Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare

Ialomița: Partidele politice, cuprinse de febra Alegerilor Parlamentare

Joi, 22 octombrie 2020, fi­lialele locale ale partidelor care visează să-și adjudece parlamentari în mandatul 2020-2024 sunt obligate să-și depună listele și dosarele de semnături. La începutul acestei săptă­mâni, încă se negocia dur. Locurile pe listă, evident. Candidații rămân aceiași. Singurul partid cu lista completă este PNL Ialomița, care a reușit să îl «elimine» de pe aceeași listă pe deputatul Gheorghe Tinel. Vă rea­mintim că acesta a susținut, surprinzător, în cadrul unei conferințe de presă, că locul 1 pe lista pentru Camera Deputaților i se cuvinea ca urmare a unui «gentlemen’s agreement» încheiat în anul 2019...

PNL se antrenează pentru spectacol!
Cei din urmă, probabil, vor fi cei dintâi Primul partid politic care a dat publicității o listă completă de candidați pentru Alegerile Parlamentare din decembrie este PNL Ialomița. Lista a fost făcută publică pe pagina de Facebook a filialei județene la sfârșitul săptămânii trecute și confirmată ulterior în Biroul Permanent Național al PNL. Conform acesteia, candidații pentru Camera Deputaților sunt, în ordinea numerelor de pe tricou, Luminița-Rodica Barcari, Mihăiță Găină, Gabriel Răceanu, Nicu Cristea, Gabriel Ioniță și Traian Mitrea. «Pe 6 decembrie, când sunt programate Alegerile Parlamentare, avem un ultim obstacol în calea restaurării unui stat de drept funcțional și a unei majorități parlamentare legitime. Avem nevoie de o dezvoltare normală a României și a județului Ialomița, ceea ce numai o nouă majoritate democratică în Parlamentul României, care să susțină un guvern liberal, ne poate oferi!» susține patriotard PNL în mesajul făcut public.
O surpriză nu vine niciodată singură Marea surpriză a listei PNL constă în eli­minarea din liste a deputatului Gheorghe Tinel. Acesta a susținut în urmă cu o săptămână, în cadrul unei conferințe de presă, că i se cuvine locul 1 pe listele pentru Camera Deputaților ca urmare a unui «gentlemen’s agreement» încheiat de el și Mihăiță Găină cu Ludovic Orban în anul 2019, când Guvernul Dăncilă a fost înlăturat de la guvernare. A doua surpriză o reprezintă trecerea lui Mihăiță Găină de pe locul 1 la Senat, pe locul 2 la Camera Deputaților. A treia-dar nu ultima, o reprezintă apariția pe listă, pe primul loc la Senat, a unui candidat de la Centru, respectiv Robert-Viorel Chioveanu. Acesta este președintele Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimen­telor (ANSVSA) și, din ceea ce am remarcat, are un CV de-a dreptul impresionant. A treia surpriză o reprezintă apariția pe listă, după ex-primarul orașului Fetești, Gheorghe Catrinoiu, a candidatei Mihaela Racovițeanu, fostă directoare a Bibliotecii Județene «Ștefan Bănulescu». Și, în sfârșit, ultimul pe lista pentru Senat este fostul primar de la Perieți, Sile-Adrian Merlea. În continuare vă prezentăm listele complete propuse alegătorilor de Organizația PNL Ialomița, atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților. Senat: Robert-Viorel Chioveanu, Gheorghe Catrinoiu, Mihaela Racovițeanu și Sile-Adrian Merlea. Camera Deputaților: Luminița-Rodica Barcari, Mihăiță Găină, Gabriel Răceanu, Nicu Cristea, Gabriel Ioniță și Traian Mitrea.

