Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

ANCHETĂ

Chemgas Holding Corporation pune în funcțiune ilegal Combinatul Chimic din Slobozia

Chemgas Holding Corporation pune în funcțiune ilegal Combinatul Chimic din Slobozia

bonus: Falimentul Amonil SA se amână la nesfârșit

Controlat de Chemgas Holding Corporation, Combinatul Chimic din Slobozia este pus în funcțiune ilegal. Societatea nu respectă decizia instanțelor de judecată cu privire la deschiderea procedurilor de faliment. Reamintim faptul că Tribunalul Ialomița a dispus încă din luna martie a acestui an falimentul Chemgas Holding Corporation. Ulterior, o decizie similară a fost luată și de Curtea de Apel București. Fără nicio calitate conferită de lege, administratorul special al societății încearcă acum să blocheze începerea procedurii de faliment, motivând faptul că cei 550 de salariați ai Combinatului vor rămâne fără locuri de muncă. În urmă cu o săptămână, el a notificat Comisia de Dialog Social a Prefecturii Ialomița cu privire la începerea procedurii de concediere colectivă. Estimativ, Chemgas Holding Corporation are acumulate datorii de 502,5 milioane de lei către creditori.

Ilegalitate sfidată de autorități În anul 2017, Chemgas Holding Corporation a făcut demersuri către Tribunalul Ialomița în ceea ce privește deschiderea procedurii de intrare în insolvență. După o perioadă de 3 ani în care instanța din Slobozia a analizat aprobarea sau respingerea Planului de Reorganizare făcut de societate, judecătorii au decis în favoarea deschiderii procedurii de insolvență. Magistrații și-au motivat decizia în privința falimentului invocând faptul că în cei 3 ani scurși de la intrarea în insolvență, societatea a continuat să acumuleze datorii în loc să facă demersuri în ceea ce privește redresarea economică. Sentința dată la Slobozia, deși nu este definitivă, are caracter executoriu și ar fi trebuit respectată. În schimb, administratorul special al Chemgas Holding Corporation a decis să solicite Curții de Apel București, prin ordonață președințială, suspendarea executării. Această cale de atac a fost aleasă având în vedere caracterul urgent cu care se judecă ordonanțele președințiale. Curtea de Apel București a respins însă solici­tarea administratorului special și a dispus în favoarea deschiderii procedurii de faliment. Pe lângă faliment, Tribunalul Ialomița a decis ridicarea dreptului de coordonare a activității de către administratorul special și desemnarea societății Expert Insolvență, cu sediul în Deva, județul Hunedoara, în calitate de lichidator judiciar. Deși există două sentințe prin care Chemgas Holding Corporation ar trebui să înceteze activitatea de producție a Combinatului Chimic pe care îl controlează, societatea continuă să desfășoare activita­tea în mod ilegal. Potrivit legii, nerespec­tarea hotărârilor judecătorești atrage răspunderea penală a celor care încalcă deciziile date de magistrați. Însă, cel puțin în momentul de față, organele judiciare din Slobozia nu s-au sesizat din oficiu cu privire la aceste aspecte. Între timp, deși nu mai are nicio calitate, administratorul special al societății face presiuni pe lângă autoritățile județene din Ialomița în spe­ranța că ar putea opri intrarea în faliment. În urmă cu o săptămână, acesta a notificat Comisia de Dialog Social din cadrul Prefecturii Ialomița cu privire la începerea procedurii de concediere colectivă a celor 550 de angajați pe care Chemgas Holding Corporation îi are în cadrul Combinatului Chimic. Potrivit documentelor transmise Prefecturii Ialomița, procedura ar trebui să înceapă din 24 noiembrie 2020.

Caz tergiversat în instanță Între timp, Curtea de Apel București trebuie să judece un alt proces Chemgas Holding Corporation, prin care societatea a solicitat instanței de judecată anularea hotărârii judecătorești prin care Tribunalul Ialomița a dispus falimentul societății. Înregistrat încă din aprilie dosarul este tergiversat de judecătorii din Capitală, aceștia invocând o serie de vicii de procedură. Acestea fac referire la procedura de citare a părților implicate. Potrivit legii, instanța ar trebui să explice situația economică a firmei prin publicarea de rapoarte în Buletinul Procedurilor de Insolvență. În schimb, magistrații au ales varianta citării în persoană a fiecăruia dintre creditori. Marea problemă o reprezintă câțiva contractori cu sediul în Insulele Belize care nu pot fi găsiți la adresele pe care le au trecute în documentele oficiale.

