Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Liberalul Dragoș Soare preia mandatul de primar al municipiului Slobozia

Într-un final

Liberalul Dragoș Soare preia mandatul de primar al municipiului Slobozia

Sâmbătă, 31 octombrie 2020, de la orele 14,00, la Casa de Cultură Municipală din Slobozia s-a desfășurat ceremonia de învestire în funcție a primarului Dragoș Soare. De asemenea, au mai fost învestiți în funcții alți 20 de consilieri locali aleși ai PSD, PNL și PRO România. În premieră, la ceremonie a participat și premierul în funcție, Ludovic Orban, alături de Dragoș Soare participând la conferința de presă organizată imediat după învestire în holul Casei Municipale.

Un primar care nu uită. Încă! Ceremonia de învestire a noului primar al Sloboziei s-a desfășurat la Sala de Spectacole a Casei de Cultură Municipale din municipiul reședință de județ. Date fiind măsurile de siguranță impuse de pandemia COVID-19, la eveniment au participat doar puțin peste 50 de persoane. Alături de primarul Dragoș Soare, au depus jurământul alți 20 de consilieri locali, din cei 21 aleși de către slobozeni. Printre ei s-au numărat ex-primarul Adrian Mocioniu, Marian Neacșu, Alexandru Potor, dar și foștii viceprimari Gabriel Mușat și Rudolf Gradea. Discursul lui Dragoș Soare, imediat după învestirea în funcție, a fost unul adresat slobozenilor. Redăm câteva pasaje din acest discurs: «Este un moment deosebit pe care eu, și cred că și orașul, îl trăim... Un moment care arată că, la un anumit interval de timp, schimbarea vine! Am câștigat o cursă în care competitorii au fost puternici, iar cetățenii și-au exprimat voința de a realiza o schimbare și un pas în față... Acum trebuie să fim uniți și să lucrăm împreună pentru Slobozia! Eu vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere pentru ca drumul pe care Slobozia va intra de luni să fie drumul corect... Vreau ca acest moment să fie momentul renașterii acestui oraș! Vreau să mulțumesc competitorilor mei, care m-au făcut să fiu mai bun, vreau să mulțumesc prietenilor mei... Dar vreau să mulțumesc în următorii 4 ani fiecărui locuitor din Slobozia prin faptele pe care le voi face împreună cu Consiliul Local. Asta e adevărata mulțumire pe care o putem da locuitorilor... Prin faptele noastre să le readucem zâmbetul pe buze și încrederea în această administrație!». Dragoș Soare a susținut că administrația pe care o conduce va fi una dedicată cetățeanului și că prezența lui Ludovic Orban la Slobozia este una simbolică, ca semn al implicării acestuia în susținerea proiectelor administrative și investiționale locale. Noul primar a avut deja o primă săptămână de lucru, informală, alături de angajații Primăriei Slobozia, însă își va prelua efectiv atribuțiile începând cu ziua de luni, 2 noiembrie 2020.

Declarațiile de dincolo de declarații Dincolo de solemnitatea momentului și de declarațiile optimiste ale noului primar, noua administrație se confruntă cu probleme aparent insurmontabile. Situația economică a orașului este una precară, aparatul administrativ este supradimensionat și ineficient, iar componența Consiliului Local riscă ă blocheze orice inițiativă edilitară. În cadrul conferinței de presă susținute alături de premierul Ludovic Orban, primarul Dragoș Soare a reiterat intențiile sale de a transforma Slobozia într-un «hub agricol regional», care să atragă investitori capabili să genereze noi locuri de muncă. Prim-ministrul Orban a susținut public aceste intenții, reamintind totuși în cadrul conferinței de presă susținută alături de Dragoș Soare de recomandările politice ale conducerii PNL în ceea ce privește alianțele. Reamintăm că la Slobozia, Consiliul Local este dominat de PSD, care are 9 consilieri, urmat de PNL, cu 7 consilieri și PRO România, cu 5 consilieri. Surse politice susțin că alianța PNL cu PRO România, deși i-ar oferi lui Dragoș Soare o relativă majoritate de două treimi în Consiliul Local, «este riscantă și depinde de susținerea necondiționată a consilierilor PRO România!». Pe de altă parte, «alianța» PNL cu PSD «ar fi mai solidă și mai ușor de gestionat din punct de vedere politic și administrativ...». Primarul Dragoș Soare a refuzat să facă declarații cu privire la acest subiect. El a susținut însă că echipa pe care o va conduce va fi cea mai performantă din Sudul României. «Avem nevoie de o echipă care să garanteze că Slobozia nu mai are derapaje în dezvoltare! Eu garantez că la Slobozia se va construi cea mai serioasă echipă din Sudul României! Așa cum am spus, vom face din Slobozia un mare centru agro-alimentar... Am intrat in Primărie, informal, de o săptămână, și am înțeles ce ne așteaptă. Va fi un drum greu... Dar cu cât va fi mai greu, cu atât vom fi mai bătăioși!» a declarat Dragoș Soare în cadrul conferinței de presă susținute alături de premierul Ludovic Orban.

