Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Vlad Nițescu, membru în Consiliul de Administrație, Carmen Nițescu, psiholog

Spitalul Județean de Urgență Slobozia are viitor

Vlad Nițescu, membru în Consiliul de Administrație, Carmen Nițescu, psiholog

Consilierul județean PRO România, Vlad Nițescu este membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Slobozia. Carmen Nițescu, soția acestuia, a fost angajată psiholog al Spitalului Județean Slobozia grație unui «interviu». Liviu Patrichi, directorul instituției, susține că «au fost respectate toate procedurile legale» și că situația este normală.

Lecții politice de bâlbâială Consilierul județean Vlad Nițescu este unul dintre cei 6 consilieri județeni cu care PRO România a «câștigat» alegerile în Ialomița. Datorită algoritmului politic de împărțire a funcțiilor publice, acesta a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Slobozia. În timpul pe care îl are liber între ședințele comitetelor și comisiilor din care face parte și «întâlnirile la o secărică cu baieții mei», domnul Nițescu oferă lecții de deontologie politică și nu numai pe pagina sa de Facebook. Acolo l-am și auzit vorbind prima dată, de altfel, la începutul anului, când se războia cu unul dintre consilierii personali ai primarului Sloboziei, Icuța Gheorghe, din cauză că aceasta era doar... o vânzătoare!? L-am auzit «vorbind» e doar un fel de-a spune, fiindcă Vlad Nițescu se bâlbâie neinteligibil, își pierde șirul gândurilor, face dezacorduri impardonabile și, în general, oferă prestații orale lamentabile sub pretextul apărării interesului public. În cea despre care am amintit, domnul Nițescu se întreba retoric ce studii o recomandă pe «doamna Icuța» pentru a ocupa funcția de consilier a primarului Dragoș Soare, funcție care, în opinia gângăvită a domnului Nițescu, ar trebui ocupată prin concurs... Poate părea un exemplu banal, în contextul în care consilierul județean Nițescu poluează spațiul public cu opinii vitupe­rante și agramate. Dar am ales-o pentru a sublinia duplicitatea sa morală, după păre­rea noastră de angajați predispuși să-l șantajeze pentru că este dislexic și lipsit de măsură în spațiul public.

Interviuri de angajare. Politice? Absolut întâmplător, în timp ce domnul Nițescu violenta harnic spațiul public în numele poporului, soția sa, Carmen Nițescu, se angaja la Spitalul Județean Slobozia. Angajarea s-a făcut în urmă cu mai bine de două luni, iar doamna Nițescu a fost admisă în urma unui concurs de dosare și a unui «interviu» al cărui rezultat a fost făcut public pe 8 februarie 2021. Noi nu vom fi indolenți, asemeni domnului Nițescu, întrebând public ce o recomandă pe soția unui consilier județean să ocupe un post de psiholog în cadrul Spi­talului unde acesta e membru în Consiliul de Administrație. Poate și pentru că doamna Nițescu este cvasicunoscută în mediul on-line local pentru performanțele sale ca psiholog și, mai ales, pentru încercările sale, din păcate eșuate, de emancipa femeile din jur de sub tutela bărbaților prin implementarea conceptului de «fe­meie-curcubeu»... Vom spune însă că doamna Nițescu ocupă al treilea post de psiholog, în condițiile în care Spitalul Județean Slobozia are alocate legal doar două posturi pentru această specialitate, iar contractul unuia dintre cei doi psihologi existenți expiră, tot legal, abia la sfârșitul anului în curs. De asemenea, vom spune că pentru angajarea unui psiholog instituția avea obligația de a organiza un concurs, nu un «interviu» amiabil. Și, în sfârșit, că angajarea doamnei Nițescu pe «perioada de Alertă plus 30 de zile după, cum scrie la lege» este infinit mai gravă decât angajarea «doamnei Icuța» preț de o lună la Primăria Slo­bozia. Evident, toate acestea par dovezi circumstanțiale, dar când faci atâta paradă de moralitate în spațiul public, ele trebuie infirmate cu argumente solide...

