Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițistul local agresor este cercetat penal

Slobozia vrea dreptate

Polițistul local agresor este cercetat penal

Modul în care instituțiile statului gestionează agresiunea comisă de polițis­tul local Tudor George asupra tinerei de 24 de ani din Slobozia evidențiază încă o dată anomaliile legis­lative în privința cercetării disciplinare a funcționarilor publici. Imediat după ce a fost agresată, fata a depus o plângere la Poliția Municipiului Slobozia. Dosarul penal deschis în această cauză împiedică însă Comisia de Disciplină întrunită la nivelul Poliției Locale Slobozia să deschidă o anchetă internă în legătură cu acest incident. Comisia poate face verifi­cările în acest caz abia după soluțio­narea anchetei penale. Până atunci, agentul agresor își poate exercita profesia, chiar dacă a încălcat preve­derile Legii Poliției Locale. Oficialii Primăriei Slobozia au cerut la rândul lor soluții privind deschiderea procedurii privind cercetarea disciplinară a agentului.

Mai presus de lege și... dincolo de ea Activitatea polițiștilor din cadrul Poliției Române este reglementată de Codul Polițistului, act normativ care prevede ca oamenii în uniformă, indife­rent dacă sunt sau nu în timpul misiunilor, trebuie să dovedească un comportament moral ireproșabil. O astfel de prevedere este cuprinsă și în Legea Poliției Locale, actul prin care această instituție își desfășoară activitatea. La art. 21, Legea Poliției Locale prevede că «polițistului local îi este interzis să exercite activități de natură să lezeze onoarea și demnitatea polițistului local sau a instituției din care face parte». Agresiunea pe care agentul Tudor George a provocat-o în noaptea de 4 ia­nuarie a.c. asupra tinerei de 24 de ani demonstrează faptul că acesta a încălcat legea prin care își desfășoară activitatea. Superiorii acestuia recunosc deschis acest aspect. «Da, într-adevăr, este vorba despre o încălcare a Legii Poliției Locale... Legea este foarte clară în pri­vința conduitei pe care trebuie să o avem atunci când suntem la serviciu sau în afara orelor de program!» susține Valentin Nedelcu, șeful Poliției Locale Slobozia.

Agentul scapă de răspundere Cel puțin, pentru moment, agentul poate reveni în activitate, pentru că asupra sa nu pot fi impuse sancțiuni disciplinare. Deși la nivelul Poliției Locale Slobozia a fost întrunită Comisia de Disciplină, care are rolul de a dispune măsurile disciplinare care se pot lua în cazul agentului Tudor George, activitatea acestei Comisii este însă suspendată. Motivul este reprezentat de ancheta pe­nală deschisă în acest caz. Potrivit actelor normative în vigoare, soluționarea dosa­rului penal primează în fața cercetărilor interne. Soluționarea anchetei depinde însă de disponibilitatea poli­țiștilor din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, acolo unde dosarul penal se află în lucru. Cel mai optimist termen pentru finali­zarea cercetărilor ar fi sfârșitul lunii mai a acestui an. «Noi nu putem face nimic în privința cercetării disciplinare până când nu se soluționează ancheta penală... Activitatea Comisiei de Disciplină poate fi reluată abia în momentul în care cazul este trimis în judecată, dacă se va impune o astfel de măsură!» a explicat Valentin Nedelcu, șeful Poliției Locale Slobozia. Între timp reprezentanții Primăriei Slobozia au cerut Poliției Locale efectuarea unor cercetări disciplinare în cazul agentului acuzat că a agresat, în plină stradă, o tânără de 24 de ani din oraș. «O astfel de atitudine a angajaților Poliției Locale Slobozia este inacceptabilă!» este poziția oficială a primarului Sloboziei, Dragoș Soare, precizată într-un comunicat de presă.

Val de reacții în mediul on-line
Din cauza numeroaselor derapaje comise de agenți, activitatea Poliției Locale din Slobozia a fost criticată aspru de către cetățenii orașului. Știrea referitoare la tânăra agresată de agentul Tudor George a adus instituției numeroase cri­tici, mai ales în mediul on-line. Pe forumul care însoțește articolul publicat pe pagina de internet a ziarului nostru au fost postate comentarii prin care gestul agentului este condamnat public. «Indi­vizii ăștia agresivi cu două clase și salarii de profesori universitari fac legea în oraș. Pentru așa ceva, pe-afară iei câțiva ani buni. (...) Mai sunt și alții cu două clase care fac legea în toata țara. Să ne mai mirăm că se golește orașul, țara?», «Fapta respectivului individ din Poliția Locală Slobozia este cu atât mai gravă pentru că el trebuie să asigure respectarea legislației în domeniul lui de competență. Deci chiar dacă era în timpul liber, cu­noștea faptul că orice contravenție/infracțiune poate fi sancționată de organele abilitate, sens pentru care trebuia doar să anunțe dispeceratele în cauză» sunt doar câteva dintre mesajele transmise de opinia pu­blică în urma acestui caz.