Istoria unor datorii
Conform documentelor oficiale, la momentul deschiderii procedurii de intrare în insolvență, societatea Chemgas Holding Corporation înregistra datorii de 344,2 milioane de lei. Statul, prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, avea de recuperat din acest total 18,2 mi­lioane de lei, la care se adaugă alte 62,9 milioane de lei reprezentând creanțe garantate. În timpul scurs de la intrarea în insolvență și până la declararea falimentului, societatea a mai acumulat datorii în valoare de 158,2 mi­lioane de lei. Acesta este motivul principal care i-a determinat pe judecătorii Tribunalului Ialomița să ia decizia cu privire la falimentul societății. Din suma totală a debitelor acumulate în perioada 2017-2020, debitele înregistrate către stat au fost de 19 milioane de lei. Astfel, va­loarea totală a debitelor pe care firma Chemgas Holding Corporation le are în momentul de față este de 502,5 milioane de lei!

Poliția face verificări Dincolo de maniera ilegală în care funcționează, Combinatul Chimic admi­nistrat de Chemgas Holding Corporation reprezintă un pericol real pentru mediul înconjurător. În vara acestui an, pe rețelele de socializare a fost postat un filmuleț în care au fost surprins un incediu produs în curtea combinatului. Focul a fost generat de o explozie a unor instalații. Autoritățile competente au tratat incidentul cu indife­rență până când a fost expus publicului de presa locală. Surse judiciare au explicat faptul că la momentul de față Poliția Municipiului Slobozia a deschis o anchetă în acest caz. Concluziile urmează să fie făcute publice în funcție de rezultatul cercetărilor.

Falimentul Amonil SA se amână la nesfârșit
Înainte ca societatea Chemgas Holding să intre în peisajul economic al județului Ialomița, activitatea platformei industriale pe care se află Combinatul Chimic din Slobozia era controlată de societatea Amonil SA. Cu datorii de peste 30 milioane de lei, societatea refuză să intre în faliment, tergiversând procesul înregistrat pe rolul Tribunalului Ialomița...
Mărirea și decăderea Amonil SA Activitatea Combinatului Chimic din Slobozia începe oficial în anul 1973, dată la care se înființează societatea «Combi­natul de Îngrășăminte Chimice Slobozia». Până în anul 1989, Combina­tul Chimic din Slobozia era cel mai mare producător de îngrășăminte chimice din zona de Sud-Est a României și cel mai mare angajator din județul Ialomița, având peste 2000 de salariați. Societatea Amonil SA se înființează în anul 1991, în baza Legii nr. 15/1990, prin preluarea întregului patrimoniu al fostei firme «Combinat de Îngrășăminte Chimice» din Slobozia. Până în anul 2011, obiectul principal de activitate al Amonil SA rămâne producerea de îngrășăminte chimice. De la această dată, domeniul de activitate se schimbă, Amonil SA devenind producător de energie electrică. Firma a decis să-și schimbe domeniul de activitate ca urmare a problemelor financiare pe care le avea... În anul 2009, Amonil SA înregistra debite în valoare de 54 milioane de lei către Distrigaz SUD, distribuitorul de gaz metan-materia primă folosită pentru producerea de îngrășământ chimic. La aceeași dată, pentru a evita o posibilă executare silită, Amonil SA cedează creanțele către Distrigaz Sud societății Chemgas Holding Corporation. Totuși, inevitabilul se produce iar firma care a preluat dato­riile a deschis procedura executării silite a Amonil SA. Câteva luni mai târziu, Amonil SA a scos la licitație mai multe bunuri pe care le deținea pentru a putea scăpa de datoria pe care o avea față de creditorul Chemgas Holding Corporation. Prin licitație au fost puse în vânzare platforma de producție a îngrășămintelor, două spații comerciale, un cămin de nefamiliști, apartamente de serviciu, o bază sportivă și o altă platformă dezafectată, care producea Furfurol. Prețul de pornire a licitației pentru bunurile scoase la vânzare a fost fixat la 57,13 milioane lei. În urma acestui demers, toate aceste bunuri scoase la licitație au fost cumpărate de Chemgas Holding Corporation.
Un proces tergiversat Problemele financiare ale Amonil SA s-au adâncit, iar în anul 2014 societatea a solicitat Tribunalului Ialomița să-i aprobe intrarea în insolvență. Potrivit Planului de Reorganizare, firma a invocat că măsura este necesară pentru «acoperirea pasivului debitorului în insolvență într-o măsură mai mare decât cea realizată într-o procedură de faliment. Principalele premise de la care pleacă reorganizarea Amonil SA sunt următoarele: capacitatea acesteia de a menține o activitate generatoare de lichi­dități; capacitatea de oferi spre închiriere către Chemgas Holding Corporation SRL investiția în curs „Centrala de producere a energiei electrice și termice în cogenerare“; existența unor active care pot fi sursă alternativă de venituri prin vânzarea acestora; existența unor creanțe semnificative ce urmează a fi recuperate de către debi­toare. La momentul intrării în insolvență, societatea Amonil SA avea datorii de 27,2 milioane de lei. În anul 2017, Planul de Reorganizare al societății a fost aprobat de instanță însă, în anul 2019, admi­nistratorul judiciar al firmei a solicitat Tribunalului Ialomița intrarea în faliment. Anterior acestei decizii, admi­nistratorul judiciar a arătat că Amonil SA a respectat în 2018 programul de plăți prevăzute în planul de reorganizare iar apoi a încetat să mai plătească... Astfel, potrivit documentelor depuse la dosar, între 2018 și 2019, Amonil SA a reușit să acumuleze datorii de 4 milioane de lei. Deși inițial Tribunalul Ialomița a dispus în favoarea falimentului, decizia a fost prorogată invocându-se mai multe vicii de procedură. Cele mai multe dintre acestea au legătură cu modul în care au fost înaintate cererile de recuperare a creanțelor de către debitori. Un nou termen în procesul de faliment al Amonil SA a fost stabilit pentru data de 30 octombrie 2020 la Tribunalul Ialomița.

