Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ialomița nu are secretari de primărie

Ialomița nu are secretari de primărie

De ani buni, o treime dintre administrațiile locale din Ialomița funcționează fără secretari. Situația este cu atât mai gravă cu cât, în unele cazuri, activitatea Primăriei este paralizată. Mai mult decât atât, din cauza unor condiții restrictive impuse de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, nici posibilii aspiranți la această funcție nu pot fi angajați fără... studii de masterat!

O situație imposibilă
Obligați să desfășoare o activitate administrativă tot mai complexă, primarii localităților ialomițene încearcă de ani buni să obțină o relaxare a condițiilor de angajare a secretarilor de Primărie. La sfârșitul lunii trecute (când Sevil Shhaideh, vicepremierul României, a vizitat Ialomița), una dintre solicitările reluate constant de către edilii prezenți la întâlnirea cu aceasta a fost: «Renunțați la studiile de masterat pentru angajarea secretarilor!». Deși notată ca prioritate, solicitarea primarilor ialomițeni are șanse mici de a fi luată în calcul. Până nu demult, Agenția Funcționarilor Publici din România a permis unor firme de apartament să susțină «cursuri de master» pentru angajații administrațiilor locale interesați să păstreze sau să ocupe funcția de secretar. Mai nou, resuscitarea Institutului Național de Administrație Publică ar reprezenta o soluție de instruire a angajaților și angajare a lor în condițiile legii. Cursurile nu sunt însă gratuite, iar mulți dintre secretari refuză să participe la ele. În aceste condiții, primarii localităților aleg să delege atribuțiile secretarului unuia dintre subordonați. În aceste condiții, susțin oficialii Prefecturii Ialomița, numărul actelor legislative emise fără respectarea legislației în vigoare crește exponențial.

Primarii se descurcă cum pot
Pe lista primăriilor care au funcționat sau funcționează de ani buni fără secretari se numără orașele Amara și Fetești, dar și comunele Andrășești, Bărbulești, Bărcănești, Ciulnița, Cosâmbești, Movilița, Făcăeni, Dridu, Gheorghe Lazăr, Miloșești, Perieți, Roșiori, Traian, Vlădeni, Cocora, Maia, Movila... Și lista poate continua! La Gheorghe Lazăr, de exemplu, autoritățile locale au organizat de două ori concursul și se pregătesc să o facă a treia oară. Primarul Marian Buzea caută un secretar de mai bine de 2 ani, perioadă în care a fost obligat să se descurce singur, cu funcționarii din subordine: «De 17 ani sunt în Primărie și tot de-atunci se discută problema asta! Nu există niciun absolvent cu studii juridice și 2 ani de experiență care să vină pe salariul minim aici... Așa că ne descurcăm cum putem! Toată lumea cere, dar nimeni nu știe cum funcționează, de fapt, administrația...». «Într-o bună zi oamenii vor intra și vor găsi doar zidurile și paznicul!» ne mai explică acesta dezamăgit. La Perieți, funcția de secretar al Primăriei este vacantă din 2012. Primarul Adrian Merlea susține că situația este sub control, dar e nevoie de un secretar. «Doamna de la Registrul Agricol are delegate competențele. Am ținut concursul de 3 ori! Au fost situații când nu s-a prezentat nimeni și situații când au fost 3 persoane... Dar postul tot nu s-a ocupat!» ne spune el.

Secretarul e bun la toate Potrivit art. 117 din Legea 215/2001, privind administrația publică locală, un secretar de Primărie are obligația de a asigura gestionarea relațiilor administrative în relația primarului cu autoritățile județene și Consiliul Local, organizează arhiva, evidența statistică a hotărârilor de Consiliu Local, asigură transparența decizională și procedurile de convocare a Consiliului Local. De asemenea, el are obligația de a prezenta în fața acestui for legislativ local punctul său de vedere cu privire la legalitatea unor proiecte de hotărâre, contrasemnează, în condițiile legii, hotărârile pe care le consideră legale, etc. În lipsa lui, toate aceste decizii, unele vitale pentru bunul mers al administrației locale, atribuțiile sunt delegate unui alt funcționar public din cadrul aparatului primarului. Potrivit datelor statistice prezentate de către Instituția Prefectului Ialomița, în ultimii ani, numărul deciziilor administrative ilegale a crescut exponențial, fapt care demonstrează, în opinia oficialilor instituției, că situația riscă să scape de sub controlul autorităților.

24 Aprilie 2017, 13:20 (4988 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Mai mulți bani la bugetele primăriilor ialomițene
Primăriile din Ialomița au rămas fără secretari
Administrațiile ialomițene refuză insolvența!

