Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara

Moștenirea administrațiilor Moraru și Măiță

Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara

bonus: drept la replică

Administrația din Amara a fost somată să plă­tească 2,5 milioane de lei către firma de consultanță Intergroup Ingineering SRL. Suma reprezintă contrava­loarea unui contract de consultanță neonorat în valoare de 132500 de lei, la care se adaugă penalități de 1% zilnic. Primăria Amara are la dispoziție două săptămâni pentru a bloca aceste demersuri. Procesul se desfășoară la Curtea de Apel București, iar următorul termen este fixat pentru 4 martie 2021.

Firma de casă a ex-președintelui Moraru
La începutul lunii februarie 2021, în cadrul ședinței Consiliului Local Amara, plenul Consiliului a fost informat cu privire la acțiunea firmei Intergroup Engineering SRL, firmă care a obținut în instanță executarea silită a Primăriei Amara. Motivul litigiului îl reprezintă refuzul de a plăti contravaloarea unui contract de consultanță în valoare de 132500 de lei reprezentând «Servicii de consultanță în vederea accesării de fonduri nerambursabile pentru „Reabilitarea Parcului Balnear din Stațiunea Amara-Etapa II“». Contractul a fost încheiat în 2016 prin achiziție directă, însă administrația Măiță a refuzat plata acestuia. Într-o primă fază a procesului demarat în 2019 la Tribunalul Ialomița, Primăria Amara a avut câștig de cauză. La recursul de la Curtea de Apel București, Primăria Amara a pierdut și este obligată ca, pe lângă valoarea contractului, să plătească penalități de în­târ­ziere de 1% pe zi. Reamintim că Inter­group Engineering SRL este considerată «firma de casă» a ex-președintelui Con­siliului Județean Ialomița, Victor Moraru, primar la Amara timp de 16 ani. Tot Victor Moraru este semnatarul acestui contract de consultanță, datat 19 februarie 2016.

Alin Sandu caută soluții
Confruntat cu amenințarea blocării conturilor instituției, primarul orașului Amara, Alin-Sorin Sandu, caută soluții legale pentru stoparea executării silite. «Din câte am înțeles eu de la colegii mei, acest contract de consultanță dubla un contract similar... Mi-e greu să mă pronunț asupra legalității acestui demers. O vor face juriștii. Tot ce pot să vă spun e că acum avem la dispoziție două saptămâni pentru a găsi o cale extraordinară de atac în instanță! Pentru binele locuitorilor orașului Amara, sperăm să reducem aceste pretenții financiare la minim și să ne dove­dim buna-credință...» a declarat Alin-Sorin Sandu în exclusivitate pentru ziarul nostru. Următorul termen al procesului la Curtea de Apel București a fost fixat pentru 4 martie 2021. Conform datelor fur­nizate de către Primăria Amara, în ultimii 10 ani firma Intergroup Engineering SRL a încheiat cu administrația locală 24 de contracte de consultanță prin achiziție directă. Valoarea acestor contracte se situează la limita de sus a valorii permise de lege pentru acest tip de achiziție.

Moștenirea lui Moraru și Măiță În perioada 2016-2020, perioadă în care Victor Moraru a fost președintele Consiliului Județean Ialomița, firma Intergroup Engineering SRL a încheiat după același rețetar contracte de consultanță cu Consiliul Județena Ialomița și alte primării din județ. Conform unor estimări ale portalului hartabanilorpublici.ro, valoarea contractelor de consultanță obținute de această manieră de către firma Intergroup Engineering SRL se ridica, în anul 2019, la 2,38 mi­lioane de lei. Primăria Amara a continuat să colaboreze cu Intergroup Engineering SRL și în mandatul primarului Ion Măiță. Surse din cadrul administrației locale susțin că acesta, incapabil să gestioneze disensiunile apărute în relația cu firma, a decis să suspende plata contractului, fapt care a generat situația din acest moment. Până la închiderea ediției, ex-primarul Ion Măiță nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial.

