Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Culturile agricole din Ialomița, amenințate de păsările migratoare

Culturile agricole din Ialomița, amenințate de păsările migratoare

După seceta înregistrată în lunile de primăvară și vară, culturile agricole din Ialomița sunt amenințate acum de păsările migratoare. Controlul acestor dăunători prin vânătoare este deocamdată stopat de o decizie a Curții de Apel Brașov. Judecătorii au interzis vânatul pentru 36 de specii de păsări călătoare. O parte dintre acestea tranzitează județul nostru și Hotărârea Curții de Apel Brașov dă peste cap și activitatea Asociațiilor Vânătorilor și Pescarilor care admi­nistrează fonduri de vânătoare în zonele de culoar ale păsărilor. Totodată, aceeași sentință interzice vânatul pentru animalele considerate responsabile pentru răspândirea vi­rusului Pestei Porcine Africane.

O sentință controversată
În luna august a acestui an, Asociația «Alianța pentru Combaterea Abuzurilor» a inițiat la Curtea de Apel Brașov o acțiune intentată împotriva unor acte normative ale Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Reprezentanții Asociației reclamau public faptul că autoritățile centrale nu au o evidență clară a numărului de exemplare de păsări migratoare care tranzitează România, iar din această cauză aprobarea cotelor de vânătoare pentru perioada iunie 2020-iunie 2021 este neconformă. În baza argumentelor prezentate, judecătorii Curții de Apel București au decis să stopeze vânătoarea pentru 36 de specii de păsări migratoare care tranzitează România. O parte dintre aceste păsări au culoar de zbor în zona județului Ialomița, iar în prezent, din cauza faptului că nu mai pot fi vânate, produc pagube însemnate pentru culturile agricole de toamnă. «Păsările se hrănesc cu ceea ce noi am semănat! Puternic afectată este cultura de rapiță, dar și grâul poate fi afectat... Aceste păsări sunt o amenințare pentru munca noastră!» susține unul dintre fermierii ialomițeni ale căror culturi sunt afectate de prezența păsărilor migratoare. Decizia judecătorilor nu este definitivă, dar are însă carac­ter executoriu așa că trebuie respectată până la emiterea unei hotărâri definitive. Pe lângă agricultori, și administratorii fondurilor de vânătoare din Ialomița se plâng de efectele negative pe care le are această soluție dată de judecătorii brașoveni. «În această perioadă aveam contracte cu mulți vânători, o parte dintre ei veniți din străinătate. Acum suntem obligați să renunțăm la aceste contracte. Suntem afectați financiar în primul rând!» susțin reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Ialomița, entitate care are în administrare 16 fonduri de vânătoare, întinse pe o suprafață de peste 16 mii ha.

Protecția împotriva Pestei Porcine Africane, suspendată
O altă prevedere a Ordinului Ministe­rului, Apelor și Pădurilor, contestat în instanță de Asociația «Alianța pentru Combaterea Abuzurilor», avea în vedere aplicarea unor măsuri ferme de combatere a Pestei Porcine Africane prin «recoltarea întregului efectiv de mistreți și cotele de recoltă aprobate pentru speciile șacal, vulpe, cioară grivă și coțofană, din zona afectată definită ca aria calculată cu o rază de 13 km de la cazul de pestă porcină africană, compusă din zona infectată cu o rază de 8 km și zona-tampon de 5 km în exteriorul zonei infectate». Astfel, instanța de judecată a dispus ca această prevedere a actului normativ să fie suspendată, iar vânatul acestor animale și păsări să fie interzis. Decizia ar putea avea ca efect reapariția focarelor de Pestă Porcină Africană la nivelul județului Ialomița. «Coțofana este una dintre speciile căreia această decizie îi oferă protecție, dar este o specie foarte periculoasă pentru că se hrănește cu animale moarte și poate răs­pândi virusul Pestei Porcine Africane!» au explicat reprezentanții AJVPS Ialomița.

