Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara

Moștenirea administrațiilor Moraru și Măiță

Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara

bonus: drept la replică

Administrația din Amara a fost somată să plă­tească 2,5 milioane de lei către firma de consultanță Intergroup Ingineering SRL. Suma reprezintă contrava­loarea unui contract de consultanță neonorat în valoare de 132500 de lei, la care se adaugă penalități de 1% zilnic. Primăria Amara are la dispoziție două săptămâni pentru a bloca aceste demersuri. Procesul se desfășoară la Curtea de Apel București, iar următorul termen este fixat pentru 4 martie 2021.

Firma de casă a ex-președintelui Moraru
La începutul lunii februarie 2021, în cadrul ședinței Consiliului Local Amara, plenul Consiliului a fost informat cu privire la acțiunea firmei Intergroup Engineering SRL, firmă care a obținut în instanță executarea silită a Primăriei Amara. Motivul litigiului îl reprezintă refuzul de a plăti contravaloarea unui contract de consultanță în valoare de 132500 de lei reprezentând «Servicii de consultanță în vederea accesării de fonduri nerambursabile pentru „Reabilitarea Parcului Balnear din Stațiunea Amara-Etapa II“». Contractul a fost încheiat în 2016 prin achiziție directă, însă administrația Măiță a refuzat plata acestuia. Într-o primă fază a procesului demarat în 2019 la Tribunalul Ialomița, Primăria Amara a avut câștig de cauză. La recursul de la Curtea de Apel București, Primăria Amara a pierdut și este obligată ca, pe lângă valoarea contractului, să plătească penalități de în­târ­ziere de 1% pe zi. Reamintim că Inter­group Engineering SRL este considerată «firma de casă» a ex-președintelui Con­siliului Județean Ialomița, Victor Moraru, primar la Amara timp de 16 ani. Tot Victor Moraru este semnatarul acestui contract de consultanță, datat 19 februarie 2016.

Alin Sandu caută soluții
Confruntat cu amenințarea blocării conturilor instituției, primarul orașului Amara, Alin-Sorin Sandu, caută soluții legale pentru stoparea executării silite. «Din câte am înțeles eu de la colegii mei, acest contract de consultanță dubla un contract similar... Mi-e greu să mă pronunț asupra legalității acestui demers. O vor face juriștii. Tot ce pot să vă spun e că acum avem la dispoziție două saptămâni pentru a găsi o cale extraordinară de atac în instanță! Pentru binele locuitorilor orașului Amara, sperăm să reducem aceste pretenții financiare la minim și să ne dove­dim buna-credință...» a declarat Alin-Sorin Sandu în exclusivitate pentru ziarul nostru. Următorul termen al procesului la Curtea de Apel București a fost fixat pentru 4 martie 2021. Conform datelor fur­nizate de către Primăria Amara, în ultimii 10 ani firma Intergroup Engineering SRL a încheiat cu administrația locală 24 de contracte de consultanță prin achiziție directă. Valoarea acestor contracte se situează la limita de sus a valorii permise de lege pentru acest tip de achiziție.

Moștenirea lui Moraru și Măiță În perioada 2016-2020, perioadă în care Victor Moraru a fost președintele Consiliului Județean Ialomița, firma Intergroup Engineering SRL a încheiat după același rețetar contracte de consultanță cu Consiliul Județena Ialomița și alte primării din județ. Conform unor estimări ale portalului hartabanilorpublici.ro, valoarea contractelor de consultanță obținute de această manieră de către firma Intergroup Engineering SRL se ridica, în anul 2019, la 2,38 mi­lioane de lei. Primăria Amara a continuat să colaboreze cu Intergroup Engineering SRL și în mandatul primarului Ion Măiță. Surse din cadrul administrației locale susțin că acesta, incapabil să gestioneze disensiunile apărute în relația cu firma, a decis să suspende plata contractului, fapt care a generat situația din acest moment. Până la închiderea ediției, ex-primarul Ion Măiță nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial.

