Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!

Primarul Mocioniu continuă seria investițiilor din fonduri europene

Aproape 1 milion de lei pentru un loc de joacă în Cartierul Bora!

În vreme ce Consiliul Județean Ialomița ia în calcul realocarea fondurilor destinate investițiilor, administrația din Slobozia continuă cursa investițiilor edilitare. Joi, 26 martie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia, consilierii locali i-au reproșat primarului Adrian Mocioniu că «aceste preocupări sunt inadecvate...». Plenul Consiliului a aprobat, in extremis, o investiție de 918 mii de lei pentru realizarea unui parc pentru copii în Cartierul Bora.

Sedință la scenă deschisă
Ședința Consiliului Local Slobozia de joi, 26 martie a.c., s-a desfășurat în sala de spectacole a Casei de Cultură Municipală. Decizia a fost adoptată din motive de siguranță. În sală au fost prezenți 19 din cei 21 de consilieri municipali. Dezbaterile s-au concetrat în jurul proiectului de hotărâre prin care se inițiază procedurile pentru construirea unui loc de joacă în Cartierul Bora din Slobozia. «Ar trebui să reevaluăm situația! Gândiți-vă că 200 mii de euro pentru un loc de joacă înseamnă extrem de mult! Nu vreau să facem un Disney Land acolo, vrem să facem un loc de joacă...» a declarat consilierul PSD Sorin Brânză. În replică, primarul Adrian Mocioniu a precizat că «banii necesari derulării acestei investiții provin din fonduri europene» și că administrația locală are o cotă de cofinanțare infimă: «Contribuția municipiului nostru e de 2%! Dacă avem această șansă, părerea mea e că trebuie să profităm de ea!». Locul de joacă din Cartierul Bora va avea o suprafață de 1300 mp și va fi utilat la standarde europene. Proiectul de hotărâre a fost aprobat in extremis, cu 12 voturi «pentru», după îndelungi polemici. Primarul Adrian Mocioniu a fost acuzat public că nu poate oferi garanții privitoare la finalizrea acestor investiții, iar proiectele pe care le propune sunt inadecvate nevoilor reale ale orașului.

Dacă-i bâlci, bâlci să fie
Polemicile din cadrul Consiliului Local reflectă încă o dată conflictul politic mocnit dintre primarul Adrian Mocioniu și consilierii PSD. Deranjat de acuzații, primarul Adrian Mocioniu a încercat să întrerupă discursul consilierului PSD Vasile Caragioiu. «Lăsați-mă să vorbesc, domnule primar! Eu vă dau cuvântul dumneavoastră, nu dumneavoastră mie... Vă rog să mă lăsați să vorbesc, că doar nu sunt cotor de varză!» a spus Vasile Caragioiu. «S-o credeți dumneavoastră că îmi dați voie să vorbesc... Nimeni nu îmi dă mie voie să vorbesc!» a fost replica primarului Adrian Mocioniu. «Vă rugăm să nu ne mai certați, domnule primar... Sunt 200 mii de euro. Chiar nu mai aveți măsura banilor?!» a replicat, la un moment dat, Sorin Brânză. «Plecați! Lăsați-le să se ducă dracului toate! Să vă fie rușine în fața cetățenilor! Că noi ne chinuim în Primărie să aducem bani pentru un loc de joacă pentru o categorie defavorizată...» a tunat același primar Mocioniu. Dincolo de miza politică, conflictul dintre primarul Adrian Mocioniu și consilierii PSD reflectă pozițiile ireconciliabile ale aleșilor locali și incapacitatea acestora de a lucra împreună în interesul comunității. Din păcate, pandemia împinge Alegerile Locale dincolo de orizontul de așteptare al slobozenilor…

Locurile de joacă ale lui Mocioniu Locul de joacă pentru copii din Cartierul Bora nu este singura investiție de acest gen. Un nou contract similar a fost semnat luni, 23 martie 2020, de către primarul Adrian Mocioniu. Investiția vizează modernizarea Orășelului Copiilor din Slobozia. Durata de implementare a proiectului este de 21 de luni, dintre care 12 luni pentru execuția efectivă a lucrărilor. Proiectul «Regenerarea spațiului urban Zona Orășelul Copiilor» are o valoare estimată la 4,5 milioane de lei.

