Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!
« 1 3 4

EVENIMENT

95% dintre ialomițenii spitalizați NU sunt vaccinați împotriva COVID-19

Statistică alarmantă

95% dintre ialomițenii spitalizați NU sunt vaccinați împotriva COVID-19

bonus: Din nou restricții la Slobozia

În plină criză sanitară provocată de valul 4 al pandemiei de COVID-19, spitalele sunt pline până la refuz de pacienți în stare gravă, infectați cu SARS-CoV-2, nevaccinați. În Ialomița, potrivit estimărilor oficiale, 95% din cei aproximativ 200 de pacienți internați în cele 4 unități medicale ale județului sunt nevaccinați, arată o situație a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Nu puține au fost și cazurile în care bolnavii de COVID-19 au murit în ambulanțe, în drum spre spitale. Medicii susțin că situația ar fi fost cu totul alta dacă toți acești pacienți ar fi primit vaccinul anti-COVID-19. Între timp, autoritățile fac front comun și îi îndeamnă pe ialomițeni să se vaccineze.
... [citește_tot_articolul]

6 Octombrie 2021, 12:05 (3222 vizualizări - 31 comentarii)

EVENIMENT

A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari

Cutia Pandorei a fost deschisă la Slobozia

A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari

La sfârșitul lunii august, Urban SA a anunțat oficial Asociațiile de Proprietari din Slobozia că nu va mai tolera două sisteme de alimentare cu apă pe scările de bloc din Slobozia. La o lună și jumătate distanță, reprezentanții Asociației 31 din Slobozia contestă adresa Urban SA și cer «interpretarea corectă a legii». Directorul Urban SA, Adrian Stoicescu nuanțează public poziția societății. «Am fost înțeleși greșit... Noi nu impunem nimic! Scopul nostru este să recuperăm cele 7,9 milioane de lei care repre­zintă debitele acumulate de Aso­ciațiile de Proprietari!» a declarat Adrian Stoicescu.

#REZIST... [citește_tot_articolul]

27 Septembrie 2021, 08:05 (3166 vizualizări - 24 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență: Carantină zonală la Slobozia

Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență: Carantină zonală la Slobozia

Creșterea alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19 la nivelul municipiului reședință de județ Slobozia a determinat autoritățile să aplice măsuri de restricție drastice. Astfel, începând de vineri, 15 octombrie a.c., reședința județului Ialomița intră în carantină zonală. La Slobozia, rata de incidență a cazurilor are valoarea de 12,41/1000 de locuitori, fiind active 635 cazuri de COVID-19.

Circulație restricționată pentru persoanele nevaccinate
Restricțiile impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Ialomița... [citește_tot_articolul]

14 Octombrie 2021, 20:10 (8805 vizualizări - 22 comentarii)

Click aici

SPORT

Roata norocului ne ocolește

Fotbal, Liga a II-a, Unirea Slobozia-FC Hermannstadt 0-1

Roata norocului ne ocolește

După un început fulminant de sezon, care a dat multora visuri de mărire, Unirea Slobozia traversează o perioadă nefastă, cu 6 meciuri fără victorie. Am inclus aici și meciul de Cupă cu Poli Timișoara, rezolvat, culmea, de fostul nostru jucător, Octavian Ursu. Cu sibienii a fost un meci de la egal la egal, chiar dacă ei au un lot mai valoros nominal.

O fi fost ofsaid? Începutul jocului este destul de contondent, astfel încât îi obligă pe oaspeți să facă 3 schimbări în 26 de minute. Schimbările survenite, în mare parte, după accidentări neforțate, au adus un plus în jocul sibienilor.... [citește_tot_articolul]

28 Septembrie 2021, 11:20 (902 vizualizări - 14 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Slobozia: 250 de noi locuri de parcare în zona MB

Slobozia: 250 de noi locuri de parcare în zona MB

Direcția de Administrare a Domeniului Public Slobozia face demersuri pentru a crește numărul locurilor de parcare la nivelul ora­șului. Numai în zona MB vor fi amenajate, în perioada următoare, 250 de noi locuri de parcare. «Dorim ca traficul din Slobozia să nu se transforme în haos...» a precizat Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia.

