Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Armășești: Preotul Ionuț Munteanu, judecat pentru «delapidare» și «înșelăciune»

Inculpat în haine sfinte

Armășești: Preotul Ionuț Munteanu, judecat pentru «delapidare» și «înșelăciune»

O anchetă a Parchetului de pe lîngă Judecătoria Urziceni arată că și preoții pot comite fapte penale. După 2 ani și jumătate de cercetări, procurorii au demonstrat vinovăția unei fețe bisericești. Acuzațiile l-au vizat pe Ionuț Cristian Munteanu, duhovnic la Parohia Armășești. Acesta a fost trimis în judecată după ce a exploatat în mod ilegal terenurile aparținînd parohiei pe care o conducea. În prezent, dosarul se află pe rolul Judecătoriei Urziceni, iar preotul cu probleme penale a fost dezbrăcat de hainele sfinte.

A poftit la averea Bisericii Procurorii Parchetului de pe lîngă Judecătoria Urziceni au început să cerceteze faptele penale comise de preotul, încă în funcție, Ionuț Cristian Munteanu încă din anul 2012. La data respectivă, Parchetul a întocmit două dosare penale care-l incriminau direct pe respectivul duhovnic. Ancheta a debutat după ce Episcopia Sloboziei și Călărașilor a făcut mai multe sesizări cu privire la faptele penale comise de preotul-inculpat. Totul s-a concretizat în două dosare penale (1819/P/2012 și 2529/P/2012), în care procurorii au făcut verificări pentru a demonstra că acuzațiile aduse de reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor sînt adevărate. Potrivit Rechizitoriului întocmit în cauză, instituția reclama faptul că duhovnicul din Armășești a exploatat în mod ilegal mai multe suprafețe de teren, aflate în proprietatea Parohiei Armășești, sub directa supraveghere a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. În plîngerile înaintate procurorilor s-a specificat că este vorba despre 26,76 hectare de pădure și alte 20 de hectare teren arabil. Reclamanta aprecia faptul că, în perioada 2010-2012, preotul din Armășești, a exploatat suprafețele respective fără a cere acordul scris al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, aducînd entității prejudicii patrimoniale. Mergînd pe firul logic al faptelor descrise de petentă, procurorii au descoperit faptul că fostul preot din Armășești a creat într-adevăr prejudicii patrimoniale, reușind să prejudicieze Episcopia cu peste 60 mii de lei.

«Țeapă» de manual cu terenuri Prima faptă descoperită de procurori vizează maniera ilegală în care fostul preot din Armășești a vîndut lemn din pădurea parohiei, însușindu-și banii. În 2008, între Parohia Armășești și Direcția Silvică Ialomița a fost încheiat un acord de prestări servicii. Astfel, reprezentanții Direcției Silvice aveau dreptul de a întreține și valorifica fondul forestier. Valorificarea se făcea însă cu acordul proprietarului, în speță Parohia Armășești, după ce, în prealabil, acesta avea acordul scris al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Timp de 3 ani consecutiv (2010, 2011 și 2012), preotul paroh din Armășești a vîndut peste 200 metri cubi de lemne fără a cere acordul Episcopiei. Banii rezultați în urma tranzacțiilor, 11 mii de lei, au intrat în buzunarul său. La fel s-a întîmplat și cu sumele provenite din vînzarea fără drept unei suprafețe de teren arabil, provenită din cele 20 de hectare pe care Parohia Armășești le avea în proprietate. Tot în jurul anului 2012, folosind o serie de documente false prin care Consiliul Parohial își dădea acordul cu privire la înstrăinarea a peste 10 hectare de teren, preotul a apelat la un intermediar pe care l-a trimis la un notar pentru a încheia contracte de vînzare-cumpărare. Prețul stabilit a fost de 5000 lei/hectar. Beneficiind de buna credință a vînzătorilor și fără să pună la îndoială autenticitatea actelor prezentate, notarul a aprobat tranzacția și a emis documentele privind înstrăinarea suprafețelor scoase la vînzare. Ancheta deschisă la Urziceni a scos la iveală faptul că prejudiciul creat în cauză depășește suma de 50 mii de lei.  Deși intermediarului i-a fost promis un comision, inculpatul și-a însușit în scop personal întreaga sumă de bani...

Preotul a fost caterisit
Revenind în prezent, dosarul fostului cleric de la Armășești se află pe rolul Judecătoriei Urziceni, instanța stabilind un nou termen al procesului pe 14 aprilie 2016. Mai mult decît atît, reprezentanții Episcopiei Sloboziei și Călărașilor precizează faptul că, în momentul de față, preotul a fost caterisit. «Față de persoana la care faceți referire, precizăm că s-a luat decizia caterisirii sale...» susțin reprezentanții Biroului de Presă al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Credite bancare pe numele enoriașilor Nu este prima dată cînd ziarul Independent relatează despre faptele penale comise de clerici din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor. Cu 2 ani în urmă, ziarul Independent relata pe larg despre faptele a doi duhovnici, din județele Ialomița și Călărași, care au creat o adevărată rețea infracțională specializată în obținerea de credite ilegale. Aceștia obligau enoriașii care veneau să se roage la biserică să ia credite bancare, iar banii să le revină acestora. Mai mult, preoții le făceau rost oamenilor de acte de muncă false, în care erau trecute datele de identificare fiscală a unor firme fantomă. Preoții au primit din partea instanței pedepse cu suspendare.