15 Noiembrie 2020, 11:20 (2475 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: Se fură din cîmp

Comentariile cititorilor:


Auai:
(18 Noiembrie 2020, 11:06)
Ne speriem de pasari migratoare sau de drifturile facute prin culturile de rapita si grau de bietii vanatori care nu iarta nici bietele pasarele. si daca ei nu reusesc isi invita si prietenii italieni sau din alte tari
@gica,manu si tam tamu":
(18 Noiembrie 2020, 07:52)
Se vorbeste despre situatia in care datorita modificarilor climatice,apar grupuri foarte mari de pasari ce devin daunatoare vietii omului.Despre iubirea excesiva a animalelor versus OMUL.Foarte multe masuri adoptate pentru protectia si ocrotirea pasarilor si animalelor comparativ cu cele luate pentru om.In cazul de fata,fermierii ce sa faca?Investesc timp si bani in activitatea lor.Au nevoie de protectie impotriva pasarilor ce tranziteaza zona asta a tarii.Comoartii cu chinexul ce a ucis TOATE pasarile,sau aberatii..Reveniti-va iubaretilor de animale,apreciati si oamenii,lasati bisonii si cotoii,mai dati o fuga la psiholog sau psihiatru,ca fac minuni terapiile facute la timp!
Ma NU!:
(17 Noiembrie 2020, 10:42)
In acceptiunea unora, omul este fiinta superioara, sau ca sa citesc un student: Omu` ie inainte de toate!
Am vazut "cat de superiori" suntem. Cum prinde unul puterea, cum face prapad printre semeni. Omul este singura fiinta de pe pamant care ucide din placere: fie ca este vorba de vanat, dar nu pentru stricta supravietuire, ci asa, ca sa se vaza cine-i boss, fie ca e vorba de dictatori sinistri...a se vedea istoria: razboaie religioase, pe criterii etnice, de rasa, pentru putere, pentru resurse, paranoia, etc. A existat un elev schizofrenic la o scoala prin germania, care, intrebat fiind de profesor care sunt diferitele capitale ale tarilor lumii, el rapundea mereu la fel: berlin; apoi profesorul s-a enervat si i-a zis "stai jos adolf, termina cu prostiile"!
Cine ne-a dat noua libertatea si puterea sa distrugem toate vietuitoarele si planeta in general? Defrisam paduri, invadam habitatul animalelor, poluam aerul, apa potabila, oceanele, otravim mancarea cu chimicale, ne batem joc de tot si de toate si ne inmultim mai rau decat sobolanii...apoi ne plangem ca niste pasari ciugulesc 2 boabe de pe camp...si alea pline de chimicale. Or fi cormoranii lui nea petrica senilica. Se pare ca exista foamete pe lumea asta pentru ca nu se mai satura aia bogati. In numele lacomiei praduim tot. Apropos, cu cat s-o fi vandut ultimul diamant pretios la licitatie? cu bugetul vreunui stat sarac?
jagdbol:
(16 Noiembrie 2020, 13:12)
Curtea de Apel Brasov a stopat vânătoarea la 36 de specii de păsări sălbatice Prin Hotărârea numărul 55/2020, pronunțată la data de 20.08.2020, în dosarul cu nr. 326/64/2020, Curtea de Apel Brasov a admis acțiunea introdusă de Asociația Alianța pentru Combaterea Abuzurilor, în contradictoriu cu Ministerul Mediului, Apelor si Pădurilor si a suspendat executarea Anexelor nr. 3, nr. 4 si nr. 5 ale Ordinului Ministerului Mediului, Apelor si Pădurilor nr. 1400/2020, (Anexe