Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Electoratul rural decide președintele județului

«Alfa și Omega» alegerilor locale din Ialomița

Electoratul rural decide președintele județului

Gheorghe Tinel, copreședintele PNL Ialomița a depus marți, 26 aprilie 2016, lista de candidați a filialei pentru Consiliul Județean Ialomița. Dincolo de eveniment în sine, acest moment poate fi considerat începutul și sfîrșitul alegerilor locale în Ialomița. Independent vă oferă o posibilă explicație pentru această afirmație. Și, din păcate pentru unii, votul din 5 iunie 2016 o va valida oficial.

Tinel patentează metoda lui Gheorghe Savu
Marți, 26 aprilie 2016, la 10,30, Gheorghe Tinel a depus la Biroul Electoral Județean lista de candidați pentru alegerile din 5 iunie. Potrivit propriilor declarații, reluate cu acest prilej, primele poziții pe lista PNL sînt ocupate de primari în funcție, primari considerați la acest moment locomotive electorale ale partidului. Este vorba despre Eugen Tocileanu (Sărățeni), Ion Mihai (Gheorghe Doja), Ghiță Mihai (Ion Roată), Daniel Popa (Bărcănești), Dinu Alexandru (Mihail Kogălniceanu), șamd. Metoda folosită de Gheorghe Tinel a fost patentată, în urmă cu 20 de ani, chiar de către fostul președinte al PSD Ialomița, Gheorghe Savu. Elevi la școlile de pe șoseaua de centură a politicii, fiecare dintre cei doi au înțeles că alegerile din Ialomița se cîștigă cu votul electoratului rural, adus cu arcanul la secțiile de votare. Iar primarii plasați strategic pe primele 6 poziții eligibile au acest unic rol. De altfel, în cazul lui Gheorghe Tinel, care la acest moment se confruntă cu situații greu de gestionat la Urziceni, Slobozia sau Fetești, această mutare politică este singura care are șanse de cîștig. Primarul Sava este neguvernabil și a amenințat că va candida pe listele PNL împotriva voinței lui Tinel, Martin îl sabotează din interior în capitala județului, iar la Fetești, primarul Catrinoiu se confruntă cu o criză de imagine pe care nici măcar lipsa de anvergură a contracandidatului PSD, Sorin Gafițoiu, nu o mai poate bloca...

Moraru pierde în stil european
Prea copt înspre prea plin pentru politica județeană, Victor Moraru a ales să gîndească european în cel mai prost an electoral al filialei. Lista sa de consilieri județeni este însăilată cu candidați anonimi, ipochimeni rezultați din șantajul negocierilor interne, iar semnalele transmise de primarii PSD în funcție sînt deja alarmante. Iată doar cîteva exemple: Sorin Gafițoi, Emil Cătălin Grigore, Daniel Eugeniu Crunțeanu, Viorel Vivari Bănescu, Marin Nedu, Tudorița Chidu, Gheorghe Herea, Mihai Gore, Gică Maftei, Gheorghe Tănasă, Elena Mitran, Stela Oancea, Ciprian Viorel Rădulescu, Luminița Trifan, șamd... Potrivit unor surse interne, la acest moment Victor Moraru este identificat cu predecesorul său, Silvian Ciupercă, iar primarii chemați să tragă de căruța electorală a alegerilor din 5 iunie 2016 se jură că în comunele lor vor lăsa votul liber, «fiind sătui să-l care în cîrcă pe arogantul de la Amara». Deși gripată, mașina de vot a PSD rămîne una redutabilă. În 90% din cazuri, candidații rămîn aceiași din mandatele anterioare, edili care au demonstrat că pot cîștiga detașat alegerile fără sprijinul județenei de partid. Latifundiari, arendași, mulți dintre ei milionari în euro, acești stăpîni ai comunităților rurale cer ca liderii județeni să le recunoască statutul și poziția socială. Este exact ceea ce Victor Moraru nu face și unul dintre motivele pentru care ar putea pierde. Pe celelalte, cu voia dumneavoastră, vi le vom prezenta în timpul campaniei electorale, dacă va mai fi cazul...

