Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consiliul Local Slobozia sprijină administrația Soare

Semne de pace administrativă

Consiliul Local Slobozia sprijină administrația Soare

Joi, 22 aprilie a.c., Consiliul Local Slobozia s-a întrunit în cadrul unei ședinte ordinare pentru a vota bugetul orașului pentru anul în curs. Pe ordinea de zi a ședinței au figurat o serie de proiecte de investiții blocate timp de mai mulți ani la Slobozia. Deblocarea acestor proiecte reflectă decizia consilierilor PSD de a sprijini administrația Soare. Este prima dată în ultimii 3 ani când primarul Sloboziei beneficiază de suportul majorității consilierilor în funcție.

Consens politic în Consiliul Local Slobozia Administrația Soare are un buget operațional. Săptămâna precedentă, plenul Consiliului Local Slobozia a aprobat cu unanimitate de voturi bugetul orașului pentru anul în curs. Totodată, au fost aprobate primele proiecte de hotărâre care vizează investiții punctuale la nivelul cartierelor orașului Slobozia. Astfel, pe ordinea de zi au figurat proiecte de hotărâre privind notele conceptuale pentru extinderea canalizării în Cartierul Bora, devierea conductei de refulare la stația de pompare ape Cărămidari, amenajarea unor spații recreative în cartierele mărginașe ale orașului sau extinderea rețelei de canalizare la Slobozia Nouă... De asemenea, pe ordinea de zi au figurat și două proiecte ambițioase, respectiv notele conceptuale pentru demararea investițiilor la Centura de Nord a orașului și modernizarea drumului DC53 Slobozia-Amara-Slobozia Nouă. Proiectele au fost aprobate cu largul concurs al consilierilor PSD și reprezintă «rodul» negocierilor purtate între liderii PNL și PSD.

Să nu spunem hop până nu sărim Aprobarea bugetului pentru anul în curs și deblocarea unor investiții absolut necesare la nivelul municipiului Slobozia nu reprezintă decât primul pas către normalitate. Administrația Soare moștenește o situație financiară precară, iar bugetul de 133,8 milioane de lei aprobat în ședința precedentă nu permite decât investiții punctuale. Această stare de fapt se reflectă în valoarea modestă a investițiilor care urmează a fi realizate în acest an. Astfel, Sala de Sport de la Școala nr. 3 Slobozia primește 720000 de lei pentru finalizarea lucrărilor, pentru extinderea rețelei de utilități și a drumurilor din Cartierul Gării Noi au fost repartizați 300000 de lei, pentru sistemele de canalizare din Slobozia Nouă și Bora doar 380000 de lei, pentru extinderea și reabilitarea străzilor din Slobozia 1866000 lei... La aceste investiții s-ar putea adăuga fondurile euro­pene aferente celor 11 proiecte aflate în derulare. Previziunile administrative sunt însă rezervate, iar anul bugetar 2021 rămâne unul de «austeritate» pentru Slobozia.

Toalete ecologice la Slobozia Una dintre investițiile bugetare care atrage atenția în bugetul Sloboziei pentru anul 2021 sunt toaletele ecologice. Conform declarațiilor oficialilor municipali, în această vară în Slobozia vor fi amplasate 3 toaletele ecologice moderne, dotate cu «sistem de autocurățare». Acestea vor fi mobile, vor dubla toaletele publice existente și vor fi amplasate în cele mai circulate zone ale orașului. Bugetul pentru această investiție este de 300000 de lei.

Se repartizează locuințele ANL pentru medici Consiliul Local Slobozia a aprobat «criteriile pentru stabilirea ordinii de prioritatea la repartizarea locuințelor ANL pentru tinerii specia­liști din Sănătate». În intervenția sa pe această temă, primarul Dragoș Soare a susținut că «res­pectivele criterii au fost stabilite în cola­borare cu managementul Spitalului Județean Slobozia...». Reamintim că lucrările de exe­cuție pentru cele 12 apartamente destinate medicilor din Slobozia au fost inițiate în 2017 și ar fi trebuit finalizate în anul următor. Conform informa­țiilor oficiale, locuințele vor fi repartizate medicilor în următoarele 2 luni. De asemenea, în cadrul aceleiași ședinte a fost aprobată o listă de repartiție a 9 apartamente ANL pentru tinerii aflați pe lista de așteptare a Primăriei Slobozia.

