Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Dragoș Soare, următorul președinte al PNL Ialomița

Deputatul Gheorghe Tinel face un pas în spate

Dragoș Soare, următorul președinte al PNL Ialomița

Vineri, 2 octombrie 2020, de la orele 11,00, Dragoș Soare și Gheorghe Tinel au organizat o conferință de presă comună. În cadrul întâlnirii, deputatul liberal Gheorghe Tinel a declarat că următorii 4 ani aparțin unei noi generații politice, reprezentată de Dragoș Soare. El a precizat că nu va renunța la calitatea de membru PNL și că nominalizarea la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020 este o decizie care va fi adoptată la nivelul Organizației județene. În replică, Dragoș Soare a ținut să precizeze că statutul său din acest moment nu este acela de președinte interimar: «Rolul meu acum este de a rezolva problemele de ordin tehnic din cadrul Organizației... Nu sunt președinte interimar!». Dragoș Soare i-a mulțumit deputatului Gheorghe Tinel pentru activitatea politică depusă în ultimii ani și a precizat care este obiectivul principal al PNL pentru următorii 4 ani: «În urmă cu 3 ani, în campania electorală de la Fierbinți, i-am spus deputatului PSD Ștefan Mușoiu: „Ștefan, vom câștiga acum la Fierbinți și peste 3 ani la Slobozia!“. M-am ținut de cuvânt și le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această victorie... Acum spun din nou: vom câștiga Alegerile pentru președinția Consiliului Județean Ialomița în 2024. Pentru că vom demonstra ialomițenilor că se poate face administrație în interesul cetățenilor!».

Gheorghe Tinel nu mai e președinte
Deputatul PNL Gheorghe Tinel a deschis conferința de presă organizată vineri, 2 octombrie a.c., de la sediul PNL Ialomița. El a reiterat principalele realizări politice ale perioadei de 5 ani în care a deținut funcția de președinte, a subliniat faptul că în perioada în care a condus el numărul organizațiilor PNL din Ialomița a crescut și a declarat că următorii 4 ani aparțin unei noi generații politice, reprezentată de Dragoș Soare: «Se putea mai mult? Da! Dacă n-am fi pierdut cele 7 primării cu primari PNL situația ar fi fost alta. (...) Dar în politică trebuie să fii pregătit pentru orice, bune și rele... Îi felicit pe învingători, deși nici PSD nu mai este ce era în 2016, și închei spunând doar atât: PNL merge mai departe cu o nouă generație de politicieni reprezentată azi de Dragoș Soare. Am încredere totală în Dragoș, ne pregătim de Parlamentare, după care urmează un nou ciclu electoral!». Gheorghe Tinel a mai declarat  că nu va renunța la calitatea de membru PNL și că nominalizarea la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020 este o decizie care va fi luată la nivelul Organizației județene.

«Nu sunt primarul PNL al Sloboziei...»
Aflat la prima sa ieșire publică în calitate de primar ales al Sloboziei, Dragoș Soare și-a radicalizat discursul și a susținut că nu va fi dispus la nici un compromis politic care nu aduce beneficii cetățenilor. «Nu sunt primarul PNL al Sloboziei! Sunt primarul Sloboziei! Punct. Voi fi primarul Sloboziei 4 ani de zile, indiferent de configurația politică a Consiliului Local... Voi încerca să iau decizii oneste și să aduc stabilitate orașului. Dacă cineva își închipuie că va fi altfel, se înșeală! Nu sunt un aventurier în politică sau în administrație. Înțeleg utilitatea unui compromis politic, dar nu și dacă acest compromis mă compromite... Am promis slobozenilor că voi munci pentru ei și ma voi ține de cuvânt!». Declarațiile belicoase ale primarului Dragoș Soare au vizat atât PSD, cât și PRO România. În pofida determinării sale, el a admis că în politică totul este posibil și este obligat de actuala configurație a Consiliului Local să negocieze: «Acesta este votul pe care l-a dat cetatea. Ne vom supune deciziei cetățenilor!».

