Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia a încheiat contracte de 15 mii de euro cu o firmă anchetată de DNA

Operațiuni ținute secret

Primăria Slobozia a încheiat contracte de 15 mii de euro cu o firmă anchetată de DNA

O  societate comercială implicată într-o anchetă a Direcției Naționale Anticorupție are încheiate două contracte de prestări servicii încheiate cu Primăria Slobozia. Administrația locală plătește 15 mii de euro pe an pentru asigurarea unor softuri informatice necesare emiterii de numere de înregistrare și susținerii activității Serviciului Taxe și Impozite. Mai mult, pentru a nu exista discuții în spațiul public cu privire la încheierea contractelor cu această firmă controversată, administrația locală le-a conferit un caracter confidențial.

Filmul unei tranzacții În luna martie a acestui an, cu câteva zile înainte de decretarea Stării de Urgență la nivelul întregii țări, Primăria Slobozia semna două contracte de prestări servicii cu societatea Industrial Software SRL, din județul Sibiu. Cele două documente vizau achiziția și întreținerea unor programe informatice de care administrația locală a Sloboziei avea nevoie pentru a-și putea desfășura activitatea în cele mai bune condiții. În valoare de 15 mii de euro pe an, softurile achiziționate de la SC Industrial Software SR au vizat informatizarea sistemului de generare a numerelor de înregistrare pentru documentele transmise de cetățeni Primăriei Slobozia și informatizarea platformelor de lucru ale Serviciului de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Slobozia. La momentul semnării celor două contracte, foștii edili ai orașului au ținut însă să precizeze faptul că documentele sunt confidențiale, așa că nu vor putea fi oferite detalii suplimentare celor interesați cu privire la informațiile pe care le cuprind.

Societate în vizorul DNA Unul dintre motivele pentru care foștii aleși locali ai Sloboziei au dorit să țină secretă semnarea celor două contracte cu firma Industrial Software SRL ar fi faptul că societatea este implicată într-o imensă anchetă a Direcției Naționale Anticorupție. Cercetările au debutat în anul 2019, ocazie cu care DNA i-a pus sub acuzare pe Cristian Ioan Domșa, administratorul firmei sibiene, fostul se­cretar de stat Costantin Fecioriu și fostul ministru al Comunicațiilor, Gabriel Sandu. Procurorii DNA susțin că societatea sibiană Industrial Software SRL ar fi vândut softuri firmelor care au executat proiectul «e-Academia», lansat de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, după ce ar fi dat mită se­cretarului de stat. Mai mult, anchetatorii DNA au precizat faptul că respectivul soft informatic a fost inutil. Faptele reținute în sarcina inculpaților s-au petrecut în anul 2010. «În cursul anului 2010, în contextul desfășurării de către Ministerul Comuni­cațiilor și Societății Informaționale a procedurilor de atribuire a proiectului „e-Academie“ pentru funcționarii publici, inculpatul Marius Constantin Fecioru a solicitat, direct, dar și prin intermediarul lui Domșa Cristian Ioan, ca unul dintre reprezentanții unei asocieri de firme, îndreptățite să câștige licitația, să cumpere un soft inutil, în valoare de 150000 de euro, de la SC Industrial Software SRL (administrată de Cristian Ioan Domșa). Această tranzacție a fost impusă omului de afaceri pentru ca inculpatul Marius Constantin Fecioru să nu împiedice des­fășurarea procedurii de achiziție publică și desemnarea asocierii respective ca și câștigătoare a licitației. Pretențiile de mai sus au fost transmise prin intermediul lui Cristian Ioan  Domșa care, folosindu-se de SC Industrial Software SRL, a intermediat primirea, în luna august 2011, de către inculpatul Marius Constantin Fecioru, a sumei de 393780,60 lei (sumă la care s-a ajuns după reducerea pre­tențiilor inițiale), plătită ca preț al softului amintit», scrie în comunicatul DNA. Administratorul  SC Industrial Software SRL, Cristian Ioan Domșa, și-a recunoscut faptele în fața procurorilor, fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu suspen­dare. În schimb, în cazul celor doi foști oficiali, cercetarea penală este încă în curs. Mai mult, pro­curorii DNA au pus sub acuzare și societatea INDUSTRIAL SOFTWARE SRL pentru «complicitate la luare de mită», «complicitate la trafic de influență» și «spălare de bani».

