Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițistul local agresor este cercetat penal

Slobozia vrea dreptate

Polițistul local agresor este cercetat penal

Modul în care instituțiile statului gestionează agresiunea comisă de polițis­tul local Tudor George asupra tinerei de 24 de ani din Slobozia evidențiază încă o dată anomaliile legis­lative în privința cercetării disciplinare a funcționarilor publici. Imediat după ce a fost agresată, fata a depus o plângere la Poliția Municipiului Slobozia. Dosarul penal deschis în această cauză împiedică însă Comisia de Disciplină întrunită la nivelul Poliției Locale Slobozia să deschidă o anchetă internă în legătură cu acest incident. Comisia poate face verifi­cările în acest caz abia după soluțio­narea anchetei penale. Până atunci, agentul agresor își poate exercita profesia, chiar dacă a încălcat preve­derile Legii Poliției Locale. Oficialii Primăriei Slobozia au cerut la rândul lor soluții privind deschiderea procedurii privind cercetarea disciplinară a agentului.

Mai presus de lege și... dincolo de ea Activitatea polițiștilor din cadrul Poliției Române este reglementată de Codul Polițistului, act normativ care prevede ca oamenii în uniformă, indife­rent dacă sunt sau nu în timpul misiunilor, trebuie să dovedească un comportament moral ireproșabil. O astfel de prevedere este cuprinsă și în Legea Poliției Locale, actul prin care această instituție își desfășoară activitatea. La art. 21, Legea Poliției Locale prevede că «polițistului local îi este interzis să exercite activități de natură să lezeze onoarea și demnitatea polițistului local sau a instituției din care face parte». Agresiunea pe care agentul Tudor George a provocat-o în noaptea de 4 ia­nuarie a.c. asupra tinerei de 24 de ani demonstrează faptul că acesta a încălcat legea prin care își desfășoară activitatea. Superiorii acestuia recunosc deschis acest aspect. «Da, într-adevăr, este vorba despre o încălcare a Legii Poliției Locale... Legea este foarte clară în pri­vința conduitei pe care trebuie să o avem atunci când suntem la serviciu sau în afara orelor de program!» susține Valentin Nedelcu, șeful Poliției Locale Slobozia.

Agentul scapă de răspundere Cel puțin, pentru moment, agentul poate reveni în activitate, pentru că asupra sa nu pot fi impuse sancțiuni disciplinare. Deși la nivelul Poliției Locale Slobozia a fost întrunită Comisia de Disciplină, care are rolul de a dispune măsurile disciplinare care se pot lua în cazul agentului Tudor George, activitatea acestei Comisii este însă suspendată. Motivul este reprezentat de ancheta pe­nală deschisă în acest caz. Potrivit actelor normative în vigoare, soluționarea dosa­rului penal primează în fața cercetărilor interne. Soluționarea anchetei depinde însă de disponibilitatea poli­țiștilor din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, acolo unde dosarul penal se află în lucru. Cel mai optimist termen pentru finali­zarea cercetărilor ar fi sfârșitul lunii mai a acestui an. «Noi nu putem face nimic în privința cercetării disciplinare până când nu se soluționează ancheta penală... Activitatea Comisiei de Disciplină poate fi reluată abia în momentul în care cazul este trimis în judecată, dacă se va impune o astfel de măsură!» a explicat Valentin Nedelcu, șeful Poliției Locale Slobozia. Între timp reprezentanții Primăriei Slobozia au cerut Poliției Locale efectuarea unor cercetări disciplinare în cazul agentului acuzat că a agresat, în plină stradă, o tânără de 24 de ani din oraș. «O astfel de atitudine a angajaților Poliției Locale Slobozia este inacceptabilă!» este poziția oficială a primarului Sloboziei, Dragoș Soare, precizată într-un comunicat de presă.

