Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia a investit 100 mii de lei în programe electronice de arhivare nefuncționale

Primăria Slobozia a investit 100 mii de lei în programe electronice de arhivare nefuncționale

Încercarea Primăriei Slobozia de a se digitaliza a eșuat lamentabil. Cu toate acestea, administra­ția locală a cheltuit 100 mii de lei pentru achiziția a două softuri necesare desfășurării procesului de arhivare electronică a do­cumen­telor oficiale. Pro­gramele informatice au fost cum­părate între 2012-2015 și sunt nefunc­ționale în prezent. Cu un an înainte de Alegerile Locale, Adrian Mocioniu, fostul primar al Sloboziei, a semnat o dispoziție prin care a cerut auditarea serviciului de arhivă electro­nică. Deși comisia a fost întrunită, despre verificare nu se mai știe nimic.

Fonduri cheltuite de pomană Visul oricărei administrații locale adaptată vremurilor în care trăim este de a-și digitaliza cât mai mult serviciile pe care le oferă. Deși costisitor din cauza faptului că programele informa­tice costă bani mulți, procesul de digitalizare este eficient atât  pentru funcționarii publici, cât și cetățenilor care au nevoie de serviciile instituției. Astfel, statul la coadă cu orele pentru un document dispare, iar cu un simplu click oamenii pot primi actele de care au nevoie. Digitalizarea Primăriei Slobozia a fost promovată în spațiul public de fostele administrații Stoica și Mocioniu, fără ca acest proces să fie îndeplinit în mod corespunzător. Surse administrative susțin faptul că, în anul de grație 2012, Primăria Slobozia a început procesul de digitalizare prin încercarea de a informatiza întreaga arhivă a instituției. Astfel, a fost cumpărat un soft specializat care să asigure arhivarea electronică a tuturor documentelor. La 8 ani distanță, se pare că respectivul program, denumit Doxis, este încă nefuncțional. La vremea respectivă, Primăria Slobozia a plătit pentru achiziția acestui soft 80 mii de lei. Se pare însă că administrația locală nu ar fi cumpărat și ghidurile de instruire în baza căruia să-l poată pună în funcțiune, tocmai de aceea programul informatic a rămas nefuncțional până în ziua de astăzi. Aceleași surse administrative susțin faptul că, între anii 2014 și 2015, administrația locală a achiziționat un al doilea soft pentru arhivarea electronică, pentru care a plătit 20 mii de lei. Fără să mai surprindă pe nimeni, și acest program, denumit ELO, este nefuncțional în momentul de față. Printr-o dispoziție emisă anul trecut, Adrian Mocioniu, fostul primar al orașului Slobozia, a solicitat efectuarea unui audit intern ce a avut ca obiect modul în care funcționarii publici ai instituției utilizează softul de arhivare electronică. Aceleași surse administrative apreciază faptul că dispoziția fostului edil nu a fost dusă la îndeplinire, iar misiunea de audit intern nu a mai fost realizată la nivelul Primăriei Slobozia.

16 Decembrie 2020, 07:55 (1769 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără
Administrație performantă în 6 luni la Slobozia

Comentariile cititorilor:


draguta:
(18 Decembrie 2020, 11:58)
Soare de ce nu sesizezi organele de urmarire penala pentru a verifica cele relatate ,daca mai stai doua trei lun te incalica si pe tine ca pe Stoica si mai ales mocioniu ,cei doi directori amintiti .
puia:
(17 Decembrie 2020, 13:49)
Jurnalul ialomitenilor- exista un control al Camerei de conturi de acum 2 3 ani in care sunt consemnate o serie de deficiente grave pe linia auditarii sistemului informatic pe care conducerea primariei a avut grija sa il bage adinc in gunoiul de sub pres, il puteti gasi usor .
Electricianule!:
(17 Decembrie 2020, 11:58)
Pe Aleea Baii sunt aprinse becurile! Suntem in noaptea polara si nu stim noi?
Jurnalul Ialomitenilor:
(17 Decembrie 2020, 08:41)
Nu știm însă care a fost responsabilitatea fiecărei persoane. Imagini din cadrul workshopului gasite pe pagina primăriei: http://sloboziail.ro/fonduri/11326/

5. Deci, funcționează arhivarea? R: Din surse interne am aflat, așa cum a zis și o persoană mai sus în comentarii, că există un soft numit Arhivă Elo care funcționează la taxe și impozite. Cu toate acestea aceleași surse precizează că procesul de lucru sau așa zisul workflow - termenul folosit în proiectul amintit - nu este respectat și că acest soft nu face altceva decât să stocheze fișierele, neîndeplinind cumulativ rolul de arhivă, așa cum este descris în procesul de lucru aici: http://sloboziail.ro/fonduri/11326/procese/. Altfel spus, ceva există ca să existe nu ca să ajute în vre-un fel.