15 Ianuarie 2021, 09:10 (2326 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără
Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani

Comentariile cititorilor:


@Realitatea:
(19 Ianuarie 2021, 12:42)
Redactia Independent a reușit să provoace o dezbatere extrem de interesantă despre problemele cu care se confruntă locuitorii acestui municipiu, și chiar cred că primarul în funcție ar trebui să ia în seamă aspectele negative rezultate din activitatea polițiștilor locali!
Realitate:
(19 Ianuarie 2021, 08:45)
Rautatea comm vine din rezultatul activitatii politistilor locali,nu de la altceva.Daca cetatenii i-ar fi asimilat unor actiuni corecte,normale,reactia cetatenilor ar fost alta.Asa sunt perceputi acum"localii",rotofei,aroganti,"departe" de viata locuitorilor.
cititor:
(16 Ianuarie 2021, 12:13)
o fi vreo comanda, bre, mai stii ?
ca nu degeaba tot se reincalzeste supa.
dar, oricum, in orasul asta destul de linistit ( si cine vrea sa vada ce inseamna un oras mai ......agitat, sa vada craiova, sau, mai aproape calarasi ) subiectul asta, este chiar foarte spumos. se mananca o paine buna pe seama lui. de aceea se si tot reia si se  fac atatea comentarii.
dar daca cineva ar scutura copacul, aproape toti astia care vorbesc/scriu, ar cadea ca fructele stricate.
ne mai protejeaza anonimatul.
Maria:
(15 Ianuarie 2021, 20:57)
Independent, este al treilea articol pe tema asta in ultimele săptămâni. Nu ati avut atâtea comenturi cu altele de cand v ați înființat. Poliția locală vinde, nu? dar sa știți ca nu doar politia locala este plătită din banii publici.. Toate structurile sunt platite...ei,fiind de la primărie vă e mai ușor sa dati cu gura, că sunt mereu in fața cetățeanului onest si fără de greșeală. Jandarmii, polițiștii, toți sunt forte de ordine si liniste, peste tot s a greșit, s a încălcat regulamente si.. Se va mai gresi.
Citoyen:
(15 Ianuarie 2021, 20:50)
Pe bune? Alt articol despre Poliția Locală? 'Un nebun aruncă o piatră în apă și zece înțelepți nu o pot scoate.' În cazul de față sunt mai mult de zece înțelepți din ăștia...
@ Ana:
(15 Ianuarie 2021, 14:05)
Ai perfectă dreptate, dar nu crezi că este timpul să nu ne mai complacem în această situație și să încercăm să schimbăm lucrurile.
Cât este de greu să-ți faci datoria, mai ales că ești plătit foarte bine pentru asta?
Cetățean de la bloc:
(15 Ianuarie 2021, 13:37)
Felicitări independent!!!acum sa vedem cum reusim sa dam plavanii jos din mașini,si sa patruleze si ei prin oraș.Slobozia e un orășel mic,de provincie,Poate fi bătut la pas lejer.cu acest prilej prindem 3 iepuri deodată: evitam poluarea,comunitarii mai fac si ei mișcare,economii la buget.plus ca din masina nu simti pulsul străzii,nu iei contact cu cetățeanul,nu esti conectat la realitate. Susțin parerea ca ei nu stiu a gestiona circulația rutieră,fiind total depășiti de situatie.
Ana:
(15 Ianuarie 2021, 13:06)
Politia locala ca și alte instituții ale statului are in componenta oameni de calitate dar si alta categorie de oameni mai puțin pregatiti. Asta e sistemul, degeaba faceți valuri ca nimic nu se va schhimba in viitorul apropiat in țara noastră dragă.
Ana:
(15 Ianuarie 2021, 12:56)
Iar articol despre politia locala. Faceti raiting cu ei, va creste audienta. Off. Despre altceva nu aveți de scris, pe bune.
Marisa:
(15 Ianuarie 2021, 12:31)
Eficientizarea activității polițiștilor locali și obligarea acestora să aplice legislația dată în competență.
Sancționarea drastică a polițiștilor care se fac că nu observă abaterile legale, în special din zona rutieră!
@ Dreptate!:
(15 Ianuarie 2021, 11:33)
Susțin în totalitate prezența comunitarilor în mijlocul cetățenilor, pe jos și nu în autoturisme.
Dacă vă uitați la ei, au făcut niște burți că nu mai sunt în stare să alerge 20 de metri.
Marcel V:
(15 Ianuarie 2021, 10:33)
Felicitări Independent pentru articolele referitoare la Poliția Locală Slobozia. Iată că ați generat un val de reacție publică, absolut nejustificată, pe fondul incompetenței acestor angajați ai administrației publice locale.
Dacă nu se iau măsuri urgente în ce privește eficientizarea și reorganizarea acestei instituții bugetare, toată credibilitatea primarului Dragoș Soare se risipește.
Poate că ar fi util și un reportaj cu toate acele situații de încălcare flagrantă a legislației rutiere în care polițiștii locali nu dispun niciun fel de măsuri!
Discutăm de incompetență, tratament discriminatoriu, necunoașterea legislației sau pur și simplu de interese și relații?
@@@ Cleopatra :
(15 Ianuarie 2021, 10:20)
Cu tot respectul dacă politistul a greșit să plătească dar cei care l-au agresat ce vor pății? Știe careva adevarul gol goluț? Nuuuuuu.Asa că cetățeanule lasă să-și facă treaba organele competente. De pe tușă toți suntem experti.
Dreptate!:
(15 Ianuarie 2021, 10:02)
Eu chiar nu inteleg un lucru. La recomandarea medicului zilnic trebuie sa fac miscare. Asa ca dupa amiaza  un traseu de la Bioterra la Kaufland si inapoi.
 Ei bine, pe toata durata,foarte rar intalnesc un comunitar(probabil l-a trmis sotia sa faca cumparaturi), in schimb pe drumurile publice vad  peste 10 autoturisme ale politie comunitare circuland cu 2-3 politisti in ele. Dl primar  eu cred ca acestia, ca sa fie in folosul cetatenilor ,trebuie sa fie repartizati pe zone sa stie tot  din perimetrul repartizat, cui ii place bautura, cine face scadndal, ce penali sunt in zona, etc, astfel incat sa fie premeditate multe fapte care ar deranja locuitorii.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 03 Mar 2021
344 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 330 331

