Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Local Slobozia sprijină administrația Soare

Semne de pace administrativă

Consiliul Local Slobozia sprijină administrația Soare

Joi, 22 aprilie a.c., Consiliul Local Slobozia s-a întrunit în cadrul unei ședinte ordinare pentru a vota bugetul orașului pentru anul în curs. Pe ordinea de zi a ședinței au figurat o serie de proiecte de investiții blocate timp de mai mulți ani la Slobozia. Deblocarea acestor proiecte reflectă decizia consilierilor PSD de a sprijini administrația Soare. Este prima dată în ultimii 3 ani când primarul Sloboziei beneficiază de suportul majorității consilierilor în funcție.

Consens politic în Consiliul Local Slobozia Administrația Soare are un buget operațional. Săptămâna precedentă, plenul Consiliului Local Slobozia a aprobat cu unanimitate de voturi bugetul orașului pentru anul în curs. Totodată, au fost aprobate primele proiecte de hotărâre care vizează investiții punctuale la nivelul cartierelor orașului Slobozia. Astfel, pe ordinea de zi au figurat proiecte de hotărâre privind notele conceptuale pentru extinderea canalizării în Cartierul Bora, devierea conductei de refulare la stația de pompare ape Cărămidari, amenajarea unor spații recreative în cartierele mărginașe ale orașului sau extinderea rețelei de canalizare la Slobozia Nouă... De asemenea, pe ordinea de zi au figurat și două proiecte ambițioase, respectiv notele conceptuale pentru demararea investițiilor la Centura de Nord a orașului și modernizarea drumului DC53 Slobozia-Amara-Slobozia Nouă. Proiectele au fost aprobate cu largul concurs al consilierilor PSD și reprezintă «rodul» negocierilor purtate între liderii PNL și PSD.

Să nu spunem hop până nu sărim Aprobarea bugetului pentru anul în curs și deblocarea unor investiții absolut necesare la nivelul municipiului Slobozia nu reprezintă decât primul pas către normalitate. Administrația Soare moștenește o situație financiară precară, iar bugetul de 133,8 milioane de lei aprobat în ședința precedentă nu permite decât investiții punctuale. Această stare de fapt se reflectă în valoarea modestă a investițiilor care urmează a fi realizate în acest an. Astfel, Sala de Sport de la Școala nr. 3 Slobozia primește 720000 de lei pentru finalizarea lucrărilor, pentru extinderea rețelei de utilități și a drumurilor din Cartierul Gării Noi au fost repartizați 300000 de lei, pentru sistemele de canalizare din Slobozia Nouă și Bora doar 380000 de lei, pentru extinderea și reabilitarea străzilor din Slobozia 1866000 lei... La aceste investiții s-ar putea adăuga fondurile euro­pene aferente celor 11 proiecte aflate în derulare. Previziunile administrative sunt însă rezervate, iar anul bugetar 2021 rămâne unul de «austeritate» pentru Slobozia.

Toalete ecologice la Slobozia Una dintre investițiile bugetare care atrage atenția în bugetul Sloboziei pentru anul 2021 sunt toaletele ecologice. Conform declarațiilor oficialilor municipali, în această vară în Slobozia vor fi amplasate 3 toaletele ecologice moderne, dotate cu «sistem de autocurățare». Acestea vor fi mobile, vor dubla toaletele publice existente și vor fi amplasate în cele mai circulate zone ale orașului. Bugetul pentru această investiție este de 300000 de lei.

Se repartizează locuințele ANL pentru medici Consiliul Local Slobozia a aprobat «criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritatea la repartizarea locuințelor ANL pentru tinerii specia­liști din Sănătate». În intervenția sa pe această temă, primarul Dragoș Soare a susținut că «res­pectivele criterii au fost stabilite în cola­borare cu managementul Spitalului Județean Slobozia...». Reamintim că lucrările de exe­cuție pentru cele 12 apartamente destinate medicilor din Slobozia au fost inițiate în 2017 și ar fi trebuit finalizate în anul următor. Conform informa­țiilor oficiale, locuințele vor fi repartizate medicilor în următoarele 2 luni. De asemenea, în cadrul aceleiași ședinte a fost aprobată o listă de repartiție a 9 apartamente ANL pentru tinerii aflați pe lista de așteptare a Primăriei Slobozia.