27 Martie 2020, 10:50 (3643 vizualizări - 26 comentarii)

Citiți și:
Adrian Mocioniu și-a luat adio de la Primăria Slobozia
Valeriu Roșca, ex-directorul DADP, a câștigat în instanță războiul cu primarul Sloboziei, Adrian Mocioniu
«Reportaj de declarații» cu primarul Adrian Mocioniu

Comentariile cititorilor:


ION:
(1 Aprilie 2020, 16:36)
Ce a consumat cu o seara inainte de a i se face aceasta poza (...) sau a citit compendiul doamnei prioteasa .
Răduță Aurelian-Constantin:
(31 Martie 2020, 12:03)
Ai mare dreptate, eu mi-am făcut niște calcule pentru cea ce am nevoie eu. Dacă mă duc la Obor să i-au lanți și scândură și la Orion să fac câteva cuburi metalice și câteva bări. Nu-mi trebuiesc decât 8000 mii de lei, atât. Și am să fac pe pripiile mele puteri, ai dreptate, dacă nu găsesc spațiu, o clădire dezafectată sau o centrală termică abandonată, o închiriez până la urma urmei și aia este. Spun acest lucru că primarul nostru scump și drag sau cine o mai veni la conducere, nu este în slujba cetățeanului. Clar acest lucru!
@Răduţă Aurelian-Constantin:
(31 Martie 2020, 08:33)
Stimabile, am vazut in majoritatea comentariilor tale ca soliciti iinsistent sa iti asigure primaria dotari pentru parkour. Este dreptul tau sa ceri, insa cred ca nu se va materializa nimic. Primaria (condusa de stoica) nu a fost in stare sa construiasca in mod legal un panou de catarat, nu mai scriu de costurile uriase pentru 4 scanduri de lemn asezate vertical! Actualul primar viseaza piste de biciclete de milioane de lei in loc sa-i puna pe aia de la DADP sa traga 2 dungi cu vopsea pe trotuar si sa faca pistele rapid si ieftin. Nu a amenajat decent nici macar Padurea Peri, cu alei de promenada, piste si loc de joaca ptr copii, chestii simple si realizabile cu DADP si materialele din dotare. Speri tu ca iti va construi un mini-orasel ca sa te antrenezi? Cred ca solutia este sa gasesti vreo fosta cladire dezafectata /hala nefolosita pe undeva prin afara orasului s-o inchiriezi si sa o amenajezi corespunzator. Suntem prea saraci ca sa ne faca primarul lucruri ieftine, de aceea da curs doar mega-proiectelor foarte scumpe...ca doar de acolo iese si comisionul!
Răduță Aurelian-Constantin:
(31 Martie 2020, 01:24)
Din cauza tuturor de la conducere, eu nu pot să-mi desfășor activitățile mele sportive la demonstrați. Păcat! Când am fost și am cerut sprijin, nu m-au putut ajuta, ba chiar mi-au dat un șut în fund. Nu este nici un fel de problemă. Am înțeles acest lucru. De îndată ce fac rost de un spațiu, am vorbit cu tineri să mă sprijine cu bani bineînțeles pentru a-mi cumpăra recuzita necesară și să ne putem dezvolta singuri, fără primărie, fără consiliul local, fără alți inteprizători locali și mincinoși. Voi putea și singur să fac, fără sprijinul lor. Am să fac pentru comunitatea sportivă ceva ce nu a făcut primarul nostru din punct de vedere sportiv. Să sperăm că o să reușim acest lucru.
LA SA - NE:
(30 Martie 2020, 09:19)
@Fretica: Te rugam sa nu ne mai lasi in suspans si sa ne spui cine a fost cu initiativa de a face un nou parc in Bora (deja exista unul).
In alta ordine de idei, daca noi cetatenii nu am fi fost victimele deciziilor proaste luate de primarii Sloboziei din ultimii 15 ani, a fi exclamat "intarata-i drace, ca si noua ne place". Sa se balaceasca politic in consiliul local. Cand era mocio pesedist si S.B. era uneperist, cine l-a cooptat in psd? Atunci se intelegeau toti si inghiteau tot felul de proiecte inutile pentru oras. Acum fiind in tabere adverse (deocamdata, pt ca politica e c*va si se poate suci peste noapte) primarul si soldateii de partid psd se cearta, invocand fiecare binele cetatenilor. Aiurea! E vorba de mentinerea si accederea la putere