Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»

«Delirium tremens administrativ» la Consiliul Județean Ialomița

Președintele Moraru a identificat «sistemul mafiot mizerabil»

Victor Moraru, președinte al Consiliului Județean Ialomița, a susținut marți, 28 mai 2019, o conferință de presă. Un eveniment ce ar fi trecut neobservat, ca mai toate celelalte conferințe de presă organizate de președintele Moraru înaintea ședințelor ordinare ale Consiliului Județean. Doar că, probabil în contextul rezultatului «istoric» obținut de PSD, precum și a arestării liderului social-democrat Liviu Dragnea, evenimentul la care am făcut referire a fost transformat de președintele Moraru în cea mai deviantă conferință de presă pe care a susținut-o vreodată. Redăm în cele ce urmează pasaje din cele declarate de domnia sa, cu mențiunea că ne-am permis, pe alocuri, să facem inteligibile frazele perorate de președintele Consiliului Județean Ialomița.

Președintele Moraru și-a pierdut uzul rațiunii?
Oficial, conferința de presă a președintelui Moraru a avut ca subiect prezentarea ordinii de zi a ședinței Consiliului Județean Ialomița de joi, 29 mai 2019. Însă, imediat după prezentarea proiectelor de hotărâre, Victor Moraru s-a lansat într-un discurs care poate rivaliza lejer cu cel susținut la Iași de către Liviu Dragnea... El a făcut acuzații fără precedent la adresa presei locale, a invocat presiuni făcute asupra sa pentru schimbarea managerului Spitalului Județean, Mariana Iancu și a identificat «sistemul mafiot mizerabil» care se află în spatele tuturor acestor conspirații. De asemenea, el și-a învinovățit public proprii colegi, atât pe cei din Organizația PSD Ialomița, cât și pe cei de la Centru, acuzându-i de marginalizarea lui publică și politică, precum și de ralierea acestora la același sistem mafiot. Din nefericire, niciuna dintre acuzațiile lansate de către președintele Consiliului Județean Ialomița nu a fost însoțită de dovezi concrete sau de nominalizarea vinovaților. Singurul vinovat identificat cu nume și prenume în jumătatea de oră de «delirium tremens administrativ» pe care președintele a oferit-o a fost ziarul Independent, pe care Victor Moraru a amenințat că îl va acționa în instanță pentru cele «177 de articole» publicate în perioada scursă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Dată fiind gravitatea acuzațiilor formulate de către Victor Moraru în spațiul public fără a prezenta nicio dovadă palpabilă, redacția Independent a decis să publice părțile inteligibile ale acestui discurs.

