Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițist local din Amara, reclamat că a agresat un adolescent de 14 ani

Polițist local din Amara, reclamat că a agresat un adolescent de 14 ani

Polițist local cu dosar penal la Amara. Unul dintre agenții Poliției Locale Amara este acuzat de familia unui copil de 14 ani cu privire la faptul că l-ar fi bătut pe băiat și l-ar fi amenințat cu moartea. Motivul pentru care agentul ar fi recurs la acest gest este unul uluitor. Adolescentul i-ar fi aruncat cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la bucătărie. O anchetă a fost deschisă acum la Poliția Orașului Amara, oamenii legii făcând cercetări in rem într-un dosar privind fapte de agresiune. În replică la acuzațiile care îi sunt aduse, agentul susține că nu ar fi agresat pe nimeni...

Întâmplare șocantă În urmă cu o săptămână băiatul de 14 ani a trecut pe lângă locuința polițistului local Florin Petruș și a aruncat cu un bulgăre de zăpadă în geamul de la bucătărie. Enervat la culme de gestul pe care l-ar fi făcut adolescentul, agentul și-ar fi ieșit din fire și i-ar fi aplicat o corecție. Mai mult, se pare că acesta l-ar fi urcat cu forța pe băiat în mașină și s-ar fi îndreptat împreună pe un câmp de la marginea orașului Amara, unde l-ar fi amenințat cu moartea. După ce a scăpat de furia polițistului local, băiatul a mers direct acasă și a povestit familiei tot ceea ce s-a întâmplat. Rudele băiatului au luat decizia de a sesiza organele de urmărire penală, pentru ca polițistul local să fie tras la răspundere pentru faptele sale.

De la o secție de Poliție la alta După aflarea incidentului, mama adolescentului a mers la Poliția Municipiului Slobozia pentru a depune o plângere penală, în care a reclamat gestul pe care l-ar făcut polițistul local Florin Petruș. Oamenii legii și-au declinat însă competența și i-au transmis femeii să meargă cu plângerea către Poliția Orașului Amara. În momentul de față, la sediul Poliției Orașului Amara a fost deschisă o anchetă in rem cu privire la posibile fapte de agresiune comise asupra unui minor de 14 ani. Deși ancheta a fost deschisă oficial, polițiștii s-au lăsat cu greu convinși să vorbească despre acest caz sau să ofere detalii suplimentare despre acest incident. «La momentul de față cercetările sunt în curs, iar din această cauză, pentru a nu periclita bunul mers al anchetei, nu vă putem oferi informații suplimentare!» a precizat subcomisarul de poliție Andreea Loghin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița.

Poliția Locală Amara tace Deși incidentul vizează unul dintre agenții Poliției Locale Amara, reprezentanții instituției declară faptul că nu cunosc amănunte referitoare la acest caz. Mai mult, aceștia explică faptul că agentul acuzat de agresiune are un comportament adecvat și nu a creat niciodată probleme la locul de muncă. «Nu știu nimic despre acest incident de care dumneavoastră vorbiți... Nu ne-a înștiințat nimeni cu absolut niciun document în care să ne ceară date despre acest caz! Dacă vreți informații suplimentare vă rog să vă adresați în scris domnului primar și vă vom răspunde în cel mai scurt timp...» a fost reacția Paulinei Ion, persoana desemnată de Primăria Amara să coordoneze activitatea Poliției Locale a orașului.

«Eu nu l-am agresat» Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru, polițistul local Florin Petruș susține faptul că a fost implicat într-un incident fără voia lui. Aflat în timpul liber, bărbatul stătea la masă, liniștit, împreună cu familia când, în geamul de la bucătărie, cineva a aruncat un bulgăre de zăpadă. A ieșit afară să vadă despre ce e vorba și la câteva minute l-a descoperit pe adolescentul de 14 ani cu care a purtat o scurtă discuție, fără însă să-l agreseze. «I-am cerut să-mi spună de ce a făcut asta și dacă mă cunoaște de undeva... Mi-a zis că stă cu bunica lui, că nu are tată... Nu a fost vorba despre nicio agresiune! Nu l-am dus cu mașina nicăieri! Nici măcar nu îl cunosc... Îmi pare rău că nu am avut telefonul cu mine ca să sun la Poliție...» susține polițistul local Florin Petruș.