31 Octombrie 2020, 17:10 (5335 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Urban SA vinde slobozenilor apă «nepotabilă»
Apă potabilă în septembrie 2021 la Slobozia
Administrația locală se implică în criza concedierilor de la Combinatul Chimic!
Dragoș Soare depune jurământul de primar ales al Sloboziei. Premierul Ludovic Orban, prezent la eveniment!

Comentariile cititorilor:


@ T zero:
(3 Noiembrie 2020, 18:44)
Excelent comentariu. Bravo!
T zero:
(3 Noiembrie 2020, 10:30)
Orasul a fost adus in prag de colaps (nu numai financiar) din cauza investitiilor paguboase facute de catre ciuma rosie; apa nepotabila cu imprumuturi exorbitante, groapa lui stoica - bani de la banca fara numar, infochiosc, statuia lui mos craciun si alte nenorociri. Nu negam faptul ca au angajat numai pile prin aparatul de stat local, insa vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca pr*sti. Ori vor da afara pilele ciumei rosii si le vor inlocui cu pilele galbene, ori le va revopsi carnetul de partid, asa cum au luat parlamentari de la psd la pnl, tot asa va fi si exodul de functionarasi. Fiind pile, nu vor fi puse la munca, sau trase la raspundere pentru greseli. Munca va fi tot in spinarea catorva trepadusi nesustinuti politic. Sper ca noul primar, care a dat un semnal pozitiv scapand de aplaudacul lui base si nutzi, sa scape si de deflorabil, si sa isi construiasca o echipa performanta si bine-intentionata, cu care sa dezvolte orasul, incepand in primul rand cu ceea ce au stricat ceilalti de pana acum. Sper sa fie suficient de destept incat sa-si atraga slobozenii de partea lui, sa fie transparent si sa faca publice in online sedintele de Consiliu Local si cele ale comisiilor consiliului local, asa incat sa vada toata lumea ce consilieri se opun proiectelor bune, doar din oportunism politic. Apoi, le putem cere demisia!
Constantin:
(2 Noiembrie 2020, 20:34)
V-or trece 4 ani,nu se va realiza absolut nimic in oraș,nici măcar apa potabilă,după care o sa-i vedem din nou pe toți pe strada zâmbind la noi cetățenii spunând ca o sa facă un oraș minunat dacă o sa-i votam...!!! Între timp poate ca se mai căpătuiesc ei puțin.
Votant:
(2 Noiembrie 2020, 20:16)
Domnule Dragos Soare nu uitati de strazile din Slobozia Noua care sunt dezastru, mai ales strada Iezerului care este foarte circulata.
Un pesedist:
(2 Noiembrie 2020, 18:52)
Dle Soare daca vrei cu adevarat sa faci ceva , nu face aliante cu PSD, nu vei realiza nimic, cu oamenii pe care ii are psd- ul ,in cl. In rest mult succes.....poate se intampla ceva bun si in orasul asta!
Aldea:
(2 Noiembrie 2020, 16:15)
''Echipa pe care o va conduce va fi cea mai performantă din Sudul României'' spune domnul Primar ales. Să înțelegem oare că are de gând să schimbe toți angajații din Primăria Slobozia? Că altfel, nu prea iese la socoteală echipă performantă și vechii angajați. Cu alde Tudoran, Ambruș, Trifan, Dinu și alții ca ei, nu ai nicio șansă stimabile Dragoș!
Trebuie restructurată zona economică, zona juridică, iar la urbanism este jale. 
Miluț:
(2 Noiembrie 2020, 15:05)
Haide dom-le, vedeți-vă de treabă. O fi el tțnăr și bine intenționat, dar or să-l călărească ăștia de la PSD. Mai ales că au și majoritatea.
@Gina:
(2 Noiembrie 2020, 11:51)
Da, Gina, foarte corect. Dl Primar urmați exemplele de la Oradea, Cluj, Ciugud. Puțini funcționari, economii la bugetul primăriei, oameni cu competențe reale. Poate că ar fi foarte în regulă o nouă organigramă, cu jumătate din posturi, dar și pe acestea să se dea concurs. Pe bune. Și atiunci vă mai votăm un mandat!!!
Gina :
(2 Noiembrie 2020, 10:12)
Aveti serviciu pentru atrgerea fondurilor europene ? Daca aveti, desfiintati-l  si aducetu un functionar de la Ciugud. Acolo o casa la tara costa 200 000 euro ,iar la noi in municipiu 30 000 euro. Diferenta  este in buzunarul hotilor.
@Alegător:
(2 Noiembrie 2020, 10:06)
Da, așa este, Slobozia este într-o situație financiară precară, iar un eventual flux de capital venit chiar și din mult așteptata restructurare a Primăriei Slobozia ar fi extrem de benefici, ar fi ca o gură salvatoare de aer.
La fel, trebuie umblat la salariile celor de la Poliția Locală, care nu numai că nu au cu adevărat competențe ce includ factori de risc, dar au beneficiile cu mult superioare polițiștilot adevărați.
Iar pregătirea lor profesională este extrem de defictară.
Să nu mai vorbim și de lipsa de respect manifestată față de cetățeanul care îi plătește.
Cetatean 1:
(2 Noiembrie 2020, 08:21)
