Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Delirul politico-administrativ al lui Alexandru Potor

Delirul politico-administrativ al lui Alexandru Potor

Vi-l mai amintiți pe Napoleon spunând că fiecare soldat poartă în raniță bastonul de mareșal?! Ei bine, noul administrator public al județului Alexandru Potor a înțeles greșit sensul acestei afirmații... im­periale. Și, încă frustrat că a pierdut Primăria Slobozia pentru 100 de voturi neno­rocite (despre care po­vestește cui stă să îl asculte că i-ar fi fost furate!), caută cu disperare soluții pentru a-și relansa cariera politico-administrativă.

Atribuții administrative extinse Planul lui Potor este liniar, că funcțiile de secretar de stat prin mi­nisterele patriei nu te fac mai deștept. Întâi a promis că va salva toate pro­iectele europene ale defunctei admi­nistrații. Și Marian Pavel l-a crezut, că e și el om. Apoi a cerut atri­buții administrative extinse, în ton cu biroul moștenit de la Larisa. Și le-a primit și pe-alea, că lui Marian Pavel i s-a făcut milă de frustrările lui post-electorale. Ajuns în acest punct, Potor și-a amintit brusc de ziua când se lăuda că funcția de senator (aia pe care ați ratat-o printr-un singur telefon, domnule Potor!) e doar un minuscul pas al viitoarei sale cariere politice grandioase. Și și-a spus în barba proaspăt bărbierită: «Pot mai mult!». Numai că vorba ceea... dacă nema putirința, geaba chichirez gâlceava!

Programul «Elena», varianta Potor Închipuindu-și că «atribuțiile extinse» permit și ingerința în siste­mul de învățământ județean, Alexandru Potor a convocat directorii de școli pentru a le ex­plica be­neficiile Programului «Elena», care presupune accesarea de fonduri europene pentru anveloparea școlilor și grădinițelor. Veți spune că suntem obtuzi și euro-sceptici. Și că administratorul public al județului arde ca o lumânare de grija binelui public. Poate că suntem... Dar vă rugăm să nomi­na­lizați o singură școală din Ialomița care are capacitatea de a gestiona investiții de această anvergură și ne facem «mea culpa». A, nu există?! Iar domnul Potor și-a depășit atribuțiile extinse? Mulțumim, asta e drama. Că avem toți dreptate!

Pavele, dă «aport!» Goana domnului Potor după bastonul de mareșal nu se oprește însă aici. Un expert al redacției noastre, specializat în social-media și poze cu nași pe FB, susține cu dovezi irefu­tabile că obiectivul final al administratorului public ar fi preluarea Orga­nizației PSD Ialomița. Primul pas pentru atingerea acestui obiectiv ar fi controlul asupra Organizației PSD Slobozia... Potor a înțeles asta de la ex-primarul Stoica (întrebați-l, dacă nu ne credeți!) și a făcut prima mișcare, pe Facebook. Apoi, ca și în cazul Programului «Elena», a înțeles că greșește și a dat un pas înapoi. Doar că acum e prea târziu... Că, dacă am aflat noi, știe tot pesedeul! Iar preșe­dintele Pavel, la cum îl știm, o să-i îndese bastonul de mareșal în... pardon de expresie. Hai, la bună vedere și să nu spuneți că nu v-am informat pe toți!

25 Ianuarie 2021, 08:50 (3249 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Consiliul Județean Ialomița a sesizat Guvernul României cu privire la plata transportului elevilor
Cristi Stan își ia adio de la Drumuri și Poduri SA
Primele decizii ale administrației Pavel

Comentariile cititorilor:


karate kix:
(29 Ianuarie 2021, 11:01)
Alo, bruzli, ai legatura! au ramas pe afara combinatorii pesedei si au nevoie de lucrari supraevaluate cu statul? asta pare sa fie. Mai facem un wc de 50 de mii de euro? Probabil ca anveloparea peretilor unei scoli ar fi supraevaluata la 500 de mii euro/scoala. Bani negri pentru partid. In campanie cu cine era la brat topor? fix cu bruzli. qed
Mar:
(26 Ianuarie 2021, 12:47)
Bre, e ceva poate ce nu știm noi, ăștia mulții, fiindcă ideea lui cu anvelopares e buna. Dacă a cerut școlilor sa se descurce, e greșit. Insa daca a vrut sa vadă dacă sunt de acord cu un astfel de program, atunci e în regula. Sigur, ideal ar fi fost sa treacă peste orgoliu și sa vorbească cu primarul Sloboziei, ca acesta din urma sa se ocupe de proiect, pentru tot orașul, nu doar pentru scoli și grădinițe. Apoi, pare a-l critica pe Potor fata de Pavel. Ori cu toții știm ca Potor are mai multa educație decât Pavel, nu are însă și smen politic. În plus, dacă ați considera vreodată ca pe Pavel îl interesează de binele județului, sunteți naiv. Deși eu cred ca îl cunoașteți bine pe Pavel. I le-ar da toate lui Potor, obligațiile, păstrând doar leafa și alte avantaje ale funcție de președinte CJ.
@ Agora :
(26 Ianuarie 2021, 10:06)
Din bătrâni se povestește ca in cartierul tinerilor sunt 3 persoane jucătoare de poker cu loturi alăturate: Țintex, Bruzlix si Lachix. Așadar suprafața exista, dar e trista și abandonată. Dacă se joaca poker, doar pentru ca cel ce primeste lucrări, sa de-a șpagă sub forma pierderii la poker celor mai sus puși, respectiv celor aleși?
@Agora:
(25 Ianuarie 2021, 14:43)
hotel? la noi în oraș? T? asta ne lipseste
Agora:
(25 Ianuarie 2021, 13:56)
Hotelul se face...Il ridica T in Cartierul de Tineri! Sa vezi atunci ca isi gaseste utilitatea si Centrul de Informare turistica! 2 iepuri dintr-o lovitura (merge mintea la baiatul)!
Gigel:
(25 Ianuarie 2021, 13:49)
Ma uit si ma minunez cum toti oamenii acestia pusi in fruntea diverselor institutii se viseaza mari strategi, mari arhitecti ai zonelor pastorite, mari conducatori ai populatiei. Ceausescu se vedea la fel, el dadea indicatii inginerilor, el stabilea traseele soselelor si ale cailor ferate, el le stia pe toate. Dar pe el il iertam, pentru ca macar era presedintele tarii. Dar la nivel local, oameni buni, avem alte probleme punctuale care trebuie rezolvate. Fiecare problema se ia in parte si se rezolva, nu suntem in situatia de a visa la cai verzi pe pereti. Avem sosele cu gropi, avem scoli care inca au WC in curte, avem apa nepotabila, avem un mediu de afaceri inca slab dezvoltat si institutii publice ostile mediului de afaceri, acestea sunt problemele urgente pe care le avem. Sunt urgente de mai multi ani, si ne-am cam obisnuit cu ele. Dar tot urgente au ramas.
Gogu de la borduri:
(25 Ianuarie 2021, 13:49)
Da, refuzatule de Urziceni!  Ai dreptate, dar blana ursului din padure a fost vanduta de vanatorul marean la o masa de patru. Cand sti ca ai primit promisiunea de la senatorul melcilor ca vei fi senator si asculti mesajul sau de suflet :( eu ma retrag la CI, vreau sa fiu alaturi de ai mei, va las voua bucurestiul, eu raman la lopata sa razui tot ce a facut amicul meu venetic de la amara) atunci prinzi aripi.  Si Potor ca pasarea mitica a prins aripi, dar fiind doi pe aceeasi traiect de zbor, el cu aripi artificiale, leonida cu aripi naturale, normal ca a picat contrafacutu. Pai bai potor, de unde bani si pentru tine si pentru partida lor ca dna-ul nu mai este al vostru, este al lui barna si va asteapta la iesirea de la poker sa vada daca ati platit intrarea. Fi cu ochi pe butelie ca tio fura puradei de romani.
cetatean:
(25 Ianuarie 2021, 13:06)
Bun articolul si foarte adevarat! Potor este un frustat slab pregatit, numai bun de vorba lunga. Va fi mai rau decat cu Larisa. Aia barem si se baga. Asta, vorba prverbului> prostul pina nu-i fudul nu-i prost destul!
N.S. Mai bine initia programul de atragere "Carmencita" ca poate avea mai mult succes.
refuzat si de Urziceni:
(25 Ianuarie 2021, 11:51)
Tipul asta a fost refuzat de locuitorii din Slobozia ca fiind nevrednic iar partidul celor 3 trandafiri il pune administrator public al județului Ialomița !!! 
Mare valoare de judet ce o sa avem in continuare !
Mai bine ne era cand apartineam de Ilfov !
Maresal, nu:
(25 Ianuarie 2021, 11:49)
Dar general ar putea ajunge. Omul are tinuta dreapta, morga de general; costum ii mai trebuie(cu fierturi aurii si epoleti) si un hotel de 5 stele care sa-l angajeze..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 26 Feb 2021
240 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330
Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Stelnica: Cercetat penal pentru pescuit în perioada de prohibiție

Miercuri, 24 februarie a.c., în timpul unei acțiuni de combatere a braconajului piscicol, polițiștii din Stelnica au identificat pe malul stâng al Brațului Borcea un bărbat, de 52 de ani, care descărca ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:50
(87 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 9000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de siguranță sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni privind modul în care populația respectă măsurile de protecție sanitară. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 173 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:45
(39 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție la Muzeul Agriculturii

Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia vernisează luni, 1 martie 2020, expoziția «Ștergarul-Icoana Sufletului». Evenimentul se organizează în sala mare a instituției, de la orele 14,00. ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 15:40
(41 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8160, cu 22 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Februarie 2021, 13:20
(49 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Cartușe de vânătoare confiscate după ce un bărbat și-ar fi amenințat mama că «o va împușca»