Comentariile cititorilor:


Adevarat:
(23 Februarie 2019, 12:49)
Vai de noi,pe de-a repede si de-a gata dl secretar de la Cocora,ivit precum ghioceii primavara,adica din senin,adus de umul din fostii primari ai comunei,sustinut de catre d.na secretar(singur nu se prea descurca, ex.la SMA il sustinea bietul Tache care ii era si nas si pe care mai apoi,in fine d.zeu sa-l ierte pe bietul Tache.Unii am plecat din institutie doar datorita incompetentei acestui om care este chipurile secretar,altii datorita motivelor fabricate de dl secretar,comisii de disciplina facute la comanda,ordine de serviciu dactilografiate de el,procese in instanta alimentate cu minciunile lui puse pe hartie ca de,trebuie sa se remarce si el prin ceva,prezinta una in sedinta si alta trimite la prefectura,face procesele verbale cum ii convine lui,scrie doar ce vrea in ele.Cand un consilier local i-a cerut copii de pe dispozitii acesta a incurcat borcanele dandu-i o dispozitie dubla-una falsa si una adevarata.Probabil adevarul il va spune prefectura xand va cere sa vada care este cea buna si care este cea falsa.
pentru localnic:
(21 Februarie 2019, 22:33)
ei,as,ti-ai gasit sa se teseasca dl secretar,nici pomeneala,dar parca prea se vede,prea este pe fata.Ai
salariu domnule,pune mana si cumpara-ti teren daca vrei si nu-ti ajunge,vorba localnicului de mai sus,de ce iei din locul de joaca al copiilor,da frate drumu la gard,este al tuturor locul ala.

localnic:
(21 Februarie 2019, 22:20)
da dl ,,COCORA,,ai dreptate,este adevarat,d-lui secretar i s-a dat o suprafata de cateva sute de mp din terenul parcului,de fapt si-a insusit-o singur,singurel,are gard ca de....tot a fost amenajat parcul cu bani publici,de ce sa nu profite si el,saracutul,cutu cutu-ca de fapt asta este,multe lucruri rele a facut de cand este ,,la putere,,multe nelegiuiri si foarte multe falsuri,da, am zis bine,cum poti lua din parc?Sa nu cumva sa se creada singur,a mai facut titlu de proprietate si unui batran,ca de,trebuie sa mai aiba pe cineva manjit si murdarit.De ce domnule ti-ai permis sa iei din parc?era al tau?nu.atunci?
trage gardul si reda parcul copiilor si comunitatii,daca vrei,cumpara-ti mai pe unde gasesti si nu-ti mai insusi ce nici macar nu-ti apartine.Il ai trecut in titlu?Repede ai convocat sedinta de indata si ai anulat contractul de concesiune pentru un teren de....tot asa suprafata ca pe cel pe care tu ti l-ai insusit din parc.Acel teren era dobandit legal,cu munca si cu sudoare a fost curatat si ingrijit,ce simplu,ce usor,ce fara pic de inima si suflet.Dar,d-zeu are grija,stai linistit,te vei zvarcoli ca pestele pe uscat,vei avea timp destul sa te gandesti la relele facute.
L.romana decedata:
(26 Aprilie 2017, 10:33)
(N)u dau numele dar la noi in comuna o dududie tinerica a tras lozul cel mare devenind doamna secretar,habar nu are ca i(a) intrat pana la gat in troaca porcului iar cat de curand va fii(fi) halită de godacul avar si neindestlat(neindestulat). Esista(Exista) o singura cale(doua puncte) ori,ori el o face astermit(asternut) si carpă(virgula) ori ea il da repede pe goarna(virgula) cea(ceea) ce eu ma indoiesc.Acu nui(nu-i) bai daca o sai(sa-i) puna in cap si ei cevs(ceva) ca doar trece curand legea amnistiei.Nadajduiam ca va schimba ceva dar sa(s-a) lasat la astermut(asternut) cu popasuri la loc cu verdeata si moteluri(virgula) chipurile trezorerie sau sedinte la prefectura.Pacat de baiat daracul(saracul) cai(ca-i) du(cu) drepti,culcat,salt inainte so(si) ordonati.slugarnicia(Slugarnicia) si sclavele nu au fost abolite in comuna mea.Mare pacat duduiță ca ai calcat asa de repede pe broascs(broasca). Toate cele bune si sincere regrete(virgula) teai(te-ai) nascut decedata (punct)
goe:
(25 Aprilie 2017, 21:15)
La Ograda este un secretar de nota 10. Când îl cauti nu îl gasesti altui spun ca a iesit la pensie.
taurul comunal:
(25 Aprilie 2017, 20:44)
u dau numele dar la noi in comuna o dududie tinerica a tras lozul cel mare devenind doamna secretar,habar nu are ca i intrat pana la gat in troaca porcului iar cat de curand va fii halită de godacul avar si neindestlat. Esista o singura cale ori,ori el o face astermit si carpă ori ea il da repede pe goarna cea ce eu ma indoiesc.Acu nui bai daca o sai puna in cap si ei cevs ca doar trece curand legea amnistiei.Nadajduiam ca va schimba ceva dar sa lasat la astermut cu popasuri la loc cu verdeata si moteluri chipurile trezorerie sau sedinte la prefectura.Pacat de baiat daracul cai du drepti,culcat,salt inainte so ordonati.slugarnicia si sclavele nu au fost abolite in comuna mea.Mare pacat duduiță ca ai calcat asa de repede pe broascs. Toate cele bune si sincere regrete teai nascut decedata
Cocora:
(25 Aprilie 2017, 13:54)
Un exemplu la Cocora! Secretarului i s-a dat ilegal terenul ce APARȚINE parcului comunei și drept mulțumire eterna acesta este sluga primarului. Sa nu uitam ca tot primarul, l-a făcut și secretar, fără studii și din acest motiv ii face jocul primarului, joc și cu iz penal. Slugărnicie pe vecie!
Cori:
(25 Aprilie 2017, 09:24)
Adevarat ca nimeni nu se inghesuie pentru acuparea acestor posturi de secretar,dat fiind ca multi dintre ei stiu foarte bine ca ajung sclavii primarilor, hoti,nesimtiti si incompetenti fiind nevoiti sa accepte presiuni si decizii nelegale. Cel ce ajunge secretar trebuie sa pupe si sa lustruiasca bine nesimtirea si batjocura. Exemple sunt destule.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 23 Mai 2022
72 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389