Delirez, deci exist!
Iată conținutul principal al discursului susținut de președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, în cadrul conferinței de presă:
«Tot văd că apar în presă articole cu privire la stabilirea salariului doamnei manager Mariana Iancu greșit... Vreau să știți că cei care dați astfel de informații sunteți în eroare! Mi-aș fi dorit să aveți informații la zi. Consiliul Județean, așa cum am spus și la momentul respectiv, a stabilit legal acest salariu. Noi avem adresa Curții de Conturi din data de 27.08.2018, și mai e puțin și se face un an de la momentul la care noi am primit această adresă, prin care ni se sune că drepturile salariale în cazul directorului interimar Mariana Iancu, respectiv al directorului medical Baltă Andreea Mădălina, la nivelul salariului de bază acordate la luna iulie 2016, la nivelul persoanelor care ocupă aceste funcții la acest moment a fost efectuată cu respectarea prevederilor legale mai sus citate. M-aș bucura ca presa să preia informațiile reale! Măcar să facă efortul să se informeze și să nu intre într-o astfel de zonă de risc. Aș mai vrea să fac o afirmație... Poate contează sau nu... Aș vrea să atrag atenția unor colegi din PSD, unei părți a presei, destul de mică, și sistemului mafiot care dorește să reia administrarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia că eu, cât depinde de mine, n-o să cedez acestor presiuni! Și îi rog să fie foarte atenți și speră să audă și instituțiile care se ocupă cu monitorizările că lupta aceasta de doi ani de zile, dorința de a demola un sistem de sănătate pentru ca acest sistem mafiot să preia conducerea Spitalului... Cât o să fiu eu aici 100% nu se va întâmpla! Așa că e bine să fim foarte atenți la ceea ce se va întâmpla pentru că eu nu voi ceda! Și spun asta în cunoștință de cauză și cu suficiente probe. (...) Eu cred că ați fost suficient de atenți (...) la atacurile permanente asupra Spitalului, nejustificate, la încercarea de a crea impresia că Spitalul acesta este prost gestionat... Nu se spune că se fură, nu se spune că se administrează prost, doar că doamna manager Mariana Iancu are un limbaj poate neadecvat mediului în care lucrează. Păi nu cred că după limbaj se poate evalua o instituție, avem criterii de evaluare, doamna a fost evaluată de către instituția Consiliului Județean... Cu siguranță cât voi fi eu aici se va aplica legea, dacă doamna va greși va fi sancționată... Dar în niciun caz la atacurile acestea permanente ale unei părți a presei în spatele căreia, cu siguranță, se află interese mizerabile eu nu o să cedez! (...) Eu sper să existe un stat paralel care să se ocupe de aceste mizerii. Eu sper să existe, n-am nimic împotrivă... N-am cunoștință să existe sau nu, dar... Există însă un sistem mafiot pe care dumneavoastră îl știți bine și la momentul potrivit o să spun și public, și cu informații clare. Momentul potrivit în stabilesc eu, nu dumneavoastră!».
***
Dincolo de aceste acuzații incalificabile, semn al unei tulburări similare cu cele provocate de delirium tremens, președintele a făcut și afirmații lipsite de suport. El a susținut că există o adresă a Curții de Conturi care certifică faptul că majorarea salariului managerului Mariana Iancu de la 4500 la 21500 de lei în mai puțin de 2 ani este legală. Numai că, potrivit informațiilor oficiale furnizate de către aceeași Curte de Conturi Ialomița în urma unui audit (n. red.: proces-verbal de constatare nr. R1/4406/30.05.2018) desfășurat în perioada aprilie-mai 2018 (n. red.: într-o perioadă anterioară datei precizate de către președintele Victor Moraru în cadrul conferinței) precizează, cităm: «în urma verificărilor efectuate s-au confirmat aspectele cu privire la efectuarea de plăți nelegale ca urmare a acordării necuvenite a unor drepturi salariale pentru manager și directorul medical mai mari decât cele stabilite conform prevederilor legale și, în același timp, acordarea unor drepturi salariale pentru funcții de conducere la persoane care nu îndeplinesc condițiile de vechime în specialitate impuse de prevederile legale».