22 Octombrie 2020, 13:10 (2010 vizualizări - 4 comentarii)

Citiți și:
Chemgas Holding Corporation poluează legal
Statul are de recuperat 127 milioane de lei de la Chemgas Holding Corporation pentru neplata taxelor de mediu
Aerul din Slobozia, intoxicat cu oxizi de azot

Comentariile cititorilor:


Marga:
(24 Octombrie 2020, 19:43)
Ne dă carne,ne dă pește și de restul ne privește !
gigi:
(24 Octombrie 2020, 19:40)
NU vrea nimeni sa se inchida dar sa respecte legea mediului sa plateasca impozit catre stat si salariile muncitorilor sau trebuie sa nu mai produca romanii nimic
Doina :
(23 Octombrie 2020, 13:26)
Sa traiasca COMBINATU  ca mi-a angajat barbatu !!!!
@Haiduc :
(23 Octombrie 2020, 07:43)
Voi ce vreti de fapt ? Sa se inchida, va deranjeaza atat de mult ca functioneaza acest combinat ? Ei trebuie sa plateasca la buget taxe si impozite, aici trebuie sa ajungem, nu sa inchidem.... Face Politia verificari...Politia nu e in stare sa se verifice pe ea, e o institutie dirijata politic, fara oameni profesionisti...sa cititi actul incheiat in urma verificarii...o sa radeti luni de zile

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 28 Nov 2020
136 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori DIICOT-BT Ialomița, au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de «trafic de minori». Un bărbat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 17:50
(410 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Jandarmii ialomițeni au descoperit în ziua de vineri, 27 noiembrie a.c., pe străzile din Slobozia un cetățean algerian. Bărbatul nu avea drept legal de ședere pe teritoriul României și a fost predat  ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 16:55
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 151 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 27 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4431, cu 151 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:25
(176 vizualizări - 0 comentarii)


3

Controale ale ITM Ialomița

În perioada 11-24 noiembrie 2020 s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, Campania națională pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:10
(93 vizualizări - 0 comentarii)


4

Bărbulești: Ilfovean cercetat penal după ce a furat o autoutilitară, a fost prins la volan băut și fără a avea permis!