Ialomița: 3 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 21 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27173, fiind înregistrat 3 cazuri noi față de ziua de vineri, 20 mai a ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2022, 13:40
(189 vizualizări - 0 comentarii)


1

IPJ Ialomița: Începe «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În perioada 22-27 mai a.c., Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului «Săptămâna Prevenirii Criminalității». Obiectivul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 14:40
(292 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» va fi gazda unei expoziții de pictură care cuprinde lucrările artiștilor Stela Maria Lucici și Cristian Sima. Evenimentul se va desfășura luni, 23 mai 2022, începând cu orele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:30
(304 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 20 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27170, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 19 mai a.c., când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:15
(241 vizualizări - 0 comentarii)


4

AJOFM Ialomița: Doar 42 de persoane selectate în vederea angajării, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 mai a.c., la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel Perlea» a fost organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La nivelul județului, până la data desfașurării Bursei, au fost contactați ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:00
(276 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Joi, 19 mai a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiști, oamenii legii au identificat, în flagrant, pe Bulevardul Chimiei din Slobozia, o femeie care conducea având permisul de conducere ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 12:45
(327 vizualizări - 0 comentarii)


6

DSVSA Ialomița: Fără focare de Pestă Porcină Africană pe raza județului

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, la acest moment, pe raza județului Ialomița nu există focare de Pestă Porcină Africană ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 11:00
(245 vizualizări - 0 comentarii)


7

IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice

Miercuri, 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe raza municipiilor Slobozia, Fetești, Urziceni și a comunei Sinești, pe linia ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:30
(471 vizualizări - 1 comentariu)


8

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în mediul rural

Miercuri, 18 mai a.c., polițiștii ialomițeni au organizat pe raza comunelor Ciulnița, Gheorghe Lazăr, Perieți și Andrășești o acțiune cu efective mărite de prevenire și combatere a nerespectării normelor ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:15
(410 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Joi, 19 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27169, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de miercuri, 18 mai a ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 13:15
(342 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări privind noile măsuri fiscale aprobate de Guvernul României

Prin actul normativ sunt aduse o serie de modificări și completări Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală necesare pentru reglementarea obligației de raportare de către furnizorii de servicii ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(361 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Vineri, 20 mai 2022, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Vineri, 20 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din Cartierul Buliga/Fetești. Astfel, în intervalul orar 08,00- ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(448 vizualizări - 0 comentarii)


12
IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

Aproximativ 140 de jandarmi ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, religioase și cultural-artistice care vor avea loc în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 11:45
(457 vizualizări - 0 comentarii)


