Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara

Moștenirea administrațiilor Moraru și Măiță

Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara

bonus: drept la replică

Administrația din Amara a fost somată să plă­tească 2,5 milioane de lei către firma de consultanță Intergroup Ingineering SRL. Suma reprezintă contrava­loarea unui contract de consultanță neonorat în valoare de 132500 de lei, la care se adaugă penalități de 1% zilnic. Primăria Amara are la dispoziție două săptămâni pentru a bloca aceste demersuri. Procesul se desfășoară la Curtea de Apel București, iar următorul termen este fixat pentru 4 martie 2021.

Firma de casă a ex-președintelui Moraru
La începutul lunii februarie 2021, în cadrul ședinței Consiliului Local Amara, plenul Consiliului a fost informat cu privire la acțiunea firmei Intergroup Engineering SRL, firmă care a obținut în instanță executarea silită a Primăriei Amara. Motivul litigiului îl reprezintă refuzul de a plăti contravaloarea unui contract de consultanță în valoare de 132500 de lei reprezentând «Servicii de consultanță în vederea accesării de fonduri nerambursabile pentru „Reabilitarea Parcului Balnear din Stațiunea Amara-Etapa II“». Contractul a fost încheiat în 2016 prin achiziție directă, însă administrația Măiță a refuzat plata acestuia. Într-o primă fază a procesului demarat în 2019 la Tribunalul Ialomița, Primăria Amara a avut câștig de cauză. La recursul de la Curtea de Apel București, Primăria Amara a pierdut și este obligată ca, pe lângă valoarea contractului, să plătească penalități de în­târ­ziere de 1% pe zi. Reamintim că Inter­group Engineering SRL este considerată «firma de casă» a ex-președintelui Con­siliului Județean Ialomița, Victor Moraru, primar la Amara timp de 16 ani. Tot Victor Moraru este semnatarul acestui contract de consultanță, datat 19 februarie 2016.

Alin Sandu caută soluții
Confruntat cu amenințarea blocării conturilor instituției, primarul orașului Amara, Alin-Sorin Sandu, caută soluții legale pentru stoparea executării silite. «Din câte am înțeles eu de la colegii mei, acest contract de consultanță dubla un contract similar... Mi-e greu să mă pronunț asupra legalității acestui demers. O vor face juriștii. Tot ce pot să vă spun e că acum avem la dispoziție două saptămâni pentru a găsi o cale extraordinară de atac în instanță! Pentru binele locuitorilor orașului Amara, sperăm să reducem aceste pretenții financiare la minim și să ne dove­dim buna-credință...» a declarat Alin-Sorin Sandu în exclusivitate pentru ziarul nostru. Următorul termen al procesului la Curtea de Apel București a fost fixat pentru 4 martie 2021. Conform datelor fur­nizate de către Primăria Amara, în ultimii 10 ani firma Intergroup Engineering SRL a încheiat cu administrația locală 24 de contracte de consultanță prin achiziție directă. Valoarea acestor contracte se situează la limita de sus a valorii permise de lege pentru acest tip de achiziție.

Moștenirea lui Moraru și Măiță În perioada 2016-2020, perioadă în care Victor Moraru a fost președintele Consiliului Județean Ialomița, firma Intergroup Engineering SRL a încheiat după același rețetar contracte de consultanță cu Consiliul Județena Ialomița și alte primării din județ. Conform unor estimări ale portalului hartabanilorpublici.ro, valoarea contractelor de consultanță obținute de această manieră de către firma Intergroup Engineering SRL se ridica, în anul 2019, la 2,38 mi­lioane de lei. Primăria Amara a continuat să colaboreze cu Intergroup Engineering SRL și în mandatul primarului Ion Măiță. Surse din cadrul administrației locale susțin că acesta, incapabil să gestioneze disensiunile apărute în relația cu firma, a decis să suspende plata contractului, fapt care a generat situația din acest moment. Până la închiderea ediției, ex-primarul Ion Măiță nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial.