si resurse. Investitii in Bora = voturi, deci inca un mandat. Le mai da cate ceva la tigani si-i incoloneaza sa voteze. Despre asta e vorba, asa ca sfaturile gen: aloca banii responsabil, in concordanta cu criza pe care o traim, nu pot fi luate in calcul de primar. El mai vrea un mandat. Intreb si eu ca habarnistu`: Daca UE ar decide, spre exemplu sa sisteze fondurile pentru parcuri, panselute, beculete de paste si alte "investitii" care nu sunt imperios necesare, ce faci tovarase primar? pui banutii din buzunar? Achita din buzunarul tau si al consilierilor pesedisti mai intai mizeria de parcare subterana, apoi pune-i pe fostii primari sa achite costurile pentru apa nepotabila si dupa aia sa vedem daca mai faci parcuri, pista de biciclete si sali polivalente la costuri exorbitante!
Fretica:
(29 Martie 2020, 13:55)
Nu-l mai ponegriti pe primarul marioneta! Daca urmareati sedinta CL Slobozia de joi ati fi vazut cine e persoana care vrea parculet in Bora. El oricum nu va mai obtine voturi din Bora. Cartile sunt facute.
DOBRE:
(29 Martie 2020, 10:45)
Intradevar a inceput sa fie multumit si primaru de servicile sale .
cetatean:
(29 Martie 2020, 10:40)
Izoleaza primare Bora romi ne infesteaza tot orasul.
Gigi:
(29 Martie 2020, 10:38)
Jegosule,traim in mizerie,maidanezi si praf in garii noi si bagi un milion in bora?am platit impozitele degeaba atatia ani,ai gasit masa electorala acolo?oamenii ca tine vor disparea din scena cat de curand,trebuie sa venim peste voi,nu mai tine prosteala asta,ar trebui sa be trezim si sa punem la punct politicienii de teapa ta si milogii de teapa alora de le dai ajutoare si atentie sub pretextul minoritatii cand nu au miscat un deget pentru orasul asta nenorocit.
Un om de bine:
(28 Martie 2020, 19:29)
Puneti mana si dezinfectati strazile si scarile.Sa stopati! Putem fi afectati toti, inclusiv voi cu familiile voastre! Adriane, fa ceva.E timpul sa demonstrezi ca nu esti numai fudul si ingamfat cum te vorbesc unii. Daca esti primarul Sloboziei, demonsteaza ca esti!Ia masuri!Lumea are nevoie de aceste masuri!SA ITI LUMINEZE DZEU MINTEA!
STIMATE D LE PRIMAR...:
(28 Martie 2020, 11:21)
vrem masuri exceptionale pt vremuri exceptionale-cum ar fi-identificarea tuturor fondurilor care pot fi distribuite catre sistemul medical.in acest sens, n ar fi rau ca dumneata si pupezele, pupezoii, pensionarii de lux sa va reduceti veniturile salariale....sa dati un exemplu! ati papat destul, macar la final sa renuntati la furaciune..aia din bora sa plece si ei la munca, precum fraierii de romani care ii finanteaza de zeci de ani..va arde de campanie, nenorocirilor...
PSD ist:
(28 Martie 2020, 08:40)
Nu stim daca ei citesc aceste comentarii. Dragi comentatori trb.sa intelegem ca atata ii duce mintea. Sunt limitați.nu poti emite pretenții. Este primar cu voturile tiganilor din Bora. Acum , daca nu mai e la PSD ce sa faca? Oricum indivizi politici si atat. Ce spirit de solidaritate.de grija fata de oameni. Trăim poate ce meritam.ca societate.Apa buna nu avem.centrul orașului care alta data impresiona prin frumusețe.e distrus. Nu pot decat sa mi aduc aminte de trecut cu melancolie.cand chiar dacă erau comunisti erau amenințată de comunitate. Instruiți, educați si atenti. Acum avem niste golani
vasile:
(28 Martie 2020, 07:41)
Dupa cum arata pare ca traducerile preotesei  i-au bulversat de tot .
Fanica:
(28 Martie 2020, 06:11)
Dnule Primar pune mâna si cumpara teste pentru situația în care ne aflăm de Pandemie,sa se aloce bani ptr dezinfectarea scărilor de bloc ,dacă vrei sa fi ales si tii cu adevărat la cetățenii din acest oraș...Dacă ești un primar adevărat dovedește nu fi las
Teyyy:
(28 Martie 2020, 00:10)
E vremea furaciunilor

