Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice

Situație incredibilă la Primăria Bărcănești

Ex-primarul Daniel Popa a obținut bonusuri de 31800 de euro pentru 90 de abonamente telefonice

bonus: Raportul de audit nu lasă loc de speculații

Primăria Bărcănești a fost somată de către Telekom să plătească peste 200000 de lei, reprezentând facturi telefonice neachitate de peste 2 ani. Con­tractele de abonamente au fost încheiate de către ex-primarul comunei, Daniel Popa, pe parcursul mandatului 2016-2020. Conform informațiilor oficiale, numărul abonamentelor încheiate cu Telekom și Vodafone se ridică la 90. Primăria Bărcănești are 24 de angajați, iar Daniel Popa nu a putut explica cum s-a ajuns aici. «Toate astea se vor lămuri în timp...» a declarat ex-primarul comunei Bărcănești, Daniel Popa.

90 de abonamente în plată În urmă cu un an, ziarul nostru publica un articol în care prezenta cheltuielile făcute de către ex-primarul Daniel Popa pentru servicii de telefonie mobilă. Conform contului de execuție bugetară din 2019, cheltuielile pentru «poștă, telecomunicații, radio, tv și internet» la Bărcănești se cifrau la 178850 de lei. La aproape un an distanță, noul primar al comunei, Radu Nicolae, este chemat în instanță de către Telekom pentru plata unui debit în valoare de 203177,18 de lei reprezentând facturi neachitate din 2018 și penalitățile aferente acestora: «Este incredibil ce am descoperit! Sunt facturi care nu sunt înregistrate în Primărie... Nu se regăsesc în contabilitate! Când l-am întrebat ce s-a întâmplat, a zis că nu trebuie să îmi fac grji și că rezolvă el... Acum suntem acționați în instanță! A trebuit să angajăm un avocat. Noi nu putem recunoaște acest debit, în condițiile în care doar vreo 7-8 abonamente sunt active...». Conform informațiilor oficiale, numărul abonamentelor telefonice achiziționate de către fostul primar Daniel Popa se ridică la 90, respectiv 45 în rețeaua Telekom, 45 în rețeaua Vodafone. «Când am venit la primărie, în noiembrie, am plătit 17500 de lei pe abonamente! Acum suma a scăzut la 12000 de lei, că unele dintre ele au ieșit din plată... Făcea lunar 4-5 abonamente, dar ele nu erau activate niciodată!» mai explică actualul primar, Radu Nicolae.

Bonusuri de 31800 de euro pentru abonamente Explicația acestei situații aparent incredibile este mai simplă decât s-ar crede. Potrivit informaților furnizate de către primarul Radu Nicolae, în decursul mandatului 2016-2020, ex-primarul Popa Daniel a încheiat cu o frecvență trimestrială contracte de abonament cu Telekom și Vodafone. În 2018, Daniel Popa a sistat plata abonamentelor contactate cu Telekom, dar a încheiat un contract cu o firmă parteneră Telekom, res­pectiv Active Power Solutions. Scopul încheierii tuturor acestor contracte l-a reprezentat obți­ne­rea de bonusuri din partea celor 3 firme care au furnizat servicii de telefonie. Valoarea acestor bo­nusuri, reprezentând lapto­puri, tablete sau telefoane de ultimă generație, se ridică în cei 4 ani de mandat la 31800 de euro! Iată (vezi facsmil) cum arată un asfel de bonus, obținut de la firma Active Power Solutions. Contactat telefonic, ex-primarul Daniel Popa susține că acuzațiile sunt nefondate: «Toate astea se vor lămuri în timp... Ei, la Primărie, spun multe. A fost o încurcătură, cu portarea telefoanelor. Primarul să-și vadă de ale lui și să facă proiecte, că acum trec 4 ani de mandat. N-a mai rămas nimic de vorbit decât asta?!». În pofida in­sis­tențelor noastre, Daniel Popa nu a putut explica nici de ce a în­cheiat 90 de abonamente în de­cursul anilor, în condițiile în care numărul an­gajaților Primă­riei se ridică la 24 și nici unde sunt echipamentele obținute ca bonus pentru abonamentele încheiate.

