Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

42 de cetățeni romi din Țăndărei, arestați în Spania și Portugalia

42 de cetățeni romi din Țăndărei, arestați în Spania și Portugalia

Acțiune de mare amploare a autorităților judiciare din Spania și Portugalia, cu sprijinul celor din România, pentru destructurarea unei rețele infracționale specializată în furturi de obiecte de lux. Membrii grupării, 42 la număr, erau originari din Țăndărei, județul Ialomița. Potrivit informațiilor oferite publicității de Eurojust, într-un an și jumătate, aceștia au reușit să obțină din vânzarea bunurilor furate peste 1 milion de euro. În urma perchezițiilor desfășurate, în Spania, Portugalia, dar și la Țăndărei, au fost ridicate peste 355 de mașini de lux și puse sechestre pe 10 vile.

Turiștii bogați, ținte pentru hoți Potrivit unui comunicat de presă remis publicității de Eurojust, organism creat la nivelul Uniunii Europene pentru a combate criminalitatea organizată, gruparea din Țăndărei a operat inițial în Franța, apoi s-a mutat în Germania și Italia, iar în ultimul an și jumătate a des­fășurat activitatea infracțională pe teritoriul Spaniei și Portugaliei. Vizate au fost zonele cu potențial turistic, în plasa celor 42 de suspecți din Țăndărei căzând turiștii bogați. Metoda de acțiune era destul de simplă și a fost denumită de organele judiciare «furturile cu îmbră­țișare». Aceștia se apropiau de victime cerându-le ajutorul, iar la final, drept mulțumire, se îmbrățișau cu oamenii pe care îi opreau pe stradă. În timp ce-și îmbrățișau victimele reușeau să le sustragă obiectele de valoare pe care le aveau la îndemână, de obicei ceasuri de lux și bijuterii, a căror valoare putea ajunge și până la 45 mii de euro. Victi­mele erau foarte bine alese, din rândurile turiștilor bogați. Potrivit datelor furnizate de autoritățile judiciare ale celor două țări europene, Spania și Portugalia, peste 6000 de persoane păgubite au depus plân­geri în care au reclamat faptul că le-au fost sustrase bunurile de către persoane necunoscute. În unele cazuri, se arată în documentele autorităților judiciare din cele două state, hoții apelau și la violență. Astfel, într-unul dintre cazuri, pentru a-i fura inelul unei bătrâne, suspecții i-au rupt de­getul, iar unui bărbat i-a fost scos ochiul în timp ce a încercat să se apere. Inves­tigațiile i-au purtat pe polițiștii și pro­curorii din Occident, în județul Ialomița, la Țăndărei...

Percheziții la Țăndărei Activitatea clanului era coordonată de bărbați în vârstă, care îi învățau pe copii și pe femei cum să fure. Astfel, 17 dintre cele 42 de persoane arestate în Spania și Portugalia sunt femei. La jumătatea lunii februarie a acestui an, organele judiciare din Spania au descins în Țăndărei, la vilele pe care hoții și le-au ridicat în urma vân­zării bunurilor de lux pe care le-au furat de la turiștii bogați. Cu banii obți­nuți, au fost identificate 10 vile și 355 de mașini de lux. Ultimii 2 membri ai gru­pării au fost ridicați chiar din Țăndărei și extrădați în Spania. Organele judiciare din Occident au beneficiat de sprijinul pro­curorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)-Biroul Teritorial din Slobozia. Aceasta este cea de-a doua mare anchetă a unor organe judiciare din afara României care îi vizează pe cetă­țenii romi din Țăndărei. Prima a fost demarată de procurorii englezi în anul 2010 și a vizat destructurarea unei grupări infracți­onale, specializată în traficul de minori. După 9 ani de anchete, toți inculpații cauzei au fost achitați definitiv, judecătorii invocând faptul că infracțiu­nile au fost comise de alte persoane decât cele tri­mise în judecată.

