Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Luați cu salvarea de la școală din cauza drogurilor pe care le-ar fi consumat

Se întâmplă la Slobozia

Luați cu salvarea de la școală din cauza drogurilor pe care le-ar fi consumat

O adolescentă de 16 ani și un adolescent de 17 ani, elevi ai Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia, au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău la școală. În urma analizelor s-a constatat că cei doi ar fi consumat substanțe interzise, de genul etnobotanicelor. În  acest caz a fost deschisă o anchetă penală.

Transferați de urgență la București
Din primele informații se pare că cei doi adolescenți ar fi participat la o activitate de prevenire dedicată «Zilei Internaționale de Luptă Împotriva Fumatului» și li s-ar fi făcut rău în timpul acestei manifestări. Prima care a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slobozia este adolescenta de 16 ani. Fata prezenta dureri de cap și amețeli. Câteva minute mai târziu, la același spital, a fost adus și adolescentul de 17 ani, care prezenta simptome similare cu ale fetei. În urma analizelor preliminarii efectuate la Slobozia s-a constatat că cei doi erau într-o stare de sevraj, generată de consumul de substanțe interzise de tipul etnobotanicelor. În ambele cazuri, medicii din Slobozia au dispus transferul către Spitalul «Grigore Alexandrescu» din București, unde se află și în prezent. Potrivit protocolului, imediat după aflarea rezultatelor analizelor, specialiștii Spitalului Slobozia au sesizat Poliția. Surse judiciare au confirmat în exclusivitate pentru Independent faptul că în acest caz a fost deschisă o anchetă penală, de către organele judiciare abilitate.

1 Iunie 2018, 10:05 (40238 vizualizări - 140 comentarii)

Citiți și:
EXPUR susține «Generația Z»-echipa trupei de teatru în limba franceză a Colegiului Național «Mihai Viteazul» Slobozia
«L'amour du théâtre» la Slobozia
Slobozia: Colegiul Național «Mihai Viteazul», locul 97 într-un top național al liceelor

Comentariile cititorilor:


Pedagog:
(11 Iunie 2018, 10:56)
Se droghează oriunde nu numai prin scoli. Trebie găsită rețeaua. Părinții celor de la CNMV sa spună ce știu.
2013-2017:
(10 Iunie 2018, 13:25)
Elevii de gimnaziu care mai vin la CNMV sunt încă în Inerția trecutului acestei școli. Se vor dumiri în timp, după ce, din păcate, prea multe generații, ca oile, se vor duce la vale, după măgar....Trebuia acest incident ca să mai apară adevăratele MERITE CNMV.
Monica:
(10 Iunie 2018, 10:23)
E bine. Dogații CNMV au revenit la locul crimei nestingheriți. Fac ce-au învățat tot acolo, prin spatele grajdurilor! Vine vacanța, vor schimba locul? Unii, poate, alții vor veni tot aici, din obișnuință. Închidem ochii, aplaudăm sau facem și noi educație pentru sănătate?!
independenta:
(10 Iunie 2018, 02:02)
comentatorului din 7 iunie: eu am împărțit elevii în două categorii, nu m-am gândit că acolo există și o a treia categorie de copii- cei care se simt motivați de rezultatele colegilor și de istoria liceului iar renumele acestuia îi determină să încerce să devina mai buni decât sunt..Cât despre faza cu scaunul, dacă te scuz dispare gluma iar eu am considerat-o bună. Citeam și reciteam revoltată și indignată, îmi făceam și refăceam raspunsul iar când ajungeam la sf. ma bufnea râsul.
independenta:
(10 Iunie 2018, 01:59)
@pt șacali: "școli pt genii ca ea", "răspunde un olimpic, al vostru", "își răspunde singură" "părerea unui olimpic, îl știi cumva?". Incoernet, penibil și nici măcar amuzant. Ai niște idei total opuse și nici măcar ideea mea n-ai prins-o. Așa ai înțeles tu, că sunt nemulțumită că nu s-a inventat încă școala "pt genii ca mn"? Și ia hotărăște-te, eu am comentat cu 2 nume sau nu? Ori e olimpic "de-al nostru", adică eu am scris toate 100 comentariile, ori comentez doar sub un nume și te revoltă că nu cunosc olimpicul ăla? Cum să nu-l cunosc dacă "îmi răspund singură"? De fapt eu am scris toate comentariile alea semnate cu olimpic/olimpică. Așa îmi place mie, măcar pe un site să joc rolul de olimpică. Sau olimpic, depinde cum mă simt. Mai puțin OLIMPIC LA CNMV. Ăla ești tu, dar probabil ți-a dictat cineva rândurile alea, acolo ești prea coerent. Și chiar apreciez în mare parte ce-ai scris, mai puțin ideea că nu sunteți o adunătură de aroganți. Ai demonstrat-o cu al doilea comentariu.
Pt șacali :
(9 Iunie 2018, 23:53)
@fumatoare si @ absolvent2017( esti sigur....???? Sau altfel, ce fel de absolvent esti , la seral cumva?) V-ați întors de la miting? V-a plăcut la București? Este ca e mai mișto aici, in provans? Avețimai sus o alta părere a unui olimpic , de data asta nu va convine..., data trecută a fost bun ce-a zis un alt olimpic, al vostru......, frustrați, neinstruiti si penibili mai sunteți, agaricilor! Citeam ce scrie o simandicoasa care se screme sa inducă ideea ca ar trebui scoli pentru genii ca ea si scoli pentru restul, care promovează discriminare si separare si ura si dupa ce-si raspunde singura suspina tandru, am am vrut sa aud, părerea unui olimpic, il știi cumva???? Oameni buni, sa ne întoarcem la ale noastre, sa ne vedem fiecare de necazurile noastre, viata e scurta chiar si pentru olimpici! Sa te apuci sa scrii ca boul/vaca si sa jignești copii, profesori........, mizerabil! In sfârșit, asta e! Poate ar fi bine sa se reintroducă matricola aia cu echerul si compasul, altceva fata de trei trandafiri, nu? Forza LMF!!!!!
Fumătoare:
(9 Iunie 2018, 22:51)
@olimpic... ești penibil! Dacă tăceai, “olimpic” rămâneai, pe panou prăfuit.
Absolvent 2017:
(9 Iunie 2018, 22:45)
@olimpic la CNMV. ,,sper că am lămurit situația”! Cine te crezi? Ce situație ai lămurit? Că peste tot sunt lichele? Ai descoperit roata, vai de viitorul tău! Nu ești prost, dar mai ai timp. Problema pe care n-ai tu cum să o înțelegi este: când lichelele se-nmulțesc peste tot, nu mai clasificăm școlile ,, de elită” și restul. Măcar le zicem la toate ȘCOLI ROMÂNEȘTI și atât!!!!
OLIMPIC LA CNMV :
(9 Iunie 2018, 20:33)
Deși am știut ce se întâmplă pe acest site la secțiunea "comentarii", m-am abținut și totuși, dat fiind ca mulți cer părerea unui olimpic m-am simțit obligat sa v-o dau. Consider cu tărie ca ceea ce se întâmplă aici și acum este o pierdere nedorita de timp sub doua raporturi: situația în sine și mâncătoria care încearcă sa sublinieze ceva ce este evident. În primul rand,nu interesa pe nimeni calitatea serviciilor educaționale oferite de CNMV dar o sa va pun la curent cu adevărul, sunt cazuri și cazuri. Sunt cadre didactice care își fac meseria așa cum trebuie dar îi strica modul în care se comporta așa cum sunt și cadre super prietenoase, cu care ai ce vorbi dar te fac sa realizezi ca te descurci mai bine singur. Nu e cazul sa generalizam, dar cred ca putem admite toți un lucru, e ceva ce se întâmplă peste tot. În al doilea rand, este un fapt Bine cunoscut acela ca elevii din CNMV sunt cei mai bine pregătiți în timpul examenelor. Nu mereu, intr-adevar. Totuși, sa spunem ca CNMV este o adunătură de puști aroganți este patetic, ca sa nu mai spun ca liceul nu poate oricum sa schimbe modul în care cineva acționează. Fiecare are temperamentul lui. Totodată, elevii în cauza nu au fost transportați la București. A doua zi s-au înghesuit, alături de "spuma CNMV-ului" la veșnicul loc de fumat din spatele și lateralul cantinei. Ideea concluzivă este că nimeni nu cunoaște perfecțiunea și ca în general, e bine ca fiecare sa își vadă lungul nasului pentru ca nu exista pădure fără uscăciuni. Sper ca am lămurit situația.