Soare atacă Prefectura Ialomița
Prezent la sedința Consiliului Local Slobozia de joi, 22 aprilie 2021, primarul Dragoș Soare a avut doar câteva intervenții punctuale. Într-una dintre acestea, edilul a criticat adresa Prefecturii Ialomița prin care această instituție somează administrațiile locale să adopte măsuri împotriva câinilor maidanezi. «Această adresă nu a avut rolul de a rezolva problema câinilor, are rolul de a arăta cum își încordează unii mușchii... Adresa este belicoasă și extrem de agresivă, făcându-ne pe toți superficiali și ignoranți. (...) Nu arată decât superficialitatea celui care a ge­nerat acest document!» a declarat public primarul Dragoș Soare. Reamintim că prefectul Mihai Tănăsescu a impus în urmă cu două săptămâni, printr-o adresă oficială, înființarea unor servicii destinate gestionării situației câinilor fără stăpân la nivelul tuturor administrațiilor locale. Termenul limită avansat de către prefectul județului Ialomița este de 45 de zile.

27 Aprilie 2021, 18:20 (3584 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Administrație în folosul cetățenilor
Primăria Slobozia are nevoie de servicii juridice specializate
Unanimitate la vot pentru noua Organigramă a Primăriei Slobozia
Consiliul Județean Ialomița a împărțit resursele bugetare
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020

Comentariile cititorilor:


IONESCU:
(5 Mai 2021, 13:04)
ADRIANEEE... stai prost cu nervii!!!!???? Eu am 2 locuri de parcare din 2013, asta pentru ca exista niste reglementari legale aprobate DE CONSILIUL LOCAL, printr-un regulament "În cazul în care numărul locurilor de parcare din parcarea de reședință este mai mare decât numărul solicitanților eligibili, locurile de parcare excedentare vor fi atribuite locatarilor/proprietarilor de la asociațiile de proprietari învecinate, după care se va proceda la atribuirea acestora către locatarii/proprietarii ce dețin al doilea autoturism."... TOTUL E SA VREI, SA SOLICICI SI SA PLATESTI, CU PLATA E MAI GRAV....
   IN 2013 M-AM MUTAT LA DOMICILIUL ACTUAL SI AM TOT FOST PLIMBAT PE LANGA TOATE BLOCURILE DIN VECINATATE PENTRU CA FIECARE ERA IMPAMANTENIT PE DOMENIUL PUIBLIC...... SI ORICE LOC IL AVEA "PROPRIETATE DE LA STEFAN CEL MARE"
   VOI CARE V-ATI NASCUT PE DOMENIUL PUBLIC SAU L-ATI MOSTENIT, ASTA IN CAPUL VOSTRU, SI CARE NU VRETI SA ACHITATI 120 LEI /AN PENTRU UN LOC DE PARCARE, MAI BINE VA INFORMATI IN CEEA CE PRIVESTE PREVEDERILE LEGALE SI APOI "LATRATI PRIN GARD" CA SE FACE SI SE DREGE.... PROPRIETATEA PUBLICA ESTE A TUTUROR
Eu inca odata:
(30 Aprilie 2021, 08:59)
Locuri de munca, nu mai stricati si ce mai e , ca ramaneti singuri in oras 
Eugenia:
(29 Aprilie 2021, 16:01)
Apă tot de cumpărat??? Când vom putea folosi apa pt gătit, băut chiar? Că nu toată lumea își permite să cumpere constant apă pt gătit mai ales?
Adrian:
(29 Aprilie 2021, 15:28)
Nenea Soare, dom primar... vezi că doamna de la Patrimoniu, se joacă cu nervii noștri. A început să dea pe pile al doilea loc de parcare ptr un apartament. Al doilea loc de parcare se atribuie pe spatiile altor blocuri. Poate, vezi ce faci cu mașinile de la firmele private, ptr că tot între blocuri le parchează. Unii vin și cu câte 3..4 mașini acasă, că de să vedem și noi, că ei alu.
Alina:
(28 Aprilie 2021, 22:55)
Sunt sus preturile la apartamente, dar urmeaza sa scada. Deja sunt aprobate constructii de blocuri in zona Cartierului Gara Slobozia Noua, iar alte 2 blocuri premium in cartierul Pepiniera. De ce sa dai 60k la elegant cand poti sa dai 80,000 langa Vista. In plus Primaria investeste mult in cartierul din spate la Poligon, langa Hermes, sunt locuri date pentri tineri la preturi mici. Cu 10.000 eur iei iei 500 mp si cu 50k faci casa, iesi la pret de apartament. E si zona de agrement, se pot organiza zilele orasului, balciuri si alte evenimente frumoase in aer liber. Sa ramana olx-ul plin de blocuri comuniste !!
Eu:
(28 Aprilie 2021, 21:55)
Locuri de munca, apa potabila, anl-uri pentru tinerii muncitori, sosele, parcari etc. Lăsați palavrageala ca mai trec inca 4 ani degeaba si rămâneți doar cu batranii
Eu:
(28 Aprilie 2021, 17:33)
Nu mai sta ma nimeni in oras, o sa ramaneti doar cu pensionarii daca nu creati locuri de munca. Nu va munci nimeni la patron pe 2 lei, s-au dus vremurile sunt 100 la poarta daca nu iti convine
@Robert:
(28 Aprilie 2021, 15:41)
Legile comertului spun ca pretul este determinat de cerere si oferta. Da, este scump, este foarte scump, dar cererea este mare. Sunt mai multe motive pentru care unii oameni prefera sa stea intr-o zona centrala la bloc: nu depinzi de masina (poate nu ai permis!), varsta (poate nu mai poti merge mult), persoanele de care depinzi (poate ai copii care merg la scoala), sau poate s-au saturat de mucegai in blocul de placi in care au stat 30 de ani. Iar legat de constructia unei case: nu este pentru toata lumea... e greu, presupune incertitudine legata de costuri si necesita multi nervi si multe drumuri. Eu as expropria zona de case Stefan cel Mare si as face (prin intermediul unui dezvoltator imobiliar) blocuri. Aceasta a fost si directia trasata de arhitectii anilor '80. Desigur, e cu dus si intors, iti pui oamenii in cap... Dar nevoie de blocuri noi exista.
Robert:
(28 Aprilie 2021, 14:53)
Preturile la apartamente sunt pt ca proprietarii au impresia ca daca stai intr-o zona mai buna trebuie sa platesti la pret de casa. A ajuns un apartament cu 3 camere 75000 la etajul 4 si mai trebuie sa bagi 20000 in el sa-l faci de la 0. Tre sa fi nebun. Luati-va teren langa slobozia si cu banii aia va faceti casa de goarte ok
Constantin:
(28 Aprilie 2021, 14:00)
Maturitate politica din parte P.S.D.
Maria:
(28 Aprilie 2021, 12:16)
Și totuși...apa !
e-provincia.com :
(28 Aprilie 2021, 12:13)
Venituri nerealiste...
Slobo:
(28 Aprilie 2021, 10:25)
Apa.
Ion:
(28 Aprilie 2021, 08:53)
Si locuinte ANL pentru tineri cand mai construiti in urmatorul mandat??? Au ajuns preturile apartamentelor din Slobozia mai scumpe decât in Bucuresti sau Constanța! De aceea pleaca lumea din acest oras , pentru ca prefera sa isi cumpere acelasi apartament la acelasi pret intr-un oras mult mai dezvoltat cu mai multe oportunități!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 21 Oct 2021
181 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362

Grupul de Comunicare Strategică: 188 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15862, fiind înregistrate 188 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 13:30
(22 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2021»

Miercuri, 3 noiembrie 2021, de la orele 14,00,  la Galeriile «Arcadia» din Centrului Cultural «Ionel Perlea» Slobozia se va desfășura vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2021» al Uniunii Artiștilor ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 12:55
(32 vizualizări - 0 comentarii)


2
Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Miercuri, 20 octombrie a.c., pompierii din Slobozia și Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o șiră de baloți aflată într-o gospodărie din Munteni-Buzău. Trei ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 09:20
(85 vizualizări - 0 comentarii)


3

Țăndărei: Un copil de 15 ani a furat scuterul bunicului/Ion Roată: Slobozean beat la volan

În cursul zilei de marți, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii rutieri din Țăndărei au oprit în trafic un moped condus de un minor, în vârstă de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:35
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

Marți, 19 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:30
(114 vizualizări - 0 comentarii)


5

Bărbat din Bucu, arestat pentru «viol»

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:20
(156 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Bucu arestare viol