Schimbare de perspectivă în scandalul de la Amara
Ex-primarul Ion Măiță susține că e nevinovat
Ziarul nostru a publicat miercuri, 17 februarie 2021, sub titlul «Intergroup Engineering SRL cere 2,5 milioane de lei Primăriei Amara», un articol în care informa cu privire la existența unui litigiu financiar între administrația locală și firma Intergroup Engineering SRL. Suma solicitată de către firmă se ridică la peste 2,5 milioane de lei și reprezintă contravaloarea unui contract de consultanță la care se adaugă penalități de 1% pe zi. Conform informațiilor publicate, autorii morali ai acestui contract sunt ex-președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, care în februarie 2016 a semnat contractul în calitate de primar, și Ion Măiță, primar al orașului Amara din 2017, care a refuzat onorarea plăților către firmă. După apariția articolului, ex-primarul orașului Amara, Ion Măiță, a remis ziarului nostru un drept la replică. Măiță susține că decizia sa de a nu achita contrava­loarea contractului cu INTERGROUP ENGINEERING SRL este una legală și justificată și respinge acuzațiile publice care i se aduc. Publicăm integral acest drept la replică, precizând că în perioada documentării articolului incriminat am încercat în repetate rânduri să îl contactăm pe Ion Măiță pentru a ne furniza un punct de vedere, însă acesta a refuzat. De asemenea, precizăm că dreptul la replică nu justifică faptul că, timp de 3 ani, administrația Măiță nu a identificat o soluție amiabilă de dezamorsare a conflictului.
drept la replică Având în vedere Dosarul de executare numărul 5/2021, întocmit de Biroul Executorului Judecătoresc Ivanciu George Adrian cu privire la instituirea popririi asupra conturilor UAT Amara până la plata sumei de 2.536.815 lei, suma mai sus menționată reprezentând debitul principal de 158.000 lei aferent contractului de prestări servicii cu numărul 2267/19.02.2016 și pena­litățile de întârziere în valoare de 2.378.815 lei, vă prezint punctul meu de vedere care a stat la baza deciziei de a nu achita debi­tul principal, pe durata exercitării mandatului de primar-27.06.2017-25.10.2020.
Obiectul contractului de prestări servicii 2667/19.02.2016, semnat de administratorul public al UAT Amara din acea vreme, UAT Amara și INTERGROUP ENGINEERING SRL, a fost realizarea studiului de fezabilitate aferent investiției „REABILI­TAREA PARCULUI BAL­NEAR DIN STAȚIUNEA AMARA-ETAPA II“, având sti­pulat la articolul 7-Modalități de plată a contractului, punctul 7.3: „În cazul în care nu se obține finanțarea nerambursabilă, prețul contractului nu va fi achitat către prestator, iar documentațiile care fac obiectul prezentului contract vor rămâne în posesia achizitorului“.
Considerând faptul că ADR Sud-Muntenia a apreciat ca nefinanțabil proiectul de investiții „Reabilitarea Parcului Balnear din Stațiunea Amara-Etapa II“, pe baza căruia a fost întreprins contractul mai sus menționat, deoarece intervine direct asupra proiectului care este în curs de desfășurare, plata sumei agreate în contractul de prestări servicii nu a mai fost achitată, conform clauzei mai sus menționate, deoarece finanțarea nerambursabilă nu a fost obținută.
Pe de altă parte, studiul de fe­zabilitate a fost recepționat în data de 28.11.2016, iar ca termen li­mită de plată, contractul trebuia achitat în maxim 30 de zile de la recepție, adică 28.12.2016, lucru care nu se întâmplase nici până în momentul preluării mandatului meu de primar-27.06.2017.
Prin urmare, având în vedere prevederile contactuale expuse mai sus, am considerat că nu este legal sa realizăm plata Contractului care nu a întrunit condițiile de finanțare.
Menționez că în perioada mandatului meu de primar, au fost considerate eligibile și s-a obținut finanțare pentru alte trei proiecte (Reabilitare Grădina de vară, Reabilitare Plaja Zorilor și Reabilitare Plaja Perla), contractele pentru întocmirea studiilor de fezabilitate fiind realizate de aceeași societate INTERGROUP ENGINEERING SRL, achitate în termenii contractuali. (Ion MĂIȚĂ)