Schimbare de perspectivă în scandalul de la Amara
Ex-primarul Ion Măiță susține că e nevinovat
Ziarul nostru a publicat miercuri, 17 februarie 2021, sub titlul «Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara», un articol în care informa cu privire la existența unui litigiu financiar între administrația locală și firma Intergroup Engineering SRL. Suma solicitată de către firmă se ridică la peste 2,5 milioane de lei și reprezintă contravaloarea unui contract de consultanță la care se adaugă penalități de 1% pe zi. Conform informațiilor publicate, autorii morali ai acestui contract sunt ex-președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, care în februarie 2016 a semnat contractul în calitate de primar, și Ion Măiță, primar al orașului Amara din 2017, care a refuzat onorarea plăților către firmă. După apariția articolului, ex-primarul orașului Amara, Ion Măiță, a remis ziarului nostru un drept la replică. Măiță susține că decizia sa de a nu achita contrava­loarea contractului cu INTERGROUP ENGINEERING SRL este una legală și justificată și respinge acuzațiile publice care i se aduc. Publicăm integral acest drept la replică, precizând că în perioada documentării articolului incriminat am încercat în repetate rânduri să îl contactăm pe Ion Măiță pentru a ne furniza un punct de vedere, însă acesta a refuzat. De asemenea, precizăm că dreptul la replică nu justifică faptul că, timp de 3 ani, administrația Măiță nu a identificat o soluție amiabilă de dezamorsare a conflictului.
drept la replică Având în vedere Dosarul de executare numărul 5/2021, întocmit de Biroul Executorului Judecătoresc Ivanciu George Adrian cu privire la instituirea popririi asupra conturilor UAT Amara până la plata sumei de 2.536.815 lei, suma mai sus menționată reprezentând debitul principal de 158.000 lei aferent contractului de prestări servicii cu numărul 2267/19.02.2016 și pena­litățile de întârziere în valoare de 2.378.815 lei, vă prezint punctul meu de vedere care a stat la baza deciziei de a nu achita debi­tul principal, pe durata exercitării mandatului de primar-27.06.2017-25.10.2020.
Obiectul contractului de prestări servicii 2667/19.02.2016, semnat de administratorul public al UAT Amara din acea vreme, UAT Amara și INTERGROUP ENGINEERING SRL, a fost realizarea studiului de fezabilitate aferent investiției „REABILI­TAREA PARCULUI BAL­NEAR DIN STAȚIUNEA AMARA-ETAPA II“, având sti­pulat la articolul 7-Modalități de plată a contractului, punctul 7.3: „În cazul în care nu se obține finanțarea nerambursabilă, prețul contractului nu va fi achitat către prestator, iar documentațiile care fac obiectul prezentului contract vor rămâne în posesia achizitorului“.
Considerând faptul că ADR Sud-Muntenia a apreciat ca nefinanțabil proiectul de investiții „Reabilitarea Parcului Balnear din Stațiunea Amara-Etapa II“, pe baza căruia a fost întreprins contractul mai sus menționat, deoarece intervine direct asupra proiectului care este în curs de desfășurare, plata sumei agreate în contractul de prestări servicii nu a mai fost achitată, conform clauzei mai sus menționate, deoarece finanțarea nerambursabilă nu a fost obținută.
Pe de altă parte, studiul de fe­zabilitate a fost recepționat în data de 28.11.2016, iar ca termen li­mită de plată, contractul trebuia achitat în maxim 30 de zile de la recepție, adică 28.12.2016, lucru care nu se întâmplase nici până în momentul preluării mandatului meu de primar-27.06.2017.
Prin urmare, având în vedere prevederile contactuale expuse mai sus, am considerat că nu este legal sa realizăm plata Contractului care nu a întrunit condițiile de finanțare.
Menționez că în perioada mandatului meu de primar, au fost considerate eligibile și s-a obținut finanțare pentru alte trei proiecte (Reabilitare Grădina de vară, Reabilitare Plaja Zorilor și Reabilitare Plaja Perla), contractele pentru întocmirea studiilor de fezabilitate fiind realizate de aceeași societate INTERGROUP ENGINEERING SRL, achitate în termenii contractuali. (Ion MĂIȚĂ)

22 Februarie 2021, 07:55 (4124 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
Modernizarea Centrului de Agrement «Căsuțe» din Amara, blocată din cauza unui litigiu
Anchetă penală pentru administrația Moraru
Lucrări sistate la Grădina de Vară de la Amara