Slobozia are nevoie de locuri de parcare Municipiul Slobozia face față cu greu numărului ridicat de autovehicule care circulă pe străzi. Tocmai de aceea, pentru a răspunde nevoii reale pe care cetățenii o au din punct de vedere al locurilor de parcare... [citește_tot_articolul]

5 Octombrie 2021, 09:20 (1794 vizualizări - 12 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Colegiul Național «Mihai Viteazul» Slobozia solicită suspendarea activității școlare din cauza COVID-19

Colegiul Național «Mihai Viteazul» Slobozia solicită suspendarea activității școlare din cauza COVID-19

Consiliul de Administrație al Colegiului Național «Mihai Viteazul» Slobozia a solicitat suspendarea cursurilor pentru 14 zile din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 înregistrate în rândul elevilor și cadrelor didactice. Pentru a fi pusă în practică, solicitarea are nevoie de aprobarea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița.

Cursurile se vor desfășura on-line Din cauza numărului tot mai mare de elevi bolnavi de COVID-19, reprezentanții Colegiului Național «Mihai Viteazul» Slobozia au solicitat autorităților să aprobe suspendarea cursurilor în întreaga unitate... [citește_tot_articolul]

11 Octombrie 2021, 17:05 (2042 vizualizări - 11 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Oficialii Consiliului Județean Ialomița, «schimb de experiență administrativă» în Danemarca

Oficialii Consiliului Județean Ialomița, «schimb de experiență administrativă» în Danemarca

Timp de o săptămână, o delegație de 10 oficiali din cadrul Consiliului Județean Ialomița s-a aflat în Danemarca. Vizita a avut loc ca parte a unui proiect finanțat cu fonduri europene, derulat a nivelul instituției. «Ei au făcut cu bicicletele mai mult decât vom fin noi în stare să facem cu mașinile!» a conchis președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, la revenirea în țară.

O experiența care se repetă Un grup de 10 oficiali județeni și funcționari publici din cadrul instituției s-a deplasat, în perioada 10-17 septembrie 2021, în Danemarca, la Copenhaga. Vizita... [citește_tot_articolul]

21 Septembrie 2021, 15:20 (2314 vizualizări - 11 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

contraeditorial

noi vrem covid!

În România o duzină de localități se află în carantină. Trei dintre acestea sunt în Ialomița. Slobozia a scăpat la mustață de aceeași soartă! Dan Noel, șeful DSP, știe de ce... Care va să zică suntem cei mai breji din țară. Mai catolici decât Papa, mai fericiți decât Preafericitul Daniel.
Și totuși... Numărul de infectați crește. Primarul Sloboziei, Dragoș Soare, avertizează public că vom ajunge curând la 10 cazuri la mia de locuitori. Marți, 5 octombrie 2021, procentul ajunsese la 8,16. Subprefectul Tonița Manea face la fel. Au apucat-o avertizările... Numai noi nu le vrem. Noi nu le auzim! Știm singuri ce e mai bine pentru noi. Și avem mereu dreptate! Așa că... Dă-i în mă-sa pe toți! ... [citește_tot_articolul]

10 Octombrie 2021, 08:40 (2013 vizualizări - 10 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Inițiativă: Primarul Sloboziei cere consilierilor locali să se implice într-o campanie publică pro-vaccinare

Inițiativă: Primarul Sloboziei cere consilierilor locali să se implice într-o campanie publică pro-vaccinare

Consiliul Local Slobozia s-a întrunit joi, 30 septembrie a.c., în cadrul unei ședințe ordinare. După epuizarea ordinii de zi, primarul Dragoș Soare a cerut plenului să participe la o campanie pro-vaccinare de conștientizare a populației. «Trebuie să oferim un exemplu... Și să fim noi exemplele!» a susținut primarul Sloboziei, Dragoș Soare, printre altele. Reamintim că Slobozia se apropie de procentul de 6 cazuri la 1000 de locuitori, iar îngrijorarea administrație locale este că incidența va atinge în următoarele zile cifra de 10 cazuri la 1000 de locuitori.