Liviu Patrichi neagă «dovezile circumstanțiale»
Contactat telefonic pentru a oferi aceste argumente, directorul Spitalului Județean Slobozia, Liviu Patrichi, a negat în bloc toate aceste «dovezi circumstanțiale», susținând că va explica detaliat și în scris cum a fost angajată doamna Nițescu. Până atunci, domnia sa a declarat: «Domnul Nițescu a fost numit în Consiliul de Administrație, iar doamna Nițescu a participat la un concurs în care au fost respectate toate procedurile legale... Nu văd nicio legătură între aceste două situații! Doamna Nițescu este un profesionist, a existat o comisie, analiză de dosare... Iar angajarea este justificată de procesul de normare a muncii pe care îl urmărim!». Cât despre răspunsul oficial așteptat, acesta este irelevant și susține, tot printre altele, că «probele de concurs au fost cele stabilite de art. 6 din OMS 1839/2020». Pentru cei interesați reproducem și art. 6 invocat, care susține că «în situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba de interviu, potrivit planului de interviu». Acestea fiind spuse, considerăm că am demonstrat ceea ce era de demonstrat și așteptăm cu interes primele dovezi de profesionalism ale cuplului Nițescu. Nu de alta, dar dacă domnul Patrichi crede atât de mult în ei, e musai că nouă ne scapă ceva!

26 Aprilie 2021, 07:50 (4461 vizualizări - 21 comentarii)

Citiți și:
Consiliul Județean Ialomița scoate la concurs postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Amendă de 10 mii de lei pentru Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Secție suport COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