Schimbare de perspectivă în scandalul de la Amara
Ex-primarul Ion Măiță susține că e nevinovat
Ziarul nostru a publicat miercuri, 17 februarie 2021, sub titlul «Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara», un articol în care informa cu privire la existența unui litigiu financiar între administrația locală și firma Intergroup Engineering SRL. Suma solicitată de către firmă se ridică la peste 2,5 milioane de lei și reprezintă contravaloarea unui contract de consultanță la care se adaugă penalități de 1% pe zi. Conform informațiilor publicate, autorii morali ai acestui contract sunt ex-președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, care în februarie 2016 a semnat contractul în calitate de primar, și Ion Măiță, primar al orașului Amara din 2017, care a refuzat onorarea plăților către firmă. După apariția articolului, ex-primarul orașului Amara, Ion Măiță, a remis ziarului nostru un drept la replică. Măiță susține că decizia sa de a nu achita contrava­loarea contractului cu INTERGROUP ENGINEERING SRL este una legală și justificată și respinge acuzațiile publice care i se aduc. Publicăm integral acest drept la replică, precizând că în perioada documentării articolului incriminat am încercat în repetate rânduri să îl contactăm pe Ion Măiță pentru a ne furniza un punct de vedere, însă acesta a refuzat. De asemenea, precizăm că dreptul la replică nu justifică faptul că, timp de 3 ani, administrația Măiță nu a identificat o soluție amiabilă de dezamorsare a conflictului.
drept la replică Având în vedere Dosarul de executare numărul 5/2021, întocmit de Biroul Executorului Judecătoresc Ivanciu George Adrian cu privire la instituirea popririi asupra conturilor UAT Amara până la plata sumei de 2.536.815 lei, suma mai sus menționată reprezentând debitul principal de 158.000 lei aferent contractului de prestări servicii cu numărul 2267/19.02.2016 și pena­litățile de întârziere în valoare de 2.378.815 lei, vă prezint punctul meu de vedere care a stat la baza deciziei de a nu achita debi­tul principal, pe durata exercitării mandatului de primar-27.06.2017-25.10.2020.
Obiectul contractului de prestări servicii 2667/19.02.2016, semnat de administratorul public al UAT Amara din acea vreme, UAT Amara și INTERGROUP ENGINEERING SRL, a fost realizarea studiului de fezabilitate aferent investiției „REABILI­TAREA PARCULUI BAL­NEAR DIN STAȚIUNEA AMARA-ETAPA II“, având sti­pulat la articolul 7-Modalități de plată a contractului, punctul 7.3: „În cazul în care nu se obține finanțarea nerambursabilă, prețul contractului nu va fi achitat către prestator, iar documentațiile care fac obiectul prezentului contract vor rămâne în posesia achizitorului“.
Considerând faptul că ADR Sud-Muntenia a apreciat ca nefinanțabil proiectul de investiții „Reabilitarea Parcului Balnear din Stațiunea Amara-Etapa II“, pe baza căruia a fost întreprins contractul mai sus menționat, deoarece intervine direct asupra proiectului care este în curs de desfășurare, plata sumei agreate în contractul de prestări servicii nu a mai fost achitată, conform clauzei mai sus menționate, deoarece finanțarea nerambursabilă nu a fost obținută.
Pe de altă parte, studiul de fe­zabilitate a fost recepționat în data de 28.11.2016, iar ca termen li­mită de plată, contractul trebuia achitat în maxim 30 de zile de la recepție, adică 28.12.2016, lucru care nu se întâmplase nici până în momentul preluării mandatului meu de primar-27.06.2017.
Prin urmare, având în vedere prevederile contactuale expuse mai sus, am considerat că nu este legal sa realizăm plata Contractului care nu a întrunit condițiile de finanțare.
Menționez că în perioada mandatului meu de primar, au fost considerate eligibile și s-a obținut finanțare pentru alte trei proiecte (Reabilitare Grădina de vară, Reabilitare Plaja Zorilor și Reabilitare Plaja Perla), contractele pentru întocmirea studiilor de fezabilitate fiind realizate de aceeași societate INTERGROUP ENGINEERING SRL, achitate în termenii contractuali. (Ion MĂIȚĂ)

22 Februarie 2021, 07:55 (3147 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Lucrări sistate la Grădina de Vară de la Amara