O instituție cu probleme
Presupusa agresiune petrecută la Amara, care îl are în prim plan pe unul dintre agenții de Poliție ai orașului, scoate în evidență încă o dată lipsa de profesionalism a personalului angajat în cadrul entităților denumite «Poliție Locală». În ultimul an, ziarul nostru a relatat câteva cazuri care au vizat activitatea oamenilor care își spun «polițiști locali». Cel mai controversat este cel al agentului Poliției Locale Slobozia care l-a amendat cu 1000 de lei pe un cetățean care a flatulat lângă agentul constatator. De asemenea, tot la Slobozia, un polițist local a amendat cu 200 de lei un bătrân care a curățat crengile uscate ale unei tufe de liliac, din fața blocului. Mai grav este faptul că în timp ce se fac că lucrează, polițiștii locali scapă din vedere adevăratele probleme cu care se confruntă comunitățile pe care ar trebui să le protejeze.

6 Februarie 2018, 09:45 (20155 vizualizări - 14 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Cetățeanul Citit:
(7 Februarie 2018, 18:15)
În primul rând, RESPECT pentru doamna sau domnișoara Melania.Aveți mare dreptate cu ce ați scris.În al doilea rând, daca nu știați, așa zisa ,,polițistă locală,, , ION PAULINA este nașa de botez a fiului ,,polițistului local,, PETRUȘ FLORIN !!!...mulți dintre noi din oraș suntem nemulțumiți de comportamentul lor abuziv...de fiecare dată nu se iau măsuri împotriva lor,pentru că se protejează unul pe altu!
Cristina:
(7 Februarie 2018, 14:11)
Melania, crede-ma ca stiu despre ceea ce scriu, spre deosebire de tine! Cine esti tu sa decizi daca a invatat suficient sau nu, ca sa detina o asemenea functie? 
Aaa..stai, esti doar una din oamenii aia ai societatii care stau pe margine(pt ca ei nu au reusit sa faca ceva in viata lor) si arunca cu noroi in cei care au reusit, ca doar asa e bine si sunt vinovati cei care au reusit, nu suntem noi vinovati ca am esuat. Altfel, te-ai fi concentrat pe ce scrie in articol de fapt, nu despre acea femeie care nu are nici o legatura cu subiectul. Fie vorba intre noi, cred si eu ca ti-e rusine de aceasta individa la ce rautati spui si sincer cred ca amandoua ne-am dori sa fim ca ea, ca doar de aici porneste frustrarea ta! 
Melania :
(7 Februarie 2018, 10:38)
Draga Cristina, cred ca scrii niste aberatii! A, Paulina a invatat mult si a ajuns in pozitia asta, mie rau sa cred ca asta, si/a tocit coatele pe bancii scolii si a muncit mult, dar nu suficient pentru a ocupa o asemenea functie. Mie rusine, de aceasta individa..........Daca tie iti place de ea si de pozitia ei, scuze dar esti tot la nivelul ei          
Maria:
(7 Februarie 2018, 10:33)
Daca copilul meu ar fi facut asa ceva l-as fi luat de mana si as fi mers la locuinta respectiva sa ascult si parerea agresorului si atunci as fi constatat si eu daca baiatul meu spune adevarul,  poate agresorul a fost si drogat ,, băiatul meu a declarat că mirosea puternic a alcool". Ce fel de corectie prin vatamare corporala i s-a aplicat baiatului, haide-ti sa recunoastem ca adolescentii din ziua de astazi si daca le dai ,,Buna ziua" ei spun ca l-ai agresat, sunt foarte inventivi atunci cand trebuie sa iasa ,,basma curata" si sa dea bine in fata parintilor.