Comentariile cititorilor:


art:
(25 Februarie 2021, 15:57)
Ce nu spune Maita este ca nu a facut nici un demers pentru a castiga aceste proces: nu a angajat un avocat specializat si s-a multumit sa trimita niste hartii facute de functionarii primariei care au facut scoala la x si 0. Mai mult, prima infatisare la curtea de apel a fost pe data de 01.10.2020 cand Maita aflase ca a pierdut alegerile si nu l-a mai interesat. O vina la fel de mare o au si functionarii pentru faptul ca nu au comunicat noului primar ca au termen pe 20.2020 intr-un dosar si trebuie sa mearga sa apere interesele primariei. In alta ordine de idei este suspectul modul in care instanta s-a pronuntat dupa numai 2 termene, intr-un interval de 20 zile, in perioada predarii/primirii mandatelor de primar si fara a avea un consiliul local valid care sa i-a decizii.
   Eu as face plingere penala, pe linga celor 2 primari, si executorului judecatoresc pentru intrepretarea abuziva a prevederilor legale in ceea ce priveste penalitatile si as cere suspenadrea dreptului de practica. In aceeasi pronuntare instanta a anulat clauza din contract cu nr  7.3. ca fiind abuziva motiv pentru care executorul nu putea percepe penalitati in baza aceeasi clauze sau a unei asemanatoare. Interesul executorului este sa perceapa penalitati cit mai mari deoarece este platit in procent din suma recuperata. Sa cei penalitati de la 150.000 lei la 2.378.000 lei este mai mult decit camatarie cu atat mai mult cu cat nu exista o decizie a instantei pina in data de 20.10.2020 iar in prima instanta INTERGROUP a pierdut in aceasta speta.
Gigel:
(25 Februarie 2021, 09:50)
Mie mi se pare o facatura simpla. Acesti baieti destepti din fotografie au descoperit o cale de a sifona banii amarenilor. Incheie contracte extrem de dezavantajoase, nu le platesc, apoi firma "de casa" executa silit comunitatea si incaseaza sumele exorbitante (din care apoi platesc un "mic" paraindarat stimabililor edili). Asa ceva se practica si la Primaria Slobozia - procesele se pierd intentionat de cele mai multe ori, fara nici un efort, astfel incat sa putem plati tot felul de idiotenii, pe procese aranjate sa fie pierdute din start, dintre care cireasa de pe tort a fost statuia de piatra a lui Mos Craciun.
Amarean :
(25 Februarie 2021, 08:49)
Simplu...Geppetto și cu Pinocchio
larisa:
(24 Februarie 2021, 18:37)
Maita a considerat ca nu trebuie sa achite contractul ala dar a incheiat alte trei cu aceeasi firma. Cam cat de prosti pot fi sa vina cu asemenea explicatii. Nici iapa lu' Moraru ( de fapt a primariei) nu crede asemea bazaconii. 
Sa vina sa va ia!:
(24 Februarie 2021, 12:02)
,,Prin urmare, având în vedere prevederile contactuale expuse mai sus, am considerat că nu este legal sa realizăm plata Contractului care nu a întrunit condițiile de finanțare.''  Maita a ,,considerat'' in timp ce instanta a  stabilit ca este legal exact invers fata de ce a ,,considerat''  el. Adica, pe prostia lui, sunt buni de plata cetatenii. Cine raspunde pentru ce a considerat prost Maita? Cetatenii, pentru  faptul ca Maitul a considerat gresit,  trebuie platite (tot de catre cetateni, in cele din urma) penalitati de intarziere in valoare de 2.378.815 lei.  De ce nu a fost capabil Maita sa angajeze un avocat bun ca sa nu se ajunga in situatia in care sa se piarda procesul? De ce nu au facut tot ce este omeneste posibil sa nu se plateasca asemenea penalitati abuzive?  Fantastic,  un neavizat face dupa cum il taie (considera)  pe el  mintea si o comunitate platesete penalitati de 2.378.815  pentru un proiect  (vezi doamne) in valoare de 158.000 lei - adica penalitati de 15 ori mai mari decat contractul in sine!  Cum este posibil ca Moraru sa  incheie contracte cu penalitati de 1%/zi  in conditiile in care prevederile legale stabilesc ca penalitatile sunt de 0,01%/zi, adica de 100 de ori mai mici!  