Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Ultimele zile ale președintelui PSD Ialomița, Vasile Silvian Ciupercă

Ultimele zile ale președintelui PSD Ialomița, Vasile Silvian Ciupercă

Știm! Am spus-o de atîtea ori încît acum nu mai crede nimeni. Dar de la șeptarii de pe holurile instituțiilor publice și pînă la liderii Opoziției locale (cîtă a mai rămas), din decembrie încoace toți vorbesc numai despre viitorul președinte al PSD Ialomița. Noi vă vom explica de ce președintele Ciupercă va renunța la funcție și, în plus, care sînt scenariile vehiculate la acest moment pe holurile înghețate ale sediului PSD Ialomița.

Coșmarul unei nopți de iarnă
În urmă cu aproape două săptămîni, în perioada 9-11 ianuarie 2015, la Turnu Măgurele, în Teleorman, președintele PSD Ialomița, Silvian Ciupercă, a participat la «o ședință informală» prezidată de Victor Ponta. Ședința a avut drept subiect principal de dezbatere dezvoltarea unei strategii de spălare a imaginii PSD, imagine serios zgîlțîită în ultimele luni. Potrivit site-ului știripesurse.ro, «mărul discordiei îl reprezintă limitarea puterii baronilor prin interdicția cumulării funcției de președinte de Consiliu Județean, cu cea de președinte al organizației județene». Sursele citate spun că argumentul cu care a venit Victor Ponta este că o astfel de lovitură de imagine va oferi credibilitate PSD în fața electoratului și va spăla imaginea de partid care depinde de baroni. De cealaltă parte, replica unor lideri PSD a fost necruțătoare în discuțiile neoficiale din week-end: «dacă PSD va lua o astfel de decizie, atunci conducerea centrală să se aștepte la o posibilă scădere în sondaje, deoarece mașinăria va merge mai greu la alegerile locale și nimeni să nu se mire pe urmă de ce s-au pierdut voturi!».

Sărutul dat leprosului
Întors acasă, președintele Ciupercă a aflat cu surprindere, așa cum deja v-am precizat, că toată suflarea pesedistă a județului așteaptă cu interes decizia sa. Surse din cadrul filialei de această dată susțin că, după o îndelungă perioadă de meditație, președintele Ciupercă a decis că va renunța la funcția de președinte al Organizației. Pentru că toți sîntem oameni și toți știm că funcția de președinte nu e remunerată, ca cea de ales al județului, înțelegem deplin această poziție a domniei sale. Îl avertizăm însă pe această cale (singura posibilă, pentru că încercările noastre de a obține un punct de vedere din partea lui s-au soldat cu un eșec!) că această alegere (pentru care, ni s-a explicat, a fost consiliat) reprezintă o formă de sinucidere politică. Potrivit informațiilor noastre, viitorul președinte PSD, oricare va fi acela, nu îi va permite lui Silvian Ciupercă să candideze la șefia Consiliului Județean Ialomița pentru încă un mandat. În aceste condiții, anii rămași pînă la alegeri sînt, pentru Silvian Ciupercă, ultimii săi ani de viață publică. Iar analiștii politici locali, mai inteligenți și mai bine informați decît noi, susțin că președintele Ciupercă va avea soarta baronului Savu. Adică va fi vîndut de cei pe care i-a hrănit și apoi, răstignit în piața publică în numele unei social-democrații în care nici măcar copiii nu mai cred.

