Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Reparația podului rutier de la Bora se amână până în iunie 2021

Reparația podului rutier de la Bora se amână până în iunie 2021

Programate a se încheia la jumătatea acestei luni, lucrările de reabilitare a podului peste râul Ialomița, din zona Cartierului Bora al Sloboziei, se amână până la finalul lunii iunie 2021. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, au dat vina pe... vreme. Potrivit documentelor oficiale, reparația podului costă 3,1 milioane de lei.

Șoferii mai au de așteptat Reabilitarea podului peste râul Ialomița, din zona Cartierului Bora din Slobozia, a început în anul 2018. Contractul a fost câștigat inițial de societatea Construcții Feroviare Drumuri și Poduri SRL Buzău. Beneficiarul lucrării, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța a decis însă să rezilieze contractul încheiat cu firma buzoiană, din cauza executantului. În urma deciziei, un proces a fost deschis pe rolul Tribunalului Constanța. În anul 2019, DRDP Constanța scoate din nou la licitație publică contractul, lucrările fiind atribuite unei alte societăți din Buzău, Liciu CON SRL. Șantierul a fost redeschis în aprilie 2020. Potrivit graficelor stabilite, execuția ar fi trebuit să se încheie pe data de 14 aprilie 2021, însă oficialii DRDP au decis să amâne finalizarea lucrărilor până la sfârșitul lunii iunie 2021. Motivul invocat de aceștia ar fi reprezentat de condițiile meteo din sezonul rece 2020-2021. Mai mult decât atât, DRDP Constanța a majorat valoarea lucrărilor de la 2,8 milioane de lei (potrivit contractului încheiat în 2018), la 3,1 milioane de lei.

11 Aprilie 2021, 13:35 (4596 vizualizări - 31 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: S-a redeschis circulația pe podul de la Bora. Lucrările continuă!
Reîncepe calvarul la Slobozia: Start nou pentru lucrările de reabilitare a podului peste Ialomița
Constructorii refuză reabilitarea podului rutier peste râul Ialomița

Comentariile cititorilor:


@Ion:
(19 Aprilie 2021, 08:11)
Intrebari pertinente! doriti si un raspuns? Pai pe la conducerea institutiilor invocate de catre dvs., cine credeti ca numeste conducerea? Nu tot politicienii de la guvernare? Iar astfel de lucrari importante prin tara ce firme credeti ca le castiga? Nu cumva cele de casa ale partidelor influente, alea care cotizeaza politic? Contractul cu "firma" cred ca a fost foarte superficial incropit, fara penalitati, dar cu posibilitatea de prelungire, de majorare a costurilor, etc. Intentionat facut asa ca sa lase loc de manevre. Noi, soferii, nu contam. Pentru autoritati/politicieni conteaza doar sa faca jaf in urma lor si sa se imbogateasca. Asfaltarea a doua benzi de maximum 100 metri lungime nu ar fi trebuit sa se intinda pe mai bine de 1 luna...si asa incarcat. Intr-o zi decopertau, in alte cateva zile veneau cu armatura gata facuta si o montau, dupa care turnau asfalt. Insa, cu doi muncitori, o roaba si o betoniera nu se face treaba, ci doar bataie de joc. A, iar duminica, este liber, nu se munceste; lucra doar semaforul. o ora am asteptat sa traversez mizeria aia de pod. Cine-mi plateste motorina consumata aiurea, timpul si nervii?
Daca avem autoritati locale, primarie, consiliu judetean, ar trebui sa intrebe maharii de prin ministerul de resort de ce accepta lungirea lucrarilor? mai ales ca mai au de asfaltat doar o banda!!!
Ion:
(16 Aprilie 2021, 17:48)
Trec la două zile pe pod. Lucrarea este aproape gata. Lucrarea a început în martie și cred că termenul a fost în 20 aprilie. Totul ok. Din articol înțeleg că pe surse se știe că termenul va fi prelungit până la sfârșitul lui iunie. Odată cu prelungirea termenului, cum se poartă, se mai trag și niște bani. Nu mare lucru, o diferență de vreo 300 mìi. De aici explic atitudinea muncitorilor de tragere de timp. Cum să pui într-un contract un termen de o lună jumate și să îl prelungești cu încă două luni. Care sunt penalitățile zilnice de întârziere. Unde sunteți Curtea de Conturi, DNA?
pro test:
(16 Aprilie 2021, 08:40)
@ Ion, Gheo si Cetatean aveti dreptate! Ar trebui pusa presiune pe firma care se face ca reabiliteaza podul si chiar pe "reprezentantul guvernului in judet". Vreun protest pasnic, ceva?
In rest, politistii ce pot face? cum mai poti sa dai inapoi niste nesimtiti de soferi care blocheaza ambele benzi ale giratoriilor? Le muta masinile cu macaraua? Amenzile ulterioare date acestora nu rezolva nimic in prezent; tot asa asteptam si ceilalti blocati pe banda, chiar daca nu vrem sa traversam podul.
Intr-adevar, lucrarile merg f f greu; parca ar face un pod nou peste Dunare. In fapt sunt nici 100 metri liniari x 2 benzi de asfaltat.
Ion:
(15 Aprilie 2021, 13:29)
Ai dreptate Gheo. Bine ai sesizat lipsa de preocupare a firmei care a dus termenul de predare a lucrării tocmai la sfârșitul lunii iunie motiv ptr care a majorat și valoarea lucrării. Noi însă ne mahalagim aici pe cine să dirijeze circulația. Problema este așa cum a propus cineva să-i forțăm să-și respecte termenul de predare al lucrării. Nu trebuie să ne intereseze, să lucreze noaptea, să nu se facă că lucrează pe nervii nostri. Nu vedeți că noi ne agităm dar reprezentanții autorităților nu s-au deranjat să dea un comunicat.
Gheo:
(15 Aprilie 2021, 09:03)
Erau 2 muncitori care măturau vreo 5 cu mâinile în buzunare se hlizeau unu la altu.. Utilaje?? O rotopercutoare obosită 2 maturi, roabe,și câteva lopeți..
Coruptia ucide:
(13 Aprilie 2021, 12:11)
Mana cerească pentru polițiști care își vor rotunji veniturile 
Florentina:
(13 Aprilie 2021, 09:36)
În dimineața aceasta, cele două sensuri giratorii erau efectiv blocate, iar intersecția de la Bora blocată de șoferi inconștienți.
Și mai găsești și câte un dobitoc care se uită senin la tine și nu înțelege că a blocat intersecția, că încalcă regulile rutiere.
Mai avem și șmecherii care trec pe roșu fără să le pese sau care triplează pe partea stângă riscând adevărate accidente de circulație.
De aceea este nevoie de agenți de poliție, pentru a dirija traficul și a fi sesizați de șoferii teribiliști.
Bineînțeles, doi grauri de la Locală se dădeau cu auto din dotare, pe la MB-uri, fără să aibă nicio preocupare.
Nu mai votez niciun Soare, nicio Lună, niciun AUR!
Cetățean:
(13 Aprilie 2021, 07:41)
Din comentariile precedente, înțeleg că rezolvarea stă la poliție. Firma de construcții se poate juca până la toamnă cu nervii și banii noștri. Nu ne trebuie decî organe de poliție să dirijeze traficul și totul este ok. E bine?
Dreptate!:
(12 Aprilie 2021, 17:33)
DE ce  propuneti tot felul de solutii? Conditiile de trafic au fost pentru politisti ca''o manusa''.Nu participa la rezolvarea situatie''decat prin procede specifice' adica a ridicat un numar semnificativ de permis. Vine Pastele, se va face o coloana pana la Drajna, nervi la pamant, vin iar 6-7 politisti cu indicatii foarte clare, uni vaneaza, alti dirijeza/urmaresc si ultimi incheie provese verbale pentru incalcarea regulilor de circulatie.Si gata politia si-a facut datoria/si-a indeplinit planul pentru ridicare de permise.
Traiasca organele statului care sunt alaturi de cetatean!
Marina Cernat:
(12 Aprilie 2021, 15:44)
Extrem de bună ideea ca traficul să fie dirijat de agenți de poliție, pentru că sistemul de semaforizare oricum nu este respectat!
Se încalcă regulile rutiere cu atâta dezinvoltură!
Marius Ifrim:
(12 Aprilie 2021, 13:54)
Poliția Locală ar putea fi utilizată fără probleme și ar ajuta la fluidizare, asta doar dacă vine din vacanță primărelul. Că de la campania electorală și până acum, și-a cam schimbat năravul și a cam uitat promisiulnile făcute electoratului.
Pare într-o dulce letargie sau zici că-i ardelean!
Ion:
(12 Aprilie 2021, 13:45)
Fraților, cred că s-a umplut paharul. Aștia profită de faptul că nu reacționăm. De aceea primim informații pe surse, adică bârfe, nimic oficial,ne încearcă reacțiile. Ar fi așa. Dacă până la termenul din contract nu se dă drumul la pod, să forțăm autoritățile să dea drumul la circulație indiferent ın ce stadiu este reparat.
Maximilian:
(12 Aprilie 2021, 13:28)
Poliția Locală Slobozia să fie utilizată pentru fluidizarea traficului. Ne-am săturat să-i vedem cum se plimbă câte doi prin oraș, cu autoturismele din dotare, iar la podul Bora este un blocaj de nedescris!
Se blochează sensurile giratorii, se blochează intrarea în cartierul Bora, se circulă cu încălcarea regulilor de trafic rutier, iar oficialitățile nu reacționează.
Bătaie de joc!
Mary:
(12 Aprilie 2021, 12:32)
Lucrați și noaptea.
@Victoria:
(12 Aprilie 2021, 12:06)
Împotriva restricțiilor se tot organizează proteste și demonstrații, dar noi, cei care suntem batjocoriți zilnic cu restricționarea traficului pe podul Bora, de ce nu reacționăm?
De ce nu organizăm și noi un marș, auto (ca să nu fim amendați pentru nerespectarea măsurilor sociale)?
De ce nu reacționăm la indolența și nepăsarea autorităților locale?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
329 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(64 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(62 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(217 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(182 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
Dadp în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...