Din rău în mai rău... [citește_tot_articolul]

1 Octombrie 2021, 09:10 (1929 vizualizări - 10 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Bucu, comuna cu străzi pe care se poate circula în siguranță

portret administrativ

Bucu, comuna cu străzi pe care se poate circula în siguranță

A avea grijă de comunitatea care te-a confirmat în funcție este o responsabilitate pe care foarte puțini primari și-o asumă. Dovada în acest sens o reprezintă eșecurile administrative întâlnite la tot pasul. Situația este însă alta în comuna Bucu. Vreme de 5 mandate, edilul Ion Drăgușin a reușit să transforme imaginea localității și să câștige respectul și încrederea cetățenilor pe care îi reprezintă. Astăzi, comuna Bucu este singura localitate din județ care are întreaga rețea de drumuri publice complet reabilitate și acces la Educație și servicii de Sănătate publică.

Un primar pentru oameni... [citește_tot_articolul]

25 Septembrie 2021, 14:20 (4263 vizualizări - 10 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

«Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei

Plătim dobânzi pentru bani pe care nu-i folosim

«Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei

bonus: Plătim rate și dobânzi de 5 milioane de lei anual

Administrația Soare rei­terează intenția de a finaliza parcarea subterană din Piața Revoluției, în pofida nelegalităților constatate la această investiție. Dragoș Soare, primarul Sloboziei, susține că finalizarea acestei investiții este singura soluție posibilă. La acest moment, administrația locală a comandat un nou studiu de fezabilitate, iar o firmă specializată realizează un nou proiect tehnic pentru această investiție. «Nu e normal ce se întâmplă, dar nu mai putem da înapoi... Trebuie să găsim soluții pentru finalizarea acestei investiții!» a declarat primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

Plătim dobânzi la bani neutilizați... [citește_tot_articolul]

23 Septembrie 2021, 08:20 (2897 vizualizări - 10 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie

Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie

Un elev de 17 ani, din cadrul Liceului Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia, nu a mai ajuns astăzi la școală. Tânărul și-a pus capăt zilelor la primele ore ale dimineții... Trupul neînsuflețit a fost descoperit de mama sa, în curte. Poliția din Călărași a deschis o anchetă, întrucât tânărul locuia cu familia în localitatea Drajna.

Cercetări în curs Vestea i-a șocat atât pe profesori, cât și pe colegii de clasă ai tânărului. Acesta era elev în clasa a XI-a la Liceul Pedagogic «Matei Basarab» din Slobozia și avea rezultate deosebite la învățătură, mai ales la Informatică. În dimineața... [citește_tot_articolul]

22 Septembrie 2021, 12:40 (15131 vizualizări - 10 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia

Printr-o nouă Hotărâre

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia

La o zi de la intrarea în vigoare a măsurilor de restricție adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița în municipiul Slobozia, prin Hotărârea nr. 217/14.10.2021, autoritățile au revenit asupra deciziilor adoptate. Astfel, vineri, 15 octombrie 2021, la orele 20,00, a fost adoptată Hotărârea nr. 222. Noul act modifică restricțiile cuprinse în documentul precedent.