Decizii ante portas
Dragoș Soare a făcut și primele dezvăluiri privind structura echipei alături de care va conduce Slobozia. El a precizat că prima propunere de viceprimar pentru Slobozia rămâne Gigi Manea, unul dintre oamenii care s-au implicat activ și fără rezerve în campania electorală de la Slobozia. De asemenea, Dragoș Soare intenționează să-l numească pe Gabriel Olteniceau în funcția de administrator public al orașului. În opinia lui Dragoș Soare, Gabriel Olteniceanu are capacitatea de a gestiona proiectele edilitare aflate în derulare și de a susține noi proiecte utile comunității. Lista celor 7 consilieri locali cu care Dragoș Soare va gestiona probleme orașului a fost și ea făcută publică. Astfel, în cadrul Consiliului Local Slobozia se vor regăsi următorii consilieri PNL: Gabriel Ioniță, Gigi Manea, Anca Telehuz, Constantin Sărăcăceanu, George Damian, Stoian Buzoianu și Laura Ene.

2 Octombrie 2020, 14:35 (3323 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal
Dragoș Soare îl invită pe Alexandru Potor să fie viceprimar la Slobozia!
«Există un „gentlemen’s agreement“!»

Comentariile cititorilor:


Cetățean :
(27 Octombrie 2020, 18:03)
@politichia NUL O idee excepțională! Ședințele de consiliu filmate video și postate pe site-ul primăriei. Că doar nu sunt ședințe CSAT.
Cetățean :
(27 Octombrie 2020, 17:58)
«Nu sunt primarul PNL al Sloboziei! Sunt primarul Sloboziei! Punct. Voi fi primarul Sloboziei 4 ani de zile, indiferent de configurația politică a Consiliului Local... Voi încerca să iau decizii oneste și să aduc stabilitate orașului. Dacă cineva își închipuie că va fi altfel, se înșeală! Nu sunt un aventurier în politică sau în administrație. Înțeleg utilitatea unui compromis politic, dar nu și dacă acest compromis mă compromite... Am promis slobozenilor că voi munci pentru ei și ma voi ține de cuvânt!». Mă bucur nespus de cuvintele acestea dle. Dragoș Soare! Mai ales că au fost spuse în împrejurarea dată!
costea:
(9 Octombrie 2020, 20:12)
Daca tineti la voi, fara gigi manea analfabetul!!!! Please, va simpatizez! Orice firma de consultanta, de orice fel, v-ar spune asta. Nu va sinucideti! Din motive de obligatii, puteti da o hotarare de consiliu local, ca la Traianu acum vreo 10 ani. Art. unic : singura atributie a viceprimarului este coordonarea serviciului de salubritate a (al) comunei. O fi minoritar, dar nu stie sa vorbeste romaneste. Si mergea inaintea candidatului in alai. Urat! Pacat de PNL la Slobozia !!! Dragos, trezeste-te! Esti sef!
@Mary:
(8 Octombrie 2020, 11:17)
Podul de la Bora este in inventarul Primariei? sau este pe la compania de drumuri si hopuri? Primaria a eliberat - cel mult- o autorizatie pentru executare lucrari, si/sau ceva avize. Cei care trebuie sesizati (daca nu se autosesizeaza) sunt cei din ministerul transporturilor / CNAIR. Plecam toti dupa fenta lui Mocio, care a mintit ca el a facut sensurile giratorii? Si acelea sunt investitii tot ale CNAIR, primaria fiind cea care a dat doar autorizatia pentru lucrari.
Actualul primar se poate doar interesa pe la ministerul de resort (doar are guvernul de aceeasi culoare politica) daca se respecta termenele. Bine, mai poate sa-l cheme inca odata pe prim ministru sa viziteze slobozia - via drajna bariera si pod bora. Poate asa doar sa grabeasca lucrarile! Macar asa, inainte de alegerile generale...dupa care vor urma 4 ani de facut mai nimic probabil.