6. Ce a dispus domnul Mocioniu? R: Am căutat dispoziția amintită în cadrul articolului și am găsit-o într-adevăr. Există. Se pare că domnul Mocioniu a suspectat ceva sau pe cineva și a demarat o proprie anchetă în primărie. Au fost desemnate 5 persoane. Aceste 5 persoane se pare că, pe surse, au mușamalizat totul întrucât nu au dus la îndeplinire dispoziția domnului Mocioniu. Mocioniu s-a întors la cabinetul veterinat din Amara. Prinde orbul, scoate-i ochii.

QED: Dacă într-adevăr ce a apărut în presa locală este adevărat - am amintit mai sus articolele apărute - atunci cineva trebuie să răspundă. O anchetă jurnalistică documentată necesită timp iar acuzarea unei persoane fără nicio dovadă nu s-ar conforma deontologiei jurnalistului în mâna căruia ar trebui să stea balanța adevărului.

Vom face și noi un demers pentru a sprijini presa locală și buna informare a comunității. Vom solicita pe cale oficială, lăsând sursele la o parte, o copie a contractului proiectului și a altor documente din cadrul proiectului care nu au putut fi găsite nici pe pagina primăriei și nici pe pagina FonduriAdministrative.

J. I
Jurnalul Ialomitenilor:
(17 Decembrie 2020, 08:40)
Domnilor, o anchetă jurnalistică nu se face prin comentarii și mai ales fără dovezi palpabile. Este ușor să aruncați cu vorbe în doamna Adam, domnul Trifan sau chiar domnul Primar fără a aduce o serie de dovezi concludente. Mi-am permis să fac o investigație de câteva ore pentru a scoate la iveală cele relatate în articol, răspunzând la anumite întrebări pe care le-ați ridicat în articol: 1. Cât a costat acest soft? - R: Nu am găsit un contract public din care să reiasă sumele exacte însă am descoperit că softul de arhivare a fost inclus în proiectul cu fonduri structurale cu numărul 11326 iar valoarea întregului proiect a fost de 1.195.210 Lei sau altfel spus, în bani vechi, 12 MILIARDE sau aproximativ 250.000 EURO. 2. Cine a semnat acest proiect? R: Ați acuzat-o în comentarii pe doamna Adam. Dumneai se pare că nu a fost implicată la modul direct în gestionarea acestui proiect. Responsabilii principali ai acestui proiect au fost domnul BĂCANU VALENTIN - viceprimarul Sloboziei și Manager de proiect și TEACĂ E. ADRIAN - șeful serviciului informatic. Dovezi găsite - Pagina FonduriAdministratie: http://www.fonduriadministratie.ro/wp-content/uploads/2013/01/fise-proiect.xlsx Pagina Linkedin a domnului Teacă E. Adrian: https://ro.linkedin.com/in/adrianteaca1959 Pagina de internet a primăriei: http://sloboziail.ro/fonduri/11326/11326.html 3. Funcționează arhivarea primăriei? R: Nu știm cu exactitate. Ce știm însă e că întregul proiect dezvoltat cu fonduri structurale a fost un real eșec iar la momentul respectiv datorită acestui eșec s-au cerut și niște demisii: https://ziarulstirea.ro/pd-l-ialomita-solicita-si-demisia/ și https://www.guraialomitei.com/stiri/reactie-pd-l/ 4. Cine a mai fost implicat în acest proiect? R: Aici trebuie să dau dreptate persoanei care a comentat. Se pare că din aceste imagini găsite pe pagina de internet a primăriei reiese că și doamna Adam dar și alte persoane au fost implicate în acest proiect. Nu știm însă care a fost
CAMELIA:
(16 Decembrie 2020, 17:25)
Functionarule sa ma ierti dar esti un pupincuriat  al directorilor amintiti ,arhivarea s-a facut in bataie de jocsi este nefunctionala in proportie de peste 60% ,nu mai duce populatia in eroare si lasal pe Soare sa se convinga de incapacitatea acestor directori .
La iveala:
(16 Decembrie 2020, 16:47)
