Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Pază și Servicii Comunitare SRL intră în reorganizare

Cu pași de melc

Pază și Servicii Comunitare SRL intră în reorganizare

Pază și Servicii Comunitare SRL, firmă aflată în subordinea Consiliului Local Slobozia, intră în reorganizare. Decizia a fost luată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor de luni, 5 aprilie 2021. Contractele cu Primăria Slobozia vor fi prelungite cu două luni, firma căutând soluții pentru păstrarea angajaților.

Primul pas a fost făcut În urmă cu o săptămână, AGA Pază și Servicii Comunitare SRL a decis intrarea în reorganizare a firmei. Decizia a fost adoptată după ce primarul Sloboziei, Dragoș Soare a declarat public că va rezilia o parte dintre contractele încheiate de această firmă cu instituțiile din subordinea Primăriei Slobozia. Primarul Sloboziei a participat la ședința AGA din 5 aprilie 2021. Ulterior ședinței, acesta a declarat: «Există situații punctuale în care e nevoie de pază umană... Dar sunt și instituții care nu au nevoie de acest tip de servicii. I-am cerut domnului director sa identifice soluții de extindere a activității. Nu putem plăti atât de mulți bani doar pentru ca această firmă să existe!». Reamintim că Primăria Slobozia plătește anual 3,2 mili­oane de lei către Pază și Servicii Comunitare SRL pentru asigurarea pazei umane în cele 22 de locații pe care firma le deservește.

Încă 2 luni de grație În pofida ultimatumului dat de către administrația locală, directorul Pază și Servicii Comunitare SRL, Gelu Ivanciu, rămâne optimist: «La acest moment, AGA a decis ca firma să intre în reorganizare. Contractele existente vor fi onorate încă 2 luni... Căutăm soluții pentru a identifica noi contracte! Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a păstra locurile de muncă. Dar, într-un final, decidenții hotărăsc!». O posibilă soluție pentru salvarea firmei o reprezintă organizarea unor echipe de intervenție similare celor folosite de către firmele de pază concurente. Soluția, susțin surse din cadrul firmei, ar putea aduce venituri suplimentare, însă acestea nu vor fi suficiente. Reamintim că firma Pază și Servicii Comunitare SRL are 70 de angajați și a fost înființată în urmă cu 10 ani.

16 Aprilie 2021, 11:55 (1964 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri
Cartierul lui Sorel
Slobozia plătește credite de 5 milioane de lei anual
Pază și Servicii Comunitare SRL a făcut profit pe banii contribuabililor

Comentariile cititorilor:


@Lavinia:
(19 Aprilie 2021, 07:56)
Cam ce inseamna reforma? Sa reduci cheltuielile la maximum taind toate maruntisurile...dar continuand investitii megalomanice, riscante si paguboase? Probabil o reorganizare a firmei de paza care are contracte exclusiv cu autoritatile locale s-ar impune, fara doar si poate! Insa...nu mai veni cu investitii gen casa poporului (chiar daca spui ca sunt finantate de guvern). Unu la mana, pentru ca in Romania intotdeauna costurile vor fi cu 30-50% mai mari decat cele initiale (si asa uriase), iar in al 2-lea rand pentru ca nu le-ai finalizat nici macar pe cele incepute: apa (ne)potabila si parcarea subterana (groapa lui stoica). In alta ordine de idei guvernarea asta - ca si cele anterioare de altfel - nu pare foarte stabila, deci finantarea salii polivalente este posibil sa nu se concretizeze; iar daca vine alt guvern (sa-i spunem ciuma rosie) va opri finantarea unui penelist. Asa se guverneaza in Romania, pe razbunari politice si multa rautate si prostie. Iar bugetul local va avea ca parte de venituri si cele 87 milioane, desi nu le va primi niciodata; si asa inconstientii anteriori de la conducerea primariei ne-au saracit, indatorat excesiv si ne-au mai si uratit orasul. Piata Revolutiei este o mare mizerie. Poate ca ar fi timpul sa facem o alta "revolutie" - pasnica - in care sa cerem noului primar sa rezolve apa, groapa, infrastructura si cartierele uitate de lume. Restul sunt maruntisuri.
Lavinia:
(18 Aprilie 2021, 20:46)
L-am votat, l-am crezut, l-am plăcut. Dar surpriză, au trecut atâtea luni și încă Dragoș Soare dansează lambada cu declarațiile, dar nu se înhamă la treabă.
Așteptăm reforme în administrația publică locală, chiar dure dacă este în interesul cetățeanului.
Dar sunt slabe speranțe.
Nuti spaima Constitutii:
(18 Aprilie 2021, 19:09)
Hmmmm .... parca vad cum citesc peste nici 2 ani cum o firma privata (ca deh ... statul este cel mai prost administrator) inhata pentru suma de 6,4 miloane de lei contractul de paza. Si o sa asigure activitatea de paza cu fix 35 de angajati ca doar privatul este manager bun. Si ca din intamplare patronul firmei o sa fie din PNL :)). Cu alte cuvinte o sa vedem din nou o afacere gen ENEL, ENGIE, PETROM etc. dar la scara mai micuta. Pe noi  statul ne a lasat de izbeliste la dispozitia privatilor iar privatii aia mari ne au umplut de atata bine golindu-ne buzunarele. Si nici cu privatii aia mai medii gen service-auto, constructii, transport, farmacii etc. (nu dau nume ca nu se publica comentariul) nu e de gluma. Dar e mult mai usor sa injuri Primaria sau alte institutii si sa te faci ca uiti ca tu nu ai platit uriasa suma de aprox. 200 lei/an pe apartament de 5-6 ani. Si pentru ca din pacate ultimii primari au lasat orasul dator pe niste ani (nu pe tine ca tu oricum n ai platit nici pana acum) te bati cu caramida in piept si vrei sa desfiintam toate institutiile si sa privatizam totul (justitie,sanatate, invatamant, politie,armata si ... de ce nu ?! chiar si religia). Mai baieti si fete ... cand aruncati cu noroi in stat nu uitati ca staul suntem noi toti.
@ Un nene:
(18 Aprilie 2021, 10:39)
Poate nu neapărat desființată în totalitate, dar o reducere cu cel puțin 50% ar produce economii substanțiale în bugetul public local. Mai ale că oamenii sunt complet ineficienți și mai mult generează probleme.
Dar primarul nu va avea curajul de a acționa asupra Poliției Locale.
Vivat Gelu:
(18 Aprilie 2021, 08:53)
Se știe că statul este cel mai prost administrator, așa că decizia primarului este corectă și oportună. Avem un buget subdimensionat, extrem de precar, suntem îndatorați peste măsură ca municipalitate și nu putem să mai menținem 70 de paznici la obiective care nu impun acest lucru. 
Iar inepția directorului Ivanciu este definitorie pentru respectiva persoană. A spune că faci profit, dar tu nu ai contracte decât cu autoritatea statului, este din categoria ''noaptea mintii''
Un nene:
(17 Aprilie 2021, 22:33)
Politia locala ar trebui desființată, pentru ca mulți din operativ și numai nu_si au rostul, nu cunosc legislația pe care ar trebui s_o aplice,nu cunosc codul codul contravențional și în ce cazuri ar trebui sa se aplice. Unii dacă sunt chemați la intervenție, intii anunță și apoi spune:"nu este nimic"sau altceva, etc.
@Ifrim:
(17 Aprilie 2021, 13:48)
Urbanism, Juridic și Poliția Locală - reorganizare urgentă în spiritul eficienței și respectului față de banul public.
Ifrim:
(17 Aprilie 2021, 09:00)
Bravo Dragoș, dar ai trebuie să începi și reorganizarea și eficientizarea Primăriei Slobozia.
cetatean:
(16 Aprilie 2021, 15:56)
Politia locala trebuie reorganizata din temelii ,DADEPEUL deasemenea si asa mai departe .
Daniela I:
(16 Aprilie 2021, 14:13)
În sfârșit, primarul Dragoș Soare s-a trezit din lunga letargie și a început să zgândăre cuibarul de viespi creat de PSD. 
Este un lucru pozitiv, dar mult prea anemic. L-am votat pentru a acționa și în administrația publică locală așa cum acționează un manager din zona privată pentru rentabilizează afacerea și elimină pierderile.
Hai că poate reușim să accelerăm puțin reformele și în Slobozia!
TUMOAREA - PSD:
(16 Aprilie 2021, 12:47)
Avem :
-Servicii(SRI,STS,SIE,..........)
-Politia Română( cu toate structurile din subordinea M.A.I.)
-Poliție locală
-Garzi....n+1 (de medie,financiară,protectia consumatorului ,etica....)
-N ...structuri care ne controlează și amendeaza (ISCIR,ARR,ANAF,AFER,CERONAV.....SUTE)
Cred ca suntem din ADN infractori daca statul a înfiintat atâtea organisme să ne țină în frâu.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
287 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(64 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(62 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(181 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
Dadp în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...