nicosia în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Nicosia în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Miu în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Un cetățean în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei ilie în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Mary în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița cadru medical în Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești, dat în judecată de fostul manager Liviu Patrichi Rodi în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei Rodi în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei WALY în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Tomy în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Țuțu. în Cartierul lui Sorel Larisa în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...