Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Sfânta Treime a politichiei locale

Sculați, voi oropsiți ai social-democrației ialomițene!

Sfînta Treime a politichiei locale

După un an și jumătate de neoguvernare social-democrată, Ialomița a ajuns un terra deserta social, economic și politic. Sărăcia a căpătat accente cronice, afacerile dau faliment una după alta, iar partidele politice s-au transformat din umbre în stafii care nu mai au nici măcar puterea de a-și bîntui simpatizanții. Culmea ironiei e că nici PSD nu se simte prea bine! Și, după cum spun oropsiții care stau sub papucul Sfintei Treimi despre care vorbim azi, nu va trece anul și electoratul tradițional, oropsit timp de 25 de ani, se va lepăda de toți trei...

Ciupercă, Tatăl nostru de la Consiliul Județean
Despre preacinstitul și preasăracul Silvian Ciupercă s-au scris biblioteci de-a lungul celor două mandate și jumătate ale domniei sale. Ce nu s-a spus și vom spune noi acum e că, de vreun an încoace, domnia sa a fost sanctificat de către plenul PSD Ialomița, devenind astfel Tatăl Ceresc al Organizației. Dacă riști să strici o întrebare, de la vlădică pînă la opincă, toată suflarea pesedistă ialomițeană va susține din rărunchii celor 82498 de voturi valabil exprimate la alegerile din 2012 că «altul mai bun nu există!». Iar dacă îl asculți pe el (și e imposibil să nu o faci, declarațiile sale publice fiind de-a dreptul virale!), vei jura că are dreptate cînd susține, de exemplu, că județul are nevoie să construiască viitorul celor nenăscuți încă și care ne vor judeca peste 50 de ani și pînă în Ziua de Apoi. Pentru veșnica sa pomenire de către aceștia, președintele Ciupercă dorește, de exemplu, o sală de spectacole unică în România, un centru expozițional piramidal la Slobozia sau 2-3 poduri noi peste rîul Ialomița care să lege malurile întru înfrățirea economică și socială a locuitorilor județului. Între timp însă, așa cum vă spuneam mai devreme, Ialomița sărăcește galopant, numărul firmelor active s-a înjumătățit în mai puțin de 5 ani, iar electoratul de stînga, obișnuit cu pomenile sociale, dă semne de nervozitate. Prima scadență pentru Silvian Ciupercă va veni pe 25 mai 2014, la alegerile europarlamentare. Pînă atunci, el rămîne intangibil, ca orice Dumnezeu care își respectă statutul.

Fiul Mușoiu și avatarurile sale
Al doilea membru al Trinității PSD este vicepreședintele Mușoiu. Încă tînăr, dar fără noroc, acesta trăiește de ani buni în umbra Tatălui său politic. Îmbrăcat ca un fante de Dorobanți în zi de duminică, Fănel este copilul perfect, pe care orice părinte și l-ar dori. Nu mișcă în front, nu vorbește urît în lipsa părinților, nu fumează în prezența acestora... și exemplele ar putea continua la nesfîrșit. Poate vă întrebați, dat fiind contextul creionat, ce anume conduce el. Ei bine, întrebarea este excelentă, iar răspunsul este pe măsură. Ștefan Mușoiu nu conduce nimic! El este doar o prezență decorativă în peisajul politic local, bun de sosie atunci cînd Tatăl nu se poate dedubla, în ciuda omnipotenței sale. Tocmai de aceea, prezența lui Fănică irită. Șters, incongruent și ușor influențabil, copilul de suflet al Președintelui «s-a născut talent, dar va muri speranță», ca să folosim o expresie din argoul intern al Organizației. Prin urmare, crucificarea sa politică e o chestiune de timp, mai ales că nu are instinctul mezalianțelor și nu știe nici măcar abc-ul negocierii. Iar peste cîțiva ani, singurul lucru cu care se va putea lăuda în fața prietenilor, la o bere, e că și-a atins maximum de incompetență politică  în timpul ultimului mandat al președintelui Ciupercă. Pănă atunci însă, va trebui să facă față unui nou termen în dosarul meșterit de ANI, care l-a declarat acum 2 ani incompatibil... Termenul, dacă ne amintim noi bine, e undeva luna aceasta. Iar Fănică știe că mîna lungă a partidului nu te poate proteja la nesfîrșit!

