Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Sfânta Treime a politichiei locale

Sculați, voi oropsiți ai social-democrației ialomițene!

Sfînta Treime a politichiei locale

După un an și jumătate de neoguvernare social-democrată, Ialomița a ajuns un terra deserta social, economic și politic. Sărăcia a căpătat accente cronice, afacerile dau faliment una după alta, iar partidele politice s-au transformat din umbre în stafii care nu mai au nici măcar puterea de a-și bîntui simpatizanții. Culmea ironiei e că nici PSD nu se simte prea bine! Și, după cum spun oropsiții care stau sub papucul Sfintei Treimi despre care vorbim azi, nu va trece anul și electoratul tradițional, oropsit timp de 25 de ani, se va lepăda de toți trei...

Ciupercă, Tatăl nostru de la Consiliul Județean
Despre preacinstitul și preasăracul Silvian Ciupercă s-au scris biblioteci de-a lungul celor două mandate și jumătate ale domniei sale. Ce nu s-a spus și vom spune noi acum e că, de vreun an încoace, domnia sa a fost sanctificat de către plenul PSD Ialomița, devenind astfel Tatăl Ceresc al Organizației. Dacă riști să strici o întrebare, de la vlădică pînă la opincă, toată suflarea pesedistă ialomițeană va susține din rărunchii celor 82498 de voturi valabil exprimate la alegerile din 2012 că «altul mai bun nu există!». Iar dacă îl asculți pe el (și e imposibil să nu o faci, declarațiile sale publice fiind de-a dreptul virale!), vei jura că are dreptate cînd susține, de exemplu, că județul are nevoie să construiască viitorul celor nenăscuți încă și care ne vor judeca peste 50 de ani și pînă în Ziua de Apoi. Pentru veșnica sa pomenire de către aceștia, președintele Ciupercă dorește, de exemplu, o sală de spectacole unică în România, un centru expozițional piramidal la Slobozia sau 2-3 poduri noi peste rîul Ialomița care să lege malurile întru înfrățirea economică și socială a locuitorilor județului. Între timp însă, așa cum vă spuneam mai devreme, Ialomița sărăcește galopant, numărul firmelor active s-a înjumătățit în mai puțin de 5 ani, iar electoratul de stînga, obișnuit cu pomenile sociale, dă semne de nervozitate. Prima scadență pentru Silvian Ciupercă va veni pe 25 mai 2014, la alegerile europarlamentare. Pînă atunci, el rămîne intangibil, ca orice Dumnezeu care își respectă statutul.

Fiul Mușoiu și avatarurile sale
Al doilea membru al Trinității PSD este vicepreședintele Mușoiu. Încă tînăr, dar fără noroc, acesta trăiește de ani buni în umbra Tatălui său politic. Îmbrăcat ca un fante de Dorobanți în zi de duminică, Fănel este copilul perfect, pe care orice părinte și l-ar dori. Nu mișcă în front, nu vorbește urît în lipsa părinților, nu fumează în prezența acestora... și exemplele ar putea continua la nesfîrșit. Poate vă întrebați, dat fiind contextul creionat, ce anume conduce el. Ei bine, întrebarea este excelentă, iar răspunsul este pe măsură. Ștefan Mușoiu nu conduce nimic! El este doar o prezență decorativă în peisajul politic local, bun de sosie atunci cînd Tatăl nu se poate dedubla, în ciuda omnipotenței sale. Tocmai de aceea, prezența lui Fănică irită. Șters, incongruent și ușor influențabil, copilul de suflet al Președintelui «s-a născut talent, dar va muri speranță», ca să folosim o expresie din argoul intern al Organizației. Prin urmare, crucificarea sa politică e o chestiune de timp, mai ales că nu are instinctul mezalianțelor și nu știe nici măcar abc-ul negocierii. Iar peste cîțiva ani, singurul lucru cu care se va putea lăuda în fața prietenilor, la o bere, e că și-a atins maximum de incompetență politică  în timpul ultimului mandat al președintelui Ciupercă. Pănă atunci însă, va trebui să facă față unui nou termen în dosarul meșterit de ANI, care l-a declarat acum 2 ani incompatibil... Termenul, dacă ne amintim noi bine, e undeva luna aceasta. Iar Fănică știe că mîna lungă a partidului nu te poate proteja la nesfîrșit!