12 Martie 2020, 11:40 (4516 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Percheziții la Țăndărei pe lina deținerii ilegale de arme
Procurorii DIICOT din Slobozia și polițiștii spanioli, pe urmele unei rețele infracționale specializată în furturi
12 persoane au fost audiate de procurorii ialomițeni

Comentariile cititorilor:


Flory:
(23 Martie 2020, 21:38)
Imi place, (i)legal!!!!!!! Total de acord!!!!!! Si ca sa fiu in ton... Sa avem grija de noi si de cei apropiati!! Doar asta conteaza ACUM!
@(i)legal:
(18 Martie 2020, 22:25)
Inteleg frustrarea ta dar ai gresit adresa, nu eu sunt vinovatul. Nu sunt judecator, nici avocat, nici macar profesor, nu sunt neam cu Basescu, nu sunt rrom, nu sunt politician. Dar mai intervin atunci cand vad cum e stalcit numele tarii si limba pe care o vorbim, doar pt ca cineva, desi a fentat scoala, tine lectii altora despre corectitudine, datorie si simt civic. Cata credibilitate poti avea daca tu dai semne de analfabet functional? Apropo,"sintagma" nu se refera la un cuvant ci la un grup de cel putin doua cuvinte. Repet, daca nu intelegi ce inseamna un cuvant, cauta in DEX-online. Bafta!
Gore:
(18 Martie 2020, 20:55)
Iti dai seama 42 de oameni, hoți, într-o familie, clan ce o fi, și cate clanuri sunt in Țăndărei, ăhă ăă .. eu stiu vreo 20 ori câte 50 de nepoți de-ăstia, realizați amploarea fenomenului?
Tic tac:
(17 Martie 2020, 22:54)
Să avem răbdare, Țăndăreiul nu mai e un loc sigur pentru infractori. Răbdare și tutun.
Cetatean ialomițean:
(17 Martie 2020, 10:53)
Asa e, dati numele celor inculpați si nu-i mai tineti atata in brațe! Si orbu vede cum fac bani țiganii din Țăndărei si in ce lux traiesc facut pe jafuri, talharii, trafic de persoane, minori etc. Politia si autoritatile, cei responsabili de linistea societatii nu se ocupa, sunt corupti, mână in mână cu ei, fac afaceri cu infractorii....pentru ce?!! Pentru bani! Trist! Dar de...o mână spală pe alta si amandoua obrazu... Ce e cel mai frustrant e ca noi oamenii cinstiti care muncim pe minim pe economie, o ducem rau!! iar statul traieste pe spinarea noastra, a taxelor, a impozitelor etc pe care le platim!!! Insa altii numai platesc!
@ @(i)legal:
(17 Martie 2020, 09:03)
Iti multumesc amice pentru ca m-ai luminat; trebuia sa folosesc doar sintagma justitiar (cu sens peiorativ) si nu justitiabil!  "Justitiarii" nostri ne-au tot dovedit cat de corecti sunt: scapa VIP-uri ca Huidu care au omorat 3 oameni in accident, scapa marii corupti, sau le aplica pedepse simbolice, etc., dar il ard maxim pe ala care a furat un salam din magazin ca sa-si hraneasca copilul. Daca esti profesor de Limba si literatura Ro, ok, dar ai gresit site-ul online cu lectiile pentru copii, ce se desfasoara in aceaasta perioada. Daca in schimb esti "justitiar" ai evitat sa-ti exprimi o parere mai nuantata, referitor la deznodamantul procesului infractorilor. "Defect profesional" - nu vrei sa te antepronunti - ceea ce este corect. Faptul ca ne spui ca au fost extradati si vor fi judecati in tarile in care au comis infractiunile... esti foarte sigur ca asa se vor intampla lucrurile? Nu cumva a fost cam aceeasi situatia si in procesul de acum 10 ani, tot cu ingerasii astia din Tandarei instrumentat de Politia Londoneza, cu probe la dosar si tot tacamul, iar "justitiarii" nostri i-au scapat basma curata? Aia i-au prins in flagrant delict, iar ai nostri au folosit probele la...toaleta, concluzionand ca altii sunt faptasii; bineinteles ca nici pe acei "alti faptasi" nu i-a deranjat nimeni nici pana in zilele noastre. Chiar te faci ca nu pricepi ca tara asta este sufocata de clanurile interlope? Iar autoritatile noastre? Cum sa scriu, ca sa nu se simta jignite, parteneri, locotenenti ai clanurilor, slugi? Auzi, patrule civile la Tandarei, adica interlopi care blocheaza masini in trafic. Cei care ciordesc in zona Sinesti-Movilita cum se numesc, intreprinzatori privati? Bercea-Mondial a ajuns sa se incuscreasca cu Base - presedintele tarii; trebuia modificata Constitutia tarii, ca sa-l inlocuiasca la conducere Bercea pe Base, zic. Cred ca oamenii de buna credinta se revolta mai mult de faptul ca suntem condusi de infractori, decat de o greseala de exprimare...
@(i)legal:
(16 Martie 2020, 10:13)