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Manasia, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru săvârșirea infracțiunilor de «amenințare» și «nerespectarea regimului armelor și munițiilor». Marți, 2 ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:15
(100 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Marți, 23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, polițiști locali, alături de celelalte instituții cu atribuții de control ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:10
(100 vizualizări - 0 comentarii)


Demararea lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență Slobozia anunță că, începând cu 1 martie 2021, se vor demara ample lucrări de modernizare care vor viza infrastructura, spațiile și dotările. ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:45
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8138, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:20
(111 vizualizări - 0 comentarii)


8

Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural «Nu am făcut destul» ajunge în Ialomița

Peste o mie de persoane sunt testate gratuit în perioada februarie-aprilie în cadrul caravanei de testări gratuite din mediul rural «Nu am făcut destul», organizată de Federația Asociațiilor Bolnavilor ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 11:20
(101 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

23 Februarie 2021, 15:25


Slobozia: Lovit în plină stradă

Un bărbat, de 51 de ani, din Buzău, a fost agresat în stradă de 5 indivizi. Luni, 22 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către respectivul bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane l ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:25
(281 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Obligațiile proprietarilor de animale

O dată cu intrarea în vigoare a actului normativ care oferă protecție animalelor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează deținătorii de animale care sunt obligațiile acestora. Astfel ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:20
(353 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 15250 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară. În cadrul activităților au fost verificate 800 de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:15
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 29 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8113, cu 29 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 13:35
(170 vizualizări - 0 comentarii)


Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Pompierii cadrul ISU Ialomița au intervenit luni, 22 februarie 2021, în jurul orelor 13,30, la un accident rutier produs pe DJ203I, pe raza localității Cotorca-Buzău, zonă aflată în zona de intervenție ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 15:40
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8084, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 13:35
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 20 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din Țăndărei, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:45
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Carantinat la domiciliu, un tânăr din Borcea a fost surprins la volanul unei mașini în Vlădeni

Pe parcursul zilei de duminică, 21 februarie 2021, polițiștii ialomițeni au acționat pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. La nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:40
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 9 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8069, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2021, 14:20
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

În seara zilei de sâmbătă, 20 februarie a.c., în orașul Amara s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe raza orașului Amara, ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 20:30
(379 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8060, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 13:35
(194 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Cercetări în 48 de dosare penale

În anul 2020, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Ialomița au desfășurat activități de urmărire penală în 48 de dosare, în baza a 58 de ordonanțe de delegare. În baza actelor procedurale instrumentate ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:55
(489 vizualizări - 2 comentarii)


Slobozia: Dosar penal pentru «violență domestică»

În ziua de joi, 18 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție pe numele unui bărbat de 46 de ani, acuzat că și-a lovit soția, o femeie de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:40
(370 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Având permisul suspendat, circula pe străzile orașului cu 95 km/h

Un bărbat de 37 de ani a fost depistat joi, 18 februarie a.c., conducând pe străzile Sloboziei cu 95 km/h. Polițiștii care l-au tras pe dreapta au constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:15
(335 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 39000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care măsurile de protecție sanitară sunt respectate la nivelul județului. Cu această ocazie, au fost verificate 51 de societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:10
(254 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 19 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8044, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:05
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Consiliul Județean Ialomița manifestă o deosebită atenție cu privire la proiectele investiționale din portofoliul administrației județene astfel că, după îndelungi eforturi, anunțăm cetățenii interesați ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 08:05
(406 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 22 de clase și-au suspendat activitatea din cauza pandemiei de COVID-19

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că joi, 18 februarie 2021, la nivelul județului, 22 de clase au activitatea suspendată din cauza pandemiei de COVID-19. 11 dintre acestea se află în cadrul ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:20
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut după 3 ani de la comiterea faptelor

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii ialomițeni la 3 ani de la comiterea faptelor. În 2018, acesta a jefuit un bărbat din Fetești, de la care a furat 18000 de lire și 215 ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:15
(422 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Turc arestat pentru «evaziune fiscală» și «infracțiuni la regimul rutier»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 februarie a.c., identificarea unui cetățean turc, în vârstă de 53 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate. Acesta a fost condamnat ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:10
(379 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330
Ultimele comentarii
Alexa în «Dragoni» pe kerosen Popa în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă Om în «Omul faptelor» a fost dat dispărut de colegii de partid Daniela I în Serviciul Juridic de analfabeți al Primăriei Slobozia sacagii în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă Nimeni Altu' în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! art în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara justice în Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Cercetări în 48 de dosare penale Eugenia în Urban SA Slobozia se pregătește să devină operator regional de furnizare a serviciilor de apă un cetatean în «Omul faptelor» a fost dat dispărut de colegii de partid Gigel în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Ali în «Dragoni» pe kerosen EU în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Gigel în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara Amarean în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara @Gigel în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! RUS în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Cetățean în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Tache în Slobozia a cheltuit 2 milioane de lei pentru «turiștii potențiali» Suporter în «Dragoni» pe kerosen
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...