24 Martie 2016, 18:45 (7787 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


"Popimea" si SORIN:
(7 Aprilie 2016, 15:04)
Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița continuă Campania «Donează sânge! Salvează o viață!». Campania are ca scop salvarea de vieți prin donarea de sânge, cunoscută fiind criza acută prin care trec spitalele din România. Preoții și credincioșii din cele 70 de parohii din cuprinsul Protopopiatului Slobozia vor dona sânge, ca gest altruist și independent de interese materiale și vor încuraja cât mai multe persoane să doneze în data de 7 aprilie 2016, de Ziua Mondială a Sănătății. Intre timp "liber-cugetatorii de stanga europeana" ii injura sarguinciosi de pe margine..
mircea:
(30 Martie 2016, 00:17)
@...nu stiu cum sa il numesc pentru ca inca n-a aflat ca in prima casuta iti scrii numele...in sfarsit...spui ca ti-ar fi placut sa fi popa...de ce? ca sa furi? Dupa felul in care te exprimi nu prea ai har, ba chiar n-ai deloc...du-te tu mai si pupa poala popii daca vrei....
@ManoleSulica:
(29 Martie 2016, 20:19)
"Jumuliti prostimea".. Te simti  un prost jumulit Manole sau esti doar avocatul de pripas al lui Sorin cu care impartasesti aceleasi clisee de nedus la biserica? Poate ne spui  ce pregatire inalta ai si in urma caror studii sociologice ai ajuns la concluziile tale, asa, ca sa stim ce greutate are postarea ta. Apropo, ai zbarcit-o si cu ghicitul, nu-s popa, dar m-ar fi onorat sa fiu. In schimb, daca vrei sa vezi un tanar idiot, e suficient sa-ti arunci privirea intr-o oglinda si te dumiresti repede.
Manole:
(29 Martie 2016, 12:23)
@Sulică, adică cel ce se dă,,părerea lui@Sorin"! Ești un popă lacom sau un popă tânăr idiot care își apără averea. Are dreptate Sorin și foarte mulți cred ca el. Voi, popii, farisei și parveniți, nu trăiți din salarii impozitate! Jumuliți prostimea care este majoritară. Rar, un preot cu har! Nu aveți convingeri spirituale, aveți numai nevoi materiale nesimțite. Opulență și desfrâu.
mircea:
(28 Martie 2016, 22:04)
De acord cu SORIN...ai spus exact ce trebuie si cum trebuie, imaginea perfecta a satanelor in sutane.
parerea lui@SORIN:
(28 Martie 2016, 15:52)
este parerea unui zero taiat in patru. Un asa zis "liber-cugetator"ignorant, care n-a trecut pragul unei biserici, n-a platit niciodata o contributie, cu atat mai mult nu a facut nicio donatie acestei institutii pe care statul o exonereaza de impozitul pt activitatile sale specifice( dupa secularizarea averilor manastiresti) tocmai cunoscand f bine contributia majora a Bisericii in domeniul social-filantropic(peste 800 de centre la nivel de tara-azile, orfelinate, gradinite, scoli,cantine pt saraci, spitale, centre pt bolnavi in faza terminala, centre pt victime ale drogurilor, ale violentei in familie, ale traficului de persoane etc). Salariile preotilor sunt ca si cele ale  profesorilor si sunt impozitate la fel ca toate salariile. @SORINE, nimeni nu te obliga sa dai bani preotului, nici sa intri in Biserica. Nu esti obligat sa te cununi religios, sa-ti botezi copiii  sau sa te inmormanteze un preot. Exista crematorii pt nedusii la Biserica, iar banii economisiti astfel vor aduce mari 'satisfactii'materiale urmasilor..Cat despre snapani, priveste la politicienii"de stanga europeana" si nu numai; acolo sunt, vorba unui clasic in viata, banii dumneavoastra!
SORIN:
(28 Martie 2016, 13:05)
Așa cum am mai scris, după părerea mea, adevărații "părinți" sunt sihaștrii. Popimea face parte din șleahta celor mai mari escroci și evazioniști din țara asta. FĂRĂ EXCEPȚIE! Iar în fruntea lor se află un megaescroc dovedit, pe nume Daniel. Plini de aur și domenii incomensurabile, burdihănoșii-și bat joc de oameni de la naștere (botez) până la moarte. Ia să nu-i dai popii lovele, cât cere el fără să elibereze chitanță, să vezi cum rămâi cu mortul pe bătătură. Nemernicii ăștia n-au nici un Dumezeu. În rest, s-auzim de bine și să n-avem nevoie de ei, ca și de medici, alți șnapani!
mircea:
(26 Martie 2016, 09:07)
@sorine.....zicerea „satana-n sutana” imi apartine mie nu lui sorin, ca sa fie clar, De ce crezi tu ca la dat in gat episcopia? Pentru ca s-a calicit si nu a dat dreptu' , nu ca ar fi astia din capul bisericiilocale si nationale niste sfinti....hai sa fim seriosi....!
spyn:
(25 Martie 2016, 19:35)
Cred ca lucrurile sunt si mai simple. Popa n-a dat darul mai departe. Cum se explica ca tocmai ai lui l-au turnat? L-au lasat un an si abia dupa al doilea an de ne-cotizare,l-au turnat. Magari si magarii, ca peste tot. 
@SORINE,:
(25 Martie 2016, 15:41)
ce spunea-i tu nu se"pupa"cu ce e aici. Peste tot, cu motiv sau fara, iti repeti poezia cu "satane in sutane". Te faci ca nu pricepi ca peste tot in societate sunt uscaturi, dar pt tine, in mod special uscaturile din sanul Bisericii sunt majoritare, sunt de fapt toti preotii. Si doar tocmai ce ai citit ca Episcopia(adica Biserica) l-a descoperit si denuntat pe preot, nu vreun liber-cugetator  de "stanga europeana". Iar omul a fost scos in afara Bisericii de indata ce i s-au aflat si confirmat faptele.. Asa ca satana a fost alungata de oamenii in sutana. Mai bine intreaba-te,@SORINE,  cati insi"de stanga europeana" sunt zilnic arestati si dusi la Beciul Domnesc. Asa, ca sa vezi cam prin ce zone sociale colcaie de fapt satanele..
nini:
(25 Martie 2016, 11:56)
200 de metri cubi de lemne costa peste 500 de milioane . cu 11 mii de lei cumperi vreo 40 metri cubi.
SORIN:
(25 Martie 2016, 10:58)
Ce vă spuneam?! Scaraoțchi în sutană. Piei Satană!!!
gogu:
(25 Martie 2016, 00:47)
Papari si Gancerug nu sint sustintorii  ai lui Tinel Gheorghe? Papari a fost pus cu japca ilegal  director la ocolul silvic Urziceni de deputat.Cat i-o fi dat in schimb pe seama padurii?
?:
(25 Martie 2016, 00:40)
pai nu trebuia sa cotizeze, sa dea birurile impuse??bine ca n-a jupuit enoriasii ca in alte parti
padurar:
(24 Martie 2016, 22:44)
Despre cum a exploatat si vândut lemnul trebuie întrebați dnii Papari și Gancerug.Altfel aia nu e ancheta dle Pată!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 23 Mai 2024
192 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Joi, 23 mai 2024, echipele furnizorului de energie electrică vor executa lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor în zona localității Fetești/Cartier Buliga. Fără ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 15:15
(36 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 14:05
(57 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Ca urmare a solicitărilor Forumului Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR) din data de 10 mai 2024, au apărut primele reacții ale autorităților în vederea ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2024, 16:50
(45 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În fiecare an, Poliția Română dedică o săptămână marcării importanței segmentului de prevenire a criminalității pentru siguranța cetățenilor. Anul acesta, manifestarea națională « ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 16:10
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 4,00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 10:20
(847 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(622 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(731 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(679 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(593 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1326 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1246 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(607 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

