Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice

Situație incredibilă la Primăria Bărcănești

Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice

bonus: Raportul de audit nu lasă loc de speculații

Primăria Bărcănești a fost somată de către Telekom să plătească peste 200000 de lei, reprezentând facturi telefonice neachitate de peste 2 ani. Con­tractele de abonamente au fost încheiate de către ex-primarul comunei, Daniel Popa, pe parcursul mandatului 2016-2020. Conform informațiilor oficiale, numărul abonamentelor încheiate cu Telekom și Vodafone se ridică la 90. Primăria Bărcănești are 24 de angajați, iar Daniel Popa nu a putut explica cum s-a ajuns aici. «Toate astea se vor lămuri în timp...» a declarat ex-primarul comunei Bărcănești, Daniel Popa.

90 de abonamente în plată În urmă cu un an, ziarul nostru publica un articol în care prezenta cheltuielile făcute de către ex-primarul Daniel Popa pentru servicii de telefonie mobilă. Conform contului de execuție bugetară din 2019, cheltuielile pentru «poștă, telecomunicații, radio, tv și internet» la Bărcănești se cifrau la 178850 de lei. La aproape un an distanță, noul primar al comunei, Radu Nicolae, este chemat în instanță de către Telekom pentru plata unui debit în valoare de 203177,18 de lei reprezentând facturi neachitate din 2018 și penalitățile aferente acestora: «Este incredibil ce am descoperit! Sunt facturi care nu sunt înregistrate în Primărie... Nu se regăsesc în contabilitate! Când l-am întrebat ce s-a întâmplat, a zis că nu trebuie să îmi fac grji și că rezolvă el... Acum suntem acționați în instanță! A trebuit să angajăm un avocat. Noi nu putem recunoaște acest debit, în condițiile în care doar vreo 7-8 abonamente sunt active...». Conform informațiilor oficiale, numărul abonamentelor telefonice achiziționate de către fostul primar Daniel Popa se ridică la 90, respectiv 45 în rețeaua Telekom, 45 în rețeaua Vodafone. «Când am venit la primărie, în noiembrie, am plătit 17500 de lei pe abonamente! Acum suma a scăzut la 12000 de lei, că unele dintre ele au ieșit din plată... Făcea lunar 4-5 abonamente, dar ele nu erau activate niciodată!» mai explică actualul primar, Radu Nicolae.

Bonusuri de 31800 de euro pentru abonamente Explicația acestei situații aparent incredibile este mai simplă decât s-ar crede. Potrivit informaților furnizate de către primarul Radu Nicolae, în decursul mandatului 2016-2020, ex-primarul Popa Daniel a încheiat cu o frecvență trimestrială contracte de abonament cu Telekom și Vodafone. În 2018, Daniel Popa a sistat plata abonamentelor contactate cu Telekom, dar a încheiat un contract cu o firmă parteneră Telekom, res­pectiv Active Power Solutions. Scopul încheierii tuturor acestor contracte l-a reprezentat obți­ne­rea de bonusuri din partea celor 3 firme care au furnizat servicii de telefonie. Valoarea acestor bo­nusuri, reprezentând lapto­puri, tablete sau telefoane de ultimă generație, se ridică în cei 4 ani de mandat la 31800 de euro! Iată (vezi facsmil) cum arată un asfel de bonus, obținut de la firma Active Power Solutions. Contactat telefonic, ex-primarul Daniel Popa susține că acuzațiile sunt nefondate: «Toate astea se vor lămuri în timp... Ei, la Primărie, spun multe. A fost o încurcătură, cu portarea telefoanelor. Primarul să-și vadă de ale lui și să facă proiecte, că acum trec 4 ani de mandat. N-a mai rămas nimic de vorbit decât asta?!». În pofida in­sis­tențelor noastre, Daniel Popa nu a putut explica nici de ce a în­cheiat 90 de abonamente în de­cursul anilor, în condițiile în care numărul an­gajaților Primă­riei se ridică la 24 și nici unde sunt echipamentele obținute ca bonus pentru abonamentele încheiate.