Grupul de Comunicare Strategică: 268 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15674, fiind înregistrate 268 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 13:40
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Marți, 19 octombrie 2021, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o campanie de donare de sânge la sediul Centrului social din Parohia Cocora. Campania ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 09:15
(105 vizualizări - 0 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Octombrie 2021, 19:20


Broșteni: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs luni, 18 octombrie a.c., pe raza localității Broșteni. Potrivit informațiilor, evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autovehicule ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 15:00
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Minor depistat la volanul unei mașini

Polițiștii ialomițeni au deschis un dosar penal după ce au identificat în trafic un minor, de 17 ani. Acesta a fost prins conducând pe raza orașului Urziceni, în ziua de luni, 18 octombrie 2021. Oamenii ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:45
(181 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că au încălcat măsura carantinării

Plasați în carantină obligatorie prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 5 ialomițeni au fost amendați de polițiști pentru că nu au fost descoperiți la domiciliul pe care l-au declarat ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:30
(187 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 273 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15406, fiind înregistrate 273 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 13:55
(200 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 836,34 milioane de lei în primele 9 luni din 2021

Pentru perioada ianuarie-septembrie 2021, Administrația Județeană a Finanțelșor Publice a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 836,34 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 09:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Acordarea șomajului tehnic

În contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, AJOFM Ialomița continuă aplicarea măsurilor de protecție socială a angajaților. Astfel, se reia plata indemnizației sub formă ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 16:20
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu pentru «violență în familie»

Duminică, 7 octombrie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 48 de ani, este lovită de concubin. În urma verificărilor efectuate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:45
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A comandat un telefon și a primit un cablu!

Sâmbătă, 16 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați de o tânără din Urziceni asupra faptului că a comandat pe un site de comerț on-line un telefon mobil, pentru care a achitat suma de 43 ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:35
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Scandal în incinta unui magazin între doi feteșteni «carantinați»

În perioada 14-17 octombrie 2021, la nivel național, polițiștii au intensificat acțiunile de informare, prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19. Astfel, în această perioadă, au fost organizate ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:20
(318 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 164 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 18 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15133, fiind înregistrate 164 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 13:15
(355 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Start la plățile în avans pentru Campania 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că luni, 18 octombrie 2021, a autorizat la plată în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2021 un număr de 39623 de fermieri ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 11:20
(307 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Femeie găsită decedată în propriul apartament

Duminică, 17 octombrie 2021, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa de acces la un apartament din Slobozia. În interiorul locuinței a fost găsită o femeie, fără funcții ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 09:25
(470 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 226 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14969, fiind înregistrate 226 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2021, 13:40
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 124 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14743, fiind înregistrate 124 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2021, 13:20
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Joi, 14 octombrie a.c., în intervalul orar 10,00-12,00, au fost verificate 25 de taxiuri pe raza municipiului Slobozia și au fost constatate 23 de abateri privind activitatea taximetriștilor. Printre obiectivele ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:30
(603 vizualizări - 3 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire la Slobozia

În cursul zilei de joi, 14 octombrie a.c., peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de Ordine ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:25
(381 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 244 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14619, fiind înregistrate 244 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:20
(435 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania

Agenția Federală de Muncă din Germania, ȋn numele companiilor Westfleisch și Tönnies oferă, prin intermediul EURES România, 250 de locuri de muncă ȋn industria de prelucrare a cărnii (tăietor carne și lucrător ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:10
(325 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Joi, 14 octombrie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o biserică penticostală. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:45
(309 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Pompierii au spart ușa unui apartament

Pompierii din Slobozia au deblocat o ușă de acces a unui apartament din municipiul reședință de județ. Evenimentul s-a produs joi, 14 octombrie a.c., în interiorul locuinței fiind găsită o persoană în stare ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:40
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Coșereni, Amara și Bărbulești

Joi, 14 octombrie a.c., trei echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:35
(244 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Ultimele comentarii
Mami2017 în Echipa de Sabie Tineret, Campioană Națională Om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» ..... în Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal cetatean în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene Vasilica în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Parinte în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Marian în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Ionut în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! @un analist în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene Ionuț în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Georgiana în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Cetatean în Echipa de Sabie Tineret, Campioană Națională R. Tereaca în Bănățenii, învinși cu Greu R. Tereaca în Echipa de Sabie Tineret, Campioană Națională anonimat în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Tomel în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu George.s în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! George.s în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...