Prioritate pentru cei vaccinați
Dacă în Hotărârea nr. 217/14.10.2021 se prevedea că circulația persoanelor nevaccinate este interzisă, fără un... [citește_tot_articolul]

16 Octombrie 2021, 10:15 (2795 vizualizări - 9 comentarii)

Click aici

SPORT

Înfrângere amicală cu Farul

Fotbal, Liga a II-a, Unirea Slobozia

Înfrângere amicală cu Farul

Conducerea Unirii Slobozia a profitat de pauza competițională și a perfectat disputarea unui meci amical contra primei divizionare, Farul Constanța, echipă antrenată de Gheorghe Hagi. Meciul s-a jucat la Ovidiu, iar gazdele s-au impus, chiar dacă nu s-au putut baza pe 12 jucători convocați la loturile naționale. Nici Adrian Mihalcea nu a avut tot lotul la dispoziție. Au lipsit Ibrian și Suciu, accidentați, Lazăr, afectat de tragica dispariție a tatălui său, iar Mustacă a fost convocat la reprezentativa U20 a României. Unirea a intrat pe teren în formula: Gurău-Trașcu, Dinu, Perju, Toma-Coadă, Cruceru-Bolohan, Greu, Radu-Stoica. Au mai jucat: Poiană, Dorobanțu, Mihai, Lemnaru, Eavaz, Savu, Afalna... [citește_tot_articolul]

12 Octombrie 2021, 14:50 (802 vizualizări - 9 comentarii)

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Senatoarea Rodica Boancă s-a îmbolnăvit de COVID naționalist

Senatoarea Rodica Boancă s-a îmbolnăvit de COVID naționalist

Ne-am jurat că nu mai scriem, dar nu ne putem abține. Pentru că sunteți peste tot, doamna Rodica. Și sunteți din ce în ce mai vocală! Iar noi nu mai înțelegem nimica. Uite, de exemplu în videoclipul ăsta pe care l-ați postat pe 2 octombrie a.c. la orele 16,00. Ce vreți să spuneți în timp ce panoramați hao­tic sărmanii care cântă parastasul Guvernului? «Suntem mulți aici, la kilometrul 0 al democrației. Și ne mai strângem la kilometrul 0 al democrației...». Apoi vocea dumneavoastră devine neinteligibilă din cauza vuvuzelelor... Și iar spuneți: «Jos Guvernul Cîțu! Jos Iohannis! Rămâneți cu noi pentru că vom transmite tot ce nu veți vedea pe televiziunile plătite...». Zău, la ce... [citește_tot_articolul]

8 Octombrie 2021, 11:40 (2017 vizualizări - 8 comentarii)

EVENIMENT

Administrația județeană legiferează viitoarele investiții din Ialomița

Administrația județeană legiferează viitoarele investiții din Ialomița

Administrația jude­țeană susține proiec­tele investiționale anunțate la nivelul Ialomiței. Joi, 23 septembrie a.c., în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Ialomița, consilierii au aprobat cu majoritate de voturi o serie de proiecte de hotărâri care vi­zează dezvoltarea administrativă a județului. Printre acestea se numără investițiile în infrastrucura rutieră și eficienti­za­rea energetică a Sălii «Europa». De asemenea, au fost majorate sumele alocate administrațiilor publice locale pentru finanțarea drumurilor județene și comunale.

Drumurile rămân o prioritate Consilierii... [citește_tot_articolul]

4 Octombrie 2021, 12:10 (1413 vizualizări - 8 comentarii)

EVENIMENT

Crește numărul ialomițenilor care vor să se vaccineze anti-COVID-19

De la o zi la alta

Crește numărul ialomițenilor care vor să se vaccineze anti-COVID-19

Creșterea zilnică a cazurilor de COVID-19 i-a făcut pe ialomițeni să ia cu asalt centrele de vaccinare. În ultimele zile, numărul persoanelor care s-au imunizat s-a triplat susțin medicii de familie care coordonează activitatea Centrelor de Vaccinare. Mai mult, măsura carantinării nu este obligatorie în cazul persoanelor care s-au vaccinat, explică reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Ialomița.

