Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ex-subprefectul Emilian Barbu, acționat în instanță de Primăria Slobozia

Ex-subprefectul Emilian Barbu, acționat în instanță de Primăria Slobozia

Primăria Slobozia a deschis un proces împotriva lui Emilian Barbu, ex-subprefectul ju­dețului Ialomița. Potrivit documen­telor depuse la instanță, admi­nis­trația locală îl obligă la plata a 4900 de lei, reprezentând contrava­loarea unui prejudiciu pe care acesta nu l-ar fi recuperat în vremea în care își desfășura activitatea în calitate de funcționar public al Primă­riei Slobozia. În apărarea sa, Emilian Barbu susține, privitor la acțiunea înregistrată pe rolul Judecătoriei Slobozia, că nu are justificare legală.

Proces în desfășurare
Pe la jumătatea anului 2014, Camera de Conturi Ialomița a dispus Primăriei Slobozia să recupereze un prejudiciu de aproximativ 4900 de lei, rezultat în urma unei relații contractuale pe care a avut-o cu societatea ECO END-I ENERGY SRL. În dispoziția dată, demersurile pentru recuperarea acestui prejudiciu ar fi trebuit să revină Serviciului Juridic al administrației locale, condus la vremea respectivă de Emilian Barbu, ex-subprefectul județului Ialomița. În decembrie 2020, un control intern al Primăriei Slobozia a scos la iveală neîndeplinirea dispoziției trasată în 2014 de către Camera de Conturi Ialomița, iar în baza unui document, Primăria Slobozia a solicitat recuperarea respectivului pre­judiciu. În baza documentelor s-a precizat faptul că principalul responsabil pentru neîndeplinirea dispoziției Camerei de Conturi Ialomița este Emilian Barbu. Astfel, administrația locală a Sloboziei a deschis un proces la Judecătoria Slobozia prin care îi solicită acestuia plata celor 4900 de lei. Mai mult, administrația locală, în ce­rerea sa de chemare în judecată, susțin că acoperirea prejudiciului trebuie făcută de Emilian Barbu în solidar cu Aurelia Dinu, actualul șef al Serviciului Juridic al Primăriei Slobozia. Conform procedurilor în vigoare, Emilian Barbu a depus o Întâmpinare la dosarul înre­gistrat pe rolul Judecătoriei Slobozia în care motivează faptul că acțiunea în instanță nu are o justificare din punct de vedere legal. «Referitor la Dispoziția nr. 1347/18.12.2020 înțeleg să invoc excepția de nelegalitate a acesteia, motivată de calitatea unuia dintre membrii acestei comisii. Mai mult decât atât, vă rog să constatați că prin Dispoziția menționată s-au stabilit în sarcina Comisiei obiective privind fapte săvârșite de funcționari publici aspecte care sunt de competența Comisiei de Disciplină (...)» se arată în apărarea formulată de Emilian Barbu. Judecătoria Slobozia urmează să stabilească în perioada următoare primul termen al acestei acțiuni.

8 Martie 2021, 11:40 (4066 vizualizări - 11 comentarii)

Comentariile cititorilor:


dana:
(11 Martie 2021, 21:55)
Lasati ca o aduce pe exsubprefecta Ionescu si rezolva toate problemele juridice ale primariei . Ea la Primaria Slobozia si verisoara-sa la Consiliul Judetean si a mutat Dinu , Primaria Kogalniceanu la judet ! Sa vezi rezolvare ...
@ Cetatean:
(10 Martie 2021, 09:06)
Serios acum, există măcar o juristă angajată în Primărie pe bune, cu concurs și tot tacâmu', cu facultate serioasă, nu gen Biotera și Gheorghe Cristea?
Primarul nostru chiar nu realizează că aceste juriste, angajate pe cu totul alte criterii, sunt o pată imensă pe imaginea instituției?
Ce mai așteaptă să restructureze instituția și în special serviciile care au eșuat lamentabil? Câte gafe mai trebuie să facă mimozele?
Sau au intrat deja în grațiile edilului?
Cetățean :
(9 Martie 2021, 22:29)
Asta încă suferă după Ana ... consilierul juridic cel mai preț! Acum consiliază la alta masa...pe fostul director de la drumuri și poduri, doar ca și a cam luat teapa!
@ Ambrozie:
(9 Martie 2021, 17:27)
Las-o încolo de perfecționare, toate ''specialistele'' trebuie să dea concurs pe bune, că dacă te uiți la ce facultăți au la activ, nu-i una mai acătărea.
Iar cu onorabilu' subprefect Emilian, e cam același lucru, o anonimă facultate, în rest tot felul de cursuri și cursulețe care să îngroașe CV, dar nici unul serios cu adevărat.
Fabrică de diplome gen Ponta și ai lui!
Ambrozie:
(9 Martie 2021, 14:15)
Surse cu acces nelimitat la bârfele din interiorul instituției păstorite solar de noul Primar, confirmă faptul că serviciul Juridic va fi restructurat din temelii fiind transformat în serviciul de Comunicare liberă și transparentă cu contribuabilii. 
În acest sens, juristele aflate în funcție parcurg etape intensive de gramatică, în special aplicată pe legislația administrativă, fac exerciții de dicție și se perfecționează în caligrafierea corectă a unor texte date de de liderul administrativ.
Cele mai perfecționiste cică-se sunt Aurica și Alinuța/Albinuța, care nu vor cu niciun preț să se dea afară din Premărie.
Așa zic sursele, să sperăm că-i adevărat!
@ Alinuța:
(9 Martie 2021, 09:48)
Iată exemplul perfect al dinozaurului politico-administrativ creat de fosta guvernare pesedistă! Un individ care nu a dat concursuri, dar care s-a cățărat pe diverse funcții în aparatul bugetar, ajutat/promovat de stăpânii politici pe care i-a slujit până când a fost nevoie să treacă la altă formațiune politică.
Un cetățean ușor turmentat:
(8 Martie 2021, 23:58)
Nu verifica nimeni dacă s-a dus la îndeplinire o dispoziție a Curții de Conturi? Ma tot intreaba un prieten și nu știu ce sa-i raspund. Mă ajută cineva?
Marcelica:
(8 Martie 2021, 21:51)
Redactia Independent, ne-ai promis că ne ții la curent cu reorganizarea aparatului birocratic din Primărie, în special cu soarta juristelor agramate!
Ne-ai lăsat cu ochii în soare n-ai mai dat nimic.
Cetatean:
(8 Martie 2021, 19:27)
Este timpul ca fiecare sa raspunda pentru chestiile din fisa postului, sa puna in aplicare hotararile care se impun...nu sa vina la servici doar sa-si incaseze leafa....fiecare trebuie sa fie responsabil!
Relu F:
(8 Martie 2021, 18:16)
De curiozitate, ce funcție mai ocupă domnu^? Că tot prin sistemu bugetar s-a preumblat, dar odată în viața lui n-a dat un concurs pe bune
A fost abonat pe la pomeni politice și i-a cam pupat în dos pe toți mai-marii Sloboziei
Alinuța:
(8 Martie 2021, 17:45)
Băi baiatule, iarăși auzim de celebrii juriștii ai Primăriei Slobozia, iar apare Aurica și Milică, spaima juriștilor din instituțiile bugetare. Aurica este cea care a girat o altă juristă agramată? Mai este încă angajată la Primărie?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 10 Apr 2021
257 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 Aprilie 2021, 14:10


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 9 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10006, cu 42 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 13:20
(95 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 60 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În cursul zilei de joi, 8 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 11:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Vineri, 9 aprilie a.c., în jurul orei 9,50, o echipă care executa lucrări pe raza municipiului Slobozia a descoperit un proiectil exploziv de artilerie, de calibru 75 milimetri. Conștientizând pericolul ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 10:55
(122 vizualizări - 0 comentarii)


Un pacient al Spitalului Slobozia s-a aruncat în gol de la etajul 3!

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență informează că «în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie 2021, in jurul orelor 16,45, un pacient, internat în Secția Medicină Internă, s-a aruncat ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 23:10
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Țeapă de 1 milion de euro, dată de o contabilă firmei la care lucra

O femeie de 36 de ani a fost pusă sub control judiciar într-o anchetă a polițiștilor Serviciului de Investigații a Criminalității Economice al IPJ Ialomița. Aceasta este acuzată de faptul că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 18:05
(831 vizualizări - 3 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare

Compania
EXPUR SA

recrutează
Fochist
-Centrală
termică


Cunoștințe necesare postului
-Școală profesională pentru meseria
de fochist sau liceu de specialitate
-Calificare fochist în Clasa A, Grupa a II-a
Cerințe
-Deservirea centralei termice conform
procedurii de lucru
-Monitorizarea echipamentelor din centrala termică
-Verificarea parametrilor de funcționare
a echipamentelor din centrala termică și
anunță ori de câte ori constată
o anomalie în funcționarea
echipamentelor centralei
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui post vă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 30.04.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