Ion Motalva:
(7 Februarie 2018, 09:14)
Sunt cetatean al orasului si am primit de la acest ' politist local ' in urma cu cateva luni o amenda acasa fara a mi se aduce la cunostiinta fata n fata pentru ce . Face abuzuri grave ! Este protejat de conducerea primariei deoarece si sotia sa lucreaza acolo ..pacat de conducere ! Inca avem sperante ! Multumim redactie ziarului pentru implicare !
Tatăl baiatului:
(7 Februarie 2018, 01:00)
Domnu Laurentiu, te invit martor la tribunal daca îl cunoști așa bine pe individ. Lăsând la o parte faptul că este om al legii, chiar și în timpul liber fiind nu trebuia să uite că nu ai voie sa urci la volan după ce ai consumat băuturi alcoolice ( băiatul meu a declarat că mirosea puternic a alcool) nu ai voie sa lovești, mai ales un minor și să culminezi cu lipsirea de libertate, la tras forțat în mașină personala. Chiar daca copilul nu avea tata, cum a declarat el la poliție și în ziar, era normal sa vina sa discute cu un adult, nu sa lovească și apoi să îl abandoneze in fata casei.
Laurențiu :
(7 Februarie 2018, 00:01)
Îl cunosc bine chiar foarte bine,nu ar face Florin Petruș așa ceva niciodată,e prea calm și mai ales este tată. Informația de data asta cred că este penibilă...
Cristina:
(6 Februarie 2018, 20:42)
Draga Melania, se pare ca esti putin frustrata de faptul ca unii oameni ajung prin studii si munca lor, acolo unde probabil tu nu vei ajunge vreodata. Daca citesti doar ziarul de dimineata si nu pui mana pe carte e foarte usor sa fii invidioasa si sa judeci pe altii care probabil nu considera o rusine sa pornesti de jos. E trist ca societatea mai are inca oameni ca tine, care arunca cu pietre..
Vecin:
(6 Februarie 2018, 18:28)
Este o obișnuință a copilașului asa face pe  strada dar nu poate fi văzut ca se joaca si apoi  fuge in curte ,copii.Este o gasculiță  frumoasa acolo pe strada.
Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 17:10)
Maria, daca știai sa citești observai că înainte cu o ora sa postezi tu, am scris eu un mesaj, eu nu am mers la nici un ziar ci la organele competente. Daca copilul tau, sau un nepot sau pur și simplu un minor ar fi lovit și urcat cu forța intr-o mașina de către un străin, ce poziție ai adopta, ai sta cu mâinile în san. Ce fapta de vandalism vezi tu in faptul că se juca cu bulgari de zăpadă și din greșeală ă nimerit un geam, fara al sparge. Chiar daca apărea o paguba materiala nimeni nu este îndreptățit să aplice corecții prin vătămare corporală.
Maria:
(6 Februarie 2018, 15:48)
In tara asta sunt lucruri mult mai importante de facut si de scris decat sa aratam cu degetul pe unul si pe altul, dar traim in Romania unde totul este posibil. Felicitari celor care au scris acest articol, felicitari parintilor care au avut curajul sa mearga la acest ziar renumit sa-si spuna intamplarea baiatului si totodata sa ne incurajam copii sa faca fapte de vandalism ca ulterior sa fie victimizati de catre parintii lor. De cate ori parintii lor grijulii se intreaba pe unde umbla copilul lor.

