Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Hotărâre ilegală pentru scutiri de taxe la Fierbinți-Târg

Administrație marca Iusein Iuksel

Hotărâre ilegală pentru scutiri de taxe la Fierbinți-Târg

bonus: Iusein Iuksel, pericol pentru administrație

La inițiativa primarului Iusein Iuksel, Consiliul Local al orașului Fierbinți-Târg a aprobat anularea accesoriilor în cazul obligațiilor bugetare restante la 31 martie 2020. Decizia nu are la bază niciun act normativ în vigoare și repre­zintă o încălcare flagrantă a practicii administrative. Proiectul de hotărâre a fost votat pe 9 martie 2021, însă nu a fost adus la cunoștința Prefecturii Ialomița pentru a obține viza de legalitate până pe 25 martie 2021. «Secretarul Primăriei a întrebat Prefectura înainte. Nu am făcut nimic de capul nostru!» declară Iusein Iuksel.

Iuksel amorsează o bombă administrativă
Primarul Iusein Iuksel a propus Consiliului Local Fierbinți-Târg, în cadrul ședinței din 9 martie 2021, aprobarea unui proiect de hotărâre privind «anularea accesoriilor în cazul obligațiilor bugetare restante la 31.03.2020». Conform procesului-verbal al ședinței, facilitatea fiscală viza inițial și agenții economici, însă secretarul Primăriei, Cristina Matei, a precizat că «în proiectul de hotărâre s-a trecut greșit, față de referatul Compartimentului de specialitate, că vor fi anulate accesoriile persoanelor juridice». Precizarea făcută de secretarul Primăriei ridică un prim semn de întrebare privind legalitatea acestui proiect. Un al doilea semn de întrebare privind legalitatea proiectului de hotărâre o reprezintă intervenția primarului Iusein Iuksel în cadrul șe­dinței. Același proces-verbal precizează că «domnul primar spune dacă proiectul de hotărâre este legal, trebuie să plătim majorările de întâr­ziere pe care le-au plătit deja unii contribuabili». Nici acest avertisment nu atrage atenția plenului, iar consilierii locali aprobă cu unanimitate de voturi inițiativa primarului, legitimată de autoritatea secretarului Primăriei.

Curat ilegal, domnule prefect!
Deși proiectul de hotărâre votat pe 9 martie 2021 nu are aviz de lega­litate al Prefecturii Ialomița, în ziua următoare, pe 10 martie 2021, angajații Primăriei încep să încaseze obligațiile bugetare aferente anului, atenție!, 2019, fără accesoriile afe­rente. Adică fără penalități. Pe 25 martie a.c., Marieta Țurpac, aflată în conflict cu autoritățile locale și prezentă la ședința din 9 martie 2021, încearcă să plătească obligațiile fiscale restante ale socrului său. Este refuzată. Decla­rația femeii este halucinantă: «Peste tot s-a auzit că primarul a dat hotărârea asta pentru prietenii lui, ca să-i scutească de penalități... Iar în Consiliu, la ședință, s-a vorbit mereu de accesoriile aferente anului 2019, nu 2020, cum scrie în hotărâre. Dar am zis să văd dacă mă primesc și pe mine... Așa că m-am dus să plătesc pentru socrul meu. Întâi mi-a zis că nu se poate pentru mine. Apoi m-a tras cineva de-o parte și mi-a zis să nu mai fac scandal că, oricum, nu au dus proiectul de hotărâre la avizat, la Prefectură... Asta a fost pe 25 martie, la vreo 15 zile de la vot...». Contactat telefonic pentru un punct de vedere, primarul orașului Fierbinți-Târg, Iusein Iuksel a admis că, în cazul în care proiectul de hotărâre este ilegal, oamenii vor fi rechemați pentru a plăti accesoriile: «Secretarul Primăriei a întrebat Prefectura înainte. Nu am făcut nimic de capul nostru!».