Raportul de audit nu lasă loc de speculații
Informațiile prezentate mai sus sunt confirmate oficial de rezultatul unui raport de audit realizat de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița la cererea Primăriei Bărcănești. Conform acestuia, contractele pentru achiziția de abonamente la Telekom și Vodafone a fost semnate de către ex-primarul comunei, Daniel Popa. «Pentru prestațiile efectuate, Primăria Bărcănești a efectuat plăți în anul 2019 în sumă de 109499,02 lei către Telekom România și 51093,33 lei către Vodafone România». Valoarea pentru fiecare dintre abonamentele achiziționate oscila între 100 și 300 de lei. Mai mult decât atât, susține raportul de audit, «dom­nul primar nu a putut identifica toate persoanele care au beneficiat de telefoane de serviciu, iar unele dintre aceste persoane au beneficiat de acces la ambele rețele. De asemenea, sunt persoane care nu sunt în organigrama Primăriei, (...) precum și persoane care nu mai lucrează în aparatul Primăriei (...)». Concluzia raportului de audit e că primarul Daniel Popa se face vinovat de «mana­gement defectuos» și «nerespectarea principiului economicității» și recomandă Primăriei Bărcănești recuperarea acestor pierderi. Auditul solicitat de Primăria Bărcănești va fi dublat de un control al Curții de Conturi Ialomița în decursul acestui an.

2 Martie 2021, 08:10 (2620 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Ex-primarul din Bărcănești, Daniel Popa, riscă o condamnare penală

Comentariile cititorilor:


Yan:
(14 Octombrie 2021, 00:02)
Dar toate tabletele care au fost date copiilor din sat? Pe astea nu le puneti la socoteala ? Abonamente gratis pentru elevii care fac naveta la Urziceni , tabere gratis pentru elevi , zilele Comunei Barcanesti, terenul Sintetic , modernizarea școlii, cabinetul stomatologic , dispensarul, modernizarea primăriei (care era o infecție) , parcul , ansamblul popular,căminul cultural (care probabil se va pierde proiectul) , poștă, blocarea proiectelor de către consilierii locali .
Gigel:
(6 Martie 2021, 13:11)
Umbla vorba e o expresie pe care o folosesc cei care nu au coloana vertebrala , si nu stiu ce vorbesc, dar sa se afle in treaba  .... Bonusurile obtinute in urma contractului/lor se vireaza in contul al cariu titular este abonatul in cazul de fata PB. Iar cu functionarii publici de pe acolo sunt catva care au coloana vertebrala in rest sunt sportivii aceia PUPI-IN-CURISM parca se numeste acel sport. Vorbiti de gratare si alte orgii...ati participat la ele sau poate v-a refuzat si asta ar fi motivul pt care sportivii mentionati mai sus fac acum atacuri personale. Uitam cum intr-un birou din care fac parte o doamna si un domni se uitau toata ziua la filme porno in timpul serviciului si pe banii publici ? dar se pune o intrebare cum poti sa te uiti la asa ceva si sa nu pui in practica materialul didactic pe care-l vizionezi prin magazii pe unde s-au gasit chiloti si sutiene de dama si dai vina ca sunt ale fostei angajate? . Hai sa vb si de dosarele din instanta....exista just.ro unde puteti intra si vedeti dosarele in cauza , pt moment primaria este implicata intr-un singur dosar cu o firma de telefonie , iar ce se v-a intampladecide legea nu trepadusii si pup-in-curistii care din diverse motive pe care le au latra . Cand vine vb de Lampa cat poate sa manance e proverbul ;il doare pe magar in coada de unde bea oile apa . Pentru asa zisul dosar , sau proces cum ii spun uinii  , chiar sunteti de-a dreptul pur si simplu...nu exista absolut nici un dosar la judecatorie. Asta ca sa inteleaga  sportivii mentioanati ca sa existe un dosar pe rol trebuie sa se cunoasca faptuitorul ori in cazul/speta de fata e necunoscut , si ca fapt divers astia care zic ca este dosar nici nu au curaj sa faca plangere la politie sau alte organe abilitate din unul dintre doua motive : ori a fost unul dintre ei care a facut inregistrarea cu telefonul si au postat-o pe fb cu un cont fals si arunca mortul in curtea vecinului sau a aruncat treaba asta sa scape de cineva de pe acolo
Anton:
(4 Martie 2021, 20:33)
 Mincinosul asta notoriu, vorbeste in continuare de functionari, cu toate ca stie ca are procese intentate de unii functionari pentru inregistrarile ilegale si abuzurile pe care le-a facut, el si cu unii pe care ii platea gras cu bani si ,,bonusuri" ca sa ii fie la dispozitie zi si noapte, de luni pana duminica! Minte cu nerusinare ca s-au marit salariile, acest lucru nu este posibil, anul acesta fiind inghetate, dupa cum se stie. Nu s-au marit, nu s-au micsorat, ei nu au avut nici un fel de spor, sunt exact ca in luna decembrie dupa cum a anuntat guvernul. Dar poate are dreptate  si el, poate vrea ca sa dea banii inapoi indivizii si individele care au fost incadrati pe posturi pentru care nu aveau pregatirea necesara dar au luat salarii umflate. Poate vrea sa le faca un pustiu de bine! Iar el vrea probabil sa munceasca toata viata pentru despagubiri!
Parpangel:
(4 Martie 2021, 20:10)
,,Dupa cum bine se stie" cica se dadeau niste petreceri in sediul Primariei Barcanesti noaptea, niste orgii in toata regula, el cu ai lui, au inceput sa spuna catelusii care luau parte. Si ce, nu se stie ce facea si ca profesor, cum inghesuia fetitele de clasa a VII a si a VIII a prin colturi, le pupa si le punea mana pe sani,  pe fund, iar cand a ajuns primar le angaja parintii pe la scoala, pe la saltele  ca sa nu vorbeasca. Borfasul asta a inregistrat chestii spuse de functionari ilegal, inclusiv de  contabila, pe care le-a pus pe fb sub conturi false,  tocmai pentru a-i speria, santaja si a nu mai vorbi despre furtisagurile lui care abia acum ies la iveala. Totul s-a aflat in noiembrie cand firma de telefonie mobila a dat primaria in judecata pentru neplata a 2 miliarde, fara ca sa existe contracte de achizitionare, facturi, acestea au fost aduse in primarie dupa ce societatii i s-a pus in vedere ca sa prezinte documentele. Pe banii cui , magarul asta a facut abonamente la telefoane mobile de 15000 de lei lunar, pe banii nostri, ai tuturor, astia care eram facuti de el ,,o comuna de prosti"! Poate sa spuna el orice despre functionari, nu are probe, el semna, el stampila.! Ce, nu stiu oamenii  cine le semna si stampila  documentele cand veneau in primarie ?
Barcanestean:
(4 Martie 2021, 11:48)
Da-l dracu de maimutoi, votantii au ales pe cel mai prost din comuna. L-au girat si l-au votat pe mincinos  cand le spunea el ca a facut bancute cu mana lui cu fii-su, ca face el multe si marunte  pentru comuna. Na,  cel mai mare hot ,a dus de nas o comuna si are tupeu sa spuna ca nu are nimeni treaba cu bonusurile. Pai nu ii este  rusine  golanului, bonusurile sunt de pe urma abonamenteleor si a aparaturii  achizitionate la preturi fabuloase din banii publici. Salariatii spun ca ei nici nu au avut toti telefoane respectiv abonamente. Crede ca ii merge sa arunci pe contabila? O avea si ea vina ei ca nu a anuntat politia la momentul potrivit. Toata comuna freamata  ca astia cu care facea el furaciunile, au sustras  zeci de dosare cu acte  si le-au carat cu masinile in ultimele zile de mandat  la diversi  in comuna si le-au bagat prin casele  parasite cu care se invecineaza socrii lui.  Sa avem cu totii grija pe cine votam  sa nu mai patim asa ceva ca am pus  un maimutoi ce a furat averea la toata comuna, care ducea la  vrajitoare  la consilierii, tamaia functionarii, un paranoic, un bolnav psihic!