Cum este posibil  sa se plateasca penalitati de 15 ori mai mari decat valoarea contractului in conditiile in care prevederile legale stipuleaza ca penalitatile  nu pot sa depaseasca valoarea contractului?  De ce a incheiat Moraru un contract atat de dezavantajos pentru primarie? Daca se respectau prevederile legale,  penalitatile nu ar fi trebuit sa depaseasca 158.000 lei.  De ce toate contractele pentru SF-uri  au fost incredintate celor de la SC INTERGROUP ENGINEERING la preturi mult prea mari si in conditii preferentiale? Cineva sa ancheteze de urgenta modul de atribuire al contractelor! Sa speram ca lucrurile nu vor ramane asa si ca
Cetateanul 3::
(22 Februarie 2021, 21:22)
Gata cu atata rautate ! Lasati oamenii sa respire un pic dupa atata lupta crancena pentru binele comunitatii , nu vedeti ce istoviti sunt ? Imi plac pozele celor doi , unul cu o expresie faciala bucuroasa si sfidatoare si celalalt dezamagit , cu privirea in pamant usor debusolat . Bravo baietii ! Cum este scorul bara-bara sau 50/50 vedeti sa nu va pacaliti țșț
Sunt dezgustat:
(22 Februarie 2021, 13:04)
Ce face (...)? Da calu si vrea sa ia bani acum? Nu i ar fi rusine sa ceara asemenea sume din buzunarele cetatenilor, oameni care in viziunea lui sunt buni doar cand vine perioada de vot sau a cheltuit fiul domnului (...) prea multi bani in ultima vreme pe...?
Serban:
(22 Februarie 2021, 12:04)
Stimată redacție, nu mai anonimizați numele demnitarilor locali, pentru că nu este corectă această metodă și poate fi interpretată ca o cenzurare a comentariilor făcute. Este vorba de oameni politici, de demnitari locali care nu mai beneficiază de protecția numelui în fața publicului larg de cititori. Și-au asumat acest risc, atunci când au decis să candideze și să devină persoane publice. 
Mai mult, în conținutul articolului, dumneavoastră le dați, pe bună dreptate de altfel, numele celor în cauză, dar ulterior le cenzurați în comentarii, existând riscul să se deturneze sensul celor comentate. Fiți corecți și independenți, așa cum destul de des afirmați, și nu mai cenzurați numele persoanelor publice, pentru că nu încălcați nicio regulă.
alt cetatean:
(22 Februarie 2021, 11:20)
Am comentat mereu ca primarii bagati la inaintare din randul partidelor politice asa procedeaza. Sifoneaza banii publici pentru partid si pentru propriul buzunar, platind supraevaluat firme de casa. Proiecte cu sume colosale si inutile. Macar sa fi folosit la ceva pentru cetateni, dar se pare ca nu. Sa ne uitam la Groapa lui stoica din Slobozia - asa zisa parcare subterana. Pe langa faptul ca investitia in sine nu era oportuna, nu era de stricta necesitate, dar se pare ca si proiectul a fost scump si prost: structura subdimensionata, o singura poarta de intrare, infiltratii de apa din panza freatica, inchiderea unei artere intens circulate, dezafectarea unui numar de 50 locuri de parcare, vibratii in timpul constructiei care au afectat toate cladirile din jur. Apoi, bani aruncati pe apa sambetei, iar "investitia" neterminata. Oare cand vom intelege ca partidele fac astfel de mizerii prin marionetele de primari pe care ni-i scot din caciula ca pe niste mari competenti? Dupa ce li se termina mandatul dezastruos, abia atunci vedem potopul ramas in urma lor...si tot nu ne invatam minte!
un cetatean:
(22 Februarie 2021, 09:27)
Doi oameni de nimic (...) si (...), care nu au incercat sa fenteze administratia si sa le fie lor bine, iar noi sa suferim.Deci (...) ai devenit istorie nimeni nu mai da doi banii pe tine. Pentru nenorocirile facute cred ca sunt oameni care sa te faca sa platesti. Iar locuitorii acestui oras sat sa arunce cu bolovanii in tine ca asa meriti. haimana....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 15 Iun 2021
238 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 344 345