Soare atacă Prefectura Ialomița
Prezent la sedința Consiliului Local Slobozia de joi, 22 aprilie 2021, primarul Dragoș Soare a avut doar câteva intervenții punctuale. Într-una dintre acestea, edilul a criticat adresa Prefecturii Ialomița prin care această instituție somează administrațiile locale să adopte măsuri împotriva câinilor maidanezi. «Această adresă nu a avut rolul de a rezolva problema câinilor, are rolul de a arăta cum își încordează unii mușchii... Adresa este belicoasă și extrem de agresivă, făcându-ne pe toți superficiali și ignoranți. (...) Nu arată decât superficialitatea celui care a ge­nerat acest document!» a declarat public primarul Dragoș Soare. Reamintim că prefectul Mihai Tănăsescu a impus în urmă cu două săptămâni, printr-o adresă oficială, înființarea unor servicii destinate gestionării situației câinilor fără stăpân la nivelul tuturor administrațiilor locale. Termenul limită avansat de către prefectul județului Ialomița este de 45 de zile.

27 Aprilie 2021, 18:20 (2986 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Canalizare de 7 milioane de lei în Cartierele Slobozia Nouă și Bora
Consilierii locali vor stabili organigrama Primăriei Slobozia
Marian Neacșu a demisionat din Consiliul Local Slobozia
Consiliul Județean Ialomița a împărțit resursele bugetare
Consiliul Local a aprobat bugetul Sloboziei pentru 2020

Comentariile cititorilor:


IONESCU:
(5 Mai 2021, 13:04)
ADRIANEEE... stai prost cu nervii!!!!???? Eu am 2 locuri de parcare din 2013, asta pentru ca exista niste reglementari legale aprobate DE CONSILIUL LOCAL, printr-un regulament "În cazul în care numărul locurilor de parcare din parcarea de reședință este mai mare decât numărul solicitanților eligibili, locurile de parcare excedentare vor fi atribuite locatarilor/proprietarilor de la asociațiile de proprietari învecinate, după care se va proceda la atribuirea acestora către locatarii/proprietarii ce dețin al doilea autoturism."... TOTUL E SA VREI, SA SOLICICI SI SA PLATESTI, CU PLATA E MAI GRAV....
   IN 2013 M-AM MUTAT LA DOMICILIUL ACTUAL SI AM TOT FOST PLIMBAT PE LANGA TOATE BLOCURILE DIN VECINATATE PENTRU CA FIECARE ERA IMPAMANTENIT PE DOMENIUL PUIBLIC...... SI ORICE LOC IL AVEA "PROPRIETATE DE LA STEFAN CEL MARE"
   VOI CARE V-ATI NASCUT PE DOMENIUL PUBLIC SAU L-ATI MOSTENIT, ASTA IN CAPUL VOSTRU, SI CARE NU VRETI SA ACHITATI 120 LEI /AN PENTRU UN LOC DE PARCARE, MAI BINE VA INFORMATI IN CEEA CE PRIVESTE PREVEDERILE LEGALE SI APOI "LATRATI PRIN GARD" CA SE FACE SI SE DREGE.... PROPRIETATEA PUBLICA ESTE A TUTUROR
Eu inca odata:
(30 Aprilie 2021, 08:59)
Locuri de munca, nu mai stricati si ce mai e , ca ramaneti singuri in oras 
Eugenia:
(29 Aprilie 2021, 16:01)
Apă tot de cumpărat??? Când vom putea folosi apa pt gătit, băut chiar? Că nu toată lumea își permite să cumpere constant apă pt gătit mai ales?
Adrian:
(29 Aprilie 2021, 15:28)
Nenea Soare, dom primar... vezi că doamna de la Patrimoniu, se joacă cu nervii noștri. A început să dea pe pile al doilea loc de parcare ptr un apartament. Al doilea loc de parcare se atribuie pe spatiile altor blocuri. Poate, vezi ce faci cu mașinile de la firmele private, ptr că tot între blocuri le parchează. Unii vin și cu câte 3..4 mașini acasă, că de să vedem și noi, că ei alu.
Alina:
(28 Aprilie 2021, 22:55)
Sunt sus preturile la apartamente, dar urmeaza sa scada. Deja sunt aprobate constructii de blocuri in zona Cartierului Gara Slobozia Noua, iar alte 2 blocuri premium in cartierul Pepiniera. De ce sa dai 60k la elegant cand poti sa dai 80,000 langa Vista. In plus Primaria investeste mult in cartierul din spate la Poligon, langa Hermes, sunt locuri date pentri tineri la preturi mici. Cu 10.000 eur iei iei 500 mp si cu 50k faci casa, iesi la pret de apartament. E si zona de agrement, se pot organiza zilele orasului, balciuri si alte evenimente frumoase in aer liber. Sa ramana olx-ul plin de blocuri comuniste !!
Eu:
(28 Aprilie 2021, 21:55)
Locuri de munca, apa potabila, anl-uri pentru tinerii muncitori, sosele, parcari etc. Lăsați palavrageala ca mai trec inca 4 ani degeaba si rămâneți doar cu batranii
Eu:
(28 Aprilie 2021, 17:33)
Nu mai sta ma nimeni in oras, o sa ramaneti doar cu pensionarii daca nu creati locuri de munca. Nu va munci nimeni la patron pe 2 lei, s-au dus vremurile sunt 100 la poarta daca nu iti convine
@Robert:
(28 Aprilie 2021, 15:41)
Legile comertului spun ca pretul este determinat de cerere si oferta. Da, este scump, este foarte scump, dar cererea este mare. Sunt mai multe motive pentru care unii oameni prefera sa stea intr-o zona centrala la bloc: nu depinzi de masina (poate nu ai permis!), varsta (poate nu mai poti merge mult), persoanele de care depinzi (poate ai copii care merg la scoala), sau poate s-au saturat de mucegai in blocul de placi in care au stat 30 de ani. Iar legat de constructia unei case: nu este pentru toata lumea... e greu, presupune incertitudine legata de costuri si necesita multi nervi si multe drumuri. Eu as expropria zona de case Stefan cel Mare si as face (prin intermediul unui dezvoltator imobiliar) blocuri. Aceasta a fost si directia trasata de arhitectii anilor '80. Desigur, e cu dus si intors, iti pui oamenii in cap... Dar nevoie de blocuri noi exista.
Robert:
(28 Aprilie 2021, 14:53)
Preturile la apartamente sunt pt ca proprietarii au impresia ca daca stai intr-o zona mai buna trebuie sa platesti la pret de casa. A ajuns un apartament cu 3 camere 75000 la etajul 4 si mai trebuie sa bagi 20000 in el sa-l faci de la 0. Tre sa fi nebun. Luati-va teren langa slobozia si cu banii aia va faceti casa de goarte ok
Constantin:
(28 Aprilie 2021, 14:00)
Maturitate politica din parte P.S.D.
Maria:
(28 Aprilie 2021, 12:16)
Și totuși...apa !
e-provincia.com :
(28 Aprilie 2021, 12:13)
Venituri nerealiste...
Slobo:
(28 Aprilie 2021, 10:25)
Apa.
Ion:
(28 Aprilie 2021, 08:53)
Si locuinte ANL pentru tineri cand mai construiti in urmatorul mandat??? Au ajuns preturile apartamentelor din Slobozia mai scumpe decât in Bucuresti sau Constanța! De aceea pleaca lumea din acest oras , pentru ca prefera sa isi cumpere acelasi apartament la acelasi pret intr-un oras mult mai dezvoltat cu mai multe oportunități!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 19 Mai 2021
214 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Secțiunile Publicitate online și Mica Publicitate au fost actualizate!