Dosar uitat în sertar
Nu este pentru prima dată când Primăria Slobozia este vizată de pro­bleme penale. De notorietate este scandalul iscat după condamnarea cu suspendare a fostului primar al orașului, Alexandru Stoica. Acesta a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia de faptul că a emis o autorizație de construire falsă, în baza căreia a fost posibilă construirea ben­zinăriei Art Oil din zona magazinului Kaufland. Problemele legate de emiterea în fals a unor documente de acest tip a implicat administrația locală din oraș într-o nouă anchetă a aceleiași unități de Parchet. Este vorba despre dosarul privind construcțiile ilegale ridicate în Bazarul Municipal. Parchetul a solicitat o serie de documente în anul 2017, însă de la acel moment ancheta a stagnat, iar cei vinovați de încălcarea legii nu au fost până acum trași la răspundere. Surse judiciare susțin faptul că Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia ar fi clasat demult această anchetă, invocând lipsa probatoriului.

18 Noiembrie 2020, 07:50 (2487 vizualizări - 12 comentarii)

Comentariile cititorilor:


pile:
(19 Noiembrie 2020, 14:40)
Apropo de concursuri.....am tot incercat si la Primarie, dar si la Finante, dar si la Directia Agricola....si peste tot dragilor sunt pe pile............nicaieri nu este altfel, sunt dezamagit
Ginel C:
(19 Noiembrie 2020, 11:16)
Sunt mult prea mult contracte ilegale încheiate de Primăria Slobozia sub mandatul fostului primar. În mod normal, toate ilegalitățile descoperite trebuie aduse la cunoștința procurorilor pentru a face lumină.
Iar funcționărimea pupicuristă din primărie trebuie să dispară și să se facă angajări pe bune, pe criterii de performanță și nu pe pile și amantlâcuri.
@ Alina:
(19 Noiembrie 2020, 10:31)
Alina ai perfectă dreptate, există funcționari care trebuie să verifice bonitatea partenerilor cu care închei contracte pe bani publici. 
Dar chiar cred că este vorba de o cu totul altă situație, este vorba de un contract cu dedicație, iar ceilalți mari specialiști au făcut figurație. Ia încercați într-o firmă privată respectabilă să treceți peste decizia juristului sau a auditului intern și o să vedeți că nu reușiți. In schimb, într-o primărie în care abundă pilele și incompetenții totul este posibil.
Sincer mi-ași dori ca noul primar să facă ordine în propria ogradă, dar cu actualii funcționari este imposibil.
Iar chestia cu secretizarea contractului este absolut imorală și incorectă, avem dreptul să verificăm pe ce sunt cheltuiți banii publici.
Georgeta:
(19 Noiembrie 2020, 06:31)
Nui bai da un telefon  la DNA duduia de la prefectura și îl scoate curat ca lacrima, după care tot duduia prefect îi, dă un telefon lui sforarul T., sforarul la rândul lui spala urechile cuiva acolo sus, nu la Dumnezeu și cercetatul primește de îndată o funcție de director pe la o instituție de stat. Așa-i ma nea T. sau alunecări rău pe coaja de banana. Hai bre ca te făcu țăndări și îți împletirea mucii nenea Soare.
@@Alina:
(18 Noiembrie 2020, 21:18)
Comentariu logic si corect. Asa este , dar hai sa facem tam tam, ca vezi doamne ce s-a descoperit. Fiti profesionisti ce naiba.
cetatean:
(18 Noiembrie 2020, 15:59)
si referitor la scanare ia uite ce am gasit pe site tot dosit http://www.sloboziail.ro:8087/Fileo.aspx?id_registratura=1&;registru=HOT&nr=19752&an=an&id_fisier=3586