Efectivele de pisică sălbatică, râs și lup, evaluate de APM Ialomița

În baza atribuțiilor ce îi revin conform legislației în vigoare, autoritatea publică centrală pentru protecția mediului realizează studiile de evaluare a stării resurselor biologice pentru stabilirea cotelor ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 14:55
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 18 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27169, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de marți, 17 mai ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 13:20
(435 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

17 Mai 2022, 18:20


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2022, 18:15


Borănești: Reținut pentru «viol»

Luni, 16 mai a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță, un bărbat de 49 de ani, domiciliat în localitatea Borănești. Acesta este acuzat că, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., ar fi violat ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:20
(613 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Ghidul fiscal al contribuabililor care realizează venituri din închirieri a fost actualizat

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a actualizat Ghidul fiscal al contribuabililor persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea și subînchirierea bunurilor mobile și imobile ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:00
(549 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campania de depunere a Cererilor de plată aferente anului 2022, la final

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor Unice de Plată. Astfel, în perioada 1 martie-1 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 13:40
(564 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Marți, 17 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27165, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de luni, 16 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 13:15
(521 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Slobozia

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 20 mai 2022, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 11:00
(593 vizualizări - 0 comentarii)


Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul, la Urziceni

În anul în care se împlinesc 20 de ani de la sfințirea bisericii cunoscută drept Catedrala Urziceni, racla cu un fragment din moaștele Sfântului Ioan Botezătorul va sosi în oraș. Evenimentul se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 23:05
(727 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Bullying în școala mea-aleg să mă implic»

IPJ Ialomița: «Bullying în școala mea-aleg să mă implic»

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile preventive la sfârșitul săptămânii preventive. Aceștia s-au întâlnit cu elevii de liceu și cadrele didactice în cadrul proiectului «Bullying în școala mea ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 14:20
(631 vizualizări - 0 comentarii)


Mașină mistuită de flăcări la Manasia, incendiu la un stâlp electric la Fetești, casă cuprinsă de foc la Borănești

Mașină mistuită de flăcări la Manasia, incendiu la un stâlp electric la Fetești, casă cuprinsă de foc la Borănești

Duminică, 15 mai a.c., un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism abandonat de câteva zile pe ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 13:50
(575 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 16 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27161, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 15 mai a ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 13:30
(644 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri 20 mai 2022, este termenul de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 12:20
(755 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Aproape 100000 de chestionare completate la nivelul județului Ialomița

În intervalul 14.03-14.05.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 97283 chestionare la nivelul județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 12:05
(647 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Duminică, 15 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27161, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 14 mai ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2022, 13:50
(777 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 5 cazuri noi de COVID-19

Sâmbătă, 14 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27161, fiind înregistrate 5 cazuri noi față de ziua de vineri, 13 mai ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2022, 13:20
(887 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389
Ultimele comentarii
Neica Nimeni în Ștefan Mușoiu susține pachetul «Sprijin pentru România», finanțat și din bani europeni Gigel în Europarlamentarul Dan Motreanu a deschis Parlamentul European pentru aleșii locali din Ialomița Periodic în Ștefan Mușoiu susține pachetul «Sprijin pentru România», finanțat și din bani europeni Bebe în Europarlamentarul Dan Motreanu a deschis Parlamentul European pentru aleșii locali din Ialomița Gogu de la borduri în Cabinetele din mediul rural ialomițean așteaptă medicii specialiști Stefan M în Soluția Spitalului Județean de Urgență Slobozia pentru a se renunța la disponibilizări Corcodel de la Dumitresti în Fratele Larisei a fost declarat «incompatibil» pe perioada viceprimariatului la Amara Corcodel de la Dumitresti în Ștefan Mușoiu susține pachetul «Sprijin pentru România», finanțat și din bani europeni Demagog în Fratele Larisei a fost declarat «incompatibil» pe perioada viceprimariatului la Amara Corcodel de la Dumitresti în «Recunoștiința» consilierului de noapte al președintelui Corcodel de la Dumitresti în Plângere penală pe numele actualei conduceri a Direcției de Sănătate Publică Ialomița Psd în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia Nelu în IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 mai 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 18 mai 2022 Cetatean în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia cetatean în Conacul Bolomey este reabilitat în proporție de 40% Amarean în CNAIR, considerată vinovată de producerea unui accident pe A2, la Fetești Robert tereaca în 4 titluri pentru Slobozia Profu' în 4 titluri pentru Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...