Raportul de audit nu lasă loc de speculații
Informațiile prezentate mai sus sunt confirmate oficial de rezultatul unui raport de audit realizat de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița la cererea Primăriei Bărcănești. Conform acestuia, contractele pentru achiziția de abonamente la Telekom și Vodafone a fost semnate de către ex-primarul comunei, Daniel Popa. «Pentru prestațiile efectuate, Primăria Bărcănești a efectuat plăți în anul 2019 în sumă de 109499,02 lei către Telekom România și 51093,33 lei către Vodafone România». Valoarea pentru fiecare dintre abonamentele achiziționate oscila între 100 și 300 de lei. Mai mult decât atât, susține raportul de audit, «dom­nul primar nu a putut identifica toate persoanele care au beneficiat de telefoane de serviciu, iar unele dintre aceste persoane au beneficiat de acces la ambele rețele. De asemenea, sunt persoane care nu sunt în organigrama Primăriei, (...) precum și persoane care nu mai lucrează în aparatul Primăriei (...)». Concluzia raportului de audit e că primarul Daniel Popa se face vinovat de «mana­gement defectuos» și «nerespectarea principiului economicității» și recomandă Primăriei Bărcănești recuperarea acestor pierderi. Auditul solicitat de Primăria Bărcănești va fi dublat de un control al Curții de Conturi Ialomița în decursul acestui an.