Amice esti pe aratura: 1. numele tarii noastre este Romania, doar cei care isi injura parintii si neamul pocesc numele tarii. 2. "Justitiabil" inseamna ins care este parte intr-un proces, nu judecator. Cand nu pricepi ce inseamna un cuvant intra pe Dex-online si verifica-i sensul. 3. Faptasii vor fi judecati si condamnati in tarile unde au comis faradelegile, de aceea au fost extradati si cei din retea aflati in Tandarei.
(i)legal:
(16 Martie 2020, 08:46)
Normal ca institutiile noastre "de forta", in frunte cu justitia ai carui ochi ii acopera magraonii cu salba de aur ii vor scoate nevinovati pe faptasi, asta dupa ce vor face demersuri ca sa-i "judece" in rromanica; adica sa-i scape de acuzatii. O exista si vreo pedeapsa divina poate, care va face ca vreunul (sau mai multi) dintre rromii albiti de instanta, sa comita vreo infractiune la adresa unui justitiabil (din astia care deu solutii de achitare): poate sa-l talhareasca, sa-i violeze pe cineva apropiat, sa-l accidenteze cu "vemveu" cu volam pa dreapta, sa-i sparga casa, etc. Atunci sa vedem daca respectivul justitiar va mai da solutii de achitare, sau va devenit legist si-i va inchide pe respectivii infractori.
Iar autoritatile locale...D-zeu cu mila! Cate palate tiganesti au autorizatie de construire? Cate sunt facute pe terenul altor proprietari (a se vedea cele din Barbulesti). Cati platesc impozit pe vila si teren? Raspuns: niciunul! Toate palatele cu turnulete sunt declarate case de cult, de aceea s-au facut adventisti, sau ce drq mai sunt, ca sa nu plateasca nimic pentru ele. Solutia: sa cerem schimbarea legislatiei, astfel ca niciun cult religios sa nu mai fie scutit de impozite! Observ ca in isteria generala numita Coronavirus tot mai multi binevoitori acuza diaspora ca se intoarce in tara si ne infecteaza, vine si se trateaza aici fara sa fi contribuit la sistemul de sanatate. Corect, dar mare parte din "diaspora" o reprezinta si rromii plecati la ciordit prin lume. Si n-au cotizat nicio zi la sistemul de sanatate, nici la bugetele locale, CAS, CASS; dimpotriva, ne iau si banii lunar, fiind asistati social. Iar ei sunt primii la medicul de familie, spital si UPU, si nici nu stau la rand. Halal autoritati!
Ion:
(15 Martie 2020, 17:12)
#uncetatean ce pretentii sa ai de la fostul exil? De la cel care a primit sentinta in instanta, sa fie cinstit? Adora compania romilor, sunt buni pt intimidare și alte chestii. Se aude ca va candida la primărie și daca iese primar acest oras e terminat definitiv.
#uncetatean:
(15 Martie 2020, 08:16)
Un mic orasel in care fostul edil iese la masa cu asa numitii infractori , este prieten cu ei, fac afaceri impreuna! Ce pretentii sa avem noi, ca cetateni, la dezvoltarea orasului? Ilegalitatea si coruptia este la ea acasa....
Jhon:
(14 Martie 2020, 06:46)
Un oraș construit din fapte ilegale, ce fabrici, ce muncă cinstită, iar autoritățile dorm sau sunt complice cu infractorii pe care îi fac scăpați.
Byll:
(14 Martie 2020, 06:39)
Bine ca i-a prins spaniolii că la Tandarei cine să îi prindă, băieți pensați sau fetele cu ghiozdănele? Infractorii cară bani furați cu sacii la Tandarei și toată lumea e mulțumită.
Irina:
(13 Martie 2020, 07:48)
Îi trimite în România, Ialomița și îi spala cei mai buni procurorii și judecătorii deștepți. Îi face curați lacrimă cum nu i-ați văzut vreodată. 
Spania nu-i neam de daci :
(13 Martie 2020, 07:47)
Cam nesimtiti politistii si judecatorii din alte tari.Cum sa dispuna sechestru pe masini,bunuri,cand ei"munceste"dân greu?In Romania noastra simpatica erau toti liberi,liniștiți si neatinsi.Englezii dovedesc intregul grup infractional,e clar ca doar la loterie pui mana pe asa sume in timp scurt,judecatorii nostri..se si incuscresc cu infractorii,lasandu-i in libertate,cu toate bunurile in posesie.Perfect domnilor judecatori,perfect!Sa adaugam somnoroasa judecatoare adormita in bratele viagrosului Borcea?? Adaugam!
Laurentiu:
(13 Martie 2020, 06:52)
Toate ceasurile si aurul , care s-au furat , au ajuns la F.R. Are cumparate 7 spatii, 3 apartamente in oras. Nu se duce nimeni sa il intrebe de sanatate. Halal ancheta.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 22 Ian 2021
279 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Restaurantele și cafenele din Slobozia, deschise la interior. Incidența cazurilor a scăzut la 2,25/1000 de locuitori!