Tatăl baiatului:
(6 Februarie 2018, 14:45)
Le-ați înflorit bine de tot. Daca tot aveți o sursa in politie, informati-vă mai bine.Daca vroiam sa fac public acest caz va căutăm eu.
Societate:
(6 Februarie 2018, 13:13)
Aceasta institutie a politiei locale e populata cu oameni fara pregatire, fara carte,majoritatea sunt analfabeti care au pe mana un pistol si un chitantier si aplica legea dupa alea doua clase cu care au fost inzestrati.Dar asta nu e totul ce ne facem cand ei mai su t si infractori , cand ei falsifica documente si nimeni din ialomita , chiar nu exista un procuror cu demnitate sa vina sa ancheteze chitantele false de la UAT TANDAREI facute de politisti locali.
Melania:
(6 Februarie 2018, 10:26)
Aspectele sesizate de dumneavoastra,cu privire la Politia Locala Amara sunt foarte adevarate, dar se protejeaza politistul.Cit despre coordonatorul Politiei Locale este penibil, sa pui sa coordonoze o femeie care nu are nici in clin nici in mineca cu aceasta activitate. Venind dintr-o structura in care era  infirmiera intr/un centru de batrani si o faci coordonator de Politie Locala, este strigator la cer.Cred ca domnul fost Primar avea anumite afinitati la individa, de a desemnat/o coordonator.Ma intreb oare, actualul primar are o pozitie buna ? Ditamai Orasul cu Politie Locala coordonata de Ion Paulina (Ciuca) mie rusine zau domnule Primar !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
21 Apr 2024
98 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(586 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(583 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(524 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(552 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(537 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1105 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(760 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(569 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(862 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(732 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(733 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(740 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(535 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1620 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(575 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Intervenție în zona Fetești Gară/Fetești!

În vederea executării lucrărilor de racordare a noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Ecaterina Teodoroiu din zona Fetești Gară/Fetești ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:15
(688 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Combaterea infracțiunilor piscicole

Polițiștii ialomițeni au acționat în baza unui plan de acțiune pe raza întregului județ, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul pisciculturii. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 11:35
(580 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gura Ialomiței

Pompierii din Fetești au intervenit la un accident rutier produs în Fetești, în care au fost implicate două autoturisme cu două persoane pasagere. În sprijin a acționat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:15
(694 vizualizări - 0 comentarii)


Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Marți, 9 aprilie a.c., în jurul orelor 15,20, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:05
(505 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:25
(715 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

Luni, 8 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:15
(630 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au acționat în ultimele 24 de ore folosind sistemul mobil de scanare eficient și rapid prin intermediul aplicației eDAC privind verificarea documentelor de identitate. Acțiunea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:10
(265 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Serviciul Call Center

RAJA Constanța: Serviciul Call Center

Serviciul de Call Center pus la dispoziție de RAJA Constanța vine în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clientului. Serviciul funcționează sub forma unui robot telefonic ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 10:25
(489 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist accidentat la Gheorghe Lazăr

Pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un biciclist. Evenimentul s-a produs la Gheorghe Lazăr, după acordarea primului ajutor la locul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:40
(855 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Axintele și Amara

Incendii la Axintele și Amara

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., în jurul orei 08,00, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:25
(576 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan, fără permis de conducere

Joi, 4 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi bărbați, cu vârste cuprinse între 39 și 41 de ani, ambii din comuna Bărbulești, în timp ce conduceau autovehicule ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:20
(718 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 25 mii de lei aplicate de polițiști

Joi, 4 aprilie 2024, polițiștii ialomițeni au efectuat o acțiune cu forțe mărite, în intervalul orar 14,00-17,00, în localitățile Bărbulești, Jilavele și Dridu, pentru menținerea ordinii ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:10
(972 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 10:40
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Rasvan Stan în Centru comercial în orașul Țăndărei Curiosul în Poiana: Peste 4 milioane de lei pentru distrugerea insulei formată în albia râului Ialomița Curiosul în Poligonul Poliției Locale Slobozia va deveni «civil» Nico în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Locuitor în Centru comercial în orașul Țăndărei Ion în Centru comercial în orașul Țăndărei Boss în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Fals în Centru comercial în orașul Țăndărei abc în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Spaguta în Centru comercial în orașul Țăndărei Gigel în Centru comercial în orașul Țăndărei Ion în Ciulnița: Beat la volan a intrat în gardul unei case Mary în PSD pariază pe Valentin Moraru la Amara Fostu în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Mary în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Ghe.Lazar în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Gicu în Peste 170 de beneficiari la Cantina Socială Slobozia Quasar.G.G în Dragoș Slăniceanu, colecționarul de firme de la Gheorghe Doja AVRAM PAUL în RAJA Constanța: «Contul meu RAJA» Ileana Leca în Furt de carduri petrecut în stațiunea Amara, trimis în judecată după 4 ani

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...