22 Februarie 2021, 07:55 (5673 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Primăria Amara, salvată de la faliment administrativ de către Guvern?
Primăria Amara solicită public preluarea taberelor de copii
Primăria Amara a marcat centenarul încoronării Reginei Maria
Anchetă penală pentru administrația Moraru

Comentariile cititorilor:


Zorro:
(1 Octombrie 2022, 07:16)
Acest Intergroup Engineering,este pàlària unor mafioți cămătari nenorociți,care au lăsat multe suflete pe străzi.Căutați pe net și ve ți găsi cine sunt ticăloșii care sug bani grei de la poprul aista ,cu ajutorul politicienilor!Ar trebui executați ín piața publică!
art:
(25 Februarie 2021, 15:57)
Ce nu spune Maita este ca nu a facut nici un demers pentru a castiga aceste proces: nu a angajat un avocat specializat si s-a multumit sa trimita niste hartii facute de functionarii primariei care au facut scoala la x si 0. Mai mult, prima infatisare la curtea de apel a fost pe data de 01.10.2020 cand Maita aflase ca a pierdut alegerile si nu l-a mai interesat. O vina la fel de mare o au si functionarii pentru faptul ca nu au comunicat noului primar ca au termen pe 20.2020 intr-un dosar si trebuie sa mearga sa apere interesele primariei. In alta ordine de idei este suspectul modul in care instanta s-a pronuntat dupa numai 2 termene, intr-un interval de 20 zile, in perioada predarii/primirii mandatelor de primar si fara a avea un consiliul local valid care sa i-a decizii.
   Eu as face plingere penala, pe linga celor 2 primari, si executorului judecatoresc pentru intrepretarea abuziva a prevederilor legale in ceea ce priveste penalitatile si as cere suspenadrea dreptului de practica. In aceeasi pronuntare instanta a anulat clauza din contract cu nr  7.3. ca fiind abuziva motiv pentru care executorul nu putea percepe penalitati in baza aceeasi clauze sau a unei asemanatoare. Interesul executorului este sa perceapa penalitati cit mai mari deoarece este platit in procent din suma recuperata. Sa cei penalitati de la 150.000 lei la 2.378.000 lei este mai mult decit camatarie cu atat mai mult cu cat nu exista o decizie a instantei pina in data de 20.10.2020 iar in prima instanta INTERGROUP a pierdut in aceasta speta.
Gigel:
(25 Februarie 2021, 09:50)
Mie mi se pare o facatura simpla. Acesti baieti destepti din fotografie au descoperit o cale de a sifona banii amarenilor. Incheie contracte extrem de dezavantajoase, nu le platesc, apoi firma "de casa" executa silit comunitatea si incaseaza sumele exorbitante (din care apoi platesc un "mic" paraindarat stimabililor edili). Asa ceva se practica si la Primaria Slobozia - procesele se pierd intentionat de cele mai multe ori, fara nici un efort, astfel incat sa putem plati tot felul de idiotenii, pe procese aranjate sa fie pierdute din start, dintre care cireasa de pe tort a fost statuia de piatra a lui Mos Craciun.
Amarean :
(25 Februarie 2021, 08:49)
Simplu...Geppetto și cu Pinocchio
larisa:
(24 Februarie 2021, 18:37)
Maita a considerat ca nu trebuie sa achite contractul ala dar a incheiat alte trei cu aceeasi firma. Cam cat de prosti pot fi sa vina cu asemenea explicatii. Nici iapa lu' Moraru ( de fapt a primariei) nu crede asemea bazaconii. 
Sa vina sa va ia!:
(24 Februarie 2021, 12:02)
,,Prin urmare, având în vedere prevederile contactuale expuse mai sus, am considerat că nu este legal sa realizăm plata Contractului care nu a întrunit condițiile de finanțare.''  Maita a ,,considerat'' in timp ce instanta a  stabilit ca este legal exact invers fata de ce a ,,considerat''  el. Adica, pe prostia lui, sunt buni de plata cetatenii. Cine raspunde pentru ce a considerat prost Maita? Cetatenii, pentru  faptul ca Maitul a considerat gresit,  trebuie platite (tot de catre cetateni, in cele din urma) penalitati de intarziere in valoare de 2.378.815 lei.  De ce nu a fost capabil Maita sa angajeze un avocat bun ca sa nu se ajunga in situatia in care sa se piarda procesul? De ce nu au facut tot ce este omeneste posibil sa nu se plateasca asemenea penalitati abuzive?  