Ies la iveala detalii foarte importante din comentariile de mai sus: “Nu Verginica si Adisor sunt vinovati se asta”. Daca nu ei atunci cine? Hai sa dam detalii sa aflam toti! Cineva a obligat niste functionari sa faca receptie la programe fictive? Cine a obligat si pe cine? Nu dati comentarii cu jumate de masura. Daca stiti dati detalii ca asa ajutati presa si opinia publica corecta!!!!! Doamna functionar care iti iei singura apararea eu incerc de 2 saptamanai sa intru pe sait si nu merge. Am sunat la tine la primarie si cineva foarte scartan mi-a zis ca nu merge ca am net de la Digi. Pai saitu asta nu ar trebui sa mearga la toti? Vorbesti tu prostii fara sa stii. Iti iei apararea singura. De cetatenii prosti te doare la usa din spate. Chiar ma gandesc sa fac o reclamatie administrativa.
Functionar:
(16 Decembrie 2020, 15:30)
Nu stiu cu cine ati discutat cand ati scris acest articol dar nu sunteti informat corect. Probabil ca discutati cu persoane care nu cunosc situatia reala sau sunt rau intentionati, Folosesc aproape zilnic 
acest soft - Elo- si este chiar functional. Dar cum romanul se pricepe la orice si ii place sa critice..., o asemenea informatie lansata in media  le da apa la moara "priceputilor". Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar uneori nu mai pot suporta cand vad ca toata lumea arunca cu noroi {parca toti am fi usi de biserica} fara sa stea un pic sa gandeasca. Sa stiti ca se pot plati taxele si impozitele online pe site-ul primariei.
@alegator:
(16 Decembrie 2020, 15:17)
In spatele acestei achizitii nu sta nici directorul economic si nci directoarea de la impozite, Se vede treaba ca esti mai nou in primarie si nu cunosti situatia, 
conducere:
(16 Decembrie 2020, 09:43)
Ce aveti oameni rai de sinteti cu Verginica si Adisor? V-ati prins si voi ca conduc primaria din umbra si sariti pe ei. Rusinicaaaaaaa cum zice huidu si gainusa. Verginica canta cum zic altii si Adisor a trait de pe urma abonamentelor de telefoane. Parandarat cum ar spune postdecembristii. Bine ca avem informatizare ca saitu primariei merge o zi da una nu oricum nu merge sa platesti taxele pe sait. Vii la ghiseu stai cu turma si in pandemie ca nu e nimic. Arhivarea asta cine trebuia sa o faca? I s-a cerut un punct de vedere si responsabilului? Poate nu functioneaza cu motiv intemeiat nu dati cu pietre fara cercetare. Daca auditul de care pomineati nu s-a mai tinut poate ca a considerat ca nu e necesar si nu are ce controla. Hai sa vedem lucrurile si fara ochelari de cal
mirel:
(16 Decembrie 2020, 09:25)
Omerta (...) a fost cel mai prost primar din citi a avut orasu pe el il interesau decit femeile , primaria era condusa de directorul economic si inca citva directori.lunea si martea era obosit dupa uichend iar miercuri si joi se pregatea de uichend ,vici numit ''doi in unu ''stateau la birou sub fusta lui (...).
alegator:
(16 Decembrie 2020, 08:39)
In spatele acestui program sta directorul economic si directoarea de la impozite care a emis o serie de documente prin care au obligat o serie de salariati sa receptioneze fictiv aceste programe .Au incasat parandarat ,rusine sa le fie si sa plateasca cu functiile aceste ilegalitati si sa fie recuperate prejudiciile din averea lor.STOICA si mocioniu nu au inteles despre ce a fost vorba mai ales ca la mijloc se aflau acesti directori enumerati mai sus .Soare sa investigezi cu atentie toate programele cumparete de primarie ca vei avea mari surprize in special la directiile acestor directori .
omerta:
(16 Decembrie 2020, 08:37)
nu stiu cum se face dar cum a plecat Mocioniu au inceput sa apara niste informatii destul de seriose in ziar. oare la fostul primar nu i-a pasat deloc sau a preferat omerta legea tacerii. se pare ca doar la 4 ani cand se mai schimba primaru apar informatii. cine se ocupa de arhivarea asta? de atati ani nimeni nu i-a pasat ca nu merge? softurile alea nu au garantii nu raspunde nimeni?

