Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrație performantă în 6 luni la Slobozia

Primarul Dragoș Soare confirmă promisiunile din campanie

Administrație performantă în 6 luni la Slobozia

După modelul patentat de către predecesorii săi, noul primar al municipiului Slobozia își dorește să comande un audit general la nivelul Primăriei Slobozia. Dragoș Soare consideră că acest audit este necesar pentru a stabili prioritățile administrative pe termen scurt și mediu: «Am promis slobozenilor o administrație performantă, în slujba cetățeanului... O vom avea în maxim 6 luni de zile!». Unul dintre obiectivele vizate de către primarul Dragoș Soare îl reprezintă redu­cerea numărului de angajați din cadrul Primăriei. În acest moment, există peste 750 de angajați la nivelul acestei instituții publice.

Pohta noului primar al Sloboziei În 2012, când a devenit primar, Alexandru Stoica a promis că în 6 luni va da publicității un audit financiar care să reflecte dimensiunile prejudiciilor administrative produse de către administrația Gabi Ionașcu. Auditul nu a fost realizat! În 2017, la un an de la instalare, Adrian Mocioniu a comandat un audit al resurselor umane, cu scopul declarat public de a reduce 20% din personalul instituției. Raportul zace și la acest moment în sertarele Primăriei, iar Adrian Mocioniu a angajat în mandatul său peste 50 de oameni. Dragoș Soare nu putea face nici el notă discordantă. Una dintre promisiunile sale de campanie susține că sub mandatul său administrația locală va fi una «performantă». Pentru a atinge acest obiectiv, Dragoș Soare consideră că e nevoie de un audit general, care să vizeze situația financiară a instituției, achizițiile pu­blice, Serviciul Urbanism și, evident, resursele umane din cadrul Primăriei Slobozia. Pentru a putea finanța acest audit, Dragoș Soare are nevoie de aprobarea Consiliului Local Slobozia. Potrivit declarațiilor sale, acest acord va fi solicitat în cadrul primei ședințe ordinare a Cosiliului, după instalarea în funcție.

Rezultate în 6 luni Dragoș Soare speră ca auditul pe care ur­mează să îl comande să identifice pro­blemele administrative ale instituției și să permită adoptarea unor soluții legale de rezolvare a lor. «Percepția slobozenilor e că această in­stituție este una neperformantă... Primarii anteriori au fost acuzați că au crescut cheltuielile de personal, că au făcut achiziții dubioase, că nu au aplicat legea. Tot ce îmi doresc e să schimb această percepție oferind un model viabil de administrație. În baza acestui audit putem propune o nouă organigramă, de exemplu... Asta ar putea însemna și reduceri de personal. Este un pas dureros, dar necesar! Așa cum am spus de fiecare dată, cei care vor să muncească pentru cetățeni, să rămână și să muncească. Iar cei care nu vor și au nimerit aici din întâmplare, sunt liberi să plece. În 6 luni, această instituție trebuie să livreze performanță. Și vă asigur că o va livra!» a declarat Dragoș Soare pentru ziarul nostru. La acest moment, la nivelul Primăriei Slobozia există 758 de angajați. Cei mai mulți dintre ei aparțin Direcției de Asistență Socială, însă această Direcție include și asistenții sociali. În aparatul de specialitate al pri­marului există 153 de angajați, la care se adaugă secretarul primăriei, administratorul public, doi viceprimari și 4 consilieri personali.

3 Noiembrie 2020, 11:40 (6028 vizualizări - 26 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără
Primăria Slobozia a investit 100 mii de lei în programe electronice de arhivare nefuncționale

Comentariile cititorilor:


Administrator asociație:
(6 Noiembrie 2020, 10:11)
Administrația performantă în 6 luni! Mi-e greu să cred că se va reuși, pentru că deja primarul a început cu piciorul greșit. Nu-l acuz, este posibil să fi fost dezinformat de deja celebrele personagii Dinu A și Avram A, inițiatoarele presiunilor exercitate asupra unei asociații de proprietari.
Concret despre ce-i vorba. Nici nu s-au stins bine ecourile abuzurilor și intimidărilor puse la cale de cele două funcționare și iată că lucrurile recidivează. Asociațiile de proprietari din Slobozia au primit o notificare din partea primăriei ca, în termen de aprox. 15 zile, să depună la sediul Primăriei Slobozia, dosarul pentru atestarea calității de administrator de condominiu, conform noii legislații din domeniu.
Este corect, așa spune legea că ''la propunerea compartimentelor specializate în îndrumarea asociațiilor de proprietari primarul atestă persoanele fizice în vederea dobândirii de administrator de condominiu''.
Deci în cazul nostru, în Slobozia, cine propune atestatul pentru administratori? Compartimentul asociații de proprietari prin chiar numita Avram A, adică prin exact acea persoană care nu numai că nu a avut niciun rol în sprijinirea și îndrumarea asociațiilor de proprietari, ci din contră a intimidat, amenințat și a pus presiune pe cei în cauză. Este oare ok?
Nu vi se pare un pic ciudat, după ce nu le-a ieșit faza cu controlul financiar-contabil, acum amenință cu dosarele pentru atestat? Prea e cusută cu ața albă, nu suntem nici noi născuți alaltăieri, asta e intimidare pe față!
Ceva gen: ''ai grijă cum te porți, ai grijă ce spui și ce faci că eu îți avizez atestatul''!!!
Repet, există cadrul legal pentru așa ceva, nu contest acest lucru, dar până acum ce-au făcut, de ce nu au solicitat dosarele pe tot parcursului anului 2020, ci de abia acum la câteva zile după mediatizarea abuzurilor făcute.
Din nou spun, nu-l acuz pe primar, încă, dar am senzația că ar trebui să fie mai atent cu ce semnează, pentru că există angajați
Mary:
(6 Noiembrie 2020, 09:34)
Proastă mutare. Acum vor vota toți psd.
@ Audi TT:
(5 Noiembrie 2020, 13:04)
Foarte frumos și foarte corect! Bravo!!!
Audi TT:
(5 Noiembrie 2020, 08:45)
"Că slobozenii sunt tăntălăi și nu reacționează, asta-i altă problemă,"
Cred ca defapt, asta este marea problema!!!
Cred ca d-l Soare - noul primar - a spus ceva de genul (de bun simt, dealtfel) "le multumesc competitorilor mei pentru ca m-au facut sa fiu mai performant"
Aha...deci daca se pune ceva presiune civica - constructiva, nu destrictiva, se poate si mai bine. Tot incercam sa ne comparam cu vestul tarii, oradea, cluj, timisoara, sibiu, brasov; credeti ca primarii aia au zece capete? Presupun ca sunt impinsi de la spate de cerintele legitime ale cetatenilor. Ceva de genul: din banii nostri, tu ca primar, administrator al urbei, trebuie sa ne rezolvi cutare problema, punct! Si primarul n-are incotro. Pe fostii nostri primari a pus cineva tunurile? Nimeni. Dimpotriva, cand Mocio a postat pe pagina lui de socializare faptul ca a astupat o groapa (dupa ce a stat neastupata un an!) au inceput sute de aplaudaci sa-i cante ode. Pentru nerealizarile din ultimii 12-15 ani nu am vazut niciun protest in fata primariei; ba chiar si in prezent sunt cetateni care spun ca apa de la retea este buna, ca e rece. In rest, explozia de cancere din zona (a2a dupa covidut) nu pare sa ingrijoreze pe nimeni.
Eu cred ca noi suntem problema: am pus toti neavenitii in posturi de conducere si nu i-am tras de maneca. Dovedeste-ne ca intelegi ceva din aceasta postare Dnule Soare si cred ca, daca dezvolti orasul si repari prostiile celorlalti, te scoatem la pensie primar! Iar noi, ar trebui sa fim mai critici, mai atenti, mai selectivi, cu simt civic, cu capul sus - nu plecat! Haideti sa copiem comportamentul oamenilor din vestul tarii!
Vad comentarii care reclama comportamentul arogant al unor functionari; le-ati facut vreo reclamatie? Orice unitate are condica de reclamatii/sesizari/sugestii.
Pentru cetateni -respect :
(5 Noiembrie 2020, 08:28)