Fantastic,  un neavizat face dupa cum il taie (considera)  pe el  mintea si o comunitate platesete penalitati de 2.378.815  pentru un proiect  (vezi doamne) in valoare de 158.000 lei - adica penalitati de 15 ori mai mari decat contractul in sine!  Cum este posibil ca Moraru sa  incheie contracte cu penalitati de 1%/zi  in conditiile in care prevederile legale stabilesc ca penalitatile sunt de 0,01%/zi, adica de 100 de ori mai mici!  Cum este posibil  sa se plateasca penalitati de 15 ori mai mari decat valoarea contractului in conditiile in care prevederile legale stipuleaza ca penalitatile  nu pot sa depaseasca valoarea contractului?  De ce a incheiat Moraru un contract atat de dezavantajos pentru primarie? Daca se respectau prevederile legale,  penalitatile nu ar fi trebuit sa depaseasca 158.000 lei.  De ce toate contractele pentru SF-uri  au fost incredintate celor de la SC INTERGROUP ENGINEERING la preturi mult prea mari si in conditii preferentiale? Cineva sa ancheteze de urgenta modul de atribuire al contractelor! Sa speram ca lucrurile nu vor ramane asa si ca
Cetateanul 3::
(22 Februarie 2021, 21:22)
Gata cu atata rautate ! Lasati oamenii sa respire un pic dupa atata lupta crancena pentru binele comunitatii , nu vedeti ce istoviti sunt ? Imi plac pozele celor doi , unul cu o expresie faciala bucuroasa si sfidatoare si celalalt dezamagit , cu privirea in pamant usor debusolat . Bravo baietii ! Cum este scorul bara-bara sau 50/50 vedeti sa nu va pacaliti țșț
Sunt dezgustat:
(22 Februarie 2021, 13:04)
Ce face (...)? Da calu si vrea sa ia bani acum? Nu i ar fi rusine sa ceara asemenea sume din buzunarele cetatenilor, oameni care in viziunea lui sunt buni doar cand vine perioada de vot sau a cheltuit fiul domnului (...) prea multi bani in ultima vreme pe...?
Serban:
(22 Februarie 2021, 12:04)
Stimată redacție, nu mai anonimizați numele demnitarilor locali, pentru că nu este corectă această metodă și poate fi interpretată ca o cenzurare a comentariilor făcute. Este vorba de oameni politici, de demnitari locali care nu mai beneficiază de protecția numelui în fața publicului larg de cititori. Și-au asumat acest risc, atunci când au decis să candideze și să devină persoane publice. 
Mai mult, în conținutul articolului, dumneavoastră le dați, pe bună dreptate de altfel, numele celor în cauză, dar ulterior le cenzurați în comentarii, existând riscul să se deturneze sensul celor comentate. Fiți corecți și independenți, așa cum destul de des afirmați, și nu mai cenzurați numele persoanelor publice, pentru că nu încălcați nicio regulă.
alt cetatean:
(22 Februarie 2021, 11:20)
Am comentat mereu ca primarii bagati la inaintare din randul partidelor politice asa procedeaza. Sifoneaza banii publici pentru partid si pentru propriul buzunar, platind supraevaluat firme de casa. Proiecte cu sume colosale si inutile. Macar sa fi folosit la ceva pentru cetateni, dar se pare ca nu. Sa ne uitam la Groapa lui stoica din Slobozia - asa zisa parcare subterana. Pe langa faptul ca investitia in sine nu era oportuna, nu era de stricta necesitate, dar se pare ca si proiectul a fost scump si prost: structura subdimensionata, o singura poarta de intrare, infiltratii de apa din panza freatica, inchiderea unei artere intens circulate, dezafectarea unui numar de 50 locuri de parcare, vibratii in timpul constructiei care au afectat toate cladirile din jur. Apoi, bani aruncati pe apa sambetei, iar "investitia" neterminata. Oare cand vom intelege ca partidele fac astfel de mizerii prin marionetele de primari pe care ni-i scot din caciula ca pe niste mari competenti? Dupa ce li se termina mandatul dezastruos, abia atunci vedem potopul ramas in urma lor...si tot nu ne invatam minte!
un cetatean:
(22 Februarie 2021, 09:27)
Doi oameni de nimic (...) si (...), care nu au incercat sa fenteze administratia si sa le fie lor bine, iar noi sa suferim.Deci (...) ai devenit istorie nimeni nu mai da doi banii pe tine. Pentru nenorocirile facute cred ca sunt oameni care sa te faca sa platesti. Iar locuitorii acestui oras sat sa arunce cu bolovanii in tine ca asa meriti. haimana....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 07 Dec 2022
90 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410