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(25 Februarie 2021, 09:50)
Mie mi se pare o facatura simpla. Acesti baieti destepti din fotografie au descoperit o cale de a sifona banii amarenilor. Incheie contracte extrem de dezavantajoase, nu le platesc, apoi firma "de casa" executa silit comunitatea si incaseaza sumele exorbitante (din care apoi platesc un "mic" paraindarat stimabililor edili). Asa ceva se practica si la Primaria Slobozia - procesele se pierd intentionat de cele mai multe ori, fara nici un efort, astfel incat sa putem plati tot felul de idiotenii, pe procese aranjate sa fie pierdute din start, dintre care cireasa de pe tort a fost statuia de piatra a lui Mos Craciun.
Amarean :
(25 Februarie 2021, 08:49)
Simplu...Geppetto și cu Pinocchio
larisa:
(24 Februarie 2021, 18:37)
Maita a considerat ca nu trebuie sa achite contractul ala dar a incheiat alte trei cu aceeasi firma. Cam cat de prosti pot fi sa vina cu asemenea explicatii. Nici iapa lu' Moraru ( de fapt a primariei) nu crede asemea bazaconii. 
Sa vina sa va ia!:
(24 Februarie 2021, 12:02)
,,Prin urmare, având în vedere prevederile contactuale expuse mai sus, am considerat că nu este legal sa realizăm plata Contractului care nu a întrunit condițiile de finanțare.''  Maita a ,,considerat'' in timp ce instanta a  stabilit ca este legal exact invers fata de ce a ,,considerat''  el. Adica, pe prostia lui, sunt buni de plata cetatenii. Cine raspunde pentru ce a considerat prost Maita? Cetatenii, pentru  faptul ca Maitul a considerat gresit,  trebuie platite (tot de catre cetateni, in cele din urma) penalitati de intarziere in valoare de 2.378.815 lei.  De ce nu a fost capabil Maita sa angajeze un avocat bun ca sa nu se ajunga in situatia in care sa se piarda procesul? De ce nu au facut tot ce este omeneste posibil sa nu se plateasca asemenea penalitati abuzive?  Fantastic,  un neavizat face dupa cum il taie (considera)  pe el  mintea si o comunitate platesete penalitati de 2.378.815  pentru un proiect  (vezi doamne) in valoare de 158.000 lei - adica penalitati de 15 ori mai mari decat contractul in sine!  Cum este posibil ca Moraru sa  incheie contracte cu penalitati de 1%/zi  in conditiile in care prevederile legale stabilesc ca penalitatile sunt de 0,01%/zi, adica de 100 de ori mai mici!  Cum este posibil  sa se plateasca penalitati de 15 ori mai mari decat valoarea contractului in conditiile in care prevederile legale stipuleaza ca penalitatile  nu pot sa depaseasca valoarea contractului?  De ce a incheiat Moraru un contract atat de dezavantajos pentru primarie? Daca se respectau prevederile legale,  penalitatile nu ar fi trebuit sa depaseasca 158.000 lei.  De ce toate contractele pentru SF-uri  au fost incredintate celor de la SC INTERGROUP ENGINEERING la preturi mult prea mari si in conditii preferentiale? Cineva sa ancheteze de urgenta modul de atribuire al contractelor! Sa speram ca lucrurile nu vor ramane asa si ca
Cetateanul 3::
(22 Februarie 2021, 21:22)
Gata cu atata rautate ! Lasati oamenii sa respire un pic dupa atata lupta crancena pentru binele comunitatii , nu vedeti ce istoviti sunt ? Imi plac pozele celor doi , unul cu o expresie faciala bucuroasa si sfidatoare si celalalt dezamagit , cu privirea in pamant usor debusolat . Bravo baietii ! Cum este scorul bara-bara sau 50/50 vedeti sa nu va pacaliti țșț
Sunt dezgustat:
(22 Februarie 2021, 13:04)
Ce face (...)? Da calu si vrea sa ia bani acum? Nu i ar fi rusine sa ceara asemenea sume din buzunarele cetatenilor, oameni care in viziunea lui sunt buni doar cand vine perioada de vot sau a cheltuit fiul domnului (...) prea multi bani in ultima vreme pe...?
Serban:
(22 Februarie 2021, 12:04)
Stimată redacție, nu mai anonimizați numele demnitarilor locali, pentru că nu este corectă această metodă și poate fi interpretată ca o cenzurare a comentariilor făcute. Este vorba de oameni politici, de demnitari locali care nu mai beneficiază de protecția numelui în fața publicului larg de cititori. Și-au asumat acest risc, atunci când au decis să candideze și să devină persoane publice. 
Mai mult, în conținutul articolului, dumneavoastră le dați, pe bună dreptate de altfel, numele celor în cauză, dar ulterior le cenzurați în comentarii, existând riscul să se deturneze sensul celor comentate. Fiți corecți și independenți, așa cum destul de des afirmați, și nu mai cenzurați numele persoanelor publice, pentru că nu încălcați nicio regulă.
alt cetatean:
(22 Februarie 2021, 11:20)
Am comentat mereu ca primarii bagati la inaintare din randul partidelor politice asa procedeaza. Sifoneaza banii publici pentru partid si pentru propriul buzunar, platind supraevaluat firme de casa. Proiecte cu sume colosale si inutile. Macar sa fi folosit la ceva pentru cetateni, dar se pare ca nu. Sa ne uitam la Groapa lui stoica din Slobozia - asa zisa parcare subterana. Pe langa faptul ca investitia in sine nu era oportuna, nu era de stricta necesitate, dar se pare ca si proiectul a fost scump si prost: structura subdimensionata, o singura poarta de intrare, infiltratii de apa din panza freatica, inchiderea unei artere intens circulate, dezafectarea unui numar de 50 locuri de parcare, vibratii in timpul constructiei care au afectat toate cladirile din jur. Apoi, bani aruncati pe apa sambetei, iar "investitia" neterminata. Oare cand vom intelege ca partidele fac astfel de mizerii prin marionetele de primari pe care ni-i scot din caciula ca pe niste mari competenti? Dupa ce li se termina mandatul dezastruos, abia atunci vedem potopul ramas in urma lor...si tot nu ne invatam minte!
un cetatean:
(22 Februarie 2021, 09:27)
Doi oameni de nimic (...) si (...), care nu au incercat sa fenteze administratia si sa le fie lor bine, iar noi sa suferim.Deci (...) ai devenit istorie nimeni nu mai da doi banii pe tine. Pentru nenorocirile facute cred ca sunt oameni care sa te faca sa platesti. Iar locuitorii acestui oras sat sa arunce cu bolovanii in tine ca asa meriti. haimana....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 25 Feb 2021
388 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330