Secțiunile Publicitate online
și Mica Publicitate au fost actualizate!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

18 Mai 2021, 19:15


Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Andrășești: Minor salvat după ce a căzut într-un turn de apă dezafectat

Marți, 18 mai a.c., în jurul orei 14,40, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un minor cu vârsta de aproximativ 12 ani a căzut într-un turn de apă cu o adâncime ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 17:30
(104 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

anunț angajare


Compania
EXPUR SA


căutăm doi
noi colegi


pentru Departamentul Contabilitate
din cadrul companiei noastre
din Slobozia
operator introducere și validare date
perioadă determinată-6 luni
Sarcini Generale:
-Înregistrare documente
de gestiune materie primă
-Înregistrare facturi
materie primă semințe
-Înregistrare plăți în lei pentru furnizori
-Recepție documente transmise
de celelalte departamente
-Arhivare documente
Cerințe:
-cel puțin studii medii
-experiență pe un post similar
(cunoștințe de contabilitate constituie
un avantaj)-minim 6 luni
-bune cunoștințe de operare calculator
-abilitatea de a lucra în condiții de stres
-abilități de organizare, planificare
și comunicare
Dacă răspundeți cerințelor de mai sus
și doriți să acceptați provocările
acestui postvă rugăm să trimiteți
o scrisoare de intenție
și un curriculum vitae
până la data de 10.06.2021
pe adresa de e-mail [email protected]

18 Mai 2021, 17:05


Urziceni: Camioane răsturnate pe marginea drumului

Pompierii ialomițeni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., în cazul a două accidente rutiere în are au fost implicate mașini de mare tonaj, care s-au răsturnat pe marginea șoselei. Ambele accidente ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:55
(70 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


AJOFM Ialomița: Rata șomajului la finalul lunii martie-4,93%

Potrivit unei informări oficiale, la finalul lunii martie a acestui an, rata șomajului înregistrată la nivelul județului Ialomița a fost 4,93%, cu 0,66 puncte procentuale mai mare decât în aceeași perioadă ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:45
(61 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Persoanele aflate în carantină sau izolare, verificate de polițiști

În ziua de luni, 17 mai a.c., polițiștii ialomițeni au fost efectuat ample verificări ale persoanelor aflate în carantină și izolare pe raza județului. Astfel, au fost verificate 120 de persoane. Totodată ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:35
(60 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de luni, 17 mai a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Grindu. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la tabloul electric ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:15
(62 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Grindu incendiu


Dridu: La volan sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat, de 45 de ani, din Dridu, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost oprit în trafic în ziua de luni, 17 mai a.c, pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 16:10
(42 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 18 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10704, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2021, 13:40
(59 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Accident în afara localității Sărățeni

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 mai 2021, în jurul orei 9,00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, în afara localității Sărățeni, s-a produs un accident de circulație în ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 15:05
(140 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Pe parcursul zilei de duminică, 16 mai a.c., polițiștii de la Rutieră au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce conduceau autovehicule pe drumurile publice din județul Ialomița fără a deține permise ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:50
(88 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cod Galben de vânt puternic

Administrația Națională de Meteorologie a transmis o atenționare tip Cod Galben de intensificări susținute ale vântului, valabilă marți, 18 mai 2021, în intervalul orar 6,00-23,00. Conform meteorologilor ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 14:35
(168 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 17 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10699, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 13:35
(92 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia și Moldoveni

Accidente la Slobozia și Moldoveni

Duminică, 16 mai a.c., în jurul orelor 10,30, salvatorii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:35
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orelor 13,40, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină în municipiul Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 10:25
(85 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că data de 25 mai 2021 este termenul până la care persoanele fizice pot depune, sub sancțiunea decăderii, Formularul 230 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:20
(157 vizualizări - 2 comentarii)


APIA primește cereri de intenție pentru accesarea Programul Național Apicol (PNA)

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data de 31 mai 2021, primește Cereri de intenție pentru accesarea Programului Național Apicol (PNA) depuse de către formele ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2021, 09:15
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10694, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2021, 13:40
(147 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(150 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(151 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(116 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(218 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(338 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(212 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(267 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(180 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
costea în Cartierul lui Sorel casă Perieţi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 Nicu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 19 mai 2021 @Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița WALY în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Ștefănescu în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 Slobozean în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Buze în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Slobozean în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița adina în Spitalul Județean de Urgență Slobozia: Centru de Intervenție în Situații de Violență Sexuală Adi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 Anca în AJFP Ialomița: 25 mai 2021, termenul final de depunere a Formularului 230 MDA în A început numărătoarea inversă: «Ghișeu Unic» la Primăria Slobozia Foarte important în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a repartizat 7 locuințe ANL pentru tineri Adrian în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel poli troc în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...