Doi scandalagii din Bărbulești, reținuți de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au reținut în cursul zilei de marți, 6 decembrie a.c., două persoane în vârstă de 17 și 33 de ani, ambele din Bărbulești, cercetate sub aspectul săvârșirii ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:20
(80 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Soțul și-a agresat verbal soția și s-a ales cu un dosar penal!

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din localitate, ar fi fost agresată verbal de soțul său, un bărbat de 56 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:10
(73 vizualizări - 0 comentarii)


2

Tânăr din Borănești, la volan cu permisul suspendat

Polițiștii ialomițeni au depistat în trafic, pe DN2, în afara municipiului Urziceni, un tânăr de 28 de ani, din comuna Borănești, care circula cu mașina pe drumurile publice deși avea dreptul de a conduce ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:05
(69 vizualizări - 0 comentarii)


3

RAJA Constanța: Lucrare programată în orașul Căzănești, 8-9 decembrie 2022!

În vederea executării lucrărilor de conectare a instalațiilor hidraulice aferente Stației de Pompare din orașul Căzănești, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei din noaptea de joi, 8 decembrie 20 ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 15:20
(67 vizualizări - 0 comentarii)


4

APIA: Peste 61,988 milioane de euro, autorizate la plata finală în cadrul Campaniei 2022

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 12:25
(102 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

6 Decembrie 2022, 18:20


6

AJFP Ialomița: Înregistrare contracte de chirii la organul fiscal teritorial

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care obțin venituri din cedarea folosinței bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2022, 17:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


7

Slobozia: Două persoane rănite în urma unui accident rutier

Miercuri, 30 noiembrie a.c., în jurul orelor 22,20, pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma nefericitului eveniment au rezultat două victime ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 14:00
(399 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8
Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Un adolescent de 16 ani a fost identificat de jandarmi miercuri, 30 noiembrie a.c., în timp ce încerca să vândă canabis în Parcul «Teoharie» din oraș. Acesta a declarat, în prezența tatălui său, că a fost ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:30
(351 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Încep controalele în piețe, carmangerii, magazine alimentare sau restaurante

Pentru Sărbători de Iarnă în siguranță, în perioada 5-24 decembrie 2022, vor fi dispuse măsuri privind intensificarea controalelor sanitare-veterinare în vederea verificării modului în care sunt respectate ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:15
(314 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 15 decembrie 2022, data limită pentru depunerea cererilor pentru acordarea ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 15 decembrie 2022 se depun la centrele județene APIA pe raza cărora se află sediul social al solicitantului, cererile ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 08:30
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore

Pompierii din Țăndărei au intervenit vineri, 2 decembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au cuprins două locuințe amplasate în aceeași curte, pe raza orașului Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2022, 09:30
(518 vizualizări - 1 comentariu)


12
Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Peste 300 de pompieri și jandarmi ialomițeni vor asigura vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, pe toată perioada minivacanței de 1 Decembrie. Răspunsul la urgențele medicale va fi asigurat ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:40
(1054 vizualizări - 0 comentarii)


Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Marți, 29 noiembrie 2022, prefectul județului Ialomița a prezidat o serie de trei ședințe, respectiv Ședința Colegiului Prefectural, Comitetul pentru Situații de Urgență și Ședința Centrului Local de Combatere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:30
(909 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că începând de luni, 5 decembrie 2022, românii pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:45
(944 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Începe sesiunea depunerii cererilor pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2022 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:30
(1009 vizualizări - 0 comentarii)


«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultură și Tineret și Direcția de Administrare a Domeniului Public lansează«Crăciunul din Slobozia», cel mai mare eveniment la sfârșit ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 14:35
(1379 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada General Alexandru Averescu din Fetești

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul unui hidrant de pe strada General Alexandru Averescu din Fetești. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:50
(915 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-4 decembrie 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:45
(998 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri și joi, 23/24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au desfășurat activități preventive la nivelul unităților școlare din municipiu. Acțiunile au vizat prevenirea furturilor din locuințe și a ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2022, 13:50
(1238 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Soți omorâți pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 59 de ani și soția sa, în vârstă de 54 de ani, au murit în seara zilei de joi, 24 noiembrie a.c., în urma unui accident produs pe raza localității Giurgeni. Soții se angajaseră să traverseze ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 18:10
(1983 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: A intrat cu mașina în gardul cimitirului

Miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 37 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini având dreptul de a conduce suspendat. Pe șoseaua Ciulniței, din Slobozia, acesta a ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:20
(1552 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia accident


Ordine de protecție emise de polițiști la Slobozia și Movila

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au acționat pe linia combaterii și prevenirii faptelor de violență domestică. Astfel, oamenii legii au emis două ordine de protecție, pe numele a doi bărbați ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:10
(1243 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Reținut pentru «tentativă la furt calificat»

Polițiștii din localitatea Grivița au reținut miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 19 ani, din localitate, pentru săvârșirea a două infracțiuni de «tentativă la furt calificat». Acesta a pătruns în ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:00
(1281 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 noiembrie 2022, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că 25 noiembrie 2022 este termenul limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 10:30
(1275 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Fiind în timpul liber și aflându-se la cumpărături în municipiul Slobozia, plt. adj. șef Zaharia Constantin a găsit pe stradă, miercuri, 23 noiembrie a.c., portofelul piedut de o femeie de 40 de ani. Jandarmul ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 16:00
(1897 vizualizări - 9 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Expoziție cu tematică militară

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal «ASTRA» din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Consiliul Județean Ialomița anunță deschiderea expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 13:45
(1749 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 16,63 milioane de lei, în octombrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna octombrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 16,63 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 10:15
(1623 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Reviga

Trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au acționat pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Reviga. În sprijinul ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:20
(1678 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,15, pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Platonești, în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:10
(1602 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410
Ultimele comentarii
ofer spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Ion Ion în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Alex în Țățica Rodica apără AUR cu prețul contului de Facebook Adrian în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 art în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia WALY în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Nicky Tinta în Coșarul de Ialomița Cetatean de pe str.Filaturii în A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Cetățean în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Irina în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Mary în Slobozia va avea două centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar BOAJE ADRIAN în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Mary în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu' de la borduri în Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Valentin Nichita în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...