Joi noaptea, 26 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Adâncata și Armășești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autovehicul ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:05
(93 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 26000 de lei

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu celelalte forțe ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 12:55
(111 vizualizări - 0 comentarii)


6
Slobozia: Călcată de un motostivuitor

Slobozia: Călcată de un motostivuitor

În timp ce manevra un motostivuitor, angajata unui supermarket din Slobozia a lovit o bătrână de 75 de ani. Accidentul s-a petrecut la Slobozia, vineri, 27 noiembrie 2020. Victima a fost transportată la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 11:30
(180 vizualizări - 0 comentarii)


7

Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:20
(172 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Magazinele ENEL sunt închise în mini-vacanța de 1 Decembrie

Magazinele ENEL din județul Ialomița vor fi închise luni și marți, 30 noiembrie/1 decembrie 2020, zile libere legale. În celelalte zile, magazinele ENEL vor funcționa după programul obișnuit: de luni până ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:15
(325 vizualizări - 0 comentarii)


9
Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne. Miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 16:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


10

Fetești: Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

În ziua de miercuri, 25 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 15:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


11

Grupul de Comunicare Strategică: 115 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 26 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4280, cu 115 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 13:25
(190 vizualizări - 1 comentariu)


12

Scânteia: Șură de coceni cuprinsă de flăcări

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 25 noiembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o șiră de coceni de porumb în gospodăria unui cetățean din comuna Scânteia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:30
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 6,00. Acesta se afla la volanul unei mașini, moment ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:15
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Noiembrie 2020, 17:15


IPJ Ialomița: Activități preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample activități de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Au fost controlate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 2 ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:15
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Identificat pe raza orașului cu adeverință de angajator falsă

Un tânăr, de 30 de ani, din Focșani/Vrancea, s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să intre în Slobozia având o declarație de angajator falsă. Marți, 24 noiembrie a.c., acesta a fost oprit la filtrul ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:00
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Găsit fără viață în propria locuință

Un bătrân de 76 de ani a fost descoperit mort în propria locuință de către pompierii din Slobozia. Miercuri, 25 noiembrie a.c., militarii ISU au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa apartamentului ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 14:30
(306 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 25 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4165, cu 92 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 13:30
(355 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

În luna octombrie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, în domeniul Relațiilor de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția Muncii ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 12:40
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pieton lovit de o mașină

În seara zilei de marți, 24 noiembrie a.c., un bărbat de 36 de ani din localitatea Manasia, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:45
(195 vizualizări - 0 comentarii)


Mărculești: Incendiu la o groapă de gunoi

Marți, 24 noiembrie a.c., pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de gunoi menajer produs în comuna Mărculești. Pentru stingerea acestuia au intervenit mai bine de 3 ore ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:30
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Incendiu de proporții în curtea unui localnic din localitatea Ion Roată. Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de marți, 24 noiembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au curpins o anexă gopodărească ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:00
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Incidență crescută în continuare a cazurilor COVID-19 la Slobozia. Se pregătesc alte 14 zile de carantină!

Potrivit unei statistici a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița, rata incidentă a cazurilor COVID-19 în ultimele 14 zile la Slobozia se menține crescută. Astfel, în ciuda Carantinei ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 18:50
(1000 vizualizări - 3 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 102 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 24 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4073, cu 102 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 13:15
(332 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că nu purtau măștile de protecție

Polițiștii ialomițeni au continuat seria acțiunilor preventive ce au ca scop responsabilizarea populației în privința respectării măsurilor de protecție sanitară. Astfel, au fost organizate 7 activități ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 11:15
(269 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Tânăr implicat într-un accident rutier

Paramedicii SMURD din Fetești au intervenit luni, 23 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident rutier petrecut în zona Autostrăzii Soarelui. Aceștia au transportat la spital ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2020, 10:30
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Distrugeri provocate de o mașină condusă de un copil de 12 ani!

Vineri, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat din comuna Ograda, cu privire la faptul că la locuința sa ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:35
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr fără permis din Jilavele, urmărit de polițiști pe câmpuri

Vineri, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 21,00, polițiștii din Jilavele au efectuat semnal de oprire unui autoturism ce se deplasa pe raza comunei Armășești. Șoferul nu s-a conformat și a demarat în trombă ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:30
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți la volan

Sâmbătă, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Jilavele au oprit pentru control, pe DJ101B, pe raza orașului Fierbinți-Târg, o autoutilitară ce se deplasa către comuna Maia.  La ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2020, 14:25
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Yul în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Nelu în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Ionut în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională Un ialomitean în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională Ali în Dezlănțuiți înainte de vacanță @claudia cu c mic în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Claudia în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Dumitru în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile ASA E ! în «Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie sa testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia!» Claudia în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Aron în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Carantinat în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marcel în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Ionut în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Suporter unirea SLOBOZIA în Fortuna în galben-albastru vaIdEnOi în Teste PRO gratuite pentru voturi
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...