Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Un elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni a încercat să se sinucidă

Bullying-ul face victime în școlile din Ialomița

Un elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni a încercat să se sinucidă

Fetești: Elevă de 15 ani, spânzurată în magazie

Un tânăr de 18 ani, elev al Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni, se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență «Floreasca», după ce s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuiește împreună cu părinții. Deși tot mai multe indicii arată faptul că tânărul ar fi fost victimă a «fenomenului Bullying», reprezentanții unității de învățământ refuză să ia în calcul această ipoteză. De asemenea, procurorii și polițiștii care anchetează cazul încă mai caută probe pentru a stabili ce anume l-a determinat pe tânăr să se arunce în gol... Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Ialomița vor demara la rândul lor o anchetă în acest caz. Îngrijorător este faptul că la nivelul județului nu există o statistică oficială cu privire la numărul cazurilor de elevi afectați de «fenomenul Bullying», iar multe cadre didactice refuză categoric să-i recunoască prezența în unitățile de învățământ în care își desfășoară activitatea.

O întâmplare nefericită Bullying-ul este definit ca fiind un comportament de umilire și de luare în derâdere a cuiva. Acest comportament este întâlnit cu precădere în rândul elevilor... Tocmai de aceea autoritățile române au decis adoptarea unei Legi anti-bullying în școli. După îndelungi dezbateri, actul normativ a fost promulgat de Președinte anul acesta, pe 22 noiembrie. Cu o zi înainte, însă, la orele 3,00 dimineața, un tânăr de 18 ani din Urziceni s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului în care locuiește cu părinții, ca urmare a problemelor pe care le-ar fi avut la școală cu câțiva dintre colegii săi. Acesta ar fi fost una dintre zecile de victime ale «fenomenului Bullying», tot mai prezent și în școlile din județul Ialomița. Informațiile din spațiul public referitoare la faptul că tânărul a încercat să-și ia viața ca urmare a stresului pe care l-ar fi suferit la școală din cauza colegilor sunt însă negate cu vehemență de către reprezentanții instituției de învățământ. Aceștia au refuzat categoric să susțină această ipoteză. «Nu putem fi de acord cu așa ceva, pentru că nu este adevărat! Știu că s-a vehiculat foarte mult în spațiul public acest lucru, dar nu este adevărat! Colegii de clasă ai elevului nostru nu au nicio responsabilitate în acest caz... Tot ce cunoaștem cu privire la motiv este faptul că se plângea că are multe de făcut. Învăța pentru Bacalaureat, urma să susțină și examenul de conducere...» a explicat Mariana Brăileanu, directorul Colegiului Național «Grigore Moisil» Urziceni.

Procurorii caută răspunsuri În acest caz a fost deschisă și o anchetă penală, dosarul fiind în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni. La aproximativ 3 săptămâni de la momentul tragediei, anchetatorii nu au un tablou complet cu privire la motivele care l-au împins să recurgă la gestul necugetat. Totuși, aceștia nu exclud varianta ca elevul să fi fost victimă a «fenomenului Bullying». Surse judiciare susțin faptul că, înainte de a recurge la gestul necugetat, tânărul a lăsat pe masă un bilet de adio în care ar fi scris faptul că se simte singur și deprimat, iar o parte dintre problemele pe care le-ar fi avut ar fi fost generate de relația pe care o avea cu școala. «Cercetările în această cauză se află într-o fază incipientă și încă se caută un indiciu clar pentru a construi probatoriul în acest dosar. Deocamdată nu se pot furniza mai multe detalii, la acest moment!» au explicat repre­zen­tanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. La rândul lor, oficialii Inspec­toratului Școlar Județean Ialomița au dispus verificări amănunțite la Cole­giul Național «Grigore Moisil» din Ur­ziceni. Aceștia vor să afle dacă într-adevăr elevul care s-a aruncat în gol de la balcon a fost sau nu victimă a bullying-ului. «Este regretabil ceea ce s-a întâmplat și sperăm să nu ne mai confruntăm cu astfel de situații dramatice. Vom face la rândul nostru verificări pentru a afla ce s-a întâmplat la Urziceni și dacă într-adevăr este vorba despre un derapaj al comportamentului elevilor...» a declarat Luminița Barcari, inspectorul școlar ge­neral al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița. La momentul documentării articolului, elevul de 18 ani din Urziceni se afla într-o stare gravă la Spitalul de Urgență «Flo­reasca» din București, aflându-se în stare de comă indusă. În urma căderii, acesta a suferit numeroase leziuni și fracturi.