Năravul din fire n-are lecuire: Iusein Iuksel, pericol pentru administrație
Primarul orașului Fier­binți-Târg este unul dintre cele mai controversate perso­naje care populează administrația locală din Ialomița. În iunie 2016 el a fost condamnat definitiv la 4 luni de închisoare cu suspendare, fapt care a generat, un an mai târziu, pierderea mandatului de primar. De-a lungul activității sale administrative a fost acuzat, printre altele, de cheltuirea ilegală a bugetului local, «conflict de interese» și blocarea conturilor Primăriei Fierbinți-Târg. Să rememorăm câteva dintre aceste acuzații.
-Pe 3 iunie 2016, primarul Iusein Iuksel a fost condamnat definitiv la 4 luni de închisoare cu suspendare pentru «conflict de interese». La momentul respectiv, Curtea de Apel București a dat dreptate Judecătoriei Urziceni, consfințind decizia inițială a acesteia. Pedeapsa a fost aplicată pentru comiterea infrac­țiunii de «conflict de interese», în condițiile în care s-a dovedit că Iusein Iuksel a încheiat 5 contracte cu firma controlată de soția sa. Pe lângă pedeapsa de 4 luni cu suspendare, lui Iusein Iuksel i s-a stabilit și un termen de încercare de 2 ani și 4 luni. Din cauza acestei condamnări, un an mai târziu Iusein Iuksel este suspendat din funcția de primar și se organizează noi Alegeri Locale.
-În 2015, Iusein Iuksel a împrumutat 10 milioane de lei de la Trezoreria Statului pentru realizarea obiectivului «Înființare și modernizare Școala de Arte și Meserii Fierbinți-Târg». La 4 ani distanță de la acel moment, auditorii ialomițeni ai Camerei de Conturi Ialomița îl acuză că 15% din suma împrumutată a fost cheltuită în mod ilegal. Exprimată în cifre suma se ridică la 1,4 milioane de lei. Acești bani au fost cheltuiți fie pe lucrări cu prețuri majorate, fie pe lucrări realizate doar pe hârtie. Mai mult, auditorii au reținut și faptul că Primăria Fierbinți-Târg a fost obligată, nejustificat, să plătească de două ori aceeași sumă de bani unuia dintre constructorii angajați pentru Școala de Arte și Meserii. Dezastrul financiar pe care Iusein Iuksel l-a creat în bugetul local al Primăriei Fierbinți-Târg ajunge în atenția opiniei publice în anul 2019. Și, totuși, un an mai târziu, susținut de PSD, câștigă din nou Alegerile Locale profitând de competiția electorală dintre contracandidații săi.
-Un dosar penal care îl vizează pe fostul primar al orașului Fierbinți-Târg, Iusein Iuksel, trenează de 5 ani în sertarele Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. Actualul edil al orașului este acuzat că a eliberat în fals un certificat fiscal pentru a vinde la bucată fosta fabrică de alcool. La momentul încheierii tranzacției, firma Seldani Impex SRL figura fără datorii către bugetul local al Primăriei Fierbinți-Târg. În re­alitate, societatea Seldani Impex SRL avea de returnat bugetului local taxe și impozite neachitate în valoare de peste 70 mii de lei. Suma nu a fost achitată nici în prezent. Mai mult, Iusein Iuksell avea calitatea de asociat unic al respectivei societăți!

8 Aprilie 2021, 07:50 (905 vizualizări - 5 comentarii)

Citiți și:
Consilierii USR PLUS cer transparență administrativă

Comentariile cititorilor:


3trandafire:
(9 Aprilie 2021, 07:56)
Usor cu ... politichia pe scari! Cadeti si va rupeti doamne feri ceva. Care partid de `telectuali? usereaua? Pai ce-avem bre la centru, vreun profesor universitar, sau ...? La ultimele lupte intestine ale filialei ialomitene `telectualilor li s-a dat o palma peste ceafa. Unde mai pui ca mai marele judetului, baiat tanar cu elan userist si-a luat un consiglier rosu pana-n maduva oaselor. Adica tocmai din tabara celor pe care-i critica de vo 4 ani incoa`. Iar acest consiglier, mare giurist, s-a facut ca nu vede toate derapajele primarilor trandafirii, atata timp cat era scula de bascula la perfectura si le superviza activitatea; deci a inchis ochii si la mizeriile facute de asta cu nume de "infidel", ca doar era pretin cu jiji muschi. 
Nu este corect sa te superi pe populime ca nu a votat masiv usereaua, in definitiv nici nu mai avea de ce, pentru ca au facut jocuri infecte la nivel de judet, la fel ca partidele putrede pe care le infiera. Nu au aratat ca sunt mai buni decat ceilalti, ci dimpotriva. Din pacate, nu realizeaza ca asta ar fi fost momentul lor de glorie, insa, din pacate nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor/sperantelor alegatorilor; dezamagitor! "Tantza mi-ai ucis sperantza"
Amaratii tarii vor vota mereu cu stomacul si nu cu capul, iar in conditiile date, au dreptate; Se ghideaza dupa dictonul "au furat, dar au si facut" referindu-se desigur la facutul de pomeni electorale - le-au dat plasa cu ulei si faina. Mecanismul asta s-a perpetuat dupa revolutie "Ia plasa cu FSN-ul"! si am luat toti plasa si la propriu si la figurat.
Cei care voteaza cu capul au constiinta impacata doar in ziua alegerilor; insa, vazand ca au votat niste impostori - care au promis ca vor fi total diferiti de ciumele rosie si galbena, dar a doua zi dupa inscaunare sunt la fel ca "adversarii" lor - li se face lehamite si nu mai vor sa puna stampila pe nimeni. Asa ca, ne place sau nu, din cauza mizeriei politicienilor, votul se decide de catre cei sarmani. Chiar
FANE:
(9 Aprilie 2021, 07:15)
IUSEIN IUKSEL FACE CE STIE MAI ALES CA ESTE IN FOAME MARE SI NU ARE NICI MAJORITATEA LA CONSILIUL LOCAL.CEIA CE A FACUT SINT PROMISIUNI DIN CAMPANIE
Nuti spaima Constitutii:
(9 Aprilie 2021, 02:29)
Tanti Narcisaaaa !!! Nu te supara si matale ca vacaru' pe sat ! Asa e regula in politica sa castige acela care are mai multe voturi. Nu poti sa te superi pe alegatori si sa-i certi ca peste un mandat o sa-ti arate ei. Omul in general daca-i faci un bine este posibil sa uite dar daca''l mascaresti si te bucuri de raul lui nu te uita si nu te iarta. Avem pretentii mari de la USR ca sunt partid de intelectuali. Prin urmare trebe'sa fii eleganta si politicoasa. Poate la urmatoarele alegeri o sa castigati voi si atunci sa vezi veselie. In definitiv sunteti la guvernare la nivel central si bizonul electoral vazand ce treaba buna faceti pe acolo va voteaza mai cu spor :))) Si daca nu cumva veniturile matale nu provin din fo'' firmulita din paradisuri fiscale (ca deh ... intelectualii nu''s ca alde Gigel patron de butic) si esti ceteatean al localitatii cu pricina, atunci nu mai fii asa de "enorm" de bucuroasa ca platesti si matale odata cu ceilalti. Doar nu vrei sa faci parte din categoria "ce bine ca a luat foc moftangiul de la parter ca eu stau la etajul I". Iar daca nu locuiesti si nu platesti nimic prin Fierbinti atunci e "cum e mai rau" ca te ai apucat sa judeci lumea de pe alte plaiuri. Ori din asa mult umanism si grija de aproapele tau nu mai poti sa dormi noaptea ca nu a castigat USR-ul in toata tara ???
Narcisa:
(8 Aprilie 2021, 22:20)
Eu sunt USR. Am pierdut alegerile la Fierbinti si m-am bucurat, pentru ca fierbintenii merita minciunile practicate si spolierea exercitata de Iuksel. Merita sa-i plateasca datoriile personale (multe sute de mii de euro), conform sentintelor publice. Fierbintenii il merita din plin! Ma bucur enorm ca au ceea ce merita!  
as:
(8 Aprilie 2021, 16:07)
PSD nu a invatat nimic din greselile trecutului: Stoica,Ciupi, Iusein,Oti,etc. pe plan local. La centru ....Nastase si Dragnea sunt exponenti. Au impresia ca nu li se va intampla nimic. In 3 ani vor da cu subsemnatul cei ce ocupa acum in frunte cu cei 2 P. Sa dea domnul sa nu am dreptate dar dupa cite am auzit sunt mari sanse sa dea.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 10 Apr 2021
272 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