Cum sa fie un pas dureros eliberarea unor posturi create aiurea?Credeti ca beneficiarii acestor posturi platite inutil nu stiu?Nu va durea deloc,infuzia de personal platita pe bani publici este cunoscuta si asumata.Doar ca organigrama este plina cu rude si apropiati ce au sprijin politic adica nu credem ca vor fi mari schimbari,ca daca tot a mers anii trecuti...sa mearga treaba si acum.Ne inchipuim deja potopul de interventii,rugaminti,cum sa"ajunga"la primar,prin cine...Plus d'alea"de acum vom iesi in teren,ne vom schimba atitudinea"...
Oreo:
(4 Noiembrie 2020, 19:25)
Dați toți ordinarii puturoși afară când te duci la ghișeu sa nu se mai uite la noi ca la niște slugi ale lor
Cezar P:
(4 Noiembrie 2020, 18:11)
Intenții frumoase are noul Primar, dar cu așa Consiliu Local nu prea cred că o să reușească. Nu poți să te bazezi pe cei de la PSD care au nenorocit acest oraș, iar cei de la PRO România nu sunt decât dezertori care au plecat de la PSD când și-a dat seama că nu vor mai prinde ceva cașacaval.
Ăștia din urmă vor schimba tabăra la cel mai mic semn de mai bine, nu poți avea încredere în ei.
Dar de curiozitate ce se mai aude de copii teribili ai politicii locale, Horhocea și Tănăsescu?
S-au dat mari zmei, s-au crezut deștepți și frumoși și iată că electoratul i-a trimis la coada clasei.
Dacă se aliau pe bune cu PNL-ul nu aveam o altă componență a Consilului Local? Bineînțeles!
Stați să-i vedem la alegerile parlamentare, că s-a umflat tărâța în ei, cred că o să-i aleagă cineva în afară de soții și amante.
sfat:
(4 Noiembrie 2020, 15:34)
Domnule Soare chiar daca ai prietenii, mai vechi sau mai noi , mai superficiale sau mai trainice, respecta-ti principiile pe care le-ai enuntat toata campania si datorita carora astazi esti primar si presedinte de organizatie judeteana: nu pactiza cu hotii numai fiindca doar crezi ca ii cunosti! Nu sustine oameni patati la conducerile unor deconcentrate doar ca sa schimbi ce a facut Tinel. Altminteri o sa iei un scor la parlamentare de toata jena , fiindca oamenii judeca, nu mai sunt legati la ochi si pot vorbi si prin masca!!!
@ Vali:
(4 Noiembrie 2020, 11:39)
Da, Vali oricum am privi problema, principala prioritate rămâne restructurarea angajaților din primărie. Cum naiba alții pot face acest lucru, exemplu Oradea, Cluj, Caraș-Severin, iar lucrurile au mers foarte bune, poate prea bine, și noi nu suntem în stare.
De ce trebuie să acuzăm doar primarii PSD de starea deplorabilă a orașului, dar armata de funcționari incompetenți din primărie nu este vinovată?
Chiar nimeni nu putea să tragă un semnal de alarmă că lucrurile nu merg bine, că nu sunt legale, că este vorba de abuz, că suntem pe o direcție greșită?
Dar s-au complăcut în situația asta pentru că este mai ușor să nu faci nimic și să iei o grămadă de bani.
Că slobozenii sunt tăntălăi și nu reacționează, asta-i altă problemă,
Vali:
(4 Noiembrie 2020, 08:57)
Vrei administrație performantă?
Întreabă locuitorii care sunt primele 5 priorități pe care le văd. Realizează un chestionar, corect, cinstit și simplu și lansează-l pe toate canalele de comunicare și culege rezultatele.
Dar să nu cumva să folosești angajații din primărie pentru acest lucru pentru că totul va fi compromis.
Foloseste organizații civice, firme private, orice care să nu aibă tangență cu primăria.
Și pe urmă te poți pune la lucru!
Vali:
(4 Noiembrie 2020, 08:38)
Ce administație performantă în 6 luni? Suntem mult prea opimiști.
Sunt șofer de TIR și de 3 zile pe toate posturile de radio FM aud de perspicacitatea celor din primăria Slobozia, de abuzurile lui Ambruș, de presiunile făcute de tot felul de angajați.
Am devenit iar vedete, ne cunoaște toată țara de proști ce suntem. 
Cu cei care sunt în primărie acum nu poți să faci administrație performantă domnule Dragoș, poți să stai și în spagat că nu ai cum să reusești.
Trebuie restructurare masivă, altfel vei un alt primar care stă 4 ani pe acel scaun. 
Audi TT:
(4 Noiembrie 2020, 07:58)