Vals cu presa serioasă și respectabilă
Pe parcursul conferinței, președintele Victor Moraru a acceptat întrebări din sală. Ele au venit din partea reprezentanților presei despre care Victor Moraru a opinat: «sunt și oameni serioși în presa aceasta... Și îi respect și bravo lor că se pot menține într-un echilibru sub asediul acestor presiuni!». Am ales să publicăm dialogurile pentru că, dincolo de servilismul grețos al întrebărilor, răspunsurile oferite reconfirmă afirmațiile ambigue și contradictorii formulate inițial:
(întrebare din sală)
-Există presiuni să o schimbați pe Mariana Iancu?
-Da, foarte mari. Sunt presiuni să schimb acolo unde sunt interese financiare. Eu nu o să fac așa ceva!
(întrebare din sală)
-Aceste presiuni vin inclusiv din PSD?
-Inclusiv! Nu pot să vă nominalizez acum toți șefii de instituții, dar se dorește ca într-un timp foarte scurt să fie schimbați mulți... Se dorește demult treaba aceasta! Dar, așa cum mă cunoașteți, îmi fac treaba, mai ales la Consiliul Județean... Pentru că mă raportez la instituțiile care sunt în subordonarea Consiliului Județean și de care eu și colegii mei răspundem! Nu la celelalte instituții unde și acolo presiunea este destul de mare... O fi justificată, nejustificată, nu eu sunt cel care evaluează... Dar aici unde evaluez eu, cu siguranță decizia îmi va aparține 100% mie, colegilor mei și legii! Este foarte clar pentru cine n-a înțeles sau cine să face că nu înțelege că eu nu voi proceda altfel decât este prevăzut în lege, pe criterii normale, pe principii sănătoase și nu conform intereselor unora care nu mai sunt racordați la robinetele Spitalului de Urgență Slobozia!»
***
«Am avut o discuție cu Mariana Iancu, am avut o discuție la Spital, cu medicii... Medicii sunt foarte încântați! Încântați de doamna Iancu. Foarte încântați. Sigur, nu sunt încântați cei care au fost angajați la presiunile unora dintre domnii... Poate unii prezenți aici... Și care s-au angajat cu șpagă între 2 și 5 mii de euro, nu veneau la serviciu... Ziua lucrau pe taxi, noaptea veneau să doarmă la spital... Doamnele asistente nu respectau programul! S-a terminat cu asta. Dacă pentru asta doamna manager trebuie să fie schimbată, eu n-o s-o schimb!»
(întrebare din sală) -Există dovezi pentru ceea ce spuneți?
-Dumneavoastră nu știți? Nu era de notorietate acum 3-4 ani când se angajau? Știa tot județul, toată Slobozia că așa s-a întâmplat. S-au angajat 100 de persoane în mai puțin de 6 luni... N-o spun eu, era de notorietate, știe toată lumea! Dar acei oameni astăzi trebuie să vină și la program, trebuie să și muncească... Sigur că sunt nemulțumiți, ies pe stradă, își manifestă insatisfacția că trebuie să vină la program, că trebuie să și muncească... Vă dați seama ce mult li se cere? Sunt și oameni mulțumiți de activitatea spitalului, iar pe mine mă interesează să nu mai văd oameni care așteaptă cu zilele să fie preluați, să nu mai vină cu medicamente de-acasă, să găsească un mediu curat, plăcut, la spital... Nimeni nu contestă că toate acestea acum există. Lumea e satisfăcută din punctul acesta de vedere.
(întrebare din sală) -Cu ce risc rezistați acestor presiuni?
-Să fie foarte clar. Niciodată, de când sunt în administrație nu mi-a fost frică să pierd scaunul pe care stau. Nici acum nu mi-e frică și nici n-o să-mi fie vreodată! Da, știu că era o strategie să fiu eliminat dacă nu cedez. Ei, le spun celor care și-au propus să mă elimine că nu voi ceda! Nu am motive să cedez. Decizia le aparține. (...)
(întrebare din sală) -Cu riscul de a vi se retrage sprijinul politic?
-Nu cred că s-a ajuns la atâta imaturitate. Dar nu poți să știi! (...) Când am spus că le transmit acest mesaj colegilor din PSD nu mă refeream la cei de-aici. Sunt unii mai importanți. Poate printre cei mai importanți... Care vor să-mi sugereze că eu nu cunosc bine județul și spitalul și că se vede mai bine de la București...
(întrebare din sală) -Puteți nominaliza?
-La momentul potrivit pot! N-am o teamă pentru asta!
(întrebare din sală) -Vă e teamă de ceva în acest moment?
-Nu. N-are de ce să îmi fie teamă!
(întrebare din sală) -Vă așteptați la piedici?
-Le-aveam de mult piedicile astea... Le-am făcut față și sper să le fac față în continuare. S-a și văzut... Mai-mai să nu mai încap în pozele de campanie. Nu sunt un mare fan al pozelor, dar n-am încotro... Poziția îmi impune treaba asta. Dar era gata-gata... Nu e o problemă că nu sunt în poze. Nu pentru poze am venit la Consiliul Județean. La momentul potrivit, dacă lucrurile nu se vor liniști, o să dau cu probe, cu tot, aceste încercări mizerabile, să le spunem pentru moment...»
Comentariile sunt de prisos...