Simulare electorală Afirmația potrivit căreia orașele Ialomiței decid culoarea politică a județului poate fi combătută. Slobozia cu cei 44774 de alegători (dintre care doar 23 de mii s-au prezentat la vot și numai 12909 au votat pentru Silvian Ciupercă, candidatul USL la alegerile din 2012!) poate fi anulată de cele 5-6 comune PNL ai căror primari se află pe lista de consilieri județeni ai lui Gheorghe Tinel: Sărățeni (1011), Gh. Doja (2234), Ion Roată (2936), Bărcănești (2763), M. Kogălniceanu (2683). Adăugați la acest aspect și bazinul electoral PNL din zona Fetești (28595) și Făcăeni (4467), precum și voturile electoratului captiv în plasa primarului din Urziceni (14671) și veți descoperi că PNL poate lupta pentru prima dată cu șanse reale împotriva mașinii de vot a PSD din fiefurile tradiționale precum Vlădeni (1696), Colelia (980), Amara (6641) sau Țăndărei (11366). În aceste condiții, afirmațiile făcute alăturat se pot dovedi valabile, iar Victor Moraru are o problemă reală. Și mai puțin de o lună ca să o rezolve sau să devină și el istorie.

26 Aprilie 2016, 15:15 (24536 vizualizări - 107 comentarii)

Citiți și:
Scenarii de precampanie electorală
Ialomița ne-a ales destinul
Componența Consiliului Județean Ialomița: 18 mandate PSD, 10 mandate PNL și 3 mandate ALDE
«Gașca de penali a PSD nu trebuie înlocuită cu alta la fel!»
«Parcarea subterană NU se va finaliza cu bani europeni!»

Comentariile cititorilor:


m.kogalniceanu :
(15 Mai 2016, 06:27)
Tinel Gheorghe luatil si pe primarul din com.mihail kogalniceanu Dinu Alexandru afceristu si plecati din acest judet ialomitean intr-o lume pustie ca noi nu avem nevoe de sarlatani .Sa dispareti toata clica mafiota basista, tandemul PNL-PD.
[email protected](cu m mic):
(11 Mai 2016, 13:35)
 invata sa scrii si sa citesti, ma si mir ca ai acces la internet, cat despre "jugnirile" pe care incerci sa mi le aduci....nu ma "atig", esti muuuuult prea prost....in sfarsit, nu prea mai avem loc in tara asta de atația social-democrati(comunisti) pârâți.....apropo(fara virgula) mai mircea sulica, am o simpla curiozitate in ceea ce te priveste, lucrezi in domeniul privat sau bugetar?poti(cu p mic) raspunde sincer?
mircea:
(11 Mai 2016, 07:48)
@pompieru' sulica, invata sa scrii si sa citesti, ma si mir ca ai acces la internet, cat despre jugnirile pe care incerci sa mi le aduci....nu ma atig, esti muuuuult prea prost....in sfarsit, nu prea mai avem loc in tara asta de atația liberali pârâți.....apropo mai pompierule sulica, am o simpla curiozitate in ceea ce te priveste, lucrezi in domeniul privat sau bugetar?poti raspunde sincer?
genocidul comunist:
(10 Mai 2016, 21:40)
In Romania, la fel ca in toate tarile unde au guvernat timp de decenii, comunistii au manifestat un profund dispret pentru viata cetatenilor tarii.
"Moartea unui om este o tragedie, dar moartea unui milion de oameni este o cifra statistica". Acest sinistru sofism, atribuit lui Stalin, rezuma "filozofia" puterii comuniste privind "grija fata de om".
Enumeram succint, in cele ce urmeaza, tragicele efecte pe care le-a avut, pentru viata poporului nostru, politica partidului comunist roman, inspirate din demagogicele si mincinoasele lozinci staliniste:
Intemnitarea si, in multe cazuri, asasinarea in inchisori si lagare de munca a sute de mii de detinuti politici, oameni de toate varstele si din toate categoriile sociale si profesionale
O rata a mortalitatii, in special a mortalitatii infantile, dintre cele mai ridicate din Europa, ca rezultat al conditiilor economice mizere, al dezastruoasei asistente medicale, precum si a unei politici demografice criminale;
Morbiditatea in Romania a fost extrem de ridicata in comparatie cu tarile dezvoltate. Subalimentarea la nivel de masa, conditiile mizerabile de locuit, lipsa de igiena si de educatie sanitara, asistenta medicala precara si, in ultimii zece ani, frigul din locuinte, fabrici, scoli, birouri si spitale au determinat o crestere dramatica a morbiditatii.
Locul intai in Europa in ceea ce priveste numarul de handicapati la mia de locuitori;
Capacitatea de efort fizic si intelectual a fost in permanenta scadere in cei aproape 50 de ani de comunism;
Irosirea timpului din cauza penuriei generalizate de produse, care a generat fenomenul "cozilor" necunoscut in Romania antebelica;
Subrezirea psihica si demoralizarea la nivel de masa, ca urmare a terorii, propagandei si subminarii valorilor traditionale ale natiunii; scaderea rezistentei psihice a avut urmari nefaste asupra vigorii biologice a natiunii.
pompierul sulica:
(10 Mai 2016, 20:27)
Ba mircea: Estu slab mobilat la cutia cu maimute ! Daca cineva face bascalie nu inseamna sa-l faci troaca porcilor. Pe bune ce indemnizatie primesti ca dai cu batul,pe diferite siteuri ? Iti iese pe zii de o ciorba de sub burta ? Vai steaua ta de cazatura ! mircea: Jetule ridicate si nu mai servii masa in genunchi,ori nu teai saturat de oua cu carnati si scoici.
Irina:
(10 Mai 2016, 19:08)
Mai sulica: Se vede ca ai pus pe jar,pe aia cu creierul plecat in, Spania la capsuni. Esti pus rau pe caterinca dar fraieri sunt plecati rau de acasa ! Intarata-i drace !
mircea:
(10 Mai 2016, 17:43)
@SULICA, copy-paste, sunt satul de chestii d'astea, ma'ta si tac'tu au fost comunisti, tu ai fost pionier-cute-cist si ppcr-ist, asa ca nu mai trage cu Carol I si bratienii, ca esti atat de liberal cum sunt eu popa...apropo, independenta n-a fost castigata in 1977....mai citeste ce si cum ai scris..:)))))))))))
sulica:
(10 Mai 2016, 16:15)
Lasati ba comunisti in pace ca asa cum au fost rai si nebuni dadea case tinerilor, muncea toata lumea, mancau de mancat. Acum case copiilor niciodata. Sunteti la scula cate unui ghertoi care face bani pe munca voastra. Voi chicotiti pe la colturi chioraindu-va matele de foame. 5% smecheri in ciordeli Restul paguba cu burtile goale. Una peste alta va meritati soarta. Votati Tinel Gheorghe si pnl si veti manca ce a taiat CIOMU .
Mamulos:
(10 Mai 2016, 13:38)
Aici nu se face procesul comunismului, se analizeaza candidatii, unul mai breaz ca altul ...peste toti insa domneste Tinel Gheorghe, cam pion  absolut al mizeriilor!
ignorantului @mircea:
(10 Mai 2016, 12:30)
Din 'BUSINESS COVER ORIGINALS', fragment:  "După aportul decisiv al lui Carol I la castigarea independenței in 1977și la modernizarea țării, apare și rolul lui Ferdinand I Întregitorul. Statul s-a implicat în sprijinirea importului de tehnologie, de materii prime, a finanțat construcția unor fabrici, precum Malaxa în București, IAR în Brașov.
Treptat, economia s-a întărit, iar regatul a ajuns cel mai mare producător din industria petrolieră europeană și al șaselea din lume, al doilea producător de gaze și de aur, a început să se specializeze în fabricarea de mașini grele, de la locomotive, la avioane sau vapoare.
Evident, agricultura s-a dezvoltat și ea, regele a introdus reforma agrară, 1,5 milioane de familii au primit șase milioane de hectare de teren agricol și pășuni. Rezultatul a fost că România a devenit primul producător de porumb și al patrulea de grâu din Europa și cel mai mare producător de floarea soarelui din lume. Graul romanesc era cotat la bursa din Londra,  iar leul era moneda forte.