PSD a moșit listele până în ultimul minut
După un model patentat în urmă cu mandate bune, PSD Ialomița a făcut și desfăcut listele pentru Parlament până în ultima clipă. Au avut și de ce pentru că, speră președintele Marian Pavel, PSD trebuie să conserve fotoliile de parlamentar din mandatul precedent.
Trei pe două biciclete Deși visează la trei parlamentari, PSD Ialomița e sigur doar de două locuri în Parlament. Primul, cel de la Senat, este adjudecat de Ștefan Țintă, președintele PSD Slobozia. Pentru al doilea loc nu s-a înghesuit nimeni, dar nume au fost destule... De la primarul de la Colelia, Niță Nichita, la pupila pesedozaurului de la Fetești, Viorel Nica, adică tanti Vali-Silica. În cazul candidaturilor pentru Camera Deputaților, situația a fost ceva mai încurcată. Primul loc e adjudecat de către deputatul în exercițiu Ștefan Mușoiu. Următorul pe listă ar fi fost marele perdant al alegerilor locale de la Slobozia, Alexandru Potor. Pentru aceeași poziție a luptat însă și Raluca Dumitrescu, unul dintre liderii «informali» ai Organizației. Care a și câștigat. În continuare vă prezentăm listele complete propuse alegătorilor de Organizația PSD Ialomița, atât pentru Senat, cât și pentru Camera Deputaților. Senat: Ștefan Țintă, Emil Cătălin Grigore, Nicoleta Toma și Valentina-Florentina Vișan. Camera Deputaților: Ștefan Mușoiu, Raluca Dumitrescu, Liviu Patrichi, Oana Martinescu, Lucian Potinche și Luminița Șuican.

PRO România va avea candidați la Parlamentare. Ex-președinte, ex-primar, ex-prefect...
Conform principiului «nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă», filiala Ialomița a PRO România regurgitează cele două capete de afiș ale Alegerilor Locale și îi transformă în candidați. Astfel, primul loc la Senat a fost rezervat lui Victor Moraru, ex-președintele Consiliului Județean Ialomița. Primul loc la Camera Deputaților îi revine președintelui filialei, Marian Neacșu, care visează de când a fost condamnat la revenirea în politică. Iar cel de-al doilea loc a fost adjudecat fără bătăi de cap de către ex-primarul Adrian Mocioniu. Pe liste (nici nu contează pe care dintre ele) mai figurează și ex-prefectul Gigi Petre care ne-a declarat că «pozițiile finale vor fi stabilite miercuri, în cadrul unei întâlniri comune...». Dar astea sunt deja amă­nunte nesemnificative.

Scandal cu amortizor la USR PLUS Ialomița
Reprezentanții Alianței URS PLUS Ialomița par să fi ajuns la un numitor comun în ceea ce privește alegerea candidaților care să reprezinte cele două formațiuni politice la Alegerile Parlamentare desfășurate la data de 6 decembrie 2020. Deși la începutul săptămânii reprezentata PLUS, Mihaela Stan, a anunțat că va renunța la candidatură, aceasta a revenit asupra deciziei și este unul dintre cei opt candidați pe care Alianța URS PLUS Ialomița i-a înscris în cursa electorală.
Spiritele încinse au fost potolite La un pas de a se dezintegra din cauza scandalurilor interne, Alianța USR PLUS Ialomița a reușit să depășească momentul și să definitiveze o listă de candidați care vor reprezenta partidele în cursa electorală din 6 decembrie 2020. Printre aceștia se numără și reprezentata PLUS Ialomița, Mihaela Stan, cea care la începutul săptămânii acuza USR Ialomița de fraudarea alegerilor interne, precizând faptul că se va retrage din cursa electorală. Joi, 21 octombrie a.c., aceasta a revenit asupra deciziei și a aunțat faptul că va candida la Alegerile Parlamentare. «Eu am simțit dintr-o dată că poate aducem ceva bun pentru Ialomița și prin mine și asta m-a chemat aici... Îmi asum unele controverse pe care le-am creat, am unele explicații pentru ele, dar le voi discuta pe parcurs!» a declarat Mihaela Stan. Candidată din partea USR PLUS Ialomița la Alegerile Locale în comuna Valea Ciorii, Mihaela Stan va ocupa acum poziția a doua pe lista URS PLUS Ialomița pentru Camera Deputaților. Conform listei stabilite de reprezentanții formațiunilor politice, pe prima poziție la Cameră se află Mihai Tănăsescu. A treia poziție este ocupată de Nicoleta Rădoiu, urmată de Ionuț Vârșaru și Ștefania Berbecel. Candidații USR PLUS Ialomița pentru Senat sunt Alexandru Horhocea, Coca Buga și Nicoleta Nițu.