9 Aprilie 2021, 14:10


Grupul de Comunicare Strategică: 42 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 9 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10006, cu 42 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 13:20
(97 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 60 mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În cursul zilei de joi, 8 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 11:40
(83 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Slobozia: Poiectil de artilerie neexplodat, descoperit de muncitorii care săpau o groapă

Vineri, 9 aprilie a.c., în jurul orei 9,50, o echipă care executa lucrări pe raza municipiului Slobozia a descoperit un proiectil exploziv de artilerie, de calibru 75 milimetri. Conștientizând pericolul ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2021, 10:55
(124 vizualizări - 0 comentarii)


Un pacient al Spitalului Slobozia s-a aruncat în gol de la etajul 3!

Printr-un comunicat de presă, Spitalul Județean de Urgență informează că «în cursul zilei de miercuri, 8 aprilie 2021, in jurul orelor 16,45, un pacient, internat în Secția Medicină Internă, s-a aruncat ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 23:10
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Țeapă de 1 milion de euro, dată de o contabilă firmei la care lucra

O femeie de 36 de ani a fost pusă sub control judiciar într-o anchetă a polițiștilor Serviciului de Investigații a Criminalității Economice al IPJ Ialomița. Aceasta este acuzată de faptul că, în perioada ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 18:05
(834 vizualizări - 3 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare

Compania
EXPUR SA

recrutează
Fochist
-Centrală
termică


Cunoștințe necesare postului
-Școală profesională pentru meseria
de fochist sau liceu de specialitate
-Calificare fochist în Clasa A, Grupa a II-a
Cerințe
-Deservirea centralei termice conform
procedurii de lucru
-Monitorizarea echipamentelor din centrala termică
-Verificarea parametrilor de funcționare
a echipamentelor din centrala termică și
anunță ori de câte ori constată
o anomalie în funcționarea
echipamentelor centralei
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui post vă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 30.04.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

8 Aprilie 2021, 17:40


CNAIR: Încep reparațiile la podul de la Fetești, peste Brațul Borcea

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță semnarea contractului de lucrări pentru reabilitarea podului peste Brațul Borcea de la Fetești. Valoarea contractului este de 67,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:25
(100 vizualizări - 0 comentarii)


8

Fetești: Femeie rănită într-un accident rutier

O șoferiță de 30 de ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut joi, 8 aprilie a.c., în apropiere de municipiul Fetești. Tânăra a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Municipal ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 17:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești accident


anunț angajare

SC ACIM SA București
angajează
Pentru lucrări în zona Slobozia-Țăndărei,
jud. Ialomița

-Automacaragiu
-Deservent utilaje (buldoexcavatorist)
-Instalatori apă-canal

Relații la telefoanele
021/25.57.456
021/25.55.978
0745/631.081

8 Aprilie 2021, 16:55


AJFP Ialomița: S-au modificat declarațiile pentru notificarea intrării/ieșirii din sistemul TVA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii ineresați că au fost actualizate declarațiile 097 și 700 ca urmare a modificării plafonului pentru care se aplică sistemul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:40
(101 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Căzănești

Ca urmare a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Vasile Popescu din orașul Căzănești, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 8 aprilie ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 16:25
(105 vizualizări - 0 comentarii)


12

anunț angajare

RWA RAIFFEISEN
AGRO ROMANIA SRL

angajează în Căzănești
-Laborant (cu sau fără experiență)
-Silozar
-Operator depozit

Oferim salariu atractiv,
asigurare medicală privată
și acess la tele-medicină
Cei interesați sunt rugați
să sune la numărul de telefon

0737/027.243

8 Aprilie 2021, 15:20


Slobozia: «5 decenii de pictură»