Primul scenariu pentru șefia PSD
Potrivit informațiilor noastre, debarcarea oficială a președintelui Ciupercă se va face în luna martie. Luna nu reprezintă o alegere aleatorie, dar nu face, deocamdată, obiectul articolului de față. Primul pe lista scurtă a candidaților la șefia PSD Ialomița este deputatul PSD Marian Neacșu. Ajuns  în toamna anului trecut vicepreședinte al Camerei Deputaților, în locul lui Viorel Hrebenciuc, Marian Neacșu este, de departe, cea mai potrivită alegere pentru viitorul unei filiale care nu a primit niciodată nimic de la Centru, în ciuda rezultatelor electorale remarcabile obținute în ultimii 10 ani. Trecut de 50 de ani, Marian Neacșu este la acest moment singurul produs politic al județului Ialomița care a obținut o notorietate națională, el fiind lider al grupului parlamentar al PSD și, de asemenea, vicepreședinte al Comisiei pentru Politică Economică, Reformă și Privatizare. Revenind în Ialomița, Marian Neacșu a reușit, în ciuda aroganței sale politice, să cultive și să conserve bunele relații cu primarii PSD din județ, obținînd astfel un capital politic suficient pentru funcția de președinte. Singura tinichea agățată de coada de politician a lui Marian Neacșu rămîne acuzația de incompatibilitate, însă aceasta e o problemă care nu l-ar deranja în niciun fel dacă s-ar decide să candideze.

Ștefan Mușoiu, moștenitorul «tronului»
Un al doilea scenariu, dar cu o probabilitate mai mică decît primul, îl dă drept moștenitor al «tronului» PSD din Ialomița pe Ștefan Mușoiu. Considerat cîndva cel mai promițător lider tînăr al Organizației, Ștefan Mușoiu a ales să devină umbra președintelui Ciupercă. Surse din cadrul filialei susțin că, în cazul în care alegerea va fi aprobată la Centru, șansele lui Ștefan Mușoiu ar fi totuși mai mici în comparație cu cele ale lui Marian Neacșu. Însă Ștefan Mușoiu susține că, la acest moment, nu este interesat de preluarea Organizației. «Știu că numele meu a fost vehiculat în legătură cu această funcție. Dar nu este cazul, pentru că nu sînt interesat. De fapt, eu nu agreez acest scenariu și cred că cea mai potrivită alegere pentru județ rămîne domnul președinte Ciupercă!». Chiar din pozița în genunchi, declarația vicepreședintelui Consiliului Județean, Ștefan Mușoiu confirmă, totuși, declanșarea luptei pentru supremația Organizației. Singurul punct slab al lui Ștefan Mușoiu îl reprezintă, paradoxal, Silvian Ciupercă. Fracțiunile rebele din cadrul Organizației PSD Ialomița doresc, îndreptățit, controlul total al Organizației și eliminarea definitivă a lui Silvian Ciupercă din sistem. În cazul în care Ștefan Mușoiu devine președinte acest lucru nu va mai fi, evident, posibil, iar Silvian Ciupercă are toate șansele să obțină un nou mandat de președinte în 2016!

Două scenarii cu grad de probabilitate scăzut
Ultimele două scenarii, puțin probabile, dar nu imposibile, îi au ca protagoniști pe deputatul Mihai Găină, pe de o parte, și cuplul Marin Constantin-Vasile Cornel pe de altă parte. Deputat al Colegiului 3 Amara-Căzănești, deputatul Mihai Găină a umplut cu succes golul lăsat de Marian Neacșu, devenind mediatorul tuturor conflictelor interne din cadrul Organizației. Extrem de discret și, tocmai de aceea, extrem de eficient, Mihai Găină are toate atuurile pentru a prelua o Organizație care tînjește după o schimbare á la Caragiale. Adică «să se revizuiască, primesc, dar să nu se schimbe nimic». Oficial însă, nici Mihai Găină nu este interesat la acest moment să facă publică disponibilitatea sa de a prelua Organizația. Ultimul scenariu, deși catalogat drept fantezist, merită făcut public ca variantă de lucru. Potrivit lui, actualul subprefect Marin Constantin caută de zor un executant docil care să-i permită să conducă din umbră filiala. Acesta a fost identificat în persoana lui Cornel Vasile, acum șef la Garda de Mediu Ialomița. Deși susținerea de care se bucură cei doi în cadrul organizației este limitată, nu trebuie ignorat faptul că subprefectul Marin Constantin nu și-a cîștigat degeaba renumele de «Hrebenciucul» Ialomiței. Iar cuvîntul lui de înalt funcționar public, apolitic, pînă cînd Instanța va lua, într-un sfîrșit, o decizie, continuă să cîntărească greu în șerpăria PSD Ialomița...