Elevă de 15 ani, spânzurată în magazie
În urmă cu o săptămână, o elevă a Liceului Tehnologic «Anghel Saligny» din Fetești și-a pus capăt zilelor. Adoles­centa s-a spânzurat într-o magazie din curtea în care locuia. Primele detalii ale anchetei au scos la iveală faptul că ea ar fi recurs la acest gest după ce mai mulți colegi i-ar fi reproșat că nu poartă «haine de firmă». Cadavrul adolescentei a fost descoperit de bunicul fetei, bătrânul fiind și cel care a anunțat autoritățile. În acest caz a fost deschis un dosar penal, ancheta fiind coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești. De ase­menea, verificări fac și oficialii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița. De la începutul anului și până în prezent, DGASPC Ialomița are în monitorizare 5 cazuri de elevi care au dezvoltat forme de de­presie ca urmare a comportamentului ne­potrivit al colegilor de școală față de ei.

12 Decembrie 2019, 10:05 (7828 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Toate școlile din Ialomița vor fi acționate în instanță pentru neplata unor sporuri salariale destinate personalului auxiliar
Școlile ialomițene «repetente» la Evaluarea Națională
Lucrări întârziate pe șantierele deschise în cadrul școlilor din Ialomița
Școlile din Ialomița pot accesa fonduri europene pentru achiziția de tablete
Amenințate de gripă, școlile din Ialomița rămân deschise

Comentariile cititorilor:


Mircea:
(25 Iunie 2020, 16:48)
Din păcate copilul acesta a murit. Nu înțeleg cum un părinte nu a reușit să observe problemele copilului lor. Eu unul sigur aș fi notat dacă ceva nu era în regulă cu copilul meu. Dumnezeu să-l ierte !
@Parinte:
(14 Decembrie 2019, 21:35)
Dar cu limba romana ce-ai avut, parinte?..
mar:
(14 Decembrie 2019, 21:30)
pe langa ce a scris @colaps, marea problema a scolii e ca la intrare nu ti se impune sa lasi toate figurile la usa, adica sa ai uniforma obligatorie, fara telefoane la scoala, asa cum este in Franta (poti in schimb sa ii pui un ceas gps si SIM), gustarea sa fie data de scoala (nu , laptele si cornul e o  fabrica de spalat bani) . In plus de asta, pe profesori, foarte multi,  in intereseaza meditatiile, cadourile, spaga, nu ca se bat copiii, fiind pe deasupra depasiti, nepregatiti sa gestioneze astfel de cazuri, pe scoala nu o intereseaza sa asigure securitatea, fiindca merge asa, nu are posibilitatea de a sanctiona elevul, plus ca nu vrea , pana la urma nu i se intampla nimic. Ministerul nu asigura educarea civica a elevilor, bine nu prea asigura educatie in general, nu conlucreaza cu ministerul de interne sa intruiasca profesorii, dar si sa le vorbeasca elevilor despre drepturi si  obligatii, plus sa isi mai faca prezenta in zonele cu probleme. 
Parinte:
(14 Decembrie 2019, 05:19)
Copii de bani gata îi umilesc pe cei modești , ei cRed ca totul li se cuvine ! Iar cei de la școală îl ceartă tot pe cel nevinovat pentru că lucrurile celălalt este aluminiu cutărică cu bani . Cam așa stau lucrurile domniilor este lipsă de educație. La școală cam așa se gestionează treburile , totân sunt corupți !
MM:
(13 Decembrie 2019, 21:55)
Copilul acesta a fost in depresie severa, se pare ca a cerut psiholog la părinți dar aceștia au refuzat pe motiv că doar nebunii merg acolo.....de ce acești părinți nu au semnalat bullyngul din timp dacă acum susțin că asta e cauza acestei tragedii?? Sunt multe întrebări fără răspuns, singurul care va desluși totul este el cand isi revine și sper să ii ajute Dzeu sa fie cat mai repede!
Miroiu:
(13 Decembrie 2019, 19:33)
Daca pentru unii adulti profesorii sunt ,,specimene"ce pretentie sa avem la copii sa-i respecte pe dascali si cu atat mai putin pe colegi. O facem pe lupul moralist, vedem paiul din ochiul altora dar barna din ochiul nostru...
dottore:
(13 Decembrie 2019, 18:14)
Cred că cel mai bine ar fi ca părinții să înțeleagă că nu trimit la școală niște sfinți, iar faptul că elevii se comportă inadecvat  rezultă și din ceea ce văd acasă. Cometarii de genul „#Glume se fac pe seama tuturor, asa sunt copiii„ scot în evidență ipocrizia unora care nu vor să accepte situația că ai lor copii au probleme de comportament iar părinții sunt depășiți de această situație. În ceea ce privește școala, la ce specimene de oameni se fac acum profesori...nici nu mă mir că vrea niciun dascăl să accepte că în școală există probleme...
un parinte:
(13 Decembrie 2019, 09:27)
Este nedrept sa invinuiesti colegii si scoala doar pentru ca parintii nu au stiut sa si-l apropie si sa-l inteleaga. Este greu totusi sa pui stampila ,,bullyng". Glume se fac pe seama tuturor, asa sunt copiii, mai ales la varsta asta. Depinde de fiecare copil cum le primeste si cum trece pest ele.Copilul acesta era in depresie. Si cum sa nu observi, ca parinte, ca baiatul tau e in depresie?! Cum sa refuzi sa-l duci la psiholog pe motiv ca ,,nu e nebun''?! Acum au gasit vinovatii si nu au nimic sa-si reproseze? Pe bune?!
JM:
(13 Decembrie 2019, 08:18)
Va place doar scandalul, De ce nu ati publicat ce am spus mai devreme ăemtru ca era adevarul?
Numai minciuni publicati.
O F :
(13 Decembrie 2019, 07:27)
Va spun ca nu sunt chiar așa lucrurile cum spune doamna director Braileanu. Am avut copilul pana acum doua săptămâni in aceast colegiu. A fost victima a bulliyng- ului . A înghițit timp de 2 ani și aproape un semestru . Din victima a ajuns agresor pentru ca nu s-a făcut nimic in sensul asta. " Gel antibacterian in suc, înjurat ca la usa cortului, făcut sarantoc de colegi chiarde un profesor și multe altele ,rechizitele aruncate prin clasa.." Este vorba de elevi de cls. a vll-a. Erau lăsați nesupravegheati in clădirea internatului unde se desfășoare orele acestor clase gimnaziale ale colegiului .L-am mutat pentru ca nu mai putea copilul sa meargă acolo. La un moment dat a zis :" mai bine muream atunci când mi-au pus alea gelul antibacterian in suc".
tinel bulibasa de ialomita:
(12 Decembrie 2019, 21:32)
Solicit la toți televiziunile la care am apucat sa apar si la cele viitor, demisia șefului de politie municipala urziceni și a sotiei lui.  Ai văzut ce ai ținut în brațe, mafioți polițiști, jeguri de la rutiera si țigani coclit care fac legea pentru tine. OK,  văzând situația ăsta dezastruoase, o pun pe bancari șef IPJ, pe soție șeful jandarmeriei si pe varianta șeful SRIului local. Daca am mușchi mișc ceva la parchet, dar este in AER decolarea contractului de casa cu trei brazi. Team prins padurare.
eu:
(12 Decembrie 2019, 14:46)
este tragic ce se intampla dar totusi nu exista doar un vinovat, in cazul de fata scoala sau colegii, vina este a tuturor celor care au fost in preajma lui si nu au inteles ca el are o problema!
@Antonio:
(12 Decembrie 2019, 14:04)
Nu banul, prostia este realitatea inconjuratoare! Vorba lui Einstein:"doua lucruri sunt infinite, Universul si prostia umana; desi despre Univers mai indoieli."
@colaps:
(12 Decembrie 2019, 13:56)
Cu totul de acord, subscriu comentariului tau!
Antonio :
(12 Decembrie 2019, 12:49)
Banul este realitatea inconjuratoare,punct!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 16 Ian 2021
286 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(98 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(189 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(82 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(65 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(178 vizualizări - 0 comentarii)


8

ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(304 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(210 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(286 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(233 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(247 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(232 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(234 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(238 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(331 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(345 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(304 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Măsuri active destinate angajatorilor

În Monitorul Oficial nr. 1326/31.12.2020 a fost publicată Ordonanța de Urgență nr. 220/2020, privind aplicarea unor măsuri de protecție socială după 1 ianuarie 2021 în contextul răspândirii coronavirusului ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 15:50
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Karim Benzema în Sorin Fuerea, noul director al ANIF Ialomița Cetatean în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea vladut în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Vizionar în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia cititor în Polițistul local agresor este cercetat penal Alegator în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Drumar în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Cadru medical în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Navetist în Spitalul Slobozia va cheltui 13,9 milioane de lei pentru «creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19» Costin în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Andra sarbu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Maria în Polițistul local agresor este cercetat penal Citoyen în Polițistul local agresor este cercetat penal Tataia Petrea în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Gigi în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Dreptate! în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» @ Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Cetățean de la bloc în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal Ana în Polițistul local agresor este cercetat penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...