exista o hotarare a lui Mocioniu ca sa se faca o comisie de audit pentru scanare si arhiva electronica.
s-o fi rezolvat ceva? Dragos sa ne spuna. Chiar auditul din primarie ascunde chestii se pare. Duamna cu matizu stie ceva?
@Alina:
(18 Noiembrie 2020, 15:26)
Daca directorul de la Enel ar avea probleme cu DNA-ul si tu ai semnat un contract cu firma pentru furnizare de energie electrica ar trebui sa fii sanctionata ca ai semnat contractul? Intelegi rationamentul?
cetatean:
(18 Noiembrie 2020, 15:20)
O alta firma dubioasa a fost si ramine ce de scanare a documentelor de la taxe si impozite manevre conduse de directorul economic si directoarea de la taxe si impozite in ultimi trei ani .Mare atentie Dragos la directorul economic de la primarie si directoarea de la taxe si impozite ca altfel ajungi mai rau ca mocioniu .Atentie mare .
Zidaru:
(18 Noiembrie 2020, 15:12)
Sunt de acord cu Alina. Toti care au semnat sa fie sanctionati. Cum e posibil sa platesti 8000 de lei pe luna doar pentru asistenta tehnica? E risipa pentru banii publici. Cu banii astia angajezi 2-3 oameni competenti. Sa speram ca Dragos va lua masuri.
@gasit in sertar:
(18 Noiembrie 2020, 14:31)
Drept vorbind este acolo unde sunt si celelalte contracte incheiate de Primarie. Mare descoperire ai facut...!

Alina:
(18 Noiembrie 2020, 14:06)
Ok, dacă ne uităm pe documentul ''găsit în sertar'', observăm că, pe lângă cel mai iubit fiu al orașului, Mocio cel zburdalnic, trebuiau să mai semneze un număr de 8 persoane, aproape toți cu funcții de conducere și plătiți pe bani frumoși, printre care un economist (șef), un finanțist, un administrator public (salariu colosal), un jurist și tot așa.
Din toată această pleiadă de șefi nu s-a gândit nimeni să facă o simplă căutare pe internet să vadă ce-i cu respectiva firmă și acționarii/administratorii ei și că aceștia sunt inculpați de către DNA?
Nu cred că nu s-a cunoscut despre problemele penale ale respectivilor, iar dacă Dragoș Soare vrea să ne convingă că nu acceptă incompetența, corupția și minciuna ar trebui să-i sancționeze dur pe toți semnatarii contractului în cauză.
Altfel l-am ales degeaba!
gasit in sertar:
(18 Noiembrie 2020, 10:39)
cine cauta gaseste http://sloboziail.ro/documente/2020/anunturi/3557_200519111658_001.pdf a fost mai dosit drept vorbind

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 01 Dec 2020
96 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Ialomița: Cod Galben de ninsori

Ialomița: Cod Galben de ninsori

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, pentru luni, 30 noiembrie 2020, ora 5,00-orele 20,00, a fost emis un Cod Galben de ninsori care este valabil și pentru județul Ialomița. Astfel, ninsorile ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 15:10
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 66 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 30 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4689, cu 66 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 13:30
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit în seara zilei de duminică, 29 noiembrie a.c., pentru a stinge un incendiu produs la locuința unor localnici din comuna Cocora. Pompierii au acționat pe două sectoare ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2020, 09:30
(151 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cocora incendiu


3

Grupul de Comunicare Strategică: 126 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 29 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4623, cu 126 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 14:30
(280 vizualizări - 0 comentarii)


4
Ion Roată: A distrus cu mașina gardul unei locuințe

Ion Roată: A distrus cu mașina gardul unei locuințe

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați să intervină la un accident rutier produs în comuna Ion Roată duminică, 29 noiembrie 2020. La locul solicitării au fost ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 13:45
(196 vizualizări - 0 comentarii)


5

Reviga: Mașină răsturnată într-un șanț

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier. Evenimentul rutier s-a produs pe drumul care leagă localitățile Reviga și ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 08:45
(200 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga accident


6

Axintele: Beat la volan a rănit un pieton

Un bărbat, de 46 de ani, din Axintele, a ajuns la spital în seara zilei de sâmbătă 28 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Automobilul era condus de un  taximetrist care, potrivit polițiștilor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 08:00
(265 vizualizări - 0 comentarii)


