Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Județean Ialomița scoate la concurs postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Consiliul Județean Ialomița scoate la concurs postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia

bonus: Mihai Geantă, pregătit pentru a 13-a testare

Administrația județeană organizează un nou concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. În prezent, condu­cerea instituției este asigurată interimar de Liviu Patrichi, după ce Mariana Iancu, fostul manager al instituției, a fost înlocuită. Concursul nu implică o testare propriu-zisă, ci doar un proiect de management. Unita­tea medicală și angajații săi au nevoie de un management echilibrat care să le asi­gure dezvoltarea. Ultimii 4 manageri ai instituției au implicat Spitalul Slobozia în numeroase scandaluri publice, iscate în special din cauza cheltuirii nejustificate a banilor publici.

«Categoric mă voi înscrie la concurs!» Potrivit anunțului făcut de Consiliul Județean Ialomița, înscrierile la concursul organizat pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia se desfășoară în perioada 04-10 mai 2021, iar pe 28 mai 2021 se vor afișa rezultatele finale. În toată această perioadă de timp, candidaților înscriși li se vor analiza dosarele și, de asemenea, aceștia vor prezenta în fața unei comisii proiectul de management. Concursul nu implică susținerea unei testări, ci doar prezentarea proiectului de management. Cei care doresc să se înscrie la acest concurs și întrunesc toate condițiile necesare de participare pot participa la o discuție cu reprezentanții unității medicale, organizată în data de 20 aprilie 2021. În cadrul acestei întâlniri candidații pot obține informații despre activitatea Spitalului Județean de Urgență Slobozia, astfel încât aceștia să-și poată întocmi un proiect de management corespunzător și aplicat pe nevoile unității medicale. Dacă la alte concursuri organizate la spital funcția era dorită de mai mulți candidați, până în prezent doar Liviu Patrichi, managerul interimar al Spitalului Slobozia și-a manifestat interesul de a participa la acest concurs. «Cu siguranță voi participa! Sunt foarte multe provocări pe care această funcție le implică, însă le urez tuturor celor care vor dori să participe multă baftă, iar câștigătorul să-și aducă aportul astfel încât să susțină și să dezvolte Spitalul Județean de Urgență Slobozia...» a declarat Liviu Patrichi.

Istoria unui management deficitar Din punct de vedere managerial, Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de echilibru și de responsabilitate în ceea ce privește resursele umane și cele financiare. Ultimii 4 manageri ai instituției au iscat numeroase scandaluri publice legate fie de cheltuirea nejustificată a fondurilor, fie de atitudinea ne­corespunzătoare pe care au avut-o față de subor­do­nați. De notorietate au fost licitațiile trucate și plățile ilegale realizate în timpul mandatului fostului mana­ger Vasile Olaru. De asemenea, în mandatul Marianei Iancu, mai mulți angajați ai Spitalului Slobozia au trimis către Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică Ialomița memorii prin care reclamau atitudinea necorespunzătoare a acesteia. La toate acestea se adaugă și achiziția aparatului Computer Tomograf, fabricat în China, realizată de Violeta Șapira, la scurt timp după ce a fost numită manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Mihai Geantă, pregătit pentru a 13-a testare
Nu doar la Spitalul Județean de Urgență Slobozia se organizează concurs pentru funcția de conducere, ci și la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Ialomița. Casa Națională de Asigurări de Sănătate a publicat un anunț în Monitorul Oficial potrivit căruia caută manageri pentru mai multe Case Județene din țară, printre care se numără și cea din județul Ialomița. Mihai Geantă, șeful interimar al instituției, susțin că nu se teme să dea testarea pe care Casa Națională de Asigurări de Sănătate o va organiza la începutul lunii mai 2021. «Am susținut până acum 12 concursuri, în 19 ani de activitate... Eu cred că știu foarte bine legislația, nu mă sperii de acest examen. Consider că am experiența necesară pentru a-l susține. Nu m-am decis încă ce voi face, mai am timp de gândire, pentru că perioada de înscrieri încă nu s-a terminat...» a declarat Mihai Geantă. Reamintim că, în anul 2016, în urma unei testări similare, Mihai Geantă a reușit să obțină doar 16,75 puncte din totalul de 70.

19 Aprilie 2021, 07:55 (3841 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Juristul Vasile Zamfir cere anularea concursului de manager organizat la Spitalul Slobozia
Doi candidați pentru șefia Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Spitalul din Slobozia își caută manager

Comentariile cititorilor:


Crimeia:
(20 Aprilie 2021, 21:16)
Dacă'i adevărat,ce spune,cadru medical!nu mă surprinde cu nimic.Nu ne mai vindecăm,in veci ..de amatori de 2 lei,numiți în funcții publice.
Vali:
(20 Aprilie 2021, 20:54)
Sarsaila faci parte din cei ce dau șpagă sa prindă un post călduț.Modernizarea a fost de fapt o curățenie generala care era obligatorie pt un spital. Voi sunteți aia care nu ați dat o vopsea im 30 de ani pe un perete din spital. Nu va convenea ca trebuia sa va faceți treaba pt care sunteți plătiți.
Cadru medical:
(20 Aprilie 2021, 18:31)
Din primele zile de cand a fost numit manager si-a aranjat si mutat in posturi bune toate pilele. Fara concurs, fara nicio testare, nimic....Doar sa fie bine platite, sau sa munceasca mai putin...Il verifica cineva??!!Nimeni! In spital nu prea il gasesti, e tot timpul plecat...Vai de pacienti!
@ Razvan:
(20 Aprilie 2021, 16:08)
În orice caz nul intrece pe actualul director de la Amidon, ăsta chiar nu are limite, e hoțul hoților. Fură de rupe, te întorci întro parte, tea furat.
Nu mai are nicio limită, parcă a inebunit. Sa înconjurat cu toți fraerii carei semnează toate contractele și fură frate nu glumă.
Păsta nul mai prinde poliția
@Sarsaila:
(20 Aprilie 2021, 12:23)
Nu poti sa ne pupi in ... pe noi toti??E debandada de cand a plecat fosta managera.Ciubucurile au revenit la greu, asistentele urla la pacienti cat de tare pot, o indiferenta totala fata de pacienti...
Razvan:
(20 Aprilie 2021, 11:22)
Concurs pe bază de dosar, sincer cine mai crede povestea asta. Este pur și simplu un personaj aruncat în față de un tânăr politician local, care s-a umplut de ''succes'' la alegerile pentru Parlament.
Metoda PSD dce a-și promova săgețile prin tot felul de posturi publice, bine plătite.
Dacă era cu adevarat atât de capabil, era în continuare manager la vreao firmă străină, doar că multinaționalele pe unde a lucrsat l-au cam dat afară în suturi. 
Moca:
(20 Aprilie 2021, 08:43)
Poate că trebui să ne uităm putin in spate, ce firme a falimentat sau pus pe butuci (...) și pe urmă să ne gândim dacă merită postul de manager. Cand esti dat afară de doi angajatori, amindoi straini cred ca ai niste probleme cu pregătirea sau cu seriozitatea.
Verificati activitatea marelul manager.
George :
(19 Aprilie 2021, 18:08)
Corect Vali.
Septimiu:
(19 Aprilie 2021, 18:04)
Actualul manager nu are deaface in viata lui cu medicina. Asta este o aberatie sa ramana manager. Cum ar fi sa pui un doctor sa conduca un siloz. Puneti mai politicienii .... un manager care are ani buni in spate in domeniu si stie cu ce se mananca. Treziti va dracu odata si puneti in functii oameni pe fiecare domeniu in parte din bransa lor.
Patrick:
(19 Aprilie 2021, 17:59)
Hai sa punem pariu ca o sa castige L.P. ! Cine se inscrie?
Shapirutza:
(19 Aprilie 2021, 15:35)
Nu trebuie uitat ca shapira cea cu zambetul mereu pe bot si-a dat in judecata vreo 120 de salariati, din care cel putin jumatate erau somati sa dea bani munciti inapoi.
Apporte:
(19 Aprilie 2021, 11:55)
"Locuțiunea verbală a-și aduce aportul este una pleonastică. Cuvântul aport este de origine franceză (apporter) care în limba română înseamnă a aduce"

Ne-am bucura daca domnul interimar - viitor manager ar folosi corect limba romana; speram sa-si aduca contributia, nu aportul.
Ironic: fostul manager - doamna provenita de la salubritate - nu stia sa vorbeasca decent, civilizat, iar actualul...isi va aduce...adusul. Recomandare: "coboara jos, sau urca sus, intoarce-te inapoi" la scoala si ia un DEX! Am inteles ca lumineaza mai tare decat carnetul de partid.
Sarsaila:
(19 Aprilie 2021, 10:22)
Vali:de când ai rămas fără M'ta în spital nu mai ai pe cine pupa în c.r! Dacă nu a cheltuit banii aiurea atunci cum mama dracu îți poți explica ca a renovat o policlinica și 6-7 birouri în deplinătatea facultăților mintale știind ca va urma sa fie demolat tot conform proiectului de management prezentat de dansa la angajare! Asa ca dacă ai rămas fără c.r de pupat te invit sa îl pupi pe al meu dacă nu ai ce!
Victoria:
(19 Aprilie 2021, 10:21)
Ha,ha! Concurs ziceți? Păi de ce prelungiți starea de alertă, nu ca să aranjați concursuri. Ați găsit briliantul managerial al sănătătii ialomițene. Nu prea aveți ce zice despre activitatea Marienei Iancu și vă legați de rapoartele unor salariați care au vrut să facă servici cum se face acum. Adică debandadă, focare de covid, dacă se poate, ascunse, mizerie, bacterii. Vă trebuie liniște să furați nederanjați. Cel puțin lăsați gargara și nu ne mai luați de proști.
Gigel:
(19 Aprilie 2021, 10:02)
Eu in locul dlui Patrichi as tacea. M-as inscrie pe sestache la interviul organizat special pentru mine si gata. Chestia asta nu se poate numi concurs, atat timp cat nu se verifica niste cunostinte sau capacitati. E doar un dosar, facut de altii, din care va citi cateva cuvinte si va raspunde unor intrebari pe care le stie dinainte. Este o numire politica cu dedicatie si atata tot. Pe banii nostri, evident, ca doar nu va organiza cineva vreodata un concurs sctis pe bune. De ce ne ferim sa o spunem?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
301 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(105 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(62 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(63 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(61 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(180 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel poli troc în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...