Partidul din genele lor...vor fi inlaturate pilele aduse de mocio si incet, incet repopulata primaria cu pilele peneleului. Mai un lipitor de afise din campanie, mai altul ca e membru de partid...si tot asa. Cautati pe internet legislatia generala si o sa vedeti zilnic eliberari din functii de secretari de stat si consilieri ai consilierilor lui peste si imediat inlocuiti cu altii de la partidul aflat la putere. Apoi, se plang ca sunt multi bugetari. Aparatul de stat este numeros la varf, adica exact acolo unde nu ar trebui, acolo unde sunt salarii babane, putere, secretara si masina la scara cu girofar. La baza raman cativa trepadusi care fac munca in mai toate institutiile. In mai toate guvernarile trecute, bugetul de stat anual era facut de celebrul gherghina; peste el enshpe mii de sefi si sefisori cu salarii si cu prime grase, dar care taiau frunza la caini, ca erau pusi politic.
Iar asta cu auditul...sper sa nu fie doar o fumigena. S-ar putea pune batista pe tambal. Soare, in loc sa se "alieze" cu cetatenii orasului pentru a-si impune proiectele, cred ca se va alia cu consilierii psd, pentru majoritate. Desi cred ca psd + pro = love(le). Pai daca se infratesc asa de tare, cum va lasa auditul sa releve faptul ca stoica a facut niste cheltuieli ilegale? Sa luam doar exemplul panoului de catarat (alpinism) demolat de mocio, statuia lui mos craciun, returnarea garantiei catre constructorul gropii, bani fara numar pentru potabilizarea apei, s.a.
Auditul se va limita doar la organigrama...acarul paun, acolo unde s-au sifonat bani multi...mucles!
Cetatean:
(4 Noiembrie 2020, 01:00)
Bafta Dragos! Sa dea Domnu sa reusesti!O sa fie fff greu dar daca ai curaj si ambitie de a duce la capat tot ce ti-ai propus ...GO!
Toti suntem convinsi ca cel putin20% sunt in plus in organigrama!
Strada penes curcanu:
(4 Noiembrie 2020, 00:42)
Domnule primar veniti sa vedeti strada penes curcanu din cartierul de tineri, este strigator la cer ca din anul 2008 sa fie la fel. Faceti o vizionare, va rugam.
@Nicu:
(3 Noiembrie 2020, 19:18)
"Angajarea pe criterii de competenta si profesionalism". Asa e, dar cel mai greu e sa alcatuiesti comisia competenta care sa examineze corect solicitantii pt posturi in primarie.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Ian 2021
246 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Perieți. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(145 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(230 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(101 vizualizări - 0 comentarii)


8

ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(214 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(346 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(232 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(209 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(235 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(396 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(280 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(257 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(348 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(368 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Baiat în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani Anonim în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Ra :zeul soarelui în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Sorin Arhire în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Dop în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Vasile în Tâmplarul de pe Facebook Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 ianuarie 2021 Karim Benzema în Sorin Fuerea, noul director al ANIF Ialomița Cetatean în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea vladut în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Vizionar în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia cititor în Polițistul local agresor este cercetat penal Alegator în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Drumar în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Cadru medical în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Navetist în Spitalul Slobozia va cheltui 13,9 milioane de lei pentru «creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19» Costin în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Andra sarbu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Maria în Polițistul local agresor este cercetat penal Citoyen în Polițistul local agresor este cercetat penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...