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., Galeriile de Artă «Arcadia» din cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia vor găzdui expoziția personală de pictură a artistului Virgiliu Parghel. Intitulat «5 decenii ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 14:20
(75 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 8 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9964, cu 40 de cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2021, 13:40
(156 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Eveniment privat întrerupt de polițiști

În cursul zilei de marți, 6 aprilie a.c., aproape 100 de forțe de ordine au acționat pe raza județului Ialomița pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 14:45
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 60 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9924, cu 60 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 13:25
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Accidente la Iazu și Fierbinți-Târg

Marți, 6 aprilie a.c., în jurul orelor 16,15, salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia-Garda de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină la un accident rutier în care a fost implicat ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 09:45
(156 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 12 aprilie 2021, termen limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2021, 08:40
(216 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

6 Aprilie 2021, 19:10


Tânăr din Alexeni, reținut după ce a spart geamurile la 11 autovehicule în Urziceni

Un tânăr, de 23 de ani, din Alexeni, a fost reținut de polițiști în cursul zilei de luni, 5 aprilie a.c., pe raza municipiului Urziceni. Conform oamenilor legii, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 18:05
(242 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară

Peste 100 de polițiști ialomițeni au participat luni, 5 aprilie a.c., la o acțiune preventivă ce a avut ca scop respectarea măsurilor de protecție sanitară. Cu ocazia acestei misiuni, oamenii legii au aplicat ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:55
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Horia: 48 de ore de luptă cu flăcările

Au trecut 48 de ore de când pompierii din Ialomița și Călărași încearcă să stingă un incendiu care a cuprins o șiră de baloți de aproximativ 50 de metri lungime și 4 metri înălțime. Pompierii au reușit ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:40
(185 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Horia incendiu


Cotorca: Autocamion implicat în accident

În dimineața zilei de marți, 6 aprilie a.c., un accident rutier s-a petrecut în zona localității Cotorca. Din informațiile autorităților, în evenimentul rutier a fost implicat un autocamion. Șoferul autovehiculului ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 15:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cotorca accident


Grupul de Comunicare Strategică: 39 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 6 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9864, cu 39 de cazuri mai mult față de ziua de luni ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 13:25
(253 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța informează toți consumatorii din orașul Fetești cu privire la faptul că în noaptea de marți spre miercuri, 6/7 aprilie 2021, în intervalul orar 24,00-04,00, se va opri apa în tot orașul. ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2021, 10:50
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Focar COVID-19: Carantină zonală la Gârbovi

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a dispus carantinarea zonală a comunei Gârbovi. Decizia va intra în vigoare de la miezul nopții de luni spre marți, 5/6 aprilie 2021, și va fi valabilă ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 17:05
(414 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 600 de persoane aflate în carantină/izolare, verificate de polițiștii ialomițeni în ultimele 24 de ore

Duminică, 4 aprilie a.c., forțele de ordine au fost la datorie, acționând pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul Stării de Alertă, precum și  pentru prevenirea și limitarea infectării ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 15:45
(204 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 69 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 5 aprilie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 9825, cu 69 de cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 13:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Platformă on-line pentru adeverințele aferente sectorului zootehnic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, începând cu data de 5 aprilie 2021, pune la dispoziție o platformă on-line prin care pot fi transmise către Centrele județene ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2021, 11:20
(178 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 335 336
Ultimele comentarii
Nostradamus în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Ilie în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei aloo în Anunțul de AUR al Ialomiței gigi în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia Rycy în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie Ionuț Coman în Anunțul de AUR al Ialomiței @sugetar în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor @O gacica în Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor Gigel în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei cetatean în Anunțul de AUR al Ialomiței @Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei Vali în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia PUTIN în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei sugetar în Izoleta cumpărată de Consiliul Județean Ialomița, nefolosită în pandemie @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» @Gigel în «Vom avea un buget de austeritate!» Vladimir în Urban SA Slobozia a achiziționat autoturisme noi pentru conducerea firmei @WALY în Guvernul Cîțu a aprobat 87,6 milioane de lei pentru Sala Polivalentă din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...