mai vedem un articol peste 4 ani cum ca nu s-a facut nimic si nu se va face nimic pentru ca traim in Romania
Caloian :
(16 Decembrie 2020, 08:35)
A lucrat fostul primar si gasca de consilierii,nu gluma.Parca a fost votat sa unelteasca impotriva orasului!Intrebarea fireasca ar fi daca si cum se pot recupera prejudiciile.Este clar si vizibil ca incepand cu psdistii mustaciosi,cu banii urbei s-au lansat proiecte aberante,neterminate sau prost executate(statuia voievodului) dar toate fiind platite cu sume mari.Azi,reprezentand alte partide,pozeaza in cinstiti,minimizand aberatiile executate,salutand veseli,de zici ca cine stie ce au facut.Ultimii trei fosti edili au devalizat bugetul si au uratit intreg orasul.Angajari,infrastructura,peisagistica,amenajari,totul este nefunctional si in detrimentul bunei functionari.Cum a fost posibil?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Ian 2021
251 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Stejaru: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit sâmbătă, 16 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Perieți. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la bunurile ...[citește_toată_știrea]

17 Ianuarie 2021, 10:00
(95 vizualizări - 0 comentarii)


Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Cosmbâmbești: 5 persoane au fost rănite într-un accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie a.c., în localitatea Cosâmbești, pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier, produs în urma impactului dintre două ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 13:15
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbulești: 26 de persoane au fost amendate pentru că au participat la un priveghi, fără a respecta măsurile de protecție sanitară

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele s-au sesizat din oficiu, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini de la un priveghi ce a avut loc în seara de 13 ianuarie a ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2021, 12:48
(145 vizualizări - 0 comentarii)


E-Distribuție Dobrogea: Întreruperi programate ale furnizării energiei electrice

E-Distribuție Dobrogea informează faptul că, în perioada 18-22 ianuarie a.c., pe raza județului Ialomița vor avea loc întreruperi programate ale furnizării energiei electrice. Întreruperea curentului electric ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 15:40
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

Urziceni: 3 mașini, implicate într-un accident rutier

În ziua de vineri, 15 ianuarie a.c., pe raza municipiului Urziceni s-a produs un accident de circulație, în eveniment fiind implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre cele 3 mașini a rezultat rănirea ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:15
(230 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


ISU Ialomița: Recomandări privind utilizarea surselor de încălzire în zilele geroase

Potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie, și în județul Ialomița se vor înregistra temperaturi foarte scăzute. Astfel, în intervalul 16-20 ianuarie 20201, pe parcursul nopților ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 14:10
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 44 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7314, cu 44 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:50
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Luceafărul poeziei românești, cinstit la Catedrala Urziceni

Poetul național Mihai Eminescu spunea: «Biserica lui Mateiu Basarab și Varlaam, Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului, ea care domnește puternică dincolo de granițele noastre și e azilul de mântuire națională în țări unde românul nu are stat, ce va deveni ea în mâna tagmei patriotice? Peste tot credințele vechi mor, un materialism brutal le ia locul, cultura secolului, mână în mână cu sărăcia claselor lucrătoare, amenință toată clădirea măreață a civilizației creștine» ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 13:05
(101 vizualizări - 0 comentarii)


8

ENGIE Romania, o nouă ofertă de energie electrică

ENGIE România lansează o nouă ofertă de energie electrică, care se poate contracta simplu, on-line-ENGIE Star. În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2021, 11:50
(214 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Salariul de bază minim brut-2300 de lei

Conform HG nr. 4 din 13 ianuarie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr. 40/13.01.2021 începând cu data de 13 ianuarie 2021, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 19:25
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Țăndărei, surprins de radar cu 153 km/h. Nu avea permis de conducere!

În cursul zilei de miercuri, 13 ianuarie 2021, în jurul orelor 17,00,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe DN2A-E60, un șofer ce se deplasa din direcția Slobozia către Țăndărei ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:40
(346 vizualizări - 1 comentariu)


Căzănești: Petrecere de logodnă, întreruptă de polițiști

82 de efective de poliție și poliție locală au fost la datorie în ultimele 24 de ore, împreună cu jandarmi și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții de control, pentru verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 15:25
(232 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 28 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7270, cu 28 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 14:10
(209 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noua Declarație unică 212

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili interesați că Declarația unică (D112) a fost modificată prin Ordinul președintelui ANAF nr. 14 din 7 ianuarie 2021 pentru aprobarea ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2021, 12:35
(235 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC GREENFIBER INTERNATIONAL SA
PL URZICENI angajează personal
Vrei stabilitate? Seriozitate?
Atunci APLICĂ la compania noastră!
Suntem unul dintre cei mai mari
angajatori din Urziceni și angajăm următoarele categorii de personal:
• Electrician
• Stivuitorist
• Controlor calitate
• Mecanic întreținere
și reparații utilaje
• Operator chimist
• Muncitor necalificat

Oferim:
Contract individual de muncă,
salariu fix, tichete de masă, transport.