Așa s-au pus bazele unei țări care (deși a încasat-o din plin în Marea Criză începută în 1929) a reușit să se impună ca putere dacă nu de prim rang, măcar de rangul doi, dar demnă de luat în seamă, fiind liderul regiunii, până în 1938, când a început Al Doilea Război Mondial, al cărui efect devastator a fost continuat de alegerile falsificate din 1946 care au aruncat România în brațele comuniștilor. Iar ceea cea urmat de atunci stim si simtim toti si acum"..
mircea:
(10 Mai 2016, 07:53)
@SULICA si aurica, ok, am inteless, amandoi sunteti basisti pursange, acum va dati mari liberali, rupti din osul lui Bratianu, daca pentru aurica este de inteles, la 20 de ani  crezi ca tot ce zboara se inghite....pentrtru SULICA trebuie explicat putin, nu am afirmat ca, comunistii ar fi facut transfagaraseanul sau celelalte obiective de care acum probabil profiti cand pleci sa te relaxezi, au fost facute de oameni,care, atunci se aflau sub conducerea comunista, acum, sau mai bine zis, in ultimii zece ani, cei basisti, cei in care s-au aflat la guvernare liberalii de azi, care au fost realizarile, i-a spunei mai sulica si aurica, un singur obiecti realicat, sa zicem pe sfert cat barajul de la vidraru....sau la sertul sfertului, de vorbaraie nimeni nu va intrece, cat despre comparatia cu belgia, hai sa fim seriosi mai sulica....mai gandeste-te cand faci asemenea afirmatii....
Rică :
(9 Mai 2016, 22:49)
Apreciez scrierea celui ce face referire la modul în care comuniștii, înaintașii psd-istilor au chinuit poporul român înainte de 1990.Eu sunt de acord cu trimiterea simbolică a lui mirciulică în Coreea, înainte de asta eu l-aș trimite la Gherla, Aiud,Râmnicu-Sărat, să viziteze pușcăriile de exterminare a romanilor anticomuniști, acolo unde și-au găsit sfârșitul oameni nevinovați care aveau singura vină că nu aveau convingeri comuniste. Dacă în 6 Iunie comuniștii psd-isti cred vor încerca să ducă pe cei ce nu sunt de acord cu ei în lagărele de exterminare.Mirciulica, aștept să îți pui identitatea exactă aici,cu adresă, cu fotografie,cu cont de Facebook, imediat o să o fac și eu și hai să nu ne mai ascundem. Mirciulică asta pentru a te putea privi în ochi în ziua de 6 Iunie când ciuma roșie se va duce pe apa sâmbetei. Mirciulică după scrierile tale tu ești tipul de om că după alegeri de vei lipi de cei ce vor câștiga, adică un profitor parvenit.
sulica @mircea:
(9 Mai 2016, 19:27)
Toate cate le insiri le-au "facut"comunistii, tinand in foame, frig si intuneric 22 de milioane de romani pe care-exploata intens,obligandu-i la productii "record", cu pamantul luat cu japca de la tarani si cu banii jefuiti de la aproape un milion de romani din elita Romaniei, ucisi in lagare si inchisori sau la Canal, cu o armata ce pazea granitele tarii avand armele indreptate spre interior-sa nu scape vreunul din "raiul" socialist. Sa nu uitam ca Romania a devenit stat independent, unit si cu institutii democratice prin regii Carol I si Ferdinand Intregitorul. Comunistii au inchis, impuscat si ingropat in gropi comune pe fauritorii Marii Uniri din 1918. In perioada interbelica leul romanesc era valuta forte in occident si eram mai dezvoltati decat Belgia. Unde este Belgia acum(sau, prin comparatie, in 1989) si unde suntem noi dupa caderea comunismului si, mai ales, unde am fi fost daca n-am fi trait 45 de ani de dictatura bolsevica. Sulica @mircea, du-te ,nene in Corea de Nord si traieste-ti visul de"aur", nu-ti mai arata pe net creierul spalat, plin doar de texte de la sedintele de partid, de batran aplaudac comunist repetent la istoria neamului!
mircea:
(9 Mai 2016, 18:29)
@SULICA, in muzeul ala ar trebui sa intre sau sa incapa si Transfagarasanul,Portile de Fier, Vidraru, si cate si mai cate....nimeni din Romania de azi nu poate spune ca nu este unul dintre beneficiarii epocii comuniste, ca vrem sau nu, stam in casele construite atunci, ca vrem sau nu,mergem cu masinile pe soselele facute atunci... parintii nostri ne-au crescut si scolit pe in perioada comunista, ca vrem sau nu, multe valori, multi oameni s-au format atunci, sportivi(vezi generatia de aur la fotbal, gimnastica...), doctori, etc, trebuie sa fii tampit sa nu recunosti asta, daaaar, vine aurica, un puța-verde de douaj'de ani, care, dupa ce a votat si el odata si aproape ca a avut orgasm din cauza asta, sau poate o fi avut...cine stie, incepe sa-i traga curat-proletar cu ciuma verde, si cat de fericit o sa fie el cand asazisii liberali, fosti pedelisti revopsiti, o sa ajunga la putere, si cica sa vezi atunci valuri de miere si colaci....ce poti sa spui despe unul care 99% din timp si-l petrece pe feiscbuc si facand binging...ca toti prostii...pun pariu ca aurica nici macar femeie de servici nu s-ar putea angaja la firma la care lucrez...:)))))))))))))))))
@ comunism:
(9 Mai 2016, 15:08)
rica ia vezi cum a excelat Gheorghe Tinel de mic in structurile comuniste: intai la UTC pe urma la PCR! Acuma e liberal sadea:))))) politruc adevarat! 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 15 Ian 2021
300 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(51 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(49 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(23 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(263 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(136 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(195 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