Subprefectul Costică, acest «Sfînt Duh» apolitic
De departe, cel mai interesant dintre liderii politici al PSD, subprefectul apolitic Marin Constantin își merită cu prisosință supranumele de săptămîna aceasta. Născut (politic) acum vreo 42 de ani din țărîna Albeștilor, Costică a urcat neobosit pe scara politică a organizațiilor de partid și de stat ale căror interese le reprezintă. Nu ne înțelegeți greșit! Le reprezintă în interes personal, că doar nu sînteți atît de naivi să credeți că subprefectului județului Ialomița îi pasă vreo secundă de interesul vreunei organizații... Inteligent, bine orientat politic și machiavelic la nevoie, subprefectul Costică plutește deasupra Organizației PSD Ialomița, gata oricînd să intervină, să corijeze și să pedepsească derapajele membrilor săi. Surse din anturajul acestuia spun că și-a intrat atît de bine în rol încît a ajuns să-l joace și cînd se află singur, în fața oglinzii. Pentru că tot prostul știe că puterea absolută corupe în mod absolut, nu ne vom mai mira. Derapajele sale publice au ajuns însă de notorietate, iar Organizația, așa proastă și abulică, a început să mîrîie în lanț. În mod paradoxal însă, subprefectului Costică nu i se va trage de la ai lui, ci de la prefectul Gigi Petre. Surse din anturajul acestuia din urmă susțin că, sătul să privească cum i se sapă groapa, acesta s-a jurat că va trece la represalii. Și să te ferească Dumnezeu, spun aceleași surse, să lase prefectul mouse-ul din mînă!

15 Aprilie 2014, 03:05 (10655 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Moaștele Sfântului Vasile PeSeDeficatorul la Mihail Kogălniceanu
Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă
Ciupercă visează (din nou) la șefia PSD Ialomița

Comentariile cititorilor:


vasile:
(26 Aprilie 2014, 16:58)
Oare are cineva curaj sa ii controleze cineva si acestia? Ca sa vedem si noi daca acestia siau facut avere din salariu de la consiliul judetean ... Mafie?
Mike:
(22 Aprilie 2014, 11:01)
psd nu mai este demult un partid policit ci o asociere de tip mafiot, conform probelor, dovezilor irefutabile, de care opinia publica ia cu sarg cunostinta. Daca PD-L a guvernat in plina criza economica a lumii, psd-lepadat de pnl- administreaza hotia, minciuna si incompetenta membrilor sai. Rusine, psd, rusine!
bloody Mary:
(17 Aprilie 2014, 11:18)
Pentru "Mary", cea/cel care adulmeca si pupa dosul lui Băse: La cum scrii, e clar ca ai paianjeni si paduchi, atat la demisol cat si la mansarda... Esti de-a dreptul un parazit PDL-ist. Daca nu vezi nici acum ca Basescu este seful ANI, DNA si al celor care "vad de sus", daca tu nu vezi cum sunt luati oamenii de pe strada fara dovezi, probe, inseamna ca tu nu esti de pe planeta Terra, tara Romania. Esti frustrat(a), pt ca lipsa unei preocupari presupune lipsa unui loc de munca si debitezi prostii pe aici... Ia spune-ne tu, ce a facut Basescu pt tine? Ce a facut Guvernul PDL-ist pt tine? Au taiat pensii si salarii, au donat forta de munca altor tari si ti-au spalat creierul si ti l-au apretat de gandesti acum ca o molecula in stare latenta. Jos labele de pe JUSTITIE BASESCU, PDL si PMP !!!
Mary:
(17 Aprilie 2014, 07:53)
 Indiferent cine castiga alegerile, paduchii astia tot acolo o sa-i vezi, ca sunt curve prostituate politic, care dau banul la partid pentru un loc cald, bine platit si cu putina influienta sa-si recupereze banii bagati. Ei stiu dece nu legifereaza prostitutia, deoarece ar avea probleme cu ANI. Se mai intampla sa ramana si f...si cu banii luati ... :)))  Luati mana de pe justitie, jeguri ce sunteti.
Bonjour:
(16 Aprilie 2014, 12:50)
Ferească Sfântul! Dar voi ati inceput sa aveti probleme personale cu acesti oameni? Ati fost mai multi care ati conceput stirea sau doar unul? Ca daca e doar unul atunci e problem, mon cher. Saptamana vitoare asteptam probleme voastre de acasa, aici pe site, va consiliem si vedem ce facem sa le rezolvam ca sa nu mai avem refulari pe online, cum zic ”ca sa fie bine sa nu fie rau” Au revoir!
Gica:
(16 Aprilie 2014, 12:47)
Pacat de Musoiu ,inainte de a se baga in politica era un baiat cu care puteai sta de vorba,am lucrat la el si nu mi-a intors spatele niciodata cand am avut nevoie de ajutor. Are sufletu bun....acum nu stiu daca-l mai are. Oricum anturajul politic la deraiat de pe traiectoria bunului simnt.Mereu imi spunea ca si el stie ce inseamna sa nu ai bani sau sa nu ai la cine sa te duci dupa ajutor. A trecut prin multe greutati mai ales ca nu a avut tata ,singur s-a ridicat muncind prin State. Ii placea sa fie modest,. Mai fitzos si cu nasu pe sus e fratele sau decat el. Am incredere ca poate pana nu-i prea tarziu s-o ""Lepada De Ce-l  Viclean "" si va lua "Sfanta Impartasanie" de la ce-i care la-u votat. Paste Fericit  Fane
Cică:
(16 Aprilie 2014, 12:40)
Independent- saptamanal de informatie...cică Pai si in ce scrie mai sus, unde e informatia???? Faceti-va blog daca spiritul jurnalistic s-a terfelit in opiniile voastre si atat. V-ati exersat foarte frumos stilul narativ aici, incununat de floricele stilistice, dar atat. Halal stire!
IN DEPENDENT:
(16 Aprilie 2014, 12:19)
Asa sa fie ??! Nu zice nimeni ca cei pe care ii infierati cu manie proletara nu au si ei bubele lor, dar cat de „independenti” sunteti voi, cand pe unii ii vedeti „sfinti” si pe altii „draci” ? ...si asta la nesfarsit.... Ne-am cam saturat sa vedem aceleasi personaje, aceeasi oameni, acelasi unghi de abordare. Este imposibil, la cat ii cunoastem pe acesti oameni si din alte surse, circumstante, sa fie asa cum ii descrieti voi...ori suntem PMP-isti, ori PDL-isti, ori „indepedenti”.... Mai schimbati si voi registrul, poate deveniti si un pic mai credibili, este prea evidenta campania de culpabilizare a acestora.
Vasile:
(16 Aprilie 2014, 07:35)
A-ti votat USL, USL aveti. Asa cum spunea ciupercuta - votati oameni competenti pentru o guvernare responsabila Ialomiteni mai aveti din banii pe care vi ia dat USL la alegeri?
Mary:
(16 Aprilie 2014, 07:22)
AVETI PROSTII VOSTRI CARE VA VOTEAZA. SUCCES PROSTILOR!!!
[email protected]:
(16 Aprilie 2014, 06:51)
cazacu nu e bun, teculescu nu e bun, astia nu sunt buni.......pe cine votam? UDMR!!!!!!!!!!
gigel:
(16 Aprilie 2014, 05:54)
au fost buni 25 de ani. eu zic sa-i mai votati 25!
Radu:
(16 Aprilie 2014, 05:03)
Mosoiu asta mai face accidente ziua in amiaza mare cu masina? A luat si el o amenda ca tot omul sau lucrurile s-au musamalizat? Asigurarile sa traiasca.
ADEVARUL:
(15 Aprilie 2014, 21:26)
Doamne ce lichele au ajuns in fruntea acestui judet ! Este incredibil cum ,,oamenii'' acestia isi bat joc de acest judet. Acesti incompetenti au reusit prin minciuna, demagogie si furt sa ne duca in Evul Mediu si nu le este rusine de nimic. Aceste haimanale au vandut acest judet pt a sta linistiti, linistea lor ne-a  costat 500 milioane de euro pana in 2014 si ne mai costa 500 milioane de euro pana in 2020. Acetia sunt banii pe care trebuia sa-i accesam si pe care Ciuperca i-a platit pt a nu deranja pe nimeni. RUSINE HAIMANA NEMERNICA CARE ESTI !!! 
bizidei:
(15 Aprilie 2014, 20:05)
E un sacrilegiu sa-i numiti pe cei trei Sfanta Treime. Acestora li s-ar potrivi mai bine Neagra treime a iadului cel rosu(psd): Scaraotchi (tatal); Michiduta (fiul) si Satana (urmasul din albest).Crestini din toate....zarile, uniti-va si alungati-i in fundul iadului lor cel rosu si sa ramana acolo pe vecie!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 30 Sep 2022
66 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 402 403

APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 129,16 milioane de lei pentru sectoarele suin și avicol

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului excepțional acordat producătorilor agricoli, crescători ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 15:30
(91 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Ajutoare financiare de peste 56,4 milioane lei pentru producătorii agricoli din sectorul vegetal

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului excepțional acordat producătorilor agricoli din sectorul ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 14:30
(93 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: 15 noi cazuri de COVID-19

Joi, 29 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29596, fiind înregistrate 15 cazuri noi față de ziua de miercuri, 28 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 13:05
(100 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ședință a Colegiului Prefectural, convocată de prefectul județului Ialomița

Joi, 29 septembrie 2022, prefectul județului Ialomița a convocat Ședința Colegiului Prefectural. În cadrul întâlnirii oficiale au fost prezentate rapoartele de activitate ale Inspectoratului Teritorial ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 12:30
(105 vizualizări - 0 comentarii)