Subprefectul Costică, acest «Sfînt Duh» apolitic
De departe, cel mai interesant dintre liderii politici al PSD, subprefectul apolitic Marin Constantin își merită cu prisosință supranumele de săptămîna aceasta. Născut (politic) acum vreo 42 de ani din țărîna Albeștilor, Costică a urcat neobosit pe scara politică a organizațiilor de partid și de stat ale căror interese le reprezintă. Nu ne înțelegeți greșit! Le reprezintă în interes personal, că doar nu sînteți atît de naivi să credeți că subprefectului județului Ialomița îi pasă vreo secundă de interesul vreunei organizații... Inteligent, bine orientat politic și machiavelic la nevoie, subprefectul Costică plutește deasupra Organizației PSD Ialomița, gata oricînd să intervină, să corijeze și să pedepsească derapajele membrilor săi. Surse din anturajul acestuia spun că și-a intrat atît de bine în rol încît a ajuns să-l joace și cînd se află singur, în fața oglinzii. Pentru că tot prostul știe că puterea absolută corupe în mod absolut, nu ne vom mai mira. Derapajele sale publice au ajuns însă de notorietate, iar Organizația, așa proastă și abulică, a început să mîrîie în lanț. În mod paradoxal însă, subprefectului Costică nu i se va trage de la ai lui, ci de la prefectul Gigi Petre. Surse din anturajul acestuia din urmă susțin că, sătul să privească cum i se sapă groapa, acesta s-a jurat că va trece la represalii. Și să te ferească Dumnezeu, spun aceleași surse, să lase prefectul mouse-ul din mînă!

15 Aprilie 2014, 06:05 (11085 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Moaștele Sfântului Vasile PeSeDeficatorul la Mihail Kogălniceanu
Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă
Ciupercă visează (din nou) la șefia PSD Ialomița
PSD Ialomița a decis: Marin Constantin, propunere de prefect al Ialomiței!
Țineți minte trei cuvinte: «Costică e președinte!»

Comentariile cititorilor:


vasile:
(26 Aprilie 2014, 19:58)
Oare are cineva curaj sa ii controleze cineva si acestia? Ca sa vedem si noi daca acestia siau facut avere din salariu de la consiliul judetean ... Mafie?
Mike:
(22 Aprilie 2014, 14:01)
psd nu mai este demult un partid policit ci o asociere de tip mafiot, conform probelor, dovezilor irefutabile, de care opinia publica ia cu sarg cunostinta. Daca PD-L a guvernat in plina criza economica a lumii, psd-lepadat de pnl- administreaza hotia, minciuna si incompetenta membrilor sai. Rusine, psd, rusine!
bloody Mary:
(17 Aprilie 2014, 14:18)
Pentru "Mary", cea/cel care adulmeca si pupa dosul lui Băse: La cum scrii, e clar ca ai paianjeni si paduchi, atat la demisol cat si la mansarda... Esti de-a dreptul un parazit PDL-ist. Daca nu vezi nici acum ca Basescu este seful ANI, DNA si al celor care "vad de sus", daca tu nu vezi cum sunt luati oamenii de pe strada fara dovezi, probe, inseamna ca tu nu esti de pe planeta Terra, tara Romania. Esti frustrat(a), pt ca lipsa unei preocupari presupune lipsa unui loc de munca si debitezi prostii pe aici... Ia spune-ne tu, ce a facut Basescu pt tine? Ce a facut Guvernul PDL-ist pt tine? Au taiat pensii si salarii, au donat forta de munca altor tari si ti-au spalat creierul si ti l-au apretat de gandesti acum ca o molecula in stare latenta. Jos labele de pe JUSTITIE BASESCU, PDL si PMP !!!
Mary:
(17 Aprilie 2014, 10:53)
 Indiferent cine castiga alegerile, paduchii astia tot acolo o sa-i vezi, ca sunt curve prostituate politic, care dau banul la partid pentru un loc cald, bine platit si cu putina influienta sa-si recupereze banii bagati. Ei stiu dece nu legifereaza prostitutia, deoarece ar avea probleme cu ANI. Se mai intampla sa ramana si f...si cu banii luati ... :)))  Luati mana de pe justitie, jeguri ce sunteti.
Bonjour:
(16 Aprilie 2014, 15:50)
Ferească Sfântul! Dar voi ati inceput sa aveti probleme personale cu acesti oameni? Ati fost mai multi care ati conceput stirea sau doar unul? Ca daca e doar unul atunci e problem, mon cher. Saptamana vitoare asteptam probleme voastre de acasa, aici pe site, va consiliem si vedem ce facem sa le rezolvam ca sa nu mai avem refulari pe online, cum zic ”ca sa fie bine sa nu fie rau” Au revoir!
Gica:
(16 Aprilie 2014, 15:47)
Pacat de Musoiu ,inainte de a se baga in politica era un baiat cu care puteai sta de vorba,am lucrat la el si nu mi-a intors spatele niciodata cand am avut nevoie de ajutor. Are sufletu bun....acum nu stiu daca-l mai are. Oricum anturajul politic la deraiat de pe traiectoria bunului simnt.Mereu imi spunea ca si el stie ce inseamna sa nu ai bani sau sa nu ai la cine sa te duci dupa ajutor. A trecut prin multe greutati mai ales ca nu a avut tata ,singur s-a ridicat muncind prin State. Ii placea sa fie modest,. Mai fitzos si cu nasu pe sus e fratele sau decat el. Am incredere ca poate pana nu-i prea tarziu s-o ""Lepada De Ce-l  Viclean "" si va lua "Sfanta Impartasanie" de la ce-i care la-u votat. Paste Fericit  Fane
Cică:
(16 Aprilie 2014, 15:40)
Independent- saptamanal de informatie...cică Pai si in ce scrie mai sus, unde e informatia???? Faceti-va blog daca spiritul jurnalistic s-a terfelit in opiniile voastre si atat. V-ati exersat foarte frumos stilul narativ aici, incununat de floricele stilistice, dar atat. Halal stire!
IN DEPENDENT:
(16 Aprilie 2014, 15:19)
Asa sa fie ??! Nu zice nimeni ca cei pe care ii infierati cu manie proletara nu au si ei bubele lor, dar cat de „independenti” sunteti voi, cand pe unii ii vedeti „sfinti” si pe altii „draci” ? ...si asta la nesfarsit.... Ne-am cam saturat sa vedem aceleasi personaje, aceeasi oameni, acelasi unghi de abordare. Este imposibil, la cat ii cunoastem pe acesti oameni si din alte surse, circumstante, sa fie asa cum ii descrieti voi...ori suntem PMP-isti, ori PDL-isti, ori „indepedenti”.... Mai schimbati si voi registrul, poate deveniti si un pic mai credibili, este prea evidenta campania de culpabilizare a acestora.
Vasile:
(16 Aprilie 2014, 10:35)
A-ti votat USL, USL aveti. Asa cum spunea ciupercuta - votati oameni competenti pentru o guvernare responsabila Ialomiteni mai aveti din banii pe care vi ia dat USL la alegeri?
Mary:
(16 Aprilie 2014, 10:22)
AVETI PROSTII VOSTRI CARE VA VOTEAZA. SUCCES PROSTILOR!!!
[email protected]:
(16 Aprilie 2014, 09:51)
cazacu nu e bun, teculescu nu e bun, astia nu sunt buni.......pe cine votam? UDMR!!!!!!!!!!
gigel:
(16 Aprilie 2014, 08:54)
au fost buni 25 de ani. eu zic sa-i mai votati 25!
Radu:
(16 Aprilie 2014, 08:03)
Mosoiu asta mai face accidente ziua in amiaza mare cu masina? A luat si el o amenda ca tot omul sau lucrurile s-au musamalizat? Asigurarile sa traiasca.
ADEVARUL:
(16 Aprilie 2014, 00:26)
Doamne ce lichele au ajuns in fruntea acestui judet ! Este incredibil cum ,,oamenii'' acestia isi bat joc de acest judet. Acesti incompetenti au reusit prin minciuna, demagogie si furt sa ne duca in Evul Mediu si nu le este rusine de nimic. Aceste haimanale au vandut acest judet pt a sta linistiti, linistea lor ne-a  costat 500 milioane de euro pana in 2014 si ne mai costa 500 milioane de euro pana in 2020. Acetia sunt banii pe care trebuia sa-i accesam si pe care Ciuperca i-a platit pt a nu deranja pe nimeni. RUSINE HAIMANA NEMERNICA CARE ESTI !!! 
bizidei:
(15 Aprilie 2014, 23:05)
E un sacrilegiu sa-i numiti pe cei trei Sfanta Treime. Acestora li s-ar potrivi mai bine Neagra treime a iadului cel rosu(psd): Scaraotchi (tatal); Michiduta (fiul) si Satana (urmasul din albest).Crestini din toate....zarile, uniti-va si alungati-i in fundul iadului lor cel rosu si sa ramana acolo pe vecie!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
25 Feb 2024
45 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Razie a polițiștilor la Țăndărei

Joi, 22 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune preventiv-reactivă pe raza orașului Țăndărei. Cu această ocazie au fost legitimate 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:40
(152 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt»

Joi, 22 februarie a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată la Țăndărei, polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții domiciliare, fiind puse în executare 5 mandate de aducere ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:30
(210 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 204

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul -limită de depunerea a Formularului 204 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 11:20
(36 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendă de 12600 de lei pentru abateri la regimul silvic

Polițiștii din Fetești, împreună cu specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Fetești, au desfășurat acțiuni pe linia verificării modului de respectare a legislației privind circulația, depozitarea ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 15:50
(101 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale!»