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Ian 2021
228 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Restaurantele și cafenele din Slobozia, deschise la interior. Incidența cazurilor a scăzut la 2,25/1000 de locuitori!

Datorită scăderii incidenței cazurilor de COVID-19 la 2,25/1000 de locuitori, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița au permis redeschiderea la interior a restaurantelor ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 15:05
(280 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7451, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 13:10
(100 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Prefectul județului Ialomița, Tonița Manea, s-a vaccinată joi, 21 ianuarie a.c., împotriva virusului SARS-CoV-2. Prefectul Tonița Manea a ales să facă vaccinul la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:15
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Joi, 21 ianuarie 2021, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au intervenit pentru căutarea unui bărbat despre care există informații că, în data de 10 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate

Polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic miercuri, 20 ianuarie 2021, pe DN2A,  în orașul Țăndărei, un bărbat în vârstă de 41 ani din localitatea Platonești, în timp ce conducea un autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 16:55
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7420, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 13:20
(111 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7406, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 13:40
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

În dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 3,20, la o casă din Lăcusteni a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 09:15
(187 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(239 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(192 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(244 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(635 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(272 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(431 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(325 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(237 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(408 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(519 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(364 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(293 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
pensionar în Lucrări de împădurire doar pe hârtie în pădurea din Sudiți Citizen în Subprefectul Tudorița Ionescu pleacă secretar de primărie la Amara PSD ist în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița PLATONESTI în Subprefectul Tudorița Ionescu pleacă secretar de primărie la Amara Heerky în Subprefectul Tudorița Ionescu pleacă secretar de primărie la Amara Mizerie, mizerie, mizerie.. în Spitalele ialomițene pierd lupta cu infecțiile asociate asistenței medicale Un om supărat în Administrație prin dispoziții de primar la Ciochina Ghost în Fonduri publice cheltuite nejustificat la Cantina Socială Slobozia Agora în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Agora în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Ce ? Tățean ... în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat! Stoian Alexandru în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Dodonel în Subprefectul Tudorița Ionescu pleacă secretar de primărie la Amara ofer spațiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 ianuarie 2021 @Valentin în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița ofer garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 ianuarie 2021 susoceala în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Anonim în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Sever în Povestea Rodicăi și a birourilor AUR din Ialomița Genius în Audit la Primăria Slobozia: Șeful Cantinei Sociale a demisionat!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...