Manasia: Cartușe de vânătoare confiscate după ce un bărbat și-ar fi amenințat mama că «o va împușca»

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Manasia, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru săvârșirea infracțiunilor de «amenințare» și «nerespectarea regimului armelor și munițiilor». Marți, 2 ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:15
(83 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Marți, 23 februarie a.c., polițiștii ialomițeni împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, polițiști locali, alături de celelalte instituții cu atribuții de control ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 14:10
(72 vizualizări - 0 comentarii)


Demararea lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență Slobozia anunță că, începând cu 1 martie 2021, se vor demara ample lucrări de modernizare care vor viza infrastructura, spațiile și dotările. ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:45
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8138, cu 25 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 13:20
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Caravana de testări medicale gratuite în mediul rural «Nu am făcut destul» ajunge în Ialomița

Peste o mie de persoane sunt testate gratuit în perioada februarie-aprilie în cadrul caravanei de testări gratuite din mediul rural «Nu am făcut destul», organizată de Federația Asociațiilor Bolnavilor ...[citește_toată_știrea]

24 Februarie 2021, 11:20
(78 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

23 Februarie 2021, 15:25


Slobozia: Lovit în plină stradă

Un bărbat, de 51 de ani, din Buzău, a fost agresat în stradă de 5 indivizi. Luni, 22 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către respectivul bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane l ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:25
(256 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Obligațiile proprietarilor de animale

O dată cu intrarea în vigoare a actului normativ care oferă protecție animalelor, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița informează deținătorii de animale care sunt obligațiile acestora. Astfel ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:20
(310 vizualizări - 0 comentarii)


8

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 15250 de lei

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni de verificare a modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară. În cadrul activităților au fost verificate 800 de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 14:15
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 29 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8113, cu 29 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2021, 13:35
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Intervenție a pompierilor ialomițeni la un accident în Cotorca-Buzău

Pompierii cadrul ISU Ialomița au intervenit luni, 22 februarie 2021, în jurul orelor 13,30, la un accident rutier produs pe DJ203I, pe raza localității Cotorca-Buzău, zonă aflată în zona de intervenție ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 15:40
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8084, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 13:35
(151 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 20 februarie a.c., în jurul orelor 16,00, polițiștii din Țăndărei, în timp ce efectuau activități de control al traficului rutier, au oprit un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:45
(162 vizualizări - 0 comentarii)


Carantinat la domiciliu, un tânăr din Borcea a fost surprins la volanul unei mașini în Vlădeni