Grupul de Comunicare Strategică: 35 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 3 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8312, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 13:40
(43 vizualizări - 0 comentarii)


DN2 Slobozia-Bucu: Accident rutier cu șase victime

DN2 Slobozia-Bucu: Accident rutier cu șase victime

În dimineața zilei de miercuri, 3 martie a.c., pe șoseaua care leagă localitățile Bucu și Slobozia, s-a produs un accident rutier. Din primele informații, evenimentul s-ar fi produs în urma coliziunii dintre ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 09:25
(304 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN2 accident


Cotorca: Doi răniți, în urma unui accident rutier

Cotorca: Doi răniți, în urma unui accident rutier

Pompierii și polițiștii ialomițeni au intervenit miercuri, 3 martie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier petrecut în zona localității Cotorca. Din evenimentul rutier au ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2021, 07:30
(178 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

2 Martie 2021, 17:55


APIA: A demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând cu data de luni, 1 martie 2021, a demarat Campania de primire a Cererilor Unice de Plată 2021.Fermierii interesați vor putea ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:35
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Marți, 2 martie 2021, în prezența oficialităților locale și județene, președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel a semnat contractele de execuție de lucrări la DJ201, tronsonul Coșereni-Axintele ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:30
(211 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 5 martie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 092

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 16:25
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 20000 de lei

78 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, de forțele de ordine angrenate în acțiunile pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a  infectării ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 14:55
(82 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Bunuri de peste 55000 de lei, confiscate

Polițiștii ialomițeni au intervenit luni, 1 martie, la 38 de evenimente, 31 dintre acestea fiind semnalate pe numărul unic de urgență 112. Totodată, au fost constatate 16 infracțiuni, din care 2 contra ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 14:50
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 localități din județ în Scenariul Roșu, din cauza creșterii ratei de incidență

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 crește de la o zi la alta la nivelul județului Ialomița. Marți, 2 martie a.c., la nivelul județului valoarea acesteia este 1,02/1000 de locuitori.  Într-o ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 13:50
(160 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 33 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 2 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8277, cu 33 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 13:25
(83 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bebelușă în stare gravă, transferată la București

O fetiță născută la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, cu grave malformații cardiace, a fost transferată la Spitalul «Marie Curie» din București.