21 Octombrie 2020, 17:10 (3330 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Ialomița are 33 de femei în cursa pentru Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020
Ialomița are 105 candidați la Alegerile Parlamentare din decembrie 2020

Comentariile cititorilor:


lucian:
(25 Octombrie 2020, 17:57)
Bina ca a scapat judetul de Gheorghe Tinel. O mare realizare a PNL Ialomita
Adela:
(25 Octombrie 2020, 10:17)
În mod clar, alegerile partidelor pentru parlamentare se pare că au stat sub semnul lipsei de inspirație, probabil și ca urmare a inexistenței unor candidați cu adevărat prefromanți.
Se remarcă cu adevărat doar Luminița Barcari de la PNL, Raluca Dumitrescu la PSD și Mihaela Stan la USR-Plus, persoane care, prin pregătire, prin nivelul intelectual și mai ales prin ceea ce au făcut deja, pot reprezenta o soluție pentru probelemele alegătorilor ialomițeni.
Restul sunt iluștrii necunoscuți și/sau oameni de afaceri care se cred foarte populari, sau oameni politici expirați care trebuie aruncați la lada de gunoi a istroiei locale.
Interesant, PMP Ialomița se sinucide cu doi candidați total inexistenți pentru ialomițeni, din care unul fiind reprezentantul de la București. Vor avea voturi fără număr.
un cetatean onest:
(24 Octombrie 2020, 14:11)
Ma simt insultat de tupeul lui (...)! Ce pregatire de baza are sa faca legi pentru noi? Ce studii are ,la ce fabrici de diplome si la ce varsta le-a facut?
localnic:
(24 Octombrie 2020, 08:06)
va mai alege DRACU!
@Alina:
(23 Octombrie 2020, 12:29)
Alina, ai perfectă dreptate, USR Ialomița reprezintă un eșec. Ok, dar atunci cu cine votăm?
Cu PSD-ul nu se pune problema, PMP, ALDE și PRO România nu reprezintă opțiuni valabile.
Râmâne PNL-ul și eventual PLUS, dar cei din urmă sunt în concubinaj imoral cu USR.
Deci ce variante avem???
Alina:
(23 Octombrie 2020, 09:18)
Că tot spuneați de USR, trebuie să recunoaștem că în Ialomița, echipa USR este o glumă expirată. Cu oameni de acest gen, nu vor reuși să adere la inimile și conștiința alegătorilor.
Păcat de băieții de la PLUS, pentru că această alianță le va afecta major poziția. Chiar cred că dacă ar fi candidat singuri, ar fi avut mai mult succes.
Dar cu comedianții de la USR nu au nicio șansă reală.
PSD ist:
(23 Octombrie 2020, 07:03)
astia , cu mici excepții, sunt niște comedianți. Ce l reprezinta pe (...), de exemplu. Sau pe acest fost primar lăudător (...)? Comedianți. Unul e agramat, dar are bani și acolo nu ca.doar mai castoga la jumătate de miliard pe luna dar își mai face și afaceri. Altul zici ca e din filme de comedie. Simțul măsurii sau jertfa ptt.oameni? Sa fim realiști. Astka sunt reflecția a ceea ce meritam. Înainte cu ei???