P.S. Daca isi ia si mandolina cu el, cat timp sta la drajna si la bora in coada de masini, poate da o reprezentatie ceva si mai castiga capital electoral.
Mary:
(6 Octombrie 2020, 10:50)
Oare pe 10 octobrie a.c. lucrările de reabilitare a podului peste râul Ialomița din Slobozia, se vor încheia?
Dacă nu, ce facem domn' primar?! 
O vizită de lucru se impune, măcar așa să impulsionați lucrurile. Am înțeles că muncitorii se cam învârt unii după alții, treabă mai pai!!
Mulțumim de înțelegere.
politichia NUL:
(5 Octombrie 2020, 08:50)
Usor cu defloratul pe scari, adica pe treptele politicii...maine, poimaine il puneti primar, prefect, parlamentar. Asta este criteriul de competenta? Ca s-a implicat in campanie? Adica, ce? a lipit afise mai multe decat ceilalti, sau a cotizat din greu? Pai daca a cotizat, normal ca vrea sa-si scoata banii inzecit. Si cum are firma...o sa-i dati contracte cu statul supraevaluate. Asa ca...se pare continuati si voi reteta de succesuri a ciumei rosii...nu degeaba defloratu` a fost pesedist la baza, dupa care pedelist si acum penelist. Vorbeste lumea prin targ ca mocio va fi al 2-lea viciu primar. Asta da sanctiune: nu a facut mai nimic 4 ani, dar in loc de un sut zdravan in dos, il pastram tot la butoane. Transmiteti online sedintele de consiliu local pentru ca sa vedem si noi, alegatorii ce consilieri se opun proiectelor bune pentru cetateni; publicati si sedintele de comisii ale consilierilor locali ca sa vedem ce proiecte avizeaza si cum. Apoi, daca constatam ca se opun din rea vointa, ratiuni de "opozitie" politica sau interese obscure, sa le cerem demisia! Nu i-am pus acolo ca sa voteze contrar intereselor noastre. Daca voteaza politic, jos cu ei! Sa-i plateasca doar partidele lor, nu noi...desi la ce subventii au dreptul partidele din bani publici...
Tteu:
(4 Octombrie 2020, 16:41)
Tinel, ăi băiatule ce făcuși îți ramase prietenul tău de la Dridu șomer... Aoleo bre nea Tinel îți dai seama ce doliu cu papion roșu purtăm de necaz. Ce faci bre cu el ca este vânat de supărare și da în icter, ca a pierdut primaria și algerile de la Dridu. Bre nea Tinel fă bre ceva cu fostul primar Turiga Valentin ca nu mai pleacă din primărie. Acum după ce a fost usuit de cetățeni, sta mai mult în primărie decand atunci când era primar. Fă bre ceva ca moare asta dracului pe holul primariei. Dai bre nea Tinel un job, fă-l, director la sai an, strungar, avocat, prasitoare la porumb, deputat, procuror, găsește repede ceva ca se usucă omul pe picioare. Zău bre nea Tinel au ajuns oameni sai plângă de mila. 
Sorin:
(4 Octombrie 2020, 12:16)
D-nul Gigi Manea viceprimar ? Nu e cel cu deflorarea si cel ce vizita santierul firmei sale private, de la Vladeni, cu masina Anif ?
Cetățean :
(4 Octombrie 2020, 10:42)
Dragoș Soare :"Nu sunt primarul PNL al Sloboziei! Sunt primarul Sloboziei! Punct" Așa să fie!
Dan Tache:
(3 Octombrie 2020, 19:57)
Vă rog să-mi spuneți cum pot să parchez și eu auto proprietate personală în incinta Stadionului 1 Mai slobozia lângă ala cu NOT. Plătesc și eu, cam cu ce.
@Urziceni:
(3 Octombrie 2020, 19:13)
Pa, pa! Calatorie sprancenata! Incercati la PSD, desi nu cred sa va vrea, fiindca le erati utili doar in PNL.
Urziceni:
(3 Octombrie 2020, 09:09)
e clar, multi din organizatia PNL Urziceni va spunem ADIO !
lucian:
(3 Octombrie 2020, 06:41)
Super ok. Poate tinel va deveni istorie, a avut trei mandate de deputat castigate la redistribuire. Ajunge, vrem pe altcineva