Felicitari, Dragos Soare! cum spune si #alegator , o reorganizare ti-ar trebui. Mai multi directori decat personal executant. ca si exemplu,director la sc servicii publice ... Milea Dorina...a scapat primaria de tasu (Costea) si a dat de masa (Milea ) cum isi justifica aceasta femeie functia?salariu? si nu unul foarte mic. tot ce este in subordinea ei sunt la pamant.cimitirul, este praf si cu niste taxe ...bazarul , ''trei'' mese chinuite, piata la fel....Mai asculta si din teren ca noi stim mai bine!!!!! MULT SUCCES! 
Urmatorul mandat -independent:
(2 Noiembrie 2020, 07:59)
Perfect,primele clipe sunt frumoase.Sa avem oare parte de un rasarit de Soare asa cum asteptam?Va fi capabil sa produca oameni si idei in cei patru ani?Experienta din mediul privat,atitudinea si pregatirea ar spune multe,speram sa fie greu de calcat in picioare.Domnule primar,fiti om,fiti constructiv,chiar si opozitia are oameni pregatiti pusi pe functii.Subiectivismul ar trebui sa fie planul secund,Slobozia are nevoie de genul Putin,nu Stalin.Succes !
Cetatean:
(1 Noiembrie 2020, 21:30)
Are dreptate "alegator"! Poate il pui la treaba si pe sefuletul de la Patrimoniu. Nu a fost in stare intr un an de zile sa traseze niste linii si sa puna nr.la locurile ptr.parcari.Platim parcarea, dar nu stim care este locul.Platim si parcam unde gasim loc liber.
Nea Ilie de la scularie:
(1 Noiembrie 2020, 16:51)
Bai oameni buni va mai mira? Ati uitat de cum au disparut ca prin minune actele lui pericle si hotelul lui de la iesirea din oras? Chiar nu imi vine sa cred ca apar pe situl primariei mai multe documente cu acelasi numar si date diferite. Pai cum e posibil monser? Cine a semnat ca primaru nu a vazut ca exista deja o hartie si nu mai poti sa dai una? Se tine evidenta pe caiet? Cine a facut asemenea situri? Nu e in stare nimeni sa verifice programul ala sau sit ce e sa functioneze corect sau e partas la aceste manevre. Nu il cubosc pe noul primar dar e bine ca nu e psd. Poate sa fie oricine daca face treaba. Hai sa vedem daca se face ceva cu gaselnita de mai sus. Presimt ca o sa dea iar politia pe la primarie.
alegator:
(1 Noiembrie 2020, 16:41)
Sa te vedem Dragos  daca ai curajul sa te ei de directorul economic ,de directoarea de la taxe si impozit ,de Aambrus ,de directorul de la politia comunitara de bucatarul sef de la cantina sociala  etc.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Ian 2021
233 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Restaurantele și cafenele din Slobozia, deschise la interior. Incidența cazurilor a scăzut la 2,25/1000 de locuitori!

Datorită scăderii incidenței cazurilor de COVID-19 la 2,25/1000 de locuitori, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița au permis redeschiderea la interior a restaurantelor ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 15:05
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7451, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 13:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Prefectul județului Ialomița, Tonița Manea, s-a vaccinată joi, 21 ianuarie a.c., împotriva virusului SARS-CoV-2. Prefectul Tonița Manea a ales să facă vaccinul la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:15
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Joi, 21 ianuarie 2021, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au intervenit pentru căutarea unui bărbat despre care există informații că, în data de 10 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate

Polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic miercuri, 20 ianuarie 2021, pe DN2A,  în orașul Țăndărei, un bărbat în vârstă de 41 ani din localitatea Platonești, în timp ce conducea un autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 16:55
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7420, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 13:20
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7406, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 13:40
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

În dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 3,20, la o casă din Lăcusteni a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 09:15
(197 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(253 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(202 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(253 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(672 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(281 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(437 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(332 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(418 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(527 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(360 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...