8 Aprilie 2021, 17:40


CNAIR: Încep reparațiile la podul de la Fetești, peste Brațul Borcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță semnarea contractului de lucrări pentru reabilitarea podului peste Brațul Borcea de la Fetești. Valoarea contractului este de 67,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:25
(100 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Femeie rănită într-un accident rutier

O șoferiță de 30 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut joi, 8 aprilie a.c., în apropiere de municipiul Fetești. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:10
(107 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

SC ACIM SA București
angajează
Pentru lucrări în zona Slobozia-Țăndărei,
jud. Ialomița

-Automacaragiu
-Deservent utilaje (buldoexcavatorist)
-Instalatori apă-canal

Relații la telefoanele
021/25.57.456
021/25.55.978
0745/631.081

8 Aprilie 2021, 16:55


AJFP Ialomița: S-au modificat declarațiile pentru notificarea intrării/ieșirii din sistemul TVA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii ineresați că au fost actualizate declarațiile 097 și 700 ca urmare a modificării plafonului pentru care se aplică sistemul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Vasile Popescu din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 8 aprilie ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:25
(105 vizualizări - 0 comentarii)


12

anunț angajare

RWA RAIFFEISEN
AGRO ROMANIA SRL

angajează în Căzănești
-Laborant (cu sau fără experiență)
-Silozar
-Operator depozit

Oferim salariu atractiv,
asigurare medicală privată
și acess la tele-medicină
Cei interesați sunt rugați
să sune la numărul de telefon

0737/027.243

8 Aprilie 2021, 15:20


Slobozia: «5 decenii de pictură»

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., Galeriile de Artă «Arcadia» din cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia vor găzdui expoziția personală de pictură a artistului Virgiliu Parghel. Intitulat «5 decenii ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 14:20
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 8 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9964, cu 40 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 13:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Eveniment privat întrerupt de polițiști

În cursul zilei de marți, 6 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 14:45
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 60 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9924, cu 60 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 13:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Marți, 6 aprilie a.c., în jurul orelor 16,15, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care a fost implicat ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 09:45
(155 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 12 aprilie 2021, termen limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 08:40
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

6 Aprilie 2021, 19:10


Tânăr din Alexeni, reținut după ce a spart geamurile la 11 autovehicule în Urziceni

Un tânăr, de 23 de ani, din Alexeni, a fost reținut de polițiști în cursul zilei de luni, 5 aprilie a.c., pe raza municipiului Urziceni. Conform oamenilor legii, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 18:05
(240 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 100 de polițiști ialomițeni au participat luni, 5 aprilie a.c., la o acțiune preventivă ce a avut ca scop respectarea măsurilor de protecție sanitară. Cu ocazia acestei misiuni, oamenii legii au aplicat ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:55
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Au trecut 48 de ore de când pompierii din Ialomița și Călărași încearcă să stingă un incendiu care a cuprins o șiră de baloți de aproximativ 50 de metri lungime și 4 metri înălțime. Pompierii au reușit ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


Cotorca: Autocamion implicat în accident

În dimineața zilei de marți, 6 aprilie a.c., un accident rutier s-a petrecut în zona localității Cotorca. Din informațiile autorităților, în evenimentul rutier a fost implicat un autocamion. Șoferul autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9864, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 13:25
(252 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța informează toți consumatorii din orașul Fetești cu privire la faptul că în noaptea de marți spre miercuri, 6/7 aprilie 2021, în intervalul orar 24,00-04,00, se va opri apa în tot orașul. ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 10:50
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Focar COVID-19: Carantină zonală la Gârbovi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus carantinarea zonală a comunei Gârbovi. Decizia va intra în vigoare de la miezul nopții de luni spre marți, 5/6 aprilie 2021, și va fi valabilă ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 17:05
(413 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 600 de persoane aflate în carantină/izolare, verificate de polițiștii ialomițeni în ultimele 24 de ore

Duminică, 4 aprilie a.c., forțele de ordine au fost la datorie, acționând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă, precum și  pentru prevenirea și limitarea infectării ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 15:45
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 69 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 5 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9825, cu 69 de cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 13:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Platformă on-line pentru adeverințele aferente sectorului zootehnic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 5 aprilie 2021, pune la dispoziție o platformă on-line prin care pot fi transmise către Centrele județene ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 11:20
(177 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336
Ultimele comentarii
Nostradamus în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Ilie în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei aloo în Anunțul de AUR al Ialomiței gigi în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Rycy în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie Ionuț Coman în Anunțul de AUR al Ialomiței @sugetar în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor @O gacica în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor Gigel în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Anunțul de AUR al Ialomiței @Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei Vali în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia PUTIN în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei sugetar în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @WALY în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...