2 Martie 2021, 08:10 (1774 vizualizări - 12 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(6 Martie 2021, 13:11)
Umbla vorba e o expresie pe care o folosesc cei care nu au coloana vertebrala , si nu stiu ce vorbesc, dar sa se afle in treaba  .... Bonusurile obtinute in urma contractului/lor se vireaza in contul al cariu titular este abonatul in cazul de fata PB. Iar cu functionarii publici de pe acolo sunt catva care au coloana vertebrala in rest sunt sportivii aceia PUPI-IN-CURISM parca se numeste acel sport. Vorbiti de gratare si alte orgii...ati participat la ele sau poate v-a refuzat si asta ar fi motivul pt care sportivii mentionati mai sus fac acum atacuri personale. Uitam cum intr-un birou din care fac parte o doamna si un domni se uitau toata ziua la filme porno in timpul serviciului si pe banii publici ? dar se pune o intrebare cum poti sa te uiti la asa ceva si sa nu pui in practica materialul didactic pe care-l vizionezi prin magazii pe unde s-au gasit chiloti si sutiene de dama si dai vina ca sunt ale fostei angajate? . Hai sa vb si de dosarele din instanta....exista just.ro unde puteti intra si vedeti dosarele in cauza , pt moment primaria este implicata intr-un singur dosar cu o firma de telefonie , iar ce se v-a intampladecide legea nu trepadusii si pup-in-curistii care din diverse motive pe care le au latra . Cand vine vb de Lampa cat poate sa manance e proverbul ;il doare pe magar in coada de unde bea oile apa . Pentru asa zisul dosar , sau proces cum ii spun uinii  , chiar sunteti de-a dreptul pur si simplu...nu exista absolut nici un dosar la judecatorie. Asta ca sa inteleaga  sportivii mentioanati ca sa existe un dosar pe rol trebuie sa se cunoasca faptuitorul ori in cazul/speta de fata e necunoscut , si ca fapt divers astia care zic ca este dosar nici nu au curaj sa faca plangere la politie sau alte organe abilitate din unul dintre doua motive : ori a fost unul dintre ei care a facut inregistrarea cu telefonul si au postat-o pe fb cu un cont fals si arunca mortul in curtea vecinului sau a aruncat treaba asta sa scape de cineva de pe acolo
Anton:
(4 Martie 2021, 20:33)
 Mincinosul asta notoriu, vorbeste in continuare de functionari, cu toate ca stie ca are procese intentate de unii functionari pentru inregistrarile ilegale si abuzurile pe care le-a facut, el si cu unii pe care ii platea gras cu bani si ,,bonusuri" ca sa ii fie la dispozitie zi si noapte, de luni pana duminica! Minte cu nerusinare ca s-au marit salariile, acest lucru nu este posibil, anul acesta fiind inghetate, dupa cum se stie. Nu s-au marit, nu s-au micsorat, ei nu au avut nici un fel de spor, sunt exact ca in luna decembrie dupa cum a anuntat guvernul. Dar poate are dreptate  si el, poate vrea ca sa dea banii inapoi indivizii si individele care au fost incadrati pe posturi pentru care nu aveau pregatirea necesara dar au luat salarii umflate. Poate vrea sa le faca un pustiu de bine! Iar el vrea probabil sa munceasca toata viata pentru despagubiri!
Parpangel:
(4 Martie 2021, 20:10)
,,Dupa cum bine se stie" cica se dadeau niste petreceri in sediul Primariei Barcanesti noaptea, niste orgii in toata regula, el cu ai lui, au inceput sa spuna catelusii care luau parte. Si ce, nu se stie ce facea si ca profesor, cum inghesuia fetitele de clasa a VII a si a VIII a prin colturi, le pupa si le punea mana pe sani,  pe fund, iar cand a ajuns primar le angaja parintii pe la scoala, pe la saltele  ca sa nu vorbeasca. Borfasul asta a inregistrat chestii spuse de functionari ilegal, inclusiv de  contabila, pe care le-a pus pe fb sub conturi false,  tocmai pentru a-i speria, santaja si a nu mai vorbi despre furtisagurile lui care abia acum ies la iveala. Totul s-a aflat in noiembrie cand firma de telefonie mobila a dat primaria in judecata pentru neplata a 2 miliarde, fara ca sa existe contracte de achizitionare, facturi, acestea au fost aduse in primarie dupa ce societatii i s-a pus in vedere ca sa prezinte documentele. Pe banii cui , magarul asta a facut abonamente la telefoane mobile de 15000 de lei lunar, pe banii nostri, ai tuturor, astia care eram facuti de el ,,o comuna de prosti"! Poate sa spuna el orice despre functionari, nu are probe, el semna, el stampila.! Ce, nu stiu oamenii  cine le semna si stampila  documentele cand veneau in primarie ?
Barcanestean:
(4 Martie 2021, 11:48)
Da-l dracu de maimutoi, votantii au ales pe cel mai prost din comuna. L-au girat si l-au votat pe mincinos  cand le spunea el ca a facut bancute cu mana lui cu fii-su, ca face el multe si marunte  pentru comuna. Na,  cel mai mare hot ,a dus de nas o comuna si are tupeu sa spuna ca nu are nimeni treaba cu bonusurile. Pai nu ii este  rusine  golanului, bonusurile sunt de pe urma abonamenteleor si a aparaturii  achizitionate la preturi fabuloase din banii publici. Salariatii spun ca ei nici nu au avut toti telefoane respectiv abonamente. Crede ca ii merge sa arunci pe contabila? O avea si ea vina ei ca nu a anuntat politia la momentul potrivit. Toata comuna freamata  ca astia cu care facea el furaciunile, au sustras  zeci de dosare cu acte  si le-au carat cu masinile in ultimele zile de mandat  la diversi  in comuna si le-au bagat prin casele  parasite cu care se invecineaza socrii lui.  Sa avem cu totii grija pe cine votam  sa nu mai patim asa ceva ca am pus  un maimutoi ce a furat averea la toata comuna, care ducea la  vrajitoare  la consilierii, tamaia functionarii, un paranoic, un bolnav psihic!
Tatauzu:
(4 Martie 2021, 09:56)