Ne puteți contacta
la telefon 0751/151.156
sau puteți depune CV-ul personal la
poarta societății din localitatea Urziceni,
DN2, Km 57,5
(fosta fabrică de ferite din Urziceni)

14 Ianuarie 2021, 12:10


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de peste 33000 de lei

Acțiunile preventive ale polițiștilor ialomițeni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, desfășurate în ultimele 24 de ore, au condus la aplicarea a peste 130 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 15:05
(399 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Stadiul plăților în Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) continuă autorizarea plății regulare pentru Campania 2020, până la acest moment fiind autorizați la plată un număr de 760465 fermieri, reprezentând ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 14:05
(280 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7242, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 13:55
(274 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 ianuarie 2021, termen limită pentru depunerea a 12 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 ianuarie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații fiscale: Formularul 100 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 12:10
(261 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Amenzi de peste 113000 de lei

În intervalul 03.12.2020-07.01.2021, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a efectuat acțivități specifice pentru prevenirea apariției toxiinfecțiilor alimentare. Prin personalul ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 11:55
(164 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Slobozia: Două autoturisme, implicate într-un accident

Echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit marți, 12 ianuarie a.c., în jurul orelor 21,30, în municipiul Slobozia la un accident ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:20
(272 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Incendiu la o casă din Gheorghe Doja

Un incendiu s-a produs marți, 12 ianuarie 2021, în jurul orelor 16,10, la o casă din Gheorghe Doja. Pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit, militarii Detașamentului de Pompieri Slobozia au ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2021, 09:15
(249 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 Ianuarie 2021, 08:05


La Slobozia, incidența cazurilor de COVID-19 a crescut la 3,60/1000 de locuitori

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență informează cu privire la faptul că rata incidenței cazurilor de COVID-19 a crescut la nivelul municipiului Slobozia la valoarea de 3,60/1000 de locuitori. ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:20
(257 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au verificat respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat acțiuni prin care au verificat modul în care, la nivelul județului, sunt respectate măsurile de protecție sanitară, privind răspândirea noului ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 17:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Făcăeni: Sancționat pentru că a încălcat măsura izolării la domiciliu

Un tânăr de 37 de ani, domiciliat în localitatea Făcăeni, a fost sancționat de către polițiști, acesta încălcând măsura izolării la domiciliu, impusă prin decizia Direcției de Sănătate Publică Ialomița ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 16:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice

În seara zilei de luni, 11 ianuarie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Țăndărei au oprit pentru un control de rutină mașina condusă de un bărbat, de 46 de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 15:00
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Slobozia: 100 de kilograme de pește, transportate ilegal

Polițiștii de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au identificat în ziua de luni, 11 ianuarie a.c., un autoturism condus de un șofer în vârstă de 42 de ani, din Slobozia, având ca pasageri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 14:00
(348 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 43 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 ianuarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 7220, cu 43 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2021, 13:40
(368 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Accesează una dintre facilitățile fiscale și nu vei fi executat silit!

ANAF desfășoară o amplă campanie de informare a contribuabililor cu privire la măsurile fiscale a căror aplicabilitate a fost prelungită prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 226/2020. În acest sens ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2021, 16:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Baiat în Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani Anonim în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Ra :zeul soarelui în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Sorin Arhire în Ialomița are trei femei în Parlamentul României Dop în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Vasile în Tâmplarul de pe Facebook Elena în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 13 ianuarie 2021 Karim Benzema în Sorin Fuerea, noul director al ANIF Ialomița Cetatean în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea vladut în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Vizionar în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia cititor în Polițistul local agresor este cercetat penal Alegator în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Drumar în Consiliul Județean Ialomița pariază pe Alexandru Stoica și Rudolf Gradea Cadru medical în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Navetist în Spitalul Slobozia va cheltui 13,9 milioane de lei pentru «creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19» Costin în Angajații Spitalului Slobozia cer «sporuri salariale» și «condiții decente de muncă» Andra sarbu în Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia Maria în Polițistul local agresor este cercetat penal Citoyen în Polițistul local agresor este cercetat penal
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...