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Nov 2020
137 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Terapie cu plasmă convalescentă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost inclus în Programul și în Studiul de eficiență al tratamentului monitorizat pentru pacienții critici COVID-19 cu plasmă de la donatori vindecați. Astfel, unitatea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:30
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 66 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 28 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4497, cu 66 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:15
(109 vizualizări - 0 comentarii)


DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori DIICOT-BT Ialomița, au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de «trafic de minori». Un bărbat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 17:50
(528 vizualizări - 0 comentarii)


3
Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Jandarmii ialomițeni au descoperit în ziua de vineri, 27 noiembrie a.c., pe străzile din Slobozia un cetățean algerian. Bărbatul nu avea drept legal de ședere pe teritoriul României și a fost predat  ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 16:55
(254 vizualizări - 0 comentarii)


4

Grupul de Comunicare Strategică: 151 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 27 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4431, cu 151 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:25
(207 vizualizări - 0 comentarii)


5

Controale ale ITM Ialomița

În perioada 11-24 noiembrie 2020 s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, Campania națională pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:10
(122 vizualizări - 0 comentarii)


6

Bărbulești: Ilfovean cercetat penal după ce a furat o autoutilitară, a fost prins la volan băut și fără a avea permis!

Joi noaptea, 26 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Adâncata și Armășești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autovehicul ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:05
(119 vizualizări - 0 comentarii)


7

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 26000 de lei

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu celelalte forțe ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 12:55
(147 vizualizări - 0 comentarii)


8
Slobozia: Călcată de un motostivuitor

Slobozia: Călcată de un motostivuitor

În timp ce manevra un motostivuitor, angajata unui supermarket din Slobozia a lovit o bătrână de 75 de ani. Accidentul s-a petrecut la Slobozia, vineri, 27 noiembrie 2020. Victima a fost transportată la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 11:30
(221 vizualizări - 0 comentarii)


9

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:20
(205 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: Magazinele ENEL sunt închise în mini-vacanța de 1 Decembrie

Magazinele ENEL din județul Ialomița vor fi închise luni și marți, 30 noiembrie/1 decembrie 2020, zile libere legale. În celelalte zile, magazinele ENEL vor funcționa după programul obișnuit: de luni până ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:15
(380 vizualizări - 0 comentarii)


11
Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne. Miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 16:30
(191 vizualizări - 0 comentarii)


12

Fetești: Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

În ziua de miercuri, 25 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 15:45
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 115 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 26 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4280, cu 115 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 13:25
(201 vizualizări - 1 comentariu)


Scânteia: Șură de coceni cuprinsă de flăcări

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 25 noiembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o șiră de coceni de porumb în gospodăria unui cetățean din comuna Scânteia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:30
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 6,00. Acesta se afla la volanul unei mașini, moment ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:15
(301 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Noiembrie 2020, 17:15


IPJ Ialomița: Activități preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample activități de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Au fost controlate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 2 ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:15
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Identificat pe raza orașului cu adeverință de angajator falsă

Un tânăr, de 30 de ani, din Focșani/Vrancea, s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să intre în Slobozia având o declarație de angajator falsă. Marți, 24 noiembrie a.c., acesta a fost oprit la filtrul ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:00
(245 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Găsit fără viață în propria locuință

Un bătrân de 76 de ani a fost descoperit mort în propria locuință de către pompierii din Slobozia. Miercuri, 25 noiembrie a.c., militarii ISU au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa apartamentului ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 14:30
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 25 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4165, cu 92 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 13:30
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

În luna octombrie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, în domeniul Relațiilor de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția Muncii ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 12:40
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pieton lovit de o mașină

În seara zilei de marți, 24 noiembrie a.c., un bărbat de 36 de ani din localitatea Manasia, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:45
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Mărculești: Incendiu la o groapă de gunoi

Marți, 24 noiembrie a.c., pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de gunoi menajer produs în comuna Mărculești. Pentru stingerea acestuia au intervenit mai bine de 3 ore ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Incendiu de proporții în curtea unui localnic din localitatea Ion Roată. Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de marți, 24 noiembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au curpins o anexă gopodărească ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină!

Potrivit unei statistici a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, rata incidentă a cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile la Slobozia se menține crescută. Astfel, în ciuda Carantinei ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 18:50
(1007 vizualizări - 3 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 24 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4073, cu 102 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 13:15
(345 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că nu purtau măștile de protecție

Polițiștii ialomițeni au continuat seria acțiunilor preventive ce au ca scop responsabilizarea populației în privința respectării măsurilor de protecție sanitară. Astfel, au fost organizate 7 activități ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 11:15
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr implicat într-un accident rutier

Paramedicii SMURD din Fetești au intervenit luni, 23 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier petrecut în zona Autostrăzii Soarelui. Aceștia au transportat la spital ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 10:30
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Distrugeri provocate de o mașină condusă de un copil de 12 ani!

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:35
(281 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marius în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Yul în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Nelu în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Ionut în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională Un ialomitean în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională Ali în Dezlănțuiți înainte de vacanță @claudia cu c mic în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Claudia în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Dumitru în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile ASA E ! în «Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie sa testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia!» Claudia în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Aron în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Carantinat în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marcel în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Ionut în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...