pre tendentilor:
(22 Octombrie 2020, 20:36)
si fonfaitul ala de raceanu ce mari chestii a facut la viata lui de nu vi se pare mare surpriza ? poate voua! ce sa mai vorbim de restul,niste ... derbedei resapati 
tratat cu tratament:
(22 Octombrie 2020, 18:00)
In Romania nu se  face politica. Asa zisa politica este o lupta pentru privilegii, pentru cilolan. Este posibil ca intr-un post asa de important sa fie desemnat PRIN VOT PARLAMENTAR d-l ''alta intrebare'' dupa ce in plenul parlamentului a rata poporului degetele mijlocii de la ambele maini ? Este posibil ca la curtea de conturi sa fie desemnat tot prin vor, mister B a da lau, care a fcut piscarie inainte de 1990 pentru furt din avutul obseresc iar el este un foat inginer ??? Este posibil ca actualul sef al CJ Ialomita sa acumuleze o avere impresionanta (60 ha teren arabil, trei vile, masini bengoase)  din postura de primar de comuna si nimeni nu-l ia la intrebari ?????????????
Usr -ist:
(22 Octombrie 2020, 12:17)
Eu sper ca USR -ul sa nu sara de 3 % pe judet,iar dupa, sa se ia de la zero totul cu niste oameni competenti,Tanasescu , Horhocea & Family (asa se numesc ei ,o familie,nu un un grup politic) sa dispara.Ce spun cei de la PLUS ,este complet adevarat nici in PSD nu se intampla ce se intampla in USR
eu cu cine votez?:
(22 Octombrie 2020, 10:00)
Ar fi interesant sa stim si noi, alegatorii, ce ii recomanda pe acesti distinsi candidati? Vreo "mapa profesionala" cum zicea marinaru`, neshte realizari ceva care sa ne convinga ca candidatii (kk intentionat) reprezinta cea mai buna alegere? Pfff, nu cred ca listele se fac asa cum spera electoratul! Las-o drq de mapa profesionala, de pregatire, de cinste si corectitudine. Sa fie doar o licitatie cu strigare? Niste datorii care trebuiesc acoperite acum? Gen: tovarasu` x de la pesede, ai ajutat la daramarea guvernului trecut, te luam la pene leu si te punem si pe liste - eligibil. Mai luam niste fosti primari care au facut mai mult rau decat bine pentru micul orasel de tara si, in loc sa le dam cate un sut in dos, ii punem frate ca parlamentari. Mai era unul mustacios, care a nenorocit apa si a fost premiat cu fonctia de senator.
Deci, cu mici exceptii, distinsii candidati nu au nicio treaba cu electoratul, ci doar cu "meritocratia" de partid. Dar, nici noi electoratul nu avem vreo treaba cu speranta de mai bine!
Ge Te :
(22 Octombrie 2020, 08:28)
Auzi,gentelman s agrement in politica romaneasca!Pai scria cineva ca la noi in tara bordelurile sunt manastiri comparativ cu Parlamentul.De la un partid la altul,cu ciolane mai incarcate,e asa o mizerie..
localnic:
(22 Octombrie 2020, 08:10)
mult succest domilor................