Intervenție a elicopterului SMURD ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 09:50
(131 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Fetești Oraș

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la vana de legătură de la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 125 mm, de pe strada Călărași din municipiul Fetești, RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2021, 09:40
(96 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Startul Campaniei de vizare a carnetelor de rentă viageră

În contextul actual privind epidemia de Coronavirus pe teritoriul României, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 01.03-31.08.2021, pentru obținerea sumei ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 15:35
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 1 martie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8244, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 14:10
(171 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Amenzi» multicolore pentru șoferițe

IPJ Ialomița: «Amenzi» multicolore pentru șoferițe

Luni, 1 Martie 2021, polițiștii rutieri au înlocuit punctele de penalizare cu lalele, punctele de amendă cu zambile iar avertismentele cu frezii, devenind dis de dimineață vestitorii primăverii. Aceștia ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 13:45
(148 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 55500 de lei

Verificarea respectării măsurilor de izolare/carantină la adresa aleasă, precum și respectarea restricțiilor privind deplasarea pe timpul nopții și a cerințelor impuse comercianților, se mențin în atenția ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 13:40
(99 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Ialomițenii pot subscrie și în luna martie 2021 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului «Tezaur», cu maturități de 1, 3 și 5 ani, începând cu data de ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 09:20
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Direcția Județeană de Statistică Ialomița anunță Recensământul populației și locuințelor de probă

Recensământul de probă este un sondaj care se desfășoară anterior Recensământului, în scopul verificării practice și îmbunătățirii aspectelor organizatorice și tehnice. Este un exercițiu cu scopul de a ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2021, 09:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Trafic blocat din cauza unui grav accident rutier

Urziceni: Trafic blocat din cauza unui grav accident rutier

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică, 28 februarie a.c., în jurul orelor 20,00, la ieșire din Urziceni către Buzău. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme. În urma ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 21:00
(303 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


1/2 martie 2021: «Solidaritatea Sanitară» împresoară porțile Parlamentului

Luni, 1 martie 2021, și marți, 2 martie a.c., zilele în care în care va fi dezbătut în plen și aprobat Bugetul, Federația «Solidaritatea Sanitară» protestează la porțile Parlamentului, «asediind» parlamentarii ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 15:25
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8230, cu 14 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2021, 13:55
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8216, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2021, 13:35
(213 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

26 Februarie 2021, 19:10


Bucu: Bărbat rătăcit în pădure, salvat de pompieri

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 25 februarie a.c., pentru acordarea primului ajutor în cazul unui bărbat de 49 de ani. Acesta a apelat numărul de urgență 112, precizând faptul că s-a rătăcit într ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:55
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Țăndărei

În cursul zilei de joi, 25 februarie a.c., polițiștii au acționat pe raza orașului Țăndărei, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, precum și pentru reducerea riscului rutier de producere a ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:40
(258 vizualizări - 2 comentarii)


ISU Ialomița: 28 februarie-Ziua Protecției Civile din România

La 28 februarie sărbătorim Ziua Protecției Civile din România, dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr. 468», a aprobat Regulamentul apărării contra atacurilor aeriene ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:25
(192 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Respectarea măsurilor de protecție sanitară, verificată de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară, la nivelul întregului județ. Astfel, în urma verificărilor au fost aplicate 173 de ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 16:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 31 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8191, cu 31 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2021, 13:45
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Miercuri, 24 februarie a.c., în timpul unei acțiuni de combatere a braconajului piscicol, polițiștii din Stelnica au identificat pe malul stâng al Brațului Borcea un bărbat, de 52 de ani, care descărca ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:50
(279 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 330 331
Ultimele comentarii
@cetateni în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Lucian în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești ionel în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice Dinu P în Spitalul Județean de Urgență Slobozia angajează îngrijitor pentru spațiile verzi Xyz în Spitalul Județean de Urgență Slobozia angajează îngrijitor pentru spațiile verzi Giog în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Septimiu în Spitalul Județean de Urgență Slobozia angajează îngrijitor pentru spațiile verzi Gabi în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Viorel în Remiza dinților rupți Gigel în Proiecte investiționale de 34,5 milioane de lei pentru «eficiență energetică» cetateni în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Sosaca în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA babau în Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice Mihaela valentina în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești Eficienta.... în Proiecte investiționale de 34,5 milioane de lei pentru «eficiență energetică» Nelu în Remiza dinților rupți Cetatean în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Țuțu. în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA ne florabilul în Fratele viceprimarului Gigi Manea s-a angajat la Urban SA Marean în Fotoliu de primar cumpărat cu 200 de lei/vot, în comuna Borănești
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...