Umbla vorba prin comunitate ca  amanta lu mascariciu asta de primar vindea telefoanele obtinute ca bonusuri si cumparate cu abonamente,  la clientii colorati din Boranesti, ea avea stampila si semnatura primarului si le aducea pe comanda. Nu a fost nimic inregistrat,  contractele nu au existat in primaria Barcanesti de la societatile de telefonie, totul s-a descoperit dupa ce a plecat mangafaua, atunci au inceput sa apara facturile cu datoriile, facturi din anii din urma, 2018,2019,2017,2020 etc Reprezentatii firmelor de telefonie au spus ca trimiteau facturile pe numele personal si pe adresa personala  a acestui hot  si de aceea nu erau inregistrate in primarie. Contabila nu a mai putut sa-l controleze, o ameninta in permanenta! Nu ati vazut ca incepuse s-o inregistreze  si  mancaii de pe langa el  si amanta o puneau pe facebook, de parca lumea era interesata ca isi lua ea anticonceptionale! Totul era facut si calculat ca s-o discrediteze  in cazul cand ies la iveala faptele de furt si coruptie ale mafiotului, insa el a fost mai mult ca sigur ca va iesi si in mandatul asta si va avea timp sa rezolve (ascunda) el totul. De mai multe ori, incercarile contabilei de a-i cere sa spuna unde sunt abonamentele, la cine cu nume si prenume,  cele 90, ca de bonusuri nu se stia, au esuat . La momentul asta nu se stie unde sunt abonamentele si interneturile pentru care vine factura de 16000 lei pe numele primariei, pentru ca mafiotul asta nu a vrut sa spuna. Comanda telefoane numai de 2500 de euro. Spun unele  surse ca avea atata tupeu incat inregistra, santaja si le punea la punct si pe organele de control  cand gaseau derapaje, ba  a pus si pe facebook pe unu dar macar a avut minte sa sterga postarea. Pai , spun vecinii cum mirosea a carnati in fiecare zi, a ficati si fripturi la ei, in curtea primariei. Pai stiti voi cat ii trebuia lu Lampa sa se sature? Cumparau carnati, mezeluri, cartofi, legume zilnic iar
ALEGATOR:
(3 Martie 2021, 23:58)
Dle.numai de d ăștia aflam. ? Unul mai breaz decât altul. Nu știu cum o fi în alte județe, dar la noi au fost numai circuri de primari. Măscărici politici. Au facutvce au făcut, siguri pe ei ca rămân în continuare primari. Asta mai e și profesor. De tot rasul am ajuns ca popor. Prostie, tupeu și fără caracter și gata poți fi om politic. PANARAMELOR
ionel:
(3 Martie 2021, 13:32)
Dupa cum bine se stie bonusurile obtinute in urma unui abonament satisface clientul , in cazul nostru Primaria Barcanesti , deci bonusul a intrat in bugetul Primariei.Daca nu se gaseste in buget cred ca e vorba de contabilitate  de ce se intampla acolo .Poate e un semn de intrebare la administrarea bugetului si cheltuielil de catre contabil si nu de o persoana . 
babau:
(2 Martie 2021, 21:13)
Dupa cate se vede in comentarii sunteti psd-isti ...nu va e rusine tocmai voi sa vb de contracte frauduloase si hotii ? tocmai psd care  a dus tara de rapa...lasi treaba asta in seama organelor specializate.Credeti ca noul edil face altceva ? 
De ce nu spuneti cum a marit salariile bugetarilor tocmai in detrimentul guv. care a spus se da bani de la uniune indiferent de culoarea politica a primariilor dar sa  inghete salariile si reducerea personalului cu 30% lucru care nu s-a facut si de aici banuti moka PA PA .
Culmea asta vine cu o zi inainte de marea asfaltare .....e cam de ras  cu ce se lauda....mai alesca DJ nu intra in bug primariilor locale.Bucurati-va cand iesiti din casele situate pe strazile adiacente DL201 incaltati inpantofi si nu in cisme de cauciuc . atunci bv d-l Primar , bv d-l primar cand batranii nu se vor mai chinui cu lemne , cand poate sa traga apa la o baie , cand o sa se termine cu furturile din gospodarii , cu asemenea fapte sa v-a laudati  , atunci sa spuneti bv dl Primar ....ceea ce nu se v-a intampla niciodata atat timp cat in Comuna Barcanesti-Ialomita o sa fie un Primar care habar nu are ce inseamna sa fii primar si cu ce se mananca , fiind condus de catelusii dumnealui care taie si spanzura .
Mitica:
(2 Martie 2021, 12:25)
Domn Fost Primaras era si antrenor la fotbal și acolo a avut perfotmanta la cheltuirea banilor,probabil se va descoperii daca legal sau ilegal!
Gigel:
(2 Martie 2021, 10:02)
Ajuns pe functie, nu i-a pasat decat cum sa fure. Si-a inchipuit ca va fi la butoane permanent. Oricum, asta este o gainarie, sunt convins ca a furat mult mai multe. Daca la asta i-a stat mintea, sigur a gasit mai multe cai de a fura banul public, adica banii cetatenilor din comuna. Unde esti tu, Tepes Doamne?
Marcu:
(2 Martie 2021, 09:51)
Asa privire care se vede arata o mare perversitate.Cu alte cuvinte - V-am facut -. Oare de unde a invatat asemenea practici ?
aici sunt banii dvs.:
(2 Martie 2021, 09:30)
Daca niste gainarii au costat bugetul primariei atat, dar restul de SFuri, proiecte sau investitii mai serioase? Cum drk ajung sa ne fure pe fata toti primarii astia? Ce tupeu golanesc pot sa aiba! Tupeu de borfasi sustinut numai de partidul care i-a pus primari. Astfel de furtisaguri ies la iveala numai dupa ce vine alt primar de la alt partid rival; daca iesea tot unul din partidul lui nu se afla nimic, se acoperea furtul in continuare. Iar organele abilitate ce au pazit? ograda de conturi care sta cate juma de an per primarie nu a vazut ca primarul asta maii avea putin si facea abonament fiecarui locuitor din comuna pe banii primariei? Las Fierbinti nu este serial de comedie, este film documentar despre hotia si prostia din Romania, din pacate.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 10 Apr 2021
274 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 Aprilie 2021, 14:10