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 01 Dec 2020
107 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Ialomița: Cod Galben de ninsori

Ialomița: Cod Galben de ninsori

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, pentru luni, 30 noiembrie 2020, ora 5,00-orele 20,00, a fost emis un Cod Galben de ninsori care este valabil și pentru județul Ialomița. Astfel, ninsorile ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 15:10
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 66 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 30 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4689, cu 66 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 13:30
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit în seara zilei de duminică, 29 noiembrie a.c., pentru a stinge un incendiu produs la locuința unor localnici din comuna Cocora. Pompierii au acționat pe două sectoare ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 09:30
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cocora incendiu


3

Grupul de Comunicare Strategică: 126 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 29 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4623, cu 126 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 14:30
(280 vizualizări - 0 comentarii)


4
Ion Roată: A distrus cu mașina gardul unei locuințe

Ion Roată: A distrus cu mașina gardul unei locuințe

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați să intervină la un accident rutier produs în comuna Ion Roată duminică, 29 noiembrie 2020. La locul solicitării au fost ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 13:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


5

Reviga: Mașină răsturnată într-un șanț

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier. Evenimentul rutier s-a produs pe drumul care leagă localitățile Reviga și ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 08:45
(200 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga accident


6

Axintele: Beat la volan a rănit un pieton

Un bărbat, de 46 de ani, din Axintele, a ajuns la spital în seara zilei de sâmbătă 28 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Automobilul era condus de un  taximetrist care, potrivit polițiștilor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 08:00
(265 vizualizări - 0 comentarii)


7

Terapie cu plasmă convalescentă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost inclus în Programul și în Studiul de eficiență al tratamentului monitorizat pentru pacienții critici COVID-19 cu plasmă de la donatori vindecați. Astfel, unitatea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:30
(353 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 66 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 28 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4497, cu 66 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:15
(289 vizualizări - 0 comentarii)


9

DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori DIICOT-BT Ialomița, au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de «trafic de minori». Un bărbat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 17:50
(816 vizualizări - 1 comentariu)


10
Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Jandarmii ialomițeni au descoperit în ziua de vineri, 27 noiembrie a.c., pe străzile din Slobozia un cetățean algerian. Bărbatul nu avea drept legal de ședere pe teritoriul României și a fost predat  ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 16:55
(500 vizualizări - 0 comentarii)


11

Grupul de Comunicare Strategică: 151 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 27 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4431, cu 151 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:25
(334 vizualizări - 0 comentarii)


12

Controale ale ITM Ialomița

În perioada 11-24 noiembrie 2020 s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, Campania națională pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:10
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Ilfovean cercetat penal după ce a furat o autoutilitară, a fost prins la volan băut și fără a avea permis!

Joi noaptea, 26 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Adâncata și Armășești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autovehicul ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:05
(287 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 26000 de lei

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu celelalte forțe ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 12:55
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Călcată de un motostivuitor

Slobozia: Călcată de un motostivuitor

În timp ce manevra un motostivuitor, angajata unui supermarket din Slobozia a lovit o bătrână de 75 de ani. Accidentul s-a petrecut la Slobozia, vineri, 27 noiembrie 2020. Victima a fost transportată la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 11:30
(404 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:20
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Magazinele ENEL sunt închise în mini-vacanța de 1 Decembrie

Magazinele ENEL din județul Ialomița vor fi închise luni și marți, 30 noiembrie/1 decembrie 2020, zile libere legale. În celelalte zile, magazinele ENEL vor funcționa după programul obișnuit: de luni până ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:15
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne. Miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 16:30
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

În ziua de miercuri, 25 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 15:45
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 115 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 26 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4280, cu 115 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 13:25
(319 vizualizări - 1 comentariu)


Scânteia: Șură de coceni cuprinsă de flăcări

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 25 noiembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o șiră de coceni de porumb în gospodăria unui cetățean din comuna Scânteia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:30
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 6,00. Acesta se afla la volanul unei mașini, moment ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:15
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Noiembrie 2020, 17:15


IPJ Ialomița: Activități preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample activități de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Au fost controlate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 2 ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:15
(607 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Identificat pe raza orașului cu adeverință de angajator falsă

Un tânăr, de 30 de ani, din Focșani/Vrancea, s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să intre în Slobozia având o declarație de angajator falsă. Marți, 24 noiembrie a.c., acesta a fost oprit la filtrul ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:00
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Găsit fără viață în propria locuință

Un bătrân de 76 de ani a fost descoperit mort în propria locuință de către pompierii din Slobozia. Miercuri, 25 noiembrie a.c., militarii ISU au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa apartamentului ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 14:30
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 25 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4165, cu 92 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 13:30
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

În luna octombrie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, în domeniul Relațiilor de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția Muncii ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 12:40
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pieton lovit de o mașină

În seara zilei de marți, 24 noiembrie a.c., un bărbat de 36 de ani din localitatea Manasia, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:45
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@angajat în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Maria în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Viorica în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Eugen în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ nemultumitu' în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Angajatul în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Alexandru în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Marinescu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ #spalatepemaini în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Succes! în Tablete pentru elevii din Ialomița LIBERAL de PERIETI în «Educația este una dintre cele mai importante „arme“ pentru un viitor mai bun!» Vasile în «Sunt un dascăl în slujba Ialomiței!» bnmkl în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Marius în DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze! Eduard în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marius în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...