7

Terapie cu plasmă convalescentă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost inclus în Programul și în Studiul de eficiență al tratamentului monitorizat pentru pacienții critici COVID-19 cu plasmă de la donatori vindecați. Astfel, unitatea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:30
(353 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 66 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 28 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4497, cu 66 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:15
(289 vizualizări - 0 comentarii)


9

DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori DIICOT-BT Ialomița, au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de «trafic de minori». Un bărbat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 17:50
(816 vizualizări - 1 comentariu)


10
Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Jandarmii ialomițeni au descoperit în ziua de vineri, 27 noiembrie a.c., pe străzile din Slobozia un cetățean algerian. Bărbatul nu avea drept legal de ședere pe teritoriul României și a fost predat  ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 16:55
(500 vizualizări - 0 comentarii)


11

Grupul de Comunicare Strategică: 151 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 27 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4431, cu 151 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:25
(334 vizualizări - 0 comentarii)


12

Controale ale ITM Ialomița

În perioada 11-24 noiembrie 2020 s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, Campania națională pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:10
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: Ilfovean cercetat penal după ce a furat o autoutilitară, a fost prins la volan băut și fără a avea permis!

Joi noaptea, 26 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Adâncata și Armășești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autovehicul ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:05
(287 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 26000 de lei

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu celelalte forțe ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 12:55
(265 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Călcată de un motostivuitor

Slobozia: Călcată de un motostivuitor

În timp ce manevra un motostivuitor, angajata unui supermarket din Slobozia a lovit o bătrână de 75 de ani. Accidentul s-a petrecut la Slobozia, vineri, 27 noiembrie 2020. Victima a fost transportată la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 11:30
(404 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:20
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Magazinele ENEL sunt închise în mini-vacanța de 1 Decembrie

Magazinele ENEL din județul Ialomița vor fi închise luni și marți, 30 noiembrie/1 decembrie 2020, zile libere legale. În celelalte zile, magazinele ENEL vor funcționa după programul obișnuit: de luni până ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:15
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne. Miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 16:30
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

În ziua de miercuri, 25 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 15:45
(344 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 115 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 26 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4280, cu 115 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 13:25
(319 vizualizări - 1 comentariu)


Scânteia: Șură de coceni cuprinsă de flăcări

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 25 noiembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o șiră de coceni de porumb în gospodăria unui cetățean din comuna Scânteia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:30
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 6,00. Acesta se afla la volanul unei mașini, moment ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:15
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Noiembrie 2020, 17:15


IPJ Ialomița: Activități preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample activități de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Au fost controlate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 2 ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:15
(607 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Identificat pe raza orașului cu adeverință de angajator falsă

Un tânăr, de 30 de ani, din Focșani/Vrancea, s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să intre în Slobozia având o declarație de angajator falsă. Marți, 24 noiembrie a.c., acesta a fost oprit la filtrul ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:00
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Găsit fără viață în propria locuință

Un bătrân de 76 de ani a fost descoperit mort în propria locuință de către pompierii din Slobozia. Miercuri, 25 noiembrie a.c., militarii ISU au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa apartamentului ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 14:30
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 25 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4165, cu 92 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 13:30
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

În luna octombrie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, în domeniul Relațiilor de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția Muncii ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 12:40
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pieton lovit de o mașină

În seara zilei de marți, 24 noiembrie a.c., un bărbat de 36 de ani din localitatea Manasia, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:45
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
@angajat în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Maria în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Viorica în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Eugen în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ nemultumitu' în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Angajatul în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Alexandru în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ Marinescu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia s-a transformat în focar de COVID-19­ #spalatepemaini în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Succes! în Tablete pentru elevii din Ialomița LIBERAL de PERIETI în «Educația este una dintre cele mai importante „arme“ pentru un viitor mai bun!» Vasile în «Sunt un dascăl în slujba Ialomiței!» bnmkl în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Marius în DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze! Eduard în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marius în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...