Un ziar de provincie, vinovat pentru toate
Pe parcursul conferinței de presă, președintele Victor Moraru a reușit, totuși, să identifice un vinovat. Este vorba despre ziarul Independent care, potrivit declarațiilor domniei sale, se face vinovat de presiunile exercitate asupra sa de «sistemul mafiot mizerabil», de scandalurile din cadrul Spitalului Județean, de dezinformarea cetățenilor din județ și, în general, de toate tarele vieții administrative din Ialomița. Cu acest prilej, el a anunțat public că va acționa în instanta ziarul nostru. Iată justificarea gestului său: «Eu am 177 de articole în care dumneavoastră nu ați menționat nicio sursă legală cu privire la afirmațiile pe care le faceți... Probabil o veți face de săptămâna viitoare... Va trebui să justificați în fața instanței cele 177 de articole în care nu ați menționat nimic din ceea ce susțineți dumneavoastră! Apropo! Vreau să se știe că acționez în instanță ziarul Independent pentru ceea ce a scris 2 ani de zile, pentru minciunile pe care a putut să le emită timp de 2 ani fără niciun argument... Și pe domnul Panait, și pe domnul Popa, și ziarul, și toți cei care își permit să se joace cu viața oamenilor. Să sperăm că se va intra într-o normalitate...».

29 Mai 2019, 17:10 (4389 vizualizări - 12 comentarii)

Citiți și:
Președintele Consiliului Județean își consolidează imaginea publică
Premiată de președintele Moraru, s-a împiedicat pe scări și a leșinat
Avancentenarul administrației ialomițene

Comentariile cititorilor:


...:
(4 Iunie 2019, 13:08)
Si ce faceau la Roma al dumitale baiat de mana cu fata manageritei iancu ? Sa intelegem ca imparteau tainul ???
hapciu:
(31 Mai 2019, 11:40)
Si va mai mirati de ce poporul vrea PSD la cosul de gunoi al istoriei. Din cauza unora ca Dragnea, Carmen Dan, Melescanu + baronii locali gen Moraru, Oprisan, Badalau etc
Examen:
(30 Mai 2019, 17:49)
Dnl Moraru vb de spaga la amgajari?Doamne nu iti este frica de dumnezeu?i-a vezi poate ai uitat nr cere o lists la personal sju Slobozia si ve zi cate sunt din amara angajate in ultimii ani,i-a vezi ,cum dracu din 82 de dosare de examinare validate doar 4 a luate si din curiozitate verifica cv . Apropo,da i subiectele de l a examen doambei doctor Valcea ca este ce-a m-ai veche vezi trece baremul de angajare a unei asistente ?!!! Au fost usuare .....
redacția Independent:
(30 Mai 2019, 12:51)
[email protected]
Lăsați un număr de telefon și vă vom contacta!
Localnic supărat:
(30 Mai 2019, 10:35)
Este bun ziarul de casa al PSD - Ialomita, care numai de bine vorbeste de ei si ataca celelalte partide!
Ana:
(30 Mai 2019, 09:04)
Sistem mafiot mizerabil, este cel din care faci parte Morarule. Cred ca ai nevoie de o evalaure si incadrare in grad de handicap. Poate sa iti acorde sprijin DGASPC in acest caz. Un mizerabil care are si tupeu maxim. ai iesit exact ca Dragnea sa faci figuri, dar cred ca mult nu mai ai si dipari de tot din fotografiile tale de partid.S au facut angajari la spital cu spaga. Dar la CJI cu s au facut nu tot cu spaga ? Angajam soferi de nota 10, fufele din Primaria Amara a umplut CJI, oare nu existau alte persoane capabile in tot judetul? Nu doar Amara are persoane care le poate pot fi angajate la CJI,deoarece sunt fete care raspund la comanda lui Moraru.
Cred ca partidul nu te mai suporta de multa si ai vrea in caruta lui Ponta dar nu acum.Oricum caderea ta politica este aproape si esti atit de mindru ca sigur gasesti tu o varianta sa iesi cumva. Probabil via Amara iti va fi scaparea...................
Revoltat:
(30 Mai 2019, 08:38)
CUM VĂD CA LI SE CLATINA SCAUNUL HOP STATUL PARALEL SISTEMUL MAFIOT .DAR AU FOST LA PUTERE ȘI DACĂ E AȘA DE CE NU AU DESFIINȚAT AȘA CEVA ? PENTRU CA FAC PARTE DIN ACEST SISTEM MAFIOT . MORARU LE AI GRIJA , LĂSATE DE POLITICA PANA NU E PREA TÂRZIU ȘI NU SPERA LA PRIMARIA AMARA TINERII AU VĂZUT DE CE EȘTI ÎN STARE . ORI POATE NU AI AGONISIT DESTUL ? UNDE EȘTI TU TEPES DOAMNE .....
fugit de la sapoca:
(30 Mai 2019, 07:53)
Medicamente!!! Medicamente!!!
Avertizati-l pe Moraru sa respecte schema de tratament! Altfel, uite ce-i iese pe gura! :))))
Musafir in Romania:
(29 Mai 2019, 23:28)
Doresc a lua legatura cu autorul acestui articol pentru a face public si demonstra ca insul Moraru Victor sustine prin raspunsuri false, clanurile mafiote din institutiile publice suboronate Consiliului judetean Ialomita.Moraru Victor si un director de intitutie publica au cunostiinta de fapte penale pe care refuza sa le denunte parchetului si politiei,asa cum scrie in lege. Insule Moraru Victor este prapad la Oficiul de Cadastru Ialomita care fac la comanda acte false pe botul autoturismului. Insule Moraru Victor ai fost informat scris de fapte penale si tu le acoperi comitand la randul tau infractiuni prin nedenuntarea lor. Domnule autor al articolului unde te pot gasii sa-ti dau un exemplu de dovada asa ca tot te sperie insul Moraru Victor cu judecata. Dumneata verifici contiutul dovezilor dupa care sa le faci publice. Cloaca este mare si adanc in structura judeteana. Imi asum in totalitate autenticitatea actelor domnule jurnalist.
MIKA:
(29 Mai 2019, 21:48)
Seamana izbitor cu discursul lui Dragnea, inainte sa-l aresteze . O fi ceva?
Mandea:
(29 Mai 2019, 18:40)
Alta jigodie psd ista....in curand o sa l vedeti la proromania!....ascultati l pe Mandea!
Bubi:
(29 Mai 2019, 18:34)
Moraru Victor tu faci partedin sistemul mafiot.Cu buna stiinta acoperi fapte penale comise de institutii subordonate C.J.Ialomta. Morarule, OCPI Ialomita iti este subordonat ? C.J.prin corpul de contro are atributia, posibilitatea legala de control,verificare a activitatii OCPI Ialomita care au emis si emit in continuare pe banda rulanta falsuri? Ca directorul de la OCPI Ialomita se crede imparat pe mosia personala stii bai Morarule? Tu Morarule faci parte din sistemul mafiot! Morarule locul tau ezte alaturi de zeul Dragnea nu la conducerea CJ ialomita. Bai Morarule in institutiile publice subordonate CJ Ialomita sunt grupuri bine organizate pe care le sustii. La puscarie Morarule o sa sfarsesti, acolo este locul tau slugoiule

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Ian 2021
256 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Perieți. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(146 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(230 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(101 vizualizări - 0 comentarii)


8

ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(215 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(105 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(346 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(232 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(210 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(236 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(399 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(280 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(262 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(257 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(348 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(368 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Baiat în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani Anonim în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Ra :zeul soarelui în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Sorin Arhire în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Dop în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Vasile în Tâmplarul de pe Facebook Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 ianuarie 2021 Karim Benzema în Sorin Fuerea, noul director al ANIF Ialomița Cetatean în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea vladut în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Vizionar în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia cititor în Polițistul local agresor este cercetat penal Alegator în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Drumar în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Cadru medical în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Navetist în Spitalul Slobozia va cheltui 13,9 milioane de lei pentru «creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19» Costin în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Andra sarbu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Maria în Polițistul local agresor este cercetat penal Citoyen în Polițistul local agresor este cercetat penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...