care conțin cotele de recoltă/vânătoare aprobate pentru perioada 2020-14 iunie 2021, la 36 de specii de păsări sălbatice si anume la speciile: porumbel gulerat, porumbel de scorbură, turturică, gugustiuc, ieruncă, prepeliță, ciocârlie de câmp, graur, sturzul de vâsc, sturzul cântător, sturzul viilor, sturzul de iarnă si stăncuță, gâscă de vară, gârlița mare, rață mare, rață mică, rață fluierătoare, rață cu cap castaniu, rață moțată, rață pestriță, rață sunătoare, rață lingurar, rață sulițar, rață cârâitoare si rață cu cap negru lisiță, găinusă de baltă, sitar de pădure, becațină comună, becațină mică, cioară grivă, cioară grivă sudică, cioară de semănătură, coțofană, gaiță). (http://portal.just.ro/64/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6400000000018170&;id_inst=64) Prin aceeasi Hotărâre pronunțată la data de 20.08.2020, în dosarul cu nr. 326/64/2020, Curtea de Apel Brasov a suspendat si executarea prevederilor art. 4 si art. 10, alin. (1), alin. (2), alin. (3), din Ordinului Ministerului Mediului, Apelor si Pădurilor nr. 1400/2020, care prevedeau posibilitatea structurilor teritoriale de specialitate ale autorității centrale care răspunde de vânătoare, de a reaseza cotele de recoltă aprobate prin Ordin, (pentru toate speciile de interes cinegetic) dar si obligația vânării integrale a mistreților si a realizării integrale a cotelor de recoltă la speciile sacal, vulpe, cioară grivă sau coțofană, în zonele afectate de pestă porcină africană, în termen de 30 de zile de la confirmarea virusului (Contrar cererii
Gigel:
(16 Noiembrie 2020, 12:22)
A mai fost unu', mare criminal al omenirii, Mao Zedong (secretar general al Partidului Comunist Chinez - practic presedintele Chinei), care intr-o dimineata s-a trezit cu fata la cearceaf si a spus ca trebuie omorate toate vrabiile pentru ca distrug culturile. Si un miliard de chinezi s-au apucat sa omoare vrabiile, lucru pe care l-au facut. Numai ca, fara vrabii, lacustele si-au facut de cap si au decimat culturile.
Morala este ca ecosistemul este ceva fragil, care se poate strica repede cu efecte devastatoare. Asa ca lasa-ne frate cu ratele la banca ale fermierilor, si astia din oras avem rate la banca si situatii mult mai amarate decat fermierii.
Am vazut cu ochii mei, pe camp, cum fermierii stau si alunga gasca cu gat rosu (pentru care primescu subventie sa ii lase de mancare pe camp!). Stau toti tractoristii toamna si gonesc gastele pentru care primesc subventie sa le lase in pace (prin pachetul 6). Trist dar adevarat. Ce inseamna lacomia...
@manu....:
(16 Noiembrie 2020, 07:57)
Ai dreptate dar am vrea sa traim corespunzator 2020,nu ca in pestera,ca la inceputuri,cum propui.Traiul in grote se muleaza perfect la ce propui.Avem nevoie de cereale iar pasarile decimeaza culturile.Azi,fermierii au rate la banci,e altfel decat visezi 'mneata.Mai ai reviste"Turnul de veghe"?Mai da-te pe rebusuri si integrame!
@Manu si toti gandesc ca care:
(15 Noiembrie 2020, 14:11)
Se pare ca dupa mintea unora pasarile lui Dumnezeu (din natura/ale cerului) sunt daunatoari !!