8

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(225 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(198 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(217 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(216 vizualizări - 0 comentarii)


12

DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(215 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(221 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(192 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(294 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(277 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Măsuri active destinate angajatorilor

În Monitorul Oficial nr. 1326/31.12.2020 a fost publicată Ordonanța de Urgență nr. 220/2020, privind aplicarea unor măsuri de protecție socială după 1 ianuarie 2021 în contextul răspândirii coronavirusului ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 15:50
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Persoane dispărute

Ialomița: Persoane dispărute

Polițiștii din Ialomița caută două persoane, de 37 și 47 de  ani, care au plecat de la domiciliu. Cei care pot oferi informații sau detalii care să conducă la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 14:50
(343 vizualizări - 0 comentarii)


Platonești: Cu aproape 200 kg de pește în portbagaj

Platonești: Cu aproape 200 kg de pește în portbagaj

195 de kilograme de pește, din specia caras, transportat fără documente legale, au depistat polițiștii ialomițeni pe raza comunei Platonești, în portbagajul unui autovehicul condus de un bărbat de 24 de ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 14:45
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, în jurul orelor 12,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Gârbovi, au oprit, pentru control, ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 14:40
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Înmormântare cu amenzi la Fetești

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2. Polițiștii ialomițeni, ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 14:35
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 11 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7177, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 13:25
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 29 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 10 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7155, cu 29 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2021, 13:40
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Dreptate! în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» @ Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Cetățean de la bloc în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal turturel în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Marisa în Polițistul local agresor este cercetat penal @ Dreptate! în Polițistul local agresor este cercetat penal @@@Anonimus în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea @@@Anonimus în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Marcel V în Polițistul local agresor este cercetat penal @@@Cleopatra în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia @@@ Cleopatra în Polițistul local agresor este cercetat penal Dreptate! în Polițistul local agresor este cercetat penal alegatorul pacalit în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Viorel în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia @@ Alin în Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără Neagu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Nici cu clor nu iese în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Gigel în Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...