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 9 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10006, cu 42 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 13:20
(95 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 60 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În cursul zilei de joi, 8 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 11:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Vineri, 9 aprilie a.c., în jurul orei 9,50, o echipă care executa lucrări pe raza municipiului Slobozia a descoperit un proiectil exploziv de artilerie, de calibru 75 milimetri. Conștientizând pericolul ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 10:55
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Un pacient al Spitalului Slobozia s-a aruncat în gol de la etajul 3!

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență informează că «în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie 2021, in jurul orelor 16,45, un pacient, internat în Secția Medicină Internă, s-a aruncat ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 23:10
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Țeapă de 1 milion de euro, dată de o contabilă firmei la care lucra

O femeie de 36 de ani a fost pusă sub control judiciar într-o anchetă a polițiștilor Serviciului de Investigații a Criminalității Economice al IPJ Ialomița. Aceasta este acuzată de faptul că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 18:05
(830 vizualizări - 3 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare

Compania
EXPUR SA

recrutează
Fochist
-Centrală
termică


Cunoștințe necesare postului
-Școală profesională pentru meseria
de fochist sau liceu de specialitate
-Calificare fochist în Clasa A, Grupa a II-a
Cerințe
-Deservirea centralei termice conform
procedurii de lucru
-Monitorizarea echipamentelor din centrala termică
-Verificarea parametrilor de funcționare
a echipamentelor din centrala termică și
anunță ori de câte ori constată
o anomalie în funcționarea
echipamentelor centralei
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui post vă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 30.04.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

8 Aprilie 2021, 17:40


CNAIR: Încep reparațiile la podul de la Fetești, peste Brațul Borcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță semnarea contractului de lucrări pentru reabilitarea podului peste Brațul Borcea de la Fetești. Valoarea contractului este de 67,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:25
(100 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Femeie rănită într-un accident rutier

O șoferiță de 30 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut joi, 8 aprilie a.c., în apropiere de municipiul Fetești. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

SC ACIM SA București
angajează
Pentru lucrări în zona Slobozia-Țăndărei,
jud. Ialomița