Vaccinarea, singura soluție În Ialomița, campania de vaccinare anti-COVID-19 a debutat pe data de 7 ianuarie 2021, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. La două luni distanță, în... [citește_tot_articolul]

29 Septembrie 2021, 08:10 (1887 vizualizări - 8 comentarii)

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Senatorul AUR Adrian Costea «sugerează în interesul întregii națiuni»

Senatorul AUR Adrian Costea «sugerează în interesul întregii națiuni»

Din ciclul «inițiative de AUR», semnalăm azi o inițiativă inedită în contextul valului 4 al pandemiei de COVID-19 care bate la ușa județului de-au început să pârâie balamalele. Pe pagina de Facebook a senatorului AUR Adrian Costea, acesta informează cu celeritate electoratul că «sugerează» organizarea de către Primăria Fetești a unui târg săptămânal în Cartierul Fetești-Sat pentru ca producătorii locali să-și poată valorifica produsele agricole. Ideea nu e rea și o salutăm ca atare sugerându-i, la rându-ne, senatorului Adrian Costea să intervină legislativ pentru relaxarea reglementărilor care vizează funcționarea piețelor pentru producătorii agricoli. Ceea ce ne-a frapat însă este preambulul... [citește_tot_articolul]

27 Septembrie 2021, 11:50 (1426 vizualizări - 8 comentarii)

EVENIMENT

Slobozia: «Orășelul Copiilor» va fi gata în 2022

Un an întârziere

Slobozia: «Orășelul Copiilor» va fi gata în 2022

Primăria Slobozia a semnat ordinul de începere a lucrărilor în Orășelul Copiilor. Investiția ar fi trebuit finalizată în luna aprilie a anului 2021. Oficialii dau asi­gurări că în primăvara anului 2022 investiția va fi finalizată.

Investiție la relanti Investiția în «regenerarea spațiului urban zona Orășelul Copiilor» ar fi trebuit demarată, conform termenului de implementare, în luna martie a anului 2020 pentru ca în aprilie 2021 să fie finalizate. La începutul lunii iulie 2021, DADP a eliberat zona, iar acum «Orășelul Copiilor» se adaugă celorlalte șantiere deschise existente... [citește_tot_articolul]

30 Septembrie 2021, 11:50 (1382 vizualizări - 7 comentarii)

EVENIMENT

Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie

De anul viitor

Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia ar putea reînființa cea de-a doua linie de gardă a Secției Chirurgie. Demersul este pe cale să se concretizeze la începutul anului viitor. Așteptată de către medicii specialiști ai Secției, această inițiativă va ajuta la îmbunătățirea actului medical. A doua linie de gardă a Secției Chirurgie a fost desființată în 2018, printr-o dispoziție semnată de fostul manager Mariana Iancu.

Siguranța pacienților, pusă în pericol Invocând motive de ordin financiar, fostul mana­ger al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, Mariana Iancu, a... [citește_tot_articolul]

24 Septembrie 2021, 07:55 (1848 vizualizări - 7 comentarii)

« 1 3 4
Luni 18 Oct 2021
156 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 360 361

Grupul de Comunicare Strategică: 226 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14969, fiind înregistrate 226 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2021, 13:40
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 124 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14743, fiind înregistrate 124 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2021, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


2
Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Joi, 14 octombrie a.c., în intervalul orar 10,00-12,00, au fost verificate 25 de taxiuri pe raza municipiului Slobozia și au fost constatate 23 de abateri privind activitatea taximetriștilor. Printre obiectivele ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:30
(366 vizualizări - 3 comentarii)


3

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire la Slobozia

În cursul zilei de joi, 14 octombrie a.c., peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de Ordine ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:25
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 244 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14619, fiind înregistrate 244 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:20
(200 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania

Agenția Federală de Muncă din Germania, ȋn numele companiilor Westfleisch și Tönnies oferă, prin intermediul EURES România, 250 de locuri de muncă ȋn industria de prelucrare a cărnii (tăietor carne și lucrător ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Joi, 14 octombrie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o biserică penticostală. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:45
(138 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Pompierii au spart ușa unui apartament

Pompierii din Slobozia au deblocat o ușă de acces a unui apartament din municipiul reședință de județ. Evenimentul s-a produs joi, 14 octombrie a.c., în interiorul locuinței fiind găsită o persoană în stare ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:40
(234 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accidente la Coșereni, Amara și Bărbulești