Val de reacții în mediul on-line
Din cauza numeroaselor derapaje comise de agenți, activitatea Poliției Locale din Slobozia a fost criticată aspru de către cetățenii orașului. Știrea referitoare la tânăra agresată de agentul Tudor George a adus instituției numeroase cri­tici, mai ales în mediul on-line. Pe forumul care însoțește articolul publicat pe pagina de internet a ziarului nostru au fost postate comentarii prin care gestul agentului este condamnat public. «Indi­vizii ăștia agresivi cu două clase și salarii de profesori universitari fac legea în oraș. Pentru așa ceva, pe-afară iei câțiva ani buni. (...) Mai sunt și alții cu două clase care fac legea în toata țara. Să ne mai mirăm că se golește orașul, țara?», «Fapta respectivului individ din Poliția Locală Slobozia este cu atât mai gravă pentru că el trebuie să asigure respectarea legislației în domeniul lui de competență. Deci chiar dacă era în timpul liber, cu­noștea faptul că orice contravenție/infracțiune poate fi sancționată de organele abilitate, sens pentru care trebuia doar să anunțe dispeceratele în cauză» sunt doar câteva dintre mesajele transmise de opinia pu­blică în urma acestui caz.

15 Ianuarie 2021, 11:10 (4250 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Sancțiuni disciplinare în cazul polițistului local care a agresat o tânără
Polițist local, acuzat de agresiune asupra unei tinere de 24 de ani
Sex pe bani grei și distracție la «păcănele» în dosarul polițistului local arestat la Slobozia
Slobozia: Polițistul local care a invitat «la plimbare» o elevă, reținut pentru «proxenetism»

Comentariile cititorilor:


@Realitatea:
(19 Ianuarie 2021, 14:42)
Redactia Independent a reușit să provoace o dezbatere extrem de interesantă despre problemele cu care se confruntă locuitorii acestui municipiu, și chiar cred că primarul în funcție ar trebui să ia în seamă aspectele negative rezultate din activitatea polițiștilor locali!
Realitate:
(19 Ianuarie 2021, 10:45)
Rautatea comm vine din rezultatul activitatii politistilor locali,nu de la altceva.Daca cetatenii i-ar fi asimilat unor actiuni corecte,normale,reactia cetatenilor ar fost alta.Asa sunt perceputi acum"localii",rotofei,aroganti,"departe" de viata locuitorilor.
cititor:
(16 Ianuarie 2021, 14:13)
o fi vreo comanda, bre, mai stii ?
ca nu degeaba tot se reincalzeste supa.
dar, oricum, in orasul asta destul de linistit ( si cine vrea sa vada ce inseamna un oras mai ......agitat, sa vada craiova, sau, mai aproape calarasi ) subiectul asta, este chiar foarte spumos. se mananca o paine buna pe seama lui. de aceea se si tot reia si se  fac atatea comentarii.
dar daca cineva ar scutura copacul, aproape toti astia care vorbesc/scriu, ar cadea ca fructele stricate.
ne mai protejeaza anonimatul.
Maria:
(15 Ianuarie 2021, 22:57)
Independent, este al treilea articol pe tema asta in ultimele săptămâni. Nu ati avut atâtea comenturi cu altele de cand v ați înființat. Poliția locală vinde, nu? dar sa știți ca nu doar politia locala este plătită din banii publici.. Toate structurile sunt platite...ei,fiind de la primărie vă e mai ușor sa dati cu gura, că sunt mereu in fața cetățeanului onest si fără de greșeală. Jandarmii, polițiștii, toți sunt forte de ordine si liniste, peste tot s a greșit, s a încălcat regulamente si.. Se va mai gresi.
Citoyen:
(15 Ianuarie 2021, 22:50)
Pe bune? Alt articol despre Poliția Locală? 'Un nebun aruncă o piatră în apă și zece înțelepți nu o pot scoate.' În cazul de față sunt mai mult de zece înțelepți din ăștia...
@ Ana:
(15 Ianuarie 2021, 16:05)
Ai perfectă dreptate, dar nu crezi că este timpul să nu ne mai complacem în această situație și să încercăm să schimbăm lucrurile.
Cât este de greu să-ți faci datoria, mai ales că ești plătit foarte bine pentru asta?
Cetățean de la bloc:
(15 Ianuarie 2021, 15:37)
Felicitări independent!!!acum sa vedem cum reusim sa dam plavanii jos din mașini,si sa patruleze si ei prin oraș.Slobozia e un orășel mic,de provincie,Poate fi bătut la pas lejer.cu acest prilej prindem 3 iepuri deodată: evitam poluarea,comunitarii mai fac si ei mișcare,economii la buget.plus ca din masina nu simti pulsul străzii,nu iei contact cu cetățeanul,nu esti conectat la realitate. Susțin parerea ca ei nu stiu a gestiona circulația rutieră,fiind total depășiti de situatie.
Ana:
(15 Ianuarie 2021, 15:06)
Politia locala ca și alte instituții ale statului are in componenta oameni de calitate dar si alta categorie de oameni mai puțin pregatiti. Asta e sistemul, degeaba faceți valuri ca nimic nu se va schhimba in viitorul apropiat in țara noastră dragă.
Ana:
(15 Ianuarie 2021, 14:56)
Iar articol despre politia locala. Faceti raiting cu ei, va creste audienta. Off. Despre altceva nu aveți de scris, pe bune.
Marisa:
(15 Ianuarie 2021, 14:31)
Eficientizarea activității polițiștilor locali și obligarea acestora să aplice legislația dată în competență.
Sancționarea drastică a polițiștilor care se fac că nu observă abaterile legale, în special din zona rutieră!
@ Dreptate!:
(15 Ianuarie 2021, 13:33)
Susțin în totalitate prezența comunitarilor în mijlocul cetățenilor, pe jos și nu în autoturisme.
Dacă vă uitați la ei, au făcut niște burți că nu mai sunt în stare să alerge 20 de metri.
Marcel V:
(15 Ianuarie 2021, 12:33)
Felicitări Independent pentru articolele referitoare la Poliția Locală Slobozia. Iată că ați generat un val de reacție publică, absolut nejustificată, pe fondul incompetenței acestor angajați ai administrației publice locale.
Dacă nu se iau măsuri urgente în ce privește eficientizarea și reorganizarea acestei instituții bugetare, toată credibilitatea primarului Dragoș Soare se risipește.
Poate că ar fi util și un reportaj cu toate acele situații de încălcare flagrantă a legislației rutiere în care polițiștii locali nu dispun niciun fel de măsuri!
Discutăm de incompetență, tratament discriminatoriu, necunoașterea legislației sau pur și simplu de interese și relații?
@@@ Cleopatra :
(15 Ianuarie 2021, 12:20)
Cu tot respectul dacă politistul a greșit să plătească dar cei care l-au agresat ce vor pății? Știe careva adevarul gol goluț? Nuuuuuu.Asa că cetățeanule lasă să-și facă treaba organele competente. De pe tușă toți suntem experti.
Dreptate!:
(15 Ianuarie 2021, 12:02)
Eu chiar nu inteleg un lucru. La recomandarea medicului zilnic trebuie sa fac miscare. Asa ca dupa amiaza  un traseu de la Bioterra la Kaufland si inapoi.
 Ei bine, pe toata durata,foarte rar intalnesc un comunitar(probabil l-a trmis sotia sa faca cumparaturi), in schimb pe drumurile publice vad  peste 10 autoturisme ale politie comunitare circuland cu 2-3 politisti in ele. Dl primar  eu cred ca acestia, ca sa fie in folosul cetatenilor ,trebuie sa fie repartizati pe zone sa stie tot  din perimetrul repartizat, cui ii place bautura, cine face scadndal, ce penali sunt in zona, etc, astfel incat sa fie premeditate multe fapte care ar deranja locuitorii.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Miercuri 29 Mai 2024
89 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

28 Mai 2024, 18:15


AJFP Ialomița: Miercuri, 29 mai 2024, termen-limită de depunere a situațiilor financiare anuale întocmite la 31 decembrie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabilii interesați că potrivit art. 36, alin. (1), lit. a) din Legea Contabilității nr.82/1991, republicată, cu modificările și ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2024, 14:40
(51 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: TVA rambursată de peste 11,16 milioane de lei, în luna aprilie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna aprilie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 11,16 milioane ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2024, 10:40
(34 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune cu forțe mărite la Țăndărei, Mihail Kogălniceanu și Săveni