george:
(2 Mai 2021, 08:21)
arata ca niste manelisti
@@ Insider:
(28 Aprilie 2021, 23:05)
Trist că se întâmplă așa ceva într-o secție UPU, care a fost creată tocmai pentru a prelua pacienți în suferință și nu numai în situații excepționale.
O fostă colegă a pățit cu mama ei o situație aproape identică, în Spitalul de urgență Ploiești. Pur și simplu a reacționat extrem de percutant - le-a făcut plăngere penală medicilor și asistentelor vinovate.
Rezultatul: nimeni din secția UPU nu=și mai permite să nu ia în considerarea vreun pacient!
Poate că asta-i calea de urmat și la Slobozia!
@ Insider:
(28 Aprilie 2021, 10:18)
Referitor la cazul expus mai devreme, oare nu ar fi oportun ca doamna psiholog să discute și cu respectivul medic de gardă, pentru a-i verifica starea de sănătate mentală, să verifice disponibilitatea acestuia în tratarea pacienților, eventual dacă cel în cauză își mai aduce aminte despre jurămintele pe care le-a făcut înainte de a profesa???
@ Insider:
(28 Aprilie 2021, 10:14)
Că tot ați pomenit de UPU, este normal să te prezinți la noaptea, la ora 02.00, cu dureri cumplite în urma unei fisuri la mână (cu bandaj și gips pus tot la UPU cu 24 de ore înainte), iar doctorul de gardă (tot ortoped) să te trimită la plimbare până a doua zi la ora 09.30 când se deschide cabinetul de ortopedie?
Repet, dureri cumplite la care medicamentele nu aveau niciun efect, cu mână umflată excesiv!
Iar doctorul de gardă, deranjat probabil că a fost trezit din somnul de frumusețe, nici măcar nu s-a uitat la mână, nici măcar nu a fost interesat să recomande vreun tratament mai puternic, în condițiile în care se observa suferința intensă a pacientului, pur și simplu a REFUZAT SĂ-L TRATEZE și l-a trimis la cabinetul de ortopedie.
După 7 ore de suferințe cumplite, pacientul a fost tratat în ambulatoriu, ocazie cu care medicul ortoped i-a confirmat că cei de la UPU trebuiau să intervină obligatoriu, pentru a reduce durerea și a verifica starea de sănătate a pacientului.
Cam asta-i cu UPU și cu empatia și dăruirea față de pacient!
Rușine să vă fie, vouă medicilor care vă bateți joc de pacienți aflați în suferință!
xxx:
(27 Aprilie 2021, 21:31)
informația necesară pentru interpretarea corectă a informației din acest articol este publică și poate fi verificată în registrul unic al psihologilor din România. Doamna Nițescu este psiholog în supervizare pe trei domenii din psihologie și ocupă un post de psiholog specialist. Ce înțelegem noi de aici? Că doamna nu îndeplinește condițiile de calificare pentru a ocupa acest post.
hopaa:
(27 Aprilie 2021, 21:23)
Domnule consilier, sunt curios cum veti lua deciziile de acum, tot in stare de ebrietate cum sunteti zilnic? Profesional esti total incapabil, social esti si mai jos dar ai chemare pentru administratie? Ma indoiesc, cred ca a fost mai mult decizia lui tati, copil mare ce esti. 
Cat despre sotioara, nu stie sa pronunte cuvinte de baza in limba romana si dupa incercarea nereusita de a se face vlogger pe instagram a ales calea usoara si anume o functie in care si ea are absolut zero experienta si zero chemare.
Nu pot spune decat ca va potriviti si ca sunteti inca doua motive pentru care oamenii fug de spitalul din Slobozia. 
MirelaVaida:
(27 Aprilie 2021, 19:11)
Daca nu erau parintii sa ii dea totul la cheie,  probabil ca avea cariera lui Fernando de la Caransebes si il vedeam pe canapea la Acces direct cu Vulpita, dar in schimb e consiliul de administratie al spitalului.....si acum se ia de oameni simpli ca un consilier de primar, in timp ce el isi angajeaza sotia pe o functie mult mai bine platita.
Insider:
(27 Aprilie 2021, 16:29)
Scandalul a pornit de la solicitarea Psihologului de a discuta direct cu personalul UPU pt a verifica starea lor de stres. Teama sefei de la UPU ca oamnenii ar putea ciripi despre teroarea instituita, a facut ca aceasta sa dea fuguta la “prieteni” jurnalisti sa se planga. Asta e adevarul pur si simplu ! Cine e asistent in UPU e rugat sa intre si sa confirme! Restul e can-can, trebuia sa fie de vina altcineva ca sa nu dea rau sefa
@Vorbareata:
(27 Aprilie 2021, 11:03)
Patron poate fi oricine isi infiinteaza o societate. Asa nu inseamna ca orice are firma este si capabil sa detina o functie in administratie! E simplu si logic. Doamna este doar postac pe fb si guraliva, atat.
Vorbareata:
(27 Aprilie 2021, 10:39)
Icuța Gheorghe este patroana magazinului si este o doamna respectabilă si un bun antreprenor! Nitescu Vlad nu stie să pună o plombă.. poate stie sa plombeze asfaltu!!!!
@Ioana:
(27 Aprilie 2021, 09:37)
pai cum a mânjit jurnalistul imaginea acestor doi soți? este clar conflict de interese. lor ar trebui sa le fie rușine...și celui care a permis acest fapt...iar "imaginea," pe care ei doi o afișează...este de prost gust...nu mi inspira încredere din start...nu as apela la serviciile lor...
Cristi:
(27 Aprilie 2021, 08:02)
Da-ti toate comentariile. De ce denigrati la comanda?
Dinte:
(26 Aprilie 2021, 22:30)
Treaba e simpla, dacă așa cum se spune in articol spitalul are in schemă doar 2 posturi de psiholog și nu s-a respectat procedura de concurs, cazul e de DNA, vezi cazul ospătăriței de la Apele Române. Așa că poate DNA se autosesizează sau cineva redirecționează articolul in caz că nu are chef să scrie o plângere.
Ioana :
(26 Aprilie 2021, 17:18)
@Gigel -cand nu stii lucrurile “from inside” este usor usor sa judeci. Poate a suparat pe cineva foarte orgolios din interior? Eu ma intreb ... oare jurnalistul care s-a apucat efectiv sa manjeasca imaginea unui om ok stie cumva povestea din interior. Orice om cu o urma de coloana vertebrala, onoare si respect pentru profesia asta de jurnalist nu ar face asta daca ar sti adevarul ...mie mi-ar fi rusine sa ma mai uit vreodata in oglinda daca as sti de ce a trebuit sa scriu un astfel de articol. Sau asa se scrie totul -la comanda...
Gigel:
(26 Aprilie 2021, 16:33)
@Ioana - stii tu sigur ca daca s-ar fi organizat un concurs, doamna din imagine ar fi reusit sa-l promoveze? Eu nu stiu, de aceea este necesar concursul. Dl Patrichi este obisnuit cu interviurile, dansul asa va ajunge director pe viata la spital, ca la un concurs scris n-ar face fata. La un concurs scris se poate face contestatie, care este verificata de alta comisie, ramane documentul scris, e mai greu de mers pe repede-nainte. Dar la interviu, e floare la ureche. Cum bine spune anonymus, se intampla pe banii prostilor (adica ai nostri). Pentru mine este un exemplu extrem de clar de conflict de interese (sotul participa la luarea deciziilor care o implica pe sotie), pe banii nostri. Daca sotia lucreaza in spital, sotul ar trebui sa-si dea demisia din Consiliul de Administratie! Simplu ca buna ziua.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
291 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(73 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(63 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(63 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(64 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(43 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(62 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(181 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
Dadp în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...