Tatauzu:
(4 Martie 2021, 09:56)
Umbla vorba prin comunitate ca  amanta lu mascariciu asta de primar vindea telefoanele obtinute ca bonusuri si cumparate cu abonamente,  la clientii colorati din Boranesti, ea avea stampila si semnatura primarului si le aducea pe comanda. Nu a fost nimic inregistrat,  contractele nu au existat in primaria Barcanesti de la societatile de telefonie, totul s-a descoperit dupa ce a plecat mangafaua, atunci au inceput sa apara facturile cu datoriile, facturi din anii din urma, 2018,2019,2017,2020 etc Reprezentatii firmelor de telefonie au spus ca trimiteau facturile pe numele personal si pe adresa personala  a acestui hot  si de aceea nu erau inregistrate in primarie. Contabila nu a mai putut sa-l controleze, o ameninta in permanenta! Nu ati vazut ca incepuse s-o inregistreze  si  mancaii de pe langa el  si amanta o puneau pe facebook, de parca lumea era interesata ca isi lua ea anticonceptionale! Totul era facut si calculat ca s-o discrediteze  in cazul cand ies la iveala faptele de furt si coruptie ale mafiotului, insa el a fost mai mult ca sigur ca va iesi si in mandatul asta si va avea timp sa rezolve (ascunda) el totul. De mai multe ori, incercarile contabilei de a-i cere sa spuna unde sunt abonamentele, la cine cu nume si prenume,  cele 90, ca de bonusuri nu se stia, au esuat . La momentul asta nu se stie unde sunt abonamentele si interneturile pentru care vine factura de 16000 lei pe numele primariei, pentru ca mafiotul asta nu a vrut sa spuna. Comanda telefoane numai de 2500 de euro. Spun unele  surse ca avea atata tupeu incat inregistra, santaja si le punea la punct si pe organele de control  cand gaseau derapaje, ba  a pus si pe facebook pe unu dar macar a avut minte sa sterga postarea. Pai , spun vecinii cum mirosea a carnati in fiecare zi, a ficati si fripturi la ei, in curtea primariei. Pai stiti voi cat ii trebuia lu Lampa sa se sature? Cumparau carnati, mezeluri, cartofi, legume zilnic iar
ALEGATOR:
(3 Martie 2021, 23:58)
Dle.numai de d ăștia aflam. ? Unul mai breaz decât altul. Nu știu cum o fi în alte județe, dar la noi au fost numai circuri de primari. Măscărici politici. Au facutvce au făcut, siguri pe ei ca rămân în continuare primari. Asta mai e și profesor. De tot rasul am ajuns ca popor. Prostie, tupeu și fără caracter și gata poți fi om politic. PANARAMELOR
ionel:
(3 Martie 2021, 13:32)
Dupa cum bine se stie bonusurile obtinute in urma unui abonament satisface clientul , in cazul nostru Primaria Barcanesti , deci bonusul a intrat in bugetul Primariei.Daca nu se gaseste in buget cred ca e vorba de contabilitate  de ce se intampla acolo .Poate e un semn de intrebare la administrarea bugetului si cheltuielil de catre contabil si nu de o persoana . 
babau:
(2 Martie 2021, 21:13)
Dupa cate se vede in comentarii sunteti psd-isti ...nu va e rusine tocmai voi sa vb de contracte frauduloase si hotii ? tocmai psd care  a dus tara de rapa...lasi treaba asta in seama organelor specializate.Credeti ca noul edil face altceva ? 
De ce nu spuneti cum a marit salariile bugetarilor tocmai in detrimentul guv. care a spus se da bani de la uniune indiferent de culoarea politica a primariilor dar sa  inghete salariile si reducerea personalului cu 30% lucru care nu s-a facut si de aici banuti moka PA PA .
Culmea asta vine cu o zi inainte de marea asfaltare .....e cam de ras  cu ce se lauda....mai alesca DJ nu intra in bug primariilor locale.Bucurati-va cand iesiti din casele situate pe strazile adiacente DL201 incaltati inpantofi si nu in cisme de cauciuc . atunci bv d-l Primar , bv d-l primar cand batranii nu se vor mai chinui cu lemne , cand poate sa traga apa la o baie , cand o sa se termine cu furturile din gospodarii , cu asemenea fapte sa v-a laudati  , atunci sa spuneti bv dl Primar ....ceea ce nu se v-a intampla niciodata atat timp cat in Comuna Barcanesti-Ialomita o sa fie un Primar care habar nu are ce inseamna sa fii primar si cu ce se mananca , fiind condus de catelusii dumnealui care taie si spanzura .
Mitica:
(2 Martie 2021, 12:25)
Domn Fost Primaras era si antrenor la fotbal și acolo a avut perfotmanta la cheltuirea banilor,probabil se va descoperii daca legal sau ilegal!
Gigel:
(2 Martie 2021, 10:02)
Ajuns pe functie, nu i-a pasat decat cum sa fure. Si-a inchipuit ca va fi la butoane permanent. Oricum, asta este o gainarie, sunt convins ca a furat mult mai multe. Daca la asta i-a stat mintea, sigur a gasit mai multe cai de a fura banul public, adica banii cetatenilor din comuna. Unde esti tu, Tepes Doamne?
Marcu:
(2 Martie 2021, 09:51)
Asa privire care se vede arata o mare perversitate.Cu alte cuvinte - V-am facut -. Oare de unde a invatat asemenea practici ?
aici sunt banii dvs.:
(2 Martie 2021, 09:30)
Daca niste gainarii au costat bugetul primariei atat, dar restul de SFuri, proiecte sau investitii mai serioase? Cum drk ajung sa ne fure pe fata toti primarii astia? Ce tupeu golanesc pot sa aiba! Tupeu de borfasi sustinut numai de partidul care i-a pus primari. Astfel de furtisaguri ies la iveala numai dupa ce vine alt primar de la alt partid rival; daca iesea tot unul din partidul lui nu se afla nimic, se acoperea furtul in continuare. Iar organele abilitate ce au pazit? ograda de conturi care sta cate juma de an per primarie nu a vazut ca primarul asta maii avea putin si facea abonament fiecarui locuitor din comuna pe banii primariei? Las Fierbinti nu este serial de comedie, este film documentar despre hotia si prostia din Romania, din pacate.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Oct 2021
187 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362