Pe parcursul zilei de duminică, 21 februarie 2021, polițiștii ialomițeni au acționat pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19. La nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2021, 12:40
(125 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 9 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8069, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2021, 14:20
(259 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

Amara: Copil de 9 ani, lovit de o mașină

În seara zilei de sâmbătă, 20 februarie a.c., în orașul Amara s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat conducea un autoturism pe raza orașului Amara, ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 20:30
(374 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 16 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8060, cu 16 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2021, 13:35
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Cercetări în 48 de dosare penale

În anul 2020, ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Ialomița au desfășurat activități de urmărire penală în 48 de dosare, în baza a 58 de ordonanțe de delegare. În baza actelor procedurale instrumentate ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:55
(469 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Dosar penal pentru «violență domestică»

În ziua de joi, 18 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție pe numele unui bărbat de 46 de ani, acuzat că și-a lovit soția, o femeie de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:40
(339 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Având permisul suspendat, circula pe străzile orașului cu 95 km/h

Un bărbat de 37 de ani a fost depistat joi, 18 februarie a.c., conducând pe străzile Sloboziei cu 95 km/h. Polițiștii care l-au tras pe dreapta au constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce suspendat ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:15
(329 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 39000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care măsurile de protecție sanitară sunt respectate la nivelul județului. Cu această ocazie, au fost verificate 51 de societăți comerciale ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:10
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 21 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 19 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8044, cu 21 de cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 14:05
(360 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Modernizarea DJ201, în linie dreaptă

Consiliul Județean Ialomița manifestă o deosebită atenție cu privire la proiectele investiționale din portofoliul administrației județene astfel că, după îndelungi eforturi, anunțăm cetățenii interesați ...[citește_toată_știrea]

19 Februarie 2021, 08:05
(395 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 22 de clase și-au suspendat activitatea din cauza pandemiei de COVID-19

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că joi, 18 februarie 2021, la nivelul județului, 22 de clase au activitatea suspendată din cauza pandemiei de COVID-19. 11 dintre acestea se află în cadrul ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:20
(388 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut după 3 ani de la comiterea faptelor

Un tânăr de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii ialomițeni la 3 ani de la comiterea faptelor. În 2018, acesta a jefuit un bărbat din Fetești, de la care a furat 18000 de lire și 215 ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:15
(408 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Turc arestat pentru «evaziune fiscală» și «infracțiuni la regimul rutier»

Polițiștii ialomițeni au reușit miercuri, 17 februarie a.c., identificarea unui cetățean turc, în vârstă de 53 de ani, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate. Acesta a fost condamnat ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:10
(374 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat și sancționat 15 persoane care nu au respectat măsura izolării sau carantinării la domiciliu. De asemenea, au fost verificate 43 de societăți comerciale și ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 16:05
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 18 februarie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8023, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

18 Februarie 2021, 13:50
(253 vizualizări - 0 comentarii)


S-a semnat contractul pentru Pasajul de la Drajna

Miercuri, 17 februarie 2021, a fost semnat contractul de execuție pentru realizarea Pasajului de la Drajna, care va fi ridicat peste DN3A Lehliu-Fetești și magistrala de cale ferată București-Constanța ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2021, 16:15
(458 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbați din Bărbulești, cercetați penal pentru tăiere și furt de arbori

Bărbați din Bărbulești, cercetați penal pentru tăiere și furt de arbori

Marți, 16 februarie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii au fot sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că din cadrul unui canton silvic din zona municipiului Urziceni au fost tăiați și sustrași ...[citește_toată_știrea]

17 Februarie 2021, 15:10
(285 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 329 330
Ultimele comentarii
Gigel în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Ali în «Dragoni» pe kerosen EU în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Gigel în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara Amarean în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara @Gigel în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! RUS în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Cetățean în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! Tache în Slobozia a cheltuit 2 milioane de lei pentru «turiștii potențiali» Suporter în «Dragoni» pe kerosen vax finalitate în Soluții administrative pentru proiectele CNI din Ialomița Serban în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă! larisa în Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara George în Soluții administrative pentru proiectele CNI din Ialomița Perietean în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Elsa în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Lucian în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Valerica în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Daniela în Primăria Perieți subvenționează ilegal colectarea deșeurilor menajere Adrian în Mihai Tănăsescu, prefectul USR pe Facebook. Ialomița mai așteaptă!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...