4

AJOFM Ialomița: 3,54%, rata șomajului în luna august 2022

La sfârșitul lunii august 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3296 de șomeri (din care 1544 femei), rata șomajului fiind de 3,54%, cu 0,85% sub ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 15:55
(171 vizualizări - 0 comentarii)


5

Bărbat pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, depistat în trafic de polițiștii din Țăndărei

Polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic, în cadrul unui filtru rutier, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Țăndărei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 15:45
(193 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 19 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 28 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29581, fiind înregistrate 19 cazuri noi față de ziua de marți, 27 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 13:25
(176 vizualizări - 0 comentarii)


7

AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 62,62 milioane de lei în perioada ianuarie-august 2022

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în perioada ianuarie-august 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 62,62 milioane ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 12:55
(179 vizualizări - 0 comentarii)


8

Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: Salonul Anual de Carte, a XXXI-a ediție

În perioada 1-31 octombrie 2022, Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița organizează în municipiul Slobozia, sub patronajul Consiliului Județean Ialomița, cea de a XXXI-a ediție a Salonului Anual ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 12:40
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

27 Septembrie 2022, 18:15


IȘJ Ialomița: 30 de școli din județ, incluse în Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

În luna martie a acestui an, Ministerul Educației a lansat Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar, inițiativă finanțată prin Programul Național de Redresare și Reziliență. La nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2022, 16:30
(303 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Atelier de informare și diseminare în cadrul Programului «Erasmus+»

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a primit acreditare pe domeniul Educației Școlare, pentru perioada 01.01.2021-31.12.2027. Această acreditare permite instituției să dezvolte proiecte în cadrul Programului ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2022, 15:40
(265 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: 14 noi cazuri de COVID-19

Marți, 27 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29562, fiind înregistrate 14 cazuri noi față de ziua de luni, 26 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2022, 13:15
(266 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri de 739,52 milioane de lei, colectate în perioada ianuarie-august 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în perioada ianuarie-august 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 739,52 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 14:55
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 11 noi cazuri de COVID-19

Luni, 26 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29548, fiind înregistrate 11 cazuri noi față de ziua de duminică, 25 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 13:04
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei, depozit de furaje în flăcări la Bordușelu

Incendiu la o casă din Țăndărei, depozit de furaje în flăcări la Bordușelu

Vineri, 23 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 10:55
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Urziceni și Ograda

Vineri, 23 septembrie a.c., două echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs între 3 autoturisme, în Urziceni. În sprijin a intervenit și un echipaj al Serviciului Județean ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 10:40
(386 vizualizări - 0 comentarii)


AFIR va primi pentru finanțare toate cererile fermierilor depuse pentru decontarea primelor de asigurare

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță eliminarea plafonului pentru depunerea cererilor de finanțare prin submăsura 17.1 «Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor» din ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2022, 09:20
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: Doi copii, victime ale unui accident rutier

Duminică, 25 septembrie a.c., două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2022, 20:10
(512 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Duminică, 25 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 rămas la 29537, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 24 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2022, 13:10
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 9 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 24 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29537, fiind înregistrate 9 cazuri noi față de ziua de vineri, 23 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2022, 13:50
(352 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Incendiu la o casă din Țăndărei

Pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină vineri, 23 septembrie a.c., pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din orașul Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție incendiul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 18:40
(885 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29528, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 22 septembrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 13:15
(708 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,9 milioane de lei, obligații suplimentare stabilite în luna august 2022

Inspectorii Activității de Inspecție Fiscală din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna august 2022, controale la contribuabili persoane fizice și juridice, stabilind ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 10:30
(742 vizualizări - 0 comentarii)


Rovine: Locuință cuprinsă de flăcări

Rovine: Locuință cuprinsă de flăcări

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Slobozia au intervenit joi, 22 septembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în satul Rovine. Au ars două camere de locuit, acoperișul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 10:00
(641 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Rovine incendiu


APIA: Sprijin în valoare de 1,3 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 09:00
(677 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Drogat la volan

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile de prevenire și combatere a consumului de droguri. Astfel, miercuri, 21 septembrie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii Biroului Rutier Fetești au depistat ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 15:55
(758 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Stelnica, dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

Miercuri, 21 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești, împreună cu un reprezentant RAR, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 15:45
(948 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Aproape 700 kg de tutun, confiscate de polițiști

IPJ Ialomița: Aproape 700 kg de tutun, confiscate de polițiști

Joi, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 14:40
(996 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 10 noi cazuri de COVID-19

Joi, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29527, fiind înregistrate 10 cazuri noi față de ziua de miercuri, 21 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 13:15
(739 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 402 403
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...