În cursul zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 18,00, trei echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 10:10
(759 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 128,64 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna aprilie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 128,64 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:55
(712 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:40
(728 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Luna mai-luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată unor acțiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui sector pentru întreaga societate. Dezvoltarea locală, cetățenia ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:25
(733 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

14 Mai 2024, 19:10


AJOFM Ialomița: «Bursa Generală a Locurilor de Muncă»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 17 mai 2024, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la sediul Agenției Locale din ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 11:30
(593 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat listele cu contribuabilii rău-platnici și bun-platnici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că au fost publicate, pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, listele de contribuabili persoane juridice care ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 10:10
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei

Consiliul Județean Ialomița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din România, Liceul de Arte «Ionel Perlae» Slobozia și Uniunea ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:55
(449 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Vineri, 17 mai 2024, în intervalul orar 09,00-21,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în comuna Dridu, pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor destinate î ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:50
(730 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 13 mai-5 iulie 2024 (inclusiv), beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 16:45
(757 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent vă invită la vernisajul Salonului Național de Artă Plastică «Atitudini ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 14:35
(701 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Incendiu la un garaj din cauza unui scurtcircuit electric

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la un garaj, în comuna ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:55
(809 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Accidente la Stejaru, Fierbinți-Târg și Slobozia

Vineri, 10 mai a.c., în jurul orelor 13,00, dispeceratul ISU Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier, pe DN2A, în localitatea Stejaru, în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:45
(978 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

DECES

Cu durere în suflet și profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a domnului Ion Porumb. Pentru cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun, trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:30
(1512 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

În numele membrilor săi, care împreună lucrează peste 1,2 milioane hectare, Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură profesională ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 17:20
(1077 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Maia!

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA Constanța vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 08:40
(871 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare. Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 16:10
(974 vizualizări - 0 comentarii)


APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de joi, 9 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii unor măsuri și intervenții implementate de ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 15:40
(637 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi Gicuta, platitor de impozit în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Contribuabil în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...