Ciupercă, pe lista neagră a baronilor PSD Dincolo de scenariile noastre, mai mult sau mai puțin probabile, realitatea ultimilor săptămîni confirmă faptul că decizia de eliminare a noilor baroni PSD a fost deja adoptată. Pe lista neagră a celor care trebuiau să fie schimbați se numărau, la sfîrșitul anului trecut, 10 nume. Unul dintre acestea este, evident, cel al președintelui Silvian Ciupercă. Între timp, Florin Tecău, președintele PSD Argeș și-a dat demisia în urma unui scandal sexual. Și nu e singurul! Revenind la oile noastre, Silvian Ciupercă este și el în vizorul procurorilor Anticorupție. Potrivit informațiilor oficiale, este suspectat că ar fi favorizat firma Green Harvest căreia i-a fost concesionat, în mod fraudulos, un teren agricol de circa 495 de hectare, prejudiciindu-se astfel bugetul instituției cu aproape 200000 de lei pentru fiecare din cei 35 de ani ai duratei contractului. În acest context este posibil ca demisia lui Silvian Ciupercă din funcția de președinte al PSD să fie începutul sfîrșitului. Aceleași surse din PSD, consultate de noi, acreditează ideea că nu va cînta cocoșul de trei ori și Silvian Ciupercă va fi obligat să se lepede și de funcția de președinte al Consiliului Județean. Și, nu uitați, anul acesta Paștele vine cu o lună mai devreme decît de obicei!

23 Ianuarie 2015, 18:55 (19044 vizualizări - 41 comentarii)

Citiți și:
PSD Ialomița are un nou președinte!
Diferența dintre social-democrație și democrația liberală
Anonimul Victor Negrescu și-a deschis birou de europarlamentar în Ialomița
Moaștele Sfântului Vasile PeSeDeficatorul la Mihail Kogălniceanu
Pesedozaurii vor reîntronarea președintelui Ciupercă

Comentariile cititorilor:


Ionuț :
(29 Ianuarie 2015, 19:13)
Salut@sorin,ca să vezi și criticii mai greșesc, la sfârșitul comentariului ai scris "democraței" în loc de democrație dar te scuz, eu nu te cert, important este să înțelegi semnificația democrației chiar dacă mai faci mici greșeli de redactare.
SORIN:
(29 Ianuarie 2015, 10:43)
M-am săturat să tot scriu despre escrocii din toate partidele, numai că unii nu vor să citească decât ce le convine. Să-mi zici mie "comunist", dacă ții cont de TOATE postările mele, este de râsul  curcilor. N-are sens să mai discutăm despre jaful din țara asta. De peste doi ani, aproape toate postările, atât de pe saiturile ziarelor locale, cât și centrale, pe unele bloguri, închei cu "REINTRODUCEREA PEDEPSEI CAPITALE, E CAPITALĂ!" Dacă asta înseamnă "comunist", atunci duceți-vă și furați în unele state americane unde pedeapsa capitală există, poate le dați lecții de democraței. Să-nțeleg că acele state ar fi comuniste?! Atunci și eu sunt.
@ ionut:
(28 Ianuarie 2015, 23:29)
Ai dreptate Ionut, acest baiat Sorin sau nici nu stiu daca sa i spun asa, are alte frustari nu stiu de ce fel, ca altfel si-ar spune o parere despre articol si atat. Dar el face si pe profesorul si pe criticul, le stie pe toate. Saracu o fi fost traumatizat in tinerete.
tony :
(28 Ianuarie 2015, 22:35)
Stie cineva sa ne spuna ce se intampla cu gropile din centrul vechi ? Si pe cine vrea ciuperca sa parcheze la subsol ?
Ionuț :
(28 Ianuarie 2015, 15:45)
Te-ai trezit @sorin din meditația ta de intelectual rasat cu educație psd-ista și iar începi cu prelegeri marxiste,frustratule. Du-te la Moscova că pe acolo poate te va asculta cineva. Nu mai corecta tu oamenii așa se pricep ei să scrie și nu îi mai critica pentru ce vor ei să posteze. Ce nu înțelegi?Când ti-i se spune să pleci de două ori dintr-un loc care nu îți aparține până și un comunist needucat înțelege. Tu ce oare nu pricepi.Ori postează ceva decent și real ori lasă-ne.
SORIN:
(28 Ianuarie 2015, 12:53)
În lumea asta revolută, /Căcații scriu, în loc să pută, /Iar scriitori-adevărați/Sunt dați afară de căcați. Ce să mai comentezi în fața atot și atoateștiutorilor?! Complexitatea exprimării asupra unui fenomen redat în presă este normal să atragă critici. Dar de aici până la nemernicie și prostie nelimitate, ar fi trebuit să fie o cale lungă. Din păcate, pentru unii, nu e. Dați-i înainte analfabeților! Promit să nu mai încerc să vă destăinui din tainele liimbii române pe care ar fi trebuit să o cunoașteți bine, înainte de a posta tot felul de elucubrații. Măcar jignirile scrieți-le corect!
Balaciu:
(27 Ianuarie 2015, 17:13)
Stan Nicu din Crăsanii de Jos?! Un om și jumătate! Mândria Bărăganului, Kant de Crăsani!
Hahaha:
(27 Ianuarie 2015, 17:05)
Scuze, am gresit putin la gramatica, ( netul)
Hahaha:
(27 Ianuarie 2015, 17:02)
Nu mai scrii mai sorine, ti-a taiat netu-l?
Costel:
(27 Ianuarie 2015, 16:53)
@ Vasile. Mă, dacă pe @Sorin l-a dat afara ,,scriitorul"Stan Nicolae, de undeva, află că acest Stan a fost incompetentul! Întreabă pe cine vrei! Ori Stan Nicolae, ori Dencă Țiganiada, tot un drac! Contează cine te elimină, dacă într-adevăr spui adevărul. Dacă te elimină un stan, e ca și cum te-ar premia un Codrin....caca în ambele situații!
vasile:
(27 Ianuarie 2015, 14:59)
@cetatean Infumuratul asta de Sorin , este sotul fostei secretare de la Prefectura ,la toti prefectii PSD-isti: Savu ,Balan etc ; este un PSD-ist  pe care Balan l-a plasat la Registrul Comertului si care toata ziua comenteaza in presa locala (ca seara se duce la Gimbasani sa doarma si acolo nu are net). L-a dat afara Stan de la Centrul Cultural si de atunci o arde cu gramatica!
flo......?:
(27 Ianuarie 2015, 03:22)
Gramatician.Bine botezat.Sigur are amprenta bucală pe fundul Psd. Cine o mai fii și deșteaptă cu numele Adriana de vorbește de mărgăritar dat la porci.Da psd-isti ăștia au început să ne învețe limba română și ne compara cu porcii.Până acum ne învățau numai unde erau trandafirii pe buletinul de vot. MINCINOSII SI HOTII DE COMUNIȘTI.
slobozean sarac:
(27 Ianuarie 2015, 03:14)
Oare mai știi tu gramaticianule psd-ist câti Ialomițeni sunt în Diaspora?nici nu ai ideie,foarte mulți. Dacă s-ar face votul prin corespondența și pentru alegerile locale voi psd-isti aroganți, corupți și îmbuibați nu ați mai câștiga alegerile în veci.
slobozean sarac:
(27 Ianuarie 2015, 02:55)
Aici ne-au adus psd lui Ciupercă și Ponta la sărăcie, lipsă totală de locuri de muncă, sărăcie,grijă pentru ziua de mâine, grijă legata de posibilitatea de a ne hrănii copiii.Ia spuneți mă gramaticienilor PSD-sti am scris bine?Dacă am greșit am făcut-o pentru că nu mai putem să ne odihnim noaptea de grijile vieții nenorocire pe care voi ne-ați făcut-o.Voi gramaticienilor psd-isti care nu aveți griji care sunteți îmbuibați cu vile în oraș, încă una la mare și altele pe la munte, aveți tupeul să ne învățați acum limba română. Voi care ați distrus totul cu respirația voastră contagioasă ne-ați adus în pragul disperării și acum încercați să aruncați vina pe alții parcă nu voi ați avut tot timpul frâiele în blestemataul asta de județ. Din cauza voastră nu ne mai rămâne decât sa mergem la mii de kilometrii de familii să muncim.Nu v-ar mai rabdă DNA-ul.Ia vezi intelectualule am scris bine că mai uitam limba română departe de casă. Tu gramaticieanule psd-isti pleci în străinătate nu să muncești cu cârca ,tu pleci numai în concedii și vacante afară.Ne dai tu lecții de gramatică, oare vei avea vreodată curajul să îți arătați față. Știi tu oare câte familii și-au distrus din cauza voastră? Stai în banca ta și comportate ca un OM.
Ionuț :
(27 Ianuarie 2015, 01:54)
Bingo @george, gata ai ghicit,meriți o recompensă, te-ai prins, i-ai mirosit pe soldateii psd din mașinăria de lucru a partidului care și-au schimbat tactica. Din propagatori de gogoși psd în profesori de gramatică.Inteligență schimbare de manevră au făcut. Mă ăștia chiar ne cred proșți,ei de proști au nevoie că alții nu i-ar fii votat.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
25 Feb 2024
44 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Razie a polițiștilor la Țăndărei