Duminică, 26 mai a.c., polițiștii din Țăndărei, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au organizat o acțiune de amploare pentru menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 16:10
(483 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Reținut după ce a furat mai multe sume de bani din incinta unor firme

Vineri, 24 mai a.c., polițiștii din Slobozia, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Slobozia, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 33 de ani, cercetat pentru ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 16:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

În cursul zilei de vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor 13,30, polițiștii din Căzănești, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 15:55
(533 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Bănuit de «furt calificat», arestat pentru 30 de zile

Sâmbătă, 25 mai a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ alomița, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 15:50
(546 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Urziceni

Incendiu la o casă din Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, în jurul orelor 16,50, când au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 12:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni incendiu


Cosâmbești: Muniție găsită în timp ce lucra la consolidarea casei

Vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor 20,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului a intervenit pentru identificarea unui element de muniție neactiv găsit accidental în timpul unor ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 12:15
(124 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu-Snagov!

Miercuri, 29 mai 2024, în intervalul orar 08,00-16,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în satul Dridu-Snagov (comuna Dridu), pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 12:05
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Nicolești cu o victimă încarcerată!

Accident la Nicolești cu o victimă încarcerată!

Vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor 15,10, patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 11:55
(132 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se furnizează apă cu program în localitatea Fierbinți-Târg!

La nivelul localității Fierbinți-Târg s-a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar și o scădere a debitului la nivelul sursei de captare ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 11:45
(162 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții de peste 322 milioane de lei pentru crescătorii din sectorul suin și avicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că joi, 23 mai 2024, Centrele Județene au efectuat plata aferentă ajutorului de stat acordat pentru susținerea activitații crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2024, 10:10
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiuni ale polițiștilor în «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Slobozia: Acțiuni ale polițiștilor în «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Miercuri, 22 mai 2024, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au organizat o serie de activități preventive în rândul cetățenilor în municipiul Slobozia, care au fost informați cu privire ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 15:00
(385 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Posibil drogat la volan

Miercuri, 22 mai 2024, polițiștii din Urziceni, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au oprit pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 14:40
(200 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Constanța, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost oprit în trafic de polițiști. În urma unui control de rutină, efectuat miercuri, ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 14:30
(315 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 79,5 milioane de lei, subvenții pentru fermierii ialomițeni din sectorul vegetal

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că miercuri, 22 mai 2024, a efectuat plata aferentă ajutorului de stat acordat producătorilor agricoli din sectorul vegetal, aprobat de ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 11:00
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia, gazda Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației

În perioada 23-26 mai 2024, la Slobozia, se va organiza etapa națională a Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației. Competiția școlară va aduce în reședința județului Ialomița 322 de ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 10:00
(346 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Joi, 23 mai 2024, echipele furnizorului de energie electrică vor executa lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor în zona localității Fetești/Cartier Buliga. Fără ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 15:15
(301 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 14:05
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Ca urmare a solicitărilor Forumului Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR) din data de 10 mai 2024, au apărut primele reacții ale autorităților în vederea ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2024, 16:50
(479 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În fiecare an, Poliția Română dedică o săptămână marcării importanței segmentului de prevenire a criminalității pentru siguranța cetățenilor. Anul acesta, manifestarea națională « ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 16:10
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 4,00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 10:20
(1104 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(766 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(946 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(798 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(709 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1615 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1569 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(756 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Loco în Tribunalul Ialomița a redus valoarea daunelor cerute de familia fostului politician Silvian Ciupercă apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 Sătean din zonă în Lacul Iezer, asaltat de braconieri somer în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă Dan Costea în Pepiniera de studenți de la Liceul de Arte casă Bucu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 curiosul în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă închiriere garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 Puturosu în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă AlexDan în Pepiniera de studenți de la Liceul de Arte vilă-complex de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 Baby minune în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă Yut în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă Gică Pro în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă garsonieră de închiriat Sloboz în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 teren intravilan Ion Ghica în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 vasile în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...