Liderii USR, PMP și Forța Dreptei au anunțat, miercuri, 22 februarie 2024, că Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile din 2024: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 12:20
(214 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: A început procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectorului vegetal, pentru anul 2023

MADR a demarat procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) sector vegetal, an de cerere 2023, după ce APIA a stabilit cuantumurile aferente acestor forme de sprijin. « ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:50
(133 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 205

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, joi 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind impozitul ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:30
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

21 Februarie 2024, 19:20


APIA: Subvenții pentru susținerea crescătorilor din sectorul bovine de carne/bubaline

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește potențialilor beneficiari că, până la data de 21 februarie 2024 inclusiv, se depun cereri de solicitare aferente schemei de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 14:25
(202 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Ialomița: Posibil drogați, băuți și fără permise, la volan

Marți, 20 februarie 2024, polițiștii din Platonești au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Țăndărei, în vederea verificării documentelor personale precum și ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 12:40
(233 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 207

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul de depunerea a Declarației informative privind impozitul reținut la ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 10:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Conducea o mașină neînregistrată

Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic o tânără, în vârstă de 24 de ani, din Călărași, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:40
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: La volan fără permis de conducere

Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din Urziceni au oprit în trafic un tânăr, de 18 ani, domiciliat pe raza municipiului. În urma verificărilor în bazele de date, oamenii legii ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:20
(273 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 71 mii de lei aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 77 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate două infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:00
(419 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 26 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 26 februarie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 10:30
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Pește confiscat de polițiști

Valea Ciorii: Pește confiscat de polițiști

În cursul zilei duminică, 18 februarie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din Platonești au depistat în flagrant delict, pe raza comunei Valea Ciorii, un șofer, în vâ ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 14:25
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permise și băuți, la volan

În cursul zilei de vineri, 16 februarie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din Fetești, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 14:20
(295 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 131,19 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna ianuarie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna ianuarie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 131,19 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 13:25
(283 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Căzănești!

Echipele furnizorului de energie efectuează marți, 20 februarie 2024, lucrări de modernizare, reparații și întreținere la nivelul sistemului de alimentare cu energie din zona localității Căzănești ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 12:25
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Fetești

În noaptea de joi spre vineri, 15/16 februarie a.c., polițiștii din Fetești au efectuat o razie pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2024, 12:30
(1155 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 133,49 mii de lei, obligații suplimentare de plată stabilite de Activitatea de Inspecție Fiscală în ianuarie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna ianuarie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 11 inspecții ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2024, 10:30
(1094 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

În cursul zilei de miercuri, 14 februarie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 15:45
(830 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu violent la o casă din Gimbășani

Incendiu violent la o casă din Gimbășani

Pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în noaptea de miercuri spre joi, 14/15 februarie a.c., în jurul orelor 23,40, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 11:30
(1218 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de peste 102,64 milioane de lei în 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 102,64 milioane de lei, cu 6,81 milioane ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 10:35
(777 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Țigări de contrabandă, confiscate

Fetești: Țigări de contrabandă, confiscate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au depistat în flagrant, pe raza municipiului Fetești, un bărbat de 48 de ani din Călărași, având asupra sa peste 4260 de țigarete de proveniență bulgară ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:20
(909 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Scandal între concubini

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați marți, 13 februarie a.c., cu privire la faptul că o femeie de 43 de ani, din comuna Ion Roată, ar fi fost amenințată și agresată fizic de concubinul său, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:05
(1080 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Beat la volan

Miercuri, 14 februarie a.c., în jurul orei 04,00, polițiștii din Fierbinți-Târg, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:00
(943 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,29 miliarde de lei, încasări la bugetul de stat în 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în anul 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 1,29 miliarde de lei, cu 165,12 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 11:10
(822 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,65%, rata șomajului la sfârșitul lunii decembrie 2023

La sfârșitul lunii decembrie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3846 șomeri (din care 1828 femei), rata șomajului fiind de 4,84%, cu 0,25% sub ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 11:05
(821 vizualizări - 0 comentarii)


Paznicii Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești, agresați

Paznicii Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești, agresați

Luni, 12 februarie a.c., polițiștii din Fetești au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan petrecut în curtea Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești. În urma ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2024, 17:25
(1228 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
ION în Comuna Săveni asfaltează 20 de străzi cu 9 milioane de lei Jănel în Razie a polițiștilor la Țăndărei @Uncar în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia @ Nelu în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Nelu în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist sandu în Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt» Nom Prenom în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Mitu. în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Mary în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului Ionut Z. în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Peskobar în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar Iosif în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Turlea în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar Pagubit în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia Gigel în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului Uncar în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia AGORA în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia @Agora în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia Mandolina în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar x în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...