Joi, 22 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune preventiv-reactivă pe raza orașului Țăndărei. Cu această ocazie au fost legitimate 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:40
(150 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt»

Joi, 22 februarie a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată la Țăndărei, polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții domiciliare, fiind puse în executare 5 mandate de aducere ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:30
(209 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 204

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul -limită de depunerea a Formularului 204 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 11:20
(36 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendă de 12600 de lei pentru abateri la regimul silvic

Polițiștii din Fetești, împreună cu specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Fetești, au desfășurat acțiuni pe linia verificării modului de respectare a legislației privind circulația, depozitarea ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 15:50
(101 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale!»

Liderii USR, PMP și Forța Dreptei au anunțat, miercuri, 22 februarie 2024, că Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile din 2024: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 12:20
(212 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: A început procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectorului vegetal, pentru anul 2023

MADR a demarat procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) sector vegetal, an de cerere 2023, după ce APIA a stabilit cuantumurile aferente acestor forme de sprijin. « ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:50
(131 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 205

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, joi 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind impozitul ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:30
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

21 Februarie 2024, 19:20


APIA: Subvenții pentru susținerea crescătorilor din sectorul bovine de carne/bubaline

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește potențialilor beneficiari că, până la data de 21 februarie 2024 inclusiv, se depun cereri de solicitare aferente schemei de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 14:25
(202 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Ialomița: Posibil drogați, băuți și fără permise, la volan

Marți, 20 februarie 2024, polițiștii din Platonești au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Țăndărei, în vederea verificării documentelor personale precum și ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 12:40
(233 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 207

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul de depunerea a Declarației informative privind impozitul reținut la ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 10:30
(124 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Conducea o mașină neînregistrată

Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic o tânără, în vârstă de 24 de ani, din Călărași, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:40
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: La volan fără permis de conducere

Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din Urziceni au oprit în trafic un tânăr, de 18 ani, domiciliat pe raza municipiului. În urma verificărilor în bazele de date, oamenii legii ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 71 mii de lei aplicate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 77 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate două infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:00
(416 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 26 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 26 februarie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 10:30
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Pește confiscat de polițiști

Valea Ciorii: Pește confiscat de polițiști

În cursul zilei duminică, 18 februarie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din Platonești au depistat în flagrant delict, pe raza comunei Valea Ciorii, un șofer, în vâ ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 14:25
(512 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Fără permise și băuți, la volan

În cursul zilei de vineri, 16 februarie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii din Fetești, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 14:20
(295 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 131,19 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna ianuarie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna ianuarie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 131,19 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 13:25
(283 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Căzănești!

Echipele furnizorului de energie efectuează marți, 20 februarie 2024, lucrări de modernizare, reparații și întreținere la nivelul sistemului de alimentare cu energie din zona localității Căzănești ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2024, 12:25
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Fetești

În noaptea de joi spre vineri, 15/16 februarie a.c., polițiștii din Fetești au efectuat o razie pentru menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale și a principalelor ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2024, 12:30
(1154 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 133,49 mii de lei, obligații suplimentare de plată stabilite de Activitatea de Inspecție Fiscală în ianuarie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna ianuarie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 11 inspecții ...[citește_toată_știrea]

16 Februarie 2024, 10:30
(1090 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

În cursul zilei de miercuri, 14 februarie a.c., în jurul orelor 11,00, polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 15:45
(829 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu violent la o casă din Gimbășani

Incendiu violent la o casă din Gimbășani

Pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în noaptea de miercuri spre joi, 14/15 februarie a.c., în jurul orelor 23,40, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 11:30
(1216 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de peste 102,64 milioane de lei în 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 102,64 milioane de lei, cu 6,81 milioane ...[citește_toată_știrea]

15 Februarie 2024, 10:35
(776 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Țigări de contrabandă, confiscate

Fetești: Țigări de contrabandă, confiscate

Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au depistat în flagrant, pe raza municipiului Fetești, un bărbat de 48 de ani din Călărași, având asupra sa peste 4260 de țigarete de proveniență bulgară ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:20
(909 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Scandal între concubini

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați marți, 13 februarie a.c., cu privire la faptul că o femeie de 43 de ani, din comuna Ion Roată, ar fi fost amenințată și agresată fizic de concubinul său, un bărbat ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:05
(1080 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Beat la volan

Miercuri, 14 februarie a.c., în jurul orei 04,00, polițiștii din Fierbinți-Târg, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 16:00
(941 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,29 miliarde de lei, încasări la bugetul de stat în 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în anul 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 1,29 miliarde de lei, cu 165,12 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 11:10
(822 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,65%, rata șomajului la sfârșitul lunii decembrie 2023

La sfârșitul lunii decembrie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3846 șomeri (din care 1828 femei), rata șomajului fiind de 4,84%, cu 0,25% sub ...[citește_toată_știrea]

14 Februarie 2024, 11:05
(821 vizualizări - 0 comentarii)


Paznicii Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești, agresați

Paznicii Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești, agresați

Luni, 12 februarie a.c., polițiștii din Fetești au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan petrecut în curtea Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești. În urma ...[citește_toată_știrea]

13 Februarie 2024, 17:25
(1228 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
ION în Comuna Săveni asfaltează 20 de străzi cu 9 milioane de lei Jănel în Razie a polițiștilor la Țăndărei @Uncar în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia @ Nelu în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Nelu în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist sandu în Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt» Nom Prenom în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Mitu. în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Mary în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului Ionut Z. în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Peskobar în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar Iosif în Ialomița: Trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască un polițist Turlea în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar Pagubit în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia Gigel în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului Uncar în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia AGORA în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia @Agora în Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia Mandolina în Sudiți: Și-a lovit cu toporul prietenul de pahar x în Slobozia: Urban SA a finalizat lucrările de pe strada Lacului

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...