Datorită scăderii incidenței cazurilor de COVID-19 la 2,25/1000 de locuitori, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița au permis redeschiderea la interior a restaurantelor ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 15:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7451, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 13:10
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Prefectul județului Ialomița, Tonița Manea, s-a vaccinată joi, 21 ianuarie a.c., împotriva virusului SARS-CoV-2. Prefectul Tonița Manea a ales să facă vaccinul la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:15
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Joi, 21 ianuarie 2021, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au intervenit pentru căutarea unui bărbat despre care există informații că, în data de 10 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:05
(85 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate

Polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic miercuri, 20 ianuarie 2021, pe DN2A,  în orașul Țăndărei, un bărbat în vârstă de 41 ani din localitatea Platonești, în timp ce conducea un autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 16:55
(65 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7420, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 13:20
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7406, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 13:40
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

În dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 3,20, la o casă din Lăcusteni a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 09:15
(170 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(226 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(224 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(234 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(606 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(265 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(424 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(315 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(227 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(395 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(260 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(500 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(288 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(313 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Oana în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Sile din bordușelu în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Un trecător în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Vali în Uniforme pentru școala din Amara de la firma președintelui Consiliului Județean Ialomița Maximus în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Marcel în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat! Cetatean în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Sustinator AUR în Povestea Rodicăi și a birourilor de AUR din Ialomița Analiza în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Gigel în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Benoit în Victorie fără emoții Victor în Tinel e director în Minister @Cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Pacifist în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Colivia cu coliva în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Planeta la control în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Leila în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Ovidiu C. în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia cetatean în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...