Grupul de Comunicare Strategică: 188 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15862, fiind înregistrate 188 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 13:30
(37 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2021»

Miercuri, 3 noiembrie 2021, de la orele 14,00,  la Galeriile «Arcadia» din Centrului Cultural «Ionel Perlea» Slobozia se va desfășura vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2021» al Uniunii Artiștilor ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 12:55
(35 vizualizări - 0 comentarii)


2
Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Miercuri, 20 octombrie a.c., pompierii din Slobozia și Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o șiră de baloți aflată într-o gospodărie din Munteni-Buzău. Trei ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 09:20
(86 vizualizări - 0 comentarii)


3

Țăndărei: Un copil de 15 ani a furat scuterul bunicului/Ion Roată: Slobozean beat la volan

În cursul zilei de marți, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii rutieri din Țăndărei au oprit în trafic un moped condus de un minor, în vârstă de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:35
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

Marți, 19 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:30
(114 vizualizări - 0 comentarii)


5

Bărbat din Bucu, arestat pentru «viol»

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Bucu arestare viol


Grupul de Comunicare Strategică: 268 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15674, fiind înregistrate 268 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 13:40
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Marți, 19 octombrie 2021, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o campanie de donare de sânge la sediul Centrului social din Parohia Cocora. Campania ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 09:15
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Octombrie 2021, 19:20