Joi, 14 octombrie a.c., trei echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:35
(132 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza județului. În urma activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2021, 13:50
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 194 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14375, fiind înregistrate 194 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2021, 13:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți la volan

În noaptea de marți spre miercuri, 12/13 octombrie a.c., în jurul orei 1,30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier au efectuat semnal de oprire unui ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: 37 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Pe parcursul zilei de marți, 12 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:25
(215 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termenul pentru conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic național al ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește operatorilor economici încadrați în categoria contribuabililor mici și mijlocii și care încasează, integral sau parțial, cu numerar sau ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Acordare de zile libere plătite părinților în contextul răspândirii SARS-CoV-2

În contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, AJOFM Ialomița continuă aplicarea măsurilor de protecție socială a angajaților. Astfel, se reia decontarea unor zile libere ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 14:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 274 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14181, fiind înregistrate 274 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 13:50
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

13 Octombrie 2021, 11:20


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 85,05 milioane de lei

În luna septembrie a anului 2021, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 85,05 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 09:25
(164 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți pentru apicultori

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plățile către beneficiarii Programului Național Apicol (PNA) pentru anul 2021. Prin Hotărârea de Guvern nr. 339/2020, privind ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 09:15
(172 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA apicultura


Grupul de Comunicare Strategică: 179 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 13907, fiind înregistrate 179 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 13:40
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Acțiune a Poliției Rutiere

Luni, 11 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița polițiștii rutieri au acționat pentru preveniea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere dar și pentru verificarea transportului rutier ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 12:25
(219 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor în localitățile carantinate

Luni, 11 octombrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Ialomița, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. Forțele de Ordine Publică ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 12:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență la nivelul întregii societăți de miercuri, 12 octombrie 2021, orele 14,00, până miercuri, 13 octombrie 2021, orele 16,00, ca urmare a atenționărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 11:55
(223 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,39%, rata șomajului în luna august 2021

La sfârșitul lunii august 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4091 șomeri (din care 1844 femei), rata șomajului fiind de 4,39%, cu 0,26 puncte ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 09:40
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Minor din Bărbulești, «șofer» de ocazie

Duminică, 10 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, în flagrant, un minor în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 15:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Constănțean surprins băut la volan pe străzile Sloboziei

Duminică seara, 10 octombrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectuau acțiuni de control al traficului pe raza municipiului Slobozia, au observat, pe bulevarul ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:25
(273 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantinare

La sfârșit de săptămână au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. Peste 700 de persoane au fost verificate dacă respectă ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 221 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 11 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 13728, fiind înregistrate 221 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:05
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movila

Accident la Movila

Sâmbătă, 9 octombrie a.c., două echipaje de pompieri din Țăndărei au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în comuna Movila. În eveniment ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 09:50
(263 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură aferentă trimestrului II 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că a demarat plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, aferentă cantităților de motorină ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 09:25
(273 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 360 361
Ultimele comentarii
Sfântu' Așteaptă în În octombrie 2021 încep lucrările la pasajul de la Drajna! Gigel în Pistă de alergare pentru locuitorii din Fetești @@relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Kalamar în Pistă de alergare pentru locuitorii din Fetești @Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Cetățean în Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență: Carantină zonală la Slobozia Corcodel de la Dumitresti în Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni Corcodel de la Dumitresti în Sinești: Angajați obligați să lucreze în condiții insalubre @Cracatotel în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Stefy în Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni Corcodel de la Dumitresti în «Facem totul pentru comunitate!» Andrei în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Vicele în Ex-primarul din Bărcănești, Daniel Popa, riscă o condamnare penală Corcodel de la Dumitresti în «Mediul rural are nevoie de mai multă susținere!» Corcodel de la Dumitresti în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Rica în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia @gugu în Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență: Carantină zonală la Slobozia #pasajladrajna în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia @Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...