De fapt toate vietatile pamantului daruite de Dumnezeu au dreptul sa traiasca libere si in armonie cu toate celelalte vietuitoare.
Ca unii se considera rasa superioara se vede foarte bine, mai ales in ultimul an datorita unui simplu virus aerogen. Rugamintea mea, totusi, incercati sa traiti si sa traim in normalitatea naturala in care convietuim cu celelalte specii de milioane de ani. NU suntem deloc o specie suprema si avem puterea sa hotaram cine moare si cine traieste !
Daca chiar va pasa NU mai aruncati tot felul de guoaie si deseuri pe oriunde va vine, ci mergeti civilizat si le duceti la un cos/tomberon special pentru colectat gunoaie.
Va inteleg e greu pentru voi in conditiile in care diverse persoane "sfinte" au cutezanta sa va impinga sa faceti ce spun si vor ei si nu cum e randuiala crestina de la Dumnezeu ! iar pentru altii e si mai greu ca asa le cere menelele care e viata lor ! se stie !!


un simplu om - o simpla mama, care vrea sa isi educe copilul sa traiasca curat si frumos.
Gicu :
(15 Noiembrie 2020, 12:30)
Pasarile migratoare, de care sunteti interesati, seamana cu Gastele si Ratele! Ca nu aveti cartuse sau timp pentru ciori.
Manu:
(15 Noiembrie 2020, 11:45)
Corecta decizia Judecatoriei Brasov,importanta este hrana pasarilor,viata bursucilor,viata sexuala a coropisnitelor si de ce nu,traiul in apartamente al bichonezilor si pisicutelor,dragalasele de ele,iar viata oamenilor este asa...o completare a traiului cu animale!Necazurile provocare de animale sunt minimizate,ca sa se scoata in evidenta rautatea oamenilor.Daca auzea bunicul de asa ceva...Si pe vremea lui,viata alaturi de pasari si mamifere era corecta,fiecare avea locul sau,nu te impiedicai de porumbei(ce mizerie la Perlea!)sau de excremtele animalutelor de companie la tot pasul.Plus vanatul controlat al migratoarelor pentru hrana oamenilor.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 25 Ian 2021
275 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Restaurantele și cafenele din Slobozia, deschise la interior. Incidența cazurilor a scăzut la 2,25/1000 de locuitori!

Datorită scăderii incidenței cazurilor de COVID-19 la 2,25/1000 de locuitori, reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița au permis redeschiderea la interior a restaurantelor ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 15:05
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7451, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

22 Ianuarie 2021, 13:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Ialomița: Prefectul Tonița Manea s-a vaccinat

Prefectul județului Ialomița, Tonița Manea, s-a vaccinată joi, 21 ianuarie a.c., împotriva virusului SARS-CoV-2. Prefectul Tonița Manea a ales să facă vaccinul la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Fetești ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:15
(272 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Ialomița: Bărbat dispărut de la domiciliu

Joi, 21 ianuarie 2021, militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au intervenit pentru căutarea unui bărbat despre care există informații că, în data de 10 ianuarie ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 17:05
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Surprins la volanul unei mașini cu numere provizorii expirate

Polițiștii din Țăndărei au depistat în trafic miercuri, 20 ianuarie 2021, pe DN2A,  în orașul Țăndărei, un bărbat în vârstă de 41 ani din localitatea Platonești, în timp ce conducea un autoturism cu ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 16:55
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7420, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2021, 13:20
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7406, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 13:40
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

Lăcusteni: Incendiu din cauza coșului de fum

În dimineața zilei de miercuri, 20 ianuarie a.c., în jurul orei 3,20, la o casă din Lăcusteni a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2021, 09:15
(197 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunile Mica Publicitate și Publicitate online au fost actualizate!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

19 Ianuarie 2021, 17:20


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7385, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 13:35
(268 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

Luni, 18 ianuarie 2021, în jurul orelor 23,20, la o casă din Fetești a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat de urgență salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești, cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2021, 10:30
(253 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână, polițiștii de la Rutieră au acționat, pe raza întregului județ, pentru combaterea și sancționarea nerespectării normelor privind circulația pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:45
(202 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 28000 de lei

La sfârșit de săptămână, forțele de ordine au continuat acțiunile pentru verificarea respectării normelor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2, precum și pentru menținerea ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 15:40
(198 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7354, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2021, 13:30
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 13 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7343, cu 13 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 14:05
(163 vizualizări - 0 comentarii)


Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Stejaru. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile din două camere ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(254 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Stejaru incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7330, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:40
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(672 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(281 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(437 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(332 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(245 vizualizări - 0 comentarii)


ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(418 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(527 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(300 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(360 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...