Broșteni: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs luni, 18 octombrie a.c., pe raza localității Broșteni. Potrivit informațiilor, evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autovehicule ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 15:00
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Minor depistat la volanul unei mașini

Polițiștii ialomițeni au deschis un dosar penal după ce au identificat în trafic un minor, de 17 ani. Acesta a fost prins conducând pe raza orașului Urziceni, în ziua de luni, 18 octombrie 2021. Oamenii ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:45
(181 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că au încălcat măsura carantinării

Plasați în carantină obligatorie prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 5 ialomițeni au fost amendați de polițiști pentru că nu au fost descoperiți la domiciliul pe care l-au declarat ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:30
(187 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 273 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15406, fiind înregistrate 273 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 13:55
(200 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 836,34 milioane de lei în primele 9 luni din 2021

Pentru perioada ianuarie-septembrie 2021, Administrația Județeană a Finanțelșor Publice a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 836,34 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 09:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Acordarea șomajului tehnic

În contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, AJOFM Ialomița continuă aplicarea măsurilor de protecție socială a angajaților. Astfel, se reia plata indemnizației sub formă ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 16:20
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu pentru «violență în familie»

Duminică, 7 octombrie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 48 de ani, este lovită de concubin. În urma verificărilor efectuate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A comandat un telefon și a primit un cablu!

Sâmbătă, 16 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați de o tânără din Urziceni asupra faptului că a comandat pe un site de comerț on-line un telefon mobil, pentru care a achitat suma de 43 ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:35
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Scandal în incinta unui magazin între doi feteșteni «carantinați»

În perioada 14-17 octombrie 2021, la nivel național, polițiștii au intensificat acțiunile de informare, prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19. Astfel, în această perioadă, au fost organizate ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:20
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 164 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15133, fiind înregistrate 164 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 13:15
(355 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Start la plățile în avans pentru Campania 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că luni, 18 octombrie 2021, a autorizat la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2021 un număr de 39623 de fermieri ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 11:20
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Femeie găsită decedată în propriul apartament

Duminică, 17 octombrie 2021, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa de acces la un apartament din Slobozia. În interiorul locuinței a fost găsită o femeie, fără funcții ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 09:25
(470 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 226 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14969, fiind înregistrate 226 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2021, 13:40
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 124 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14743, fiind înregistrate 124 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2021, 13:20
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Joi, 14 octombrie a.c., în intervalul orar 10,00-12,00, au fost verificate 25 de taxiuri pe raza municipiului Slobozia și au fost constatate 23 de abateri privind activitatea taximetriștilor. Printre obiectivele ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:30
(603 vizualizări - 3 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire la Slobozia

În cursul zilei de joi, 14 octombrie a.c., peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de Ordine ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:25
(381 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 244 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14619, fiind înregistrate 244 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:20
(436 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania

Agenția Federală de Muncă din Germania, ȋn numele companiilor Westfleisch și Tönnies oferă, prin intermediul EURES România, 250 de locuri de muncă ȋn industria de prelucrare a cărnii (tăietor carne și lucrător ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:10
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Joi, 14 octombrie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o biserică penticostală. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:45
(310 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Pompierii au spart ușa unui apartament

Pompierii din Slobozia au deblocat o ușă de acces a unui apartament din municipiul reședință de județ. Evenimentul s-a produs joi, 14 octombrie a.c., în interiorul locuinței fiind găsită o persoană în stare ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:40
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni, Amara și Bărbulești

Joi, 14 octombrie a.c., trei echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:35
(244 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Ultimele comentarii
Mami2017 în Echipa de Sabie Tineret, Campioană Națională Om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» ..... în Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal cetatean în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene Vasilica în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Parinte în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Marian în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Ionut în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! @un analist în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene Ionuț în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Georgiana în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Cetatean în Echipa de Sabie Tineret, Campioană Națională R. Tereaca în Bănățenii, învinși cu Greu R. Tereaca în Echipa de Sabie Tineret, Campioană Națională anonimat în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Tomel în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu George.s în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! George.s în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...