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Iunie 2021, 18:55


IPJ Ialomița: Deplasări în siguranță pe timp de ploaie

Având în vedere Codul Portocaliu de ploi abundente emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Ialomița, polițiștii Serviciului Rutier Ialomița le recomandă șoferilor să adapteze viteza ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 14:45
(105 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 83 de evenimente, dintre care 77 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 6 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 14:00
(85 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale

Operatorii economici care încasează contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul sau a serviciilor efectuate direct către populație trebuie să țină cont de termenele limită pentru conectarea aparatelor ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 13:30
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 15 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10786, cu 2 cazuri mai mult decât luni, 14 iunie ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 13:15
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița, sub Cod Portocaliu de ploi abundente

Ialomița, sub Cod Portocaliu de ploi abundente

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente și instabilitate atmosferică, printre județele afectate de fenomenele meteo numărându-se și Ialomița. Avertizarea ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 10:15
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune preventivă a polițiștilor la Școala Gimnazială Platonești

Acțiune preventivă a polițiștilor la Școala Gimnazială Platonești

Elevii Școlii Gimnaziale Platonești au primit la ore vizita polițiștilor, care în cadrul proiectului «Școala Siguranței Tedi» au încercat să îi ajute pe copii, prin joc, să își însușească informații privind ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 15:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Fără permis, la volan

Duminică, 13 iunie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din Fetești au depistat, pe raza localității Cegani, un șofer în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis conducere ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:55
(86 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Surprins în flagrant conducând o mașină neînmatriculată

În cursul zilei de sâmbătă, 12 iunie a.c., în jurul orelor 13,00, polițiștii rutieri slobozeni au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Slobozia. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:50
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți la volan

Sâmbătă, 12 iunie a.c., pe raza comuni Făcăeni, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat, în flagrant, un tânăr de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 6 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 14 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10784, cu 6 cazuri mai mult decât duminică, 13 iunie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 13:40
(118 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în localitatea Dridu-Snagov!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică va sista, marți, 15 iunie 2021, în intervalul orar 9,00-17,00, alimentarea cu energie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 12:20
(115 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: Reducerrea evaziunii fiscale, obiectiv strategic al ANAF

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna mai 2021, în concordanță cu Strategia Agenției Naționale de Administrare Fiscală 2021-2024, care are ca obiectiv strategic reducerea ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 11:50
(159 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 iunie 2021-termen limită pentru depunerea a 8 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri, 25 iunie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații: «Declarație privind obligațiile de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:35
(139 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Final al Campaniei de primire a cererilor unice de plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 11 iunie 2021 s-a încheiat Campania de primire a cererilor unice de plată aferente anului 202 ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:10
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Un accident de circulație s-a produs în dimineața zilei de luni, 14 iunie a.c., pe raza comunei Balaciu. Din primele informații, șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 07:30
(166 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz COVID-19 în Ialomița

Duminică, 13 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10778, cu un singur caz mai mult decât sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2021, 14:25
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 12 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10777, cu 3 cazuri mai mult decât vineri, 11 iunie ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2021, 14:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mesaje pentru donatorii de sânge, cu ocazia «Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge»

Luni, 14 iunie a.c., se sărbătorește «Ziua Mondială a Donatorului de Sânge». Cu această ocazie, reprezentanții Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița marchează evenimentul transmițând public ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 15:25
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

În ziua de vineri, 11 iunie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza municipiului. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 14:10
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Joi, 10 iunie a.c., polițiștii din Urziceni au desfășurat lecții de educație rutieră în cadrul Școlii Gimnaziale «I.H. Rădulescu» din Urziceni. Polițiștii au discutat cu peste 100 de elevi despre recunoașterea ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:35
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 11 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10774, cu un singur caz mai mult decât joi, 10 iunie ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:20
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut

Oprit în trafic pentru un control de rutină în ziua de joi, 10 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani din Țăndărei s-a ales cu un dosar penal. Acesta este acuzat de «conducere fără permis», «fals material în ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:45
(199 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii ialomițeni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 10 iunie a.c., un minor de 17 ani din localitatea Țăndărei. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». Acesta a ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au organizat joi, 10 iunie a.c., o razie de amploare pe raza orașului Țăndărei. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 270 de persoane și controlate ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:20
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a efectuat acțiuni de control în luna mai 2021 având ca obiectiv verificarea modului în care angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 10:20
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

«După cum am mai anunțat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare și modernizare ale Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 08:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

În perioada 31 mai-1 iunie 2021, la nivelul județului Ialomița s-a organizat o campanie de vaccinare destinată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Denumită «Maratonul vaccinării-Alege să ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:55
(679 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

În ziua de miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de rudele unui bărbat de 69 de ani, din localitate, cu privire la dispariția acestuia. Pe numele său Simion Gheorghe ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:50
(262 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 344 345
Ultimele comentarii
Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 16 iunie 2021 Pepe N. Roşu în Primul tun antigrindină din Ialomița Gigel în Primul tun antigrindină din Ialomița Mary în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Steluta în Primul tun antigrindină din Ialomița WALY în «Ialomița nu poate accesa investițiile finanțate prin PNRR!» Mihai Aldea în Primul tun antigrindină din Ialomița Nuti spaima Constitutii în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia Eu în 3 milioane de euro pentru «gestionarea situațiilor de criză» Cotizant ..sa nu zic plătitor în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Carmen în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Psd în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @@Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Raisa în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Ina în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Demmitar în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Marian în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...