Gabriela:
(9 Iunie 2018, 06:40)
Nu mai acoperiți cu laude și false merite o școală care lucrează cu câțiva elevi mai răsăriți! Cadrele poame care sunt pe acolo cred că se poate trage chiulul: elevii sunt buni și învață singuri. De aceea nu fac decât meditații ca lumea. La clasă se odihnesc. Unde-i LMF ul de altădată cu Istrate Ioana cu tot? Ce de note de 3,2, câte urlete, răcnete, jigniri, corigenți! Nici chiar așa, dar nici nesimțirea de-acum!
Comentatorul din 7 iunie:
(8 Iunie 2018, 14:20)
@Independenta In primul rând vreau( insist...!) sa ma scuz fata de tine pentru ,, gluma” cu scaunul, acum nu mi se mai pare deloc amuzanta, dimpotrivă.... Si eu am avut colegi olimpici si asta nu înseamnă ca eram si eu mai deștept dar cred ca învățam mai mult pentru ca notele se obțineau mai greu dupa ce ieșeai la tabla la Dna Istrate spre exemplu, dupa câte-o ,,olimpiada internațională “ d-asta..... Nu sunt absolut deloc in măsura sa judec eu cât a scăzut calitativ procesul de învățământ dar din câte stiu, pentru elevii liceului vorbesc procentul de promovabilitate la bac, procentul de admiși la facultate si de ce nu, numărul de olimpici....! Sigur, sunt si multe uscături, peste tot si dintotdeauna au fost! M-am revoltat atunci cand am văzut ca sunt jigniți la oala toți elevii...., nu mi s-a părut deloc corect! Aroganți, nearoganti, olimpici, mediocri sau darlani, sunt elevii unui liceu cu o frumoasa tradiție! Pe vremea mea erau tablouri pe holuri cu absolvenții....., nu cred ca era ceva rău! Era emoționant sa-ți descoperi părinții, neamurile, vecinii, erai mândru si motivat chiar daca nu recunoșteai asta! Mai departe....., cu profesori( unii, probabil) angajați pe pile fara competente, ei da, asta este p crima si un motiv bun pentru cei care critica!
independenta:
(8 Iunie 2018, 13:04)
@ comentatorului din data de 7 iunie: ai perfectă dreptate în prima parte a comentariului. Însă..nu mi-am dorit să atac liceul. Nu liceul în sine e subiectul, putea fi oricare alt liceu. Eu doar am semnalat faptul că e nedrept față de copiii DE ELITĂ din LMF ca toți ceilalți să se considere automat foarte buni, doar pt că alții în jurul lor au rezultate. Am vrut părerea unui olimpic și m-am bucurat când a răspuns, pt că citind comentariile mi-am dat seama că toți elevii care au comentat, ironizând zidari sau alți elevi din alte licee, au așa..o aroganță nejustificată. Sunt doar niște elevi mediocri, un copil de elită nu ironizează o meserie, indiferent care ar fi aceasta. Îi apreciez tare mult pe cei care reușesc să facă performanță în sistemul ăsta de învățământ care e în liberă cădere și tocmai din aprecierea asta vine revolta față de elevii de acolo care-și arogă meritele olimpicilor doar pt că împart aceeași clădire cu ei! Nici eu nu-mi doresc să mă războiesc cu cineva deși inițial am avut impulsul să comentez mai acid, însă mi s-a părut f bună gluma cu scaunul în cap:))
independenta:
(8 Iunie 2018, 12:57)
@George: am terminat alt liceu, în..perioda de rostogolire a LMF-ului, cum o numești. Ne întâlneam în pauze și îi vedeam aroganți, priveau cu superioritate alți elevi, doar pt că ei bifasera LMF pe o fișă de înscriere, iar ceilalți nu. Aveam medie mai mare decat multi dintre ei. Citind cele 100 comentarii mi-am dat seama că și după atâția ani au rămas cu aceeași mentalitate: suntem cei buni, căci noi suntem la LMF! Amuzant cum se consideră cu toții ca fiind cei mai buni, doar pt că liceul lor e plin de diplome. Diplomele altora, nu ale lor. Dar ce importanță are? Ei toți sunt "cei mai buni"
Fostă elevă:
(8 Iunie 2018, 06:35)
INDEPENDENT, cum se simt elevii care au dat in vileag una din “calitățile” acestui liceu? Cine face anchetă? Dacă este una internă, vax, nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase! Se scot singuri serafimi din “anchetă”, cu automustrare orală. Vezi art. SCANDAL CU ELEVI BĂTUȚI LA CNMV SLOBOZIA.
Marius:
(7 Iunie 2018, 21:44)
@comentatorul....Nu se lovește degeaba in acest liceu, se dezvăluie ceea ce se dorea a nu se ști. Nu e bine, e deja căzut. Bineînțeles că intră in mersul național, pe oate palierele. Dar, măcar să fie deschiși ochii celor care aleargă cu limba scoasă după CNMV. Mai sunt și alte licee, nu-i faceți statuie din aur, când i se potrivește mai degrabă...cartonul.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 30 Iul 2021
319 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351

AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna august

Ministerul Finanțelor emite, începând cu 2 august 2021, 3 noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului «Tezaur», cu maturități de 1, 3 și 5 ani și dobânzi de 3,15%, 3,50% și 3,85%. Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 13:50
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Vineri, 30 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 13:35
(71 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură trimestrul I/2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că a început să efectueze plățile aferente ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, perioada ...[citește_toată_știrea]

30 Iulie 2021, 09:35
(81 vizualizări - 0 comentarii)


3

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 81000 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 75 evenimente, din care 66 sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 14 infracțiuni și au aplicat 225 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 15:45
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Prevenirea ilegalităților din domeniul pisciculturii, în atenția polițiștilor ialomițeni

Miercuri, 28 iulie a.c., polițiștii ialomițeni, alături de specialiștii Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, au realizat o amplă acțiune cu scopul de a preveni ilegalitățile comise în domeniul ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 15:40
(154 vizualizări - 0 comentarii)


5

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Joi, 29 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 13:40
(99 vizualizări - 0 comentarii)


Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut!

Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut!

În seara zilei de miercuri, 28 iulie a.c., două trenuri de marfă s-au ciocnit în zona Depoului Gării Fetești. Unul dintre trenuri transporta fier vechi, moment în care a fost lovit de o altă garnitură, ...[citește_toată_știrea]

29 Iulie 2021, 10:35
(383 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Pentru a veni în sprijinul semenilor noștri aflați în suferință, miercuri, 28 iulie 2021, în intervalul orar 8,00-12,30, Protopopiatul Urziceni din cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor a continuat ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:40
(184 vizualizări - 1 comentariu)


8

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 28 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 14:15
(117 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente ...[citește_toată_știrea]

28 Iulie 2021, 09:35
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

27 Iulie 2021, 18:15


Slobozia: Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, oamenii legii au reușit identificarea a doi bărbați, de 28 și 43 de ani, domiciliați în Slobozia, ce se sustrăgeau ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 16:10
(251 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 27 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 13:35
(120 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți Renta Viageră Agricolă campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plățile sumelor cuvenite sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2020. Astfel, marți, 27 iulie 2021, APIA a ...[citește_toată_știrea]

27 Iulie 2021, 10:10
(263 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Luni, 26 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 13:25
(174 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește cereri de plată pentru Programul Național Apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii că Cererile de plată pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) se pot depune până la data de 2 august 2021, inclusiv ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:55
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Manasia

Incendiu la o casă din Manasia

În dimineața zilei de luni, 26 iulie a.c., pompierii Detașamentului Urziceni au fost solicitati, prin 112, să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din comuna Manasia. 3 echipaje de ...[citește_toată_știrea]

26 Iulie 2021, 12:20
(179 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Manasia incendiu


Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

În seara zilei de duminică, 25 iulie a.c., în zona localității Movila, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 20:15
(573 vizualizări - 3 comentarii)

Taguri: Movila accident


Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Duminică, 25 iulie a.c., în localitatea Orboești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 18:40
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Duminică, 25 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 14:10
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(245 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(518 vizualizări - 3 comentarii)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(406 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(245 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(242 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(354 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(280 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
Gigel în Administrația Soare a reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL Oreo în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 iulie 2021 Agapie Gina Mihaela în Claudiu Soare, un președinte de filială politică rurală cetatean în Soluții noi pentru probleme administrative vechi C u F u R it în Două trenuri s-au ciocnit în Depoul Gării Fetești. Cauza: unul dintre mecanicii de locomotivă ar fi fost băut! constructor de combinatii în Soluții noi pentru probleme administrative vechi Ina în Apă nepotabilă în comuna Valea Ciorii @consatean în Apă nepotabilă în comuna Valea Ciorii @Ion în Apă nepotabilă în comuna Valea Ciorii drula de la bascula în Finanțări bugetare generoase pentru biserici, sport și sănătate @slobozean în Administrația Soare a reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL vigi..... în 40% din prezentările la UPU Slobozia sunt non-urgențe Slobozean în Administrația Soare a reziliat contractul cu SIA Dynamic Solution SRL @George în 40% din prezentările la UPU Slobozia sunt non-urgențe Mircea în Soluții noi pentru probleme administrative vechi Solutia Solubila în Soluții noi pentru probleme administrative vechi Raspuns în Administrația Pavel își cere scuze pentru «disconfortul creat» de asfaltarea DJ201 George în 40% din prezentările la UPU Slobozia sunt non-urgențe Ion în 12 mii de lei amendă pentru o firmă controlată de Marinică Cazacu Sloboz...spitalul9 în Soluții noi pentru probleme administrative vechi
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...