-Automacaragiu
-Deservent utilaje (buldoexcavatorist)
-Instalatori apă-canal

Relații la telefoanele
021/25.57.456
021/25.55.978
0745/631.081

8 Aprilie 2021, 16:55


AJFP Ialomița: S-au modificat declarațiile pentru notificarea intrării/ieșirii din sistemul TVA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii ineresați că au fost actualizate declarațiile 097 și 700 ca urmare a modificării plafonului pentru care se aplică sistemul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Vasile Popescu din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 8 aprilie ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:25
(105 vizualizări - 0 comentarii)


12

anunț angajare

RWA RAIFFEISEN
AGRO ROMANIA SRL

angajează în Căzănești
-Laborant (cu sau fără experiență)
-Silozar
-Operator depozit

Oferim salariu atractiv,
asigurare medicală privată
și acess la tele-medicină
Cei interesați sunt rugați
să sune la numărul de telefon

0737/027.243

8 Aprilie 2021, 15:20


Slobozia: «5 decenii de pictură»

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., Galeriile de Artă «Arcadia» din cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia vor găzdui expoziția personală de pictură a artistului Virgiliu Parghel. Intitulat «5 decenii ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 14:20
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 8 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9964, cu 40 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 13:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Eveniment privat întrerupt de polițiști

În cursul zilei de marți, 6 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 14:45
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 60 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9924, cu 60 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 13:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Marți, 6 aprilie a.c., în jurul orelor 16,15, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care a fost implicat ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 09:45
(155 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 12 aprilie 2021, termen limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 08:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

6 Aprilie 2021, 19:10


Tânăr din Alexeni, reținut după ce a spart geamurile la 11 autovehicule în Urziceni

Un tânăr, de 23 de ani, din Alexeni, a fost reținut de polițiști în cursul zilei de luni, 5 aprilie a.c., pe raza municipiului Urziceni. Conform oamenilor legii, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 18:05
(240 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 100 de polițiști ialomițeni au participat luni, 5 aprilie a.c., la o acțiune preventivă ce a avut ca scop respectarea măsurilor de protecție sanitară. Cu ocazia acestei misiuni, oamenii legii au aplicat ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:55
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Au trecut 48 de ore de când pompierii din Ialomița și Călărași încearcă să stingă un incendiu care a cuprins o șiră de baloți de aproximativ 50 de metri lungime și 4 metri înălțime. Pompierii au reușit ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


Cotorca: Autocamion implicat în accident

În dimineața zilei de marți, 6 aprilie a.c., un accident rutier s-a petrecut în zona localității Cotorca. Din informațiile autorităților, în evenimentul rutier a fost implicat un autocamion. Șoferul autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9864, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 13:25
(252 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța informează toți consumatorii din orașul Fetești cu privire la faptul că în noaptea de marți spre miercuri, 6/7 aprilie 2021, în intervalul orar 24,00-04,00, se va opri apa în tot orașul. ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 10:50
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Focar COVID-19: Carantină zonală la Gârbovi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus carantinarea zonală a comunei Gârbovi. Decizia va intra în vigoare de la miezul nopții de luni spre marți, 5/6 aprilie 2021, și va fi valabilă ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 17:05
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 600 de persoane aflate în carantină/izolare, verificate de polițiștii ialomițeni în ultimele 24 de ore

Duminică, 4 aprilie a.c., forțele de ordine au fost la datorie, acționând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă, precum și  pentru prevenirea și limitarea infectării ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 15:45
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 69 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 5 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9825, cu 69 de cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 13:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Platformă on-line pentru adeverințele aferente sectorului zootehnic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 5 aprilie 2021, pune la dispoziție o platformă on-line prin care pot fi transmise către Centrele județene ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 11:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336
Ultimele comentarii
Nostradamus în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Ilie în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei aloo în Anunțul de AUR al Ialomiței gigi în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Rycy în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie Ionuț Coman în Anunțul de AUR al Ialomiței @sugetar în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor @O gacica în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor Gigel în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Anunțul de AUR al Ialomiței @Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei Vali în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia PUTIN în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei sugetar în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @WALY în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...